Sziasztok!
Takidó
Azt hiszem én még nem is gratuláltam nektek
,itt a bbneten (de bunkó is vagyok)
Nagyon szépek voltatok egyben,és Gerda kint is egy kis gyönyörűség!Gratulálok!Jó egészséget kívánok nektek!
Hogy telnek a napjaitok?
Bea
Minden rendben veletek?Leszámítva a vendégsereget.
Elhiszem,hogy Ádi nyugtalan volt a zajtól,de az sem jó ha mindenki lábujjhegyen közlekedik. A pocakodban ugyanúgy hallott mindent. A napi zajokat nem szabad körülötte megszüntetni,mert akkor hamar megszokja és nem fogsz tudni semmit csinálni mellette. Persze most nem azt mondom,hogy állandó zsivajnak kell lennie.
Én pl. simán porszívóztam miközben Máté aludt.
Tejcsi van?Pihenni tudsz?Apa??!!
Meli
Miért nem valamilyen homeos bogyót szedsz??????
Most megint lehet kapni a gyógyszertárakban a BIORIN termékek könyvét(2200.-),abból lehet mazsolázni.
Csúcs az AFp-d!!!
Gabi(p)
Szép a pocid,a gyerekek meg édesek.
Máté is imád barkácsolni. Bár én inkább rombolásnak mondanám
Legutóbb a szobájában verte le a falat
Látta ahogy az apja beveri a szöget és felakaszt rá neki egy képet,na ez annyira megtetszett neki,hogy Ő is elkezdte verni a falat...
Nika
Álomszép a bölcső!!Nekem is nagyon tetszettek,de nem mertem venni,féltem,hogy megszokja,hogy állandóan mozog alatta. Anyunak még azt sem engedtem,hogy "rázza" a babakocsit miközben Mátét altatta. Igaz,hogy aludt mint a bunda,de nem akartam hozzászoktatni,hogy csak így tudjon elaludni.
Muszkuru
Felhalmozás
Ismerős. Én is bespejzoltam egy rakás felesleges dolgot...
Hogy sikerült a kirándulás?
Hogy vagytok?Dolgozol?
Hoppá
Még tökéletesítjük a dolgot,de azt hiszem ez az év a miénk lesz!!Meg mindenkié!!
Tavaly mi "irigykedtünk" a pocakosokra,idén Ők fognak ránk!!!!!
Anyusziszi
Hogy vagytok?
Candi
Vendégek…Hálás feladat a vendéglátás.
Három napon keresztül csak főztem. Két napig meg csak szervíroztam.
A párom főiskolás és egyetemei barátai voltak nálunk(már nem főiskolások,csak azok voltak
)
Sajnos elég ritkán tudunk összejönni,amikor megtalálkozunk akkor meg van bőven miről beszélni.
Már vasárnap reggel megérkeztek. Kajáltunk aztán elmentek kirándulni. Én itthon maradtam Mátéval,hogy aludjon délután,persze úgy felpörgette magát,hogy nem aludt. Este viszont már 8-kor ágyban volt,úgy elfáradt szegény a rosszalkodásban,hogy az éjféli petárdázásra és tűzijátékra sem ébredt fel. Másnap regge10 kor keltünk,kajáltunk aztán nagyon sokat beszélgettünk. Sajnos az idő szar volt,úgyhogy a szabadba nem tudtunk kimenni. Este 7-kor mentek haza.
Ezt két évvel ezelőtt is eljátszották. Sebaj,legalább biztosak lehetünk benne,hogy jól érezték magukat
Megkaptad a könyvet?Megnézted azt az internetes oldalt amit küldtem?
Mamen
Hol voltatok szilveszterezni?4 nap?!
Mókuska
Édesek a gyerkőcök!!
Dani mivel küzd olyan nagyon a tányérban?!
Máté is egyedül eszik. Mindig kiveszi a kezemből az evőeszközt. Csak akkor hagyja,hogy etessem ha valami érdekes mesét néz
Nektarin
Ez a pozitív tesz olyan ,mint ahogy az a nagykönyvben megvan írva!!!Semmi kétség nem fér hozzá!!!!
Én biztos megpróbálnám kibírni az anyukám szülinapjáig. Addigra már lesz uh-képed is
Igaz,hogy még csak egy paca lesz rajta,de biztos nagyon örülne neki,ha ezt kapná szülinapjára!
Párod?Hogy reagált?
Sajnálom a kolléganődet
Nekem is volt egy barátom aki sajnos így halt meg
Vikike
Szép nagy pocid!!
És a konyha
nagyon állat!Nagyon ügyesek voltak a fiúk!
Látom te is szereted ha van helyed. Én is
. U alakban 8méter hosszú a konyhapult. És mindig tele bírom pakolni
Nika
?Hogy vagytok?
Icus?
Zsizsik
Gyógyszerrel mi a helyzet?Jobb mint a másik?Érzel valami változást?
Nálunk minden rendben. Máté dolgozik
Én meg próbálok tanulni, de nem nagyon van erőm. Olyan fáradékony vagyok. Tavaly szedtem a Supradynet ,de abba hagytam mert állandó éhségérzetem volt tőle. Most vettem egy másik vitamint remélem az beválik. Egyszerűen nem bírok reggel felkelni.
Ma lenne egy vizsgám,de szerencsére abból van jövő hét péntekre is időpont,úgyhogy eltoltam.
Képzeljétek szilveszterkor ,egy mindennapos kismama aludt az ágyunkban
az én oldalamon
remélem lesz majd valami eredménye
Na megyek teszek veszek szöszmötölök.
Ui.:
Írt nekem Anna email!!!!
Minden rendben van velük!!Elkezdődött a vizsgaidőszaka, és azért nem tud jönni.
Mindenkit puszil,és köszöni,hogy gondoltatok rá!