Sziasztok!
Ákata, ismerős a helyzet, nekem is az egekben volt a prolaktin-szintem korábban, én is ettem rá a gyógyszert (aztán abbahagytam, mert nem jól toleráltam-bromocryptint szedtem, állandóan álmos voltam tőle). utána spontán jött Gergő.
Írtam is, nem az a cél, hogy mindenáron én legyek a tandemszopi guruja, de nem fogok bepánikolni, ha jön a köv. baba.
Hormonálisan nem akarok védekezni, a Diane35 után másfél év kellett, hogy újra megjöjjön, akkor is 30-44 napos ciklusaim lettek...(volt 175-ös is!!!
) Marad a gumi, amit nem annyira szeretünk, azért elhasználjuk...
Azért valamennyire bízom a term. fogigátlásban, amit a szoptatás ad, remélem, még jó ideig cuppog rajtam Gergő.
Sajnálom a toxémiát...az ikerterhességtől lehetett, vagy nem lehet tudni? Szerencsére semmi bajotok.. a lányokról meg nem mondanám, hogy korababák, mert GYÖNYÖRŰEK ÉS NAGYOK!!!
Krisszi, nekem semmit nem mondott a doki, én mondtam, hogy féléves kora után elkezdenénk újra, gratulált, és elégedettnek tűnt. Kérdeztem, hogy tényleg elég-e a szopi fogigátlásnak, azt mondta, hogy amint újra kezdjük a szerelmezést, jöhet a baba. és hogy látott ő már olyat, hogy szeptemberi babának jövő év augusztusban született tesója...
Alak: nem a hiúságom a fő ok(na jó, egy icipicit...
), hanem a farmerem derékbősége, ami kíméletlen, nincs humorérzéke, és mintha napról-napra kisebb lenne...
A callanetics meg a hátamnak is jót tesz, remélem.
Gratula a tanuláshoz, főleg az érdekfeszítő témához...részvétem...egyszer tanultam nk. jogot, meg eu jogot, már attól is hullott a hajam, ez a ter. fejlesztés azért durvább....
ja, amúgy rokonok minket is hülyének néznek, hogy 3, netalántán négy !!!!! babát szeretnénk, sőt, kis korkülönbséggel...hát mit csináljak, ha olyan hülye vagyok, hogy 3-5 baba leamortizált, de boldog anyja szeretnék lenni???
Beuka, menj fel a wwwpontcallaneticsponthu oldalra, ott egy csomó infó van. én nyanyatornának hívom, ránézésre gagyi, uncsi, de ha meg akarod csinálni....amikor elkezdtem, kicsit se volt égő, hogy egy 60 éves nő játszi könnyedséggel csinálja azt a hasizmot, aminél én már a végrendeletemet fogalmaztam...
Bárki csinálhatja, izületesek, kripli térdűek (én) is, kismamák is (az alapprogramot, azt hiszem lehet). Nincs bene ugrálós, izzasztós kardio-rész, tehát ha aerobik-fan vagy, akkor nem ajánlom. ja, és nagyon hatékony, 10 alkalom-10 év mínusz. Próbáltam, tényleg centikben érezhető. Csak kicsit monoton, de engem nem zavar.
Zene:azért Halász judit néni is megy ezerrel!!! mellette ez a hotjazzband, mert nagyon szeretm a 30-as évek hangulatát, tudod, hosszú szipkák, kuplék, Rejtő Jenő hangulat, Karády és társai, Charleston, dixieland....tök jól feldob, pláne ronda esős, meg ködös napokon.
Hogyhogy most nem zölddel írtál? már megszoktam, hogyha zöldet látok, az Te vagy!
Suezika, biztos a karácsonyi roham tett be, próbálj meg pihenni, esetleg bemászni az ágyba, csak egyél, igyál, aludj, és tedd cicire gyakran. A suttogó nem éppen szopipárti...én szerencsére nem vettem meg, próbálok az ösztöneimre hallgatni. néha nekem is ingadozott a tejtermelésem, akkor úgy trükköztem, hogy addig váltogattam a cicit, hogy az egyiken bealudt...letettem, pihiztem vele, meg ettem-ittam, és mire felébredt, volt megint.
Egy mellből kb. mennyi ideig eteted?
Onnan tudod, hogy kiürült, hogy elkezdi rágcsálni, kapkod a fejével.
Írd meg, hogy az utóbbi bejelentkezésed óta mi történt, kíváncsi vagyok! Azért próbáld meg a fitolacot, hátha segít (már maga a tudat is jót tehet, hogy váltasz)
Megyek, mert Gergőt hosszában tettem a kiságyba, és apja szerint most keresztben van, és balhézik, mert nem fér el...
Puszi, Angel
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!!