Új privát üzeneted érkezett!

Mamacka, látom, színes kedvedben vagy :)

Az ajándékozásos dolog érdekes, mert ahány ház, annyi szokás (ejh', micsoda eredeti gondolatokat tudok én itt képernyőre vésni...! :lol: )
Egyik kolléganőm pl. úgy járt, hogy az apukája születésnapjára vett valami kedves ajándékot. Aztán a családi felköszöntés másnapján az apukája felhívta telefonon, és mondta, hogy szép és jó volt az ajándék, de túl olcsó(!!!), és hogy akkor majd ő ad pénzt a lányának, ha azon múlik, de vegyen már valami normális ajándékot is neki (...merthogy cikis volt az eredeti... hát, szegény kolléganőm jól ki is készült...)
Úgyhogy azt mondta, hogy karácsonyra (amolyan "bosszúból") kézzel készített ajándékokkal lepi meg a családot... (azóta még nem beszéltem vele, de remélem, nem lett nagy zűr a kézzel készített ajándékok miatt...)
Azért, ilyen történeteket hallva, kicsit szerencsésnek érzem a helyzetem (bár én sosem voltam igazán egy ajándékozós krapek :oops: ) - viszont Livi ajándékozásakor nagyon el tudok veszni a játékboltok polcai közt :lol: /húúú, a Régiós játékboltban mennyit ámultam - szinte a kapucnámnál fogva kellett magamat kicibálnom a sorok közül.../

Na, úgy hallom, Gabi hancúrozik Livivel a kisszobában, nagy a mulatság, de megyek, és rendet rakok köztük :D

Sziasztok!!
liviapu
 
 


Sziasztok!

Két nagyszülőzés között félúton egy fél napra megpihentünk itthon, holnap délben utazunk tovább, mi még holnap is karácsonyozunk (Levente kap sütifalót, Benedek meg FP kutyust!)
Párom nagyon megnézte a képeiteket, s követelte, hogy én is rakjam fel a mieink egy részét, majd elment "művészi" fotókat készíteni a fánkról (úgymond ő is tud olyat alkotni)

Képeink, még az ünnepek előtt kezdődően:
Benedek a lavórban hintázik:
Kép

Így karácsony tájt ilyenek nyílnak nálunk a szobában (meg egész évben, csak nyáron kiköltöznek az erkélyre):
Kép

Csak úgy:
Kép

Ez már a jeles nap:
Kép Kép

Rajtam levő rucik anyámtól ajándék:
Kép

És az ajándékok, meg az ajándékok és még játékok...:
Kép Kép
Kép

Az adventi koszorú és elfújása:
Kép Kép

Az ajándékba kapott "sárkányokkal" (így utólag nézve nem ártott volna fotózás előtt némi kakaóbajusz eltávolítás):
Kép

folyt.köv., csak a pici nagyon üvölt, altatni kell.

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Mamac,
mikor még az elején jártam a hsz-ednek, jót kuncogtam, hogy na, biztos lesz valaki, aki megjegyzi, hogy hi-hi, Gabi hogy utálja a színes szövegeket. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Természetesen semmi gond! :wink:



Ami azt illeti, nem hancúroztunk, hanem Livicsek mindenáron el akarta venni tőlem a gépet, én meg gondoltam egyet és elkezdtem fotózni, hogy küzd érte. :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Ezt Timinek :wink:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

 
 

Kormi,
és milyen jól tette a párod, hogy követelte a képeitek megmutizását!


Én meg elbénáztam és kétszer tettem fel egyet, bocsesssssz. :oops:

Ez is most készült, de ezt egy másikkal párban teszem fel, Livi Izsákkal 2 hetesen és 16 hónaposan :)
Kép Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Hát sziasztok,

Gabi,
most én nem tudom hogy mit is mondjak. :oops:
Vagy 5x elolvastam amit írtál, és egyfolytában azon gondolkodom, hogy "atyaég, hová, mire tartotok engem???!!!" Nem vagyok én alappillér!!! Ezzel az erővel mindenki alappillér, mert mindenki ott van a talikon, meg ír ide. És a szülinap. Hát ne csináld már, hát ha Livinek tartottunk volna szülinapot, akkor te is izgatott lettél volna az fix. Akkor te meg Zoli olyan GabiZolis-ak lettetek volna... :wink: mint ahogy azok is vagytok alappillérként, amikor feltesztek ilyen egyszerűen ennivaló képeket és besz.rás videókat Liviről. Ilyenkor meg én vagyok úgy, hogy de jó, hogy van köztünk valaki (na jó Zoli is mostanában :wink: ), aki ennyi képet, videót tesz fel, mert annyira jó nézegetni. :lol: Én csak írtam egy verset, és gondoltam megkérdezlek benneteket, milyen... 8) Nem számítottam én itt alappillérezésre, meg tyúkanyózásra. :roll: A klub meg anno adta magát, mert a lehetőséget már kerestük, és alkalmasnak találtam a helyet erre, amit megosztottam veletek, és a döntés is közös volt. És persze hogy én voltam a szervezője, ha már egyszer én kezdtem vele foglalkozni....
Max van egy kis szervezési és végrehajtási vénám. Max. és a KIS-en van a hangsúly... :wink: De nem miattam van ez a banda együtt most már több mint egy éve! Hanem mert mindenki - ismétlem MINDENKI összetartja. Ha valaki nem lenne összetartó erő, akkor az nem is írna ide. Na jól van, kicsit nekem is össze kellett szednem, hogy mit is akarok, mert tényleg először kissé megrémültem, hogy most engem magasztalnak...(Ha Jedi szavaival élnék: Valamiért hevesen tiltakozom a dícséret ellen :lol: )

De azért nagyon szépen köszönöm a dícséreteket mindőtöktől - jól esik. :)

Zsódajumam,
a te képeid is besz.rásosak!!! :lol:
A nagyobbakról és akarok képeket. Ne csak mindig Julcsiról. Azért Julcsiról is jöhet még, mert én őt is imádom, és akkora hatalmas szemei vannak, hogy csak na!!! :shock: Amúgy a hangulatos képek ösztönzőleg hatottak, és csináltam én is pár vaku nélülit még. De most nem teszek fel, mert sok idő, mire áttöltöm, kicsinyítem felrakom. MAjd holnap - csak hogy holnap is legyen mit nézegetni... :lol:

Zoli,
igen szoktam volt irogatni, de csak úgy magamban, és mivel évek óta nem nagyon volt magányos pillanatom, így egy kicsit elmaradoztak az irományok. Publikálni azért nem szeretném őket. Annyira azért nem vagyok exibicionista...(egy percig írtam le ezt a szót... :evil: ) :lol:
És hol ez a nevezetes Régió játékbirodalom, ahova nem szabad menni sok pénzel? :lol:

Ilba, nekem is tetszik az a gurulós-pakolós izé. Abban kiskockák vannak? Nagyon vagány! (Látom, a békesség kedvéért ti is feltettétek a fát! :lol: )

Timi,
jobbulást a csajoknak!

Jedi,
azt az ülést nem kéne Nokival együtt cipelned. Annál azért nehezebb, mert fémvázas, nem öntött műanyag. Igazából amikor kézben vittem, akkor két kézzel kellett fogjam, mert egy kézzel azért sok lett volna a súly. Nemtom mennyi lehet, de ha Noki rajtad van, akkor ezt nem tudod cipelni, sztem. Olyat nem lehet, hogy Nokipapával egyszer amikor épp nem dolgozik eljöttök érte kocsival?

Jut eszembe megkaptátok a képeket? A szülinaposakat.

Nálunk csendben telnek a napok most, nem is nagyon vittem ki most MArcit, mert még egy kicsit szörcsög az orra, és én is fújom még az orromat. :evil:
Marcival most már mi is sokat fogócskázunk, és bújócskázunk, nagyon élvezi. Meg szereti az új játékait is. JA neki is van olyan szines-huzogatósa, mint Livinek. Akkor Zoli is szerelt karácsonykor... :lol:

Na jól van, akkor mára búcsút intek nektek, jó éjt, legyetek jók, ééééééééééééééés hurrá éjféltől leadják megint a Springsteen koncertet az M1-en!!!! :lol:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Ilyen nekünk is van. :wink:

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Kormi,
Te tényleg nagyon szépen lefogytál!!! (bezzeg én... :evil: )
Nagyon csinos vagy, és Levente egyre jobban hasonlít rád. Mondhatni kiköpött...

Látod, Gabi, már megint ká jó képek!!! :wink:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Amúgy sziasztok!

Bubek,
Kösszencs a képeket!
És persze a verset is, nagyon megható!
A következő pocakosunkat oldalról fotózd majd, oké? :lol: :wink:

Mancs,
Ma uzsira megcsináltam a mazsolás almát, nekem bejött. Beni az első fél kanál után képes volt vizet hányni. :shock: (bocsi) Úgy látszik az alma nem lesz a kedvenc gyümölcse.
Ja és még a múltkor megcsináltam én is az új maláji Uncle Ben’s-t. Nagyon fini szerintem is.

Karis képek szuperek! Méééég!

Cool,
Látom Nokedli kezd belejönni az ülésbe. :wink:

Dia,
Azt a twister játékot tudja már Domi játszani? Jövőre vennék én is akkor, már úgy kipróbálnám. :oops:

Jumam,
Ezek a Julcsis portrék iszonyú jók!
Ha lesz pici időd átküldöd a talis fotóid Beniről? Köszi!

Natasa,
Mizu????

Timi,
Talicskás (inkább kiskocsi) építőkockákat az Intersparban vettük.

Kormi,
Csini vagy!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Bubek, aha! Akkor majd kocsival megyünk érte, Nokipapa ráadásul hozzátok közel (Kolozsvári u.) jár jiudozni hetente 2x, így biztos megoldható lesz.
Köszönjük a képeket!

Ilba, bezony!

Ma vettünk egy járókát nokedlinek (na mégis, kinek), ezúttal fa rácsosat, 1x1m, és kitettük a télikertbe, hogy fotoszintetizálódjon napközben. A "régi" kb fél éves hálós hauckot meg áttelepítettük a nagyszülőkhöz a kiságy helyett, mert egy mobil bútornak több értelme van náluk.

Jók ezek az ilyenvolt-ilyenlett képek... hogy ezek a plüsskutyák idővel hogy összetöpörödnek!

Kép Kép
coolasa
 
 


Ilba,
de jó ez a montázs, ki csinálta? :lol: :lol: :lol: (Én.)

Bubek,
na, most kapsz még egy kis magasztalást. :twisted:
Persze-persze, mindenki izgatott a gyereke szülinapján, pláne az elsőn, de te pont olyan voltál, mint most Zoli karácsonykor, mintha ő lett volna a kisgyerek. Érted. :wink: Az a baj, hogy nem tudom így elmondani, csak ahogy a fényképezőgépen keresztül figyeltelek, hogy mikor lőjem el, nagyon jól látszott az arcodon, mit jelent neked ez az egész.
A másik meg az, hogy ha van valaki, aki nem sajnálja az időt, utánajárást a közös dolgaink után, az Te vagy. Remélem nem bántódik meg senki, de lehet, hogy nélküled még mindig csak sóhajtoznánk, hogy de jó lenne télen valahol talizni. Tudom, Cool is utánajárt a Csepépháznak, azért is írom úgy, hogy "lehet". :wink:
Remélem most nem utáltál meg még jobban, mint a legutóbbi hsz- után. :twisted:

Húúú, igen, a GabiZoli...
Időnként elég kellemetlenül érzem magam, hogy annyi képet meg vidit rakunk fel, meg, hogy felváltva ömlengünk a lányunkról, hogy nem sok-e ez egy kicsit nektek... :oops: És most ne merjen senki olyat reagálni, hogy neeeem, dehogyis, meg ilyesmi, mert nem azért írom, de néha tényleg így érzem. :roll:

A szkájpon meg türelmetlenkedik valaki, úgyhogy most átsietek oda. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Cool,
csak nem a Kolozsvári utcai suliba jár íyxvasbg-ni Nokipapa? Oda jártam 4 évig, csak mivel sport tagozatos suli, gerincferdülésem lett a sok edzéstől így át kellett mennem másik, sima álatlánosba. :(
Most már ezt is tudjátok. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, nem, ez valami Hartel sportklub.
De a gerinces sztori érdekfeszítő volt mindazonáltal 8)

Kép Kép
coolasa
 
 


Bubek,
építőkockák (100 darabos). A. már nagyon ügyesen tud belőle építeni. :lol: Egész délután lefoglalta magát. :D
Fa nekünk mindig ott van, mert máshová nem férne. :)

Gabi,
köszönömköszönömköszönömköszönömköszönöm! :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, olyan érdekes, hogy Beni már olyan nagyfiú, de ahol nézi az apukája ölében a karácsonyfát, ujjaival a szájában, ott mégis babás!
Az első hangulat a la Ilbacsalád kép nagyon tetszik, bár nem tudom kivenni mi is van rajta (talán adventi koszorú??) de talán nem is fontos.

Nagyon édes Livi ahogy táncol a tigrissel, aztán bumm bele a lavórba!! Gondolom aztán vitte és kiöntötte az ablakon… :)

Sasha, hogy nálatok mindig történik valami!!! Ennyi minden még egy írónak sem jutna eszébe, ami nálatok történik, ill ha könyvben olvasnám, azt mondanám, ez túlzás, ilyen nincs!! És mindezt irigylésreméltó derűvel éled meg!!

Novum, jobbulást mind a két lánynak!

Kedves Kondel család, elnézést, hogy leKnódeleztelek benneteket, nem is vettem észre akkor csak utólag! :oops: :oops:

Cool, Lakáskultúra III évfolyam, 1985. 15 szám. :wink: :lol:
Jó akkor fényképezős dolgokról ne beszélgessünk!! Az téged amúgy is -időnként- érzékenyen érint. :wink:

Mamac, sokszor vág Julcsi ilyen képet, és mondják rá, hogy morcos, pedig szerintem ilyenkor csak megfigyel.

Nátha nálunk is van, Julcsiorrot kb 2x kell szívni egy nap, Dada ugatósan köhög időnkétn, Zsónak mára már elmúlt az állandó görcsös köhögése.
Úgy saccolom, hogy J első foga talán még idén meglesz, nagyon készülődik kifelé. Az éjszakáink ramatyok, nem is számolom, hogy hányszor sír fel. Bár 2 napja, szerintem tévedésből, az esti 8-9 órai szopi után csak hajnali 4kor ébredt. :D
Lerakni mostanság csak a nagyágyon tudom nagy nehezen, napközben eleve ott szopizik, így legalább én le tudok lépni mellőle.

Ma voltunk hasi ultrahangon, ahová az új doktornénink küldött, J nagy anyajegye (nagyanya jegye) :) miatt, persze semmi baja a gyerkőcnek. A fejébe már nem is próbáltak belenézni, mondván, hogy ahhoz túlságosan benőtt a feje lágya. Mondtam az uh doktornőnek, hogy tulajdonképpen ő már látta J-t csak akkor a pocakomban volt. 10 hónappal ezelőtt ugyanis a terhesség alatti harmadik eperohamom nem múlt el és a negyedik napon már annyira szarul voltam, hogy kórházba kellett mennem, ő állapította meg, hogy epeköveim vannak. És akkor, nem bírta ki és rákukkantott Julcsira is. Addigra már be is voltam sárgulva, ott is tartottak (szombat volt) és hétfőn csináltak egy kis műtétet, a számon ledugtak egy csövet és megnyitotték az epevezeték végét ahová be volt szorulva egy elszabadult epekő. Azóta köszönik szépen a többiek, jól elvannak ott ahol vannak (talán el is tűntek-ebben reménykedem), bár amikor úgy érzem keezd fájni a hátam, mindig kicsit betojok, hogy ez most megint az. Nem a fájdalomtól félek, hanem, hogy kórházba kell venni, mert az most epehólyag eltávolítás lenne és néhány nap ottartózkodás. Julcsi miatt lenne nagyon zűrös, azon drukkolok, hogy legalább addig ne legyen semmi amíg szopizik. Meg szoktam mondogatni magamban, hogy : nincs epekövem, nincs epekövem.

Tücsi, a barátnőm 12 nappal volt túl már a kiírt időpontnál, öregedett a méhlepény azért akarta BJ megindítani a szülést. Azt hogy könyökölni miért és mikor kell, nem tudom, lehet, hogy olyankor gyorsan ki kell bújjon a baba, különben gáz van és ilyenkor nincs más megoldás. Talán jobb amint a vákuum, bár nem tudom, azt még alkalmazzák-e ma még. Te beszéltél vele arról, hogyan szeretnél szülni?

Ilba, küldök képeket, vmikor, lehet, hogy majd váratlanul :)
jumam
 
 


Nézd csak Bubek, ilyen volt az arcod:
Kép Kép Kép
azért Tücsi is ragyogott:
Kép
jumam
 
 


Gabi,
jóvan megadom magam, már nem akarok több magasztalást. :evil: Oké. tényleg szeretek veletek talizni, és ezért tényleg megteszem azt, ami tőlem telik. De azért ez nem olyan eszement sok, hogy ennyire kilógjak közületek.
Na akkor jól lebuktam! Egyszer már írtam, hogy hú de jó, hogy nem szokta azt senki fényképezni, amikor MArcival játszom...akkor tényleg átmegyek gyerekbe, az biztos. Bár kívülről nemtom milyen lehet,, de belül néha tényleg gyereknek érzem magam... :oops: :lol:

Jedi,
A Hartelbe jár???!!! Ez király! Egyik edzésnél gyertek el Nokipapával, és amíg ő edz, addig ti itt nálunk szépen ellesztek, és azután Nokipapa eljön ide értetek meg az ülésért...valamint ezt az eseményt (ülés nélkül) többször is megismételhetnénk :wink: ...nos?

Na menek mostmár, mert szomjas vagyok, és be kell állítani a videót...tényleg jóéjt!

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


ÁÁÁÁÁÁÁ!
ezek a képek most miért estek így szét??????????
pedig már azt hittem tudom, higy kell rendesen lekicsinyíteni :cry: :cry: :cry:
jumam
 
 


Jumam,
nem koszorú, hanem kandalló. :)
Ez a lakáskultúra komoly? Rajta van a neten?
Jézus, ezt az epés dolgot nem is tudtam. :shock:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


:?: Csajok, szilveszterkor ki, mit, hogyan? :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


itthon hallgatjuk a házbeli bulik zaját meg a petárdákat és ásítozunk a tévéműsoron

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ilba, ha jobban megnézed a dátumot amit írtam, (1985) akkor kiderül mennyire komoly :D . akkor 15 éves voltam :)

Szilveszterkor nálunk lesznek az unokatesók, 2 db, de egy biztos. Mindig szoktak műsort , bulit csinálni, velük bulizunk.
jumam
 
 


Ilba, a lakáskultúrás poén lehet ugyan komoly, de nincs fenn a neten. Az én serlokki vénám is rögtön dolgozott ugyanis... :wink: Viszont ne feledjük: Jumamék nem rég költöztek ki oda ahova, előtte Mancs magát dalospacsirtának képzelő főnöke fölött laktak a belvárosban...

Bubek, erre visszatérünk januárban, és klikkesedünk, hejderutyutyu!

Gabus, ez a szilveszteres programleírás olyan jellemző volt rád. :lol:

Kép Kép
coolasa
 
 


Mármiant a gyerekeink unokatesói :wink:
jumam
 
 


[quote="coolasa"] írta:coolasaViszont ne feledjük: Jumamék nem rég költöztek ki oda ahova, előtte Mancs magát dalospacsirtának képzelő főnöke fölött laktak a belvárosban...


Soha nem értettem, hogy hogyan jött elő KI, most már ééééértem. :wink:

Jumam,
:oops: tényleg, pedig már A-nak is elújságoltam, hogy benne vagytok. :D :oops:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Cool helyesbítek, a dalospacsirta főnök felett kb 12 éve laktunk, még anyukámékkal, a Városmajorban. Aztán laktunk a belvárosban kb 2 évig, aztán jöttünk ide a régi házba (kb 10 éve), aztán amikor azt kinőttük akkor bővítettünk - volna, de bontáskor derült ki, hogy le kell bontani az egészet :cry: . Így a régi rész is újra lett építve+a bővítés. ez a ház kb 4 éve áll.
Csak, hogy ponotsak legyünk
jumam
 
 


pontosak
jumam
 
 


[quote="ilba"]
írta:
ilba Jumam,
:oops: tényleg, pedig már A-nak is elújságoltam, hogy benne vagytok. :D :oops:


Na, ez meg Ilbára jellemző. :lol: Olyan ari, ahogy fellelkesül a dolgokon. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ilba :D :) :) :) :) :D
jumam
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a dicséreteket, sajna azért a karácsonyi menük meg fognak látszani. Mindenesetre az apósomék ott sajnálgattak, hogy biztos nagyon beteg voltam, hogy ennyire lefogytam....

Jön a folyt.köv., ez már a párom szüleinél.
Nagyobb uncsitesóval, a papa kalapjában:
Kép

Benedek szó szerint felidegelte magát azon, hogy nem tudott választani a sokféle süti közül, első nap nem is evett mást:
Kép

Elmentek borért a Somlóra, a papa nagy örömére Benedek imádja a pincét és a szőlőt:
Kép Kép Kép
Benedeken az oroszlános kétrészes overáll is kariaji, csak az a bibi, hogy neten vettem, s igen szűkös neki, alig bírom felhúzni rajta a cipzárt. Őkelme viszont teljesen beleszerelmesedett, így egy darabig használgatjuk, majd továbbadom.

Benedeknek nagyon tetszett a családi fotóalbum:
Kép
Azt azért nem nagyon hitte el, hogy ez a két gyerek az apa és a nővére, a keresztanyu:
Kép

A devecseri karácsonyfa vakuval és anélkül:
Kép Kép

Babó is megcsodálta:
Kép

Megyek, megpróbálok elmerülni egy kád vízben, a párom meg csomagolja a kecskemétiek ajándékait.

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Képzeljétek én megarchívot olvasgatok és ilyen képeket találtam... :) :) :)



Kép


Kép


Kép

Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép

Kép


Kép

Kép

Kép

Kép
Ez történik, ha a Mikulás és Hófehérke összeszűri a levet...


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép


Jó pár órája ezzel vacakolok... tudom-tudom nem vagyok normális! :(
Vegyétek karácsonyi ajándéknak! :)
Pussz megyek aludni mert szétestem...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mamacka, köszönjük a képeket, ha ez jelent valamit, kicsordult a könnyem. Nagyon kedves ajándék tőled. :)

Helósztok csajok, tök hiányoztatok!

Felületesen, de visszaolvastam, főként a képeket néztem meg. Mi nagyszülőztünk vidéken, meg ugyebár itthon is, meg családlátogattunk (nálunk meglehetősen nagy a család tág része, és még hangos is, szóval imádom a zajos karácsonyi összejöveteleket), de most már itthon, és pihi. :)

Kari nálunk is szuperjól alakult, még a karifa is a helyén áll, és az égők is rajta vannak. Nekünk földlabdás van, mert én sem vagyok a kivágott fák rajongója, ezt pedig elültetjük, már lassan lesz egy egész fenyőerdőnk. :wink:

Az ajándékozásban a Mamacka vonalat visszük, kevés, de személyreszóló ajándékok, idén meglehetősen kulturális ajándékokat adtunk-kaptunk, mi színházjegyeket, tesóméktól házilag készített karisütiket karidobozban, és Bence sem kapott egy szobányi ajándékot, mindenkitől egy-egy apróságot.
A legnagyobb sztár a bébitaxi lett anyuéktól, de azért a tőlünk kapott Rody gumipaci is nagy kedvenc lett. Iszonyú jókat lehet rajta rugózni. :)

És akkor egy pár kép. Gabinak egy pár alvós (utazóágyas), dédis kép, Rody pacival, babytaxival és apukámmal, meg képek a fáról. :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Nahát Mamacka!
Nagyon jó volt végignézni a képeket, ugyebár én nem mindenkit láttam pocakosan, de Gabuska tényleg úgy néz ki, mint egy energiatakarékos izzó :twisted: hehe

Nagyon szuperek a képek, imádom!
Legjobban a sörös cumisüveges tetszett:) és milyen érdekes a legtöbb babát felismertem:) mármint nem változtak olyan sokat ííígy értettem!

Kormi!
De jó lett a vaku nélküli karácsonyfa fotó!

Eszti!
De aranyos a ló, vagy micsoda!
Az nem baj, ha csak 1-2 dolgot kap egy embertől ajándékba a kicsi, elvileg nálunk is így volt.... de mivel már előre megvettük az ajándékokat, így mindig csapódott hozzá valami. Fő ajándéknak tőlünk a favonatot kapták. Aztán volt akciós micimackós kirakó, meg még a tigrises polár takaró (1-1 mindenből) és kis leporellót is kaptak.... Ha ezt vesszük így nem is sok, na de anyósom is így volt vele, meg anyám is:):):) ezért lett olyan sok az ajándék na meg ne feledkezzünk meg a felnőttek ajándékairól sem. Após-anyós, apám-anyám, meg ugye mi, az 6 felnőtt ajándék... idén mind nagy dobozos lett az is. hiába nagy a család....

Kép
sasha
 
 


Mamac, de jó ötlet volt ez a képeskönyv összeállítás! Én idén csatlakoztam be a csapatba, így sokakat nem láttam se 2in1 állapotban, sem a bébiket kicsin.... számomra Petra, Marci, Görgőcske, Livi, Beni, Sziszkó már mindig is a Nagy Generáció voltak, ahol meg nem ismertem fel a képen senkit, ott rájöttem, hogy én eddig Jucussal csak jóízúeked leveleztem, de őt még élőben nem volt szerencsém látni, és ez vonatkozik bé családjára is. Nade majd a jövőben!

És ha Liviről nem kiáltana már csecsemőként is a képről, hgoy ő Livi, anyukája képfeliratai semmiféle kétséget nem hagynak efelől :wink:

Peszti, újra itthon, éljen! Nálunk is takarékosabb karácsony volt, nem feltétlenül anyagi értelemben, hanem hogy kevesebb tárgy, körültekintőbben megválasztva. Pl Noki még egyáltalán nincs azon az érettségi fokon, hogy a Sasha-család féle dömpinget értékelné (pedig milyen jó is az), ezért csak 1-2 dolgot kapott, amit be is tud fogadni. De fogadok, ha 3 hónap múlvára esne a karácsony (mint ahogy a szülinapja fog), akkor már gondosabban tervezek majd neki és gazdagabb ajándékkupacok várják.

Gabus, nagyon hasonló ruhákat látok Livicseken, mint mostanság Nokin! Ugyanaz a divattervezőnk netalántalánttalántán? Hihi. Devicces.

Kép Kép
coolasa
 
 


Kép
Kép

Örülök, hogy örömet szereztem!

Eszti és ehhez a két képhez mit szólsz?
Olyan mintha ugyanarról a gyerekről készültek volna vagy legalább is rokonok lennének! :) :D :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok!

Először is, Mamac! Nagyon köszönjük a képeket, már nem tudom hányadjára nézem végig őket. Szuper!!!!!!

Kormi,
Benedek annyira édes Nagypapival a borospincében. De a többi kép is szuper persze! :wink:

Nem is írtam, hogy tegnap feladtam a kódokat a fürdőjátékhoz. Legalább. Úgyhogy kérem a drukkokat, hogy most már ne találjam meg a kódokat, mert akkor tuti megüt a guta.

Képzeljétek, lehet, hogy ma végre jót csináltam? :shock: :D
Kép Kép
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, és mi volt ez??? :)

Mamac, én az első képet nem látom, csak a fiamat. :) Feltennéd még egyszer, hogy megnézzem, kire hasonlít?? (amúgy sejtem...)

Cool, én is a szülinapra gyúrok. :wink:
Vendég
 


Eszti,
semmi extra, spenót és már nemcsak tojás sárgáját, hanem pici fehérjét is kapott és kapott bele még másfél répát is. Tényleg fini volt.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Peszti, 1. kép megnézéséhez: jobb klikk -> kép megjelenítése. Ott lesz az. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


...no akkor még egyszer... erről a vacak gportalról nemjeleníti meg a képeket...


Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Pedig nem egy az apjuk.....:) tényleg.... :wink:
Mamac, köszi, ez nagyon aranyos. :wink:
Vendég
 


...csak a dokijuk! :) :D :wink: :oops:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


...csak a dokijuk! :) :D :wink:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


He-he, tényleg nagyon hasonlít, csak Áron picit jobban ráncol. :lol:

Mi az, senki nem mer írni?
Na akkor megnyitom az esti fórumot ... :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


SZIASZTOK!
COOL!
Én csak 3/4 részig néztem a műsort.Érdekes volt :roll:
Felvenni nem tudom mert csak lejátszó dvd-k van.Bocsi.

Mamacka!
Köszike a képeket. :wink: :D

Kormi!
Hú,Te aztán tényleg fogytál,nem is kevesett :!: :twisted: Nagyon szupik a képek,köszike. :wink:

Gabi!
Szupik a képek.Mindig olyan jókat derülök rajta. :lol: Akartam már írni,hogy irigy a bilizésért. :twisted: :twisted: Domi nem igazán mutat hajlandóságot leszokni a pelusról. :evil: Talán majd nyáron. :roll: 8) :wink: Ma is állva nézte a Tomas vonatos kedvenc meséjét.Mondom Neki:Kisfiam ülj le,ne állva nézd a tv-t!Erre ő:Nem ülök mert bekakiltam. :lol: 8)

Eszti!
Nekünk is hasonló ugrálós állatkát hozott a jézuska csak a ennek az eredeti neve hop-hop pony.Mi csacsinak hívjuk. :lol:

Ilba!
Ááááá,dehogy tud twisterezni Domi!Csak utánozta az unokatesókat. :lol: Különben nem ő kapta hanem az unokabratyóm kisfia.De attól Ti vehettek jövőre Beninek! :lol: Domi számítógépet kért a jövő évi Jézuskától. :evil: :roll: :shock: :wink:
Szilveszterezni a barátnőmékkel fogunk hatosban.Vagyis hetesben mert úgy néz ki pocaklakója van. :) Menü:Malacsült párolt káposztával,krumplival,franciasali,fasírt,kaszinó tojás,muffin,sós süti,este:sült kolbi,hurka,főtt virsli.Szóval fogyizni nem fogunk. :oops: :wink:
Mi jót csináltál ami annyira izlett Beninek :?: :lol:

Mindenkinek szép álmokat. :wink: Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Ilba, biztosvmi jó film megy a tv-ben.

Kormi, mamac, Eszti, sasjtine, légyszi küldjetek kb 10 képet a gyerkőcről+1 anyásat a jumami@gmail.com címre. Meglepi készül...

Mi ma Dédiéknél voltunk.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép
és a karáconfa mégegyszer (bocs, nem bíírom kihagyni :oops: )
Kép
És kép a lányokról:
Kép
És a fiúról: Kép
jumam
 
 


Dia te is küldj légyszi képeket Domiról! Köszii

Kormi hogyan fogytál le? Érdekelne... sajnos...
jumam
 
 


Dia,
húúú, így is éhes voltam, de most mehetek ténylegesen ki a konyhába. :twisted:
Számítógép: :lol: :lol: :lol:
Spenót volt.

Jumam,
nagyon jók a képek, nagyon szép lurkóid vannak és Zsófi nagyon hasonlít Rád.
Hány fok van nálatok?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, kb 22 miért?
Szinte minden szobában más egyébként, elég nagy különbségek vannak.
jumam
 
 


Mert Dani mezítláb van. Vagy csak a fotó kedvéért állt oda?
Az én érzékeny kis talpacskáim kb. fél perc alatt lesznek hidegek a 23-24 fokban.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Jumam, semmi baj, Ilba biztos csak arra utal, hogy Dada mezítláb van lefotózva. De nyilván, ha hideg volna, nem lehetne így, szóval ezzel meg is válaszolódott a kérdés. 8)

Az én oldalamról azért volt kihalt a net, mert délutántól a japán Wasabi étteremben voltunk, és egész este sushikat ettünk all you can eat rendszerben. Nyami.

Kép Kép
coolasa
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?