Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

BUÉK mégegyszer mindenkinek!

Totka!

Remélem, csakis jó értelemben ért a sokk!! Sajnálom, hogy nem volt valami nagy szám a köztéri buli!

Cleo!
De legalább Maja aludt!!! Sajnos ilyen nagy zajban én sem tudnék aludni. Szerencsére errefelé igen ritka, max. , ha az Aquaparkban van valami hiper-hepaj, azt lehet hallani, egy évben kb. egyszer.
Ja, és tudod, milyenek a falusi esküvők?? Háznál vannak, és min. 2 naposak!
Na, abban volt már szerencsém, kb. az őrület határát súroltam...

Mi is kb. olyan fél 11-kor feküdtünk le, el is aludtunk, mint akit fejbe kólintottak. Aztán, persze az éjfélli durrogtatásokat nem sikerült átaludnunk, de max. fél órát tartott, és csend lett.

Úgyhogy ennyi!

Majola, remélem, már réges-régen a kicsi Annát tartod a kezedben!!!

Na, lépek, Gergő már korán reggel felidegelt, de úgy, hogy csak na!
Fél 7-kor, amikor ébredt, áthoztuk közénk, aludtunk 8-ig.
Aztán felkelt, és RÖGTÖN jött a szokásos hisztijével, kaját akart, de azon nyomban.
Szó szerte dobálta magát az ágyban, meg rugdalózott. Na, most volt az a pont, hogy igencsak rávertem a lábára...
Neféljetek, Apja igencsak odaszólt neki, rögtön meg is szeppent.

Úgyhogy jól indult az új évünk... :roll: :roll:

Kép
kuha

Róki!

Amerikai foci :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi kikapcsoltuk az összes telefont, jó előre gondolkodtunk! :wink: :wink:

Kép
kuha

Azt akartam még kérdezni, hogy Juciékkal vajon mi a helyzet??
Az utolsó infóm, hogy taknyolnak mind a ketten Marcival. De annak is jónéhán napja!

Kép
kuha

Na, mostmár tényleg lépek, csak még gyártok egy kis sormintát.

Én úgysem nagyon szoktam... :roll:

Megyünk anyumékhoz, közös lencsefőzelék evés lesz...
Nem nagyon vagyok oda a lencséért, de egy évben egyszer szívesen megeszem. Arról nem is beszélve, hogy hátha egyszer már bejön ez a népi hagyomány. :? :D :D :D

Kép
kuha

Sziasztok lányok!

Boldog 2007-es Esztendőt mindenkinek!!!!

Tüncsi 10-ig bírta...mi még megnéztük az ágyból a hímnuszt...(előtte Tüncsit közénk vettük)...és az új év első perceiben agyonpuszilgattuk kopasz buksiját (levágtuk a haját), miközben aludt... :lol: , majd kivártuk a durrogási rohamokat...és aludtunk!

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Mindenkinek még egyszer boldog új évet kívánunk! :)

Peti este fél kilenckor elaludt, én meg itt idegeskedtem az idióta szomszédok miatt, akik a földszinten (mi a 2.-on lakunk) akkora bulit csináltak, hogy a lakásban tisztán lehetett hallanai az "aranyeső a virágos réten" minden egyes betűjét!!! Az rendben van, hogy szilveszter van, meg minden, de akkor is egy társasház, vagy nem??? Nem elég így is a tüzijáték, az utcán ordítozás, meg a petárdák, amiket a változatosság kedvéért egy másik szomszéd dobált az erkélyről!

Na mindegy, én kiidegeskedtem magam, Peti meg jót aludt :lol: , de tényleg, egész éjjel csak 2x kelt fel, és reggel is fél 8-ig bírta! Ez tök szuper szerintem! (legalábbis Peti alvási szokásaihoz mérten :))

Én még megvártam a himnuszt, meg koccintottunk, aztán úgy fél 1 felé lefeküdtem.

Mindenkinek szép napot kívánok!

Mi lehet Majolával????

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Peti holnap kapja meg a 15 hós oltást! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Valaki nem reckirozik meg egy smst Majolának??????????
A fene megesz, azt hittem már itt örömködhetünk a jóhireknek... :P :P :P

M.

Kép

Kép
megann

Esténk...

Hát kicseszett jó volt......
A földrengésből semmit nem éreztünk és itthon is mindent rendben találtunk..
Állitolag Csömörön és Mogyin volt az epicentrum :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Buli állat volt...karaoke, zaba, pia minden...
Léna is nagyon jól elvolt 5 gyerek nyomában.., igaz 5 évesek voltak, de nem volt gond....tök jól elvoltak Lénával..Néha óbégattak hogy Léna ne tépd már szét a szerpentint meg mittudoménmi...de pl Léna nagy sikert aratott amikor hanyatt vágta magát mintha aludna...na utána az összes többi 5 gyerek szintén hasra vágta magát..ott fetrengtek a földön.és csikizték Lénát.. :P :P :P :P
8 kor már ki is dőlt...
Viszont sajnos az éjféli PETÁRDÁZÁS felébresztette és nem tudtam visszaaltatni igy én sajnos 1 kor hazahoztam Lénát....(elvileg petárdázni nem is lenne szabad, nem?????)
Na jóóóóóóó annyira nem bánom, mert befáradtam addigra rendesen...de azért lelkiismeretfurim volt, hogy a nagy rumlit otthagyjuk magunk mögött...
De férj kitartott és a rendrakás után jött csak haza... :P
És ráadásul hozott egy csomó megmaradt kaját is..
Teszem is a fagyasztóba, mert ugye ma lencsét kell enni...

M.

Kép

Kép
megann

Megann:

Pont most küldtem egy SMS-t Majolának! :) Még nem válaszolt... remélem minden rendben van velük!

Rossz hír:

Zsuzsa evett két parányi falatot a vajas pirítósomból ma reggel, és ki is bukta félórával később az egész reggelijét (szőlőt és amerikai palacsintát amiben nem volt semmi tej). :( Ha ennyire érzékeny a tejtermékre, az nagy-nagy gáz...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica!

Ok, nagyon várjuk a hireket Majoláról.Én is remélem hogy minden ok :roll: :roll: :roll:

Zsuzsa

:( :( :(
Azért szerintem még ne könyveldd el a tejallergiát..
Őszintén szólva a margarinos kenyér tejtartalmáról nem gondolnám, hogy ilyen reakciót vált ki :shock: :shock: :shock:
Igaz ez csak inkább olyan hiszem-nem hiszem dolog..de olyan nehéz elképzelni, persze Te erről biztosan többet tudsz... :roll: :roll:

Hmmmmmm, szerintem várj megint egy-két napot és próbáld megint valamifele savanyitottal vagy ilyesmivel..és ha ez megismétlődik még 2-3 szor akkor már tényleg nagyon valószinű a dolog...
De én azt nem értem hogy Zsuzsa eddig is pl 3 hónappal ezelőt evett vajas kenyeret, sajtot stb ...létezik högy már ilyen kis korban egyik napról a másikra kialakul az érzékenység az allergia???? :roll: :roll: :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann

Kedves Lányok!

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNUNK!
Teljesüljön minden vágyatok, legyetek nagyon boldogok!

Remélem van aki még emlékszik ránk.

Mi jól vaygunk, Kincsi sokat nőtt, igazi kis egyéniség.

Millió puszi

Kriszta, Kincső

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Hali!

Most épp anyumnál vagyok... :oops: :oops:
És mindjárt megyek lencsét enni, de Majola miatt benéztem én is!

Látom, még semmi hír..

Csak mellesleg, tegnap én is küldtem sms-t Annamaminak, hogy remélem, minden oké, és hogy már hiányzik nekünk, meg persze boldog új évet kívántam.
De nem válaszolt (még) :cry: :cry:

Megann!

Örülök, hogy jól sikerült a buli, mégha idő előtt haza is kellett jönni.

Viki!

Hát igen, én is bírom, amikor a szilveszterre fogják az eszement bulizást, hangzavart. Azért az emberek tekintettel lehetnének másokra is. Ha más nem, legalább a lakástulajdonosok, akik nyilván tudják, hogy pici gyerek is lakik a társasházban...

Róki!
Zsuzsa :cry: :cry:

Kép
kuha

Csajok!

Tegnap 9:28-kor megszületett Annababa 3500 gr-al és 53 cm-el!!! :D :D :D

Most beszéltem Zsuzsával, jól vannak, gyors volt a szülés, Anna éppen sírdogált.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Éljen, éljen! Gratulálunk! :lol: :lol: :lol:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

NA VÉGRE, GRATULA,GRATULA,GRATULA.. :P :P :P :P :P :P :P

M.

Kép

Kép
megann

Roki!
Hú, ez nagyon durva, ha igy van. :shock: :shock: :shock: Lehetséges, hogy egy falat is ilyen reakciót vált ki :?: Nem lehet vmi más?

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Sziasztok!!!

ÓRIÁSI GRATULA ANNABABÁNAK ÉS ANYUKÁJÁNAK!!!!!SOK-SOK ÖRÖMET ÉS BOLDOGSÁGOT ÉS TEJCSIKÉT KIVÁNUNK!!!!

Mi most ébredeztünk!!!!
REGGEL 5-KOR JÖTTÜNK HAZA!!!!! :shock: :shock: :D
Annyira,de annyira jó buli volt!!!Én szinte áttáncoltam az éjszakát!! :lol:
Nagyon jól éreztük magunkat!!!! :D :D
Majd teszek képeket...csak most megyünk a Drágánkért!!!!

BUÉK!!!!!

ancsi26

Sziasztok!

Buék!

Zsuzsa!
Gratulálunk! :) Sok boldogságot nektek!
:) :)

Nati este fél 10-kor aludt el és miden durrogtatás ellenére aludt reggelig! :shock: :lol:
Pedig paráztam, hogy mi lesz! :?
Mi Apával kivártuk az éjfélt, aztán koccintás után kicsivel én elmentem aludni.
Én olyan dinka vagyok! :? Éjfélkor, miközben hallgatuk a Himnuszt, álltunk és néztem Nati fényképét és arra gondoltam, remélem boldog velünk és jó neki, hogy mi vagyunk a szülei. Aztán jó sírva is fakadtam. :oops:
Reggel jól meg is puszilgattam. :)

Kriszta!
Pont tegnap gondoltam rátok! :)
Dobhatnál a csajokról egy képet! :)

Rokica!
Háát, ez tényleg nem jó hír! :( De bízzunk azért még abban, hogy nem allergia!

Viki!
Natinak semmi baja nem lett az oltástól! Nyugi, reméljük Peti is simán átvészeli! :)

Földrengéshez még annyit, hogy tegnap azt mondta egy geológus fickó, hogy ez Mo-on egyáltalán nem ritka, évente többször is előfordul. :shock: :shock: Háát, nemtom, én még nem éreztem. :roll:

Andi&Nati

KépKép
duda

Hurrá, gratula Zsuzsának és Annababának és persze az egész családnak! :)

Megann:

Nem margarinos kenyeret evett, hanem igazi vajasat... mondjuk akkor sem egy nagy mennyiséget, hanem két apró harapást (még magához képest is). Most egy hétig megint nem kap tejterméket, aztán megpróbálok neki joghurtot vagy sajtot adni, aztán meglátom mi az eredménye.

David persze félvállról veszi az egészet, nem neki kell főzni egy olyan gyerekre, aki most már szinte csak tésztán, pékárun és gyümölcsön él... azért VALAMI fehérje és zsír csak kell az étrendjébe... mi a fenét tudok főzni, amiben nincs tejtermék, se látható hús, de van fehérje?!?!?!

Ötletek?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ma meg szinte egyáltalán nem akar enni. :?

A reggelijét kihányta... utána ebédre evett egy pici paradicsomot meg pár harapás tahinis kenyeret, aztán aludt egy félórát (visszatértünk a normális kerékvágásba sajnos), megivott egy deci rizstejet, és azóta nem evett megint...

Én már a hajamat tépem. Mi lesz itt éjjel?!?!?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

És a bölcsiben mit fog enni?

Nem mintha eddig sokat evett volna...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

NAGY NAGY GRATULA MAJOLÁÉKNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mea
mea

Sziasztok!

SZíVBŐL GRATULÁLOK MAJOLÁNAK ANNÁHOZ, SOK-SOK BOLDOGSÁGOT NEKIK!

Földrengés :shock: :( , én is betojtam volna, az biztos.

Rokica
szerintem a bölcsitekben lehet kérni tejmentes kaját, nem?Itt nálunk igen, pedig tudod, ez egy tök falu Bp.hez képest.Biztos nem egyszerű főzőcskézni. :(

Anyuméknál Pannibuli: :lol:
Kép Kép

KépKép

Hajni&Panna
totka

A tegnap este, és éjfél előtt ért pozitív sokkról meg úgy döntöttem, nem írok.Nagyon unalmas lennék.

Benianyu, merre vagy, jól vagytok?
Nyúlcsalád, szintén?!

KépKép

Hajni&Panna
totka

BUÉK BUÉK BUÉK!!!!!!!! :P :P :P

és boldog első napokat ebben az új évben ANNA babának!
Majola,szívből gratulálok nektek!!!!!!!!!
éljen,éljen,éljen!!!!!!!!
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

mi itthon pizsamampartiztunk,alattunk hatalmas buli volt,csak úgy zengett a lakás,de nyuszi bírta,így nem érdekelt minket se!
ami aranyos volt,hogy bár iszonytató durrogás ment folyamatosan a környéken,a legszebb és legnagyobb tüzijátékot sikerült pont altatás elött a mi ablakunk elött kilőni!aug.20án szokott ilyen szép lenni,valakinek nagyon jól megy!
de a lényeg,hogy Kisnyuszi el volt ájulva,még huhogni sem tudott,nagyon ari volt és legalább ő is bulizott egy kicsit!

az alattunk lakók felkopogtak délelött egy üveg vígaszborral és csokival,meg van bocsájtva! :wink:

a földrengést csak nagyNyúl érezte,pont anyuéknál voltunk és ő egyedül bent volt a dolgozó szobában és azon gondolkozott,hogy lehet e ,hogy a kinti szél így bemozgatja a bútorokat,aztán ügyet sem vetett rá,este meg hüledezett,hogy HŰŰŰŰŰŰ,ő bizony érezte a rengést! :lol:

a hasgörcsös,porecikafájásos akármin szerencsére gyorsan túl estem,nemtom mi lehetett,néha még görcsölget a hasam,lehet mégis inkább a gyomrommal lesz a gond,de lényeg,hogy nem lettem nagy beteg,így remélhetőleg jövőre el is kerülnek minket a bacik! :P

ma megnéztem a Madonna koncertet,nagyon tetszett!a Grease-ről lemaradtam tegnap :evil: ,minden nem jöhet össze!

pusszantás mindenkinek,fantasztikus,hogy az év első napjával bővült a társaság egy aprócska lánnyal!(előző nap,csak bemelegített! :wink:

mentem! :P és mégegyszer BUÉK!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

figyelitek a sok entert?!! :roll: 8)

Totka,
jók a képek,és nyugi,mert hamar megöregszel!semmi különösre ne számíts! :wink:
Roki,
szegény Zsuzsa ! :? :( :? :?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Cleo szerencse hogy Maja tudott aludni, nálunk másfél két órát durrogtattak, a gyerek meg vergődött az ágyba, ugyhogy ölelgettem rendesen. Hajnal 2ig fent voltam aztán alvás.

Prüntyi nem fog megfázni a kis feje? MErt én is leakartam vágatni, hogy nyárra nagy lobonca legyen de nekem azt mondták nem vagyok normális mert jól meg fázik, meg agyhártyagyulladás és tudomis én, de azonnal elrettentem.

Sok Boldogságot és mindent amit csak lehet Annababának és kis családjának!!!!

Roki ez tejallergia??? Ha már régebb óta eszik tejterméket miért csak most??? Nem lehet hogy refluxos egy kicsit, vagy valami ilyesmi? Ha minden kijön belőle.... szerintem ahogy olvasgatlak nem tejallergia.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

Nszoke, miért fázna meg? Kiviszed fürcsi után? Kiviszed meleg sapi nélkül? Tavaly Karácsony előtt nyírtuk le majdnem 0-sal (és akkor még szinte havonta vágtuk neki a koszmója, meg az ekcémája miatt), akkor sem lett baja...most azért kicsit hosszabbra hagytuk...kb 1 centis :wink: :lol:

Kép

Kép
prüntyi

Róki...a tejallergia is okozhat refluxot úgy tudom...Tünde Zitájának van ilyen baja...de nem a súlyos verzió...Kecsketejet nem próbáltad még?

Kép

Kép
prüntyi

Totka!

Ne csináld már!!!! Én nagyon is kíváncsi vagyok a pozitív sokkod okára!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most indulunk anyuéktól haza, remélem, mire hazaérünk, már meg is írod!!!
Ne akard, hogy túlságosan hamar öregedjek meg!!!

Kép
kuha

ja igen!TOTKA!
elő azzal a pozitív sokkal!
és akkor én lennék a kisveréb :lol: :lol: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok,
Boldog Új évet mindenkinek ééééééés
Majola, Kép
Kép

Mi is nyugodtan itthon töltöttük a szilvesztert, éjfél után Roli ment aludni mi meg még iszogattunk kicsit.

Na nálunk még mindig durrognak a petárdák :(

Nyúlné, tényleg enterezel :)

Kriszti

N

KépKép
Kép
csikken

Csikken :mrgreen:

a petárdák itt is durrognak!kezdünk hozzászokni,már hiányozni fog,ha egyszer elfogy a készlet! :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Prüntyi én is ezt mondom de a védőnő szerint, meg egy két ismerősőm szerint megfázik. Ugyhogy mindenesetre én ugy döntöttem majd inkább tavasszal, vágatom neki aztán annyi.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

Sziasztok! :)

Ezt szeretettel küldöm Nektek új év alkalmából(most kaptam és úgy megtetszett):

B orongós napok tűnjetek tova
O kkal szomorú ne legyél soha
L épteid kísérje töretlen szerencse
D erűs percek rajzoljanak mosolyt a szemedre
O szoljanak el az óévnek sötét árnyai
G úzsból szabaduljanak a képzelet szárnyai

Ú j évet hozzon a nesztelen iramló idő
J öjjön már a rég várt, csodálatos jövő

É vek ha múltok, ha elszálltok napok
V idámságot, örömet számolatlan adjatok
E lfusson most az óévnek malaca
T öbbé ne legyen senkinek panasza

K erüljön betegség, bánat messzire
Í rmagjuk is vesszen mind a semmibe
V ágyaid sorra valóra váljanak
Á lnok szavak többé ne bántsanak
N övekedjen az igaz barátok tábora
O kosan élj, ne legyél ostoba
K ívánom neked, legyen 365 szép ünneped!

Mea
mea

Sziasztok!

Boldog Új Évet Mindenkinek!

És

Gratulálunk Majoláéknak Annababához
!

Totka
Milyen pozitív sokk?

Rokica
Nem tudtam még elolvasni, de ismét kapott tejterméket Zsuzsa és azért hányt vajon?

Késöbb jövök.
Remélem

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Na, itthon is vagyok!

Totka!

Azt hittem, hogy itthon már olvashatom a pozitív sokkodat!!!!

Ne már, hogy nem adod itt elő nekünk!! Hát végre valami jó hír, és úgy kell kuncsorogni érte????
Ne márrrrrrrr!!!!!!

Bakker, és most látom, hogy milyen rohadt figyelmetlen vagyok!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Hát Majola!!!!

Nagy-nagy gratula Anna babához!!!!
Nagyon szép méretei vannak, és örülök, hogy ilyen gyorsra sikeredett a szülés!

Kép
kuha

ebben az évben tessék valahogy máshogy csinálni,mert nálunk ebben az időben altat nagyNyúl és nekem ilyenkor van legális időm ide huppani és trécselni veletek,de ti ilyenkor meg sehol!szóval tessék változtatni mindenkinek az esti beosztáson! :mrgreen:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!
Én jó leszek? :lol:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Most jöttünk meg anyáméktól, ahol jól belencséztünk, meg sült malacoztunk. Hát a lányom nem az a vegetáriánus fajta. :lol: Csak úgy nyelte a malac husit, legalább egy szeletnyit megevett. :shock: Aztán bevágott egy pár juhtúrós sajtos pogit. Bárcsak a zöldséget is megenné. :roll: De legalább van megint étvágya. :D

Totka!
Nem ér cukkolni a népet. Tessék elmesélni :!: Kilukad az oldalunk. :lol:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

holnap megyek védőnénihez oltó anyagért(15hós),mert apósnak elfogyott és már igencsak esedékes beadni!
és megyek doki néninkhez megmutatni fütyköst,mert tuti ki kell csomagolni a cuccost( :lol: ),após viszont szeretné,ha az unokáján nem ő bontogatna,csak akkor,ha úgy érzem,hogy a doki néni brutális lesz!nem lesz az,mert egy cuki néni!após valszeg megússza! :wink:
lekopogom,most éppen semmi baja nyuszinak,fogat se látok duzzadva előkandikálni,reméljük hamarosan találkozunk jó pár topiktársunkkal!
képzeljétek!
lehet nyuszi átváltott a napi egy alvásra! :shock: már nem lehet 10elött visszaaltatni,sőt inkább 11elött!és így du.már nem akar aludni,de nagyon nem is hisztis....a szokásosnál!így lehet felvesszük a házban lakó gyerekek ritmusát és mi is akkor csendes pihizünk,amikor mindenki más! :P
még szerencse,hogy azért a hajnali kelések után vígan és zokszó nélkül visszaalszik velünk 7,f8ig!az esti altatás meg már ugye régóta úgy megy ,mint a karika csapás! 8)
és újra kifogástalan az étvágy!jó,azért zabagépek nem leszünk,de ha így marad,akkor nyugodt marad anyai szívem!
két napja anyum (keményítős vagy mi mentes)kocsonyájából kihalászom a husikat,répákat és bele trancsírozom az üveges kajájába!imádja!de imádta apukám Kolozsvári rakott káposztáját is :shock: ,pedig attól még az én szám is lángolt,mondjuk jó tejfölösen ettem!
na most mentem,majd holnap jelentkezem!
és tessék most már abbahagyni az ünnepi lazaságot és mindenki azonnal bejelentkezni újra!naponta egyszer....de lehet többször is! :twisted:
ágyőőőőőőőő!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Cleo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
naná!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!
Ezt akkor jól megbeszéltük. :lol: Legközelebb majd kicsit bővebben.
Ágyő.

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Cleo :lol: :lol: :lol:
nagyNyúl közben befejezte a mesélést! :oops:
de legközelebb ugyanitt!!!!! :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Majola!

Gratulálok Annababához! Meg a gyors szüléshez is!!! :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szóval nagyjából sikerült elolvasnom az elmúlt napokat.

Kuha
Köszönöm a hiányolást és gratulálok a TV-tekhez!

Rokica
Zsuzsa hogy van? Kipróbáltad a Normaflore-t?Nagyon sajnáom szegénykét!

Totka
Na??? Egyébként szerintem nagyon hasonlít Panna az apukájára. Legalábbis ezeken a képekene. A tavaly szilveszterin is.

Mi hála Istennek jobban vagyunk. Marcinak az utóbbi napokban nagyon jó lett az étvágya. Bár így maradna. És dolgozunk a kakiláson is, de nem akarok semmit elkiabálni.
Én is jobban vagyok szerencsére.

Még olvasok.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!

Na itt vagyok én is, fiúk csak most feküdtek le, kicsit elcsúsztunk a mai nappal. :P

Hajni!
Nagyon jók a szilveszteres képek és tessék mesélni! :wink: :D

Róki!
Hú, azért remélem nem a két falat vajtól hányt Zsuzsa, az azért nagyon durva lenne :shock:
Nem hiszem, hogy ilyen kicsi mennyiség, ráadásul nem is tiszta tej ekkora reakciót váltana ki. :?

Nálunk Nolcsi talán jobban van, nem volt ma este láza, taknyolás is jobb, meg a köhögés is. Viszont Leon most van a toppon, ömlik az orra és lázasan feküdt le. :(

Kép
Kép
Kép
barbapapa

:) :) :) BUÉK BUÉK BUÉK!!! :) :) :)

Kicsit eltűntem és elég hirtelen. :oops: Minden oké, csak csütörtökön este Apa hirtelen felindulásból elkezdett szervezkedni, hogy hátha el tudunk még utazni valahova egy hosszú hétvégére és így pénteken délelőtt kocsiba vágtuk magunkat és leutaztunk Hévízre négyesben persze. :)
Apa imádja az ilyen kiruccanásokat és mi sem kevésbé. :wink:
Nagyon jó volt! :) Ma késő délután értünk haza.
Most kezdem tudni, hogy hol áll a fejem. Megy a harmadik mosás, töltögetem a fényképeket a gépre.

Megpróbálok visszaolvasni....

Előljáróban most csak annyit, hogy

Zsuzsa,
Nagy nagy gratula Annababához! Sok egészséget és tejcsit kívánunk és boldogságot az egész családnak! :) :) :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Rókica!

Zsuzsának jobbulást, remélem hamar kiderül, hogy valójában mi okozza a problémát és rendbejöün minden! Addig is jobbulást Neki!

Hajni!

Jók a képek! Tényleg, mi az a pozitív sokk???? Na?????????????? LÉgyszi :wink: :lol:

Juci!

Örülök, hogy jobban van Marci! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?