Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt,

Bubek néni, nekem nagyon tetszik ez a szállás, de az árakat nem nagyon értem. Pl. a medence és a szauna külön térítés ellenében van, de azt nem találtam meg, hogy az mennyi. És akkor ezek ott vannak panzión belül?
Egyébként mi benne vagyunk a hétvégi taliban, de nekünk inkább a január a jó, februárban van Benyófi szülinapja, meg Petinek is (35.), és még egy hétvégém nekem is foglalt, mert egy kétnapos tréningre megyek valamelyik hétvégén. Szóval nekünk a február tuti nem jó.
Autóval megyünk mi is, szóval hozzánk is fér ember, sőt, ha arról van szó, nekünk két autónk is van, szóval meg tudjuk szervezni a nem autósok szállítását. :wink: :wink: Gabi, ezért nem maradtok itthon!!! :)

Gabuscsalád, veletek álmodtam, tök hülyeséget, Livikének ki volt száradva a bőre, és jöttél hozzám, hogy segítsek már, mit kéne csinálni....Liviapu is veled jött, de neki érdemi része nem volt az álomban, csak kísérő funkciót tölött be, egyébként meg ennyi volt az álom, itt felébredtem.... :shock: Szakemberhez kéne fordulnom???? :D :lol:

A képek szuperzseniálisak, megint kipottyant egy könnyem, főleg, amikor a más gyerekét szeretjük összeállítást néztem, de a sajátunknál is. Jó ez a csapat, és örülök, hogy itt lehetek. 8)

Bubek néni, akkor bevéstem a januári talit! :)

Ki hol szilveszterezik?
Vendég
 


Jó reggelt!

Még jövök, most rohanunk vásárolni, csak eszembe jutott, hogy a Mancs féle szállással mi van? Az merre is lenne? Mert képek alapján az is nagyon jónak tűnt, nem?

Na, mennem kell egy uccsó pénzköltésre idén. :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Jó reggelt!

Gabuska, Éva nem ír, mert zuhanyozni van és egyébként is haragszik. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A házassági ajánlatokat köszönöm, mérlegelni csak további információk (hozomány összege, egyéb ellenszolgáltatások) birtokában tudnék. :shock:

Más.

Amennyiben összejön a közös hétvégi telelés (és nem ütközik az Éva által említett eseményekkel - tehát mi is megyünk), akkor természetesen 2 hely nálunk is megoldható a Civic-ben (csomagtartó kb. 500 liter, ha kiveszem a mélynyomót :D :D :D ).

Na, ha nem találkozunk addig akkor mindenkinek jó bulizást és boldog új évet KÍVÁNOK :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Üdv.
Antivagyok

Kép
Kép
antivagyok
 
 

 
 

Ha ma nem jönnék többet....


Vuka,
nagyon szép ez a hely is, csak sztem egy picit messze van, nem? Zirc az a Bakonyban van. De nagyon szép, tényleg. Nagyon tecc. Mondjuk nem is olyan óccsó... 8) de lehet itt is elérnénk jó kis kedvezményt, ha sokan megyünk.

Visszatérve az árakra amit néztetek a feketevölgyinél, én remélem elérem nálunk, hogy vagy az akciós legyen nekünk is egy éjszakára, vagy még olcsóbb...ez a foglalkozásom, úgyhogy tutira olcsóbban megyünk mint az oda ki van írva. Ebben bízhattok! (amit ki lehet belőlük hajtani, az biztos ki is hajtom) :lol:

Ilba,
a MAncs féle szállás nagyon jó lenne, ha nem lennénk sokan. Ennyien sztem nem férünk el abban a házban. Nekem is az volt az első gondolatom, de én úgy vélem ott nem férünk el ennyien... :cry:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 



Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Bubek szerintem az olcsóbb, mert a szállásdíj nem per fő, hanem per szoba.

A másik ötletem a Kolping ház, már volt is ott valaki, az is olcsó, elférnénk benne, viszont nincs kaja, uszoda és szauna.

Üdv.
Antivagyok

Kép
Kép
antivagyok
 
 



Üdv.
Antivagyok

Kép
Kép
antivagyok
 
 


Bár ezt se tudom merre van.
A ház fűtési szezonban 40.000 Ft / nap.
Ja és az utolsó 3 hsz-nél Vuka voltam.

Üdv.
Antivagyok

Kép
Kép
antivagyok
 
 


Mi voltunk tavasszal a Kolpingban, ebben, egyébként jó (bár kicsit szutykos volt...legalább is nekem), gyönyörű helyen van, sokat lehet kirándulni, a kertben sütkérezni (ezt télen nem), sütögetni, szóval az szerintem nyáron jobb, télen nem ajánlom, mert beszorulunk a házba, és ott nem lehet mit csinálni. :)

Bubek néni, én még mindig a te féle verzióra szavaznék, főleg, ha lealkudsz. :lol:
Vendég
 


Vuka, ti voltatok itt az Odvaskőhotelben? Ez milyen? Mert az ára ennek is tényleg faja.
Vendég
 


Eszti ezt írtam a lap tetején:
"Ebbe a hotelbe már rég el akartunk menni apával, csak soha nem jött össze, de a barátainktól jót hallottunk róla."

Üdv.
Antivagyok

Kép
Kép
antivagyok
 
 


Azért nem árt, ha az árhoz hozzáadod a félpanziót, úgy már rosszabb. :?

Üdv.
Antivagyok

Kép
Kép
antivagyok
 
 


Ja jó, ezt akkor nem olvastam (ejnye-bejnye...) 8)
Vendég
 


Sziasztok,

én csak ámulok-bámulok a képeken :D
Nagyon cukik :lol:
Jumam, Gabi, Mamac nagyon ötletesek vagytok :P

Nagyon szupik a karácsonyi fotók is.
Mamac, karácsonyi bokra nagyon király :lol:

Majd én is (tudjátok :lol: :lol: :lol: ) képeket meg minden :lol: :lol:

Rengeteget ettünk.
Zsófi elkezdett enni darabos ételt. Fél rántott hússal a kezében rohangált egész karácsonykor :lol: Persze nem ugyanazzal :lol: :lol:
Evett rántott halrudacskát rizzsel.

Rengeteg ajándékot kapott.
Az összes játékát eltettük csak a kari játékok vannak most elöl és szanaszét persze :lol:

Jumam,
küldöm a képeket 1-2 napon belül.

Bubek,
mi biztos nem megyünk, de köszönjük.

Nagyon Boldog új Évet Kívánok!!!


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
sajtine
 
 


Sziasztok!!

Bubek:

Nagyon jó kis helyet találtál!Nekem tetszik,főleg,ha alkudsz is! :D
Időpont:Január közepén Tibi egy hétvégén csapatépitésre megy,a többi hétvége jó.
Mivel nekünk sincs kocsink,igy a többi kocsival rendelkezőkre vagyunk bizva.Sajnos gyerekülésünk sincs.Igy aki vállal minket azt nagyon megköszönjük,de ha nem akkor sincs harag.

Gabi:

Naggggggggyyyyyon jók voltak a képek!Ilyen évvégi összegzésnek tök klassz volt!

Boldog újévet kivánok mindenkinek!!!
Kép

Kép

Kép
novum
 
 


Jön a jóöreg cool, és kifejti nézeteit.
Nos, mi voltunk az Odvaskő hotelben, 2x is, néhány év kihagyással.
Hangulatos kis hely, vagy csak a Bakony szép és ez zavart meg, mindenesetre az első alkalommal teniszeztünk sokat, mert a pályahasználat benne van v. akkor még legalábbis volt az árban, viszont az, aki hosszasan akar úszni, annak némiképp csalódás, hogy a medencéje irtó pici. A konyhája rendben, bár mi nem félpanziósok voltunk, de néha a reggelin kívül mást is fogyasztottunk ott, ill. átjártunk egy közeli másik panzióba vaddisznópörköltáfonyával-ozni. Mikor legutóbb voltunk, épp Nokit vártuk, tavaly nyár, de az akkori élményeink nem mérvadóak, mert épp árvíz volt a panzió melletti amúgy miniatűr patakocska révén, és pl ihatatlanul szennyezett volt a csapvíz.... de ilyen valszeg nem esik meg túl gyakran.
Bubek, na látod, pont ezért szeretném mindenkiről tudni, hogy amúgy civilben kicsodamicsoda, mert te egy áralkudós guru vagy, mint most kiderült, szóval egyszer kérek egy önvallomást...

Jumam, Natasáék gépe még 375884838844 darabban van, így nem fog tudni fotót átküldeni neked, megnézem, a közös talis képeink közt akad-e használható...

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool,
a várt önvallomás: áralkudós guru vagyok :wink:
Mennyi idő az Odvaskő kocsival? Milyen messze van?

Sajti,
de miért nem??? A hellyel van a gond? Vagy egyáltalán nem szeretnétek jönni? :cry:

Vuka,
tényleg olcsóbb, bocsesz, nem néztem alaposan, hogy az nem per fő. :oops:

Mégegy kérdés, majd mielőtt nekidurálom magam a telefonálásnak:
ellátásként milyet szeretnétek? fél panzió, teljes ellátás? vagy mit? Erről is írjatok majd véleményt, köszi.

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Bubek, hát olyan bakony messzeségben van, kb mint veszprém... 1.5 óra? 2? 2-n belül, az fix...

De csitt, suhanok is tovább Jumamnak Natasa képeket vadászni.

Apropó, kb 1.5 órája volt egy komoly földrengésünk.... Jumam, te nem érezted? Csak a mi kerületünk ilyen szerencsés? Mozogtak a falak meg a bútorok keményen, mintha 5 mm-re az arcomtól robogott volna el a 2-es metró... Persze elment az áram, a fűtést is beleértve, mert ugye a termosztát érzékelő árammal működik. Ám mikorra épp zúzmara nőtt volna az orrunkra, visszaállt minden a régibe. Pedig már épp azon tűnődtünk, hogy lehet, hogy akaratunk ellenére mégis elmegyünk valahova szilveszterezni. Valami meleg helyre.....

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool,
mi is éreztük, pontosabban csak én. Ültünk hárman az asztalnál, Livi az etetőszékben, mi meg Zolival kábé 5 centire egymástól. Éreztem, hogy csúszkál alattam a szék, meg valami fura morajlást, de Zoli semmit nem vett észre. :shock: Aztán 2 perc múlva hívott Anyu Zuglóból, hogy nálunk is megmozdult-e a föld.

Timi,
Szilvinél nem próbáltátok még a bilit? :wink:

Már készülünk...
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


http://www.origo.hu/itthon/20061231foldmozgast.html

sziasztok, én semmit nem érzékeltem ebből (de Kistarcsa nincs is a felsorolásban :) nem értem kben, hogy van ez mellettünk van Csömör, Nagytarcsa, a XVI kerület, mindet megemlítik nálunk meg nem is érezni???).
Viszont a kutyánk megérezte még éjszaka, hajnaltól nagyon nyugtalan volt, nyafogott egyfolytában, nem aludt, nem akart a helyére menni, Jupap a nappaliban aludt és folyton nyomta oda a fejét hozzá. Most, hogy írtátok, jött a rádöbbenés, hogy akkor a Ginda ezért nyüszögött éjjel. Hihetetlenek azért ezek az állatok!!!

Julcsi pedig nem tudott ma aludni rendesen, délelőtt aludt kb 3/4 órát, du pedig talán épp három óra előtt babakocsiban sikerült eltologatnom, mert már máshogy nem ment, és 10 perc múlva felriadt sírva.
jumam
 
 


Elég ijesztő lehet ilyet érezni egy tízemeletesben nem Gabus? :?
jumam
 
 


Sziasztok!
Végül itthon maradtunk mert a barátnőméknél az egész család kidőlt fosi-hányástól. :shock: :evil: Úgy döntöttünk Mi inkább kihagynánk....
mi is éreztük a földrengést.Én pont altattam Domit és rendesen mozgott velünk az ágy és a szekrénybe a ruhák. :shock: Tamás netezett és mozgott vele a szék.A poén,hogy azt hitte túl sok sört ivott. :lol:


Mégegyszer mindenkinek BUÉK de lehet,hogy még ma jövök. :wink:
Teszek fel 2004-2005-2006 szilveszteri képeket. :wink: Pussz.Dia
Ugye milyen picuri volt Domi? :)
Kép [img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1167581573.98.jpg[/img
A tavalyi szilveszter ezzel telt.] :)
Kép Kép
Most ilyen a hangulat Nálunk. :lol:
Kép Kép

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Kriszta,
nem is az az ijesztő, hogy tízemeletes (másodikon lakunk egyébként), hanem, hogy ha erősebb földrengés lenne, ebben a hidegben nem tudnánk csak úgy uccuneki leszaladni az utcára, mert fel kell öltözködni. Inkább ez jutott ma eszembe, hogy legalább jól felöltözködve leljük halálunkat a romok alatt. (Hülyéskedek csak. :wink: )

Amikor a '85-ös földrengés volt én 7 éves voltam. Épp a Balatonon nyaraltunk, egy 2. emeleti szobában aludtunk (kora reggel volt a földrengés). Én azt "álmodtam", hogy a szüleim ébresztgetnek, hogy le kell menni, keljek fel, én meg éreztem, hogy rázkódik velem az ágy és ijedtemben sírok. Persze hamar leesett, hogy nem álmodok és érdekes módon megnyugodtam. Onnantól már csak arra emlékszem, hogy az udvaron szaladgálunk a többi gyerekkel, a felnőttek pedig bőszen hallgatják a rádiót. Másnap kellett hazajönnünk vonattal, ne tudjátok meg, minden mellettünk elrobogó vonat hangjától frászt kaptam. :?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Dia,
a picuri Domis kép valami eszméletlen jó!!! A többi is, de az a nr. 1!
A tavalyi képekre még a Dévaiból emlékszem, mikor Domi tanult járni. :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ez lemaradt.
Kép

Gabi!
Érdekes,én a 85-ös földrengésre nem emlékszem. :roll: Lehet,hogy azért mert észak-Magyarországon anno kevésbé volt észlelhető!?Jól tudom,hogy Berhidán volt az epicentruma? :roll:
Látom,Nálatok is szilveszteri hangulat van.Szupi. :lol: cupp

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Gabi:

Nem próbáltuk még.De az év első vásárlása egy bili lesz. :wink:

Mi is éreztük a földrengést!Nagyon rossz érzés volt,az egész ház kilengett,főleg ugye a 11.-en!Tibi rögtön arra gondolt,hogy még elmenekülni se tudnánk innen fentről.

Gabi!Jó a diszités nálatok!

Dia:

Nagyon édes a pici Domi!Nálatok is jó már a hangulat!

Kép

Kép
novum
 
 


Hallottátok, hogy a Julia Robert megint babát vár? :shock: 8)

Timi,
hát igen... liftbe nem szívesen száll ilyenkor az ember, gyalog meg sok idő...
Mi '85-ben a nyolcadikon laktunk, de akkor ugye nem voltunk otthon, így csak azt láttuk, hogy a falidíszek el vannak mozdulva, meg a tesómnak valami kevenc izéje esett le a polcról és ripityára tört, szegény, nem örült...
Tudod hol vettem Livinek a bilit? A 100 forintosban, a Skálával szemben. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


"Azt mondtam a srácoknak a szünetben: lehet, hogy soha többé nem lesz lehetőségetek egy kupa elődöntőjében játszani. Küzdjetek a feleségeketekért, a barátnőtökért... és van olyan focistám, akinek mindkettő van!"
A Wigan Athletic edzőjének, Paul Jewellnek félidei beszéde bejött, csapata kiverte az Arsenal FC-t a ligakupa elődöntőjében.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Coll, leírnád nekem, hollandul, hogy boldog új évet és jó bulizást? Jupapnak van egy dutch barátja és ezeket szeretné neki kívánni.
köszi
jumam
 
 


Gabi:

Hát liftbe semmiképpen nem szállnék,bár éppen ment a lift ma amikor kilengett az épület.

Oké!Megyek majd én is a 100 ft.-osba :D

HajráJulia!És megint ikreket vár?

Kép

Kép
novum
 
 


Timi,
nem "csak" egyet. :)
http://www.hirtv.hu/?tPath=/szines/&article_hid=131545

100 forintost nem azé írtam, hogy neked is ott kell venni, csak úgy eszembe jutott. :wink:

Livicsek aludt fél héttől nyolcig, így nem kell félnünk, hogy éjfélkor felébred a petárdázásra. 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jumam: "ik wens je een prettig feest met oud en nieuw" - vagy vmi ilyesmi....

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool,
nem lehet, hogy mégis inkább: "aoh afkdfigsed fkod gönklaa hfoaeté"?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, Jupapnak nem norvég a haverja, hanem holland :wink: Amúgy te mindig megnevettetsz. (bocs többiek 8) )

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool,
igazán köszönöm. :oops: 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Heppiiii nyúúúú jééér csajszik!

1 pohár pezsgő vágott fejbe egyébként... :lol: :lol: :lol:

Kép
sasha
 
 


Sziasztok!
Bubek!
Én ugyanolyan cipőbe járok mint Gabus.Kedvünk lenne menni,csak autót kell szerválni.Szóval várom a pontos időpontot és helyet aztán szervezkedek. :wink:
Nekem is az Ilbás a kedvencem :oops:
Azt mondja rajta Ilba:Kaptam pusziiiiiiiiiit. :lol: :lol: :lol:

Gabi!
Klasszak a képek,köszi. :wink:

Domi még 11 órakor hányással búcsúztatta az ó évet. :evil: Mindent összeevet tegnap és annyira rájött a köhögés,hogy felkavarodott a gyomra és megtisztelte a mellkasomat. :roll: :?

Mindenkinek sok puszi.Pihizzetek!Én holnap ismét melózom. :( Dius

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Érdekes, Julcsi is hányással búcsúztatta az óévet, csak ő már 3/4 11kor :? . Aztán megnyugodott, 12kor újból felébredt, sírt kb 1 órán keresztül, cici sem kellett neki, hatalmasakat büfizett meg öklendezett, aztán újra elaludt. A fél éjszakát rajtam töltötte :oops: , rengetegett büfögött szegény, de 4 óra körül már szopizott is.
délben keltünk, most van egy kis hőemelkedése, de élénk és vidám.

Én úúúgy utálom egyébként ezt a kötelező mulatást!!meg a petárdákat amitől a kutyánk úgy be volt parázva, hogy csak ugatott alig bírtuk megnyugtatni. Szóval eléggé zűrzavar volt itt éjféltájt, fél kettőkörül már aludt kutya, 2 kisgyerek, apa-anya. Zsó az unokatesójával fél 3kor már ágyba is bújt, de mikor fél ötkor felébredtem megint, még mindig járt a szájuk.

Nektek hogy telt?
jumam
 
 


Bóóóóóóóóódog új évet mindenkinek! Kistesókban gazdagot. :wink:

Nálunk nyugisan telt a szilveszter, Livi aludt kora este, így fél egyig ébren volt velünk. Akartunk neki mutatni tüzijátékot az ablakból, de mindig lemaradtunk. Szegény nem értette, hogy mifajta játék az, hogy "jujjj, Livi, gyere, itt a tüzijáték!", rohanás az ablakba, sehol semmi, várjunk még egy kicsit, hátha folytatják, de nem folytatták. Ezt egy párszor eljátszottuk vele, nem tudta, minek kell az ablakhoz rohanni és bámulni a semmit. :lol:

Íme:
Kép

Így múlattuk (tehát nem mulattuk :lol:) az időt
Kép
Kép

Kölesgolyó (nagy kedvenc)
Kép
Kép

Az új évet pedig incsifincsi függönymosással, pörköltelőállítással és mosogatással kezdtem. És leszedtük a karifát is. Szerencsére Livit nem érte csapásként, pedig nagyon szerette, mindig megnézegette és a "hol a Livi karácsonyfája?" kérdésre büszkén mutogatta. :D

A januári közös buliról gondolkodtunk ebéd közben Zolival, hogy pl. Livi hol aludna, mert köztünk nem biztos, hogy tudna aludni, nagyon forgolódós, utazóágyunk nincs, az egész éjjel a babakocsiban változat pedig szóba sem jöhet. Aztán arra jutottunk, hogy előbb-utóbb kifáradna annyira, hogy akár köztünk is elaludna, ha meg mégsem, és csak kínlódnánk egész éjjel, akkor meg 1 éjszakát fél lábbal is kibírunk. :wink:
No, majd meglátjuk. 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
Jumam!
Nálunk is hasonló volt az éjszaka.Forgolódott,többször felébredt,sírt Domi.Valószínű,hogy a sok petárda :evil: ,zaj is zavarta,ma már csak köhög de jó a kedve.

Gabi!
Mi elkaptunk 1-2 tüzijátékot aminek Domi nagyon örült :) de az éjféli"nagyot"nem láttuk a köd miatt.

"Én úgy tudom nem szabad mosni ujévkor.De persze én babonás vagyok. :oops: "

Nálunk is kölesgolyó volt a sláger tegnap. :lol:

Mondanám,hogy szivesen odaadom az utazóágyunkat,de a nyaralóba van és mostanság nem igen megyünk le oda. :roll: Esetleg nincs járókátok?A kocsiba befér.....vagy nincs valakinek fölös utazóágya? :roll: :lol:

PUSSSSSSSSSZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Jumam, a kutyusok miatt én sem ujjongok a petárdázásért. De a mi kettőnk minden szilvesztert benn tölt a lakásban, és olyan nyugodtak, hogy mi ugyan hallottuk a zajokat, őket viszont fél 3kor úgy kellett felébresztgetni a szőnyegről, hogy elmúlt a veszély, mehetnek ki. (Megkaptad a Natasás fotókat?)

Kép Kép
coolasa
 
 


Eszti,
akartam tegnap írni az álmodra, hogy 2-3 napja vettem észre, hogy Livinek a fülei mögött borzasztóan ki van száradva a bőr. :shock: Szóval nem kell szakember. :wink:

Dia,
Domi is képes felfalni egy fél zacskóval?
Amúgy tegnap minden rágcsálnivalót ugyanazzal a lendülettel, amivel kitettük az asztalra, rakhattuk is el, mert Livi erősen rájuk mozdult. :evil:
Miért nem szabad mosni?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ja, az első újításunk erre az évre, hogy mostantól nincs a kisasszonynak semmiféle kölesgolyó, meg babakeksz és a többiek, amíg nem hajlandó újra rendesen enni. :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, azért nem szabad mosni, meg úgy egyáltalán dolgozni újév 1. napján, mert a babona szerint akkor azt csinálja majd egész évben az embör.

Kép Kép
coolasa
 
 


Bár lehet, hogy azért volt/van ez, mert minden nap kibújt egy foga 3 napig. :roll: Már 12 van! 8)

Vuka,
Te azóta is tusolsz, vagy azóta is utálsz? :oops: :cry:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Cool,
köszike.
Ilyen buta babonát még nem hallottam! :shock:

Noki hogy viselte az éjfélt? Remélem őt is beengedtétek a lakásba a durrogtatás idejére. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


"
"Még soha egyetlen játékos sem nevezett csalónak a pályán, de gyakran előfordul a nemzetközi meccseken is, hogy angolul küldenek el a fenébe. Sokszor mondják nekem, hogy fuck you, mire azt mondom: fuck you too, és mehet tovább a meccs."
Az angol bíró, Graham Poll nem veszi komolyan a játékosok káromkodását.
"
[/i]

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, nem ez a Graham Poll volt az, aki 3 sárgát osztott ki az egyik ukránnak a vb-n, mielőtt leküldte volna?

Kép Kép
coolasa
 
 


Gabi!
Domi egy egész zacsival megenne ha hagynám. :lol:

Mosás:Azt a verziót is hallottam már amit Cool írt.A másik(amire én gondoltam),hogy kimosod a szerencsédet. :roll: :wink:

Cupp

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Cool,
igen, asszem, ő volt.

Dia,
hát, akkor az én szerencsém már a szennyvíztárolóban úszkál.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?