Új privát üzeneted érkezett!

A mamáéknál:


csúszda- a legjobb ajándék
Kép

Dávid és a lego
Kép

karácsonyi ebéd
Kép

és már újra itthon
Marci
Kép

Oli
Kép

Beni 24-én délután belázasodott (pedig már azt hittem,megússzúk ezt a karácsonyt), 39fok.Így róla kevesebb kép készült. Állítólag herpesz vírus okozta torokgyulladás,de még az sem kizárt,hogy skarlát.

Szép estét!
Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Mázsa!

Én is akartam kérdezni,hogy hol vettétek az autót? Tök édes!És hogy mit tud? Nektek milyen csúszdátok van?

Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Sziasztok!

Zsanka
írtam ma e-mailt neked,megkaptad?Kérsz még spar szívecskét,vagy már nem gyűjtöd?
Ha neked nincs rá szükséged szívesen odadnám másnak,kb.25 db-om van.

Ági
szegényéim!Jól kifogtátok a felső szomszédot :evil:
De látom találékony csaj vagy :P ami a visszavágást illeti :wink:

Edit
nem semmi az anyósod :evil: ahelyett hogy segített volna,még ő dumál??????
Nagyon aranyosak a fiúk a képeken,mint mindig :lol:
Nekem a karácsonyi ebéd című kép tetszik a legjobban :lol:
Remélem,hogy Beni már jobban van és hogy nem kapják el a többiek.

Ma délelött Hugiéknál jártunk Felsőgallán :P
Szépek lettek,barátságos kis családi házuk van,jó elosztással,szép színekkel,nekem a konyhája tetszik nagyon!
Csajok jót játszottak együtt,bár szegény Virág beteg lett,jobbulást kívánunk neki!
Íme a képek:
Kép Kép Kép [img
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Csajok!
A suttogó titkai c.könyvet valamelyikőtök olvasta már,jó könyv?
Szintetizátorhoz kottát találok valahol?Viki azt kapott apósoméktól karira,de jó lenne valamit játszani is rajta,nem csak úgy kalimpálni a vak világba :wink:

Tényleg,többiek mi újság veletek,hol vagytok?
Remka,Lillaka,Csanita,Lrita,Melinda,Máguska????????????

Bocs,kicsit hosszúra sikerültem :oops: most úgysem tudok jönni 2 napig,Vikinek varrok falvédőt :P meg másik sapi szettet :lol:

Sziasztok:ERika

cseriviola
 
 

 
 

Sziasztok!

Hát nem oldódott meg a fölötünk lakóval a dolog.Tegnap is ismét haveroztak.Éjfélkor elmentek a vendégeik szerncsére ,de a csajszinka utánna kelett porszívóznia meg mosnia!!!!!Ugye mire kimos egy adag addig meg pakolászott és persze mindent leejtett :twisted: :evil: .Ja és van kutyájuk is addig a srác futkosott a döggel.Úgyhogy hajnal 2-kor tudtunk is aludni.Férjem meg 5-kor kel minden nap.szegényt úgy sajnálom,meg aggódom is nehogy elaludjon a kocsiba ,mivel TÖrökbálintra megy minden nap .Szilveszterkor elpasszoljuk Dorkát anyuéknak,legalább ő aludjon jól.A pici is fennt volt nagyon sokat.Bár ő szerintme a fogacskái miatt nem tudott aludni,de akkor is.

Lola:
Hát igen a hangszigetelésnél kihagyhattak egy pár dolgot.Egyik lakó mesélte,hogy sárberekből panelből jött ide lakni,és fele ennyire nem hallotta a szomszédokat,mint itt.Már beszéltünk a kivitelezővel hogy garanciába csinálják meg,de hát persze hogy nem ,mert már átvettük papiron és akkor nem szóltunk.Na de könyörgöm akkor még bennt sem lakott szinte senki,és ki gondolt volna erre,hogy egy új építésű tégla nem olcsó lakóparkban a szigeteléssel spórolnak.

Edit:
Jaj ezek az anyósok tiszta hülyék,már bocs.Hogy mondhat ilyent hoghy kinnt még koszos????N e is törődj vele,bztos csak irigykedik,hogy ezt mind meg tudod csinálni egyedül ennyi picivel.Szegény Beni,jobbulást neki,és remélem a többi gyerkőc nem kapja el.

Livi:
Milyen ügyi már Timi,hogy ennyi mindent megért.A nyanyán jót nevettem :lol: .Dorka ilyent még nem mond,csak ugyat ha meglát egy kutyát,teljesen odáig van értük.Anyuéknál van spániel,a Debi,és ő utánna megy mindig,szegény kutya nem tudja hogy meneküljön előle.Tegnap megtette az első 4 lépését egyedül!!ja és eszik már túrórudit,krémtúrót,pudingot,a pukit imádja,és kekszetek is.A kajáját sem kell már annyira turmixolni.Hát mi nagyjából itt tartunk.

Sziasztok:Ági

Kép

Kép
ági01
 
 


Sziasztok!

Lola
A kocka tényleg elég nagy, de ez külön tetszik nekem benne:) Láttam már előben is mielött megrendeltem a neten. A brendonban is van, de ott 11ezer valamennyi....na annyit nem adtunk volna érte...igy a neten tényleg jó árban volt. Tetszik a Máténak, igaz nem mindegyik oldalát tudja még használni rendeltetésszerűen. A golyókat pl. nem tudja még a résben huzogatni. A kocsit is a neten rendeltük, a www.jatekfutar.hu oldalon. (érdemes megnézni, mert szupi játékok vannak ott) Még nem tudja hajtani, de talán tavaszra megtanulja. Igazából kicsit nehéz lesz szerintem, mert nem lehet a kormánnyal irányítani, hanem bolygókerekes...ezt nem tudtuk, de azért nem bántuk meg, mert szereti a Matykó. Ha valahol lát egy autót, akkor egyből mondja, hogy csüccccse...ha könyvben van, akkor ráül a könyvre, hogy csücccse....na ezért lett az autó, hogy bele tudjön csüccccse:) A tanulószék pedig sokféle zenét játszik. Számol, az abc-t énekli, mondja, hogy milyen szinűen világít a lámpa rajta, van egy könyvecske amiben 4 féle állat van és azokat mondja, hogy mit mondanak. Pár dalocskát énekel. Szóval elég jó szerintem. Csak a Máténak még nincs türelme kivárni még vége lesz egy dalnak, vagy szövegnek, mert máris valami mást teker, nyomkod rajta:)
Edit
A kocsiról írtam a Lolának. Igazából nem csinál semmi extrát. Két kapcsoló van rajta, amit lehet tekergetni és akkor kattog, meg a kormány közepén egy duda, ami valami motorhangot akar utánozni. Teszek fel egy képet, ahol kicsit látszik a belseje. Ja és az ülést előre lehet dönteni és pakolni mögé.
A csúzda szerintem olyan márka (smoby), mint a Tietek. Csak kicsit más a csúszkarésze. Kl a típusa. Mi a www.berchet.hu oldalról rendeltük. Sok jó dolog van azon az oldalon.
Nem veszekednek a fiúk, hogy ki csússzon? Gondolom élvezik nagyon. Megkérdezhetem hogy beültik a fiúk, vagy simán lettek?

Kép

Ági
Szerintem teljesen ügyi a Dorka, ami a kajálást illeti. A Máténak nekem még mindig turmixolnom kell a gyümit, mert máshogy nem eszi meg....pedig 6 hónap van köztük. Mindent eszik darabos formában, de a gyümit valamiért nem. Hát ki érti Őket?:)

Tudna valaki ajánlani nekem egy jó asztalost?

Na jó éjt mindenkinek!
Mázsa - Zsani

Kép
mázsa
 
 


Ja...csak 4 hónap van a Dorka és Matykó között....:)

Kép
mázsa
 
 


Sziasztok!


Mázsa,
nagyon aranyos a Máté, ahogy kocsizik! Tényleg szuper ajándékokat kapott. Én is a Krisztitől rendeltem a fajátékokat, (tőled van a címe :)) nagyon szuperek , az egyik a pecázós (az Erikáéknál láttuk, és nagyon megtetszett) illetve a másik a farmos kalapálós, ez is szuper. Egy dologgal nem voltam elégedett, hogy rendeltem tőle bohócos magasságmérőt és mire ideért bocis lett belőle. :)
Majd meglátjuk, lehet hogy visszacseréltetem vele. Mázlim volt, hogy meglett karácsony előtt, szerencsémre egyik ismerőhöz bevitték a cuccokat így még postaktg-em sem volt. Az a kocka tényleg jó.
Asztalos ismerősöm van nekem, nekünk is ő dolgozott, ha érdekel átküldöm priviben a számát. Nagyon ügyes.

Lola,
igen Ikeás a hintarénszarvas. :D
Ez is egy nagyon jó ajándék, nem gondoltam volna hogy a Máté egyből felpattan rá :)
Nekem spar-os edények (jutottak :)), mert a tűzhelyem szinte az összes lábasomat tönkretette. Ezért kezdünk el profibb edényeket beszerezni, hátha ezek bírják :). Karácsonyra nekünk a Jézuska új számítógépet hozott (állítólag, hogy a párom tudjon videót szerkeszteni, mert erre a laptop alkalmatlan volt, de hiszi a piszi :)
szóval anyukának már csak csupa "hasznos dolog" jutott. :D :D :D


Erika,
bocs csak ma ültem gép elé, most láttam az email-edet is, köszi a pontokat úgy néz ki már nem kell. sőt még én is tudok valakinek adni, ha kell.


Ági,
ügyes a Dorka! Nemsokára futhatsz utána. :lol:



Kattintsatok ide, ha van időtök:
http://www.elfyourself.com/?userid=3798 ... 5G06122912

jó éjt!
Zsanett

Kép

Kép
zsanka
 
 


Sziasztok

Zsani
Jók azok a játékok is, amiket rendeltél a Krisztitől. Érdemes néha megnézni az oldalát, mert mindig vannak új játékok. Nekem is volt egy kis gondom vele, de aztán rendeződött és mivel megkaptam a játékot, azért mertem ajánlani. Röviden annyi volt, hogy egyik szerdán elutaltam neki a pénz, aztán vártam, hogy küldje a kockát. Köv. héten kedden még semmi. Kicsit kezdtem aggódni, mert eddig csak nagyobb cégektől rendeltünk, Ő meg nekem "csak egy csajszi a neten" és hát kicsit bizalmatlan az ember mikor még egy hét múlva semmi játék. Aztán írtam Neki, hogy mi a helyzi. Akkor jött rá, hogy akinek elküldte a kockát az nem én voltam, mert állítólag pont akkor rendelt más is tőle egy kockát. De másnapra ott volt a játék, szóval tényleg csak valami kavarodás lehetett nála. Szerintem nyugodtan reklamáld meg nála, hogy rosszat küldött. Velem is normi volt, mikor rákérdeztem, hogy miért nem küldi. Tegyél majd fel képet a magasságmérőről.
Légyszi küld át az asztalos telcsiszámát majd.

Azért, ha másnak is van asztalos ismerőse, akkor szóljatok légyszi. Azért jobb többet megkérdezni, hggy ki mennyiért és milyen gyorsan dolgozik.

Na megyek, mert szerintem lassan jönnek fel a fiúk a sétálásból.
Jó étvágyat mindenkinek az ebédhez!

Mázsa - Zsani

Kép
mázsa
 
 


Sziasztok!

Hűha mennyi szép ajándékot kaptak a gyerkőcök :wink: Nagyon édesek egytől-egyig a képeken :lol:

Ági! Dorka nagyon ügyes :) Lassan szaladni fog. Jövő héten akkor Ti már babakocsi nélkül jöttök sétizni :?: :wink: :lol: :?:
Julcsi már jól van. még folyik a nózija meg éjszaka szokott köhögni. Remélem hamarosan ez is elmúlik.
A szomszédok kiborítóak lehetnek. Ti meg marha türelmesek vagytok. Én már azt is utálom mikor nappal nekiáll kornyikálni a nyomorék felső szomszédunk :twisted:
A járgányon még Julcsi is hátrafelé halad:) De azt nagyon. Előre felé én szoktam tolni,nagyon tetszik neki. Bízom benne hamarosan löki majd magát rajta.

Zsanett! Julis nem félt a kocsiba:) Kicsit vigyorgott is,de inkább majdnem elaludt benne mert már nagyon álmos volt. Tök jó a Máté hintarénszarvasa. Julcsi most örökölt egy lovat. Rendes paci formájú szőrös,sörényes. Amikor meglátja édin csattogtattja a nyelvét olyan lovaglósan (jól megaszondtam-remélem érthető :wink: )

Erika! Viki nagyon kis cuki :) Budaörsi Tescoban autókáztunk.

Angi! Szagény Lackó :( A sérv fáj is? Bizti műtik?

Lola! Szivesen :D Olyan sokan mondják,hogy Julcsi nagylányos. Lehet tényleg így van :lol: Pedig nemrég született. :o

Úgy hallom Julis mégsem akar aludni:( Megyek ösztönzöm egy kicsit !
angika
 
 


VIRRADJON RÁD SZÉP NAP,KÖSZÖNTSÖN RÁD JÓ ÉV,
KEDVES HAJLÉKODBA KÖLTÖZZÖN A JÓLÉT.
A LELKEDBE BOLDOGSÁG,A SZÍVEDBE BÉKE
EZT KÍVÁNOM NEKED AZ ÚJ ESZTENDŐRE.
angika
 
 


Sziasztok!

"Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet
csendes lépteiteket kísérje szeretet!
Szívetekbe béke,lelketekbe nyugalom,
Legyetek boldogok a következő 365 napon!"
Kép
"Erdő szélén ezüstfenyő,havas ággal büszkélkedő,
őz és nyuszi körbejárja,tekintetük megcsodálja.
Képzeld el,hogy ott állunk,és boldog új évet kívánunk!"

Kép
Kép
Kép

Ezeket és minden jót kívánunk Nektek és családjaitoknak az új esztendőre!

Viktória Lili,Erika és Berci

cseriviola
 
 


Sziasztok!

MINDENKINEK,BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!!!

Kép


DORKA,BALÁZS,ÁGI

Kép

Kép
ági01
 
 


Eljött hát az ó év utolsó napja, vedel is a város apraja nagyja, Koccintunk hát mi is az egészségetekre, teljesüljenek álmaitok a jövő esztendőben!

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDENKINEK !!!!!!!!

Kép [/img]

Üdv. Anita

Kép
cs.anita
 
 


Sziasztok!

KÍVÁNUNK MINDENKINEK BOLDOG,BÉKÉS,ÖRÖMÖKBEN TELI ÚJ ÉVET!

Mázsa!
Néha összevesznek a csúszdán is,mint minden játékon,de már megszoktam.Ahogy jó testvérekhez illik!!!!Azért próbálom őket tanítgatni az osztozkodás tudományára.
Másik kérdésedre válaszolva: természetes úton fogantak,nem lombik babák.

Szép napot,otthonülőknek nyugodalmas éjszakát!
Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Sziasztok!



Újévi kismalac farka lógjon a szádba, hajnali 6 előtt ne kerülj az ágyba!Durranjon a pezsgő, szóljon hát az ének, ilyen boldog új évet kívánok én Néked!

Kép

BOLDOG ÚJ ÉVET kívánunk mindenkinek!


puszi
Máté, Zoli és Zsanett

Kép

Kép
zsanka
 
 


Sziasztok!


Hobby munkáimból egy kis ízelítő ebben az albumban:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=11445

Sziasztok:ERika

cseriviola
 
 


Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánunk
Üdv Tímea,Vili ,Lívia
Kép

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!
Mi is megvagyunk!
Nagyon jók a képek a gyerekekről! Nálam a legnyerőbbet az Edit készítette! Az amikor a 3 fiú szépen partedlivel, egymás mellett várják az ebédet! Hát szerintem egyszerűen szenzácios az a kép!!
Bárcsak az én Dórán is ilyen szépen enne! De Ő már egyedül eszik külön tányérből és hát mindenhol van minden! Persze Én ettettem külön, dehát mikor fog szépen, tisztán enni????????? :)


Nagyon boldog új évet kívánunk MindenkienkLegyetek egészségessek és mindig vidámak!
BUÉK

Sziasztok[/b]

Kép
Kép
moncsi76
 
 


Sziasztok!

Zsani
Küldöd a telcsiszámot? Hol van műhelye egyébként? Lehet egyszerűbb oda benézni és úgy megbeszélni.

Edit
Hát gondolom néha nem lehet könnyű "terelgetni" Őket. Én szerettem volna ikreket mikor a Máté született, szóval kicsit irigyellek:) Most viszon a Matykó mellé már inkább elég lenne csak egy tesó, persze ha ikrek lesznek akkor sem fogunk elvetetni belőle (lombiknál van ilyen lehetőség). Szerintem jót tenne Máténak, ha lenne itt mellette még egy kicsit.

Akinek van ideje, szavazzon januárban minden nap egyszer a www.jatekfutar.hu oldalon a Mátéra (egyik kocsis kép van fent Róla, amit ide is feltettem)....légyszilégyszilégyszi:)

Mi is Boldog Új Évet Kívánunk mindenkinek!

Máté - Mázsa

Kép
mázsa
 
 


---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára edi78 2009.11.16 09:14-kor.

Kép
Kép
edi78
 
 


---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára edi78 2009.11.16 09:13-kor.

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!

Már nagyon régen írtam, de gondolom senki sem emlékszik rám, és szerintem nem is fogtok válaszolni. :(
Akik még nem ismernek, azokat üdvözlöm.
Remélem mindenkinek szép volt a Karácsony meg a szilveszter is. :lol:



Távolság már nincsen, új idők járnak, huncut kis angyalkák sms-ben szállnak. Szeretetet visznek,
sok szép üzenetet, így kívánok nektek Boldog Új Évet!

KépKép
KépKép
Vendég
 


Sziasztok!

Ezer éve nem voltam,és most is segítség kérésre jöttem.
Tönkre ment a kiságyunk, és ha lenne valamelyikőtöknek vagy az ismerettségi körötökben eladó akkor nagyon kellene.
120x60-as kellene, és kivehető rácsos.

Köszi, ha tudtok segíteni.
Ági

Kép
maguskaa
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukkantottam :lol:

Anita/ann26
de jó hogy újra itt vagy köztünk,jól eltűntél!
Hogy vagytok?Milyen nagyok már a fiaid!
Hogy teltek az ünnepek?Mostantól jössz gyakrabban közénk?

Máguska
szia neked is :lol:
Nekünk sajnos nincs eladó,de majd érdeklődöm,hátha találunk nektek kiságyat.
Hogy vagytok?


Vikinek minden decemberi ünnepen kibújt 1-1 szemfoga :P így már 15.fognál tartunk végre!!!!!!!!!
Bár az éjjelek még mindig nem telnek el egyben :cry:

Sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára edi78 2009.11.16 09:14-kor.

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!

Már tényleg olyan régen voltunk, hogy azóta a gyerekek is elég nagyok. A Kevin most 19.-én lesz 5 éves, a Roland most 18.-án lesz 15 hónapos. Most van a Rolandnak 6 foga, az első foga a szülinapja előtt jött ki csak. Sajnos még rendes kajákat nem nagyon eszik, de már alakul. Még inkább bébiételt eszik, és még mindíg cicizik.
A Kevin nem igen változott, még mindíg nagyon szeret tv-t nézni és oviba járni, olykor nagyon rossz, de sokszor olyan jól tud viselkedni, szóval olyan mint az időjárás. :lol:
Most a gyerkőcök egy picit betegek, de remélem hamar túl lesznek rajta.

Erika
Köszi, hogy írtál nekem! :lol: Igen eléggé eltüntem, de csak azért is mert elég kevés időm van rá, meg nagyon kevesen írtak nekem, most szeretnék többet jönni, de remélem, mostmár többen is fognak velem majd beszélgetni. Jól vagyunk, szerencsére és az ünnepek is jól teltek, itthon is voltunk, anyósoméknál is pár napot Miskolc mellett, a szilvesztert is itthon töltöttük. :) Majd teszek fel képeket is a gyerekekről.
Mesélj, ti hogy vagytok?

KépKép

KépKép
Vendég
 


Sziasztok!

Ann26:
Engem Áginak hívnak,és van egy 13hós kislányom a Dorka.Neki már 10foga van,de még jönnek folyamatosan.Írtad hogy Roland nem eszik igazán rendes kajákat.Dorka sem nagyon akar enni.Neki amiket megeszik az a puki,keksz amit rág a többit csak pépesítve eszi meg.Vannak ezek a darabos tejpépek ,na azt is megeszi úgy ahogy.Szerinetd ez gár hogy még csak ennyi mindent eszik meg?És nem nagyon akar rágni?Te miket adsz Rolandnak?

Erika:
Én is megnéztem a kézimunkáidat,hát le a kalappal.Tök ügyi vagy és kreatív.Jó volt látni Hugiékat a képeken.Hogy vannak?Hogy megy neki a házimunka?Gratula Vikinek a fogacskákhoz.Neki ez volt a meglepije :lol:

Edi78:
Na ti is jól kifogtátok :cry: :twisted: Nem semmi lehet ezt hallgatni...Van nekünk is házirend abban az áll hogy 8 után nem lehet hangoskodni,pl:pórszívóvlal,és 10után meg nem lehetne elméletileg hangoskodni.Szilveszterkor hajnal 4 körül jöttek haza,és reggel 11-ig buliztak!!!!!!Nagyon durva volt.Ha lesz közösgyűlés akkor felszólalunk.

Mi Pestre mentünk fel szilveszterkor az Andrási útra,meg a Vörösmarty téren voltak koncertek.Nagyon jó volt,csak hiányzott nagyon a pici lányom.Azon akadtam ki,hogy még hajnal 1-kor is kinnt az utcán voltak olyan Dorka korabeli gyerköcök a szülőkkel :shock: .Jó nagy hangzavar volt,és persze rengeteg részeg ember :lol: Mi ittunk egy forralt bórt,de valami iszonyú volt...
Ki merre járt szilveszretkor??????

Egy kőrkérdés :!:
Ki hogy ,hányszor tisztitja a pici fogát :?:És miket ad neki enni :?: Én már eléggé kezdek kifogyni az ötletekből,és nem akarom hogy a megszoktt kajákat egye csak .Meg újítani szeretnék.

Ági

Kép

Kép
ági01
 
 


Sziasztok!

Edi
Viki fogzása elég gáz :evil: mi nagyon megszenvedünk a fogakkal,sajnos :cry:
Vikinek az 1-2.foga,a két alsó metsző 8,5-9 hónapos korában bújt ki,de azokkal nem volt gond,meg sem éreztük,na de utánna :shock:
Szinte a 4 rágó kivételével mindegyikkel voltak álmatlan éjjeleink,nem akarlak megijeszteni ezzel,mert ugye minden gyerek más.
Van aki meg sem érzi.......
Előfordult már olyan is,hogy valakinek 1 éves kora után bújik ki az 1.foga......minél később bújik ki annál egészségesebb lesz azt mondják a fogorvosok.
Nekem 5,5 hónaposan bújt ki az 1.fogam.
Katának talán már kezd kibújni?Vagy csak nyűgösebb a szokásosnál?
Jan.16-án nincs kedvetek majd eljönni velünk a PLatán téri babaklubba?
Nagyon ügyes a kislányod,hogy már átfordult!!!!!!!!!!

Anita
várjuk a képeket majd rólatok!Az esküvői óta nem is láttam rólatok képeket :cry: pedig én imádok képeket nézegetni na meg fényképezni is :lol:
MI jól vagyunk,bár most egy kicsit náthásak lettünk,de nem vészes.
Viki 21 hónapos,10350 gr és 84 cm/már 3 hónapja :? /,15 foga van már.
Eléggé válogatós a drágám :evil: főzeléket,rizst,tejpépet,tejberizst,rántott húst,babot,borsót,lencsét,spenótot,sóskát,tökfőzeléket,paradicsomos kajákat nem eszik abszolút :evil:
Hát elég nehéz lesz elképzelni,hogy mit fog megeni a bölcsis kajákból?
Áprilistól megy bölcsibe,én meg vissza dolgozni :cry:
Valószínű,hogy a szemfogai bezavartak a már kialakult napirendjébe,mert 5 hete éjszakázunk vele,sokszor felsír,hiába alszunk vele férjemmel felváltva.
Bilizést még nem igazán gyakoroltuk,de most már azt is elkezdjük.
Egyedül még nem tud elaludni,cicizni nagyon szeret,napközben 3-szor,éjjel 2-3-szor :lol: a kis csöcsi babám :lol:
Karácsonyról készítettem egy albumot,itt találod:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=11406
bocs,ha már láttad :oops:
Szóval röviden ennyi rólunk :lol:

Ági
mi a Viki fogát naponta 2-3-szor mossuk,este pici gabi fogkrémmel,mert azt lehet 1 éves kortól,a többi alkalommal csak vizes fogkefével .
Hát kaja ügyben elég nehéz,én is sokszor tanácstalan vagyok ez ügyben :o
A babafalva oldalon szoktak lenni kaja receptek meg a www.babazo.hu oldalon.

Szép napot mindenkinek,sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok,

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!

Nálunk is jól teltek az ünnepek, apa végig itthon volt és még ma is...! Sokan voltak nálunk család és barátok és mi is mentünk több helyre. Senki nem kapta el a gyerekektől a betegséget.
Sajnos minden nap az ügyeletre jártunk Rékával az injekció beadása végett, rengetegen voltak, csak arra, hogy a nővérke 1 percre szabad legyen és beadja a szurit 30 perceket vártunk. Csoda, hogy nem kaptam el semmit ott sem. Találkoztunk a dózsakerti rendelőben Hugiékkal is sajnos...

Már teljesen jól vannak, de még a héten hordom Rolit a gőzbe rövidhullámra és még péntekig gyógyszert szed Réka is.

Szilveszterkor Csillebércen voltunk (retro-party), Rolit is vittük, este fél 10-kor lefeküdt, nem is kelt reggel 8-ig, pedig 10 m-re a bungalló ablakától lőtték a petárdákat, tüzijátékokat. Mi meg ott figyeltük és vártuk, hogy felkeljen, aztán végül mi 4-ig buliztunk, de nagyon rossz volt felkelni hozzá reggel...

Teszek fel én is képeket...

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Réka a fürdőnkben szennyest pakol

Kép

Együtt játszanak

Kép


Réka odamászott a karácsonyfához és megszemlélte
Kép


Karácsonyi ajándékok bontogatása
Kép

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Anita szerintem írjál nyugodtan nekünk én is mint ahogy mások is szeretjük olvasni más történeteit, nézegetni a jópofa fotókat.

Emlékszem hogy írtál régen, főként Kevin fiad maradt meg bennem...

Bocsi, hogy úgymond nem "beszélgetek" veled, mikor ide tudok a géphez ülni, elolvasok mindenkit, megnézem a képeket és írok gyorsan magunkról. De van hogy írni már nem is tudok.
Aztán olyan is van, hogy csak gyorsan írok magunkról, hogy még élünk és nem olvasok...
Szóval gyere közénk bátran, a mi kis fórumunk nem szokványos internetes fórum, többször talizunk egymásnál vagy babaklubban, de olyan is van aki már 1 éve nem tudott eljönni talira vagy még nem is volt talin. Van akinek már nincs otthon nete, de babaklubbokban összejövünk, stb...

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Sziasztok

Mázsa
Bocsi hogy még ezidáig nem raktam fel képet a bábokról(ha jól emlékszem te kérted),de sajna elromlott a fényképezőnk. :( .Van egy kockásfülü nyuszink,meg egy bocink,meg egy macink.Timi mindig ha felveszem akkor beszalad a kisházba és várja hogy bújócskázzak a bábokkal vele. Tényleg,végül is nem kapott a Máté kisházat?

Anita
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Szerintem írjál nyugodtam mi van veletek.Már annyian vagyunk(persze ami nem baj), hogy nem lehet mindenkire reagálni(sajna).Sokszor úgy vagyok vele hogy többször vissza kell olvasnom (persze ha van idő rá), hogy ki mit írt,nehogy kihagyjak valakit.

Erika
Hugiék háza jól néz ki,tényleg frankó a konyhájuk. Hogy megy neki az önáló élet?
Gratula a fogakhoz.Sajna mi is megszenvedünk érte.Timinek is az első 2 az simán kijött de a többinél mindig volt valami gubanc.Csak nálunk még csak a 6.
:( . Ha sikerül a vizsgám és a Timi sem beteg akkor el tudunk mi is menni a babaklubba. Hugiék jönnek.
Ja meg már írtam hogy sikeres vizsga esetén szeretném nálunk összehívni a csapatot,ha mindenkinek v a többségnek jó.Majd még részletezem.

Rólunk rövide annyi,hogy Timi belázasodott 1-e éjjel.Egyéb tünet nincs.De ma is lázas volt ,holnap pedig leviszem a dokinénihez biztos ami bizti.,mondjuk szerintem úgyis a fogára fogja. :( .Ja és szinte nem evett semmit.Pedig már a szaloncukrot is odaadtam neki és az sem kellett neki.Meg a kedvenc kajákat is megcsináltam és az sem.Így az ebéd tápszer volt. Viszont inni ivott rendesen.
Azért kiváncsi leszek mit mond holnap a doki.

Na bedugulok. Jó éjt mindenkinek Üdv Lívia

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!


Buék mindenkinek!

Ági,
szerintem szólaljatok fel a legközelebbi közgyűlésen mindenképpen. De igazándiból szerintem a rendőrség a megoldás.
Vagy pillanatragasztó a zárbetétbe - üzeni a Zolim. (itt ül mellettem, menetleveleket irogat :))

Azért mondom a közgyűlést, mert én leszek a házunk új közös képviselője = házinénije nemsokára. Legalább egy kis plusszpénz :) és változatosság. Bele kell jönnöm:).

Kajában szerintem nyugodtan lehet azt adni a Dorkának amit ti esztek. Csak össze kell törni alaposan villával. A veséje miatt ugye nincs korlátozva a kaja? A Máté már azt eszi amit mi, kivéve ha csilis bab van (vagy ilyesmi) akkor kotyvasztok neki. Ma már kelkápi főzeléket ettünk, kezd húsundorom lenni :).

Mázsa,
megírtam az asztalosunk számát priviben, hívd fel. Szavaztam a Mátéra, remélem nyertek!

Edi,
gratula a Katának az átforduláshoz! Tök ügyes!

A mi szilveszterünk jól telt, egy ismerősnél voltunk házibuliban (a gál ltp-n) a Máté is jött velünk. 10 gyerek volt, nagyon jól érezte magát egész este. Igazándiból voltak kétségeim, hogy velünk jöjjön-e, de miután délután 3kor aludt el, és este 6kor kelt fel, ezért ugysem aludt volna el 11-ig, így eljött velünk. 3 hasonló korú gyerkőcke volt mint ő, és jól elvoltak. Aztán éjfél után hazajöttünk.
Utána még alig akart elaludni :) Azért a biztonság kedvéért puccban ült a nagymama, hátha elfárad és akkor hazahoztam volna elaltatni, de nagyon jól bírta.

A családsegítőben mikor kezdődik a klub, nem tudjátok? Ha senki, akkor felhívom a Szilvit.

sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka
 
 


Ja nekünk is lett 2 fogunk, immár a 9-10.! szilveszterkor vettem észre!
Nekünk nincs vele gond, úgy vesszük észre hogy valamilye folyik :) nyála vagy az orra. Aztán egyszer csak ott a fogacska!

na tényleg megyek
Zsanett

Kép

Kép
zsanka
 
 


Sziasztok!

Nekünk is nagyon jól teltek az ünnepek, csak szilveszterre lettünk a Lackóval ketten betegek :( de alapjábanvéve nagyon jó volt, apa itthon volt velünk egész végig kell ennél több? :) Adatok rólunk. 10kg 10dkg-ok vagyunk 78-79 cm 14 fog asszm minden fontosat elmondtam, ja Lackó már elég rég azt eszi amit mi.

Ne haragudjatok, de képtelenség mindenkit lereagálnom csak így összesítve, minden baby még mindig gyönyörű, Edit anyósod a szokásos "no comment" A játékok nagyon jók, tényleg jó ötleteket adtok :)

Fényképeket is teszek fel, bár még ösze kell szednem apóstól, mert elég kevés van nekünk, mert apa kamerázott én meg a Lackónak segítettem bontani az ajándékot, mert a jólelkű kisfiam nem merte eltépni csak ha már betéptem :)
Lola!
Mindenki el volt ájulva a naptártól, nagyon jól sikerült meglepetés, még egyszer köszönöm a segítséget!
Felteszem a naptart is:
Kép

A karácsonyfa ilyen elképesztően gyönyörű volt :lol:
Kép Az égősort is elfújjuk Kép

Apa és kisfia egyenpulcsiban
Kép Karácsonyi mosoly Kép

Látod ezeket kaptam
Kép Van két elvetemült uncsitesóm Kép

Naptárátadás a Bettinek(sógornőm)
Kép Vonatozás apával Kép

Hát egyenlőre ennyit :)
Mindenkinek kellemes napot!
Angi

Kép
Kép
gangi
 
 


A lényeget meg elfelejtettem.
Erika!
Nekem meg van a Suttogó mindent megold című könyv, nekem tetszik, ez attól függ milyen szemléletből nézed a gyereknevelést szerintem. Én annak a híve vagyok, hogy több félét megnéztem és eldöntöttem ami hozzám közelebb állt, ha gondolod kölcsönadom és belenézhetsz, hogy milyen, azért kár lenne megvenni aztán lehet hogy nem is értesz vele egyet.

Angi

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!

Talán most tudok írni pár sort...

Először is mindenkinek Nagyon szép évet kívánok!

Anita:
Én is emlékszem Rád, tegyél fel képeket a fiúkról, mekkorát nőttek. Azt nem ígérem, hogy sokat fogok írni, nagyon ritkán van időm, inkább csak olvasom a többieket, és megnézem a gyerkőcök képeit.

Ági:
Kicsit lemaradtam, de a felső szomszédotok túl tesz mindenen. Szerintem erre már nyugodtan ki lehet hívni a rendőrséget. Próbáltátok? Az éjféli mosogépezeéshez már nagyon nagy pofátlanság kell.
Azért az nagyon tetszett, ahogy másnap vissazvágtál, a porszívózás nagyon jó, nekem nem jutott eszembe, amikor mi is hasonló helyzetben voltunk.

Hugi:
Szép lett a házatok, a konyha nekem is nagyon tetszik.

Gangi:
Ezt az egyenpulcsit Te készítetted? Nagyon aranyos.

Cirmike:
Jobbulást a gyerkőcöknek!

Lívi:
Jobbulást Timinek is, kíváncsi vagyok mit mond a dokitok.

Edit:
Neked egy helyben maradnak a gyerekek, amíg eszenek? Itthon az etetőszékben muszáj, de ha máshol vagyunk, alig esznek valamit. Akkor pótolják be, amikor már hazajöttünk.

Magunkról:
Nekünk is jól telt a karácsony, sok ajándékok kaptak a fiúk, többek között vonatt-szettet(látom Gangiéknál, Erikáéknál is) fa készségfejlesztőket, hangszereket(rumbatök, csörgődob, cintányér, száncsengő), 5 könyvet, puzzlékat, távirányítós autókat, lovakat, buszokat, ruhát.
Szilveszterkor "rendhagyó" programunk volt, kimentünk délelőtt tópartra, megnéztük milyen a jég, érdekes betörni, köveket dobálni, este itthon voltunk, fiúk 11-ig futkároztak, utána elaludtak.

Teszek fel néhány képet.
Sziasztok

KépKép
renáta29
 
 


Vmi lemaradt:

Máguska:


Sajnálom, hogy múltkor nem tudtunk beszélni, amikor dokihoz siettem, ha van időd írj Te is magatokról, miket csinál már Bálint. Sajnos a kiságyunkat már eladtam, pont most vettünk Benedeknek új ágyat.
Ez azért Bálintnak még lehet, hogy korai.

R.

KépKép
renáta29
 
 


Karácsonyi képeinkből, és Benedek új ágya karácsony után:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
renáta29
 
 


---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára edi78 2009.11.16 09:14-kor.

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!

Gangi
na végre,hogy előkerültél! :lol: Tegnap már Vörikrisztit is kérdeztem msn-en,hogy megvagytok-e még? :lol:
Nagyon jó az egyenpulcsi!!!!!!
Hintarénszarvasról nincs képed amit csináltál?
Köszi a könyvet,akkor szeretném kölcsönkérni :P HOlnap,azaz csüt-ön megyünk dkertbe sétálni meg egyik barátnőmmel talizunk 1/2 10-kor a spar előtti téren,esetleg ha akkor elhoznád........ :wink:
Vagy valamelyik délután.......mikor szoktatok lemenni sétálni?

Máguska
Móciban nem néztétek a kiságyakat?zoktak lenni olcsóbbak is,vagy a babaszobán?

Reni
most neked nem írok külön,mert már mindent megtárgyaltunk msn-en :lol:

Sziasztok:ERika

cseriviola
 
 


Sziasztok lyányok!

Én is mindenkinek olyan évet kívánok, amilyet szeretne! B.U.É.K!

Edi!
Úgy bírom, mikor átfordulást követően bennt marad a kezük és nyögnek, de nemsoká, mint a villám úgy fog pörögni + jön a fejkoppanás is! Ugye Lívi?

Jobbulást Timinek, val.szeg legyengült a fogaktól az immunrendszere, és bújkál bennetek valami!

Gangi!
Örülök, hogy sikere volt a naptárnak, jövőre lehet én meg olyat csináltatok, mint a Tietek volt! Nekem is nagyon tetszett az egyenpulcsi!

Máguska!
Bálint ilyen vasgyúró, hogy tönkretette az ágyát? :wink: Szerintem a Bazárba is nézdd meg, meg a babaszobán is!

Rena!
De jó Rólatok is látni képeket! Látom Bálint is kapott Playmobilt, Benedek nem veszi a szájába már az apróbb részeket? Az a két egyforma busz tök jó! És nagyon jó Benedek ágya, jól látom, hogy rövidebb, vagy ez is hosszabbíthatós? Megszokta már, akkor már nem a szivacson alszotok? Anyósod idén is vett "klassz" játékokat az unokáknak?

Edit!
Teljesen elhültem a képen, ahol 3-an esznek! Vagy ez csak egy szerncsés pillanat volt... hihetetlen hogy mint a kiscsibék várják sorra a falatot Tőled!

Cirmike!
Hogy viselte Réka a szurikat? Tök csini a ruhája és milyen aranyosan játszanak együtt! A csillebérci táborban egyszer én is voltam, amikor a Diana meghalt, hány éve is, úristen már 10!

Soma ma ment volna először oviba, hajnal 1-kor felsírt, lázas volt, így itthon maradtunk, pedig már annyira várta. És ráadásul a gyógyszertárból kifele jövet taliztunk a csoporttal, ahogy sétálnak, úgy örültek neki, Ő meg teljesen meg volt lepődve! Úgy sajnáltam szegényt, láttam rajta, hogy fáj neki, hogy NEM lehet ott. De ugyanakkor nyűgi, pedig csak kicsit meg vannak nagyobbodva a mandulái.
Nekem 3-ra be kell mennem melóba... :evil: :cry: Év zárás, bérek + az ünnepek alatt felhalmozodótt mindenféle!

GAngi!
Majd ha az Erika elolvasta azt a könyvet, én is kölcsön kérhetem? Kíváncsiságból, mert már annyit hallottam róla, asszem Cirmikééknél is bevált. Nálunk már nincs elalvásgond, azt leszámítva, hogy jön közénk éjjel....

Anita!
Üdv újra, én is ritkán jövök ám! A két fiú mennyire van el egymással? Kevin még mindig eljátszik órákat egyedül? Emlékszem tavaly írtad... Soma 4 éves lett, de jó ha 10 percet! :x

Na most mennem kell, kajálok, fél3-ra jön anyu a Somához!

lola77
 
 


Sziasztok!

Lola:
A Playmobil farmot Benedek kapta, Bálint a duplo repülőt. Benedekre is oda kell még figyelni, igen, beveszi az apró darabokat néha. Anyósoméktól most olyan távirányítós autókat kaptak, mint Soma, csak kicsit más a kettő, meg a két lovat, meg két könyvet, meg Bálint egy melegítő nadrágot, Benedek meg két sapit, ez az egy nem tetszik, talán láttatok már, plüsskutya van az eljén, meg csíkos kutyafüle a sapkának...... Ráadásul kettőt kaptunk, egyik kék, másik barna. Azt hiszem a füleket leszedem, de különben is van sapkánk, Bálintról is, unokatesókról is.... Mondtam anyósomnak, hogy pizsama jó lenne, Bálintnak most melegítőket vettünk. Hát, ezt kaptuk. Pizsamát , meg venni kell.
A távirányítósakkal nem nagyon játszottak, Benedek nagyon kicsi is még hozzá. Bálint is inkább a vonatot építi, vagy várral, katonákkal játszik.
Nem hosszabbíthatós az ágy, 160 centi hosszú mindkettő, egy darabig jó lesz, remélem. Először aranyos volt Benedek, mert a földre feküdt, kereste a matracot, Bálint is kérte, hogy tegyük vissza, hogy délben ott aludhassanak. Megvan még, csak ketté vágtuk, hát nem tudom, lehet, hogy néha aludhatnak majd rajta. Úgy szerették.

Jobbulást kívánok Somának, el tudom képzelni, milyen érzés volt neki, hogy nem lehet a többiekkel. Bálint is nagyon várta már.
Most ki lesz Somával? Nem dolgozol pár napig, vagy nagyszülőnél tudjátok hagyni?

Erika:
Ennyit a mai tanulásról.... Majd holnap. :oops:

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok

Angi
Nagyon dögös Lackó sérója. Meg az egyenpóló nekem is nagyon tetszett.Tényleg a szarvasról nem raksz fel képet ,amit te csináltál.Jó a naptár is nagyon.

Edi
Katának gratula.Nagyon ügyes. Timi 5 hósan fordult ,mondjuk akkor már ment neki oda vissza.ÉS igen a fejét 2* jól beverte aztán meg tök arin tartotta. Fog ügyben Timinek már 3 hós kora óta folyott a nyála meg tümködte az ínyét,és 9 hósan jött ki az első foga.

Timit meg muszály volt levinnem mert mondjuk este nem volt láza meg éjjel sem,de délelőtt felment neki 39,5 re popóban. Állítólag foga nem jön,kezdődő torokgyuszija van. És lemérték 9600 gramm,én meg a hosszát mértem le itthon és nagyon meglepődtem mert 78 cm. Másfél hónap altta nőtt 4 és fél centit.

Reni
Nagyon jó a fiúk szobája.Tök tetszett.Látom ők is el vannak látva játékkal :) .De ők legalább játsdzanak. :)


Na mentem mindenkinek jobbulást üdv Lívia

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

:lol: :lol: :lol: Nagyon örülök! Nem hittem volna, hogy ílyen sokan írok nekem. :lol: :lol: :lol:

Ági

Gratula a kislányodhoz! :D Hát azt kell mondjam írigykedem, hogy a Dorkának már ennyi foga van. :oops: Igaz a Roland nem igazán eszik meg mindent, ha adok neki egy darab kekszet azt sem eszi meg kicsit beleharap aztán eldobja. A pukit meg a chips-et szereti, meg persze a csokit. Fött kajában a tésztát eszi meg leginkább. Szereti a répát, a csülköt :lol: . a húslevest, szokott rágcsálni: paprikát, paradicsomot, sajtot, szalámit.
És amúgy ti merre laktok?

Erika
Most képeket is teszek fel. Amúgy a férjem is (a Laci) ő is nagyon szeret fotózni. Akkor már a Viki is szép nagylány lett. :) Szerintem a bölcsiben majd meg fogja szokni a kaját, legalábbis abból valamennyit meg fog majd enni egy idő után, nekem is így volt amiklor a Kevin oviba ment, de nekem nem járt a Kevin bölcsibe. És hol dolgozól vagyis mi a munkád? A Roland sajnos nekem is nagyon cicis még, nem tudom, hogy hogyan fogom leszoktatni. Az albumot mindenképp megnézem majd!

Cirmike
Mindenképp írni fogok, megpróbálok minden nap egy kis időt szánni rá, remélem menni fog. Főleg, hogy mostmár elég gyorsan tudok gépelni, és a Rolandtól is lesz egy kicsivel több időm írni, főleg, hogy mostmár nagyobb lett és jobban eljátszik magában, bár még elég ragadós a drágám. :lol:

Silvia
Egészen jól vagyunk, bár most a Roland náthás lett, meg még köhög is, a kevin is egy kicsit beteg, de szerencsére eggyiké sem komoly.Igen azt én is látom, hogy szépen gyarapodott a csapat amióta nem voltam. :)

Reni
Örülök annak, hogy még emlékszel rám. :) Amióta nem voltam elég sokatt nöttek a gyerköceim, de persze azóta mindenkinek. Képeket mindenképp teszek majd most fel. Azért remélem néha majd írni fogsz te is nekem. És a fiaid hogy vannak, jó gyerekek? Az enyémek olyanok mint az időjárás. :lol:

Lola
Üdv neked is! Próbáltam már veled párszor MSN-en beszélni de nem nagyon sikerült. :cry: Szerencsére a fiaim imádják egymást. Nagyon szeretnek együtt lenni. A Kevin még mindiog órákig tud játszani vagy tv-ét nézni egyedül és leginkább csak akkor jó fiú. De sokat szoktunk együtt is játszani hármasban, meg mostanában a Kevin mindíg jön, hogy olvssak fel neki mesét. Ezért be is léptem a Disney Club-ba és rendeltem töllük csomagot, amii 1 mesekönyvet, 1 hang cd-ét, Club magazint és valamilyen + ajándékot tartalmaz. Csak eddig sajna még nem jött meg, pedig azt írták 6hét múlva küldik, és én már 2 hónapja rendeltem. Jó mi :cry: És veletek mi minden történ az elmúlt idöben?

:lol: Mindenkinek köszönöm a válaszokat! :lol:

KépKép

KépKép
Vendég
 


Most felteszem a képeket. Remélem mindenkinek tetszik majd. Kép Roland egyik karácsonyi ajándéka, egy barkácskészlet.

Kép Kevin nyáron egy elektromos Quad-ot kapott.


Kép Kevin karácsonyi ajándéka

Kép A Mamáéknál is karácsonyoztunk.

Kép Sütit csináltunk a gyerekekkel.

Kép Roland lopkodta a kókuszgólyókat, aztán az asztal alá dobálta őket :D

Kép A Szilveszteri bulink.

Kép A Szilveszteri bulink.

Kép Szilveszter

Kép A Férjem gyerekei is itt voltak. A Noémi (14) és a Csoni (10)

KépKép

KépKép

Puszi mindenkinek! :lol:
Vendég
 


Ann26!

Bocsi az msn miatt, sokszor csak ideállok a gép elé és megnézem az emailjeimet, tudod az msn meg automatikusra be van állítva... így sokszor jöhet ki úgy, hogy bejelentkezem, aztán nem válaszolok... bocsi mégegyszer! A barkácskészlet klassz, az nálunk is menő!
Olyasmi történt velünk, hogy Soma a Kodály oviba jár szept-től, nagyon szereti! Én egy éve már 8 órában dolgozom, meló ezerrel (könyvelek).

Rena!
Azon a repcsin mi is gondolkodtunk, jópofának tűnik, majd talán névnapjára nyáron, vagy dec-ben! Sokáig tartott összerakni? mert a mi Playmobil hentesüzletünket a férjem majd' 1 órát rakta!
Amúgy ma anyukám vigyázott Somára fél3-tól 6-ig, holnap itthon leszek vele, de hoztam haza melót (most állok neki mindjárt, meg holnap ha alszik Soma délben), aztán pénteken meg szabadnapos a férjem, Vele lesz. Hétfőn meg elvileg mehetünk oviba. Hát így oldjuk meg... v.hogy mindig van, csak az első napok nehezek mindig!
Az én anyósoméktól Soma olyan Lego utánzatot kapott, amit a Schenkben lehet venni (az a legapróbb fajta), nahát iszonyat milyen szar minőség!Nem véletlenül drága a LEGO, tizedmiliméterek számítanak. Annyira nem illeszkednek egymásba, hogy iszonyat, van hogy túl bő és pl. a kis kocsi kormánya semelyik elemre nem jó, túl nagy, leesik. Pont a kormány. Férjem már tiszta ideg volt, mindig leborult mire valameddig eljutott a benzinkút összerakásával.
A pizsama nálunk is mindig jól jön ajándékba... az valahogy mindig kell!
Ja, egyébként a távir. markolót a férjem akarta annyira a gyereknek, hát összesen nem játszott még 10 percet vele, csak a polcon áll! Én sejtettem, mert nem egy autós-focizós gyerek!

Angollal hogy állsz?

Erika, bölcsiben érdeklődtél már a felvétel miatt? Írdd ám meg mit mondtak!

Lívi!
Torokgyuszi mégis? :cry: Jobbulást akkor nektek is!

Most ennyi, nekiállok kicsit dolgozni...

lola77
 
 


Erika!
Nem tudom, hogy holnap le tudunk e menni délelött akkor, mert Lackó ma is 9kor kelt, szegénykém mióta elkaptuk ezt a betegséget annyit alszik, amit persze nem bánok :) (talán ilyen lehet Dorkával is :lol: ) Tegnap reggel fél9kor kelt 12.15-14.45ig aludt aztán 17.30-18.30ig és este lefektettük 20.00kor és ma reggel 7.30ig aludt úgy hogy meg se ébredt, gondoltam ennyi elég volt fel akartam neki húznia redőnyt és rámszólt, hogy nem-nem-nem elkérte a tápszeres cumisüveget és visszaaludt 9ig. Szóval fogalmam sincs hogy lesz a holnap majd csörgök, ha megyünk.
A könyvről meg csak annyit, hogy remélem szerettek olvasni mert bazi vastag igaz én csak azokat olvastam el amik érdekeltek.

Lola!
Persze hoyg odaadom, ha Erika visszahozta. Arról, hogy a gyerek éjszaka átmegy igaz nem ebben a könyvben hanem egy másikban olvastam, ami nagyon megtetszett, hogy "ha egy igény kielégítést nyer, nincs továbbiakban igény" szerintem ez tök igaz és gondolj bele Te nem mentél a szüleid közé?? és ugye milyen jó volt??? :)

Reni!
Igen én készítettem az egyenpólót, nagyon kis egyszerű, szerintem jövőre is megpróbálkozom valami ilyesmivel. Ennek a mintáját is elteszem jövőre ha majd valakinek kell meg lesz :lol:

Bocsi csajok a rénszarvasra sajna nem volt időm, örültem hogy az egyenpulcsival elkészültem időre. Semmi segítségem nem volt, sajna kari előtt apa nagyon sokat dolgozott :( De nem tettem le az elkészítéséről csak egy kicsit csúszik :) amint kész persze jönnek a képek!

Jó éjt!
Angi

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!

Erika!
Sokat gondolkodtam,hogy elmondja-e a véleményemet a Viki kajálásával kapcsolatban,mert nem szeretnélek megbántani.Remélem,nem is foglak.
Nálunk a Dávid volt olyan,mint most a Viki. Mivel ma már horror őt egészséges kajával megetetni,ezért óva intek mindenkit az étkezéssel kapcsolatos engedékenységre!!!
Szerintem a Viki a korához képest nagyon sok dolgot nem eszik meg. Nálunk a Dávid amikor oviba került,még rosszabb evő lett.Nem jött be az,hogy majd ha a többi gyereket látja,ő is megeszi.Sőt!!!Ahogy mások lefújjolták az ételt,ő úgy kezdett egyre több minden nem megenni.Ma már zöldséget,gyümit (almát kivéve) egyáltalán nem eszik. Húsból a rántott húst,meg a darált húsos dolgokat,néhány tésztá.Se levest,se főzeléket.Bezzeg édesség naponta akár 5ször is! :oops:
Ha valamivel ki tud akasztani,az az ha egy asztalnál kell ennem vele. Mintha büntetés lenne főtt ételt enni!!!! :roll: :evil:
Viki már nagy lány,egyezséget kellene kötnöd vele.Olyanokra gondolok,hogy pl. ha eszik 10 kanál paradicsom levest,akkor utána a kedvenc tésztájából ehet.Tehát valami finomat+ valami nem szeretem kaját kellene főznöd.
Vagy nálunk a spenót nem megy (bébinek is csak banánnal ették meg),de spenótos nokedli paradicsomszósszal az oké. Simán a töltött paprikát se eszik,de ha egy csipet cukrot teszek bele előttük(mondván hogy ettől csuda édes lesz),akkor megeszik.Mondjuk a Viki is megcukrozhatná.Amennyit ők a kis ujjukkal képesek egyszerre beleszórni,attól nem lesz semmi baja a fogának (főleg hogy utána tudtok fogat mosni).
Azt gondolom,hogy sokkal kifizetődődbb most apró praktikákkal "átverni" a gyerkőcöt,mint később kínlódni vele.

Gyorsan hadd oszlassak el egy tévhitete: a gyerekekrők karácsonykor készült ebédelős kép az éhség pillanataiban készült. Épp akkor kezdtünk el kajálni,az 5. falattól már ketten álltak mellettük,hogy ülve tartsák őket,míg valami leveskét belapátoltam nekik. A húst meg már csak futásban ették meg.Igazán egyedül őket csak akkor tudom megetetni,ha itthon eszük etetőszékben és egyedül vagyunk.
Amúgy:
Kép
Kép
[img]
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 061.51.jpg[/img]

Rena!
Szuper a fiúk szobája!!!

Edi!
Marci+Beni egypetéjű, Oli lett külön petéből.

Anita!
Tök édesek ezek a képek!Főleg az utolsó,nagyon látszik rajta,hogy milyen jó volt a hangulat.Mindenki varázsló volt?

Betegeknek jobbulást!
Most mennem kell,apa itthon van és nyúz a gépért!
Szép estét!
Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


egy kép elszállt!Itt a pótlás:

ez is egy uzsonna

Kép

Kép

Kép
edit73
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?