Új privát üzeneted érkezett!

Mármint, hogy egy év múlva tervezem újra teherbe esni....Csak nem voltam egyértelműűűűű

KépKép
pedina
 
 


Nekem sok választásom nincs... Négy év múlva rendelkeznünk kell a 2 gyerkőccel, úgyhogy azt tervezem, hogy kb akkor esnék teherbe, amikor Benimanó 2 éves. Persze, meg ahogy az égiek tervezik. :lol: :lol: :lol: Egyelőre Benit várjuk, legyen egyben, épen, EGÉSZSÉGESEN. Igyekszünk neki a lehető legbiztosabb hátteret biztosítani, nyugalmat és megértést. :wink:

Szilveszter?! Tegnap előünnepeltünk. Szintén Eni nevű, Kanadába szakadt barátnőm itthon van két év után Bennel (bizony, gyerkőc róla kapja a nevét), borozgattunk kicsit. Benit kiütötte. De a doki biztos örülne, ha tudná, hogy nem parrantok, hanem teszek ellene. István elég komoly volt... Bennel. Nem semmi. Most térünk magunkhoz. :?
vbea
 
 


Mindjárt nekiesek a túrós pogácsának holnapra, és épp azon gondolkodom, hogy mivel gyerekek is lesznek, merjek-e pénzt belesütni. :shock: De inkább hanyagolom idén. :idea:
Borozgatás mértékkel tök rendben van. Keményedésekre állítólag jobb, mint a magnézium. :wink: :wink:

KépKép
pedina
 
 

 
 

Eni!

Nagyon szép nagy a pocakod már. én leginkább bálnának éreztem magam. Persze volt aki már áprilisban küldött volna szülni, akkora volt a hasam. És már a 23. héten kifordult a köldököm, ami még most sem húzódott vissza :!: :!: :!: :twisted: :evil:

Amúgy a lumbágóm teljes mértékbn kiújult, alig bírok mozogni. Zoli az ügyeletes gyerekölbikéző.

Mindenkinek nagyon boldog, békés, gyereksikongatástól zajos új évet kívánok!

Puszi: Kriszti

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Sziasztok!

Ma már szerencsére sokkal jobban van Lili, kezd az étvágya is visszatérni, de azért még mindig nem eszik meg egy teljes adagot. igaz, ha nem beteg akkor is ritkán iszik meg 200 ml-t.
Ma már olyan szépen megült egyedül is, alíg kellett fogni. Persze nem sokáig, csak rövid ideig de már az etetőszékben is olyan szépen ül, nem dől oldalra! :lol: :lol: :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Kicsit elszámítottam a mennyiséget, mert még mindig a pogácsákat sütöm :shock: :shock: Még van vagy 3 adag, csak már nincs több tepsim. :oops:
Közben hosszas kérésre (by Sanyi) csináltam harcsapaprikást fokhagymás-túrós csuszával, úgy jól laktam, hogy mozogni is nehezemre esett. Már alakulok. :roll: Találtam egy lencsesaláta receptet, holnap még azt csinálom meg (utálom a főzeléket), és csinálok sörös császársültet krumplipürével.
Én totál hycomat vagyok a szülés óta, időként a combom "forgója", kiakad, és akkor lépni se bírok, meg alapvetően szarakodnak a nagyízületeim. Főleg, hogy mostanában már Lili alig szopik, én meg ugyanannyit eszek, mint régen - hát mi tagadás:meg is híztam. :oops: :oops: Ez sem tesz jót a mozgásszervi panaszoknak. De majd 2007-ben! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Enivel mi leszünk a horváth riviéra sztárjai... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ha addig nem "találkoznánk":
Kép és jó bulizást! Kép

KépKép
pedina
 
 


Mindenkinek kellemes borozgatást, kellő mennyiségű Ben-Gay kenőcsöt és kitartást a mindenféle ízületi és egyéb panaszok elviseléséhez!!! Ma reggelre mindkét vádlimba görcs állt - mingyá megyek is a hűtőbe borért, tegnap segített... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Edi, küldd át lszi a lencsesalátát, de ettől függetlenül szerintem nálunk főzelék lesz. :wink:

Mit is kívánjak 2007-re??? Hm. Gyerekek, egészséget, összetartást, barátságot, HORVÁT RIVIÉRÁT BABÓKKAL!

Pusziiiiiiiiiiiiiiiii. :lol: :lol: :lol:
vbea
 
 


Magamnak pedig azt kívánom, hogy magyar tanár létemre le tudjam írni azt, hogy horvát... :oops: :oops: :oops: Pedig esküszöm nem ittam. 8) Kép

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok! Kép

Reggelre olyan derékfájással ébredtem, hogy alíg bírtam Lilihez átmenni. Ő szerencsére jobban van, bár reggel hányt egy nagyot, mert megivott egy nagy adag gyümilevet, utána meg még vagy 125 ml. tápszert is bevágott. Naná, hogy kihányta. :? :? :?

Nem is tudom mit kívánjak nektek 2007-re :!: :?: :roll: Na jó persze tudom. Mindenféle jót, szépet, boldogságot, békességet, és ami tényleg a legfontosabb : egészséget! Teljesüljön minden kívánságotok az új évben! A kismamiknak kitartást az utolsó napokra (Eni), és hónapokra (Gabi, Maja)! :lol: :lol: :lol:

Magamnak pedig még azt, hogy megint legyen annyi erőm a lefogyáshoz, mint két éve!!! :lol: :lol: :lol:
Kép

KépKép
editmaci
 
 


Kedves Anyukák, és leendő Anyukák!

Szeretnék én is mindenkinek nagyon BOLDOG ÚJ ÉVET kívánni:
Kép

Svéda Lili

KépKép
editmaci
 
 



Az Új év tele van reménnyel,
naggyal is és néhány szerénnyel.
Kívánjuk,hogy teljesüljenek álmaitok,
kimondott és kimondatlan vágyaitok!
BÚÉK MINDENKINEK!!!

Szilvia, Zsombor




KépKép
sz.szilvia
 
 


Boldog új évet mindenkinek. Mi már ébren egy órája... :? Most megyünk nagyihoz.

KépKép
pedina
 
 


BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!

MARCI BABA, ORSI ÉS ROBI

Kép
tokajkincse
 
 


Hali!
BÚÉK!!!!
Nekünk csendesen telt a szilveszter, Zsombor elaludt 3/4 9-kor, 1/2 1-kor viszont fölkelt, kb. 3kor aludt vissza. Hulla vagyok......

Drága Lili! Boldog Szülinapot!!!

És utólagosan Svéda Lilinek is Boldog Szülinapot! Jó nagyon a szilveszteri kép, kis Cukorborsó!

KépKép
sz.szilvia
 
 


Lili drága tündérkirálylány! El sem hiszem, boldog hónapfordulót! Nemsokára jön a haverod. Éjszaka egy párszor elkezdtük nézni az órát... de aztán a nyilallgatások abbamaradtak 5 perc kitartó próbálkozás után. És ez így ment félóránként... Amúgy nagyon jól éreztük magunkat. Bor, búza, békesség megvolt.

Egyetek lencsét! Mindenkinek BÚÉK! :D
vbea
 
 


Boldog Új Évet mindenkinek!!!!!!!!!! :lol:

Hát, nekünk is az utolsó bulizós év volt, lévén a fő partiszervezők a társaságban jövő ilyenkor már babáznak :lol: , meg egy másik pár is. És remélem mi sem maradunk le :oops: :wink: De azért már ez is szolid buli volt, amit én mondjuk csöppet se bánok :lol:
mara80
 
 


Boldog Új Évet mindenkinek!!!!!!!!!! :lol:

Hát, nekünk is az utolsó bulizós év volt, lévén a fő partiszervezők a társaságban jövő ilyenkor már babáznak :lol: , meg egy másik pár is. És remélem mi sem maradunk le :oops: :wink: De azért már ez is szolid buli volt, amit én mondjuk csöppet se bánok :lol:
mara80
 
 


Sziasztok!
BÚÉK mindenkinek!

Nekünk csendesen telt az este. Lili 9-kor elaludt, nem is ébredt csak 5-kor egy kis teára, utána még durmolt 1/4 8-ig. Szerencsére őt nem zavarta nagy zaj ami volt itt éjszaka. Éjfél után a sok barom kiállt az erkélyre és onnan dobálta le a petárdákat. :evil: Szerencsére hamar elfogytak, mert fél egy körül már csend volt. Szilveszteri viszonylatban. :? A kedvenc lakóink 1/2 8-ig nyolcig (reggel) nyomatták a cigányzenét, de azt mondták a rendőrök, hogy ilyenkor nem tehetnek semmit. Alig aludtam valamit. :cry: :cry: :cry:

Lilinek boldog hónapfordulót!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok! Még egyzser BUÉK mindenkinek.
Valóban hihetetlen, hogy Lili 2 hónap múlva 1 éves :shock: :shock: . Köszönjük a köszöntéseket. :lol:
Mi is itthon voltunk már 9 körül, mert Lili nasgyon fáradt volt, és a barátnőméknél nem aludt el. Aztán én is elaludtam, Sanyi éjfél előtt pár perccel keltett. :oops:
Majd jövök képekkel, de most irtóra hisztis, és rángatja a nadrágom. :? :?

KépKép
pedina
 
 


Így bulizott Lili:
Kép Kép

Kép Kép

KépKép
editmaci
 
 


És ilyen volt, amikor már nagyon kiütötte magát: :lol: :lol: :lol: Kép

KépKép
editmaci
 
 


Amin az ujja a szájában van, hát az valami csúcs! Nagyon édes a többi is. :lol: :lol: :lol:
Nálunk is berúgott a gyerek. :wink:

Kép Kép

Mi apával tegnap fogyózni kezdtünk. Ma tornáztunk is Lilivel. Nyűgös a magzatom, és még mindig csak 2 foga van :shock: . Szopizni 2 napja megint nem óhajt.

KépKép
pedina
 
 


Tényleg olyan Lilitek, mintha már teljesen kiütötte volna magát! :lol: :lol: :lol:

Most írt az egyik ismerősünk, hogy karácsony első napján reggel kibújt a fiuknak a 3. foga, estére( :!: :?: ) a negyedik, két nap múlva meg az ötödik! :shock: :shock: :shock: így könnyű, három nap alatt 3 fogat letudni!

KépKép
editmaci
 
 


Az első kettő neki is 3 nap alatt jött ki. Aztán a többi 5 hónapja jön. :?
Ebben az a vicces, hogy Lili soha nem akart beleinni a poharunkba, ezt csak a pezsgővel kezdte. 8) Mondjuk alkoholmentes, de akkor se hagytam még csak megnyalni se neki. :lol: Végre elaludt. Én meg előkerítem a fogyókúrás recepteket... 8) Kíváncsi leszek apa meddig fogja bírni. :?:

KépKép
pedina
 
 


Edina, ha elküldhető formában vannak, átküldhetnéd nekem őket. :lol: Valahol voltak nekem is, de szerintem már nincsenek meg. :?

KépKép
editmaci
 
 


Elküldtem. Én update-tel próbálkozom megint, mert a többit annyira drasztikusnak tartom, ez meg már egyszer bejött. Amúgy csak magamat hibáztathatom: az utóbbi időben rengeteget ettem, és főleg este. :?
Eni... :?: :?: :?: :?: Merre jársz?

KépKép
pedina
 
 


Édesek a Lilik nagyon! Beni is kidőlt egy pohár bortól. :lol: Egész szilveszter éjszaka pörgött-nyújtózkodott, nyomkodta ki magát. Tehát, ha tartja magát a nézet, miszerint a babák csendesednek születés előtt, akkor ő még köszöni, jól elvan. Amúgy is doki azt mondta, hogy 27-ig meg se kérdezzem, hogy túlhordom-e. Akár még sok hét is hátra lehet... :shock: Bár az alhasam folyamatosan fáj, és egy-két napja az étvágyam is ramaty, nem tudom, ez mit jelent(het). Most per pillanat nem bánnám, tekintve, miken megyünk keresztül. Konkrétan lakást adunk el, és költözni is kell, nagyjából egy-két hónapon belül. Erről egyelőre ennyit.

Képzeljétek csajok; barátainktól kaptunk Londonból 7 db Beni bodyt. Megzabálom őket. :lol:
vbea
 
 


Mármint... úgy értettem, hogy jó lenne, ha Beni maradna hó végéig, ha azt veszem alapul, miket kell még véghez vinni. Egyszer majd megtanulok magyarul beszélni/írni... :lol:
vbea
 
 


Eni, halmozzátok az élvezeteket? :wink: :lol: Sok sikert a költözéshez/eladáshoz.

A két Lilit meg kell zabálni, csuda jópofák :lol:

Kriszti! Veletek minden OK? Nagyon eltűntél :shock:
mara80
 
 


Tudod, repülő fent, gyerek még bent nem maradt. :lol: 8) Végül is most már bármikor jöhet.
Én korai jelekről nem tudok nyilatkozni :lol: :lol: nekem a burokrepesztés és az oxitocyn indította be a szülést, ami azért nem ugyanaz, mint spontán.
Amúgy meg olvastam egy cikket arról, hogy mostanában megnőtt a terhesség időtartama, tehát nem 40 hét, hanem több, csak nem ugye nem engedik a "túlhordott" terhességeket spontán megindulni, hanem indítanak. Nekem a dokim azzal érvelt egy hét után, hogy a gyerek tök érett, irtó jól van, de a kockázat egyre nő, hogy szövödmény léphet fel, pl. toxémia.
Úgyhogy Edit, mi se hordtuk túl a csajokat, csak "megfeleltünk a trendnek". :lol: :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Igen, ezt én is olvastam valahol.

Lehet, hogyha legközelebb mondjuk a 40. héten szülünk, akkor koraszülött lesz a gyerek :?: :shock: :lol:

Én is az update-et fogom megint elkezdeni. Úgy vagyok vele, hogy "járt utat a járatlanért ne add fel." Köszi a recepteket!

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok,

Boldog Újévet!!!!!!!! :D :D :D :D Remélem mindenki jót bulizott.
A Lilik nagyon cukik..........

Eni, hogy vagy?

Nálunk minden okés. A babarugdosás úgy beindult, hogy néha alig tudok elaludni. Folyamatosan a röhögés kap el, gondolom szoknom kell ezt az intenzitást.

Nagyon sok pussz minenkinek. Megyek, mert mosni kell........ halomra áll a ruha.

Kép
gabcsi76
 
 


Mara, ne röhögtess, mert sírok. Milyen gyerekágyas mami leszek, ha azt sem tudom majd, hol az ágy? :?: :cry: :lol: Majd lesz valahogy...

Gabcsi, tök jó, hogy épségben megérkeztetek. Ügyik vagytok. Hallod, nemsokára szülsz, nekem legalábbis kb eddig telt nehezen az idő. Aztán annyit mondott Edit, hogy 100 napon belül vagyok, olyan, mintha egy hete lett volna. Hihetetlen! Fáj minden tagom, itt nyom, ott nyom, keményedik, nyilall... De ez eltarthat még hetekig. Most annyira szeretném, ha ott maradna Beni legalább 2 hétig. Addigra hátha látom a fényt az alagút végén. :lol:

Ma beszéltem egy kolléganőmmel, aki 3 hete szült. Édi volt, hogy felhívott. Annyit mondott, hogy önfegyelem, és akkor menni fog. Most gyakorlom az önfegyelmet. :wink:
vbea
 
 


Na, úgy látszik én is felejtek már helyesen írni.
Szóval mégegyszer:

Boldog Új Évet!!!!

Kép
gabcsi76
 
 


Mi mától fogyózunk férjecskémmel, Ő a 90 napossal próbálkozik. Én meg odafigyelek mit eszem, olyan update-s módon. A biciklit is beizzítom!!

Átküldené vki nekem is azokat a recepteket? Köszi

Eni, amikor én szültem mi is akkor költöztünk. Vagyis amikor a kórházban voltam történt a dolog. Dobozok között voltunk egy jó darabig még. Aztán szépen lassan mindent elpakoltam, másra nem nagyon akartam bízni, mert aztán megint pakolhattam volna , mert úgyse találtam volna semmit. Pedig anyós-pajtás nagyon akart pakolászni, úgy kellett leállítani. :roll: Főleg voltak olyan cuccok, amik 1 évig dobozban voltak, azokat nem lehet csak úgy elrakni.
Jó, a nagyját András elrakta, ruhákat, meg a konyhai cuccokat, de olyan sok sziri-sz*rja van az embernek... :?

Ja, és jön Zsombor 3. foga! :lol: :lol:

Édik a gyerkőcök a képeken!!!!!!!!!!!

KépKép
sz.szilvia
 
 


Szilvi, átküldtem neked a recepteket! Én már találtam benne elég sok használhatót! :lol: :lol: :lol:
Ha lesz időm, akkor bepötyögöm az update-es szakácskönyvemből a használható recepteket, és átküldöm nektek. :wink:

Holnap én is megyek megint tornázni!!!

KépKép
editmaci
 
 


Eni, ti hol csináltátok a 4D-s uh-t?

Leirnád a telefonszámát?

Kép
gabcsi76
 
 


Köszi Edit! Átnézegettem (most nyomtatom) tök jók vannak benne. Olvastam, hogy te csináltad régebben. Mennyi ideig? Eredmény? Csak kíváncsiskodom....

KépKép
sz.szilvia
 
 


Kb. egy évig csináltam, - 30 kg! ebből mondjuk az első 14 kg. leugrott néhány hónap alatt, utána már egy kissé lelassult a folyamat.
De én azért az időhatárokon belűl ettem édeséget is, kenyeret is. :roll: Lehet, hogyha csak 1-es, 2-es kódúakat ettem volna gyorsabb lett volna, de úgy voltam vele, hogy az sokáig úgysem betartható. ha meg véletlenül "kicsúsztam" az időből, akkor másnap csak 1-es kódúakat ettem.

KépKép
editmaci
 
 


Mindenki fogyózik? Eni, Gabi ti csak hízzatok serényen. :lol: Amúgy én váltig állítom, hogy azt buktam be, hogy rengeteget ettem, amíg szoptattam, és most már Lili szinte nem szopizik, viszont ugyanannyit eszek. :shock: Én sem akarok csak egyest enni, az én mumusom a kenyér...Anélkül nek
Nálunk is fogyózik Sanyi is, addig frocliztam, hogy úgyse bírja ki, hogy most be akarja bizonyítani. :lol: :lol: Ez volt a célom. :lol: :lol:
Itt is vannak update receptek: http://www.norbiupdate.hu/index.php?act ... y&ctid=158

Azért röhej, hogy amikor Sanyi megismert 48 kiló voltam, most meg az 57 az álomhatár. :? Bár egyesek szerint akkor gebe voltam. Amúgy én Cindy C.-ot nyomatok, ő a szülés után pár nappal kezdte, na de én ugye messze nem vagyok C.C. :lol:
Lili úgy nyálzik mint egy bullmasztif, remélem lassan kijön végre a foga.
Eni! Nagyon szorítok értetek, nyugi, Kistökös tudja a dolgát. István meg egy hős lesz, mint minden apuka a szülőszobán. Én tartottam attól, hogy nekem kell majd még Sanyit is pátyolgatni, de abszolút a helyzet magaslatán állt. És én meg fogom tőle kérdezni, hogy ő hogy van. :lol: Sanyi is meg Tibi is arra panaszkodott, hogy azt senki se kérdezte meg, hogy ő hogy van, mindenki csak a mamát meg a babát. :? :lol:

KépKép
pedina
 
 


Egyébként eltudjátok pár szóban mondani, hogy mi ennek a Norbi diétának a lényege? Ezek a kódok olyan kinaiul hangzanak.

Már annyit hallottam róla, de senki nem magyarázta még el.

Kép
gabcsi76
 
 


hello-hallo elektorkalandorok!!!

mara, aranyos vagy, hogy aggódsz. semmi baj nincs, csak kicsit ki vagyok merülve, mint egy elem. szilveszterkor fél egyig voltam fenn zsomborkánál, hogy fel ne riadjon. sokszor megébredt, de nem volt vészes. viszont négykor kelt hajnalban, és alig lehetett visszaltatni. néhány hete már ez megy, négykor kel, szopizik, aztán 6-ig alszik, max! most ráadásul meg is van fázva, szívni kell az orrát, ami nagyon utál. holnap vérvétel, aztán súlymérés, ha így, félig betegen megmérik.
amúgy jan közepén-végén megyünk haza kb 2 hétre, mert zolinak készülnie kell a szigorlatára. úgyhogy éppen még össze is futhatunk! :):):)

én nem fogyózom, egyszerűen nincs étvágyam, és kedvem sem enni. de biztos, hogy vagy a 90 napossal, vagy a norbival próbálkoznék, azok jöttek be nekem. sőt, annyira "függő" voltam, hogy kenyér helyet hamletet ettem :) 8) g 1y23 12 1 1WE [url]~1Q0nmh10JYÍ[/url]

KépKép
KépKép
anittik
 
 


az utolsókat zsombi írta, sőt ő is küldte el. :)

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Sziasztok!

Lili már leszokott a arról, hogy 4-kor eszik. Mostanában fél 9- 9 között alszik el, és kb. fél nyolcig szokott aludi. Van amikor egyszer felébred, iszik egy kis teát és alszik tovább. Ma ötkor volt fent, de én fel sem keltem Imi ment át hozzá megitatni. :lol: Kihasználom, hogy itthon van, és nem kell neki korán kelni!!! :wink:

Kriszti, miért kell vért venni Zsombitól?

Gabi,a Norbi diéta lényege pár mondatban annyi, hogy az ételek bevannak sorolva három idősávba. Az 1-es kódúakat reggeltől estig lehet enni, a 2-es kóduakat délután háromig, ami 3-as azt pedig csak délig! Persze azért a mennyiség is számít, de a legfontosabb, hogy az órát kell figyelni.

KépKép
editmaci
 
 


www.norbiupdate.hu asszem az oldal címe, azon egész jól rajta van minden az elvről. Persze a kaják kódjait már leszedte, mert akkor ki venné meg a kódos zsebkönyvét. :lol: 8)
Eni :!: Hogy vagy :?:
Lilinek monoklija van. Hol szedte össze?! :shock: Asszem befejeztük a szopit, már csak kínlódás az egész: én dugom a szájába, ő meg röhög és fordul el, játszik vele stb. :shock:

KépKép
pedina
 
 


Hello Csajszikák és Babócák! Úgy látom, halálosan komolyan kell vennem a "minden nap bejelentkezem" dolgot, mert így a finisben minden hallgatás gyanús. :lol: Fáj a hátam, a hasam, aludtam vagy 3 órát, amúgy minden ok. Rendben, le is üthettek, mert vagytok bőven, akik szintén csak 3 órát alszanak, mert babó ébrenlétről gondoskodik, de én MEGTEHETNÉM, hogy durmolok, ehelyett órákig a plafont nézegetem, meg István horkolását hallgatom. :cry: :cry: :cry:

Szilvi, el sem hiszed, milyen nagyon-nagyon jólesett, felért nem is tudom mivel. Mindig megnyugszom, ha más "nyomoráról" hallok. Nos, akkor így is lehet csinálni. Mondtam Istvánnak, hogy nyugodtan vigye át a motyót az albiba, amíg a kórházban leszünk - ha esetleg úgy jönne ki a lépés. Közben drukkolok, hogy anyós ne akarjon pakolni. :lol: Izgi, úgy néz ki, albi van/lesz, február 1-jétől. Én meg ugye január 23-tól szülhetek bármikor. Ennyire kicentizni... Mindegy. Ja, addig a fő aggodalom, hogy legyen miért albiba menni, vagyis vegyék meg a lakást. :wink:

Edi, ne is mondd! A digit mérlegben kimerült az elem pár napja, azt hiszem, ez jelent valamit. Most már éjjel-nappal kis víziló vagyok, de gyógytornász megmérte a vérnyomásomat, tehát gond nincs. Étvágyam a nullához közelít. Viszont Beni még mindig a bordáimat rugdossa, így elképzelhetőnek tartom, hogy elég fenn van a drága...

Gabcsi, hanyagold az update-témát egyelőre! :roll: Nekünk hízni kell, gyarapodni. Bár én most már szívesen megállnék a növésben. Legutóbbi mérés szerint +12 kg. Ennyi vagyok. Jajj! :idea:

Ja, és itt voltunk 4D-n. http://www.4dultrahang.hu/
Csak nem Bp-re jönnétek?
vbea
 
 


Akkor lehet, hogy Lilitündérkirálylány 10 hónaposan már nagylány ahhoz szerinte, hogy szopizzon? :o
vbea
 
 


Nem is bánom már, eldöntöttem, hogy nem fogom erőltetni. Meg megy is el a tejem, 3 nap szopizás után is csak azt éreztem, hogy "megtelt", de semmi feszülés, vagy csomósodás.
Eni! Én is nagyon sokat virrasztottam a terhességem vége felé, általában szintén 2-kor felkeltem, és 4-ig, 5-ig tévéztem. Pl. legalább 5-ször láttam a Hallmarkon a Randi Jane-nel c. filmet. :lol:
Képzeljétek! Szoktam írni egy másik fórumra is, ahol Lilivel egyidős babák mamáival csacsogunk, és kitalálták a csajok, hogy tartsunk a bébiknek februárban egy nagy össznépi szülinapi partit. :lol: Tök jó! :wink:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok,

Kriszti, remélem Zsombi hamar jobban lesz. És te is.

Edina, szerintem már az is szép, hogy eddig tudtál szoptatni. Épp most olvastam, hogy a nök 80%-a csak a hatodik hónapig tud.

Nem akarok én Norbizni. :lol: :lol: :lol: Eszembe se jutott. Csak már annyit hallottam róla, de sose szenteltem neki figyelmet. Így érdekelt, hogy mi is a lényege.

Kép
gabcsi76
 
 


Szerintem tudnék én tovább is szoptatni, csak a nőnek nem kell az anyatej. Most is pogácsázik :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?