Új privát üzeneted érkezett!

vagytok még? ha nem akkor menek alukáladzani...

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Mnacsék nem csak 3-4 napra mentek? Ott ragadtak Ózdon?
Tud valaki valamit?

Hír:
Ma smseztem (bár beszélni akartam vele, de nem tudtam :cry: ) Jucussal még egyben vannak BVorival. Jól vannak, tudjátok ő 10-ére volt kiírva, de az UH azt "ígérte hogy korábban fog szülni"... Majd mostanában azt írta hogy jön majd egy kcsiit a bnetre is...remélem tud még... :wink: :D

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


[quote="ilba"]
írta:
ilbaMég filózok az uzsonnán, ami epres puding volt, de olyat is kap rendszeresen és az sem ütötte még ki.
Egyébként már elmúlt.


Ilba,
eperrel meg a többi hasonló gyümivel kapcsolatban, én úgy tom, hogy nem feltétlen akkor üti ki őket, mikor először kapnak, hanem akár kétévesen. Előfordulhat, hogy kapja 5-6 hónapos kora óta, semmi baja, aztán egyszer csak kiütései lesznek tőle. Ezért tanácsolják, hogy várjuk meg az 1 évet, mert nem jó, ha a szervezetük korán találkozik vele.
Nem értek ám hozzá, tudod :wink: , csak továbbadom az infót. :)

Nem váltottál mosószert vagy öblítőt?

Nemtom mi van a szkájppal. :(

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

 
 

Gabi, Ilba, nektek nem jön be a szt györgy?

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Bubek,
nekem is tetszik. :)
Én is ma írtam Mancsnak 1 üzit, de nem válaszolt. És ha hiszed, ha nem a zuhany alatt (mikor ránéztem a kb. 5 hónapos méretű hasamra :oops: :lol: ) Jucus ugrott be, hogy neki is írok.

Gabi,
nem kapott epreset 1 éves kora előtt, az első kiütések pedig ekkor voltak, de mindkétszer a májas ebéd után jöttek elő. :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Bubek,
mér ne jönne be? :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Na viszont én mentem.
Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Jó éjt!!!

Bubek,
nekem eddig a Szent György jön be leginkább a 35 km és a játszóház miatt. Bár az csak vasárnap van, de kibírjuk, üsse kő! 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ilba, nemtom miért gondoltam, hogy nem jó...mert nem írtatok Jedinek utána semmit róla...biztos azé'.... 8)
akkor én is jó éjtet kívánok mindenkinek. Azán most már mindenki aki eddig nem, az feltétlenül írja meg a véleményét a kirándulásról, hogy akkor legkésőbb a jövő hét elején telefonálgathassak. Sztem az lesz, hogy felhívom azokat akik összgyűlnek tippként, kérek ajánlatot mindenkitől, és aztán megosztom veletek, és dönt majd a többség. Okés?

Na jóéjtet...
nesztek egy kis jóéjt fotósorozat... :wink:
Vacsííííí!!! :wink:
Kép

Naaa, hol a vacsíííí?????!!!!! Itt sincs... :cry:
Kép

meg itt csincs... :cry:
Kép

Jóvan anya...ha nincs több vacsi, akkor nesze egy kis karaoke!!!
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Nekem is tetszik ez a 3. szállás-verzió.
Bubek jó ötlet, hogy mindenkitől kérsz ajánlatot.
Mindenkinek szép álmokat!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Halihó!

Gyors beköszönök magamnak. Már csak én árválkodom eme topicon ily késői órában.
Az utazásra nagyon beindultatok. Mi sem ragaszkodunk hóhoz, medencéhez, szaunához stb. csak hozzátok. Szerintem ily tömegben ennyi gyerkőccel nem érdemes sok programot szervezni. :lol:

Még szétnézek én is.

Jó éjt!

Kép
vanília
 
 


Sziasztok!
Sajna nincs időm visszaolvasni csak a tali miatt jöttem.
Nekünk a jövőhét hétvége nem jó a többi igen.A február pedig mind jó.Szóval hajrá! :lol: Bubek már megint Neked van vele bajod,bocsika.Cserébe kapsz egy hatalmas cuppanóst ha sikerül összehoznod ezt a nem könnyű feladatot. :lol: :lol: Jucusnak megy a drukk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Jó reggelt!

Elkezdtem a vizsgafelkészülést! :D Ez abban állt, hogy egy kajaszállítótól kaját rendeltem, hogy ne legyen indokom a konyhában állni :D

Nem lehetne, hogy megcélozzuk a februárt, vagy tényleg március elejét? Akkorra már talán az uv-n is túl leszek :D merthogy ilyen tempóval asszem arra hajazok. Napi 20 oldal a 700-ból, persze csak olvasva :twisted: Kb. erre van energiám este 10-től, amikor már szabad vagyok. Persze most is tehetném, de akkor ki olvassa el a bnetet? :P Na jó majd igyekszem az orbitális lustaságomon felülkerekedni.
Vendég
 


Bowling:
Cool, én egyszer voltam, és nekem is őrült izomlázam lett, de nagyon viccesen csak a féloldali popóban, ahogy rogyasztottam a lábam. :D amúgy nagyon béna voltam, szerintem mindenki örülne ha én gurítanék, mert kapna egy viccshow-t is a pihi mellé :lol:

Egyébként Duna-kanyarra nem gondoltatok? Mi egyszer voltunk Zebegényben a Kenderes panzióban.
Vendég
 


Ilba, most olvasom vissza a tegnap estit, így lehet, hogy azóta már válaszoltak a többiek a májas kérdésedre: szerintem lehet kiütés tőle, a saját bőrömön tapasztaltam, ugyanis nekem ovis koromban májallergiám lett a reszteltmájtól, konkrétan elájultam, aztán mikor élesztgettek az óvónénik, nem tudtam felnyitni a szemeim, stb, rohanás orvoshoz, 1 hét gyerekkórház… szóval szerintem egy kis kiütésecske mindenképp lehet, és azt olvastam, meg a védőnőnk is aszonta, hogy 72 órán belül kell figyelni új ételnél a szervezet reakcióit. Persze ha nem most adtál májat először Beninek…..
Bubek, jó ötlet a fémrágcsálás, mármint hogy ettől is lehet a kiütés, Nokinak pl az állán akkor jön ki, mikor a kis gumifókás manuális orrszívóját (ami játéknak kiváló, mert belepasszol a kezébe, ám eredeti célját tekintve használhatatlan) rágcsálja, miközben cserélődnek a pelenkák alatta…
Ja, látom a fejleményeket, szóval Beninél mindig a májnál jön elő, de üveges májnál nem. Nos, nekem anno (sajnálom, gondolhattátok volna, hogy mindenre van sztorim...), mint írtam a reszteltmájtól lett heveny allergiám, a májgombóclevest viszont vígan faltam literszámra…

Bubek, a Szent György szerintem Inárcson van a weblap alapján, M5 leágazó. (Mi viszont 99%ban nem fogunk menni..).

Kormi, csak azt felejtetted le, hogy hova is utazott ki az öcsikéd. Japánba? Engem érdekelnek az utazásos élmények, ezért forszírozom..

Ilba, te tényleg minden topikot elolvasol? Félelmetes..

Bubek, a szentgyörgyből 20-30%ot lealkudsz??? Egyre jobban érdekelsz…

Ilba, nem értem miről beszélsz hassal kapcsolatban, nem te vagy a másik híresség Kormi mellett körünkben, aki kezd csontésbőrre lesoványodni? Inkább aggódhatnál emiatt: az anorexia veszélyes dolog….

Vanília, te fogalmaztad meg az én arc poeticámat is: „Mi sem ragaszkodunk hóhoz, medencéhez, szaunához stb. csak hozzátok. Szerintem ily tömegben ennyi gyerkőccel nem érdemes sok programot szervezni.”

Kép Kép
coolasa
 
 


Ne már Cool!

Te is alapkő vagy ám, ugye tudod?
Vendég
 


Gabi híradó:

Sajnos elromlott a gépük, nem tudja mikor tud jönni legközelebb, de én tudosítom, úgyhogy nem kibeszélni most ... :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Tücsi, az az igazság, de ezt csak neked mondom, négyszemközt, hogy én nem vagyok alapkő. Egyáltalán nem vagyok társasági lény, és olyan furán kívülállónak érzem magam mindig emberek közt. Ezt ha megszorzod 10-el, kb megkapod Nokipapa jellemrajzát. Mi még soha nem nyaraltunk együtt senkivel, és a szabadidőnket is csak 2-esben, /most már 3asban/ töltjük -elképesztően idillien is vidáman-, de amúgy emberkerülők vagyunk. Persze csak mint család. Amúgy nekem is van baráti köröm, meg Nokipapának is, akik körében kiválóan szórakozunk. De valahogy együtt nem, mások társaságában mi, mint egység, katasztrófálisan nem találjuk a helyünket. Gondoltam arra is, hogy én külön mennék Nokival, de mindenkinek ott lesz a teljes családja, és csapódni állandóan jobbra-balra.... az olyan kínos az összes érintettnek... Hát, ez a harci hleyzet)

Kép Kép
coolasa
 
 


(Ilba most nem figyel, ezért gyorsan leírom, hogy) ....és akkor a múltkori talin láttam ám, hogy Gabus felszedett magára jó néhány dekát, és képzeljétek, hogy......

Kép Kép
coolasa
 
 



Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


[quote="coolasa"]T írta:coolasaücsi, az az igazság, de ezt csak neked mondom, négyszemközt, hogy én nem vagyok alapkő. Egyáltalán nem vagyok társasági lény, és olyan furán kívülállónak érzem magam mindig emberek közt. Ezt ha megszorzod 10-el, kb megkapod Nokipapa jellemrajzát. Mi még soha nem nyaraltunk együtt senkivel, és a szabadidőnket is csak 2-esben, /most már 3asban/ töltjük -elképesztően idillien is vidáman-, de amúgy emberkerülők vagyunk. Persze csak mint család. Amúgy nekem is van baráti köröm, meg Nokipapának is, akik körében kiválóan szórakozunk. De valahogy együtt nem, mások társaságában mi, mint egység, katasztrófálisan nem találjuk a helyünket. Gondoltam arra is, hogy én külön mennék Nokival, de mindenkinek ott lesz a teljes családja, és csapódni állandóan jobbra-balra.... az olyan kínos az összes érintettnek... Hát, ez a harci hleyzet)


Szerintem pont ez lenne a klassz ebben a buliban, hogy ez nem egy babatali, ahol ha kell ha nem ott vannak a lábunk alatt mások kisdedei, + anyukák. Ha akartok külön vagytok, ha akartok nem. És a kajánál sem muszáj egymás fogsorát bámulni. És mivel leírtad, mi tiszteletben is tartanánk, hogy ti külön vagytok. Kivéve amikor egy kis poénra fáj a fogunk, akkor járulunk eléd :lol:

Én amúgy elég társasági lény vagyok, legalábbis abban, hogy nagyon imádok mások között lenni. És ennek nem mond ellent az sem, hogy elég hajlamos vagyok a depire, olyankor meg magamba zárkózom és ki sem mozdulok a házból napokig :lol: Ellenben Gergőpapa sosem volt egy barátkozós ember, bár nagyon barátságos, mégis társasága 20 éves kora óta nincs :lol: (akkor nősült)
De azért asszem megerőlteti magát most egyszer az én kedvemért. Szóval gondold át lécci mégegyszer. nagyon dumálol, aztán lehet, hogy amikor mennénk, én épp uv-re készülök :twisted:
Vendég
 


Ilba: ez nagyon-nagyon klassz! Én a jakuzzis szobát akarom :D
Vendég
 


Mi ugye nem régen voltunk Várgesztesen, ez szuper jó. Nem tudom, hogy minden medencés ház ugyanakkora-e, de mi olyanban voltunk, amiben pont 4 hálószoba van. Ha van ebből nagyobb, az jó, ha nincs, akkor csak kettőben férünk el, az meg úgy nem naon jó, nem??
Egyébként Várgesztes nagyon faja, a medencés házban az a jó, hogy ott van a nappali mellett a vizes blokk, és a gyerekek iszonyúan élvezték a vizet, meg persze mi is. :) Amúgy van egy éményfürdő része is, de lévén, hogy hideg volt, mi oda nem mentünk át.

Cool, pedig tök nem így képzeltem el kiscsaládodat, főleg nem Nokipapát. Azé jó lenne, ha jönnétek.... :)
Vendég
 


Tücsi, ha a tiétek volna a jakuzzis szoba, átjáróház lennétek, mert mindenki ott lebzselne állandóan nálatok.. :wink:
(én ezt már jónéhányszor átgondoltam, hidd el, közös életünk során. És ha nagyon akarnám, persze, hogy megeröltetné magát Nokipapa, és kimozdulna a remetelakból, csakhogy én tudom, hgy ez neki nehezére esne, így semmiképp nem venném rá ilyesmire, pont azért, mert tudom, hogy megtenné ha kérném. Hát, ilyen egyszerűek vagyunk mi :wink: )

Esztiről meg vegyük már észre, hogy jutalékot kap Várgesztestől az odakampányolt minden 100. turista után.... 8)

Jumam hova tűnt????

Kép Kép
coolasa
 
 


MESTEREM!!!!
Ne tedd ezt!!! Tőlem egész nap különcködhettek Nokipapával, csak egy fél órára hadd kapjam majd meg Nokit egy kis babázásra!!! :wink: :lol: (végre egyszer ott lenne azuram, és vihetné Marcit amerre jólesik, és én meg szabadon babázhatnék egy kcisit, erre mit nem hallok, hogy nem is jönnétek???!!!)

Na jó, értem én ám ennek a lényegét, merthogy nem is biztos hogy jól éreznétek így magatokat....de azért egy egyéjszakás kalandot fel lehet vállalni...talán....talán-talán...egy kis kalandvággyal... Írtad, hogy még sosem voltatok másokkal. mi lenne ha most velünk próbálnátok ki? :wink: Úgy se nagyon ismerik a pasik sem egymást - kivéve a talizós pasik ugyebár - , szóval egy egyestés beszélgetés, játék, akármi - vagy akár külön pihenés sztem belefér....vagy ez túl sok lenne nektek? Sajnálnám nagyon ha nem jönnétek.... :cry: :cry: :cry:

Nekem Várgesztes annyira nem jön be. Túl luxus sztem egy éjszakára, és legalább ketté (de inkább háromba) bontja a társaságot, ami sztem pont az ellenkezője lenne annak, amiért is megyünk. azaz hogy egy fedél alatt legyünk, de el is tudjunk különülni... (mert ugye az ember télen egy fedett, fűtött házban szívesebben mászkál, mint ha át kellene mennie egyik házból a másikba csak azért, hogy együtt legyen a többiekkel. de ez csak sztem...)

Én lehet hogy most kiakadtok, de mit szólnátok, ha megcéloznánk március első hétvégéjét?
Addigra lecseng vizsga, meg egyéb már most látszódó elfoglaltság mindenkinél, (Noki szülinapja is csak utána van egy-két nappal, de azért megünnepelhetnénk őt is :lol: :wink: ), és akkorra tuti találunk olyat ahol el is fogunk férni.

Nem tudom hányan megyünk végülis, de ha 10-12 család eljön, akkor azért az már mennyiség egy vendéglátósnak, és minél többen vagyunk, annál nagyobb az esélye annak, hogy óccsó is lesz. (Tesség Jedi, egy újabb indok - najóvan nem szekállak, megértem én az álláspontotokat 8) - ezt tudtad, hogy ennek az emotnak az a neve hogy Cool? :lol: ))

HOL VAN MANCS????? Ilba, még nem válaszolt?

Tücsi,
ha a 20 oldal már megvan, akkor egy kis idő után akár 25-re vagy 30 -ra is lehet ám növelni az oldalszámot, mert belejössz! :wink: :lol:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


és tényleg, hol van ZSódajumam is???

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Bubek,
mit evett Marci?
Mancsnak a wiw-en üzentem, de nem válaszolt. Szerintem meghosszabbították az ózdi pihit.
Nekem jó a március eleje is, csak akkor már nálunk is szüli-és névnapok vannak, szóval akkor ezt minnél előbb tudni kéne.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Kép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Cool :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Én is támogatom a március első hétvégéjét, akkor tényleg mindenki betervezi ezt a programot és időnk is lesz megszervezni.

Nagyon szarul vagyok, összeszedtem valami hugyúti fertőzést és a torkom is fáj, gyógyszert meg semmit nem szedhetek. :?

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Halihó, itt vagyok.

Julcsi nem volt jól, az a szilveszteri hányás egy kis torokgyulladás miatt volt. 1-én hőemelkedése volt, tegnap kicsi lűáza is. Doki látta, piros a torka, de tegnap azt mondta, h ha ma már nem lenne lázas, ne adjunk ab-t. Nem volt lázas!!!!!!!!!!!!! csak nurofenezünk.

Meg még itt voltak az unokatesók, tegnap mentek el.

Cool, nnnnnálunk is ez a helyzet Jupappal! Teccik neki nagyon, hogy barátokat szereztem bennetek :roll: , de azt mondta, menjek nyugodtan Julcsival, ő itthon marad a többiekkel. :? Én is hasonlóan gondolom, mint te, h egyedül, mikor mindenki családdal van :roll: :shock: . De ha te aszondod, h hagyod Nokipapát otthon pihenni, akkor én is hagyom Jupapot, aki gyerek akar, jön velem, és ülhetünk egy asztalnál :!: :?: :wink:

mivel már van egy januári kiruccanásunk, febr közepe, végétől lenne jó nekünk

most csak ennyi, mert mennem kell Danival rágót venni, tegnap megígértem! pussz
jumam
 
 


Vuka,
jobbulást!!!

Képzeljétek amíg uzsit csináltam Beni valamivel keresztbe karcolta az arcát, kb. 10 centi hosszan. Ugye elmúlik??? :cry:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Jumam! áááááááááááááá! képzeld, azóta Nokipapa azt mondta, hogy persze, menjünk ááááááááááááááá, micsoda pech! :wink: , de mivel te is társaság nélkül vagy, meg lelkileg én is facér leszek, kimondottan szeretném, ha velünk ülnél egy asztalnnál..
Továbbá, ha máskor is ki akarunk ruccanni csapatosan, a férfiak nem képezhetnek akadályt, sőt megfontolás tárgyát sem a jövőben, mert számíthatunk egymásra, mint egyedülálló anyák..

Ilba, időpontot majd akkor tudok mondani, ha N.papa (hah, már megint ő) megkapja a tanulmányi osztálytól az órarendjét, ő ugyanis minden 2. hétvégén suliban van. Holnap megkísérli kiverni a téós néniből a választ..... (figyeljétek a Kék Perceket).

Írok sms-t Natasának, hogy nyilatkozzanak ők is.

Kép Kép
coolasa
 
 


pedig épp akartam mondani, hogy én csak akkor ha te is ... :cry:

hallottátok, micsoda borzalom történt Mohácsnál? egy kocsi begurult két gyerekkel a Dunába... amíg az apa elment jegyet venni a komphoz... és az anya is kiszállt... a gyerekeket nem tudták kimenteni...
jumam
 
 


pedig épp akartam mondani, hogy én csak akkor ha te is ... :cry:

hallottátok, micsoda borzalom történt Mohácsnál? egy kocsi begurult két gyerekkel a Dunába... amíg az apa elment jegyet venni a komphoz... és az anya is kiszállt... a gyerekeket nem tudták kimenteni...
jumam
 
 


Jumam, hülyén jött ki, ne haragudj.
A másik téma meg szörnyű, szülők rémálma.

Bubek, Natasa azt reagálta, hogy majd alszik rá, meg esetleg helyszín javaslata is lesz, de szoros a beosztásuk, mert Szonjecpapa sokat dolgozik hétvégente is... majd közvetítek.

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok,

Többeteknek ígértem, hogy jelentkezem még egy darabban, és már úgy tűnik nem húzhatom tovább, mert tegnap este nagyon úgy volt, hogy menni kő. De aztán mégse. Biztos a telihold miatt volt. Pedig jó lenne a jövő hétig kihúzni, olyan izgágaság van rajtam, hogy minél több mindent megcsináljak, elintézzek még szülés előtt. A gép előtt töltött időm meg percekben mérhető, az is hetente.
Nem is hablatyolok többet, itt van rólunk „néhány” kép, csak hogy behozzak valamit a lemaradásból:

Kép Kép

Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép


Mindenkinek sok puszi

Kép Kép
Viki 15,5 éves, Zsófi 12,5 éves
jucus733
 
 


Jucus :D !

De jó, hogy jelentkeztél!!!!
Nagyon drukkolunk, bár gondolom a 4. babónál már megy minden, mint a villámcsapás. :D :wink:
Szuper képek, Bogi nagyon csini abban a ruhában. Nagylányok gyönyörűek. Nincsen még kérő? :wink:
Csini vagy, szinte semmit nem híztál, ugye?
Ha van valami Imi nem ír pár sort nekünk? :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok!

Már régen gondoltam hogy benézek, mert érdekel, hogy hogy vagytok. Mekkorák a prüntyik!
A Marci druszának nagyon helyes göndi a haja! Gergő is egész férfias lett! Jó látni hogy még mindig itt vagytok!


Én Is probálok képet feltenni:

Kép Ekkora letem Kép Játszunk
Kép Szeretek labdázni

Szóval már 2 hónapja állunk, mászunk, ülünk és egyre inkább garázdálkodunk a lakásban. Tegnap már 8 hónapos volt Marci. A hozzátáplálás nem igazán izlik Marcinak és úgy tűnik tejalergiája van euért már több mint két hete semmilyen tejszármazékot rejtő dolgot nem eszek. (nagyon nehéz).

A vizsgázoknak sok sikert és minden elismerésem !

Sziasztok: Orsi, Marci
omo
 
 


Szia Omo!

Szépek vagytok, jól megnőttetek. :D
Nagyon vicces az első kép, mintha a mi fürdőnkben készült volna. Ugyan ilyen a csempénk. :wink:
Hozzátápiban megértelek, igaz Beni már 14 hónapos lesz, de neki se tetszik nagyon. :D

Többiek hol vagytok? MANCSI????

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


tényleg, hol van mindenki??????????? persze téged kivéve, ilba :)

Lehet, hogy ma megint nem jön be mindenhol a bnet?

Mi ma visszatértünk a kizárólagos anyatejes táőpláláshoz :oops: , nem volt hajlandó mást enni Julcsi. Biztos a betegség miatt.
jumam
 
 


Ilba én szenvedek és végre csöndben, mert ma Petra egész nap hisztizett (feküdtem a kanapén és nem vele foglalkoztam, ezt kicsit zokon vette).

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Jumam,
képek átmentek?

Vuka,
gyógyúlj meg!

Bubek,
januárban mikor lesz tali? Jövő héten és több már nem? Mert az első kedd most kimaradt ... :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Julcsinak is jobbulást!!!!!!

Ha senki nem aktív ma, akkor én is megyek, jó éccakát! :)

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Jó éjt!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Jó reggelt,

én vagyok, csak tegnap Bence lázas lett, szar egy nap volt. Napközben még csak-csak, de a délutáni alvásból már 39 fokos lázzal ébredt (másfél óra után). Tesóm megnézte, de csak picit piros a torka, amúgy semmi betegségre utaló jel nincs, étvágya jó, nem is bágyadt, csak lázas. Éjszaka csak egyszer ébredt, akkor éreztem, hogy megint meleg, Nurofen, aztán azóta még mindig húzza. Remélem csak átmeneti volt, és ma jó felé tolódunk el. :roll:

Vuka jobbulást, és Jumam Julcsinak is.

Viszont most meg a szopival állunk trén. A napi kettő tegnap már csak napi egy volt, este nem volt hajlandó szopizni. Nem tudom, hogy a láz miatt-e, bár este kimondottan láztalan volt és jókedvű. Lehet, hogy mégis önmagától leszokik a szopikról? Én ezt egyáltalán nem gondoltam volna, viszont negyed óra sikertelen szopikísérlet után betettem az ágyikójába, és elaludt. Hááát, nem tudom. :roll:

Én ráadásul nem vagyok valami toppon mostanában, azért igyekszem majd legalább itt vidámkodni. :)

Március első hétvégéje szupernek tűnik. :)

pusz
Vendég
 


Peszti mi a baj, mért nem vagy toppon? És ne keseredj el az új étkezési szokások miatt, Benyófi ezek szerint klasszul meg tudja ítélni, önmaga, mikor mire van szüksége. Emlékszem, néhány hete még azt mondtad, el sem tudod képzelni, hogy valamikor is leszokjon a szopiról, és emiatt kissé aggodalom volt a hangodban. Hát tessék, ennyit változik, és ha abbahagyja, szerintem ezt nem teszi túl korán. Vagy volt egy kitűzött álomcélod, hogy meddig szeretnéd feltétlenül fenntartani az állapotot?

Jumam, Julcsi remélem hamar visszatér a régi kerékvágásba! Éjszakát is ébren töltitek? Ezesetben részvétem.

Kép Kép
coolasa
 
 


Jó reggelt!

Az éjszakák egész jól telnek. Bár a gyerek beköltözött az ágyunkba, de jól alszik. Tegnap súgtam apjának tiszta hülyék vagyunk, hogy mi kúszunk be a gyerek mellé az ágyunkba.
Tegnap este bedilizett Ádusz vagy húsz percig szaladgált körbe-körbe a szobába. Már úgy kotor.

Vuka jobbulást kívánok! Lehet Petra megérzi, hogy nem vagy a toppon és csak azért is hisztéria van. Legalábbis nálunk ez megy ilyenkor. Homeós bogyót nem próbáltál?

Eszti miért nem vagy mostanában toppon? Benyó bizti a láz előzmény miatt nem akart szopizni. :lol: Meddig tervezted vele a szopizást?

Cool no ne már, hogy pont a társaság alapköve ne jöjjön má kirándulni. Tessék csatlakozni!

Amúgy a hétvége ügyben nekünk a febr. vége vagy a márc. eleje jó. Bár apjuk nem nagyon lelkesedett, de ha nagyon nem akar jönni elmegyek nélküle. :lol: Úgyhogy Jumam én is lehet facér leszek ebbeől a szempontból.

Ilba Satiék miért nem jönnek? A bibi tuti elmúlik. Ádusz tele van lila foltokkal, csikarásokkal. Annyit esik szegény.

Kép
vanília
 
 


Vanília, fáziskésés, mi már csatlakoztunk a kiránduláshoz, úgyhogy most épp Jumamot kell rábeszélned.... :wink:

Ja, nem is mondtam, tegnap voltunk a szokásos havi Nokimérésen a védőnőnél, (6.65 kg, 68 cm), és kérdezte, sokat kell-e Nokicsekkel foglalkozni nap közben, vagy eljátszik-e egymaga is. Én kifejtettem, hogy már-már aggasztóan sokáig elfoglalja magát a játékaival önállóan, mire a védőnyanya megnyugtatott, hogy ez nem kóros, hanem örüljünk, mivel az állandóan szülőnlógó, magukban unatkozó gyerekeknek aztán nagyobb eséllyel lesznek tanulási nehézségei, meg koncentrálási zavarai.

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!

Gondoltam én is benézek.

Jucus! Drukkolok nektek! Én pont ellenkezőleg vagyok, már annyira lennék a helyedben, nem húznám tovább! A képek nagyon jók.

Mi jól vagyunk, az ünnepek jól teltek, bár Andris megfázott, de már túlvagyunk rajta. 1-én jöttünk vissza Ausztriából, anyósomtól, ahová 28-án mentünk, kicsit kikapcsolódni. Még annyi hó is volt a semmeringi gyerekpályán, hogy a szánkózásba és az apával síelésbe is belekóstolt Andriska. A sízés tetszett neki jobban. :lol: :lol: :lol:

Többen hiányoltatok a képekről. Ne haragudjatok, de mostanság nem nagyon szeretem, ha fotóznak. Nem mintha olyan sokat híztam volna, csak valahogy így van. Azért majd megpróbálok valamikor valamit készíteni és felrakni, csakhogy ne felejtsetek el.
Addig is néhány Andris fotó:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Szép napot nektek. Mi ma megyünk Andrissal a törökbálinti tüdőszanatóriumba, mert több mint másfél hónapja köhög, és nem akarja abbahagyni. (Ja és mert apukám aszthmás, nekünk is volt kiskorunkban, s nem árt kizárni. A hajlam ugyanis öröklődhet.)
Majd beszámolok. Puszi mindenkinek! V.

Kép Kép
Kép
vvolga
 
 


Cool, Vanília, én úgy gondoltam a szopit, hogy ameddig Bencének szüksége van rá, de nem 2-3 évig. Azért azt jó lenne kihúzni, hogy ne kelljen tápszerezni, végülis eddig olyan jól működött ez a dolog, és még egy éves koráig kihúzhatnánk. De ha nem, hát nem, nem dőlök kardomba. :)
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?