Új privát üzeneted érkezett!

őstinté=őszintén :lol: :lol: :lol: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

látom nem megy a dolog! :evil:
képtelenek vagytok ilyenkor itt ülni! :evil:
:twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Benianyu, igen :) arra gondoltam.

KépKép
Kép
csikken

Nyúlné,
Nem mindenkinek fürdeti ám meg és fekteti le a kisördögét az apuja. :wink:
Köszi a köszöntést. :)
Én már itt vagyok, elaludtak a fiúk! :)

And
Üdv újra itthon! Klassz, hogy jó éreztétek magatokat a kevés hó ellenére! :)
Hajrá egyedülalvás!!! Nagyon drukkolok! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Hello And!!!!!!!!!!!!!!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, és képet, képet!!!!!!
Nyúlné
ha tudnád, már milyen teóriák megfordulnak a fejemben a postával kapcsolatban.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
egyébként a fene megesz a kíváncsiságtól!ma a postaládában valami 6 db-ból álló főzőkártya, és játszunk a fornettivel, -ezeknek a kártyája volt. :twisted:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Csikken,
Amit a legjobban szeretünk az a Mendan Zalakaroson. Most a Palotában voltunk Hévízen. Nyáron meg nagyon jó a balatonfüredi Marina. :)

benianyu

Benianyu
látom itt vagy.holnap zabkorpából sütök magamnak palit, szerinted ehető lesz?almás-és túrós töltelékkel gondoltam+vettem hozzá folyékony édesítőszert(eddig csak tbl-s volt itthon)

KépKép

Hajni&Panna
totka

Ismét Benianyu :D
a füredi Marinában én is voltam!!!!!!!!2003-ban ott volt a FOG-i szakdolgozók konf.nagyon tuti volt!!!!! :D Mekkorát buliztam!!!!Áhh, csak úgy tódulnak most rám az emlékek! :oops:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Totka,
Füredi bulizás :) :) :)
Szerintem finom lesz a zabkorpás palacsinta. Régebben én is csináltam olyat, meg muffint is. :)

benianyu

Köszi, :)
esetleg van valami elérhetőségük? Nem nekem kellene hanem egy barinőm ment volna Alsópáhokra de nincs hely. Hátha ott van ( Mendan)

KépKép
Kép
csikken

Megérkeztünk! Végre itthon a kis család, apával meghatottan szemléltük, hogy már két gyermek szuszog a szobában, az egyik bébipózban :)

Anna szokja a világot, még sokat sirdogál. Tegnap egész nap aludt, tegnapelőtt meg ma sokat sirt.
Kis aranyos, olyan furcsa, hogy ilyen tehetetlen még. Nagyokat szopik, sokat röfög :) (mert nem mindig kap levegőt az orrán).
Julcsi nagyon örült nekem, amikor meglátott, de eléggé meg volt illetődve. Azt hiszem, kicsit azért megviselte, hogy több mint 3 napig nem volt itt anya. Ezért kettősen állt Annához is: kiváncsian és féltékenyen is. Ő akart a karomban lenni, de amikor Anna sirt, nyújtotta neki az alvókutyusát.
Szegénykém már majdnem meggyógyult, mikor szülni mentem, és aztán egyre betegebb lett, lázas volt és most is nagyon köhög, taknyol. megnézte a doktornéni, nincs nagyobb baja. Szerintem csak rosszul érezte magát nélkülem és most már meggyógyul :?:

Majd leirom a szülést is, de most inkább megyek aludni, nemsokára úgyis ébreszt Annácska. A szopi most sem indult olyan lazán, a technika megint nem jó, de talán hamarabb helyreáll a rend, jó úton vagyunk. Csak most még nagyon fáj.

Szóval boldog kétgyerekes anyuka lettem.

Ime a hazatérés:

Kép

KépKép

KépKép
majola

Benianyu
Beninek SOK BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk

Csibi
Neked pedig BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK !

And
Üdv újra itthon. Nagyon irigy vagyok a hóért. Férj megszerettette velem azokat az átkozott lejtőket, szinte függő lettem, de mióta Brigi megszületett, illetve már a terhesség alatt sem voltam hegyen. Az idén remélem sikerül újra snowboard-ot csatolnom :roll:

Nyúlné
Jó kis sztorik. Én mindig mondtam, jó, hogy mi nőnek születtünk, velünk mindig elnézőbbek a "szervek" :wink:

Totka
Azt hiszem te hiányoltad Thomasanne-t. Jól vannak, csak Apa szabadságon volt és így inkább a családé volt a főszerep. Azt mondta, hogy a héten már megpróbál jönni. Szilveszter napján voltak nálunk, Tomi nagy fiú már, egész nap be sem áll a szája, néha érteni is lehet amit mond,de inkább halandzsázik. Szegényt eléggé elnyomta a Brigi, mert egész nap szinte semmilyen játékot nem adott oda neki. Amivel a Tomi akart játszani, egyből az kellett neki is. Úgy látom már rájött a Brigi, hogy ez az ő birodalma az ő játékai és miért adná oda másnak. Már most kell foglalkozni ezzel az irigységgel, vagy megoldódik magától?

Ancsi
Nagyon jó lehetett ez a buli, mi is szerettünk Férjjel bálba járni. Ott lehet igazán mulatni. Képek szuperek és nagyon csinosak vagytok rajta Férjjel. Vidoóklip ügyben zargathatlak kicsit?

Kép
Kép
maresz

hát ez elég gáz volt. most aludt el, kb másfél óra volt. :(
pedig ma olyan fáradt volt, hogy ha kicsit ringatom a kezemben pár perc alatt elalszik, de ahpgy betettem a kiságyba hamar felébredt. apja odaült mesét olvasni, és kezdődött a sírás, néha figyelte a mesét is. aztán jöttem én. aztán együtt énekeltünk. közben néhe kivettük megnyugtatni, egyszer orrot fújtunk. aztán apja szíve is meglágyult, kivettük az esztit, az ölemben fogtam, nem áltam fel vele és halkan énekeltem. szegény már olyan fáradt volt, de csak mindig feltápászkodott. ja, olyan is volt, hogy oda feküdtünk a kiságy mellé.
baromira nem jött be semmi.
már kijöttem és kínomban elővettem a suttogót, hogy van-e még valami ötlet benne :oops: (apa is kijött beleolvasni, pedig eddig ő nagyon rossz véleménnyel volt róla)

tudom, hogy fél évvel ezelőtt kellett volna, de olyan rossz élmény volt akkor az a két hét, de kitartóbbnak kellett volna akkor lenni. most már folyamatosan fáj a hátam. de egyébként, ha apának nincs meg az elhatározás, én inkább szenvedek tovább, mert én ehhez túl gyenge vagyok. remélem kibírjuk.
ha van bárkinek véleménye, ötlete, szívesen meghallgatom. a negatív kritikát is.

KépKép
KépKép
and

Zsuzsa!!!!

gyönyörűek vagytok, gratulálok!!!!! jó egészséget mindenkinek!!!! és sok tejcsit, meg minden :wink:

KépKép
KépKép
and

Majola
Úristen, de jó ez a családi kép. Annácska nagyon szép kislány, Julcsiról nem is beszélve. A szopizáson ne aggódj, majd megoldódik. Mindenekelőtt pihenj sokat :roll: .
Még egyszer gratulálunk ehhez a gyönyörű kislányhoz :P

Megann
Ugye nektek van skype-tok (remélem jól írtam). Honnan töltötted le a hozzá való programot?

Kép
Kép
maresz

na, én szokás szerint lemaradok minden köszöntésről :oops:
azért utólag is
boldog névnapot Beninek! és
boldog szülinapot Csibbnek!

KépKép
KépKép
and

Benianyu!

Ez hihetetlen...épp ma jutott eszembe a balatoni nyaralásotok..illetve hogy a Marinában voltatok..
Tudod tervezgetem hogy hogy is lesz a nyár meg a nyaralások...

Egyébkén Benit Isten Éltesse :P :P :P :P

Barbi!
Igen nagyfiú már ez a Leoncsi, hogy nagyágyban alszik :P :D

Csajok most vagyok igazán bajban....
Az az igazság hogy férj húzottszemű(kinai havaerja) foglalt nekünk szállást meg repülőjegyet HongKongba a kinai újév ünnepére..
Hogy most ennek nem lelkendezek felhőtlenül annak az az oka, hogy:
Ugye jan 13-tól egy hétig sielünk utána febr.1-től 4 nap Róma, utána meg ugye kb febr tizenvalahanyadikától lenne HongKong....

Szerintetek?????
Léna hogy viselné??
És ráadásul pénteken vagy kicsengetjük a zsét, vagy ugrik a szállás, repjegy....tehát még az sincs hogy megvárjuk hogy hogy viseli a sielést Léna..

Na meg aztán a hongkongi ünnep olyan mint egy karnevál..állitolag..biztos hogy való az nekünk kis gyerekkel????
Meg azért ott a kaja sem épp európai...

Na szóval most nagy dilemma van..férj fürdik aztán összedugjuk a fejünket hogy mi legyen... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Ancsi!
Azta de jól nézel ki a képeken :P :P :P
Valahonnan annyira ismerős a párod....szinte biztos hogy már láttam valahol...de nem jövök rá hogy honnan...nem lehet hogy valami TV-s műsorban????? :roll: :roll: :roll:

Nyúlné!
Te aztán megint alakitottál egyet :lol: :lol:
Olcsón megúsztad, örülhetsz :wink:
Bár szerintem biztos lehengerelted őket :wink:

Képzeld, én ma meg minden irat és egy fillér nélkül mentem el vásárolni.. :? :evil:
Az Árkádba akartam venni egy mamuszt Lénának, mikor bevillant hogy a másik táskámban hagytam a tárcám :?
Még szerencse hogy benyargaltam férj irodájába és ő megszánt némi pénzzel...
Persze ha megállit a rendőr...akkor ez még kevés lett volna....
Na mindegy....nem volt egy szem rendőr sem az úton hazafelé..

Majola- Húúúúú de várom már..hogy láthassuk Annababát :D
Remélem hamarosan be tud jelentkezni legalább egy kis beszámoló erejéig :P :P

M.

Kép

Kép
megann

And,
Jaj, de sajnálom, hogy nem ment! :( Pedig úgy drukkoltam. :wink: Neki sem könnyű és nektek sem. :(
Igen, talán 8-10 hónappal ezelőtt könnyebb lett volna, de az sem biztos. :(

Zsuzsa,
Még egyszer gratula Annababához! :) :) Nagyon édes pofija van! :) Hasonlít Julcsira? :) Szépek vagytok együtt! :) Remélem, a szopi hamar be fog állni és nem lesz vele baj. Julcsi nem kér cicit újra? Tudom, hogy már több hónapja abbahagyta, de nem kapott esetleg kedvet?

Csikken,
www.mendan.hu

Maresz,
Köszi neked is a köszöntést! Hajrá, hogy eljussatok snowboardozni. :)

benianyu

And!

Juhéjjj Isten hozott...
Gyorsan képet képet képet...

Benianyu!
Kihúzod a gyufát, ha nem adsz azonnal képet :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

M.

Kép

Kép
megann

And
Már az előbb is akartam írni, mi is alvástanítunk tegnap óta. Tegnap este kb. 20 perc után elaludt. Apa kétszer bement hozzá, simogatta puszilgatta, majd elaludt. Ma a napközbeni alvásnál is betettem a kiságyába, kijöttem és kb. 10 perc sírás után elaludt. Most este szopi közben aludt el, de át kellene vinnem a kiságyába :? Próbáljátok meg, hogy nem maradtok mellette, hanem csak be-bementek hozzá.

Szörnyű ez a Mohácsi tragédia, nem is gondolok bele mit érezhetnek a szülők. Valószínűleg iszonyú lelkifurdalást. Szerintem az ő életüknek itt vége is van. Ezt a témát be is fejezem, mert egyszerűen iszonyú.

Kép
Kép
maresz

Igy teljesüljön minden kivánságom :P :P :P :P :P :P

M.

Kép

Kép
megann

Maresz, te egyből snowbordoztál?? állítólag azt hamar meg lehet tanulni, de nekem valahogy nem jön be, a sílécekkel is elég megküzdenem :D
mi sem voltunk már 2 éve, első nap nem is tudtam hirtelen mit kezdjek a lábaimmal, de aztán belejöttem. állandóan néztük emberrel a kicsi gyerekeket, akik mennek, mint a golyó, annyira aranyosak voltak. és azt találgattam, vajon melyikünkkel fog menni az eszti, mert tuti olyan ügyes és gyors lesz, hogy hamar lepipál bennünket. a másik meg, hogy remélem bővül a család, és akkor pláne kell, hogy anyagilag is bírjuk, mert azért nem egy olcsó dolog, ráadásul a gyerekek nőnek ugye :wink:

KépKép
KépKép
and

Szia Majola!
Olyan jó látni Benneteket,ilyen idiili képek láttán mindíg túlcsorgok érzelmileg!Julcsinak jobbulást!Meglátod, ügyesek lesztek szopiügyben!
Maresz
köszi, köszi a Szilvihíreket!
And
nem a környezet kavarta meg Esztit?Pedig mi csak két napot aludtunk az ősszel külhonban, hazajövelel után pár napg vagy ötször kellt éjjel-pedig akkor is végigaludta már az éjjeleket.
Csibb
Így ismeretlenül is boldog szülinapot, és köszi, hogy Te vagy Nyúlné ügyeletes képfeltevője, így csodálhatjuk szépséges Marcipofit!!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Megann,
Köszi átadom Beninek! :)
Szerintem vágjatok bele! :) Léna imádja a nyüzsgést, mint Te is! :) Eddig mindig minden kiruccanást simán bírt, sőt élvezett. Ilyet nem szabad elszalasztani!!!!! :) :) :)
Marina ügyben csak azt nem szeretem, hogy a szobák nem valami fényesek. Tisztaság van, de nagyon régi, elég lelakott az egész. A szálloda strandja viszont kárpótol mindenért, a szobába úgyis csak aludni és fürdeni járunk nyáron, nem? :) Mi tervezzük, hogy visszamegyünk idén is. :)

And,
Köszi neked is. :)

benianyu

Na még egy, aztán tényleg megyek aludni, hosszú még az éjszaka

Kép

KépKép

KépKép
majola

Megann
Hát ez jó évkezdésnek tűnik 8) . Nem ismerlek túlzottan, de azt már tudom, hogy ti nem az az otthonülő típus vagytok. Ehhez Lénának is hozzá kell szoknia, azt pedig, hogy mennyire nyüzsgős típus, te látod. Egyébként én sem tudnám a helyedben, hogy mit csináljak. Léna érett kislány, lehet, hogy élvezné ezt a sürgés-forgást. Az alvásával nincs baj, etetni szinte bárhol megtudod. Te ott leszel neki és ez a fontos.

Kép
Kép
maresz

Sziasztok!

Leon szerintem egyre betegebb, most estére 39 volt popsiban a hője, nagyon taknyos és csúnyán köhög. Azt hiszem nem hagyhatom ki a doki nénit, muszáj lesz kihívni. :(

And!
Üdv újra itthon, biztos szupi volt a síelés! :D
Hú, ez az alvástanítás nem lehet könnyú, de nem tudok neked semmi okosat mondani :( :(
Nem tudom, én mit csinálnék a helyedben.

Zsuzsa!
Nagyon szépek vagytok, Anna csudaszép, na de Julcsi se különb! :D
El se hiszem, hogy ez a pulcsi még jó Julcsira :shock: :wink:

Emese!
Hát nálunk Gabi fürdet, de egyedül azért nem megy a két fiú :oops: Kell a segítség....

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Zsuzsa,
De szép ez a kép is! :) Olyan megható, ahogy Julcsi nézi a kis hugicáját! :) :) :)

benianyu

Majola!

Csudagyönyörű Annababa :P :P :P :P
És már most tökre hasonlit Julcsira :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kivánok nektek jó egészséget, jó sok tejcsit, boldogságot :P :P :P :P :P :P :P

And!

:( :( :( :(

Húúúúúúúú jó hogy irod ezt a könyvet.....

Ez a Suttogó az alvástanitásos könyv vagy van egy másik is....

Lányok!

A barátnőméknél is gáz van alvás körül...pedig ott eddig nem volt....8 hónapos ott a baba....és kiváncsi lenne az alvástanitásos könyvre....

Megmondanátok a pontos iroját, cimét, kiadót...

Ezer hálám érte.....

Ja.....

Léna hang nélkül elaludt cumica nélkül.. :P :roll:
Csak forgolódott kb 5 percig karjában a 2 alvókutyussal....

M.

Kép

Kép
megann

Maresz:
amikor fél éves volt az Eszti, és még nem tudott felállni, akkor is másfél óra volt az első nap, és másfél-két hét volt, mire odáig eljutottunk, hogy pár perc sírás maradt, aztán meg semmi. csak pár nap cicin való bealvás után újra kezdte, és én akkor feladtam :( akkor nem tudtam, hogy újra kellett volna kezdeni az egészet elölről. azt gondoltam, hogy ez nekünk nem megy.
szóval, gondoltam, hogy nem lesz könnyű, mert eszti már kicsinek sem volt könnyű eset :( rögtön torka szakadtából ordít.
de azért örülök, hogy nektek ilyen jól alakul és hajrá!!! :)

KépKép
KépKép
and

Barbi
Egyszerre írtunk. Leonnak mielőbbi gyógyulást. Csak nem akar elmenni felőletek ez a baci felhő. Gyógypuszik mentek.

Majola
Ez a kép is fantasztíkus. Ahogy Julcsi nézi a kishúgát :lol: :P

Kép
Kép
maresz

tracy hogg és melinda blau: a suttogó mindent megold
ez a legújabb

látod, milyen ügyes Léna, megy neki minden, mint a karikacsapás! minek egy nagylánynak cumi? :D

KépKép
KépKép
and

Maresz!

Skype....húúúú most megfogtál....én csak felhasználó vagyok...apa a rendszergazda...de szerintem a skype.com ról töltötte le...
De mindjárt jön le...megkérdem..... :o

Utazások:

Hmmmmm valahogy én is úgy gondolom mint Te, de ez most még nekem is túlzásnak tűnik....
Hát nemtudom, nemtudom, nemtudom.....
Valahogy én is bizom Lénában...mert tényleg egy nyüzsimozsi tipus....
Ma az Árkádban is végigudvarolta az egész áruházat, komolyan 0-100 éves korig bárki szóba jöhet, még a kisállatkereskedés aranyhalainak is boldogan intett páááát... :P :P :P
A kávézó mellett meg kész előadást mutatott be..a leteritett vörös posztón...ami a karácsonyi szezonban a szamos kávézónak a telephelye volt....

:roll: :roll:

:roll: :roll: :roll:
:roll:

Barbi!

:( :( :(

M.

Kép

Kép
megann

Anna & Julcsi páros tényleg nagyon megható!

Barbi, Leonnak küldünk egy halom gyógypuszit! szegényke!
akivel együtt síeltünk (ember berátja), a kisebbik fiú jó pár napig magas lázzal, köhögéssel, hasmenéssel otthon maradt, elég durva volt elmondás alapján. most valami nagyon undorító vírus keringhet :(

KépKép
KépKép
and

A suttogót nem ismerem, de nekünk az Aludj jól gyermekem van meg, de hál' Istennek, csak olvastam előre, hogy mi lesz majd ha nem lesz jó alvó a lányom.
Barbi
Leonnak jobbulást!tényleg kell a dokinéni. :(
Majola
nagyon szép kép :a három csajszi!!!!!!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Az ígért képek! :) (szia Megann! :) :) )

Sétálás :) Jó piros az arcunk, elég hideg volt. :wink:
Kép Kép

Uszodába menet
Kép
Kép Kép

Pancsolás
Kép Kép

Szilveszter
Kép

Csak úgy, mert édesek
Kép

benianyu

Megann!
Én a helyedben tuti nem hagynám ki. :wink:
Szerintem Lénának is az a fontos, hogy ott legyél mellette, meg tényleg hozzá kell szoknia, hogy Ti sokat utaztok :D

Zsuzsa!
De szép ez a kép is, hogy csodálja Julcsi Annát :D

Maresz!
Hajrá alvástanítás, csak ügyesen! :D
Brigi eddig veletek aludt ugye? Akkor most a saját ágyába is átköltözött? Éjszaka még kel?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

And
Még nem akarok semmit elkiabálni, mert Brigi is nagyon kitartó tud lenni. Pár nap múlva már többet tudunk, de remélem ennél rosszabb nem lesz, mert nagyon rossz hallgatni a sírását.

Megann
A Suttogó könyvnek három része van.
A Suttogó titkai 1. ( csecsemőknek) kb. 1 éves korig
A Suttogó titkai 2. (kisgyermekeknek)
A Suttogó mindent megold (itt részletesen tárgyalja pl. az alvás témát is)
Melinda Blau és Tracy Hogg a szerzők.

Kép
Kép
maresz

And!

Meg van még egy másik fajta is...
valami Aludj.......dfjaéjgdkafjlék lé nem emlékszem.....

M.

Kép

Kép
megann

Kriszta!
Jaj de jó képek, olyan helyes a szilveszterin Beni! :D
Danigombi milyen elmélyülten kotorászik a szájában úszás közebn! :lol:

Köszönjük a gyógypuszikat, jobbulás kívánságokat, remélem hatni fognak :?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Benianyu
Klasszak a képek, mint mindíg!!!!!!!!!A szilveszteri külön tetszik!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Totka!

Á igen erre gondoltam...

Maresz!

Köszi

Barbi!

Hát én is azért vacilálok, mert ugye ki tudja, mikor adódik még egy ilyen lehetőség...
Lehet hogy jövő ilyenkor esetleg már terhes leszek...és akkor Ázsiába tuti nem mennék....

M.

Kép

Kép
megann

Barbi
Igen, velünk aludt, de volt hogy a délutáni alvását a kiságyában töltötte. A kiságy ellen azt hiszem nincs ellenvetése, csak hogy mi nem alszunk vele.

Benianyu
Nagyon jók a képek. Látszik ezen a két fiún, hogy mennyire szeretik egymást. Beni biztos féltő bátyja lesz Daninak.

Kép
Kép
maresz

Benianyu!

Na azrért....

Jajjj nekem nagyon tetszik Dani ahogy cipeli a fürdőkellékét... :P :P :P

Gyönyörű képek... :P :P :P :P

És Gombi még mindig Betyár....de úgy látom Beni is.. :twisted: :twisted: :twisted:

M.

Kép

Kép
megann

And
lsd könyv címét fent! :wink: Baromi nehéz volt innen Szénásról hozzájutni, "imádott"sógorom hozta, na honnan?Budapestről!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Benianyu! édesek a fiúk!! és imádom azokat a képeket, ahol mindketten rajta vannak :D

Hajni!
fura, de én is olvastam még szülés előtt is, és elvben tudtam, de valahogy közben csak arra figyeltem, hogy ha leteszem sír, ha nem teszem le nem sír. egyébként fél éves korban javasolják elkezdeni a tanítást. meg ugye az a fránya hasfájás is volt nekünk.
szóval tudom, hogy nem csináltam tökéletesen a dolgokat, de nem is volt sztem könnyű dolgunk :( utána meg struccpolitika :( vártam a számba a sült galambot :?

Megann, gndolkodtam, sztem a róma, síelés meg sem fog kottyanni Lénénak, az időeltolódást viszont nem tudom megítélni :roll:
de pl esztivel múltkor úőgy voltunk egy hetet távol, hogy szombathely-barátnőmék bécs mellett, és onnan mentünk volna schladmingba síelni, ami akkor nem jött össze. és nem vettem észre, hogy megrázta volna, tök jól aludt. ő is szereti az embereket, hamar beilleszkedik az új környezetbe. és az az érdekes, hogy pl a barátnőmék házára szerintem emlékezett is, pedig 5 és 8 hónaposan volt ott. rögtön otthonosan, jókedvűen mászkált a lakásban.

KépKép
KépKép
and

Mentem aludni, mert kezd a fejem fájni.
Jó éjt Mindenkinek!

KépKép

Hajni&Panna
totka

And
nem a telihold kavarta ma meg Esztit?

Na, mostmár tényleg mentem, nekem szerintem a holdtól fáj a fejem.... :evil: !

KépKép

Hajni&Panna
totka

Maresz!
és, ahiogy beteszed a kiságyba sír? vagy lefekszik és próbál aludni?
Eszti, nem hajlandó lefeküdni sem, ha lefektetem feszíti ki a lábait és közben persze ordít. asszem azt kell megtanítanunk neki, hogy mit jelent feküdni...

KépKép
KépKép
and

Benianyu!

Hmmmmmm.....
Akkor lehet hogy találkozunk :twisted: :twisted:
Mert pl én idén is nagyon hálás lettem volna egy pár nap Balatonért..de férj munkája nem engedte.....
Viszont idén mondtam neki hogy úgy alakitsa a dolgokat, hogy szeretnék egy jó idényt egy jó évet mielőtt újra belevágunk a babásdiba :P :P
És szeretnék kipróbált helyre menni.... :wink:
(ja a bútorzat engem is hidegen hagy....gyakorlatilag tényleg nem érdekel csak a tisztaság...tényleg csak aludni járunk a szobákba..)

M.

Kép

Kép
megann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?