Sziasztok!
Sikerült nagyabol visszaolvasnom...
Barbi, nem tudom mit tanulsz, mindenesetre le a kalappal, nekem annnnnyira nem lenne kedvem ujra nekiallni, hogy csak na
! Baba'val meg még kevésbé....
Öö a gyermekdokikkal kapcsolatban kicsit összezavarodtam. Van homeos doki? Vagy az felnött haziorvos?
Szent Imrés doki: hétfön megyek Balint balazshoz, kivancsi vagyok...!
Szippantos kocsi:
A nevelek azt hiszem jatszotér ügyben és csatornazassal kapcsolatban is "hatranyos helyzetü", nem? Gödhöz még nem tartozik, Szöd ugym. messze van, szoval. ...Szöd meg gondolom nem akar befektetni, ha ugyis Gödhöz kerül majd (na de mikor??
)
Szöd többi részén amugy van mar csatorna?
Jatszotérre visszatérve (kedvenc témam
) egyszerüen nem értem, miért nincs legalabb egy normalis egész Gödön. A dunapartit legalabb be lehetne keriteni, h ne a kutyasz*rban homokozzanak a gyerköcök
Nem kicsi település azért, nem? Erdeklödtem korulottem és ennél sokkal kissebb helyeken is van altalaban legalabb egy tuti.
Ahol most lakunk 4 van egy 1 km-res körzetben, de ez mazli, el vagyok kényeztetve
Olyat is hallottam mar, hogy összefogtak a szülök, ahogy Agota is irta és igy lett jatszotér.
Inditsunk mozgalamat
!
Szükség biztos lenne ra, sok a gyerek, mit gondoltok? Igaz, hogy kerteshazban lakik mindenki, de akkor is.
Trapista, tetszik a neved
! Nagyon aranyos a kislanyod!
Yuta, érdekes, amit a Montessori ovirol irtal. Ez hol van?
A Waldorfrol tudtok valamit?
Agota, megnéztem a honlapodat, jopofa. Az arak is baratsagosak. Télre Siesta kisbakkancsot vettünk, atom bélelt, nagyon meleg (lehet inkabb öszit kellet volna
). 13.500 Ft volt, nagyon brutalis!
Miben mas, mint a többi gyerekcipö? Vagy itt is csak a markat fizeti ki az ember?
Rolunk---- 2007 a költözés éve!!! Nyar végére tervezzük aztan meglatjuk mi lesz...
bocs az össze-vissza ékezetekért..