Új privát üzeneted érkezett!

Az esküvői fotókon én is felbozdultam! :lol:
Rakok is fel párat. Már több,mint 5 éve volt,de mindig öröm rá gondolni. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Hűűűűűűűű,egész lavina indult el esküvői képekből!! De tök jó,én személy szerint nagyon szeretek ilyeneket nézegetni! Végül is az egyik legszebb dolog az ember életében,azt hiszem.. Nagyon szépek vagytok,lányok!Judith,mekkora torta!! :D
Bettinek nagyon-nagyon drukkolok,neki ma biztosan meglesz a babája!! De most nézegettem a vonalzókat,hát vagytok egypáran,akik akár ma is szülhetnek! Jó ég,hogy megy az idő!

Elizabeth:
A nővéremnek az egyik szemére 10-es üveg kell(ene) (lencsét hord,mert nagyon csúnya lenne a vastag üveg),de persze ilyen szempontból ez mindegy. Mind a két gyerekét simán szülte a Margitban,a kisfia 2 éves.

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok!

Látom mindenkinek jól telt a karácsonya!
Bbeti! Drukkolunk!
Lányok, ti mentek valamerre szilveszterezni?
Mi egy bálba megyünk a párommal, mert nagyon szeretünk táncolni. Ez lesz az utolsó bálunk "kettesben".

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

Sziasztok Lányok!

Nagyon tuti ez az esküvői fotóalbum :), mindenki gyönyörű menyasszony volt, én is teszek hozzá :)

Kép esküvő 2006

Nekünk is hála jól telt a kari, barnázás, már több, mint egy hete nincs, így az ágyikót márcsak este használom... Holnap megyek dokihoz, remélem minden rendben lesz... és hasonlóakat kívánom a többi ágyhoz "kötött" társamnak :)

Kép kari 2006

Aludni hála még jól alszunk, és a szeméremcsont sem fáj, és keményedést sem érzek, talán a Mg miatt? Tegnap elkezdtem a babarucikat kimosni, bepakolni, áll már az ágy, de még matrac kell, nem tudjátok hol lehet olcsón kókuszmatracot venni? Nekünk elég speckó méret kell 70*113cm.

Millió drukk Bettinek!!! És persze mindenkinek, de úgy túnik Bettin kívül nem nagyon lesz szülés az idén.

Kép

Kép

Kép
luisa

bocsi, hogy ilyen nagyok lettek a fotók, elvileg én piciket szúrtam be...

Kép

Kép

Kép
luisa

Barbamami és nem lett semmi baja a szemének?
A dokija nem küldte el szemészhez?

Kép
elizabeth25

Sziasztok kismamik!

Már elég régen írtam, de azért majdnem minden nap olvasom a topikot, szóval képben vagyok, hogy mik a fejlemények.

Bettinek drukkolok, hogy végre ma megszülessen a babócska!! De jó lesz Neki! És már úgy várom a szülési beszámolót.

Nagyon szépek az esküvői fotók, csini menyasszonyok voltatok!

Nálam már elmúltak a görcsök, dokinál azóta nem voltam, de minden esetre már sokkal többett mozgolódok, meg mászkálok, mint egy héttel ezelőtt, amikor a nap nagy részét ágyban töltöttem. Lehet, hogy a nagy adag magnézium hatott.
Karácsonyra nem sokat főztem, és a nagy takarítás is elmaradt, kiméltem magam. A párom csinált szinte mindent.
Kaptunk karira a nagy szülőktől videó kamerát ("hogy legyen mivel felvenni a babó minden gügyögését"), és csináltunk is már egy jó pár felvételt. Tényleg olyan furi visszanézni magam, olyan mintha nem is én lennék. A mozgásom, meg az alkatom olyan mint egy mammuté :D De legjobban az arcom hízott szerintem, olyan vagyok a felvételeken, mint egy hörcsög.

Mindenkinek további szép napot!

Kép
dijcsi

Dijcsi,
örülök, hogy ti is jól vagytok!!! Látom neked is a magnézium vált be, bízzunk benne, hogy most már minden rendben lesz!!!

Kép

Kép

Kép
luisa

Dijcsi,
Tegnap en is erre gondoltam, h. olyan mammutos lettem :D Es az arcom nekem is horcsogos... :oops:

Huh, nagyon szepek a menyasszonyis fotok!!!! Majd lehet en is teszek fel...

Boszibaba,
Talan osszekevertem vmit, ezek szerint nem te irtad, h. nem vagytok osszehazasodva es a baba miatt nem is hazasodtok ossze.

Elizabeth,
Nanett ha jol tudom hasonlo problemaval kuzdott, es volt szemesznel is. Ha befordul a baba, akkor szulhetne termeszetes uton. Nem vallalok garanciat az infoert, de bizti jon o is majd a nap folyaman es ir neked.

Rekanna,
A kengurut kifejezetten nem ajanljak a kezdetektol fogva, ez a hatranya a kendovel szemben (t.k.) Csak akkor szabadna hasznalni, ha a gyermek mar stabilan tudja tartani magat, gerincet, fejet tehat kb. 6 honapos koratol.

Luisa,
Na vegre! Akkor kernek szepen egy hosszu mailt!!!! :D Neked is nott am a pocid hatalmasat!

Ozi,
Te merre??? kepzeld, a kendohoz valo parnarol sehol nem talalok kepet... Megtenned, hogy kuldessz egy kepet rola? Koszi.

Betti lehet most eppen szul!!!!!

KépKép
KépKép
vitte

Vitte, köszi az infót Nanettal kapcsolatban! Én is remélem, hogy fog jönni és mesél!

Kép
elizabeth25

Elisabeth: úgy hallottam, hogy a szemüvegeseknél nem a dioptria számít igazán, hanem a szemfenék,meg jó néhány vizsgálat mondja azt meg, hogy szülhet e valaki természetes úton vagy sem.
Rólad lenne szó? Mindenesetre kell egy szemész véleménye!

Mindenkinek szép napot!

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

luisa,
ikeás ágyatok van (csak a speckó méretből gondolom) mert nekünk az van és sajnos csináltatni kellett bele matracot, ami drágább mint egy alap méret...

elizabeth,
miért , csak nem az új dokid enged normál szülést? ez tökjó lenne!!! én azt hallottam, hogy tévhit, hogy nagydioptriával nem lehet normál szülés, csak jobban kell vigyázni, meg számít, hogy konkrétan mi is a baj a szemmel, vagy valami ilyesmi...

Őzi...na tessék jelentkezni!!!!!! vagy már babázol???

Képzeljétek egyik ismerősöméknek megszületett a babája, pedig Jan.25-re volt kiirva.nemsemmi.
Vendég

Kép POLGÁRI ESKÜVŐ

Kép Templomi, 3 hónapos pocaklakóval...
Vendég

Kép

Sziasztok!

Egy karácsonyi pociskép.

Kép
Lilypie Kids Birthday tickers
Kép
zsu.

Bacilivi..........de, épp az, hogy nem csaszi párti...............ő sima szülést akar nekem! :) DE akkor is elkell mennem szemészhez! :(

Kép
elizabeth25

Sziasztok lányok!Ma be mentem a kórházba mert nem akart múlni a hasmenésem!És tegnap óta a vérnyomásom is szarakodik-magas-de lehet,hogy ez a vérnyomásmérő sz....!A lényeg,hogy 4 igazi 1-2napos csecsemőt láttam testközelből,hát teljesen a hatása alatt vagyok!Eddig is láttam már babyt,de így más,hogy nekem is van a pocimban!!!Olyan picik,édesek,gyűröttek és.....leírhatatlan!Mondtam a páromnak,hogy menjen vissza és hozzon egyet,mert nekem kell!!
Mindenki nagyon csinos ezeken az esküvői képeken!Kicsit irigykedem mert nekem nincs,na sebaj megfogadtam,hogy ha meg lesz a pici lányom vele együtt tartjuk meg az esküvőt!(mi nem vagyunk összeházasodva,terhesen meg már nem akartam)
Bacilivi:az első kép az valami nagyon egyedi!!

KépKép
vicuska

Amúgy semmi különöset nem mondtak,átküldtek a belgyógyászatra:ahol közölték,hogy nincs szakrendelés már csak jövőhéten!Az orvosom mondta menjek a háziorvosomhoz-ami csak holnap rendel....Szóval ennyit az egészségügyről.Pihenés és harmadik napja kaja böjt van most!Kicsit nyugtalan vagyok most!

KépKép
vicuska

Bacilivi,
a polgaris kepetek iszonyatosan joooooooo!!!!!!!
Gyonyoruek vagytok rajta! Persze a masikon is szep vagy, de a polgaris tenyleg szokatlan!

KépKép
KépKép
vitte

Vicuska,
Bizti nem vigasztal, de nekem az egesz terhesseg alatt van hasmenesem, megneztek, nincs fertozes vagy hasonlo, megis van... nem tudnak vele mit csinalni...
Masnak szorulasa van, sztem az sem jobb. Persze ki kell vizsgalni, nehogy vmi betegseg alljon mogotte...

KépKép
KépKép
vitte

Elizabeth:
Semmi baja nem lett a nővérem szemének! De szerintem is mindenképpen menj el szemészetre,igazán ők tudják megmondani,szülhetsz-e simán. Jó,hogy így áll hozzá a dokid, hidd el,sokkal jobban jársz,ha simán meg tudod szülni, és nem kell császár! :D

Bacilivi,Luisa:
Aranyosak az esküvős képek!! :D
Bacilivi,miért szült ennyivel előbb az ismerősöd?
Van két barátnőm,akik szinte egy napra voltak kiírva:dec. 20,és 22-re. Aki 20-ára volt kiírva,neki született az a tündéri óriásbébije,akinek a képét felraktam. A másik lány OKT.29-ÉN (nem írtam el!) szült,a 32. héten. Szegény mesélte,hogy vasárnap reggel arra ébredt,hogy csupa vér,még jó,hogy nem hétköznap történt,mert ő is meghalt volna,ha nem műtik meg negyed órán belül. Kiderült,hogy levált a méhlepény.10 perc alatt 3 liter vért vesztett,ki is kellett dobni az ágyat,úgy ahogy volt. A baba 2 kikóval született,szopóreflex nélkül,1 hónapig kórházban voltak. Neki csak az első pár héten volt teje,úgyhogy most próbálom összehozni a másik barátnőmmel,aki meg napi 1-2 litert fej le,mert annyira sok a teje... Kérdeztem a dokimat,hogy mitől van ez a méhlepény leválás,és meg lehet-e valamivel előzni,de azt mondta,hogy nem tudják,mitől van... Hát,nem valami bíztató. :(

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok!

Én már ragtam fel az esküvőm után képet, szeptemberben, ezért most kihagyom.

Vitte:
igaz, de van olyan speciáliy kenguru is (pl. Quinny Wrapp), ami másmilyen és kisbabáknak is jó. Nem tudom, hogy mennyire megbízható, de a kendő is csak akkor működik, ha jól van megkötve és az állítólag nem is annyira egyszerű.

Vicuska:
Nekem is jobb az emésztésem a terhesség óta, de a hasmenéstől azóta félek, amióta azt mondta a dokim, hogy beindíthatja a szülést. Valószínűleg a barátnőmnél is emiatt jött a baba már a 34. héten. És persze a magas vérnyomást is komolyan kell venni, az toxémiára utalhat.
De semmi pánik, fontos, hogy konzultálj a dokiddal, hogy mi a teendő ilyen esetben, ő ismeri a legjobban a terhességedet. Ja, meg ilyenkor kérj vérvizsgálatot, abból sokmindent meg lehet állapítani.

Kép

Kép
rekanna

Lányok!

Örömmel jelentem, hogy megszületett az első fórumos baba!!! :D Betti (vagy valaki a nevében) a következő SMS-t küldte az előbb:

"Megvan a baba. Kislány. 3,5 kg, 53 cm. Egészséges, tiszta apja."

KépKép
nanett

GATULA BETTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VÉÉGREEEE DEJÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D
JAJjjj MÁR ALIG VÁROM A KÉPEKEt!!!!!!
Vendég

Jaj, de jooooo!!!!!

Betti,
Gratulalok!!!!!! Jo egeszseget es sok oromet kivanok kicsi lanykatokhoz!!!!! Varjuk a kepeket es a beszamolot!

Kép

Koszi Nanett, hogy feltetted!

KépKép
KépKép
vitte

Na ez egy nagyon jó hír!Megvan a baby!!!Már nagyon vártam!Örülök és ha beszél vele valaki adja át jó kívánságaimat és gratulációmat!
Már konzultáltam-találkoztam a dokimmal,valószinű,hogy csak teleettem magam valamivel és a vérnyomás is mástól lehet,mert eddig mindig alacsony volt.Remélem nincs semmi gond!Azért holnap megyek a háziorvosomhoz,hogy valahova továbbküldjön.

KépKép
vicuska

Látom bejött a nem szokványos esküvős kép, hát akkor itt van még kettő.... :lol: :lol:

Kép
Kép
Vendég

Bacilivi,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
vitte

Hatalmas gratula Bettinek es a kis angyalkanak!!!!!!
Kép

KépKép
KépKép
pannica

Sziasztok!

Jaj de jó gratulálok Bettiéknek.
Kép
rena12

Na, nem maradhatok ki 8)

Kép

Kép

Kép

:D

KépKép
KépKép
vitte

Szepek vagytok lanyok! Isteni a palmafas kep Bacilivi!!! :D

En meg nem allom meg, hogy felrakjak egy kepet a pocakomrol ma reggel keszult az erkelyen. Szoval ennyire nagyok vagyunk mar! :oops: Kép

KépKép
KépKép
pannica

BETTIKÉNEK HATALMAS GRATULAAAAAAAAAAAAAAA! ÉS MILLIÓ PUSZI!!!!!!!!!!!!! :)

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Először is Nagyon Gratulálunk Bettinek!Végre megérkezett!

Ma voltunk bent a János Kórházban a cukorterhelésen és végig azt néztük,hogy a kismamák közül nem-e a Betti valamelyik,dehát nem ismertük fel.Utána 4d-re vártunk és közben 2 baba is született,volt egy érzésem,hogy az egyik az övéké.Még egyszer gratulálunk! :D

Teszek fel 4d képeket a kisfiunkról,bár a vizsgálat felét 2 hét múlva csinálják meg,mert nem úgy mozgott a baba,hogy szép dvd legyen belőle.Tök rendes volt a dokinő,nem is kellett fizetni semmit és mégis fél óráig nézhettük őt.

Nagyon szépek vagytok az esküvői fotókon!!!Sajna én nem szolgálhatok ilyenekkel még,talán jövő év vége felé,de ez sem biztos. :(

Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Jaj, de jó! Bettinek hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

Sziasztok!

Érdemes volt benéznem!

Betti Gratula! Remélem jól vagytok!

Vitte: nagyon szép vagy a képeken! Kész manöken :wink: :wink:
Bacilivi és a többiek szintén!!! nagyon szépek vagytok!
:wink:

Pannica: szép a pocid, most látom, hogy egyidősek vagyunk pont! Vannak még jósló fájásaid?

Nanett köszi az infót!

Őzi: merre vagy???? Csak nem? :wink:

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

Nanett a lányok mondták, hogy a szemed neked is rossz! Mennyire? Téged nem küldtek el szemészorvoshoz?

Puszi

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Elöször is nagy nagy gratula Bettiéknek!!!!Tök jó,megvan az első forumos baba!!! :D :D :D :D :D :D

Képzeljétek ma voltunk UH-on és meglepetésünkre a kislányunkból kisfiú lett!!De nem baj én örülök neki nagyon! :) Az apáról már nem is beszélve.Majd ki csattan a boldogságtól hogy mégis csak fia lesz!!!Az UH-on annyira szépen kilehetett venni a kis fütyijét!
Lenne hozzátpk egy olyan kérdésem hogy nektek a 24.héten mekkora babát mondott a dokitok????
Csak azért mert nekünk most azt mondta hogy a méretei alapján 32 cm és 900 g!!Nekem a 900 g az tünik soknak vagy nem????
De inkább nagyobb legyen mint kisebb a korától!Nem??

Pusza mindenkinek!!

Dica
Vendég

vitte, jajjj nagyon szépek vagytok!!!

pannica, szééép naaagypoci!!!!!!!!!! és hihetetlen látni, hogy dec.végén egyszál polóban kint az erkélyen...

benkoka, hihetetlen jó az az uccsó kép a babádról!!! annyira ksi édi és teljesen kivehető a pofija!!!!!!!!!!!

dicamama, hááát tényleg soknak tűnik aza 900gr... :D :D

Hát csajok nekem gyanús ez a csend ŐZI körül.... lehet, hogy már 2 topic baba van???????
Vendég

Elizabeth,
bocs, csak most volt időm visszaolvasni. Úgy igaz, ahogy Vitte írta, nekem is erős a szemüvegem, ezért a dokim elküldött szemészhez. És Zsana is jól írta, nem a dioptria száma a döntő, hanem szemfenék vizsgálattal nézi meg a szemész, hogy nincs-e valami gond a szemeddel. Nálam csak kisebb eltérést talált, így engedélyezte a természetes szülést. Így neked is mindenféleképp el kell menned szemészhez, ő tudja szemfenék vizsgálat után megmondani, nálad mi a helyzet.

Írtam a nevünkben egy gratuláló SMS-t Bettinek. Remélem, hogy majd nemsokára tud jelentkezni és mesélni. Benkoka, akkor biztos láttad Bettit a kórházban.

Van olyan közületek, akinek már a köldöke kinn van? Nekem igen és fáj meg olyan fura. Ugye ez nem gond? Tudom, mindig ijedezek valamitől, hülye vagyok.

Nagyon szépek az esküvői képeitek! Nekünk még nem volt digitális képünk sajnos.

Dijcsi, örülök, hogy jobban vagy.

Pannica, a kép szerint nagy hideg nem lehet nálatok :D Nagyon szép (és jó nagy) a pocakod.

Barbamami, nagyon sajnálom a barátnődet. Még szerencse, hogy túlélték mindketten a vérzést.

KépKép
nanett

Nanett hányas a szemed? Milyen vizsgálatot csinált neked a doki?

Kép
elizabeth25

Elizabet, 5,5-ös, a sima vizsgálatokon túl kitágították a pupillámat és így szemfenék vizsgálatot csinált a szemész.
nanett

Akkor neked nem vészes, nekem -8-as. :-(

Kép
elizabeth25

Gondolom, elküldött a dokid szemészhez, ugye?
nanett

Ja, egyébként január 2-án megyek az első CTG-re. Már nagyon várom!

KépKép
nanett

WOOOOHOOOO! Vegre megvan az elso babank! Gratulalok Betti, es sok boldogsagot es megtobb tejcsit kivanok nektek!!!

Zsana.
Koszi a drukkot, valakire majdcsak hallgat majd Levi :) .

Bacilivi,
Vagyok meg en is, raadasul egyben, sokkal prozaibb oka van annak, hogy nem jottem. Osszeszedtem valami virust, most meg ulni is nehezemre esik itt a gep elott. Ma mar nincs lazam, de meg mindig eleg ramatyul vagyok. Soha jobbkor...
A kepeid nagyon jok!!!

Vitte,
organic cotton, khaki, large.
A parnarol, vagy a helyettesitesi lehetosegeirol itt van par video:
http://www.newnativeinc.com/instruction ... omfort.asp
Es a parna:
http://www.mom4life.com/catalog.php?ite ... tegory%3D4

Lanyok! Szepek az eskuvoi kepeitek! De most mar megyek vissza az agyikoba, bocs ha valaki kimaradt!

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Jó reggelt!

Betti: Üdvözlet a szülők táborában!
Kívánok nektek jó egészséget, sok örömet és boldogságot!

Reggelre nálunk esett a hó!
Igaz nem sok csak mutatóba, de elcsúszni biztos lehet rajta!
Üdv Zsu

Kép
Lilypie Kids Birthday tickers
Kép
zsu.

Betti sok boldogságot a babához. Sok tejet kívánok.
Nálunk is esett a hó tegnap de nálunk megmaradt igaz a városban már nyoma sincs a hónak de itt ha kinézek az ablakon minden fehér.majd ha lekicsinyettem a képet valahogy akkor felteszem mert lefényképeztük :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok

Nálunk is esett a hó Óbudán, igaz nem sok, de esett! :)

Képzeljétek kiscsávó annyira aktív, hogy fél egytől fél háromig nem tudtam aludni! Nagyon fáradt és hulla vagyok, legalább szokom a nem alvást! :D

Kép
elizabeth25

Sziasztok lányok!

Gratula, Betti!!!!! Erőt, egészséget kívánok az újdonsült anyukának és az ő pici hercegnőjének!!!! Nagyon várjuk a beszámolót, és a baba fotókat!

Hu-ha milyen szép mennyasszonyaink vannak itt a fórumon!! Nagyon szépek a képek, lányok.

benkoka,
De édes pofi a kisfiad! Olyan jól látszik az arca oldalról. Az ultrahangos meg tök jó fej volt, ha felajánlotta, hogy gyertek vissza máskor, és még fizetni sem kellett...

Kenguru kontra kendő téma:
Én tudok olyan kengururól, amit születéstől fogva lehet használni. A Chicconak van ilyen fajtája. Egyébként meg álltalában 2 hónapos kortól ajánlják a kengurukat. A kendő nekem eléggé megbizhatatlannak tűnik, ja és persze a helyes megkötésnek az elsajátítása sem piskóta, majd hogy egy tanfolyamot kell elvégezni ahhoz, hogy be tudd kötni... Na ehhez nem lenne türelmem.

Pannica,
Micsoda meditterán kilátás! Az ott tenger a háttérben, ugye?! Imádom a Földközi tengert!!!!! Még mindig irigy vagyok, hogy ilyen szép helyen laksz :D :D

Kép
dijcsi

Betti!!!

Gratulálunk!!! Végre megvan az első baba!!! Ezután biztos megindul a többi manócska is! Sok örömet, egészséget és siessetek haza! És várjuk a szüléstörténetet!!!

sch.judit

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?