NA mi is jól eltűntünk! 24-e óta még csak csavarogtunk, minden nap van valami családi progi. Mondanom se kell a csajok rendesen el vannak fáradva.
Köszönjük szépen a hófordulós kívánságokat.
Barbi, gratula az első fogkeféhez! Biza kell is az! Amúgy milyet vettetek?
Zsuzsi, nagyon vigyázz tesókádra. Az ünnepek elmúlás után, amikor elmúlik a nyüzsi nehezebb lehet. Nagyon puszilom őket. Tudom, nem adod át, mert lehet nem mondod el neki, hogy ide megírtad a bajt. Ennek ellenére puszild meg őket helyettem is, legfeljebb ne mond meg kitől jött. Kívánok nekik gyors megnyugvást. Hát, amit a pasinak kívánok azt inkább nem írnám le... Amúgy szerintem a lányoknak az álluk is hasonlít picit, nem? És a szemvonaluk is. A színt ezek szerint nem láttam jól, mert az is hasonló.
Andi, mesélj mi volt a vacsival? Bevontad a vendégeket a főzésbe?
A képek nagyon tetszenek. És mindig ledöbbenek, mekkorákat nőnek a "kicsikéid". Na ez persze nem csak rátok vonatkozik és ezt a legtöbb feltett képnél meg szoktam jegyezni, de mindig fura, hogy mennyire telik az idő.
Márti, hogy van Szoni? Láz? És Zsombi taknyazása? Enyimeknek bejött az oscillococcinum(na, lehet, hogy nem így kell írni...).
Mi hálistennek fogzunk. Illetve Dorinám erőteljesen gyúr az idei 9. fogra. Ezért nyáladzik ezerrel, szó szerint egyfolytában csordogál a nyála. Kicsit taknyaznak, de nem vészes és úgy látom elmúlóban. Livi tudatosan gyakorolja az egy ültő helyéből való felállást, már tök sokáig megáll, közben meg pakolgat mindent. Jól bírja a kiscsaj, akkor is feláll amikor már nem lát ki a fejéből, ilyenkor általában fenékre huppan, perlekedik kicsit és újra feláll. Szó szerint összeesik a fáradságtól. És tök fura. A Dorka kezdett el kapaszkodva lépegetni és kapaszkodás nélkül állva maradni. A Livi ezt valahogy elleste tőle, mert látszott rajta, hogy tudatosan gyakorolja az állva maradást. És az is látszott, hogy nekünk produkálja magát. Mostanra Livi stabilabban álldogál egyedül, viszont Dorka kézenfogva nagyon szépen lépeget. Aztán megsértődik ha szerintem elég volt az "erőltetett" járkálásból. Ja, és Dorina elkezdett a telefonba "halló"-zni, mindig mondja, hogy "HAA-HAA". Livinek tök mindegy mivel telefonál, ő tud a babával is...
NA ennyit a csajokról, csak még mielőtt megunnátok. Most ti jöttök.