Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, csak gyorsan jövök, mert épp családi karácsonyi vacsorán vagyunk!

Virágtól most kaptam sms-t, hogy itthon vannak, igaz elég sűru a program, de 28-én vagy 29-én össze tudnánk futni vele.

Eddig több sms-t kaptam, hogy inkább a 29-e volna megfelelőbb. Úgyhogy maradjunk a 29-ében!

Kérnék szépen egy sms-t mindenkitől, aki tudna jönni 29-én! Nagyjából én 5-ig dolgozom, úgyhogy 1/2 6-ra gondoltam önkényesen. Szóval a tali 29-én 1/2 6-tól volna a szokott helyen az Árkádban. Ki tud még jönni? Esetleg sms-ben kérnék szépen egy választ mindenkitől, aki tud jönni! 30/9897-931!

Puszi mindenkinek!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok Lányok!

ide is eljutottam. Látom pihentek, azért én írok nektek:)

Utólag mi is Kellemes Ünnepeket kívánunk és Boldog Újévet előre is:)
Most jutottam csak idáig, mert eddig rohangáltunk. Péntek délben jöttem haza a kórházból, azóta ezer fele kellett szaladnom. Gabi hiába segített, Marci mellett nem volt könnyű haladni. Pedig jó lett volna pihenni, de nem megy. A kórházban legalább csak azt csináltam. Péntek reggel a dokim csinált egy Uh-ot. Maga sem hitte, de a lepény felvándorolt tökéletes helyre, így nem igénylek kórházi felügyeletet, nem kell visszamennem :wink: Persze továbbra is fokozottabban kell pihennem. Ha majd az ovi megkezdődik, akkor talán meg is tudom tenni, most egyenlőre nem. Fáj is a hasam, sokat keményedik.
3 hét múlva ismét kell mennem Barcikára. Lesz megint uh, méhszájvizsgálat, meg kenetvétel. Bence baba is jól van, szép hosszúlábú, de vékonyka kisfiú várható, nem túl nagy fejjel:):) Tehát tartja a 3-4 napos lemaradást a méretekbem, de a doki szerint is ez lényegtelen. Hozzám képest még szépek is a méretei:)

Úgyhogy ez a karácsony kissé rohangálós, veszekedős volt, de ma már Marci is nyugodtabb, így könnyebb is vele. Igaz az összes játékát behozza az ágyba, így azokkal alszunk. (mivel Ő is köztünk alszik..............................) Nagyon sok legót kapot, meg rendőrautót, teherautót, targoncát, matcboxokat. Meg egy puskát is kért a Jézuskától, mert most Ő a vadász......na meg könyvet, ruhát, építőkockát, rajzfilmeket. Én is nagyon sok szépet kaptam. Könyveket, parfümöket, edényt amire már régen vágytam:), meg sütiskönyvet, ékszerdobozkát. Na meg a leghőbb vágyamat is megkaptam, vagy 20 db Burda szabásmintát. Gyerek, felnőtt, férfi, női ruhák vegyesen. Ezeket már olyan régen szerettem volna, de nem volt lehetőségem megvenni őket. És most megkaptam:)

Remélem nálatok is szépen teltek az ünnepek. Miket kaptak a gyerekek? Örültek mindennek? Ti milyen ajándékokat kaptatok? Voltatok valamerre?

Ha majd lesz egy kis időtök, írjátok meg:)

Addig is jó pihenést és szép napokat!

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Kodaaaaaaaaaaaaaaa!!! De jó, hogy írtál nekünk!!!

És micsoda nagyszerű hír, hogy jó helyre került a méhlepény is! Hát, ez aztán a karácsonyi ajándék! Gondolom, milyen boldog lehetsz! Talán a sok pihenés megtette hatását!

Szuper, nagyon-nagyon örülök! Remélem, otthon is fogsz tudni azért lazítani!

Nekem olyan nagy meglepetésben volt részem, ugyanis a párom mikrót vett karácsonyra, aminek rettenetesen örültem. Már nagyon rég gondolkodtunk rajta, hogy majd lecseréljük, de eddig sajnos nem jött össze. Most pedig ez lett az ajándék. Persze kaptam még mellé sok apróságot. Szóval, nagyon boldog vagyok!!!

KépKép
titi_27
 
 

 
 

Sziasztok:)

Zsuzsa:)
Remélem tetszettek a kis ruhák. A férjem azt mondta, írtál levelet, de sajna kitörölte véletlenül......Hordjátok egészséggel!

Titi:)
Örülök, hogy te is szép ajándékot kaptál:) Főzzél benne sok finomságot :wink:
Hőd hogy áll? Azért jó, hogy sikerült összehozni egy együttlétet a férjeddel. Nálunk is sok veszekedés volt ezeken a napokon, hidd el ez nem csak nálatok van így.

Néhány kép rólunk, majd lesz rendes karácsonyos is. Csak azok egy másik gépen vannak. Ez csak ilyen melegítős, szabadidőruhás képek :)

http://www.babanet.hu/album/albumimages/1776/252168.jpg

http://www.babanet.hu/album/albumimages/1776/252169.jpg

http://www.babanet.hu/album/albumimages/1776/252174.jpg

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda, nagyon-nagyon szép a fátok!!!!!!

Olyan jó, hogy hoztál nekünk képeket!

Bizony, már felavattuk a mikrót, nagyon szeretem! Igen, nem egyszerűek ezek a napok...

És ahogy kérted...

Kép

Nagyon úgy fest, hogy jó időben voltunk együtt, és ami nagyon meglep, hogy 14. napom volt pé-em, amire nem volt példa 1 éve!!! Csak ez a nagy leesés. Reméljük, hogy beágyazódási! :)

Többiek merre jártok?! Zseppy, Te is jól eltűntél!!! Mi van Veled? Pedig lesz tali!!! Olyan jó volna, ha el tudnál jönni! És a többiek is!!! Úgy hiányoztok lányok!!! Úgy mint régen!!! Kár, hogy nem tudtok gyakrabban jönni!

KépKép
titi_27
 
 


sziasztok!
Na végre, ide is eljutottam.Gondolom, nem kell magyarázni, ezek a napok elég zsúfoltak.Mondjuk olyan nagyon nem feszítettem meg magam az ünnepek előtt.Persze én is főztem, sütöttem...de a pihenés most fontosabb volt.
Karácsony első napján a férjem családjával voltunk a sógornőméknél, a második napon meg hozzánk jöttek az én szüleim és a hugomék.
Nálunk is sok ajándék jött össze de a kisfiút nem lehet túlszárnyalni, természetesen ő kapta a legtöbbet :D kis hordozható hintaszéket, játszószőnyeget, zenélő kis tv, cipőcskék, ruhák és rengeteg játék.
Én kaptam elektromos lábmaszirozót, digitális konyhamérleget, hordozható rádiót, nyakláncot, könyvet és egy szép kanapét meg még sok apróságot.De persze a legszebb ajándék kis Bazsó :D Jó volt így hármasban ünnepelni.
Most itt szopizik az ölemben, utána elmegyünk sétálni.Olyan szépen süt a nap és apa se dolgozik a két ünnep között.
Próbálok összeszedni egy pár képet nektek.

rimar
rimar
 
 


Rimar, de jó, hogy itt vagy Te is!!!!! Már nagyon hiányoztál!!!

Gondolom, milyen boldog lehetett a karácsony a kis Bazsóval! :) És mennyi szép ajándékot hozott a Jézuska Nektek! Konyhamérleget én is kaptam! Majd' megvesztem már én is egy digitálisért!!! :)

Várjuk a képeket!!! És sokszor puszillak! Gondolom a talira nem igazán tudtok jönni... olyan kár, hogy ilyen messze laktok! :(

KépKép
titi_27
 
 


Kép Kép Kép
rimar
 
 


Sziasztok,

jöttem kicsit dicsekedni nektek.
Ma voltam nyaki redő mérésen, integrált teszten. A nyaki redő 0.7 :D
A méretei alapján nem 11 hetes vagyok, hanem kb 1 héttel idősebb.
Rettenetesen ficánkolt, kaptam róla dvd-t is. Boldog vagyok, hogy megörökítettük!!! Hallottam a szive kalapálását és láthattam a kis kezeit, lábait... Velem volt a párom is, gondolhatjátok mennyire boldog volt ő is!

Rakok fel nektek képeket:
Kép Kép Kép Kép

Örülök, hogy van közületek is pár lány aki tud jönni a talira!!!! :D Nagyon várom már!

Koda,
de örülök, hogy otthon vagy! És hogy felkúszott a méhlepény... Látod, mégiscsak vigyáznak rátok odafenntről!!! Vigyázz magadra azért, és pihenj sokat!!!

Rimar,
nagyon szépek a képek! Annyira jó színek vannak a lakásotokban... Nagyon édes a kicsi fiatok! :)

millió puszi mindenkinek, és vigyázzatok magatokra és a babucikra!
Ági
csné
 
 


Lányok, most írt a Virág, hogy nagyon beteg, és fújjuk le a holnapi talit!!! Azt írja, hogy jövő héten pótoljuk. Mi a véleményetek? Tényleg toljuk el, vagy attól függetlenül talizzunk?

KépKép
titi_27
 
 


Juci, Te babával jönnél?! Na nem, mintha nem örülnék neki, csak tényleg pici még... a másik topikban úgy beszéltük, hogy megtartjuk a talit holnap, és jövő héten esetleg még egyet, ha Virágnak is megfelel! Ha másképp nem, akkor jövő héten talizunk! Szerintem össze fogunk hozni még egy talit!!!

KépKép
titi_27
 
 


Jucikám, nagyon örülnék neki, ha tudnál jönni holnap! De ha nem holnap, akkor jövő héten. Szerintem tutira csinálunk még egyet a Virág miatt.

Teljesen őszintén... csak húzom, halasztom a látogatásotokat, valahogy nem tudok kislány közelébe menni, erre már nehezen, de rájöttem. A kisfiúktól valahogy annyira nem érzékenyülök el, de a kislányoktól... biztosan a sajátomat látom benne. Mindenesetre jó volna már látni benneteket, ha el tudtok jönni, nagyon boldog leszek, még ha bőgni is fogok!

KépKép
titi_27
 
 


Jucim,

nem csak Dudi 11 hetes ám... :D :roll:

puszi
csné
 
 


Szep jo reggelt Lanyok!

Uram s parancsolom itt nyekereg,dumalgat a kisagyban melletem,gondoltam irok gyorsan mig engedi.

En is irni akarta eppen hogy sajna en nem tudok elmenni,mert Mishallal es tomegkozlekedessel ez elegge kivitelezhetetlen+akkortajt kezdi o a furdes elotti maratoni szopizasat. :lol:

Virag!

Jobbulast!

TIti!

Most mar te fogsz kovetkezni hidd el! :lol:

Agi!

Nagyon szep picurkad van ,vigyazz am ra!!!! :wink:

Juci!

Bocs hogy nem vettem fel de eppen dokinal voltunk.Felvittem a ROzsakertbe a Veres dokihoz(aki ir a KIsmama ujsagba is).
Ugyanis a korzetis dokinonkbol elegem van,egy nagy veszmadar es baromsagokat mond.A koldokservere azt mondta,hogyha nem ragasztom le Leukoplaszttal jol visszanyomva a beleket,amit minden este benzinnel mossak le,akkor szet fog robbanni es az en felelossegem...a tejkiutest ekcemanak latta es szteroidos kremet akart felirni...nem sorolom....

Szoval ez a doki azt mondta,hogy sima tejkiutes ami elmulik magatol...a csipoje picit merevebb de a terpeszpelenkaval el fog mulni hamarosan...es akoldokserve..hat az jo nagy ,de nincs mit csinalni vele...majd visszabb megy,nagy valoszinuseggel nem mulik el teljesen,akkor meg majd megmutik...de majd kesobb,legalabb egy eves kell hogy legyen...szoval semmi ragasztas,robbanas...stb..

Egy oran at vizsgalta,nezte...a dokino is azt mondta a multkor hogy azokat tudja amit ar egy 3 honaposnak kellene tudnia masaallah,amugy 5500g es 62 cm masaallah a dragam.Persze ott nagyon jo volt,le is pisilte a dokibacsit.

Ja,kepzeljetek,napok ota rengetegszer riastz az ANgelcare,kaptunk beutalot az alvaslaborba.De tegnap maskepp fektettem le,az agy kozepere(mert eddig a szelen volt oldalra fektetve) es igy nem riasztott.Ugyhogy kivarok nehany napot.Az alvaslabort valoszinuleg vegiguvoltene.Aludni csak kint szeret nappal,ami eleg huzos,mert anyanak lefagy mindene :lol: ,de este mar jobb.Most sikerult aludnia este 9tol reggel 5.30ig,amit el se hittem.Persze jol bekajalt,es most szenved szegeny a hasfajasssal,olyan hangokat hallat!!!
Bocs hogy magamrol irok megint.
Vajh SZiszikevel mi lehet,gondolom mar azer tmegszuletett a babaja. :roll:

Na,megyek...koltom anyukamat(itt aludt,mer to is jott velem a dokihoz)..vasarolnom kellene,takaritani,nemmsokara jon a ferjem es romokban all a lakas es en is. :cry:
Szegenynek meg mig nem voltam otthon,az egekbe szokott a vernyomasa...ez van ha nem vigyazok ra....

Puszi mindenkinek!

Ha addig nem jonnek,akkor mindenkinek Nagyon Boldog ,SIkeres,Bekes,Gazdag Ujevet kivanok,kivanok,hogy mindenki legfeltettebb almai is valora valjanak!!!!

Juci,majd hivlak. :wink:
momo35
 
 


Jó reggelt lányok!

Na, még egy munkanap, aztán holnap utazunk Sopronba.

Juci, úgy szégyenlem magam, hogy Te törted magad a színházzal kapcsolatosan, én meg talán nem is válaszoltam, nem is reagáltam rá. Ne haragudj kérlek! Szóval, lesz program bőven, rokonok is laknak Sopronban, úgyhogy már be is jelentkeztünk hozzájuk, színházba nem igazán tudnánk eljutni. De azért nagyon drága vagy, hogy utánajártál!

Annyira aranyos vagy, bizony, annak idején valóban így találtunk egymásra... és valóban hárman vártunk kislányt, sőt mi majdnem egyszerre. Nagyon sajnálom, hogy így alakult... remélem, tényleg igazad lesz a januárt illetően!

Momo, ez a köldöksérv mit takar valóban? Ez tényleg ilyen komoly? Mitől tud ez kialakulni? De azért jó, hogy elmentél másik dokihoz, így azért gondolom, megnyugodtál. Tényleg egy vészmadár lehet a körzetis doktornő, pedig neki nem ez volna ám a dolga. Ügyes vagy, hogy otthagytad!

Tényleg, és mi van a körülmetéléssel?! Párod mikor jön haza pontosan? Azóta kicsit több a segítség anyukád részéről? Boldogulsz?

Lányok, végül úgy határoztunk, hogy megtartjuk a mai talit. 1/2 6-ra foglaltam asztalt a szokott helyen. Ha bárkinek van kedve, gyertek el, akár babástól, akár egyedül!!! Olyan boldog volnék, ha találkozhatnánk ismét!!! De ha most nem, akkor jövő héten, akkor már remélhetőleg Virág is jön!

Sziszivel vajon tényleg mi lehet?! Gondolom, azóta már a karjában tartja a picit. És a többiek? Zseppy is úgy eltűnt! Meg Cupicica, Mona... lassan egyedül maradok itt. Gyertek lányok picit gyakrabban!!!

Juci, úgy hiányzik a kisregényed, de már szinte nincs is kinek írnod! :(

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok drága lánykák! :D

Jó pár napig be sem kapcsoltam a gépet, úgyhogy még olvasni sem jöttem.

Sziszivel mi újság??? Tud valaki róluk valamit?
Gondolom, azóta megszületett a picurkájuk.
Azt ígérte, értesít bennünket.....vajon mi lehet? :roll:

Lányok,
tali.....de jó, hogy megint összehozzátok :)
úgy sajnálom, hogy ismét kimaradok belőle :cry:

Lányok,
látom, ti is elég ritkán jöttök, ne hagyjuk kihalni a topicot,
jöjjünk gyakrabban!
Én is megpróbálok gyakrabban írni is, nem csak olvasni!
Lehet ezt éppen újévi ígéretnek is venni :) :)

Ági!
11 hetes...jó ég, hogy elment az idő. Milyen nagy élmény lehetett a párodnak is :)
Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy nemrég még én is 11 hetes voltam, vártuk a nagy pillanatot.....és tessék, már szilveszterkor 4 hónapos Barnikám... :)

Momo,
hatalmas nagyfiad van!! :)
Képeket tudsz feltenni? Kíváncsi vagyok rá, édi lehet ez a kis parancsoló :D

Rimar,
Kisbazsó is egy tündér! Nagyon jók a képek, szép a karácsonyfa!

Koda,
szurkolok neked, remélem már semmi gond nem lesz! :)

Drága Titikém,
neked külön drukkolok, olyan nagyon szeretnénk itt mindannyian, hogy pocakodba költözzön egy bébi, hogy ez egyszerűen nem lehet másképp :) :)



Kis Barnikám továbbra is egy angyalka, esténként sokáig mosolyog, nevet ránk, fújja a nyálát.
Már a hasrafordulással próbálkozik, nagyokat lendít a lábán, kapaszkodik a párnába.
Nyúl a csörgőkért, felveszi őket. Olyan jó nézni, ahogy ügyesedik :D
Most 6200 gramm körül van, valahogy lelassult a gyarapodása, nem tudom miért, pedig nagy étvágya van, eszik bőven :)
Ja, és karácsonykor nagy nap volt, akkor kapott először reszelt almát, nagyon tetszett neki!

pusszantás mindenkinek!

Kívánok nektek remek talit, milliószor pusszantom Virágot!!!!!!!

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Ancsi!!! De jó, hogy Te is itt vagy még! Igen, tessék újévi fogadalomnak tenni azt, hogy gyakrabban jöttök az új évben!

Örülök Ancsi, hogy jól vagytok!!!

Lányok, jövő héten újra talizunk, most csak a másik topikból voltunk négyen! Végül Juci sem jött el, de biztosan jövő héten többen leszünk, akkor remélem, mindenki el jön, aki tud. Bízom benne, hogy Virág is teljesen meggyógyul akkorra!

Mi délben utazunk Sopronba szilveszterezni, és csak 2-án jövünk haza, addig sajnos nem fogok tudni jönni. :(

Úgyhogy most ezúton kívánok mindenkinek fergetegesen szuper 2007-es évet! Tényleg őszintén kívánom nektek, hogy álmaitok valósuljanak meg! Annyira szeretlek benneteket lányok!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziszi, remélem, ha hazajöttök a kórházból, gyorsan jelentkezel. Mert most már biztos vagyok benne, hogy azért nem jösz, mert megszületett a kis drágaságod!

Zseppy, nem tudnál valami életjelet adni magadról?!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Szerdán megszületett a picurkánk! :P

4-re értem be a kórházba és 5kor született meg a kisfiúnk Bence.:)
5000grammal és 57cm-rel született.

Tegnap 3kor haza is jöhettünk(kiharcoltam), jól vagyunk mindketten. :D

Majd megírom a születéstörténetet is, de még kis idő kell..az első este csak mellen volt hajlandó alcsizni..de azóta megint alszik.:)

Nagyon jó baba! Imádom a kiscsaládomat és olyan jó újra itthon lenni!

Szeretnék nektek nagyon boldok, sikerekben gazdag, szerencsés Új Évet Kívánni!

Nagyon sok puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Bence itt 1napos.


Kép

Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok

Először is Sziszike, nagyon Gratulálok a kicsi Bencéhez! Legyen benne nagyon sok örömötök és boldogságotok!

Csatlakoznék az előttem szólókhoz és én is megfogadom, hogy gyakrabban jövök majd hozzátok az új évben! :)

Nagyon nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek és persze a családotoknak is!
Kép

Irigykedek én is a talira, remélem jövöhéten megtartjuk a másikat Virággal együtt!!!!

millió puszi,
Ági
csné
 
 


Sziasztok Lányok!

Átszemtelenkedtem a másik topikból de csak azért, hogy mindenkinek nagyon boldog új évet kívánjak!
Kép

Sziszikének külön gratuláció a gyönyörű babához! Nagyon sok boldogságot, sok tejcsit és jó egészséget kívánok!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok Lányok,

Végre tudok írni is...
Mondjuk nem mindig tudtalak Benneteket olvasni sem az utóbbi időben.

egyszerűen kidolgoztam a belemet is. És még mindig lenne mit csinálni... És most azt hiszem ínhüvely gyulladásom van:(:(:(:(

Titi,
épp ezért ne aggódj, végre tudok élet jelet adni:):):):)


Igen nagyon jó lenne találkozni Veletek, remélem jövő héten lesz tali:):):):)

Rólunk csak annyit, hogy kezdjük behozni a fog hiányt... Már egy alul kijött és most egyzserre jön a két felső fogacskája. Van is sírás, meghisztizés rendesen.

Nálunk megmondom őszíntén Encinél még nem volt nagy hatása a karácsonynak. Meg sajna a melónak köszönhetően nekem nem is volt karácsonyi hangulatom...

Azért most kívánok mindenkinek nagyon boldog és békés új évet:):):)

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok!

Én is a másik topikból vagyok és csak átugrottam Hozzátok!

Kedves Sziszike! Szeretnék gratulálni a kisfiadhoz, és sok egészséget és boldogságot kívánni Nektek!!!!!!!
/Egyébként nem az Uzsokiban szültél véletlenül? :lol: /

És szeretnék MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNNI!!!!!!


Little

Kép
Vendég
 


Sziasztok lányok!

Az utóbbi napokban én is eltüntem, de ígérem mostantól gyakrabban jövök, lehet ez újévi fogadalom is.

Mindenkinek nagyon békés és boldog új évet kívánoki!

Sziszi
Gratulálok a nagy fiadhoz! Igazán szép méretekkel született le a kalappal előtted, hogy ilyen gyorsan ment. Sok boldogságot és tejcsit kívánok!

Zseppy
Végre van hír rólad is. Remélem az új évben nem kell ennyire hajtanod magad és jut időd egy kis pihire és természetesen ránk is. :wink:
Kitartást a fogak kibújásáig!

Juci
Örülök, hogy újra itt vagy és várom a regényeidet is. :)

Ancsi
Tetszik az újévi fogadalmad remélem mindannyian be tudjuk tartani.Hogyhogy már ilyen hamar adsz neki almát? Mindenki azt mondja fél éves koráig csak anyatej, ha van elég akkor nem kell más. Bocsi nem akarok belekontárkodni csak kíváncsi vagyok. :roll:

Remélem mindenkinek jól telt a karácsony és a szilveszter is.
Mi a barátainknál voltunk akikkel több éve együtt szilveszterezünk. Csöndes tv nézős beszélgetős szilveszterünk volt. A jó hír, hogy baba lesz náluk, most 9 hetes terhes a lány, nagy meglepi volt nekünk. Jól éreztük magunkat. Dávid kicsit eleven volt, de hát ezen nem csodálkozom. Áron pedig igazán tündérien viselte a kiruccanást,mosolygott mindenkire és nem sírt csak ha éhes lett.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!


Kicsijuci: nagyon keves vagy, köszönöm.
Tényleg nagy boldogság együtt lenni!

Little: köszi a gratulációt, Uzsokiban szültem..miért??

Ági, Éva, Bufo: nektek is köszönöm a gratulációkat.

Bufo:nálunk nagyon jól teltek az ünnepek, a karácsonyt még igaz csak 4esben, de a szilvesztert már teljes létszámban tölthettük.

Az első itthon töltött este szokatlan volt a picinek, de a Szilveszter este nagyon jól telt! :P

Sok puszi, majd meséljetek, nektek hogy telt.

Mindenkinek Szerencsés Új Évet!

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok Lányok,

Na ezt már a múltkor elfelejtettem írni:

Sziszike,
Gratulálok a HATALMAS NAGYFIÚHOZ!!!!!!!!!!

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok lányok!

BOLDOGSÁGOS ÚJÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!! :)

Sziszike,
nagyon-nagy gratula a hatalmas kisfiadhoz!!!!!!!
Istenem, mekkora bébi....majdnem akkora, mint az én Barnim :lol: :lol: pedig ő már 4 hónapos :lol:

Sok-sok boldog napot kívánok nektek, a kibővült kis családoddal!

Zsuzsa!
Az alma csak egy próba volt, Bálint már 3 hónapos korában kapta az első adagot. (errefelé ez a trendi :roll: ???)
Barninak a többi adag nem tetszett, úgyhogy egyelőre felfüggesztettem, nem erőltetem.
Marad a csakis anyatej :)
Egyébként képzeld, valahogy nagyon bekavarhatott neki az alma, ugyanis másnap volt neki kaki, utána 6 napig!!! semmi :roll:
Szilveszterkor azért megajándékozott egy nagy adaggal, megkönnyebbültem, mert előtte neki mindennap volt legalább 2x, úgyhogy nagyon megijedtem.
Most már visszatért minden a régi kerékvágásba :)


pusszantok mindenkit,
és még egyszer nagyon-nagyon boldog,
eredményes, egészségben bővelkedő újévet
kívánok,

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Sziasztok lányok!!!

Most értünk haza, és ide vezet az első utam! Nagyon hiányoztatok, és nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy ilyen szép fogadalmat tetteket az új évre vonatkozóan!!! Gyertek is gyakrabban jönni!

Zseppy, ez pedig külön öröm számomra, végre hallunk rólad! Gondoltam ám, hogy sok a munkád!

Sziszi, atya ég, mekkora baba!!! És simán szültél?! Végül hanyadik hétre pontosan? 2 héttel hordtad túl kb, ugye? Bocsi, csak itthon nincs táblám...És mekkora haja van!!! Hát, nagyon-nagyon gratulálok!!! Ha a karácsonyt nem is, de legalább az új évet már együtt tudtátok ünnepelni! Azért ez is legalább ugyanolyan boldogság!

Lányok, most gyorsan néhány sort még magamról...

Fantasztikus volt a szilveszter és a soproni út, egyszerűen csodaszép az a város! És a Lőverek lábánál voltunk, majd hozok képeket is holnap.

Juci, képzeld, rokonokat is meglátogattunk, akik 30-án megnézték a Furcsa párt, aztán így mi is bántuk, hogy végül nem mentünk el. Na persze, természetesen fogalmam sincs, mikor fért volna bele az időbe, hisz maximálisan kihasználtuk ezt a 3 napot.

Sajnos el kezdtem barnázni, úgyhogy szerintem meg fog jönni napokon belül. Így számomra azért nem kezdődik túl jól az új év. Bevallom őszintén, nagyon nagy reményt fűztem hozzá! :(

Kép

Lányok, ezernyi bocsánat, hogy nem írok másoknak, Ancsi, Bufo, nagyon jó felőletek is hallani!!!

Igyekszem hamarosan jönni!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziszi

De jó, hogy írni is tudsz már ilyen hamar. :)
Gondolom most elég zsúfoltak a napjaid a 3 gyerkőc mellett. Sok erőt , kitartást a mindennapokhoz.

Ancsi
Nem csodálom, hogy nem kakilt az alma után, mert az megfogja a hasát. Dávid is amikor elkezdtem neki adni akkor így reagált aztán ahogy már megszokta akkor nem volt gond.
Szoktad még mérni a szopikat, mennyit eszik kb Barni?
Nekem kevésnek tűnik az amit Áron szopizik és túl gyakran is kér kb 3 órát bír csak ki, de van hogy annyit sem. Hiába adom a másik cicit csak kiköpi és fintorog. Kérdezem kér e és akkor röhög rám. Nem tudom mi van. Remélem hamar túl leszünk ezen.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok Lányok!

Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok, és teljesüljön a kívánságotok.
Már lassan egy hete nem jutottam a géphez, pedig ígértem a képeket is. Remélem egyik nap már sikerül feltennem.
Ma voltam egyedül a lányokkal, mert eddig mindig átjött valaki. Akkor meg állandóan beszélgettünk, meg pakolgattunk. Bevallom, így egyedül jobbban haladtam, mint mikor itt volt valaki.
Örülök neki, hogy lassan megint ír mindenki, bár én is nagyon hanyagoltalak titeket mostanában.
Sajnos a múlt héten a dokit is meglátogattuk a picivel, mert nagyon "horkolt". Próbáltam porszívozni a kicsi orrát, de nem mindig sikerült, mert nem jött ki neki. Szerencsére láza nem volt, és én is csak azért vittem el, hogy nehogy valami komolyabb baj legyen belőlle.
Amúgy egy tündér, és már teli szájjal mosolyog, amikor beszélünk hozzá. Nálunk is úgy van, mint Bufoéknál, mikor végez a szopivla, és kérdezem, hogy kér-e még, akkor csak mosolyog.
Tegnap már megpróbált válaszolni, és annyira édes volt mikor sikerült neki kimondania azt, hogy gü.

Sziszike!
GRATULÁLOK a kisfiatokhoz, nagyon édes. Milyen volt a szülés? Hogy bírtad? Szép súllyal születet.

Már mi is gyarapodunk rendesen. Már 4500 körül lehetünk, de majd este megmérem.

Titi!
A barnázás mást is jelenthet, de ha most nem sikerült, akkor a január lesz a nyerő.
Jó lenne menni a találkozóra, de én biztos nem jutok el. Azért várom a képeket, és jó sokat csináljatok.

Ja, és még lógok egy szüléstörténettel is, amit már elkezdtem írni, és ha kész, akkor majd bemásolom.
Lányok, ti voltatok 6 hetes kontrolon? Nekem most kéne visszamennem a dokimhoz.

Ági!
Nagyon édes a babátok, és örülök, hogy minden rendben van vele.

Koda!
Olyan jó, hogy nálatok is rendeződött minden.

Na mennem kell, mert a nagylány fennt van. Majd jövök még.
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Zsuzsa!

Igazság szerint nem szoktam már méregetni, hogy mennyit szopizik, de én úgy ítélem meg, hogy eleget eszik, mert egy (vagy néha kettő) ciciből kiszív mindent, a végén elalszik rendszerint és kb 3 óra múlva (előfordul 4 v. 5 óra is) ébred megint.
Sokat alszik, vannak időszakok, amikor hosszan ébren van, olyankor csörgőzik és sokáig dumál a kis férfias, mély hangján :lol:
Már majdnem hasra is fordul. (lehet, hogy írtam már?? :oops: )
Egyébként most 6300 gr körül van.
Kicsi fiad mekkora már? Gondolom ő már súlyosabb egyéniség :lol:

Titikém,
örülök, hogy jól telt a szilveszter!
A barnázás valóban jelenthet jót is :) , de ha megjön, ne legyél elkeseredve (mondani könnyű), hamarosan be fog költözni a bébi.
Drukkolok nagyon!! :)

Gyöngyi!
Jó olvasni felőletek (képekre nagyon kíváncsi vagyok!!)
kicsi bébi tényleg jó súlyban van! :)

Juci,
hogy telnek napjaid? Nem hiányzik nagyon a színház?
Pici Dudiról hozol majd képeket?


Jaj, leírom Bálint aranyköpését:

Valamelyik este berontott a szobába, Barni épp aludt és felriadt a zajra, mire én jól leszidtam Bálintot.
Erre ő:

"Ó de kár, hogy ilyen mérges lettél Anya. Eddig pedig olyan szerelmes voltam beléd. De most már nem lehet. Csak akkor, ha mosolyogsz."
pusszantás mindenkinek

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Hát, lányok, már vérezgetek sajnos! :( Csak legalább jöjjön meg rendesen! Úgyhogy marad a január! Nem lepődnék meg, ha minden ugyanúgy történne, mint 2006-ban! :) Csak most kicsit eltolódott a mensim, a párom szülinapján nem tud megfoganni, max a tesztet adhatom majd ajándékba, amit most tervezek. Szóval, talán a január sikerül. Őszintén hiszem, hogy fog! Hisz akkor minden szinte ugyanúgy történne, mint az idén "vagyis tavaly"!

Oné, bizony lógsz még a szüléstörténettel, de megértem, hogy nem tudsz nagyon foglalkozni vele.

Én voltam 6 hetes kontrollon, még így is, hisz azért csak szültem. Most nem akarok hülyeséget írni, de mintha valaki azt írta volna, hogy nem volt a 6 hetesen (talán Bufo?), mert nem jutott el!

És az orvos mondott valami hasznosat a teli orrocskájával kapcsolatosan?

Ancsi, nagyon édi lehetett a Bálint, ahogy ezt mondta! Gondolom, meg tudtad volna zabálni! :)

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Titi
Sajnálom, hogy úgy néz ki megjön. Remélem nem vagy nagyon magad alatt. A januárért nagyon szorítok. Szép lenne ha újra most sikerülne.
Én voltam a 6 hetes vizsgálaton. Rimar mondta, hogy nem biztos, hogy el tud menni, de lehet én is rosszul emlékszem.

Ancsi
Nekem eddig egy ciciből evett, de mostanában egyre gyakrabban kell adni a másikból is délután és este. Szerintem kevesebb akkor a tejcsi.
A súlya sem nőtt olyan nagyon mint eddig, most 5900g kb.
De még így is megvan a könyvekben írt átlag hízás egy hónap alatt.
Nagyon tündér a fiad. Ilyenkor alig lehet megállni nevetés nélkül.
Dávid most a hisztis korszakát éli, mindent csak nyafogva tud mondani és ezzel kiborít. Folyamatosan" de én nem akarom" és "miért" van.Bízom benne hamar túlesünk ezen az időszakon.

Oné
Látom ti sem úsztátok meg a horkolásos dolgot. Mi is így jártunk folyamatosan a torkán volt a váladék, de leszívni nem tudtam. Egy hét alatt magától helyrejött.
Írjad csak szorgosan a szüléstörténetet, mert nagyon várjuk már.

Még jövök, csak reggeli is kell a kis családnak.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Na, hozom az ígért fotókat...

Szóval, ebben a hotelben laktunk, nagyon szuper volt, a Lőverek lábánál. Első este csacsogtunk, kártyáztunk, csak új ejtőztünk.

Kép

Kép

Szilveszter napján, természetesen a hatalmas reggeli után elmentünk kirándulni Sopronba, és Nagycenkre, ahol megnéztük a Széchenyi kastélyt, fantasztikus élmény volt!!!

Kép

Kép

Este fantasztikus szilveszteri bulit csaptunk, 2-ig voltunk fenn!

Kép

Elsején pedig elmentünk kirándulni, ez volt a kilátás a Lőverekről!!! Csodaszép volt!!!

Kép

Délután rokonlátogatóba mentünk, másnap pedig sajnos már jöttünk vissza. Szóval fantasztikus volt ez a néhány nap. Igaz, sokat nem aludtunk, de megérte elmenni!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok Lányok!

Nagyon boldog, sikeres új esztendőt kívánok Nektek, és remélem, mindenkinek teljesülnek az álmai 2007-ben!

Sziszi!
Gratulálok a kisfiadhoz!!! Nagyon szép, nagy baba!

Mikor lenne a tali? Mert lehet, hogy mi is el tudnánk menni Mátéval...

Az ünnepek nagyon jól teltek, karácsonykor nagy volt a jövés-menés, de a babát nem zavarta. A szilvesztert pedig Mosonmagyaróváron illetve Bécsben töltöttük; ez az út sem zökkentette ki őt a megszokott nyugalmából. A legnagyobb szilveszteri kavalkádban is békésen aludt a hordozókendőben a papáján, és az éjszakai petárdázásokra sem riadt fel.

Persze a család jól "elkapatta" őt az elmúlt két hétben (mindig volt valaki, aki vele foglalkozott), úgyhogy most kénytelen vagyok "visszaszoktatni a rendhez" (a maminak néha más dolga is van a baba szolgálatán kívül...) :lol: :lol: :lol:

Úgy néz ki, elég hamar kijönnek majd az első fogacskái, ugyanis hetek óta a szájában turkál, nyáladzik, "rágcsál" és meg van duzzadva a fogínye.

A hónap szenzációja: hasról megfordul!!!

Sok puszi mindenkinek:

Cupicica
cupicica
 
 


Sziasztok lányok!

Először is mindenkinek Boldog Új Évet,és persze a kisbabóknak is,akiknek ez volt az első szilvesztere. :D Csak azt szeretném mondani,hogy nagyon várom már a találkozót és hogy újra láthassalak titeket.Remélem aki tudja elhozza a kisbabáját is,de ha ez nem megoldható,akkor legalább egy csomó fotót.Hát,aki olvassa a másik topicot,és tudom,hogy többen olvassátok,az tudja,hogy én harmadik hónapja várom,hogy babás legyek,de eddíg sajnos még nem sikerült.Nagyon szeretlek ám olvasni titeket,csak azt sajnálom,hogy nincs több időtök jönni,de gondolom ezt ti is sajnáljátok.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Juci
elolvadok ettől a lánytól, imádom! :) El fogom ám lopni!
Hiányoztok már megint... :roll:
Köszönöm a babazenét. Tök jó! Szoktunk csak úgy lenni és zenét hallgatni itthon. Olyankor csak Ő van és ÉN! :D

Puszi
csné
 
 


Szép jó reggelt lányok!!!

Jaj, Juci, végre!!! Már úgy, de úgy hiányzott a kisregényed!!! Én bizony nagyon szeretem olvasgatni azokat, úgyhogy szokásomhoz híven, ezt is elolvastam, és nagyon élveztem. Gondolom, mennyire boldog lehetsz Dudorkával... és hidd el, Te aztán tényleg jó anya vagy. A természet persze néha közbeszól az eltervezettekbe, de az viszont abszolút nem rajtad múlik. (Most itt a cicit és a tápszert értem.) De Te ezt úgyis tudod! :)

Annyira édes a kis Eszter! Szinte magam előtt láttam, ahogy nyújtogatja a nyelvét. És a jó hallás, meg az utánzás... csak nem tőletek van a baba?! :) A végén még ő is művész lesz! :)

Viszont amit nem értettem... akkor most 26-án nem mentetek az anyósodékhoz, 27-én a párod exe volt nálatok a családjával... és akkor mi lett az anyósodékkal?!

Mi az idén az anyósoméknál töltöttük a szentestét, mivel a szomszéd utcában laknak... 25-én és 26-án a párom rokonságával ünnepeltünk, így sajnos az én szüleimhez nem jutottunk el. Biztos vagyok benne, hogy ez meg fog változni, ha már saját családunk lesz. Sajnos ugyanis az én szüleim elváltak, anyukám a húgommal Miskolcon él, apukám pedig a nagyimmal Olaszliszkán. Szóval azt nem tehetem meg, hogy egyikhez elmegyek, a másikhoz meg nem, vagy ide is, oda is megyünk, vagy egyikhez sem. Ahhoz viszont nem elég a karácsony, hogy mindenhova eljussunk. Ha baba lesz, remélhetőleg mindenki hozzánk fog jönni, vagy akkor már nagyobb családdal igenis el fogunk jutni hozzájuk, és mindenki kicsit jobban fog ragaszkodni ahhoz, hogy menjünk hozzájuk is. Eddig ugyanis soha nem panaszkodtak a szüleim, hogy nem megyünk hozzájuk, pedig néha azért jó volna, ha azt mondanám, kislányom, ha tudtok, azért jöhetnétek... igyekszem 2007-ben valahogy másképp megoldani ezt.

A tervez az, hogy 24-én csak mi kettesben - vagy esetleg, ha Isten is úgy akarja - hármasban töltjük a szentestét, aztán 25-én anyukámék, 26-án apukám. És Dani további családja szerintem el fog maradni. Hisz a szülők az elsők! A legegyszerűbb az volna, hogy 25-én az egész család összeülne... Dani szülei, meg az én szüleim. Csakhogy én nem tudom összeengedni anyukám meg apukám. Szóval, az én karácsonyommal folyamatosan ez a probléma... nem egyszerű helyzet! :(

Lányok, a talival kapcsolatosan... tegnap hívott Virág, és úgy beszéltük meg, hogy január 9-én (jövő kedden) 17.30-kor talizunk az Árkádban a szokott helyen. A másik topikosokkal pedig 19.00-kor utána. Nektek úgyis gondolom jó volna hamarabb indulni a picik miatt. Nagyon bízom benne, hogy nagyon sokan el tudtok jönni.

Tehát akkor még egyszer!

Tali jövő héten kedden, 9-én 17.30-kor a szokott helyen az Árkádban! Virág is jön, most már tutira ígérte!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Sajnos nem tudunk menni a talira, mert vendégségben leszünk. :(

Titi!
Igen, nehéz a nagy családot összeegyeztetni! Nálunk az vált be, hogy az oldalági rokonok "kiszerveződtek" 23-ára, ill. 27-28-ára, így a karácsony megmaradt a szűk családnak. Persze mi könnyebb helyzetben vagyunk, ugyanis mindenki Budapesten vagy közvetlenül mellette él.

Juci!
Eszter nagyon édes!!!
Én is hasonlókat írhatok Mátéról! :P Teljes mértékben minket utánoz, ami nagyon vicces! :lol:
Szerintem jól csináltad, hogy meghívtad az egész csapatot. A gyerekek szempontjából ez a legjobb!!! És ha már így alakult az életetek, a legbölcsebb az, ha jó viszonyban vagytok! :wink:
Ha jól tudom, Illés GNM-hoz járt, ugye? Náluk is valami hasonló működik...

Tud valaki segíteni, hogy honnan tölthetnék le egy képkicsinyítő programot?

Mindenkinek szép napot kívánok!

Cupicica
cupicica
 
 


Juci
Szépen tartod az újévi fogadalmat. :D
Nagyon sokat nőtt a kis Dudor. A képek szupik, tényleg jó a csajos generáció. :D
A tejcsi miatt pedig ne aggaszd magad,attól, hogy egy kicsi tápszert is kap nem vagy rossz anya. Egyébként Dávid első perctól fogva 2 ciciből evett és úgy szoptattam végig 19 hós koráig és mindig elég volt. A kis Áronnak most lett kevés az egy cici így ő is kettőből eszik most már a nap második felében.
Mi most a kéznézegetés bajnokai lettünk ezzel foglalja el magát a legtöbbször.Már próbálkozik a hasra fordulással, szerintem egy két hét és sikerül.

Cupi
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni a talira. Remélem azért a következőn már téged is megismerhetünk.
Képkicsinyítő pr. nem tudok neked ajánlani, mert én buta vagyok hozzá és nekem mindig Titi rakja fel a képeket. :oops:

Titi
Nekem jó az időpont . Már a párommal is megbeszéltem. Áront vinném magammal. Tudod a "mozgó konyha" ha elmegy otthonról nem biztos, hogy időben hazaér. :)

A párom karácsonytól itthon van és még egy hónapig így lesz. Csak kis papírmunkái vannak, az meg itthon is lehet.
Dávid a hónap végén megy oviba, már addig nincs sok idő így próbáljuk rá felkészíteni. Önnálló öltözés evés...Bevallom nem járunk túl nagy sikerrel. Általában hiszti lesz a vége, de nem adjuk fel.
Képekkel még adós vagyok, de ígérem hozok én is.
Puszi mindenkinek!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Lányok, végre kimondtam!!! Volt egy kis év elejei gyűlés itt nálunk, és kértem, hogy jelöljünk ki dohányzó helyiséget! Hát, mondanom sem kell, nem repesett a főnökasszonyom az ötlettől, de túl vagyok rajta! Ő elhesegette az ötletet, de a dohányosok megfogadták, és már el is vonultak!!! Azért az egyik felem boldog ettől, de azért az bánt, hogy nem igazán álltak ki mellettem a többiek, és szinte úgy nézett ki, mintha csak én hőbörögnék itt. Az anyósom gondolom, miket gondolhat most rólam. De jelentem, végre megtettem!!!

KépKép
titi_27
 
 


Jaj, Juci, de drága vagy! Most kicsit magam alatt vagyok, szerintem mindenki utál emiatt. Anyósom meg szerintem azt gondolja, hogy őt is fel akartam küldeni dohányozni, pedig rá nem gondoltam. Ő dohányozzon a helyén, hisz ő csak az ügyvezető, majd zárjuk az ajtót, mint eddig. Csak a többiek, akik az előszobában gyújtottak rá. És tényleg én is csak a baba miatt!!! Na nem mintha nem zavarna alapból, de azóta, hogy beteg volt, már a széltől is próbálom védeni a szervezetem, nehogy hatással legyen a későbbiekben rá.

Meg mióta tüdőrákos egy ismerősöm, be vagyok sz@rva a cigitől... tegnap hallottam a tv-ben, hogy azáltal, hogy szívom a szagát, olyan, mintha én is cigiznék. És kikérem magamnak! Had döntsem már én el, hogy akarok-e dohányozni, vagy sem!

Aranyos vagy a ruhácskák miatt… de jó volna, ha tényleg volna rá szükség!!! És hogy erre is gondolsz!!! Drága vagy nagyon!!! Köszönöm!!!

KépKép
titi_27
 
 


Titi

Nagyon ügyes vagy, hogy meg merted mondani.
Szerintem ne izgulj amiatt, hogy mit szólnak. Minden munkahelyen kötelező ilyen helyet biztosítani. A másik meg miért kell annak is elviselni a bagószagot aki nem szívja. Bátor vagy és le a kalappal előtted.
Remélhetőleg nemsokára beköltözik a pocakodba valaki és így e miatt már nem kell aggódnod. :D
A párod teljesen meggyógyult? Remélhetőleg ebben a hónapban sikerül többször elcsábítani. :lol: :wink:

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok lányok!
Most aludt el a kis drágám így le tudok ülni egy kicsit.Most nagyon nehezen aludt el, nem tudom mi van vele?Kemény fél órán át üvöltött szegény, hiába vettem fel, ráztam stb.Úgy látszik, néha ilyen is kell.
Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem mostanában egyre többször jut eszembe, hogy milyen jó lenne kicsit kimozdulni itthonról.Én amúgy teljesen itthonülős típus vagyok, de mostanában vágyom emberek közé, hogy ne csak itthon legyek.Persze kis Bazsó lefoglal teljesen, már úgy értem nem unatkozok mellette, de néha jó lenne mást is csinálni a napi rutin mellett.
Mondtam a páromnak, hogy jó lenne azon gondolkodni, hogy veszünk nekem is egy autót, mert úgy könnyebb lenne kimozdulni a babóval.Én vihetném dokihoz, sétálni, elmehetnék vele bevásárolni ilyesmi.Most meg mindig meg kell várni apát, hogy hazajöjjön és csak akkor tudunk elmenni valahová.A dokihoz is úgy mentünk szurira, hogy eljött a munkahelyéről.Remélem megoldódik ez a dolog.

Megkaptuk a második szurinkat is a minap, nem volt elragadtatva tőle.Torkaszakadtából üvöltött szegény, de csak addig amíg el nem hagytuk a rendelőt :) hamar kiheverte.
Nálunk is eljött a nyálfújás ideje.Habzik a szája, lóg a nyála, buborékol :D Olyan aranyos.
Mostmár hagosan kacag, ha beszélünk hozzá és tetszik neki.És csikis is, hangosan nevet ha belefújok a nyakába :D :D :D Háton fekve felhúzza lábát, megfogja és húzza magához.Már kezd rájönni, hogy a keze is való valamire, nemcsak úgy van.Ha olyat lát amit szeretne elérni, akkor látom rajta, hogy erőlködik, meg akarja fogni, csak nem jött még rá, hogy ezt a kezével tudja.Kis husi, de ha egyszer megkaparint valamit...akkor az meg van kaparintva.A csörgőt nálunk is rázza, néha-néha orrba vágja magát, de nem sír csak csodálkozik.
Azt viszont nem tudom, hogy hátról hasra fordulna-e mert mindig hason alszik.Próbáltam háton is altatni, de nem aludt el.Úgy tűnik hasról hamarabb fog hátra fordulni.Jól feltolja a fenekét, oldalra dől és már kész is:)

Mi még csak most fogjuk elérni az 5 kg-t(3,10-el született).Nem mondhatnám, hogy nagyon sokat eszik.Általában 100g körül, egy mellből.Délutánra már két mellet kell odaadni neki és van úgy hogy estére sajnos pótolnom kell a vacsihoz, mert akkor már nem elég a tejcsi.Aztán éjszaka van úgy hogy 140 is lemegy egy mellből.Ilyenkor csak egyszer ébred fel éjjel, ha kevesebb volt a napi betevő, akkor kétszer is felébred.Nem tudom, hogy sikerül-e felszaporítani a tejcsit annyira hogy elég legyen neki.Iszonyú gyorsan nő és fejlődik! Nem is csodálom, hogy ilyen kajaigénye van.
Nem tudom, ha több tejem lenne, többet enne-e?Nem szokott nyűgösködni kaja után.
Na most én is jó sokat írtam.Most nem jut más eszembe.Nézek nektek egy pár képet.

rimar
rimar
 
 


Sziszike!
Sok boldogságot a kis babóhoz!Gratulálok!
Tényleg hatalmas fiú!
Kíváncsi vagyok a szüléstörténetedre.Vagy már írtad?Nem is tudom.Nehéz volt, sokáig tartott?
Biztos nagyon boldog voltál, amikor hazamehettetek.
Mostanában nekem is eszembe jut, hogy jó lenne egy kistesó Bazsónak.Főleg amikor látom, hogy ilyen boldogan beszélsz a kis családodról:).

rimar
rimar
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép
és itt van néhány fotó.
Az egyik képen a hugom fogja, a másikon pedig apa gitározik neki, amit mindig nagyon élvez:)

rimar
rimar
 
 


Sziasztok!

Talán jhéten már lesz időm és megírom a szüléstörténetet, de most még nagyon sűrűre sikeredtek a napjaim.

A picink nagyon nyugodt baba és Anna is jobban viseli, mint reméltem..nem féltékenykedik vagy túrja ki a kezemből.
Amikor meglátja, olyan kedvesen köszönget neki: Sziijaaaaaaaaa!
Ahogy hallom elolvadok, igazi kis anyuka jelölt.
Van egy babája, amivel hasonlókat játszik, mint amit lát.

Zsolti meg egyenesen imádja, alig várta ma is, hogy haza érjen és láthassa. Azt hittem sokkal nehezebb lesz, majd, de eddig minden nagyon szerencsésen alakul.

Este 5órákat alszik a pici, ami sztem iyenkor szupinak mondható.
Velem meg teljesen miden rendben van. A pocim is egész jó már..a többi sztem torna kérdése lesz! :wink:

Tejci szerencsére van elég a kórházban 80 akat evett, mikor haza engedtek, most nem mértem azóta, de látszólag jól van.
A jobb szeme váladékozik kicsit és szárazabb a bőre, de volt a dokinő, akivel irattam fel erre is vmit, amúgy minden szuper!

Titi: sztem nagyon is jól tetted, hogy kiálltál magadért, sűrűbben is megtehetnéd! Most legalább láthatod kire is számíthatsz a bajban..

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Nem volt nagy forgalom a hétvégén. Sajnos én sem tudtam jönni. Anyikám testvére kórházba került intenzív osztályra mert megbénult a fél oldala. Kiderült volt 2 infarktusa és egy vérrög most elzárta a bal agyféltekébe menő vér útját. Hála az égnek jó kezekben van már kicsit jpbb az állapota nincs lélegeztető gépen.

Ma voltunk Dáviddal az oviban játszani. Nem sikerült túl fényesen ki sem szakadt a fenekemből és azt mondja ne hagyjam egyedül mert akkor nagyon fog sírni. Nem tudom mi lesz így ha nem akar beszokni. Pedig szeptemberbe már ott is akart aludni.

Áronnal nem tudom mi lehet, mert csak nyammog a cicin nem eszik jól, utánna meg 2 óra múlva sír.Megint kap cicit de akkor is csak rángatja a fejét belealszik , ha lerakom az ölemből akkor kipattan a szeme és kezdődik előről minden. Már mind a 2 cicit megkapja de max 100g eszik szerintem ez kevés. Lányok nálatok van/volt ilyen?
Dávid nem csinálta ezt így tanácstalan vagyok. Esetleg kevés lenne a tejem, de ha adom amit lefejek az sem kell.

Talira jön valaki Jucin, Titin és remélem rajtam kívül kívül?
Holnap du fél 6 ha jól emlékszem a szokott helyen az Árkádban.

Rimar
Nagyon szépek a képek igazi nagyfiú lett Bazsi. :D
Sok ügyes dolgot csinál már gratula.
Mi sajnos Áronnal is kaptunk beutalót a neurológiára, mert hason fekve nem tartja úgy a fejét ahogy kellene és a lábai olyan feszesek ahogy Dávidnak Nagyon valószínű megint Dévény gyógytorna lesz belőle. Nem tiltakozom ellene, mert Dávid teljesen rendbejött ettől így ha kell akkor jobb minnél hamarabb elkezdeni.

Sziszi
Örülök, hogy jól fogadták a gyerkőcök a kistesót. :D
Az alvás pedig tényleg szuper, tedd össze érte a kezed és bízzunk benne így is marad.
A szemváladékozás elvileg normális ilyenkor akkor van baj ha túl sok és nagyon csipásodik akkor át szokták mosni, mert lelehet, hogy el van záródva a könnycsatorna

Megyek ,mert ebéd van.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Bocs, én a másik 2007-ben fogok szülni topikba szoktam írogatni.
De azért lenne hozzátok egy pár kérdésem:
Ti miylen méretű ruhákat vettetek és hány darabot a picuriknak kezdésnek?
Illetve milyen kiegészítőket tartotuk praktikusnak, hiszen Ti már gyakorló Anyukák vagytok!
Én még csak 62-eseket veszegettem, de 56-osokat nem is szeretnék venni. Meddig jól az 62-es ruhácskák?

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: