Sziasztok!
Melódia, jobbulást kívánok! Igyál soksok folyadékot, és legyen melegen a veséd! na és pihenj is vmit...
Szkata, farmer..
de akkor most muszáj bevásárolnod!!!
Mi az a labello-effektus???
Bettus, ügyi a párod, hogy nem hagyta magát photohall-ügyben! szégyelljék magukat!
Kittyke ügyes, hogy már átfordul!
Gesztenye, szeencsére Gergő nem bódult el a konyakos meggytől
Viszont én leállok a csokival, mert elég érdekes az a rész ahol elvileg a derekamnak kéne lenie....uis, most ott néhány impozáns hurka van...
Mamy, ki fogom próbálni a fitolacot, nem mintha tejgondok lennének (hál'Istennek), de már unom a laktoherb ízét.
Amúgy már régóta akartam mondani, hogy le a kalappal előtted a szopi miatt! én Gergő születése óta szoptatok, és csak az elején volt nehézség, de úgy érzem, nem ez a kunszt, hanem amit Te elértél. Hiszen teljesen el tudtad hagyni a tápszert, és most 100 í5-ban szoptatsz! Hát, ehhez kellett lelkierő, meg kitartás...Nagyon ügyes vagy!!!
Mák: sztem eheted...anyi mindenre rámondják, hogy allergizál...lehet, hogy tényleg csak frontot érzett Geszti. (aki nagyon ügyesen forog!)
Edi, a csokitól sajnos nőnek a hurkák...úgyhogy leállok, és elkezdek tornázni...
Beuka, nyugodtan egyedülhagyhatod a babát, neki annyi figyelnivalója van, hogy alig győzi feldolgozni...persze, kell játszani is vele, de egyedül is sokat tanul.
Bevált a fürdetőkrém feloldása?
Anikó, üdv köztünk! Szépek a leányzók! Mi az az Aloe first???(buuuuta vagyok...
)
Ákata, már akartam kérdezni, hogy nem Elzának indult Liza? Vagy Elza, csak Lizaának becézitek?
Nálunk: szolid reggelink volt, Gergő 270-et evett....őrület. Moast ezerrel iszom, hogy pótoljam a folyadékveszteséget.....
Tegnap este levideóztuk, ahogy életében először céltudatosan nyúlt vmihez!
Hang nélkül, meredten koncentrálva, lassan nyújtotta a akezét, és lassan megérintette a macis csörgőt!!!majd hangosan nevetett-meg kellett zabálni...
Már 2 hete oldalra fordul, hasra, vagy hátra még nem megy, de kivárjuk!
A terhesség teljesen hazavágta az amúgy is pocsék térdeimet, úgyhogy csak a callanetics jöhet számításba tornaként...meg is rendelem dvd-n.
Ja, múlt héten teszteltem:negatív....
hülyén hangzik, de úgy tele voltam várakozással...de így is jó. Hányingerem volt 2 napig reggel, de ezek szerint csak a kaják...
Eddig védekeztünk, de nov-ben egyszer kifogytunk a megelőzőeszközből, és kockáztattunk...Most eldöntöttük, hogy nem is védekezünk, hiszen még nem jött meg újra (bár a dokim szerint ez abszolút nem jelent védelmet), és úgyis megpróbálnám a tandem-szoptatást, ha mégis baba jönne...Szóval, bármi is lesz, annak örülünk!!!
Megyek, megnézem Gergőmet!
Puszi, Angel