Új privát üzeneted érkezett!

Ilba,
várlak a szkájpon egy ideje. :wink:
Az előző vonalzót sem láttad?

A korával nemtok mit tenni, én a jó születési dátumot írtam be. :(

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, te mért nem nevetsz az összefoglalómon? Oké, semmi gurgulázó, térdcsapkodós hahota, nem is várok ilyen visszhangot, nade legalább valami csípős megjegyzés vagy bármi izé...

Kép Kép
coolasa
 
 


Gabi:

Ez a babakocsi tulképp Dórié volt ,kiskorából való,és mivel neki nem kell már elhozta Sziszkónak.

Ez a vonalzó a legjobb!A halálfejesre azért nem irtam semmit,mert gondoltam,hogy ez csak viccccc!

Kép

Kép
novum
 
 

 
 

Cool,
nesze neked csípős megjegyzés: egy csomó mindent kihagytál belőle. :twisted: :twisted: :twisted:

És az sem stimmel, hogy obszcén, meg az sem, hogy ajánlaTOK, mert csak egyszer kértem meg Antivagy kezét. És nemcsak én, hanem Ilba is. :wink:

De azért szeretünk. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, navégre. De nem ám cak ezek nem stimmelnek, amiket felsoroltál, mivel Natasa sem gyilkolta halomra az ablakosokat, és valszeg Kormi sem biflázza otthon a filmszerep szövegeket, szóval ez az egész amolyan költői túlzás volt figyelemfelkeltő jelleggel. Komprende? Szí? Na akkor most mehetsz és megvitathatod mindezt szkájpon. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Ja és Cool, úgy emlékszem, nektek is olyan négyzet alakú lámpátok van az egyik helységben, mint nekünk. Sehol nem lehet bele izzót kapni, Zoli most járja le a lábát. A legszebb, hogy ott, ahol vettük (Baumax), ott sincs. :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


[quote="coolasa"]N írta:coolasaa akkor most mehetsz és megvitathatod mindezt szkájpon. :wink:
:?: :?: :?:

A többiekről szóló részhez nem fűztem kommentárt, majd ők. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, ne reklamálolj, te legalább benne voltál a sztoriban, engem még csak meg sem említ... :? :wink:
Vendég
 


Peszti, gondolkodtam ám rajtad is, hogy mit írjak, de te csak vadászni mentél madárcsicsergésbe olyan kora hajnali felkeléssel, hogy azon nem volt kedvem viccelődni sem.. :wink:

Gabus, vupsz, akkor ha Zoli talál izzót, találd ki, ki kíváncsi rá, hol szerezhető be..
A szkájpos résszel arra utaltam, hogy Ilbával van ott randid, az előbb írtad. Ne keseríts el azt állítva, hogy 1 szót sem szoktatok az itteni, rémisztően fontos dolgokról fecsegni? 8)

Kép Kép
coolasa
 
 


sziasztok,

mi is felébredtünk... :lol:

Vanília, hellllóóóóóó!!! Milyen nagy Ádám...őrület, kimarad 3 hét, és egyszerűen alig ismerni rájuk. :shock:
Helyszínre ez a két tipp volt eddig, de ha neked lenne akár 3. vagy olyan ahová szívesen mennél, és nincs nagyon messze innen, akkor szívesen veszünk ám bármit még...

Ez a Börzönyben van:
http://www.feketevolgy.hu/

Ez pedig a Bakonyban:
www.odvaskohotel.hu

Ilba,
a táblázatba nekünk a hétvégék szinte mindig jók, szóval mi elég mobilisak vagyunk. Csak akkor nem megyünk, ha valaki beteg a családban.
Még egy megjegyzés az időponthoz:
Ha márciusban megyünk, még akkor is lehet hó, főleg ha márc elején, és tényleg felmegyünk valami hegyre. Igazából, amilyen decemberünk volt, tuti hogy Húsvétkor is havazni fog.... :wink:
Továbbá, ha jó előre eldöntjük hogy mikor menjünk, akkor nagyobb az esély arra hogy sok szoba lesz szabad akkorra.

Jedimester,
mesterieen foglaltad össze az elmúlt időket. Én befogtam a számat, hogy a fiúk a másik szobában ne ébredjenek fel... :lol: :lol: :lol:

Nem írtatok semmit még az ellátásra sem. Mármint hogy mire alkudjak, ha majd hívom őket...Mert azt azért tudni kéne, hogy mit akarunk, mielőtt kieszközlöm az óccsót.
Fpontos lenne, tán fontosabb mint az időpont, mert az időpontot is mindenképp velük kell majd egyeztetni, amikor is sokan tudunk menni, mert van annyi szabad szoba.

áááá, most mennem kell, majd még este jövök...

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Eszti,
lehet, hogy Te jártál jobban. :lol:

Cool,
ja, igen, szoktunk itteni dolgokról társalogni, főleg Rólad, nem csuklasz sokat? :twisted: :twisted: :twisted:
A fő profil a saját gyerek hogylétét ecsetelni, ill. a másik gyerekének hogyléte felől érdeklődni, fotó és videó küldés, férjek elemzése :wink: , természetesen csak a jót kihangsúlyozva, ki mit eszik este 11 tájban, és Ilba megosztja velem, hogy mit olvasott például a 2019-es tavaszi babák topikban.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Bubek..... alszanak? A fiúk? ..... delután 3/4 6 van... oké, az egyik fiúnak van alibije, nade.... :wink:
Látod-látod, neked érdemes írogatni, majd jól megirányzom a postaládádat, és egyedül csak téged bombázlak majd az összefoglalóimmal, Gabus meg sajnálhatja, hogy nem gonoszkodott anno eleget.. 8)
Az én szívemnek a félpanzió a kedves, persze sok múlik a konyhán, és ne feledjük, hogy ugye most épp olyasvalaki fejtegeti az álláspontját, aki a kirándulóscsapat leggyengébb láncszeme...

Kép Kép
coolasa
 
 


Bubek nekünk min. félpanzió kell.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Bubek,
nekünk a többség igényei megfelelnek, alkalmazkodunk. :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Zoli kérdezi, hogy miért ragaszkodtok a hóhoz (nem rosszból, csak úgy kérdezi :wink:) és még felmerült kérdésként, hogy amúgy mit csinálnánk? És hogy napközben lennénk együtt, utána este mindenki elkülönül, vagy a gyerekek lefektetése után kezdődne csak az igazán nagy ereszd el a hajamat, de akkor ki vigyáz a kölkökre?
Szal a napközbeni progi hogy nézne ki? Sétálnánk közösen, vagy bent lennénk a házban? Gyerekeknek visz mindenki játékot otthonról?

Bocsessssz, csak még nem vótunk így kiruccanni, ezárt a sok buta kérdés. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ja,
és Bubek, az Odvaskőnél láttam, hogy lehet kérni kiságyat, az naon cuppper, a Feketevölgynél nem írják a neten. Nemtod, ott akkor nincs?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus vagy Zoli!Szivemből szóltatok!Hasonló kérdéseim lettel volna.

A félpanzió vagy teljes attól függ,hogy milyen progit szervezünk,nem?Ha napközben nem vagyunk a szállásunkon akkor elég a félpanzió,de akkor hol ebédelünk?Mert a hegyek között nem biztos hogy akad kajálda.Vagy ennyire nem leszünk elszigetelve?Vagy viszünk szendvicseket?

Gabi:
Visszatérve a kiságy kérdésedre:én azt olvastam valamelyik felvetett panziónál,hogy adnak gyerekágyat.Talán az odvas panzióban.
Ha pedig kikirándultuk magunkat lehetne bowlingózni is ha van erre lehetőség.

Kép

Kép
novum
 
 


Timi,
én el sem bírom a golyót! :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Tegnap este pont én is ezt kérdeztem (hó), de senki nem válaszolt. :evil:

Ahhoz meg, hogy mit fogunk csinálni, szóval szerintem innen is meg lehet közelíteni, csak akkor ennek megfelelő szállást kell keresni (bowling, uszoda stb.) Ha meg a természetbe vágyunk, akkor ugye igényeinknek visszafogottabbaknak kell lenni.

Nekünk amúgy tök mindegy.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Akkor itt a következő "okos" kérdés: hova teszem addig a gyereket, amíg bowlingozok? Azt nem tudnám elképzelni Liviről, hogy elüldögél addig, inkább az a valószínű, hogy oda akarna menni a bábukhoz. :lol:

De mindenképpen jó lesz ez a kiruccanás, mert legalább megtudjuk, hogy milyen is ez egy 17 hónapossal. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, "2019-es tavaszi babák".... emmeg mi???
Nem csuklom soha, így lebuktatok, nem is beszélgettek rólam. Brühi.
És nem bírod el a bowling golyót? Haha, akkor te leszel a másik csapatban. (Én meg még életemben nem bowlingoztam soha, csak ismerőseim mesélték, hogy borzalmas izomlázat okoz másnapra).

Milyen gondosak vagytok! Én ennél spontánabb kirándulásra gondoltam, pl szerintem nem kell attól tartani, hogy a családok majd elkülönülnek, mert nyilván aki álmos, az hamarabb nyugovóra tér, de a sok emberből ez fel sem fog tűnni, a talikon sem beszél egyszerre mindenki (na jó, de). Mit fogunk enni, hát bármit. Csak a gyerekekről kell előrelátóan gondoskodni, a felnőttek nem halnak éhen, max annyi a veszély, hogy kissé lefogyunk testületileg. Amúgy az Odvaskő annyira nincs a világ végén, ott sem remeték élnek, tehát ha megyünk a falu felé 500 métert kisbolt, étterem, stb található, a jelzett turisztikai gyalogútról meg bármikor vissza lehet fordulni, azt úgyis vérmérséklete és gyermeke teherbírása alapján ítéli meg mindenki. Felhívnám azonban a figyelmet arra, hogy attól, hogy egy panzióban tudnak gyerekágyat biztosítani, ez általában nem 10 gyerekágyat jelent, szóval ilyen készleteik nem hiszem, hogy fel lennének halmozva... na ezt pl tosztázni kell velük, meg elsősorban magunkkal, hogy ki tud mobil járókát, utazóágyat vinni pl, amiben altatható a csemete.
Ilbával egyetértek: előbb meg kell fogalmazni az elvárásainkat, és ahhoz keresni szállást, hogy senki ne csalódjon. De ez nem jelenti azt, hogy a Bubek és Vuka ötletet nem tartanám jónak....

Bubek, és tudod, van az a confhoteles akciós weblap, amit egyszer belinkeltem, ott pl kimondottan akciós szállások voltak ( www.c-travel.hu/csomagkereso ), és az olcsóból általad lealkudva még jobb eredmény érhető el... :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


nézzétek csak ezt! családi csomagokra kerestem rá az említett weboldalon, és www.c-travel.hu/akcio/csaladi_hetvegek (játszóházuk is van, főznek is a bébikre...)
oké, ez borsos árú, de itt jön a képbe a mágikus Bubek...

Kép Kép
coolasa
 
 


Ilba, Gabus a hóval nekem az a bajom, hogy az itt Magyarországon nagyon kiszámíthatatlan. Erre nem kellene egy kirándulást alapozni, max. ha véletlenül összejön, akkor nagyon örülni fogunk neki. Szóval esetleg még a március első hétvégéjét is betehetnénk a táblázatba, addig talán jobban kiegyezünk a részletekben. Szerintem nem árt az uszómedence sem, mert az legalább tuti program és minden gyerek is élvezni fogja.
Utazóágyat visz aki tud, a többiek meg kérnek a szállodától, a fürdőkádat meg max továbbadjuk egymásnak. :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Cool,
sztem szinte mindenkinek van utazó ágya, így csak annak az 1-2 renitensnek kéne, mint pl. én és Timi. :D

Összegezve: a mi "elvárásaink" közt a legfontosabb és egyben egyetlen, hogy Livi tudjon mit csinálni. A turisztikai útvonalon történő haladást hogy kell elképzelni? Babakocsival az erdőben? Ölben? :roll:

Az Odvaskőnél pedig láttam, hogy az irányítószám 8 ezres, az nagyon messze van. Vagy csak nekünk? :oops: Kocsival is legalább 2 óra nem?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok,

Gabus, mi múltkor Várgesztesen hasonlóan éltünk, mint mi tennénk, csak itt 4 család volt, csupa pici gyerekkel (5 hótól 3 évig). Fent az emeleten voltak a hálószobák, és bizony mi letettük a gyerekeket aludni, aztán mi felnőttek pedig lent éjszaka jókat dumáltunk, iszogattunk, stb...Szóval igen, fent hagytuk őket, de tuti lehetett hallani, amikor valamelyik sírt (egyszer volt ilyen).
Sőt, még délután is, amikor Benyófi elaludt, mi Petivel fent hagytuk és mentünk szaunázni. :oops:
Várgesztesen mi ilyenekkel töltöttük a napokat: játszótereztünk, sétáltunk, bent punnyadtunk, fürödtünk, szaunáztunk, pezsifüriztünk, altattunk, etettünk, aludtunk, ettünk, beszélgettünk, beszélgettünk, beszélgettünk...:) Szuper jó volt. :)
Vendég
 


Vuka,
az úszómedencébe nem nagyon fogom bevinni Livit, sztem megfagyna benne. Én viszont imádok úszni. :)
Hóhoz mi sem ragaszkodunk, de zavarni sem fog, ha lesz.
Fürdőkádat is akartam kérdezni. Sztem 1 estét kibírnak a gyerekek fürdés nélkül, persze csak akkor, ha nem lesz rajtuk az átlagnál több szennyeződés. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabi, a kirándulás így festett Várgesztesen, fel a várba: Benyófi aludt Petin a kendőben, a Livi korúak félig babakocsiban, aztán lábon jöttek, a nagyobbak csak lábon. Azért ezeken a helyeken nem brutál terep van, szóval babakocsival biztosan lehet sétálni. :)

Vuka, egyetértek a hóval kapcsolatban és a káddal is. :)
Vendég
 


Gabi, Várgesztesen pl. iszonyú meleg volt a medencés helyiségben, legalább 30 fok és a medence víze is nagyon meleg volt, 27-8 biztosan volt, a pezsifürié pedig szintén szuper meleg, szóval ne hidd, hogy Livi tuti belefagyna! :)
Vendég
 


Gabuska, megnéztem, Odvaskő a Bakonyban van, tehát max. 1-1,5 óra pestről (nekem legalább is)

Cool, összefoglaló :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Antivagyok


U.i.: Jelentem, nejem megjelent e Skype-en! Neveket!!!!!!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Eszti,
"félig babakocsiban, aztán lábon" - na ez nálunk nem működik, mert ha kikerül a babakocsiból, akkor megy a saját feje után, vagy ölbe kell venni, de kilómétereken keresztül azt azért mégsem.

"Azért ezeken a helyeken nem brutál terep van, szóval babakocsival biztosan lehet sétálni" - ezesetben 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Na, azért nem kilómétereket mentek a Livicsek korúak, hanem a várban kóricáltak (felnőttekkel), nagyon élvezték. :) A várig babakocsiban érkeztek. 8)
Vendég
 


Antivagy,
igen tudom, hogy a Bakonyban van, mikor mi Zircre mentünk, hát az nem másfél óra volt úgy emlékszem. :roll:

Gabuska1977

Eszti,
az úszómedencére gondoltam, hogy abba nem dobnám be a csajt. :wink: 30 fokos víz az már jöhet!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabuska az úszómedencén nem egy hideg 50m-est értettem, hanem egy kisebbet, ami kb 28 fokos, mert ált. ilyenek vannak a hotelekben. Gabus ne hidd azt, hogy a gyerekek megfagynak a hideg vízben, hiába szeretik az esti fürdéshez a meleg pancsit. Petrán és a többi úszó gyereken már tapasztaltam, hogy ők még sokkal jobban bírják a hideg vizet, mint mi öreg rókák.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Csajok!

Szerintem bárhová is indulunk neki, úgyis lesz valahogy! :lol:
Szóval legyünk már picit spontánabbak, mert különben 2008. telén sem fogunk elindulni. :?
Fontos, hogy a gyerekeknek legyen mit enni (szerintem 1 napot kibírnak üveges kajával), tehát legyen 1 mikró és legyen 1 ágy, ahol alszanak. Mi meg majd eszünk valahol. És nem hiszem ha gyerekeinket összeengedjük, bárki - gyerek/felnőtt/tesó - unatkozna. :lol:
Szerintem. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok!

Délután megjöttünk Kecskemétről. Visszaolvasok majd. Amit decemberben fogytam, most anyámnak sikerült visszahízlalni rám :oops: Na de ilyen menüvel:
Első nap egy kis lightos almaleves, sertéspörkölt galuskával kombináció, csak később keményített be.
2. nap sárgaborsókrémleves (füstölt szalonnával, egy csipetnyi kolbásszal, mert szerinte csak így jó), csülök pékné módra country burgonyával.
3. nap borókabogyós szarvaspörkölt burgonyakrokettel, s mivel nem volt otthon áfonyalekvár, így meggybefőttel, a levesre már nem emlékszem.
4. nap szilveszter: becsináltleves, lacipecsenye fokhagymás-tejfölös krumplival (ebből nekem nem nagyon jutott, mert ebédidőben altattam), csináltak még sok-sok kaszinótojást, vacsira meg egy jó kis lightos rakklettsütés (alig másfél kiló sajt fogyott el, 6 felnőttre számítva)
5. nap marhahúsleves, rengeteg főtt hússal, majd a gyerekekre tekintettel rántott hús, rántott máj. Délutánra meg hamis wellington bélszín (anyám Stahl könyvet kapott ajándékba, abban volt a recept, évekig rendes w. bélszínt csinált ilyentájt)
mára már csak némi kommersz marhapörkölt tarhonyával jutott. Az édességeket meg már le se írom....

Gyerekszáj ma délelőttről, Leventétől:
Mostani szava járása szerint épp azt mondogatta, hogy Tettyű, Tettyű, Tettyű... Erre megkérdeztem tőle: -Tettyű, tettyű, mi vagy Te, tettyű?
Mire kissé felháborodott hangsúllyal válaszolt: -Babú!!!

Benedek még mindig nem alszik, de ő most legalább nem az én gondom. Lesznek majd képek is, beszámolók, most még akklimatizálódok.

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Ilba,
igazad lenni neked. :wink: Részemről csak nagyvonalakban vetődött fel, hogy milyen jellegű időtöltés lesz, kinti vagy benti, nappali vagy/és esti közösködés. Nem szeretek úgy elindulni, hogy nemtom mire készüljek. Medencét és társait azért kezdtem boncolgatni, mert szóba került. Részünkről semmi különös nem kell, úgy értem medence, szauna, bowling stb.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Kormi,
na ez elég övön aluli volt, így az esti órákban.
Csorog a nyálam. :lol:

Lehet a májtól kiütés az állon/nyakon?
És ha ebédre ette, akkor az csak hajnaltájt jön elő?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Na megint itt vagyok...

Ilbával mindenben tökéletesen egyetértve én is spontánabb bulira számítottam. :oops:
Mármint szerintem azok szoktak a legjobban elsülni. :wink:
Én úgy szeretek menni, hogy megvan a szállás, megvan a kaja, aztán csinálunk amit akarunk.

Ennyien meg aztán pláne. :wink:

A gyerekeknek is szerintem elég, akár ha egy kis vastagabb matracot (pl ottani ágybetét vagy ilyesmi) leteszünk a földre, akár azon is elalszanak (vagy nem??? :roll: ). Ha valakinek van bébiőre akkor azt elhozza, és akkor tényleg ott lehet hagyni a srácokat aludni. (nekünk van)

mi sem ragaszkodunk a hóhoz, de ha van, az jó. Sőt, medencéhez sem ragaszkodunk, de ha van az jó. továbbá szaunához sem ragaszkodunk, de ha van az jó... :wink: :lol:

program: sétálunk - természetesen babakocsival is megközelíthető terepen-, azért megyünk a jó levegőre!!! Ha esik az eső, akkor meg bent játszunk a gyerekekkel (pár játékot azért lehet vinni), este meg egymással. vagy pihenünk, vagy akármi. az majd lesz ahogy lesz! :wink:

Jedi, hol ez a Szent György Kúria? neked ez kiderült? vagy kérjek ajánlatot?

Kormi,
ez nem ééééééér!!!!
Direkt fogatmostam, hogy ne ehessek ma már, (pedig olyan éhes vagyok mint egy farkas) és erre jössz ilyen kajákkal..... :twisted: :twisted: :twisted: korog a gyomrom tőle.... :evil: hát szép dolog így kínozni a kissebbet?????!!!!!

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Bubek,
Inárcson van.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 



Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Most nyomtam le egy doboznyi habcsókot (majonézgyártásból kimaradt otthon 14 tojásfehérje, el lehet képzelni, mennyi lett belőle) meg 4 szelet rétest. Most intenzíven rosszul vagyok, lehet engem sajnálni :wink:
Kajatéma még, most tartok a visszaolvasásban a sushi témánál. Van nekem egy most már 30 éves öcsikém, aki nagyjából egész életében megmaradt a rántotthús, brassói, palacsinta témakörben, nem nagyon lehetett rávenni más kajára. Amikor kiutazott, az első időkben jöttek a hírek felőle, hogy szegény sokat fogyott, meg nem is nagyon tudja, mit egyen. Most az ünnepek alatt felhívott, a kaja téma is szóba került, s azt mondta, most már mindent megeszik, bár a thai kajákat nem szereti, de pl kinai jöhet, a japán meg a kedvence (lehet, hogy ebben az is közbejátszik, hogy most japán barátnője van?) Egyszómintszáz, az ember izlése gyökeresen megváltozhat.

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Cool,
a 2019-es tavaszi babákkal csak arra akartam utalni, hogy Ilba minden, de minden topikot elolvas, amíg fej. Nem a testrész, hanem az ige.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ilba, nem rágcsált valami fémet? Marcinak akkor jöttek ki ilyenek az állán amikor a kulcsomat rágta, meg ha valami olyan fém tárgyat, ami nem annyira volt mondható sterilnek....(egy -két nap és elmúlik (mármint az ami MArcinak szokott lenni), nem kell vele semmit csinálni)

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


[quote="kormi"]n írta:kormiagyjából egész életében megmaradt a rántotthús, brassói, palacsinta témakörben, nem nagyon lehetett rávenni más kajára.

Mintha Zoliról írtál volna. :lol:
Bár már fejlődik, évekig tartó, hosszú, súlyos próbálkozás után megszerette a pizzát, bár csak azt, amin a lehető legkevesebb feltét van. Az, hogy kipróbáljon pl. egy Uncle Ben's mártást, áááááááááááááá, előbb halna éhen. :x

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ilba,
nekem is az jutott eszembe, mint Bubeknek, meg hogy nem nyalogatott-e fürdés közben valami olyan falkont, aminek a külsején volt egy picike a tartalmából.

Szkájpról hova tűntél? Menne egy videó. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Bubek,
tudtommal nem. És már másodszor van ilyen és a múltkor is májat evett előzőleg ebédre. Csak az az érdekes, hogy üvegesben is kap néha májat és attól még nem volt ilyen. Ez most sk. volt. :)
Még filózok az uzsonnán, ami epres puding volt, de olyat is kap rendszeresen és az sem ütötte még ki.
Egyébként már elmúlt.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Én vagyok, Te nem vagy. :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


nekem tecc ez a szent györgy izé...kicsit drága, de jó kis helynek tűnik. bár ha belegondolok a félpanziós ár max 13e ft.260 Ft/ 1 eur)
Ebből simán lealkuszunk legalább 20-30 %-ot, az már 9- 10 körül van, ami egész jó. de úgyis ajánlatot kérek majd tőlük is.
Szóval nekem ez is tecc, de mondjuk ez nincs a hegyen...ami nekem nem baj, de átha valakinek... :roll:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


meg itt van játszóház is, ami nem egy utolsó szempont ugyebár....

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Ilba,
akkor nemtom, lehet hogy a máj.... :roll:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?