Új privát üzeneted érkezett!

Lányok,

valaki nem tudná 4D ultrahangos telefonszámát leirni? Már Edit írta egyszer csak nem találom.

Köszi

Kép
gabcsi76
 
 


Gabi, a miskolci kell?
Az AA-Med kft. Tel.: 46/ 560-000

Voltam ma is tornázni, egy kicsit meghaltam. :lol: :lol: :lol: De jó volt azért! :wink:

KépKép
editmaci
 
 


A Megyeiben is van: 30/229-9325 (Mobil, de megnéztem a külsős telefonkönyvben is ez van :shock: )

KépKép
pedina
 
 

 
 

Sziasztok!

Csak gyorsan: azért kell a vérvétel, mert Zsombi fogyott, és a dokinéni szerint ez lehet látens vérszegénységtől is, mivel már a szervezetéből kiürültek a vastartalékok, és nem nagyon hajlandó mást enni. De ma édes volt, 2 órát aludt az ölemben...

Na puszi: Kriszti

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Sziasztok!
Lili szép lassan gyógyulgat. Mindennap egy kicsit kevesebbet köhög, és folyik az orra. :) tegnap délután 3-kor kellett először porszívózni csak.
Most néhány nap alatt olyan sokat ügyesedett. Mostmár bárhol, bármikor átfordul a hasára egy pillanat alatt. Először sírt, hogy nem tudja kivenni a kezét, aztán egyik reggel úgy ébredt, hogy már azt is tudja! :wink: Biztos megálmodta. :D Mostmár tök egyedül ül, csak ha elfárad, akkor kell megfogni. De ha rajta múlna egész nap ülne. Olyan kis ügyes!!! :lol: :lol: :lol:

Orsi, mi újság veletek?

Edina, sztrájkol még Lili? Vagy már szopzik megint?

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok!
Lassan szaladni fog! :lol: Most nézem, hogy Lilid mennyi idős, az enyém ekkoriban már négykézlábazással is próbálkozott, úgyhogy rettegj, lassan Svéda művésznő is beindul :lol: :lol: :lol: :lol:. Amúgy már nem szopik, tegnap cici szempontból nagykorúsítottam, mert az egésznek kezdett pankráció-jellege lenni. Szóval nem igazán akarja, én meg nem erőltetem. Ma reggel meg se kínáltam vele, eszébe se jutott kérni. 8)

KépKép
pedina
 
 


Eni :?: :?: :!: :!: :?: :?: :!: :!: Lakást adsz el, vagy netán... :?:

KépKép
pedina
 
 


Olyan jó, hogy megint van utolsó napokban járó kismamink!!!

Eni, ne felejts el mindennap bejelentkezni! :lol: :lol: :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Eni megvan, egyben, már beszéltem vele. :lol:
Lili bohóckodik egész nap :lol: Majd bepisilek, annyit nevetek rajta. Pl. hasprések közben rámfeküdt, és puszilgatta a hasamat, mert élvezi, hogy pár napja tud cuppantani.

KépKép
pedina
 
 


sziasztok!

megvolt a vérvétel, majdhogynem mosolygósra sikeredett. hiába, az a sok szines tetejű kémcső nagyon bejött zsombinak! nagyon büszke vagyok rá!!! :) és ezalatt a hét alatt hízott 20 dekát, aminek meg pláne örülök. viszont délután oda akartam neki adni az ebédje maradékát (paradicsomos krumpli), de egyben kihányta, vagyis két részletben, de mindegy... :):)
zsomborka nagyon ügyesen tolat, ülni még csak támasztékkal, illetve fogva tud. a foga még nem bújt ki, de már kész vagyok, ma éjjel 4szer kelt 6ig! :(

jók legyetek, eninek külön drukk, hogy előbb a lakás menjen el, csak utána a magzatvíz. :)

puszi!

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Köszönöm a telefonszámokat. Még nem tudom hova megyek, de majd kiderül.

Jajj, de jó, hogy Zsombi egy kicsit hízott. Remélem ennek csak folytatása lesz.

Lili is gyógyulgat lassan, ez is nagyon jó hír.

Mi meg neki álltunk nevet választani. Jó késön, nem? Na mindegy, valahogy eddig még nem került rá sor. :oops:
Ha kisfiú, akkor Dávid, ha leányzó akkor Daniella. Az eddigi állás szerint.

Eni, minden nap bejelentkezni!!!! Egyébként gyanus leszel.

Kép
gabcsi76
 
 


Gabi, jók a nevek :D Könnyen dűlőre jutottatok? Azért nem lehet egyszerű olyat választani, ami mindkét nyelvben jól hangzik és még tetszik is :shock: Mi még a magyarban sem tudom hogy jutunk majd dűlőre, a férjem szerint nincs szép magyar lánynév :roll: :roll: Bezzeg fiúból rögtön 5-öt sorolna, jellemző :?

Kriszti, örülök, hogy jól vagytok és Zsombi nem fogyott! És jó, hogy nem viselte meg a vérvétel, ügyes fiú 8)
mara80
 
 


Jó reggelt!
Olyan sz*rul voltam hajnalban: arra keltem, hogy fáj a fejem, f*stam, hányingerem volt, meg ömlött a könny a szememből. Még jó, hogy Lili fél 9-ig aludt, így mire felébredt nagyjából helyrejöttem. De mi volt ez?! Ha nem könnyeztem volna, azt mondom, hogy a fogyókúra miatt talán, meg tegnap ettem Norbi-rudit :lol: és az édesítőszereket nem igazán csípem, de ez annak is durva volt. Csak úgy nem fájt a fejem, ha álltam, és meg se mozdítottam. Fekve fájt a legjobban :shock: Na, de reméljük túl vagyok rajta.
A kiscsibe se aludt valami jól éjjel, kb. fél liter teát nyomott be, a pelus volt vagy egy kiló, mire levettem róla. :shock:
Gabi, szép nevek, és tényleg elég "nemzetköziek". Egy ismerősünk kislányát Cora-nak hívják (finn papa), és hazaköltöztek, itthon elég hülyén hangzik... 8) Basszus, te is már hol jársz?! :lol:
Kriszti! Örülök, hogy Zsombi rendben van. Mit vártál tőle, mi tetsszen neki, ha nem a kémcső?! :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


hello!

na ja, a kis vegyész-palánta... és tegnap óta lovag is, sir tsee , mert kissé megfázott, és teli orral szörcsög :) :):)amúgy most itt szunnyad az ölemben. :)

amúgy nekem, mint vegyésznek, megvan a véleményem az édesítőszerekről. de senkit nem akarok lebeszélni róla. de én inkább cukrot eszek, meg mézet, mint mesterséges cuccokat. :)

ja, megjött az első gyedes papírom, elég jól kaptam:85000ft. persze csp-kal együtt.

edina, mióta diétázol? és mennyire keményen? mert ezek a panaszok lehetnek attól is, vagy a túl megerőltető tornától. legalábbis én minden egyes erobik-óra után így éreztem magam, még akkor is, amikor már hónapok óta jártam. próbálj kicsit visszavenni, hátha nagyon belekezdtél, és a szervezeted nem bírta. de remélem nincs semmi extra. :)

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Sziasztok!

Előszöris Boldog új évet mindenkinek!

Jól eltelt ez a pár nap... Még van 1 hét szabim, aztán márciusig dolgozom még-semmi kedvem, főleg hogy így megkavarták a buszközlekedést :( Meg a sok "kedves" hallgató...

Jövő héten mehetek fogászatra :( Ugye ez ingyenes?

Vérvételről jut eszembe, jó hogy Zsombi így bírta! Minden tiszteletem az övé!én már kissé rosszul vagyok...Már lassan 2 hónapja nem szúrtak meg, de most mondták hogy febr.1. terhelésée cukor :cry: Véradó voltam, de ez már nekem is sok.

Ja, és a mérleg 60 kilót mutatott :D Kérdezte is a védőnő, hogy a múltkor voltam már 60? Mondtam is neki, hogy 55 sem voltam soha ezelőtt! Most elkezdtem járni gyógytornára, tök jól esett. Nyár óta nem tornáztam...De a derekam néha majd le szakad!Hátha ez segít.

Mi 4D-re a vasgyáriba megyünk, de csak a hónap végén. Igaz személyesen jelentkeztem be a 20.heti uh-n, mert telefonon egyszerűen nem lehetett elérni őket. Elvileg március végéig kell kiköltözniük, meg egy darabig járhatok ide. Egy darabig...

Kép
gnocci
 
 


Kismamáknak ingyenes mindenféle fogászati kezelés. De először úgyis csak megnézik, minden rendben van-e, és ha kell visszahívnak. Érdemes oda is bejelentkezni, mert én anno 2-2.5 órát vártam, már mindenki sorra került, aki utánam érkezett. Biztos úgy voltak vele, hogy én ráérek. Aztán beszóltam, hogy akkor adják vissza a könyvem, majd megyek máshová, ahol nem kell ennyit várni, és közölték, hogy éppen én következem. Ha-ha... Úgyhogy Maja, szerintem kérj időpontot, és tudatosítsd bennük, hogy várandós vagy, és dolgozol, időre vissza kell érned a munkahelyre (még ha nem is így van, ezt nekik nem kell tudni).

K

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Igyekszem én is édesítőszermentesen élni, úgy vagyok vele, hogy inkább egy kanál cukor, mint 3 bogyó, csak ráfanyalodtam a rudira :lol: . Anyám egy időben édesítőszerrel csinálta a teát otthon, és attól rohadtul fájt a fejem, azért gondoltam erre. Nem keményen diétázok, Norbi. Este is megettem két csirkecombot görögsalival, tehát nem az éhségtől volt, a tornát meg irtó lájtosan űzöm, féltem a hasamat, mert a műtétem után anno még 2 évvel is képes volt begörcsölni 20 hasizomgyakorlat után. szóval most még inkább csak nyújtok, izomlázam se igazán van, csak némi feszülés.
Szóval inkább valami víruskát nyaltam én be szerintem, szilveszterkor a barátnőmnek fájt a feje meg taknyolt. :shock:
Enikém, ott tartottak ctg-n?! :shock:

KépKép
pedina
 
 


Na akkor okés, nem is kell túlzásba vinni. Én most raffaello-diétán vagyok :oops: :oops: :oops: Itt figyel előttem egy dobozban, és én szépen meg is eszem. Délig belefér, nemigaz? :)

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Én azt hittem a vasgyáriban nincs már 4D uh. Van az is olyan jó, mint a másik kettö? Most már tényleg nem tudom, hova menjÜnk. A vasgyári lenne a legközelebb, de nekem olyan rossz emlékeim vannak azzal a kórházzal. Bár egy 4D uh az nem igazán "kórházi kezelés".................... Tényleg tanácstalan vagyok. Valami tanács?

Mara, mi a fiú nevén abszolút egyetértettünk. Nálunk a lány volt a probléma: annyi ötletem volt, de a férjem mindent leszavazott. Mindenre azt mondta, hogy nem a holland hercegnö születik...... na jó, az a lényeg, hogy eddig dülöre jutottunk.

Edina, remélem ez csak pillanatnyi rosszullét volt és nem kaptál el valami virust.

Kép
gabcsi76
 
 


vége a raffaelló-diétámnak... elfogyott a dobozból. de sebaj, holnap ferreró rosé diétába fogok! de szigorúan csak délelőtt... :) nehogy megkövezzetek... :) :) :) :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Már bejelentkeztem fogorvoshoz (novemberben), röpke 2 hét volt mire kaptam időpontot (decemberre), akkor talált 3 pici lukat, most azokat tömi be...Szóval eddig jutottam... Szép...3hónap.

A vasgyári uh-ról csak annyit tudok, hogy 9000 Ft, és ebben minden benne van. Hétfőn megy az egyik ismerősöm, kedden beszélek vele-akkor többet tudok mondani.

Most megyek kivakarom az ünnepi "kosz" ból a fürdőszobát :D

Kép
gnocci
 
 


Vasárnap meg MonCherry, mi?! :lol: Nekünk a két és fél kiló szaloncukrot nem tudom ki fogja megenni...Direkt nem vettem, erre Sanyi kapott a munkahelyéről.... :?

KépKép
pedina
 
 


a monserit nem szeretem, de zselés szaloncukor jöhet! :wink: :wink: :wink: :oops:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Itt vagyok, Csajszikák! Maja, végreeeeeeeee! Most már legyetek egy kicsit aktívabbak Gabcsival. :wink:

Ctg szupi. Beni jól van. Persze megbeszéltük a szülésznőmmel, hogy ez elsősorban nekik visszajelzés, miszerint rendben van a baba, másrészt jól le lehet rázni vele a közeli hozzátartozókat... De tudnom kell, hogy egyáltalán nem jelent semmit arra nézve, mikor indul meg a szülés... :shock:

Drukkolok Benikének, hogy maradjon, mert a napokban elég sok minden eldől. Pl hogy sikerül-e eladni a lakást. Az már biztos, hogy hajléktalan, link anya nem leszek, mert úgy néz ki, hogy sikerül kivennünk a negyediken egy lakást (tök véletlenül most hirdették meg, így csak 3 emelettel lejjebb kell cuccolni). Így már tuti oda érkezünk "haza". Addig Apa mindent elrendez, mert nekem marhajó alibim van a költözködés alóli kibújásra.

Edi drága! Akkor ennyi. Te, én a köztársaság érdemrendjét kérem majd, ha sikerül 10 hónapig szoptatnom. Csúcs vagy. Lilivel együtt. A tornával meg óvatosan. Várj be engem is. :arrow:

Gabcsi, szupik a nevek, semmi torz nincs egyikben sem, nemzetköziek, érthetőek és (bocsánat a kifejezésért), egyáltalán nem sznob nevek. Mert ezekben a nemzetközi házasságokban hallottam már olyan gyereknevekről... ügyik vagytok, nagyon jó a választás! :roll:


Maja, nekem még a magánfogorvosom is tök ingyen nézte meg a fogamat, mert ez is egy olyan dolog, hogy "jár", egyszer v kétszer a terhesség alatt. Szépen gyarapodsz is. :wink: A gyógytorna szupi. Nekem is talán a hátammal volt a legtöbb gond úgy a 30. hétig (azóta mindennel), de tény, hogyha nem hagytam ki a tornát, ezerszer jobban éreztem magam... Csak így tovább!

Megyek elefántlábakat felrakni. :? De még benézek.

Puszi.
vbea
 
 


Maja, én terhesség alatt feszt takarítottam, ha kellett, ha nem. Most már nem bírom. :wink:

Ja, mi két csomag szaloncukrot vettünk, kedden lebontottuk a fát, hogy vevők ne rúgják fel (meg elborzadtak volna a lakás méretein, ha a fa is benn marad). Szóval, szerintetek ki eszegeti folyamatosan a szaloncukrot? TERHES NŐK, AKIK ITT TENYÉSZNEK. :mrgreen:

Edi, hasmenés nálam megvolt tegnap délelőtt. Aztán elmúlt. Lehet, hogy te is mész szülni?! :idea:
vbea
 
 


Kriszti,nekünk van kb. 3 kiló szaloncukrunk, abból legalább 2 kiló zselés. Imi nagyon szereti, így olyat vettünk egy csomaggal. Nem akartam sokat. Erre hozott az anyós is vagy 1,5 kilót, kaptunk az Imi munkahelyéről is, és senkinek sem kell. Én a marcipánosat szeretem nagyon, pont ezért nem is vettem. :D :D :D Imi a nagy kedvencből eddig kb. 3 db-ot evett meg. :roll: :shock: :wink:

Edina, remélem hamarosan jobban leszel. A tesóm is így volt a hét elején, azóta már túl van két lázas napon, most meg tiszta takony.

Gabi, jó neveket választottatok.Én nem is tudom, hogy mi még egy lánynevet, hogy fogunk majd találni. Fiúnak marad majd a Levente, de még egy lányt! Na,mindegy még úgy sem aktuális! :lol:

Ma megvolt Lili életének legnagyobb hányása! :cry: Olyan jóízűen evett a gyümölcs/Sinlac -ból, csak nyelte,alíg győztem neki adni. Utána beakarta Imi adni neki a gyógyszert.Na, miközben fintorgott a gyógyszertől elkezdett kakilni, büfizett egy nagyot, és szinte minden kijött belőle. Utána röhögött rajtunk, ahogy ott sürgölődünk körülötte.
Ja, és, hogy hab is legyen a tortán, mikor tettem tisztába a lábát tiszta erőből belenyomta a kaiba. Tetőtől talpig át kellett öltöztetni. :lol: :lol:
Tegnap egyébként le sem lehetett lőni, egész nap vigyorgott mint a vadalma. Most a kedvenc száma a Ding-dong!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Lehet, hogy a szülinapjára meghívjuk Csonkát!

KépKép
editmaci
 
 


Nyugi, én a szülőágyon f*stam össze magam, mert előtte nem kaptam beöntést, hiába magyaráztam, hogy már 3 napja nem volt székletem... :oops: :roll:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


csonka pici, és a ding-ding-dong song! :) :) :)
edit! ez tuti!

KépKép
KépKép
anittik
 
 


csajok, ugye ti is kaptatok a baba-csomagban hipp-es kiskártyát, amit as rosszmannban lehet beváltani. Mi van abban? érdemes utánamenni?

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Maja, majd írd le, hogy mit mondott a barátnöd. Kiváncsi leszek rá és akkor én is oda jelentkezek be. Az lenne a legközelebb, nem kéne a várost átutazni. Írj már légyszi telefonszámot.

Eni, találd ki mit csinálok? :roll: Takarítok, MEGINT!

Kép
gabcsi76
 
 


Próbálta már valamelyikőtök a körte-birsalma kombinációjú gyümölcspürét? Van két üveggel, de még nem mertem adni. :roll:
Lili mostanában úgy nézi ha eszünk, szinte könyörög a szemével érte. Lehet, hogy nem várom ki a hat hónapot a zöldségekkel, és lassacskán elkezdem neki adni. :roll: :!:

Eni, hát ez tényleg szerencsés így. Lényegesen könnyebb lesz lepakolni 3 emeletet, mint messzebbre hurcolkodni. :wink: Remélem sikerül minél hamarabb eladni a lakást.!

KépKép
editmaci
 
 


Kriszti, én úgy tudom, bébiétel, bébiital, egy kiskanál meg egy előke van benne. Persze ez még régebben volt, azóta változhatott is, de szerintem hasonlók lehetnek.

KépKép
editmaci
 
 


Hú, Edit! A Csonka Picitől nehogy Lili megálljon a növésben. Én a Horn Gyulás affér után tartottam tőle az enyémnél... :lol: :lol: :lol:
Mi is leszedtük a karácsonyfát, mert Lili szedte és ette a tüskéket a földről. :shock:
Enikém, persze, megszülök helyetted, úgyis gyakorlatom van benne. :lol: :lol: Gáz lesz? :lol: :lol: Anélkül nem vállalom. :lol: :lol:
Csajok, én meg sz*rt takarítottam álmomban. Nincs valakinek álmoskönyve?

KépKép
pedina
 
 


Edit! Köszi, nem számítottam ennyi mindenre. Akkor érte megyek az egyik rosszmannba.

Edina! Sajna csak anyáéknál van álmoskönyvünk, de arra én is kíváncsi lennék, mit jelent az álmod!

Eni! Nagyon jókor jött nektek ez a házon belüli lakáshirdetés. Mennyivel egyszerűbb így költözni. Mi is költözködtünk, de nekünk nagy távolságot kellett megtenni - a szomszéd lépcsőházig kellett pakolni... :) :)

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Ja, és Edit! Szerintem már elkezdheted adni Lilinek a zöldségeket. Mi krumplival kezdtünk, aztán azt teszek mondenbe, ami nem gyümölcs. De turmixold jól össze, mert én először béla voltam, és Zsombi ki is hányta. Nagyon darabos volt neki... :( :(

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Edina! Anyukám ezt az oldalt használja:
www.almoskonyv.atw.hu/

Kép
gabcsi76
 
 


Csajok, hozzám jöhettek takarítani :lol: :lol: Én utálok. CSerébe megfőzök vagy sütit sütök, jó? :wink: :lol:
mara80
 
 


Halihó!

No azóta megjártam a várost is, most tespedek, Bálint meg rugdos belülről..... :D
Vettem két kismamabársonyt, egy feketét, és egy szürkét 9800 volt a kettő. Tudom, ha turcsizok és levágom a derekát és megvarrom még olcsóbb, de olyan lusta vagyok :( és az nem is ilyen szép... Még egy kabát kellne, mert senki nem tud adni-minden ismerősöm nyáron, ill.ősszel szült :( Azért anyuval megyek szerdán, hátha lesz vastagabb kabát, amiben kibírom a hideg napokat...

A takarítás borzalmas-mindíg elkezd húzódni a hasam mikor végzek, úgyhogy általában 2 helység jut egy napra. Többet nem bírok-szégyen :oops: Most pillantottam a hasamra, tök deformált :shock: Keresztben van a kis Pocok és a feneke a jobb oldalon domborodik totál kinyomva :shock: Ja, és mivel befelé van a beleim boxolgatja :D ez kissé kellemetlen, de általában ezt csinálja velem a büdös kölök :D

Szaloncukor...Én megettem az összes gumicukrosat, aztán eldugtam hogy ne legyen szem előtt, mert folyamatosan rájártam. Nem hiányzik nekem a napi 10-15 db :oops: Azóta csokit eszem :D

Ja, és eddig azért nem iroggattam, mert a férjem ült a gépen az ünnepek alatt, de ma már dolgozott :D Most már szabad a pálya!!!

Kép
gnocci
 
 


Ja, ez nálunk is így van. Imi még a héten itthon van, és egyfolytában pótolja a lemaradását a gép előtt. :lol: De nem panaszkodom, mert rengeteget van Lilivel is. :wink:

Nemsokára indulok tornázni megint. A sógornőm hívott, hogy eljönne velem! :!: :roll: :shock:

Egyébként azt hiszem a Tégelben most adnak 10 % kedvezményt a kismamarucikra.

KépKép
editmaci
 
 


Decemberben én is a tégelben vettem egy nadrágot. Nagyon szeretem.

Lenne egy kérdésem, mert elkezdtünk vásárolni. Megvettük a szobabútort, autósülést, babakocsit. Ruhát nagyon sokat kaptunk mindkét családtól, szóval arra nincs nagy gondom.

De: annyi minden vackot árulnak mostanság. A fene se tud kiigazodni. Ti hogyan tisztitjátok / sterilizáljátok a cumisüvegeket?
Érdemes ilyen sterilizátort venni? Nekem olyan feleslegesnek tünik.

A másik a tejcsi melegítése: alkalmas erre a mikró?

Hát van egy két dolog, amit még meg kell tanulnom. :)

Kép
gabcsi76
 
 


Maja, ne aggódj, én is ugyanilyen lusta vagyok ruha varrás terén. Én zoknit se stoppolok, hanem kidobom. A férjem fel is volt háborodva. Mondtam neki, ha nem tetszik a rendszer fogja a cérnát, vagy vigye anyjához / anyósához a zoknika foldozni.
Ez müködött. :lol: :lol: :lol:

Kép
gabcsi76
 
 


Húha.... SOkat írtatok... Majd pótolom!

Gabi, mindkét dolig fontos, ha kell. Na, jól megmondtam.
Én először a chicco sterilizáló lötyit vettem. Én utáltam a szaga miatt. Miután Marcinak bimbóvédő kellett a szopihoz és a sok gyógyszert is cumisüvegből kapta, így nekem szükség volt a mikrós sterilizálóra. Kuponnal vettem 3511-ért, de sokat árulnak használtan is. Szerintem nem lehet elhasználna, hacsak nem égeted meg, de az látszik úgyis. Szóval ha szopik a kicsi, nem használsz cumisüveget , akkor felesleges, de ha igen, akkor nélkülözhetetlen- szerintem.
Anyatejet nem lehet mikróba melegíteni, mert lebontja az értékes tápanyagot és vitaminokat. Így marad a cumisüveg melegítő. De ugye ez is csak akkor kell, ha szükséges a c.üveg. Én azt hiszem 6 hetes korában vettem Marcinak mindkettőt. Szóval ráér, ha megvan a baba akkor is. Melegíteni én a mikróba melegítettem vizet és abba állítottam az üveget amíg nem volt melegítőnk. Tökéletes megoldás, ha nem kell napjába 4x-5x használni...

Most megyek, mert Marci bekakilt....

Kép
tokajkincse
 
 


Maja, mennyire muszáj a "másik" kabát? Én tél elején vettem a saját-eredeti méretemnél egy számmal nagyobbat, és még mindig össze tudom húzni a zipzárt. Igaz, akkor úgy nézek ki, mint valami kötözött sonka, de megy. :lol: Csak azért kérdezem, mert tényleg nagy pénzkidobás. Nincs senki a családban, aki épp egy számmal nagyobb nálad? (Ja, még hozzáteszem, hogy direkt egy cherokee-t vettem, vmi 6 ezerért, tök jó lesz babakocsit tologatni, ilyesmi).

Tényleg olyan ez a kismama-baba dolog, hogy egy vagyont el lehet szórni, de mindent meg lehet úszni sokkal olcsóbban is. Én rengeteg bébiruhát vettem használtan. NEM VETTEM STERILIZÁLÓT. Gabcsi, szerintem is tök felesleges, nem is kell sokáig sterilizálni, addig meg jó a folyadék (chicco). Repülök, rámtörtek!
vbea
 
 


Mi kaptuk a sterilizálót. Én csak akkor kezdtem el használni, amikor tápszert kellett adni Lilinek, mert folyadékunk már nem volt, és utáltam főzögetni a cumisüvegeket. Most meg csak beledobom, és kész. Egyébként én a Chicco ster. folyadékot is szerettem, de a szaga tényleg elég jellegzetes, meg kell szokni. De ezeket még tényleg ráérsz megvenni. Reméljük minél később lesz rájuk szükség!

Nekem nincs cumisüveg melegítőm, ha valamit melgíteni kell, akkor melegítek egy kis vizet és kész. Nem sok idő. Bár többször kell hűteni, mint melegíteni, mert a tápszert nem nagyon hagyom állni, próbálom frissen készíteni Lilinek.

KépKép
editmaci
 
 


Nekem is a chiccos folyadék van. De lehet kapni tablettás fertőtlenítót is, nekem az is volt, annak nincs olyan erős szaga. Cumisüveg melegítőm nekem sincs.

Zsombornak kijött a foga felül, de nem középen, hanem kicsit arréb. Jól néz ki :lol:

Íme egy fotó, Zsombor karácsonytól feláll a kiságyban, most meg már mindenbe kapaszkodik, és fel is áll, nem lehet egy percre sem egyedül hagyni...
Kép

KépKép
sz.szilvia
 
 


Köszi a kielégítö válaszokat. Azt hiszem a melegítöt azt megvesszük, mert az úgy egyszerübb lesz a férjemnek, ha ö lesz a babával. Már csak azért is.

Ennek a sterilizátor folyadéknak meg utánna nézek, olvasok.

Kép
gabcsi76
 
 


Sziasztok!

Végre géphez jutottam :D meccs van:D !!!
Varrás: én imádok varrni, de most valahogy nem megy-olyan türelmetlen vagyok. Bezzeg a gobleinezés az megy :oops:

Kabát:Minden nőtag velem egy súlycsoportban van, de minden cucc olyan anyus vagy nagyis :D Mivel nem akaródzik drágát venni, ezért megyek anyukámmal turkálni. Imádok turkálni :) és ha megunom, akkor nem sajnálom kidobni. Bár manapság nem dobunk ki semmit. Mindíg van a családban igény rá.

Nekünk hálistennek szinte semmit nem kell venni. Mindent öröklünk a sógornőmtől. Kiságy, hordozó, babakocsi-minden. megy egy csomó ruha. Bár neki kislánya van, minden cucca kék és szürke, mert kisfiút vártak, és az elején, nem nagyon öltöztette nőcis cuccokba. Bezzeg most :D Ráadásul a babakocsit mi vettük neki-most visszakerül. És semmi nincs lestrapálva, alig használt cuccok. nem is tudom hogy tudnánk megvenni ezt a rengeteg dolgot :( Én kaptam cumisüveg melegítőt, de remélem csakúgy mint eddig a családban nekem sem lesz rá szükségem. Eddig mindenki tudott 6-9 hónapig szoptatni kop-kop-kop.

Most egyébként sorra jelentik be körülöttem hogy baba lesz :) Tök jó, úgy látszik fertőző vagyok :shock:

Kép
gnocci
 
 


Sziasztok!

Letelt Iminek a szabadság, mától megint kezdődnek a csajos napok! :lol: Remélem Lili is visszaáll, mert teljesen fel volt borulva a napunk. :wink: Két hétig az egymáson csüngtek, biztos fura lesz neki, ha most néha beteszem a kiságyba. :lol:
Egyébként Lili egész hétvégén csak vigyorgott, meg "beszélgetett" mindennek ami a kezébe került.
Szombaton elmentünk anyut felköszönteni,mert szülinapja volt. Persze nem tudott róla, volt is nagy örömködés. :D :D :D

Mióta már nem adjuk neki a gyógyszert, teljesen visszatért az étvágya. Igaz most éjszaka megint hallottam, hogy köhécsel, majd meglátjuk mi lesz, mert most az orra nem folyik, nem lázas.

Szilvi, nagyon ügyes Zsombi! :lol: :lol: :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok!

Letelt Iminek a szabadság, mától megint kezdődnek a csajos napok! :lol: Remélem Lili is visszaáll, mert teljesen fel volt borulva a napunk. :wink: Két hétig az egymáson csüngtek, biztos fura lesz neki, ha most néha beteszem a kiságyba. :lol:
Egyébként Lili egész hétvégén csak vigyorgott, meg "beszélgetett" mindennek ami a kezébe került.
Szombaton elmentünk anyut felköszönteni,mert szülinapja volt. Persze nem tudott róla, volt is nagy örömködés. :D :D :D

Mióta már nem adjuk neki a gyógyszert, teljesen visszatért az étvágya. Igaz most éjszaka megint hallottam, hogy köhécsel, majd meglátjuk mi lesz, mert most az orra nem folyik, nem lázas.

Szilvi, nagyon ügyes Zsombi! :lol: :lol: :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Na, Editen kívül mindenki alszik? Többek között én is... :D

Ediéknek beszart a net, úgyhogy nem tudom, mikor lesz itt. :cry:

Maja, az nagyon jó, ha lesz egy csomó mindenetek. Megfizethetetlen minden egyes tétel, amit az ember "kap". Egy pár embernek mi is örök hálával tartozunk, amiért segítenek/segítettek. Szóval akkor indul a kabátvadászat? :wink:

Gabcsi, a chicco sterilizáló egy folyadék, amit vízbe kell rakni. Abba beledobálod a motyókat, és hagyod benne állni. Nem tudom meddig, de a flakonon rajta van. Amíg a babának szüksége van a fertőtlenített motyóra, addig megteszi. Semmi komolyba nem fektetnék én sem pénzt.

Nekem elefántlábaim nőttek. Izgi. Amúgy Beni szépen elvan odabenn, egyelőre semmi jele a szülésnek. Mármint semmi olyan, amiről a nagykönyvek írnak. Alvással még mindig problémáim vannak, de ne panaszkodjak, igaz? Ez most már így lesz... :?
vbea
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?