Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok :lol:

BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK ÉN IS MINDENKINEK!!!!

Kép

Bocsi, hogy csak sokára jelentkeztem, de hol ide, hol oda mentünk mostanában, ráadásul, hogy Apucink is itthon van, folyton ő bitorolja a gépet.

Szóval, a dokinál Kristóffal még sok mindenre nem jutottunk, egy nagyon szimpi, kedves fiatal dokinéni vizsgálta meg, kikérdezett jó alaposan, neki két gyanúja van, vagy reflux vagy lisztérzékenység, ez utóbbit támasztja alá, hogy a családban van más allergiás is, jelen esetben én, pollenallergiás, meghogy Kristóf bőre picit ekcémás, ez ugyanis hajlamosít a későbbiekben étel- és egyéb allergiákra.
UH-on minden rendben volt, semmi kórosat nem találtak, még refluxra utalót sem, bár ezt biztosra majd egy másik vizsgálat fogja kizárni. (Vanda, kérdezted, nem, nekünk nem az idős nőci volt, hanem egy Zoli nevű fiatal doki)
Volt vérvétel is, 5 kémcső vért csapoltak le szegény Kristóf kézfejéből, ráadásul a vákum nem működött, így préselni kellett a szegény pici kezét. Hát, mondanom se kell, világgá üvöltötte magát, de már én is majdnem sírtam, 3-an fogtuk le + aki szúrta.
Ennek majd 29.-én tudjuk meg az eredményet, illetve tudja majd meg Kristóf keresztanyuja és ő majd értesít. Ebből talán kiderül majd, hogy szóba jöhet-e az allergia.
Január 18.-án pedig megint megyünk majd Pestre, a Radiológiai Klinikára, ott izotópos vizsgálatot csinálnak Kristófnál, fél órán keresztül vizsgálják majd röntgenen a gyomorürülését, ezzel pedig a refluxot lehet megnézni, ha van.
Szóval egyelőre ennyi, bár nekem egyre inkább az a gyanúm, minden csak pszichés nála, az elmúlt napokban megint ezt bizonyította, őrült balhékat tud levágni, a múltkor az utcán úgy üvöltött, hogy összehányta magát a babakocsival együtt, (szerencsére még csak a ház előtt voltunk), de esténként is manapság minden este csak akkor hány, ha nem tud vagy nem akar aludni, mert ha éppen hullafáradt, simán elalszik balhé és hányás nélkül.
Ja, és a múltkor mégiscsak elszóltam magam, mert már megint nem olyan nyugisak az éjszakáink, este többnyire nem alszik el egyedül, éjszaka min. 1-2-szer ébred, reggel pedig 7 körül kel, a múkltkori 8-fél 9 helyett. Sőt, pár napja, egy éjszaka egész hajnalban ébren voltunk, fél 3-tól fél 6-ig :(


Kóbor
Gratula az újabb babához :D

Judit
Szerintem valamit félreértettél, Kóbor nem Zsuzsci :)


Karácsonyról majd máskor, Apucim már sürget :twisted: , és készült rengeteg kép is, Kristóf kapott egy tonna játékot, hintalovat (ami megjegyzem életveszélyes!), nagyon örült mindennek, a fától "elájult" :lol: , nagyon tetszett neki minden :lol:


Majd még igyekszem jelentkezni :lol:


Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok :D

Remélem mindenkinek csodásan telt a karácsony.

Egy félreértést el kell oszlatnom:
1. nem én vagyok Kóbor
2. "álnéven" 1-2 alkalommal írtam még 2005. januárjában, valóban 5 hetes terhes voltam, de sajna az a bébi nem maradt velünk :(
ezek után el is ment a kedvem a fórumozástól. Aztán 2005. júliusában tudtuk meg, hogy érkezik Dorka.

Tünde :)
Gondolom kivételes karácsonyban volt részetek.... Jövőre is biztos csodás lesz, csak akkor más miatt :wink:

Babus :)
Remélem kiderül, hogy mi ez a hányásos dolog a kicsi Fiadnál.Nem lehet könnyű. Dórit elkapta a hányósfosós vírus, tán 2-3 szor hányt, de én még attól is kész voltam. Ha bebizonyosodik, hogy pszichés, akkor tervezel vmi további lépést?

Minden jót Mindenkinek!
zsuzsci
 
 


Sziasztok!

Zsuzsci
Köszi, szép karácsonyunk volt valóban :) Most nagyon várjuk a 2. UH-t, hogy valóban minden rendben legyen, aztán publikáljuk baráti körökben is :)
Neked szép terhességed volt? Problémamentes?

Lányok
Biztos hallottátok, hogy jövőre a kórháznak kell plusz pénzt fizetni, ha a választott orvosomnál akarok szülni. Meg fizessek az orvosomnak is, meg a szülésznőnek is....... Nem lehúzás, áááááá. Na mindegy. Az én dokim idén augusztusban volt szabin, a mi bébink jövőre augusztusra várható, és ha a dokim jövőre is abban a hónapban megy szabira, akkor hogy kérjem meg bármire is? Vagy a terhesgondozást bízam rá, aztán szülök az ügyeletesnél meg a szülésznőmnél? Ti mit csinálnátok?

Tündi
tündi30
 
 

 
 

Sziasztok :D

Zsuzsci
Nagyon sajnálom, hogy az első babátok nem maradt veletek :( Nem tudtam :(

Vanda
Már ezersze akartam kérdezni, van már neve a hugicának? :lol:
Engem ezek a nevek mindig úúúgy érdekelnek :lol:


Rólunk:
Ma meglett a vérvétel eredménye, Kristóf laboreredményei tökéletesek, mind, 100%-ra kizárható, hogy nem lisztérzékeny :D , szerencsére, mert ettől nagyon féltem, ez teljes étrendváltoztatást igényelt volna.
Marad a reflux, hát, szerintem az sincs (ez egyébként azt jelenti, ha valaki nem tudja, hogy a nyelőcső alsó záróizma nem záródik tökéletesen és a gyomortartalom visszafelé folyik, viszont hányást csak akkor okoz, ha ez a gyomortartalom sok), mert akkor már pici korában is hányt volna tőle, mindenesetre 17.-én megyünk (nem 18.-án, ma derült ki, elírta a dokinénink), majd meglátjuk.
Elég gáz lesz majd az a napunk, 8-ra már a Radiológiai Klinikán kell lennünk, ez azt jelenti, 6-kor már indulnunk kell itthonról, vagyis Kristófot fél 6-kor már ébreszthetem, viszont se enni, se inni nem kaphat a vizshálat előtt. Ott majd egy joghurtba belekeverik a kontrasztasnyagot, azt kell majd megetetni vele, aztán fél óráig röntgenezik majd, hogy hogy ürül a gyomra.
Na majd meglátjuk.
Aztán ha semmi, és csak pszichés, fogalmam sincs mi lesz, eddig is mindent bevetettünk már az elkerülésére, nem tudom, mit tehetnék még mást. Majd a dokinénivel konzultálunk.


Más:
Ti tervezitek, hogy beadatjátok a gyerkőcnek a Pneumococcus elleni védőoltást? Ez az, ami többek között tüdőgyulladást, agyhártyagyulladást, vérmérgezést, stb. okozhat, viszont az oltás ára nagyon borsos, jelenleg 16oooFt, és több is kell belőle, ha jól tudom, 1 éves kor alatt 3 oltás, 1-2 éves kor között 2 oltás, 2 éves kor után viszont már csak 1 oltást kell és életreszóló védettséget ad.
Azért is veszélyes ez a baci, mert tünetmentesen is hordozhatják, főleg gyerekek, akik viszont megfertőzhetnek vele más gyerekeket, aki viszont már meg is betegszik tőle.
Egy másik topikban egy kisfiú most ilyen tüdőgyuszit kapott el a szomszéd kisfiútól, aki a bölcsiből hozta haza, mindketten nagyon rosszul vannak.
Én eddig is terveztem, hogyha Kristóf betölti a 2-őt, akkor beadatom neki, mert akkor már ugye elég neki csak egy oltás, de ezekután már tuti, hogy megkapja.


Most egyelőre ennyire futotta, karácsonyi képeket megint későbbre halasztom, mert még Photoshop-pal alakítanom, meg kicsinyítenem kéne őket, ahhoz pedig most időm se, kedvem se, de ami késik, nem múlik :lol:


TÖBBIEK!!!!!!!! HOL VAGYTOK????
Hogy telt a karácsony? Élménybeszámoló? Ajándékok? Képek?
Szilveszter? Ki hol tölti?
Tessék jelentkezni!!! :D

Babus

Kép
babus2005
 
 


Tündi
Én sok okosat nem tudok ezzel kapcsolatban mondani, nekem protekcióm volt szülésznő-doki-ügyben, de szerintem (problémamentes)szüléskor szinte minden csak a szülésznőtől függ, a doki már csak akkor jön oda, ha már jön a baba, a körülményekért, a segítségért legtöbbször úgyis csak a szülésznő felel.
A választott dokidhoz eljársz terhesgondozásra, aztán a szüléskor vagy ott lesz vagy nem, én már hallottam olyan lelkes dokiról, aki a szabadsága alatt a Balatonról felutazott Pestre, csak mert egy páciense szült, de gondolom ez ritka, pláne, ha külföldre utazott :lol:
De mondom, szerintem szüléskor, ha nincs semmi probléma, és ne legyen, akkor a legtöbb dolog a szülésznőn múlik. Az én szülésznőm vajúdás közben teát főzött nekem, zenét kapcsolt, félhomályt, mindenféle labdát, akupunktúrás kütyüt adott nekem, beszélgetett velem, vagy inkább beszélt hozzám :lol: ,végig velem foglalkozott, a doki meg bejött burokrepesztésre és utána amikor kibújt Kristóf, (az más kérdés, hogy az nálunk 1 órán át tartott :lol:), és persze ő is nagyon-nagyon rendes volt :lol:
De ez csak az én véleményem :D


Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!

Tündi!
Ez a dokitéma tényleg úgy van ahogy a Babus írta, a doki tényleg csak az utolsó pár percre van ott. Sokkal fontosabb egy jó szülésznő, aki sokat foglalkozik az emberrel. Nagyon sokat tud segíteni. Olvastam a másik topikban a történeted, és így még inkább gratulálok a spontán babához! :D Nem semmi amin keresztül mentél. Várjuk a következő ultrahangról a képeket!

Babus!
Én erről az oltásról nem is hallottam, de meg fogom kérdezni a dokinénit mi a véleménye róla. Bár ő elég oltásellenesnek tűnik, annak se örült, hogy tavasszal a kullancs elleni oltást be akarom adatni. Bár lehet hogy én értettem félre a mimikáját :?
Sokat késnek az igért képek, lassan a szilveszterieket kell feltenni :lol:

Nálunk nagyon jól telt a karácsony, Vivinek rengeteg szép ajándékot hozott a Jézuska. Nagyon tetszik neki a karácsonyfa is, néha olyan ámulattal figyeli, hogy zabálnivaló.
:lol: Kapott egy minikonyhát amivel akár fél-egy órát is képes eljátszani egyedül. Nameg a tanuló kutyus is nagy kedvenc neki. :D Apuja vett neki szép kinti meleg rucit és két zenélő-táncoló malacot is. Szüleimtől pedig két bábot, egy kacsát és egy brekit, melyeknek a száját lehet mozgatni és akkor dallamra hápog és brekeg. Anyósoméktól egy Desney sátrat kapott. Azon jól össz szokott veszni a kutyáimmal, ők is imádnak belebújni.

És íme néhány kép:
Karácsonyi öltözetben:
Kép
Anyával:
Kép
Az új kinti ruciban:
Kép
Kedvenc pulcsijában:
Kép
Öcsémmel:
Kép

Hú még rengeteg lenne, de már így is rengeteg helyet foglaltam... :oops:

Többiek, ti is írjatok beszámolót, nameg képeket is kérünk!

Nicol

Kép
nicol
 
 


Sziasztok!

Tündi :) Sajnálom, hogy tegnap elkerültük egymást msn-en :( Ha sima szülésed lesz, akkor tényleg egy jó szülésznő a legfontosabb, a doki csak 2 óránként vizsgál meg, hogy hogy haladsz. Én mondjuk konkrétan megkérdezném a dokidtól, hogy szeretnél nála szülni, mikorra tervezi a nyári szabadságot, illetve ha pont a szabi alatt szülnél, akkor mi a gyakorlat, átadja-e vmelyik másik dokinak a terheseit. Nálunk így lett volna, ha akkor szülök, amikor ő nem elérhető.

Babus :) Nem irígylem szegény Kristófot a vérvétel miatt. Tudjátok már az eredményét?

Nicol :) Hihetelen nagy már Vivi is és nagyon kis bájos. :lol:

Zsuzsci :) Publikus, hogy milyen néven írogattál? :?:

A karácsony nálunk elég rohanós volt, Kristóf még mindig nem gyógyult meg (most kapjuk az 1. antibiotikum kúrát :cry: ), apának is nagyon fájt a torka, amit most szerencsésen átadott nekem :evil: Szal jól vagyunk :twisted:
Manónak egyébként nagyon tetszett a világítás a karácsonyfán, a többit még nem fogta a kis drága :lol: Képeket majd töltök le a gépről, egyelőre nem volt :roll:

Ha esetleg nem jönnék már, mindenkinek nagyon boldog 2007-es évet kívánunk!!!

KépKép

KépKép
timika
 
 


Babus :) Most olvastam, hogy megvan a vérvétel eredménye és hogy jó lett, ne haragudj :oops: :oops: :oops:
Ha pszichés, akkor szerinted mi válthatja ki Kristófnál és mit lehet kezdeni vele?

KépKép

KépKép
timika
 
 


Sziasztok!

Nagyon boldog, sikerekben gazdag új évet kívánunk mindenkinek!
Kívánom, hogy úgy váljon valóra mindenki álma 2007-ben, ahogy az enyém valóra vált 2005-ben :lol: És 2006-ban :lol:

1-2 kép Karácsonyról:

Kép

Kép

Kép

Puszi

KépKép
unique
 
 


Íme a képek: (Vigyázat!!!Rengeteg!!! :lol: )


Apával a farm összeszerelés közben:
Kép Kép


Zenélés közben:
Kép

Kisvonat és a nagyiéktól kapott távirányítós autó, amitől retteg, mert nem érti, hogy miért megy magától:
Kép

Apa a nagy, Kristóf a kis porszívóval:
Kép

Keresztanyuval és a tőle kapott fa vasúttal::
Kép

Hintalovon:
Kép Kép

A nagybácsikájával:
Kép


Még egy pár egyéb kép:
Pár napja a Mátrában voltunk:
Kép Kép

Apa sapkájában:
Kép

Végül a két egymás utáni betegség végére már egészen haverok lettek az orrszívóval :lol: , magának szívta az orrát :lol: :
Kép


Babus

Kép
babus2005
 
 


Nicol
Nagyon szép nagylány lett Viviből :lol:

Unique
Laura is még mindig csodaszép :lol: A szemei pedig még mindig levesznek a lábamról :lol:


Babus

Kép
babus2005
 
 


Háppí Nyú Jír! :twisted:

Kép

tjuca
 
 


Nagyon boldog új évet kívánunk Mindenkinek!!!!!!!![color=blue][/color]

Mea
mea
 
 


BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MI IS MINDENKINEK!!!

Kép Kép Kép Kép


Babus és Kristóf

Kép
babus2005
 
 


Szia Babus! :)
Örülök, hogy Kristóf meggyógyult, és már ezerrel pörög újra :lol: Nagy élmény látni, ahogy magának szívja az orrát. Na, ez lenne nálunk is a cél, mert egyelőre úgy üvölt szegénykém, amikor meglátja az orrszívót, hogy csak na... :(
Kristóf nagyon nagy fiú lett már és nagyon helyes! :)
Köszönöm Laura dícséretét.
Babus, most jut eszembe, kristófnak voltak gondjai a szemével, ugye, 1 éves kora előtt? (kicsit kancsal volt) Azért kérdem, mert Laurának sem állnak még teljesen párhuzamosan a szemei. Januárban megyünk vissza a doki nénihez, ki kell tágítani a pupilláját, hogy megvizsgálhassa.... Brrr... febr elején meg megyünk a Heim Pálba.
Nem emlékszem, végül Kristófnak magától oldódott meg a kérdés?

Puszi

KépKép
unique
 
 


Sziasztok!

Boldog új évet kívánunk mindenkinek!!!

Nicol

Kép
nicol
 
 


Sziasztok!

Babus, Nicol, Timika
Köszi a véleményeteket doki ügyben, fogok majd puhatolózni nála, de ha erősebb a szülésznő szerepe, akkor rá kell majd koncentrálnom.

Babus
Milyen dolgok léteznek! Hihetetlen! Én kívánom, hogy Kristófnak ne legyen semmi baja, vagy csak valami apróság, amit kinőhet rövid időn belül. Ez a vizsgálat nagyon durva lesz, de a nagyfiú biztos ügyesen kiállja a próbát! Csak az anyukája is bírja :)

Nicol
Mekkora már Vivien! Kedves kislány nagyon! Aranyosak a képek :)

Timika
Majd legközelebb msn-ezünk :) Jobbulást kívánok mindhármotoknak!!!!!!!!!!

Nagyon boldog új évet kívánok!

A mi karácsonyunk szép volt, családunknak elmondtuk az örömhírt, ezen kívül csak jelképes ajándékokkal készültünk. Szilveszterünk könnyed volt, barátainknál voltunk, jól éreztük magunkat. Én persze nem ittam és nagyon keveset táncoltam, azt is csak igen óvatosan, Hajnali 2-kor jöttünk haza. Viszont rengeteget ettem, úgyhogy ennyit az ésszerű táplálkozásról :oops:

Tündi
tündi30
 
 


Ezt küldöm Nektek sok szeretettel új év alkalmából!

B orongós napok tűnjetek tova
O kkal szomorú ne legyél soha
L épteid kísérje töretlen szerencse
D erűs percek rajzoljanak mosolyt a szemedre
O szoljanak el az óévnek sötét árnyai
G úzsból szabaduljanak a képzelet szárnyai

Ú j évet hozzon a nesztelen iramló idő
J öjjön már a rég várt, csodálatos jövő

É vek ha múltok, ha elszálltok napok
V idámságot, örömet számolatlan adjatok
E lfusson most az óévnek malaca
T öbbé ne legyen senkinek panasza

K erüljön betegség, bánat messzire
Í rmagjuk is vesszen mind a semmibe
V ágyaid sorra valóra váljanak
Á lnok szavak többé ne bántsanak
N övekedjen az igaz barátok tábora
O kosan élj, ne legyél ostoba
K ívánom neked, legyen 365 szép ünneped!

Mea
mea
 
 


Sziasztok!

Tündi!
Muszáj itt is gratulálnom!

Doki: szerintem fogadd meg Timi javaslatát és kérdezz meg mindent a dokidtól (terhesgondozás, szabi, szülés)!

Evés: egyél, ami jól esik. A hízást nem tudod befolyásolni.
Ne aggódj, utána simán lemegy. Én is éppen a lobikok alatt felkúszott kilókat foygom le a két lúrkó mellett (igaz sokszor pont az evésre nem jut időm).

Remélem hamarosan talizunk!

Judit!
Már nincs sok hátra Andrissal, drukkolunk nagyon!

Mindinkinek Nagyon boldog új évet kívánunk mi is!
Most mennem kel, mert mire visszaolvastam felébredtek :)!

Pusza, majd igyekszem gyakrabban jönni!

Kép
stella9
 
 


sziasztok!

Mindenkinek boldog új évet!!!

Tündi, elolvastam a történetedet. Nagyon nehéz év van mögöttetek, most viszont egy gyönyörű 2007-es év következik!!!
Ezt a budaörsi munkát hogyan oldottátok meg? Párod Pécsen te meg Budaörsön?

Timika, a másik topikot is csak ritkán szoktam olvasgatni, inkább csak benézek, megnézem a táblát, az utolsó 1-2 oldalt végigfutom, hogy az ismerősökkel mi történt, de már nagyon sok az új tag mióta én eljöttem onnan.

Dorka

Kép
szdorka
 
 


Tündi, a doki dolgot meg majdnem elfelejtettem! Ha tudsz jó szülésznőt választani, az nagyon sokat számít, és tényleg sokszor fontosabb mint az orvos!
Egyébként meg annyira nem tudni hogy mi lesz augusztusban, hogy ezért szerintem most még sajnos nem nagyon tudsz jól dönteni. Mindenképpen járj ahhoz a dokihoz terhesgondozásra akiben megbízol, mert az is nagyon fontos hogy a terhességed nyugalomban telljen.
Egyébként amennyire én tudom a dokik általában minden évben ugyanakkor vannak szabin, így aki augusztusban szokott menni, az mindig akkor megy (gondolom így tudják a legjobban tervezni a saját nyaralásaikat meg a kórházban való helyettesítéseket)
szdorka
 
 


Sziasztok :D
Nagyon boldog új évet kívánok Mindenkinek :D

Babus :)
Tényleg nagyon jó, hogy nem lisztérzékeny Kristóf. Nehéz lehet együtt élni egy ilyen dologgal....
Drukkolok, hogy simán menjen az újabb vizsgálat, biztos nem lesz könnyű napod, de legalább kizártok egy újabb dolgot.
Mi is mindenképpen szeretnénk beadatni a pneumo oltást, majd ha másfél éves lesz Dorka. Itt nem túl népszerű, kérdeztem a doktor néninket és eddig még csak egyszer adták be. Biztos azért mert ilyen horror ára van, de ha ne adj Isten megbetegszik a gyerek, és kivédhető lett volna, akkor... inkább bele sem gondolok.

Tündi :)
Én is protekciós voltam az orvosnál, de szülésznőt mindenképpen választani akartam. Dokit úgy választottam, hogy jó legyen a császárban, mert úgy voltam vele, hogy dokira igazán akkor van szükség ha vágni kell. Sajnos be is jött, mert az istenért sem indult meg a szülés, jól túlhordtam a gyereket. Még az oxytocinos indítás után sem lettek normális fájásaim. Viszont arra jó volt, hogy megrepedt a burok, de már nem volt túl tiszta a magzatvíz, ezért "kiszerelték" a kiscsajt. Aztán kiderült, hogy azért nem tudott beilleszkedni a buksija a medencémbe, mert a vállára volt tekeredve a köldökzsinór.... Itt számított a doki, mert ugyanilyen esetet hallottam, ahol még vagy 1 napig hagyták a csajszit szenvedni az össze-vissza fájásokkal, amivel megszülni egy babát nem igen lehet. Én csak pár órát kaptam az infúziót, amikor nem igen történt semmi, akkor egyből döntött. Meg Ő egy új fajta módszerrel csinálja a császárt, nagyon hamar gyógyultam. Ja meg epidurálban volt.

Első karácsonyunk hármasban:

Kép

Karácsonyra egy fotómozaik képet csináltattunk Dórikáról, ami az ő saját eddigi képeiből áll. kb 2 m-ről már szinte teljesen homogén, közelről meg a kis képek is teljesen kivehetőek. Nagy sikere volt:

Kép

Na sziasztok, megyek takarítani :wink:
zsuzsci
 
 


Sziasztok!

Stella
Nem tudom befolyásolni a hízást????????? Ezt ugye viccből mondtad??????? :) Ne ilyesztgess! Már +2 kg-nál tartok. Jó, nem figyeltem oda, de már kezdem, persze nem éhezek (nem is tudnék, mert akkor van hányingerem), inkább próbálok másokat enni. Egyébként magától is átalakul a táplálkozásom, nem kell különösebben erőltetnem. Második UH után megyek hozzátok valamikor, jó? Majd megbeszéljük! Köszi a gratulát egyébként!

Judit
Mikorra várható a kistesó? Tök le vagyok maradva :(

Vanda
Jól értettem? Máténak kishúga lesz? És őt mikorra várjátok?

Dorka
Sajnos igen, sem a tavalyi, sem a 2005-ös év nem volt valami boldog a számunkra. Azt hiszem, mostanság kárpótol minket „Valaki” ;) A budaörsi dolgot úgy oldottuk meg, hogy a párom itthon, én ott, de péntek este hazajöttem, hétvége itthon, és csak hétfő hajnalban mentem vissza. Így azért ki lehetett ám bírni, csak 5 hét volt, na meg van munkám!

Szülésznővel az a helyzet, hogy a kórházban szülésznőként dolgozik a férjem általános sulis osztálytársnője, és mindkét műtétemkor nagyon szimpatikus volt nekem. Rendkívül kedves, mosolygós csajszi. Vele szivesen szülnék, megbízom benne. Ha eljön az ideje, fel is fogom keresni. Ja, szerintetek mikor jön el ennek az ideje? Azt tudom, hogy még most nem, de később…? (túl előre gondolkodok, mi? :D )
Ja, és gondolom, a jövő heti UH után el kell mennem védőnőt vadászni. Hol kezdjem a becserkészést? Ötletem sincs :)

Zsuszci
De jó mosolyogni látni téged, boldognak!!!! Aranyos a fotótok nagyon! Ez a fotómozaik kép nem semmi! Hát akkor neked sem volt könnyű a szülésed, de minden jó ha a vége jó!

Tündi
tündi30
 
 


Tündi!
Nem viccből mondtam!
Én az első 2-3 hónapban, szinte folyamatosan ettem és nem ám Norbi Update!!!
Volt tepertőkrém, bacon és mindenféle borzalom, amire egyébként rá sem tudok nézni és mégsem híztam a 12. hétig.

Aztán normalizálódott a helyzet. Naponta 3-szor ettem (korábban sosem reggeliztem és vacsira is csak gyümit, pocakosan viszont muszáj volt enni :)).
Jöttek a kilók rendesen, próbáltam visszafogni magam, de akkor is jöttek...
Ez tényleg alkati dolog.
57 kg-val kezdtem 75-tel fejeztem be. A kórházból 62-vel jöttem ki és 3-4 hét alatt lement 59-re.
Most 56-nál tartok.

Szerintem nálad sem lesz gond. Most nagyon vékony vagy, és nem is árt pár kiló. Lehet, hogy hamarosan napi vendég lesz a róka és akkor jól fog jönni.

Szopi alatt majd lemegy az a pár plussz. ha mégsem sikerül, kölcsönadom néha a két rosszcsont-porontyot a sajátod mellé :-))))))!!!!

Védőnő: megkérdezem a tesómat (tudod ott lakik mellettetek), hogy kihez tartoztok és hol lehet megtalálni.

Szülésznő: nekem nem volt, de így csaszinál nem is hiányzott. Szerintem ráérsz vele a 24. hétig vagy még tovább.

Zsuzsci!
Nagyon jók ezek a képek! Gratula a mintababához!

Pusza mindenkinek!

Kép
stella9
 
 


Sziasztok!

Először is győnyőrűek a gyerekek!

Zsuzsci!
Nagyon szép képet csináltatok, nagyon ügyesek vagytok. :D És nagyon örülök, hogy ilyen boldognak látlak titeket.

Stella!
Mizujs az ikrekkel? Olyan rég raktál ide fel nekünk képet róluk :( Pedig már ők is biztosan nagyra nőttek. :)

Tündi!
Én a kilókhoz nem negyon tudok hozzászolni, rám éppenhogy nem akartak jönni, összesen 6 kilót híztam és 8 kiló minusszal jöttem ki a kórházból. :)

Rólunk:
Úgy dönttöttünk hogy elkezdjük a kistesó projektet, ugyhogy befejeztem a gyógyit és jöhet a 2-3 hónap szünet és utána reméljük a kistesó is beköltözik a pocimba. :D
Bár még nagy a félsz bennem, hogy fogok bírni kettővel, de bíztat, hogy már rengetegen végigcsinálták és nem haltak bele :lol: .

Nicol

Kép
nicol
 
 


Nicol!

Hajrá, előre a kistesóért!
Tuti menni fog kettővel is!

Képet majd legközelebb teszek fel, ha apa itthon lesz és figyel a fiúkra!
Most elég nehéz velük, mert kezdenek nagyon elindulni.
Botond már úgy sétál, hogy csak fél kézzel kell fogni. Ez még nem is baj, de akkor is elindul, ha nem fogja senki és persze folyton olyan dolgokba akar kapaszkodni, amik nem igazán stabilak.
Olivér is megy már, de ő még két kézzel kapaszkodik, de úgy aztán ezerrel tép keresztül a lakáson.

Nagyon jófejek, de most kéen igazán osztódnom, hogy mindkettővel tudjak foglalkozni igényeik szerint!

Én is nagyon szeretnék kistesót, de apa még nem adta meg magát.
Mi lesz így a 12 fagyibabánkkal??? Lagalább nekik szeretnék lehetőséget adni (úgysincs sok esély a fagyis sikerre, legalábbis eddig kettőből 0 jött össze)

Mennem kell :-(

Kép
stella9
 
 


[size=24]Sziasztok![/size]


Tündi!

Egyél csak nyugodtan :)
Én az elején amikor nem kellett volna, híztam 3 kilót.
Mondjuk szülés után ez maradt legtovább rajtam, de most meg annyira le vagyok fogyva, mint még soha.
Bár ennek nem örülök, mert ez a sok idegeskedéstől volt.
(házvétel, eladás- költözés lesz majd- megyünk vissza Nagymarosra!!! :D )
Szóval mostanában nem volt túl sok nyugi és nem is lesz.

Stella!

Nem semmi milyen jól bírod a strapát kettővel :wink:
Én az egy szem lányommal bőven elvagyok :oops:
Mi nem is tervezzünk tesót.
Nemt udom később talán megint lesz kedvünk, de most egyelőre nem.....

Szerintetek nagyon nagy baj, ha valaki egyke??????????

Megmondom nektek őszintén, hogy most egyáltalán nem érzem hogy szeretnék még babát.
Imádom Lívit meg minden, de én elég nehezen tudok itthon ülni, szóval értitek mire gondolok......

Később meg már lehet az lesz(sokan ezt mondják), hogy önálló végre, és akkor meg talán azért nem akarunk majd.....

Tudom, ujjonganom kellene a másodikért, de nem érzem úgy, becsapni magamat és másokat meg nem akarom.

Ugye most nagyon furcsálljátok amit írtam?????????

No sebaj, de legalább kiadtam magamból.

Puszi Nektek és a kismanóknak!!!

Mea
mea
 
 




Sziasztok:)

Kicsit bár megkésve,de mindenkinek boldog uj évet kivánunk:)
Most sincs sok időm de MEA rajtad megakadt a szemem.

Mea:)

Én is nagyon szerettem volna kistesót,talán még mindig,de az
utobbi időben nekem is "elegem" van abból hogy állandóan itthon vagyok!
Egy kicsit kiszeretnék mozdulni,viki nélkül de erre sajna nincs lehetőségem:(
Persze, hogy szereted Livit én is Vikit!
De már régóta vagyunk sztem otthon!
Én sem voltam az a otthon ülős tipus!
De mióta megszületett viktória minden megváltozott.
Férjeinknek könnyű ők reggel elmennek és este érnek haza.
Mi ez idő alatt,főzünk,mosunk,takaritsunk,menjük sétálni,bevásárolni,ja és még legyen elég erönk ugye játszani a gyerekkel,aki még este 9 kor sem akar aludni,mikor én már hulla fáradt vagyok.

Szóval megértelek,és sztem sokan igy gondolják.
Nekünk anyáknak egy idő utánn minden napunk ugyan azzá válik.
Legalább is nekem.

Ugyhogy sztem én vissza megyek ha letelik a gyesem 1 évre dolgozni.
Hogy ujból társaságban legyek
Ami nagyon hiányzik

puszi mindenkinek

Kép

Kép
edinka
 
 


Sziasztok!

Köszi a kép dícséreteket. Tényleg nagyon boldogak vagyunk így hárman.

Nicol :)
Nagyon csini lány Vivi. El sem hiszem, hogy nem sokára az én lányom is ekkora lesz.
Nagyon drukkolok a kistesó projekthez. Nem semmi, hogy már Ti is itt tartotok.

Tündi :)
Na hogy vagy? Fáradtság? Már nagyon várom, hogy pocakos, majd babás képeket hozz :wink:

Stella:)
Én is nagyon kíváncsi vagyok a Fiúkra. Ne felejtsd el a képeket :wink:
Nem semmi, hogy már így járkálnak... Dóri még csak a felállásnál tart. Bár ha fogom a kezét totyog, de még összeakadnak a kis lábacskái. Egyébként a mi gyerkőceink majdnem egy idősek.

Mea:)
Szerintem nem az a lényeg, hogy egyke-e valaki vagy sem. Inkább a nevelés számít. Ha van tesó akkor biztos jobban megtanulják a gyerekek, hogy osztozni kell dolgokon, hogy nem mindig azonnal kapják meg amit szeretnének, stb. De ezeket egyebként is meg lehet tanítani nekik. Mondom, szerintem. Az a legfontosobb, hogy Ti mit szeretnétek, hogy érzitek jól magatokat, és ezáltal kiegyensúlyozott családi háttere legyen Lívinek.
Bocs, ha hülyeségeket hordok össze.

üdv Mindenkinek

Kép
zsuzsci
 
 


Sziasztok,


Abszolút megértem, amiket írtok az otthonlétről és a bezártságról, a napi rutinról. Már én is kezdek besokallni, pedig Laura még csak 9 hónapos! Én nagyon pörgős típus vagyok, nagyon szerettem mindig is emberek között lenni, így ez most elég gáz, hogy állandóan itthon kell lenni. Még mellette dolgozom is, így duplán hulla vagyok estére. Pont emiatt találtam ki, hogy elkezdtem bébiszittert keresni, aki heti 1x bevállalna 3-4 órát, hogy legalább ennyi kis szabadidőm lenne (fodrász, torna, vagy egyszerűen csak nézelődés, butikok, gondolom, értitek, mire gondolok...). Lehet, hogy eretnekségnek hangzik a bébiszitter gondolata, de hétköznap nem tudok nagyszülőt találni a témára. És Laurának is jobb egy kiegyensúlyozott mamival, mint egy hajt tépővel.
Kistesó: majd ha lefogytam. Nehezen indul be, voltak gondok a pajzsmirigyemmel is, szóval még rajtam van +18 kg. De rajta vagyok. Szeretnénk kb. nyáron elkezdeni a témát, Laura sem egyből jött össze.

Figyu, kérdés: a szülés utáni első menzitek nektek is több volt mennyiségben, mint előtte? nekem most jött meg először és olyan Niagara-szerű...

Stella :)
Azta... Már mennek, ez nem semmi. Laura még önállóan ülni sem nagyon tud... :(

Puszi mindenkinek

KépKép
unique
 
 


Csajok!
A bezártság téma nálam is porondon volt nagyon sokáig, de próbálom elfogadni.
És ennek is vannak fokozatai...
Ti legalább a gyerekkel ki tudtok menni sétálni!!!! Én ezt is csak akkor tudom megoldani, ha van segítségem! Addig pedig marad az erkély! Nesze neked bezártság.....

Unique!
Laura is bele fog jönni. Lehet, hogy tényleg jót tenne neki egy babykomp. Nekünk szerintem az adta meg a löketet.

Na, próbálok képet dobni...

Nagyszülőkkel karácsonykor:
Kép


Sose lehet elég korán kezdeni...
Kép

Kép
stella9
 
 


Csajok!

Hát igen Stella a te teljesítményed nem semmi!
Le a kalappal!!!! :)
Én rettegtem, hogy mi lenne, ha ikreim lennének.....
Hát nem bírnám bevallom....

Edina!Unique! :)

Igen, a mai anyák mások már, mint régen mikor sok lehetőségük nem volt, csak egyből jöttek a gyerekek, és ők így elfogadták a dolgokat, hogy otthon ülnek stb.
Anyum is imádta.
Mi már mások vagyunk, legalábbis sokan....
Úgy látom, akkor nem vagyok kivétel :wink:

Zsuzsci! :)

Nem írtál egyáltalán hülyeségeket, sőőőőőt, tök jól estek soraid, mert én is így gondolom :)
Szerintem is nevelés kérdése, mert lehet egykét is következetesen nevelni, és én amúgy is szigorúúúúú mami vagyok :)
Nem túl, de azért erélyes :wink:
És hát erőltetni nem fogom a 2. gyerek témát magamra.
Most úgy érzem Lívinkkel is teljes életet élünk :)

Tényleg jól estek soraitok, köszönöm!!!!!!
Jó hozzátok járni ide :) PUUSSSSZZZA NEKTEK!!!!

Mea
mea
 
 


Stella! :)

A fiúk nagyon helyesek és milyen nagyok már! :)

Mea
mea
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen, hogy megnyugtattatok a kilókkal kapcsolatban, így próbálok nem aggódni a hízáson. Eszem ami és amennyi jól esik, mert étvágy az van rendesen :D

Nicol
Szoritok a kistesó projecthez, azt hiszem, hamarosan gratulálni is lehet nektek :wink:

Mea
Szerintem nincs azzal semmi baj, ha csak 1 babát szeretnétek. Nem kötelező a több gyermek! Ha ti így érzitek jól magatokat, semmi gond ezzel, hidd el, így is szép és igazi család vagytok!

Zsuzsci
Hát ami azt illeti, állandóan tudnék aludni. Úgy le vagyok lassulva, hogy el sem tudom mondani. Sokkal kevesebb energiám van itthoni teendőkre. Ez nem azt jelenti, hogy kupi és kosz van, egyszerűen más ütemben tudom megcsinálni a dolgokat. Amúgy jól vagyok, bár érdekes, most kezd napközben is pici hányingerem lenni. Pedig azt hitem, ha már eljutok a 8.-ig, akkor már biztos nem jön a róka. De most már bármit el tudok képzelni, csak ne melóhelyen jöjjön rám :) Puffadás változatlan, ezért aztán szegényke hiába látszatná már magát ha akarná, esélye nincs rá :D Én persze oda tudom képzelni a pici púp mögé, csak a férjem kinevet érte, és szerinte türelmetlen vagyok.

Stella
De jók a képek! Tibinek mutattam, és mondtam neki, hogy a zongorás képen aki elől van, ő Olivér, aki hátranéz, Botond. Sikerült megint összekevernem? :lol:
Köszi, ha meg tudod kérdezni a tesódat védőnő ügyben. Igazság szerint alattunk a 8.-on is kismama lakik, de ők még nem tudják a dolgot, így nem szeretném megkérdezni. Meg van itt lent valahol egy orvosi rendelő, talán ott kellene kutakodnom, majd meg is nézem, mikor van ott valaki, hátha ez a megoldás.

Szép estét!

Tündi
tündi30
 
 


Mindenkinek BOLDOG UJ EVET KIVANUNK igy kicsit megkesve!
Egyre nehezebben viselem a terhesseget. Sokat kemenyedik a hasam. 5hettel korabban kezdodott, mint Attival. Szerencsere bent minden rendben. A terheleses vervet is jo lett, csak a sima verkepem lett rossz. Meg megvarom, hogy a doki mit mond. Majd jovo heten hivom idopont miatt.

Az unnepek szuperul teltek. Atti nagyon elvezte. Majd teszek fel kepet is.

Babus!
Nem semmi miken megy at a fiad. Sajnalom nagyon! Orulok, hogy a vervetel sikeres volt! Remelem hamar tul lesztek ezeken a dolgokon.
Az oltasrol en sem hallottam meg, majd rakerdezek.

Zsuzsci!
Akkor azt elneztem, hogy Te lennel Kobor. Bocsi!
De nem leveleztunk meg egy ideig freemailes cimem volt meg.
Hogy csinaltad ezt a kepet?

Tundi!
Az en dokim azt mondta, hogy ugy sem vezetik be ezt a dolgot. Hat majd meglatjuk. Amugy a dokival kell megbeszelned, hogy vallal-e, es azt is, hogy bejon-e meg szabirol is, vagy atad a helyettesenek. Az en volt dokim annak idejen kerek perec megmondta, hogy nem lesz bent, mert a kiirt idoben o minden evben kulfoldre megy. En semmikepp nem szulnek ugyeletesnel. Ez az en velemenyem, ne iteljetek el ezert. Oka: amikor Attit szultem meg 6szultek. Nem szeretnem, ha a doki azt mondana, hogy Judit tartsa vissza, mert epp ket masik kismama a vegenel tart. Meg aztan nagyon lekezeloen bantak velem eddig az ugyeletesek. A helyedben meg most egy olyan dokihoz fordulnek, aki vegig kiseri a terhessegedet, es ott is lesz nagy valoszinuseggel (mert meg igy is barmi kozbejohet) a szulesnel.
Most, hogy olvasom Babus irasat, igazat adok, hogy minden a szulesznon mulik, ot biztos most is fogadunk. Neked is ajanlom. Sokkal jobb ugy menni be szulni, hogy ismeros var rad odabent, nem vagy egyedul.
Amugy marcius 8-ra vagyok kiirva, de szerintem februar vegere meglesz :)
Stellanak teljesen igaza van az etkezest illetoen. Johet meg roka koma is. Attival en a 6.honapban kezdtem el hizni, pont ezert. Vegul +8kg lett. Most sajnos mar a 10 is atleptem. De neked igazan nem kell odafigyelned, radfernek azok a +kilok.
Vedonot teruletileg kell megkeresned. Nem valaszthato.
Szuleszno: nalam Attinal mar a 16.heti AFP o vette le, es vegig jott az uh-ra, ot hivtam ha baj volt. Most viszont ebben a korhazban csak a 36.hettol lehet megkeresni. Kerdem en, akkor meg mar minek? Attit 38.heten szultem, ket het mar ugy sem szamit. Szoval en hol akarok fogadni, hol nem :)

Nicol!
Nagyon szep a leanyzo!!! Drukk a kistesohoz! En igazabol mostanaban kezdtem el parazni, hogy mi lesz a ket gyerekkel, hisz Attival is nehez. Aztan nem akarom, hogy feltekenykedes legyen. Lelkiismeretfurdalasom van, hogy majd az Attitol veszem el a szoptatasokkal,stb az idot. Ehhez hasonlo gondolatok nyomasztanak. Vigasztal, hogy mas is megoldotta :)

Stella!
Milyen nagyok mar a fiuk, nem semmi. Hihetetlen, hogy mulik az ido.
Le a kalappal elotted. Igazan nagyon buszske vagyok Rad! Nehez lehet ket egyidos baboval. Gondolom az utolso talalkank utan mar atrendeztetek a lakast. Gondolok itt az alacsonyan levo, torekeny dolgokra. Atti akkor elegge rajuk kattant. Nalunk szerencse azota ezek a dolgok mar megszuntek. Most mar megszokta, hogy mit szabad es mit nem :) Neha azert probalkozik :)
Ja, es nem semmi, hogy mar a teson gondolkodsz :)

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Vanda!

Hogy birod? Nincs kedvetek atugrani jovo heten hozzank? Jot panaszkodhatnank egymasnak :) Hanyadik hetben is vagy? En ma kezdtem a 32.hetet. Lassan kezdhetek csomagolni. Ilyenkor elont a remulet. Eszembe jut a szules, az elso hetek, a fajdalmak :) Eddig ezeken nem nagyon filoztam. Attinal azert feltem, mert nem tudtam mi lesz, most azert mert tudom :)
Szeretettel varunk!

Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Sziasztok!

Kóbor én vagyok. :) Nem írtam, mert sajna nem tudok olvasni sem, még mindig feküdnöm kell, mert barnázok továbbra is, most egy vérömleny miatt, kíváncsi vagyok, mikor lesz már vége... (Legkésőbb négy hónap múlva a szüléssel biztosan. :D :P )

Ügyeletes dokinál szülés: én azért nem akartam sosem, mert féltem, hogy más elképzelései vannak a szülésről (az elsővel még tapasztalatlan voltam, és elég beavatkozós is volt, meg a kórházat is rosszul választottam ki...). Most a harmadik dokit fogyasztom. :lol: Szóval én azért választanék, mert így meg lehet beszélni, hogy nem kérek beöntést, borotválást, gátmetszést, stb. Ja, meg az is megfontolandó, hogy amíg második szülésnél a dokim beért (Bécsből autózott fel), kb. 6 különböző emberke vizsgált meg, ami nem egy élmény, pláne, hogy az egyik tök durva volt (egy nő...). (Amúgy egy tök jó könyv a szülésről, most olvasom: Ina May Gaskin: Útmutató szüléshez, szerintem kötelezővé kéne tenni, annyira eloszlatja az ember félelmeit. :) )

Hízás: elsőnél 14, másodiknál 17 kiló, teljesen befolyásolhatatlanul, most 4-nél tartok. Szerintem a helyes táplálkozás a lényeg, ha amellett hízik az ember, akkor kell a plusz a szervezetnek. Meg aztán itt van a baba súlya, a méhlepény, a magzatvíz, a plusz víz (keringés miatt), a szopi miatti zsírraktárak, ha jól emlékszem 10-14 kiló hízást írnak teljesen normálisnak.

Otthonülés: szerencsére nekem nincs vele bajom, amúgy is ilyen típus vagyok. :) Meg aztán két gyerekkel könnyebb az élet (legalábbis szerintem, meg persze leszámítva az első 2 hónapot). Mindig történik valami. :)

Gyerekszám: szerintem mindenki annyit vállaljon, ahogy jól érzi magát, a gyereknek is úgy jó. :) Én mondjuk nem tudnám elképzelni magam sem egykeként (hárman vagyunk), és látjátok, nekem sem elég a kettő gyerek. :)

Na, megyek, lefekszem, ha már erre utasított a doki... (Nem hiszem, hogy gyakran jövök a közeljövőben, szóval mindenkinek jó gyereknevelést, pocakosodást, kikapcsolódást! :) )

Kóbor
kóbor
 
 


Sziasztok!

Kihasználom az alkalmat, hogy a fiúk végre kidőltek, így szabadon bitorolhatom a gépet :lol:

Unique :) A kis menyemet itt is muszáj megdicsérnem, gyönyörű!!!!!!!!
Menzi: nekem eddig kétszer jött meg, és szerencsére nem volt fájdalmas (a szülés előtt az volt). Viszont a 2. eléggé elhúzódott: 6 napig tartott.

Babus :) Szenzációsak a te képeid is, főleg az tetszik, ahol apával együtt porszívóznak :lol: Én Kristófom is kapott hintalovat, de mi egy egyszerűbb változatot vettünk. Íme:

Kép

Stella :) Örülök, hogy hosszú idő után rólad is olvashattunk! Hihetetlen, hogy már járnak a fiúk, Kristóf még csak most ült fel és nemrég kezdett kúszni… Édes az a zongorázós kép :lol: Mikor szeretnétek elkezdeni a kistesó projektet?

Dorka :) Honnan fogjuk megtudni ha megszületett a babád?

Tündi :) Örülök, hogy tudtunk ma msn-ezni :lol: A szülésznővel szerintem beszélj (oké, még egy darabig nem sürgős), de itt a klinikán pl van olyan szabály, hogy egy hónapban max. 4 privát szülése lehet egy szülésznőnek és a 34. hétig le kell jelentenie a vezetőség felé. :idea:

Nicol :) Akkor drukk a kistesó projekthez!!! Ugye jól emlékszem, hogy Vivi nagyon hamar megfogant? Kisfiút vagy kislányt szeretnétek inkább?

Mea :) Szerintem is annyi babát vállalj, amennyit szívből szeretnél. Mondjuk én tulajdonképpen egyke vagyok (illetve van egy féltesóm, de soha nem éltünk együtt) és én ezért is szeretnék majd kistesót Kristófnak.

Kóbor :) Ha esetleg még olvasol: te hol fogsz szülni? A könyvet én is szívből ajánlom mindenkinek, és ha lehetne, én is kötelezővé tenném az orvosoknak!!!!

Jó éjt mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika
 
 


Timi,
szia, most éppen benéztem. :) Nagyon édes Kristóf a hintalovon! :) Az Istvánban szülök, az első a Schöpf-Méreiben született.
Kóbor
kóbor
 
 


Kobor!
Bocs, hogy zavarlak, de en is az Istvanban szulok majd. Tudnal adni egy mail cimet, szeretnek par dolgot kerdezni. Remelem meg el tudod majd olvasni. Nagyon bizom benne. Koszi!
udv
Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Judit,
az e-mail címem: zsizsamaci@freemail.hu. Kérdezz nyugodtan, nem ígérem, hogy rögtön válaszolok, de pár napon belül biztosan. :)
Kóbor
kóbor
 
 


Kobor!

irtam, koszi!

Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Timika! :)

És nagyon rossz egykének lenni????
Látod, legalább Lívinek lesz több gyereke, mert ált. az egykék többet szeretnének :wink:

Mea
mea
 
 


Mea :) Nem, nem nagyon rossz, csak sokszor szerettem volna ha van tesóm (olyan, akivel együtt is élünk). Tudod, gyereknek gyerek a társaság :wink:

Kóbor :) Az Istvánnak nagyon jó híre van, remélem elégedett leszel vele :D

KépKép

KépKép
timika
 
 


Sziasztok!

Hát nem jövök túl gyakran, ezer bocs érte! Az a helyzet, hogy 24 órából 20-at tudnék aludni :) Munka után meg örülök, hogy a főzést megoldom, amióta eszem mint a gép, majd' minden nap kaját kell csinálnom :) Na nem panaszkodom, csak ezért jövök ritkán.
Amúgy jól vagyok, holnap reggel UH lesz, remélem, este jó hírrel szolgálhatok majd :)

Stella
Bocs hogy itt válaszolok és csak most! Köszönöm szépen az infókat, remélem csütörtökön sort keríthetek egy telefonra a védőnőhöz :)

Puszi mindenkinek!

Tündi
tündi30
 
 


Sziasztok :D

Most én is csak röviden írok, mert épp itt vannak a TV szerelők, lecseréljük a UPC-t-t, DIGI TV-re, azt szerelik.

Mea
Nem tőlem kérdezted ugyan, de azért én is megosztom egyke-tapasztalataimat.
Nekem sincs ugyanis tesóm, és nekem ez nagyon rossz volt mindig és a mai napig is az.
Nálunk igaz, hogy az egyke gyerekek önzők, én sajna a mai napig eléggé önző vagyok, kis túlzással még egy tábla csokit is sajnálok megosztani bárkivel. Idős szülők egyke kislányaként, mindent megkaptam, semmin se kellett osztozkodnom, nem kényeztettek el, dehát én voltam a jó kislány, a jó tanuló, aki mindig szót fogadott, szinte sose csinált rosszat, cserébe mindent megkaptam (nem anyagilag)
Továbbá mindigis úgy hiányzott egy gyerektársaság otthonra, mindig olyan csend volt otthon, anyum főzött, apum tévézett, én meg egyedül. Nekem rossz volt.
És most, hogy felnőttem, talán még inkább hiányzik egy tesó, mondjuk egy nővérke :D Anyukámék már 65 évesek, örökké sajnos ők sem élnek, persze itt van Kristóf meg Apucim, de mint tudjuk, egy férjre sosincs garancia, viszont egy tesó még olyan sokáig a tesóm lehetne.
Na meg persze szeretném, ha idős koromban több gyerek és még több unoka venne körül, szívem szerint igazi nagy családról álmodozok, nem arról, hogy egy szem gyerekem van, aki mondjuk 35 éves koráig meg se nősül vagy épp külföldön tanul és egy évben 2-szer látom.
Persze-persze tudom, nem minden testvér tökéletes, sőt néha csak a gond van velük, de akkor is, én látom a családunkban a példát, apukám szülei meghaltak, testvérei nincsenek, csak én és anyum vagyunk neki. Anyukámnak viszont a szülei ugyan már nincsenek, de 3-an testvérek, ott vannak a húga gyerekei, ők a keresztgyerekei, és úgy mindent összevetve, van egy nagy családja.
Úgyhogy én igazán Kristóf miatt akarok kistesót :D Ki tudja, mit hoz a jövő, egy testvér mindig jól jön :lol: Több meg pláne, de abba Apucink nem egyezne bele :( De egy tesóhoz még ragaszkodom, én előre megmondtam Apucinknak, a mi gyerekünk nem fog egykeként felnőni!!!
De ez csak az én véleményem :D


Most sajna mennem kell, majd még igyekszem jönni :D

Babus

Kép
babus2005
 
 


Timika,
köszi, tutira elégedett leszek az Istvánnal, a másodikat ugyanis már ott szültem, és már akkor jó volt :), így most kórházat nem, csak dokit váltottam (muszáj egy női dokit kipróbálnom :wink: ). :)
Kóbor
kóbor
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bejelentkezés megint, hogy elújságoljam: minden rendben van a babával! 22 mm, szépen dobog a szive. Képet sajnos nem kaptam, mert nem volt papír a nyomtatóban, de én láttam a monitoron és ezt míg élek, nem felejtem el! Jó volt látni, és a korábbi 7,5 mm petezsákhoz képest már szinte óriásbébinek látszott :D Ja, és egyedül van :D
Most indul a védőnő hajsza.. :)

Puszi mindenkinek!

Tündi
tündi30
 
 


Sziasztok!

Kóbor :) B.J. lesz a dokid?

Tündi :) Gratulálok a kis 22mm-eshez! :lol: Tibi is veled volt?

KépKép

KépKép
timika
 
 


Sziasztok!

Tündi!
Én is gratulálok a kismanóhoz. Nagyon örülök, hogy boldog vagy. :P

Nicol

Kép
nicol
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: