Új privát üzeneted érkezett!

Zsoka

En is boldog nevnapot kivanok

Napocska
napocska
 


Sziasztok!

Remélem, észrevenni, hogy vasárnap óta már egy érett gondolkodású, felelõs 29 éves sorait lehet olvasni a nevem alatt, és nem egy holmi csitri 28 évesétKépKépKép
Áron rajzolt nekem egy nagy szívecskét, és beleírta, hogy "Boldog születésnapot, Anyu! Szeretettel ÁÁHB"KépUgye, milyen jó anyukának lenni?Kép Kis családomtól kenyérpirítót kaptam, amire már régóta fájt a fogam. Mikor kibontottam, Hanna csalódottan jegyezte meg: "Nem babát kaptál!"Kép Most vasárnap meg buli lesz nálunk a tágabb család részvételével.

Bábi ma megtanult csettinteni a nyelvével, és egész este ezen új tudományát gyakoroltaKép Így felelgettek egymásnak a tesókkal, és hatalmasakat kacagtak rajta! Olyan édesek voltak. Ja, és tudja a tesók neveit, mindig arra néz, akirõl szó van!

Holnap reggel meg a bõrgyógyászaton kezdünk a változatosság kedvééért. Hanna és Áron tele vannak rettenetesen viszketõ kiütésekkel, ráadásul Hannuson még ekcémás jellegû sebek is vannak az egész tenyerén, a lábán, pocakján, de még a hajas fejbõrön is. Elég horror, ahogy kinéz, mert kifakad és vérzik is.Kép Már többször voltunk dokinál, de eddig nem igazán segítettek, volt többféle diagnózisunk, ezerféle kencénk, de javulás, az semmi. Még az anyatej segített leginkább (azzal kentem). Az az egy szerencsénk, hogy Hannának baromi magas a fájdalomküszöbe, különben asszem, nem aludnánk egy percet sem (hehe, jól fog ez még jönni neki 2x év múlva a szülõszobánKépKép). Szóval gondoljatok ránk, hogy mondjanak valami használhatót!!
Na, ennyit rólunk!

Lenocs!
Hát ez elég horror-történet! Tisztára kirázott a hideg, ahogy olvastam! Lehet, hogy tényleg megérne egy kivizsgálást.
Vizsgákhoz egy kalappal!

Zsóka!
Boldog névnapot!

Edóka!
Betegeknek jobbulást!

Kanga!
Ti hogy vagytok?

Virág!
Szurkolok itt is, hogy tényleg ikeanénje legyetek(Bigacsiga után szabadonKép)

Puszi és jó éjt: Pele
pelcsi
 
 


Bigacsiga,
egye fene, de a Virágot jobban szeretem. Tudod, mit? Talán majd átregisztrálok a svéd nyelvû virágra. Kép

Zsóka,
nem kell kötekedni, naaaaaaa! Kép Totya jófej volt, de az állást azért nem neki köszönhetjük. Tegnapelõtt meg tegnap telefonálgattam egyik minisztériumból a másikba meg vissza, meg Magyar Orvosi Kamara, míg megtaláltam az illetékest, mondám neki, ne fogja vissza magát, mennénk mi akár holnap is, hát így tett, néhány óra múlva az egyik hölgy hívta a páromat, egy másik engem, miszerint van egy állás odaát, küldje el a párom az önéletrajzát, meg valami pályázatot (lányok, ha valaki tudja, mi célt szolgál egy utóbbi, meg hogy kell megírni, légyszilégyszilégyszi írja meg magánba, jóóóóóóóóóó?), szóval felvették a tempómat. Kép Ovi: ha tutira megvan az állás, akkor 3 hónap kötelezõ svédtanfolyam a páromnak, aztán usgyi. Nagyon gondban vagyok. Féltem Rubent. Úgy látom, neki nehéz a beilleszkedés. Eddig csak neki mondtam el Sv.o-t, mert õ tud titkot tartani, és mert meg kellett vele valahogy értetnem, miért nem vagyok lelkes az ovitól, ahová õ mindenképpen menni szeretne. Azonnal azt kérdezte, hogy fog õ megérteni másokat.
Mennyire sérülhet attól, hogy beilleszkedik egy csoportba, aztán mire kezdi jól érezni magát, elutazunk egy országba, ahol nem csupán szociális, hanem nyelvi akadályokba is fog ütközni. És fordítva: mennyivel lesz, lehet neki könnyebb a Sv.o-i beilleszkedés, ha ezt a pár hónapot itthon tölti.
Ha jól tudom, min. 2 év a szerzõdés. És boldog névnapot! Kép

Edó,
Fanninak jobbulást, neked meg "igazi" munkát! Kép

Pele,
ha Hannusnak jó kedve lesz tõle, kaphatsz tõlem egy babát. Kép Szorítok a bõrgyogyin. Kép Ne hagyd magad lerázni! Beköltözzek azidõre a testedbe? Kép

Virág
Virág (fiore)
 

 
 

Sziasztok!

Pele! Igen, egybõl látni, hogy érettebb lettél...
és BOLDOG SZÜLINAPOT!!!! KépKépKép
Bõrbajokért nem irigyellek. Kép Ez ugyanaz, mint a múltkori? Szegények! Kép Ákos jobban van?

Zsóka! Boldog névnapot!

Kanga! Meggyógyultatok?

Lenocs! Ez nem hangzik túl jól.Kép Engem a "sima" hányás is kikészített... Múlt héten Luca után engem is elkapott Kép
Üvegmatricát eredetileg mécsesre, fûszertartóra, vázára akartam csinálni, de eddig fõleg képek készültek az elsõ kisebb darabok után. Ez most nekem jobban tetszik. Gyártottam pár matricát ablakra is.

Lucával ma megyünk a 15 hónapos oltásra. Lányok, nálatok milyen volt? Zsófinál ha jól emlékszem, nem volt különösebb utóhatása, csak a 3 éves oltás után fájt nagyon a lába.

Most találtam egy újságban, hogy 24-én vasárnap az Erzsébetligeti Színházban Gyerek buli lesz. Táncház a Kolompos együttessel 10-tõl, bábszínház, játszóház. Belépõ 450 Ft. Érdekel valakit? Dec 8-án is lesz, akkor Mikulás mûsorral.

Puszi
Andi

Andi
andi3
 
 


Sziasztok!
Köszönjük jobban vagyunk! Gergõ már megy holnap oviba.
Hétvégén buliztunk is! Mindenkinek (kivéve engem) van valamilye okt.,nov. és decemberben.Így az egész nagycsalád összejött és ment a mulatozás.Gergõ közölte , hogy neki az egész hétvégén névnapja lesz.Hiába mondtam , hogy csak a vasárnap volt az õ napja!Kép

Pelécske!
Nagyon boldogat!!!!

Lenocs!
Én biza kivizsgáltatnám! De ez az én véleményem.Remélem jobban vagytok!!!

Virágom!
Aztán kint az elsõ az internet legyen!!! Mármint a beszerzés!
Mi lesz velünk nélküled????????

Mennem kell ,mert Gergõm éhen akar halni!!!

Puszka
Kanga
Kanga-Zsebibabák
 


Sziasztok!

Pele: boldog szülinapot! Kép (Tegezhetlek még? KépKépKép)

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!

Pele!
Hát meg kell mondanom, még mindig csitris amit írsz! Gratulálok, hogy elérted ezt a remek prímszámot életkorban KépKépKép
Még egy pár napig majdnem egyidõsek vagyunk. Aztán elöregszem Tõled , de bibibáá az enyém is prímszám lesz!
(A helyes megfejtõk virtuális mosolyokat kapnak ajándékba Kép)
Remélem a bõrgyógyászat hamar enyhülést hozó megoldást talál!

Virág!
Sok sikert és sosem lankadó energiát ezekhez a dolgokhoz! Ehhez egy intenzíven 29 éves pszichológus kell, hogy leánykád fejlõdésének rögmentes útját kielemezze...

Lenocs!
Asszem egy gégészeti esetleg gastroenterológiai kivizsgálás nem lenne hátrányos, bár szorosan kötelezõ idegnyugtató teák fogyasztásával és relaxációs tréningekkel összekapcsolni a vonatkozó édesanya részérõl Kép
Az is bõven lehet, hogy semmi rossz nem derül ki. Gyermeked így mûködik és kész. Csak dönts száz méteres futásrekordot, amikor egyet köhint, tarsolyodban a megnyugtató bevált módsazerekkel, hátha nem fajul el.

No csá!
Snoopy
snoopy
 


Sziasztok!

Úgy látom majdnem mindenki költözik. Még jó, hogy a net nem országfüggõ, így én is felszólítalak benneteket ezennel (Zsóka és Virág), hogy az elsõ tényleg a net legyen KépKépKép amit beszerztek. Aludni szivacson is lehet KépKép

Pelcsi! Hú ez nagyon rosszul hangzik, mármint ezek a sebleírások. Én már egy kis ekcémától bepánikolok, igaz, hogy Szabolcs családjában nagyon durván jelen van és félek, hogy Lilin is kijön. Küldök puszikat a bibikre KépKép Ja és boldog szülinapot, te érett anyuka KépKép

Lenocs! Ez kész horror. Jobbulást nektek. Nem tudok semmi használhatót mondani csak ennyit.

Andi! Nálunk egy kis kiütés és hõemelkedés volt a 15 hónapos oltás után, de semmi más. Lilit nem viselte meg, ha jól emlékszem.

Lili is belázasodott hétfõn 39 fokig, tegnap már csak hõemelkedés, ma pedig teli orr. Ki érti ezt... Én meg mindig arra a h...e agyhártyagy.ra gondolok.


Pusz:

Anikó
Gerianikó
 


Köszönöm az együttérzéseteket, valamit javult a helyzet, komoly beszélgetéseket folytatok sarjammal, amit rendkívül komolyan hallgat, miszerint nem történik vele, semmi baj, ha köhög, vagy ha hány, ne ijedjen meg (csak nektek árulom el, hogy tegnap mutattam neki egy kis öklendezést, hogy velem is elõfordul ilyen és látod túlélem. Bocs a részletekért).

Pele!
Happy Szülinapot Neked! Van még 1 éved a huszasok között, használd ki! (hajnalig buli, pasizás, alkohol, drogKép )

Virág!
Most csinálok egy leendõ pályázatot a leendõ sógoromnak. Mivel foglalkozik a férjed? Nem mondták a szükséges feltételeket, mert abban nagyjából körvonalazódik, mit kell tartalmaznia a pályázatnak.
Amúgy a legjobb helyre mentek, asszem ott a legmagasabb viszonylagosan az életszínvonal. Most költözött ki egy barát srác, aszongya, hogy prûdek (nem isznak meg ilyenek, csak sutyiban, de szerintem ez nem fog visszatartaniKép )
Fél éve pedig Brüsszelbe költözött egy barát család, ahol a nagyobbik gyerkõc 2 éves. Januártól megy oviba, a mercin és egyéb szavakon kívül nem ért semmit. Szerintem egy hónap alatt belerázódnak. És jó az, ha valaki ilyen módon tanul nyelvet gyerekkorában!!

Andi!
De jó, ha Panna felépül addig, mi tuti átsétálunk!

snoopy

Igen,anyuka nyugtatása folyamatban. Tegnap láttam valami újságban a Hova nevû nyugtató term.gyogyót. Erõsen szemezgettem vele.

Láttátok a vészhelyzetet tegnap? Tegnap óta én is figyelem a kiütéseket, nekem is mindenrõl az agyhártyagyuszi jut az eszembe. Pedig kapott tavaly oltást a leány. Tényleg, az mindegyik típus ellen véd (ez a fizetõs oltás)?

mindenkinek csók
L.
lenocs
 
 


Hát igen,én is ettõl rettegek! Kép
És szomorúan mondom , hogy sajna a B ellen nincs oltóanyag.
Az ólcsóbbik az A és a C ellen , a drágább meg csak az egyik ellen véd.Ez a szomorú harci helyzet! De a dokonénink szerint min a három gyógyítható csak idõben kell kezelni.
Hát ennyi.
Pusza
Kanga
Kanga-Zsebibabák
 


Sziasztok,
Köszönöm szépen!
Pele, hogy én milyen xxx vagyok! sok-sok boldog szülinapot, és még vagy ötször ennyit!!!

Megyek, mert elaludtam, amikor Ábelt altattam, tkp., csak a gépet jöttem kikapcsolni.
puszi

Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Sziasztok!
Betegek már jobban, bár párom torka még mindig nem az igazi. Fanninak már kutyabaja. Csak az elsõ munkanapra produkált nekem egy kis meglepit. Kép Kép

Virág!
Konduktor barátnõm is Svédországban van, 2 kislánnyal mentek ki, vegyes élményeik vannak, ha gondolod, megadom magánban az emilcímét, cseréljetek eszmét.

Edó
edóka
 
 


Virág!

Rendbe van, maradhatsz Virág, már csak azért is, mert az én fordítógépem nem tudta svédre lefordítani. Kép

Ruben miatt meg ne aggódj. Most jött haza a barátnõm Angliából három hónapig voltak kint. Ez idõ alatt beíratta a gyereket iskolaelõkészítõre. A gyerek négy napig ordított és könyörgött, hogy ne vigyék, mert õ nem tud semmit, nem ért semmit. Az ötötdik napon õ akart menni. Elötte semmit nem tudott angolul, most meg tök jól karatyol. Karácsonykor meglesz a kistesója és mennek vissza.

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Virág!

Na visszajöttem, nem hagyott nyugodni.
Háááááát! Maradj csak nekünk Virág vagy Fiore, blomma vagy blommen lennél svédül.

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Írtam egy hosszút, erre elszálltKépKép

Na, mindegy, akkor csak annyit, hogy mindenkinek köszi a jókívánságokat!!!!

Puszi: Pele
pele
 


Pele!

LÁtom, szülinapod van (volt) - hát, akkor sok boldogságot! KépKépKép

Márti+Ármin+Kép
márti
 
 


PEle

Kicsit megkesve de boldog szulinapot neked.

Napocska
naposcka
 


Pele!
Bódog szülinapot!!
Krisztinek most Aloe Verát adok immunerõsítõnek (ezt már olvashattad Kép), de azt magam sem hittem olna, hogy a bõrén mennyit javít ilyen rövid idõ alatt is! Kép Morva drága, de bánja qtya! Kép Szóval itatom, fújom, kenem vele a kölyköt és sehol egy kisebesedés vagy viszketõ száraz folt Kép

Snoopy!
ööö...31? Neked is aztat, mint elõbb odafent nekije!

Mindenki legyen egészséges, jókedvû és elégedett az életével!
Mi megvagyunk, jól vagyunk, és lassan majd el is olvasom az archívumot.

Puszi mindenkinek:
ildikó
ld
 


Snoopy: boldog szülinapot! Kép
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!

Illetékeseknek boldog szülinapot meg boldog névnapot! Sorolni nem merem, mert úgyis kiderül, hogy hiányos a lista!
Snoopy, te szerintem velem egyidõs akarsz lenni lassan. És aztán várhatsz 6 évet a következõ prímre. ??
Betegeknek jobbulást, oltásosoknak könnyû oltást, aggódoknak semmi okot aggódásra!
A vészhelyzetet én is láttam.... durva volt, naggggyon!

Rólunk. Meló vala idebent, illetve most ezen a héten úgy döntöttem, pihenek és csak úgy nagyjából teszem a dolgokat. Múlt héten eljutott a háziopponenseimhez a mûvem, jövõ héten védés belõle, szóval megint nem lesz egy nyugi. Viszont múlt héten keményen fájt a fejem, gyanítom a front (meleg idõ!!), az aktuális hormonális változások, plusz a stressz együttes eredménye. És valószínûleg mindezektõl a vérnyomásom is magas volt, megmondom õszintén, meg se mertem méretni. E héten aztán már hétfõ-kedd alig fájt, tegnap óta meg nem, és még így is tegnap magas volt a vérnyomásom (150/90). Szóval most heti figyelgetésre lettem ítélve, aztán reménykedni kell, hogy jobb lesz. Ilynekor még toxémiának korai lenne (többi tünet nincs), igaziból úgy éreztem dokim sem nagyon tudja mi teszi ezt, ha nem a stressz.
Voltam UH-n, babóca oké, afp-m is oké, toxomacskám negatív, maradhatok a kesztyûs kertészkedés mellett. Vérképem kissé vérszegény, ezt is kénytelen vagyok komolyan venni, mert jöve dokim, hogy kipróbáljuk a tablettásat, aztán ha nem használ, jönnek a vas-szurik, na ez utóbbit nem kérek! Szóval elhatároztam, hogy most egy kicsit oda fogok figyelni a kajára, és nem hagyom magam! (Következõ vérkép ellenõrzéssel egyszerre lesz a terhelésees cukrom is, arra is jó eredményt kéne produkálni) De úgy egyébként minden rendben vala, baba is, méhszáj is. Ja, nemét faggattam, pontosabban õ hozta szóba, és aztán úgy fogalmazott "kislánynak tûnik". Szóval még igyekszem nem beleélni magam, de nem szálltak el a reményeim, miszerint kislány lesz. Ha most ide azt mondta volna, fiúnak tûnik, az eléggé utalt volna rá, hogy ne reménykedjek a lányban. Srácoknak 66 %-ban elmondtam, Gergõ azt mondta, neki legyen meglepi, kíváncsi leszek, meddig sikerül ezt mindenkinek betartani. (Ilcsi szokott ilyen téren a legrosszabb lenni)
Esténként tornaversenyt rendez a pocimban, tegnap pl. pont tvztünk és pont a debreceni tornászversenyt néztük, ami úgy tûnik tetszett neki, mert keményen rákezdett, sõt még apja elõl se bújt el szégyenlõsen, ahogy eddig tette. Persze srácok már ágyban, így õk még kimaradtak belõle (eddig állandóan az ment, ha valaki figyelte, akkor nyugton maradt, komoly türelem kellett hozzá, hogy el lehessen kapni, s ez csak apjának szokott sikerülni, ill. Gergõnek volt egy jó köre, amiben én sokat éreztem mozogni, õ meg 1-re mondta, hogy na azt talán érezte a kezével.)

Piszok elegem van már a melóból, fõleg a bejárásból, meg a még elõttem álló védésbõl, szigorlatból, ráadásul semmi értelme, valószínû sose fogom használni az eredményét ha lesz nekije. De muszáj, ha már eddig kínódott miattam 4 évet mindenki, elviselték emiatt a korai ovit, hosszú napokat a srácok, ráadásul be van fizetven, akkor már végig köll csinálni. Szóval ilyen lelkes vagyok idebent mostanában.

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Andi,
tök jó, hogy erre jártál. már hiányoltalak. Kép

Kanga, Anikó,
édesek vagytok. Kép Ha azt hiszitek, hogy én kibírnám nélkületek, hát tévedtek. Kép

Snoopy,
prímszámok... Kép Boldog szülinapot!

Lenocs,
mint utólag kiderült, nincs konkrét pályázat, sõ állás sem. Úgy hasra el kell küldeni egy önéletrajzot, meg a pályázatot, de nem tudjuk, mire is pályázunk. Kép Szerintem leírjuk, miért lenne jó annak a kórháznak, hogy pont az én drága férjemet alkalmazzák. Ja, egyébként mikrobiológus orvos. Ja, hogy nem isznak? Mi sem. 10 éve egy korty alkoholt sem. Kép Ez nem fog gondot okozni. Kép

Edóka,
jöhet az ímélcím, köszi. Kép

bigacsiga,
ok, nem aggódok. Kép

Ruben mindenképpen akar menni oviba, úgyhogy dec. 2-tõl mennek. Puszi:

Virág
Virág (fiore)
 


Halihó!

Emlékeztek Ági kis titokzatoskodására pocaklakójával kapcsolatban? Olyan izgi volt a nyomozás, hogy akkor eldöntöttem, ha én is benne leszek a helyzetben eljátszom veletek. Bár ez így már nem túl eredeti, ráadásul PZSM-nek el is meséltem a tervemet, így õ hamar lebuktathat KépKépKépKép, ha a pici Zsófi és a "nagy" Panka mellett lesz ideje bekukkantaniKép Egyébként úgyse bírom sokáig, és ha a hányinger(bocs) engedi akkor holnap felfedem magam.
Múlt héten voltam UH-n, most 9 hetesek vagyunk. A pocakba költözés kicsit váratlanul ért minket.

PZSM Kép Még nem is gratuláltam! Sok-sok boldogságot 4 fõre bõvült kis családotoknak! Örülök, hogy a szülés végül így alakult.

Pele, kár, hogy nem nyilvánosan írtad a szopival kapcsolatban amit PZSM-nek írtál, engem nagyon is érdekelt volna... Boldog szülnapot!!!!

Amúgy még annyi, hogy mostanában elég ritkán jelentkezem, a babát pedig terveztük (mint fentebb írtam mégis kicsit váratlanul ért=ezt majd holnap mesélem)Kép
Mi a közeljövõben nem költözünk... Ennyi erõvel asszem alá is írhattam volnaKépKépKépKépKépKép

Pussssz minkenkinek
TL2, aki most egyáltalán nem eredeti, viszont imádta a TL nyomozástKép
TL2
 


Sziasztok!

Na lám lám. Szabad elsõnek tippelni???
Én CsKatira tippelek.Kép Bár már az elsõ sor óta, szóval a plusz infók arra voltak jók, hogy le is merjem írni.
És akárki is, gratulálok! És egyél magne B6-ot vagy sima b6-ot, sokaknak bejön. Ja, meg 3 óránként egyél (úgyértem legkésõbb), akkor is ha nem érzed éhesnek magad. Nekem ezek váltak be.

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok!

Én is CsKatira tippeltem, mielõtt Ildit is elolvastam volna! Kép Kép

Mi már a 27. hétben járunk, állítólag hatalmas a pocakom, így mikor megkérdezik, hogy Karácsonyra jön-e a baba rájuk hagyom (febr. 23-ra vagyok kiírva).

Még ebben a hónapban dolgozom, aztán jön a pihenés!

Igazából mostanában a "Friss kismamákban" fordulok elõ igen gyakran, de azért Titeket is szeretlek! Kép Kép

Puszi:
Judó
judó
 
 


Sziasztok!

Pele, boldog szülinapot! Kifejezetten érettebbnek tûnt az írásod!Kép

Snoopy, ha jó emlékszem tavaly kerek dátumot ünnepeltél! Most így 31...Kép

TL2, nos én is CsKatira tippelek! Egyrészt kizárásos alapon (ki nem pocakos még-nem túl sokan), másrészt jó sok infót árult el magáról az illetõKép

Lányok, a fiam tegnap egy percet nem aludt reggeltõl estig. Ma megint közelharcot kellett vívnom vele, úgy toporzékolt a kiságyba, hogy azt hittem leszakad az alja. De utána meg aludt több, mint két órát. Szerintem kóstolgat a gyerekKép

Ja, és két napja, ok nélkül megy és csap oda nekem, az apjának, a barátainak. Mit csináljak. Visszacsapni nem akarok, hülyeségnek tartom, de hiába mondom, hogy fáj, nem szabad, ne csinálja, simogassa, akkor is odacsap, ha úgy van kedve! Ötlet???

Sziasztok

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Sziasztok!

Virág!
Rákérdezek, hogy megadhatom-e a címet, aztán röpítem!

Lányok!
Ma szuper volt, már úgy igaziból dolgoztam, az egyik kisfiúval én foglalkoztam végig, nagyon élveztem. Jövõ héten pedig 2-3 napig rám lesz bízva a korai fejlesztés, nagy kihívás lesz! Kép Kép
Szóval eddig jó, és nagyon remek a kolléganõ, akivel együtt fogunk dolgozni.

Mintha itt olvastam volna valakitõl táblafestékrõl. A mhelyen egy falrészt szeretnénk ilyennel festeni (és egy csomó más tervünk is van), aki már használt ilyet, írjon valami információt.

Pussz mindenkinek:
Edó
edóka
 
 


Edóka!

Nem felejtettem el, hogy kérdeztél a képzésrõl, csak nagyon el vagyok csúszva és szeretnék róla rendesen írni, mert Neked kifejezetten ajánlanám. Itt viszont 3 év múlva indítják legközelebb, ezért adtam még magamnak haladékot a levélírásraKép

Szile
Szile
 


Sziasztok!

Tényleg aláírhattam volna...KépKépKép A férjem itt állt mögöttem, és úgy kiröhögött mikor látta, hogy már az elsõ tipp találtKép
Lányok, tehát ez a tényállásKép, a babaprojekt csak decemberben kezdõdött volna, erre sutyiba befészkelte magát a pocimba egy bébi. Pedig nem is ettem Verus kiflijébõl. Mégis valahogy úgy történhetett a dolog mint náluk, csak mi nem vettük akkor észre a védelem hibáját, csak így utólag okoskodunk, hogy valszeg ez történhetett.
Az utolsó két mensim idõpontját nagyon okos módon nem jegyeztem fel, így persze nincs egy biztos nap amihez lehetne számítani a szülés várható idõpontját. Körülbelüli idõzónában kijelöltem egy napot, dehát így nem az igazi. Az UH szerinti terhességi kort vesszük irányadónak, ami 1 héttel több, mint az általam számított. Szóval valamikor július elsõ két hetére vagyok kiírvaKép
Lõttek a 180 napos munkatervemnek (amit azért be kell valljam nem nagyon bánok). Februárban fogok vizsgázni addig nem kezdtünk volna bölcsis macerába, a dolgok állása szerint viszont utána már nem lesz 180 napom szülésigKép
Alex (8,5) meglepõen hatalmas ovációval örömködött az újabb kistesó hírén. Teljesen fel van dobva, a tenyerén hordoz, nagyon vigyáz rám/ránk.
Kittinek (21 hó) meg hiába beszélek, nem nagyon érti az egészetKép Ha mondom neki, hogy a kistesó a pocimba van, akkor teljesen hülyének néz, és helyreigazít, hogy nem iskolába van, vagy a szobájában van, vagy nem mond semmit csak ránéz a hasamra, utána Alexra és ennyi. Bár idõnként ilyenkor elõveszi a kismama könyvem amiben megmutattam neki, hogy épp mekkora a kistesóKép
Ma egyébként nagyon cudarul vagyok, és most nem is a hányinger... már tegnap is fájt a torkom, de éjjel már alig tudtam aludni valamit. áhhh levegõt is alig kapokKép

Ildi! Köszi a tanácsokat, ma már be is kaptam 1 Magne B6-ot. Meg iszom az Evey által ajánlott gyömbér teát, az is nagyon jó. A max. 3 óránkénti evés egy kicsit félelmetes számomra, nem éppen az ideális súlyomról kezdtem a terhességet, és bele se merek gondolni hol lesz a vége... ismervén magamatKép Jó, tudom, hogy nem 3 óránkénti lakomáról van szó, csak pár falatról, de én nem bizti, hogy ha elkezdtem meg tudok állni pár falatnál...

Évi! Ez érdekes, mostanában Kitti is kihagyott már vagy 3 délutáni alvást (mait is beleértve). Pedig már úgy örültem, hogy ilyen vénasszony korára már rendes napirendünk is van, délutáni fix idõpontbani kb. 2 órás alvással. És ebben az az érdekes, hogy hiába nem alszik napközben, este így is csak 9-fél 10 körül alszik el.
Az odacsapás meg jó téma. Én elkezdtem "sírni" mikor megütött, hogy megsajnáljon és lássa, hogy ez nekem fáj. Erre pár hétre ez lett a kedvenc foglalatossága, mindenkinek mosolyogva odavágott és mondta, hogy: sírjál! Akkor jött a simogatás, puszilgatás, vígasztalás. Úgyhogy nálunk ez a "jó" kis játék alakult ki a nevelési szándékomból. Mondjuk mára már alábbhagyott a lelkesedés ez irányban.

Edó! Úgy örülök, hogy így tetszik a munkád! Eszter is szuper, hogy nem nehezíti a dolgod.

Snoopy! Neked is boldog szülnapot!

Lenocs! Légy üdvözölve általam is!

Anikó, Cory! képeket köszi! Mindkét gyerkõc nagyon édes, és már olyan nagyokKép

Napocska! Boszijaidhoz gratulálok, és a jelmez készítõjének is. Lehet, hogy lekoppintom farsangra az ötletetKép Alex nem hévezik egyedül, reggel a férjem viszi suliba, vagy kocsival, vagy hévvel. Du-tán meg hetente 3x a tanító nénijével hévezik, ilyenkor mi Kittivel kimegyünk a elé, tantó néni leadja Alexet, õ le se száll, mert még messzebb lakik mint mi. A maradék 2 napon pedig változó, hogy ki és hogyan megy érte, de valaki biztos.

Puszi mindenkinek, összeszedem a körülöttem összegyûlt milliónyi használt zsepit.
Kati
cskati
 
 


Egy nagy puszi mindenkinek!
Hát ez a hétvége is eljött. a maradék cucc is átkerül az új házba (friss festékillatba), és már csak be kell lakni.
Nagyon szép lett ám!
Iboly és Liesel (meg persze aki erre jár), majd beszéljünk meg egy idõpontot, amikor meglátogattok, hadd dicsekedjem!

Pocak jó nagy, más ekkorával már szülni megy Kép. Nemét továbbra sem mutatja, a doki szerint inkább lány-gyanús (én meg itt állok lánynév nélkül).
Jövõ hétfõn megyünk 3D-sre, akkor reményeim szerint már többet fogunk tudni.

Nem tudom, ki hiányolt, ki sem (képtelenség végigolvasni a sokezernyi oldalt Kép), de nekem mindenki hiányzott.
Igyekszem hamar újra jelentkezni.

Sok csók:
Jamina
jamina
 
 


Sziasztok!

Szile!
Persze, hogy tudok várni, pláne így, hogy tudom, nem felejtetted el Kép Most úgyis más terveim vannak a tanulással kapcsolatban Kép

Kati!
Igen, még mindig tetszik a munka (gáz is lenne, ha 1 hét után nem tetszene), pláne, hogy vanak már sikerélmények.

Ma pl. egy kislánnyal foglalkoztam, miközben a kolléganõm az édesanyjával beszélgetett. kislabdákkal játszottunk. Anyuka odapillantott, aíztán beszélgettek, hogy milyen jó lenne, ha már tudná 2 kézzel fogni a labdát.
Pár perc múlva odanéztek, és megdöbbenten modta az anyuka: Jé, fogja két kézzel! Kép
Hát ezért a pillanatért érdemes volt ma bemenni dolgozni! Kép
Azért nem tagadom, bent még frissnek és energikusnak éreztem magam, de mire még utána brevásároltam, és hazafuvaroztam a kölköket, alig vártam, hogy vízszintbe kerüljek itthon.
Gyorsan szunyókáltam is 20 percet, utána mentem Eszterért.
Eszternek meg az lett a szokása, hogy amikor odaérek érte, gyorsan nekiáll rajzolni még egyet.
Azt hiszem, ma rájöttem az okára Kép Amikor elköszönünk, a rajzával integet az óvónéninek. Ez tetszik neki, így nem kell megszólalnia, és nem a kezével integet közvetlenül Kép
Bár állítólag már el-elszólja magát, többnyire még csendben van az oviban, "játssza" a jó gyereket. Ez nem újdonság, a maszek bölcsiben is így volt eleinte.
Viszont ma már nem kellett óvónéni, hogy bevigye, ment be magától, hátra se nézett.
Persze nagyon örül, hogy holnap szombat, és nem megyünk oviba Kép Szerintem eddig jól mûködik a dolog...
Ti mit szóltok hozzá? Pele?

Egyébként nagyon érdekes, és nekem nagyon tetszik, hogy mostanában sok szó esik itthon a fogyatékosságról, "más" emberekrõl, velük való bánásmódról, és lehet érezni, hogy változnak a gyerekeim gondolatai.

Most ennyit, így is hosszúra nyúltam Kép

Pussz
Edó
edóka
 
 


Janina!

Hát persze, hogy hiányoztál! Kép
Pont mostanában gondoltam rád, hogy mi lehet veled amikor a Napocskával közös karácsonyi honlapot áttetük másik helyre.

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok!

Újra próbálkozomKép

Szóval kaptunk új kencéket, reméljük, ez most hatni fog.

Köszi újfent a jókívánságokat!!!

Kati!
GRATULAAAAA!!!! Szopival kapcs. mire vagy kíváncsi? Szívesen írok bármirõl. Kitti szopizik továbbra is? Hidd el, azért fontos, hogy beszéljetek a babáról, mert fogják õk a kis láthatatlan antennáikkal, hogy itt nagy dolgok vannak készülõben!
Egyébként hízás miatt nem biztos, hogy aggódnod kell, én sem az ideális súllyal kezdtem a 3. gyerkõchöz, és láss csodát, ez volt az elsõ terhességem, amikor nem híztam csak az "elõírásos" mértékben, és most annyi vagy kicsit kevesebb vagyok, mint Bábi elõtt.

Évi!
Csapkodás: hát ez is olyan, hogy türelem kell hozzáKép Mindenképp tudja, hogy helytelenítitek, de nem szabad visszacsapni. Idõvel elmúlik (mint annyi más).

Pocakosok, vigyázzatok magatokra! Jamina, tök jó, hogy írtál!

Edóka!
Nekem így nagyon ígéretesnek tûnik ez az ovi-dolog. Biztos, hogy Eszter egyre inkább beilleszkedik!
Munkáért (kicsitKép) irigyellek, olyan szépen és lelkesen írsz róla!

Puszi mindenkinek: Pele
pelcsi
 


Cskati

Nagy gratulacio nektek, boldog kismamasagot.

Jamina mikor lesz mar neted mikortol leszel vegre allandoan?

Napocska
naposcka
 


Cs. Kati!

Sok boldogságot a pocaklakóhoz!!!

Kép

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok!

CsKati! Hát sok boldogságot kívánok Neked ill. neketek végre vki, aki utánam fog szülni és, aki miatt lehet majd izgulni. Anyukám azt szokta mondani, hogy véletlen gyerek nincs, aki szeretkezik, annak benne van a pakliban. Nincs igaza? KépKépKép

Jamina! már lefelejtettem, hogy mikor is szülsz?

Évi! Nálunk is van csapkodás, megfogom a kezeét félúton (már, ha van idõm reagálni) fõleg, ha nem az van, amit Lili akar. Aztán észérvekkel (nekem legalábbis azok KépKép) megmagyarázom, hogy nem szabad. Higgadtan és szájbarágósan. Nem sok értelme van, de lehet, hogy hosszú távon hat Kép

Edó! Klassz lehet a munkád nagyon. KitartásKépKép

Lilinek légcsõhurutja van, Antibiotikumot kap, vettek tõle vért és baktérium van a szervezetében. Szóval nem van vmi jól, mi sem a Szabival, de én önhatalmúlag elkezdtem gyógyszert szedni, mert különben sosem fogok kilábalni ebbõl a sz..ból. Fáj a torkom, a nyelõcsövem, náthás vagyok és még a férjem is beteg. Gondolhatjátok... Már azon kezdtem el gondolkozni, hogy tényleg igaz-e, hogy az anyatejes babák nem betegesebbek, mert Lili nagyon gyakran beteg és még mindig szopik. Más ismerõsöm, akinek a gyerek tápszeren nõtt fele (ami nem bajKépKép) negyed ennyit nem beteg. vagy ez alkati kérdés???

Pusz:

Anikó
Gerianikó
 


Anikó!

Ne rágd magad! Alkati kérdés!
Az én férjem szinte sose beteg én meg mindent elkapok a gyerekeimtõl. Kép Õ hat hétig szopizott én meg hat hónapig. Kép Kép

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Katiknak sok boldog névnapot kívánok!Kép
pelcsi
 
 


CsKati,
gratulálok a babócához és boldog névnapot! Kép

Virág
Virág (fiore)
 


Minden Katinak boldog nevnapot

Napocska

Virag nem felejtetelek el csak kicsit szabad ido hianyba szenvedek
napocska
 


Sziasztok!

Cskati!
Nagy-nagy gratula!!! KépKépKép
Ezek a gyerkõcök már ilyenek, csak úgy beköltöznek az ember pocakjába.
De legalább most már nem kell fogamzásgátláson törni a fejeteket vagy egy évig! Kép
A kedvedért nosztalgiából vissza-vissza jár a hányingerem. Fogadd szeretettel együttérzésemet. De ezek után be ne merd vallani, hogy semmi bajod nincs!

Anikó!
Lili kitartó manó, hogy még mindig szopizik! De jó neked!

Katalinok boldog névnapot!

Snoopy
snoopy
 


Cskati! Nagy-nagy gratula!Kép

Itt is Boldog Névnapot kívánok minden Katalinnak!

Geri, jobbulást az egész családnak! Ez az õsz-tél már csak ilyen! Betegség, betegség hátán. Én Csonginak szoktam 2-3 naponta egy-egy kanál Vitacolan multivitamint adni.
És sokat van friss levegõn. De nem hinném, hogy ez akkora nagy elõny, ha akarja, ha nem a betegség nem kerüli el. Azért remélem Lili is, Te is minél hamarabb átvészelitek. Jól tetted, hogy szedsz gyógyszer!

Csapkodás témához. Nálunk nem dühbõl üt Csongi, hanem úgy vettem észre, inkább "játékból". Mintha nem tudná, hogy közelítsen más gyerekhez, felnõtthöz, és mikor belelendül, csap egyet felé. De nem bántásból, inkább játékrahívásból. Azért remélem nem fajul el a dologKép

Sziasztok

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


CsKati!

Gratulálok! És természetesen nagyon irigy vagyok! De mostmár én is reménykedem egy hamarosan beköltözõ pocaklakóban. Úgy néz ki, van újra peteérésem, ugyanis megjött. Pont két évvel az elõzõ utánKép
Õszintén bevallom, már azon is gondolkoztam, hogy nem kellene-e Borikát(15 hó) leszoktatni a cicirõl, hogy legyen esélyünk egy következõ csemetére. De aztán persze elvetettem ezt az ötletet.

Szile
Szile
 


Sziasztok!

Tudom, jó régen írtam, de egy kicsit úgy éreztem, hogy azon a pár emberen kívül (egy kezemen meg tudom számolni), akik hiányoltak, nemigen hiányzom másnak, akkor meg legjobb, ha elhúzom a csíkot. Lehet, hogy egy kicsit túlérzékeny vagyok (nem lehet, hanem biztos).Kép
Azon gondolkodtam, hogyha netán valami tragédia történt volna velünk (isten ments), nem is tudnátok, hogy akár már nem is élek. Egy kicsit durvának tûnik, de ez is elöfordulhat.
Nálunk annyi változás van, hogy Adrian átköltözött Krisztián mellé a másik szobába, de sajnos felkel egy éjjel (valószínüleg a foga miatt) többször is és többnyire csak a cicin nyugszik meg, ami a férjemnek egyre jobban nem tetszik. Most megint kezdhetem leszoktatni az éjszakázásról. Csak az a baj, hogy azt sem csinálhatom, hogy hagyom picit sírni, mert akkor Kikkó is felébred. Kikkó pedig mindig azt hajtogatja, hogy buta a baba, nem szeretem és folyton üti. Miért csinálja ezt??? Nem tudom, hogy kezeljem a dolgot, sajnos sokszor kiabálok vele, mert egyszerûen nem figyel az értelmes szóra. Állítólag az oviban teljesen visszahúzódó, ha valaki elvesz töle egy játékot, akkor hagyja és nem szól rá és sajnos elég sok az agresszív unszimpatikus kiskölyök a csoportban és mind nagyobb nála egy fejjel. Gondolom nem mer rájuk szólni, talán emiatt itthon vezeti le a feszültségeket. Viszont ezzel meg engem készít ki, most amúgy is olyan rossz az alaphangulatom, abbahagytam a tornát is, mert van olyan, hogy egyszerûen
elesem, annyira nagyon megszédülök. Mostanában nem járok sehova, még vásárolni sem, sokszor még az életkedvem is nulla.KépKép

Adri! Neked küldtem egy emailt a listában megadott címre, de nem válaszoltál?!

Snoopy! Nektek is küldtem még régebben egy gratuláló sms-t a babához?! Boldog szülinapot!Kép

Most éppen nem müködik a levelezöm (ha minden igaz este már jó lesz) és sajnos nagyon régen nem néztem át az emaileket, csak le lettek töltve a férjem által és közben a gépünk "összeomlott", így remélem nem volt fontos esemény, amiröl lemaradtam?! Ha volt, akkor remélem csak jó történt mindenkivel, nemolyan el...tt napjai vannak, mint nekem?!
Mindenkinek boldog név- és szülinapot utólag is!Kép

Katica! De jó, hogy elökerültél, küldtem már pár emailt Neked, akkor ezért nem válaszoltál?Kép

Újakat üdvözlöm! Többi Katalinnak és a Virágnak boldog névnapot kívánok.Kép

Azért nyugtassatok meg, hogy szerettek, vagy, ha van valami gáz velem, akkor kérlek mondjátok meg, már úgyis mindegy!

Mindenkinek minden jót kívánok:

Evey
evey
 
 


Hihi Evey!

Ezek után senki nem vakarja le rólam, hogy hazudok, ha azt írom, hogy ma estére akartam írni Neked emailt. Kép
(Olyan kis fejmosósat, hogy irgum-burgum, Big Brother topikba jársz, ide meg nem?Kép)

Üdv: Juca

[color=#476969:dc42bdeafd] Üdv: Juca
[/color:dc42bdeafd]
juca
Budapest XI. kerület
 
 


Evey!

Olyan lüke vagy!!!!!
Semmi bajunk nincs Veled!
Legalábbis Nekem pl nincs is.
Nagyon köszönöm az SMS-t amit küldtél, sajnos a telcsiszámodat elkavartam valahol a kedvesem telefonja pedig nem mindig van elérhetõ közelségben, hogy feleljek Neked. Viszont most már van saját mobilom.
Aminek a számát szívesen megírom Neked és persze a többieknek is, csak így a topikon azért nem. El tudod már olvasni a leveleket?
Akkor megírom a listára, OK?
Ez azt jelenti, hogy írnod kell ide, hogy tudjam, hogy küldjem-e? Persze, csak ha szívesen vennéd....

Asszed szoknak a lányok (beleértve engem is) még hiányolni írásban bárkit is? Sajna nagyon ritkán. Mindenki úgy van vele, hogy tart attól, hogy akit kifelejt, az megbántódik, így inkább csak magában hiányol. Soxor eszembe jutottál ám, hogy mi lehet Veled, miért nem írsz?

Nehogy már ilyen rossz napjaid legyenek!
Valamit tenni kell!
Gyere, gyertek bulizzunk egyet!
Csütörtökön éppen Szentendrén fogok járni. Sajnos munka végett. Vizsgáztatok. Elsõsegélynyújtást. A katonai suliban. Ha gondolod, elõtte találkozhatunk.

Egy pár smile addig is KépKépKépKépKép

Snoopy
snoopy
 


Evey, de butus vagy! Már hogy ne hiányoltunk volna. De tényleg az van, hogy nem merünk kiemelni senkit, mert a nem említett még véletlenül megsértõdik!!!
Nos szavaidból süt az elkeseredettség. Tényleg ki kellene mozdulnod egy kicsit, erre nincs más orvosság. Ha jól emlékszem szuper anyukád van, vesd be néha egy-egy órára,akár. Hidd el, sokkal színesebben fogod látni a világot!
A testvérharcról a keresztfiaim jutottak eszembe. Bár õk már nagyobbak, de a szitu kb. ugyanaz. 4 év van köztük. A nagyobbik volt a középpont, míg meg nem született a kicsi. Gondolom, már ez is törést okozhatott neki. Aztán most olyan osztályba jár, ahol nem nagyon szeretik, és én úgy veszem észre, hogy otthon a kisebben vezeti le, azt ami sérelem õt éri. Mindig hülyézi, azt mondja, béna, mert nem tud bizonyos dolgokat megcsinálni. Pszichésen bántja a kisebbet. Az anyjáék meg hagyják, mert hát a nagyobbik sokkal érzékenyebb,és hát az iskolában sem szeretik. Viszont így meg a kisebb van állandóan "terrorizálva", önbizalma lassan kanyarba.
Nem tudom, mi a megoldás. Esetleg nem akarod átvinni Kikkót másik oviba? Talán Pele tud neked okosabbat mondani...
A történetet csak elgondolkodtatónak írtam leKép
És légyszi, gyere többet, ha másért nem, lelkilevelesládának azért jók vagyunkKép

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Evey!
De buta vagy! Kép Rossz pillanataimban nekem is jártak eszemben olyasmik, amiket Te írtál. Aztán rájöttem, az én depim tesz még egy nagy lapáttal a valóságra.
Igen, ez nem olyan fórum, nem olyan baráti társaság, ahol napi kapcsolatban vagyunk egymással, még ha vannak is kivételek.
A többség viszont a talikról és a levlistáról, no meg innen tud meg híreket egymásról.
Emellett van, és kell hogy legyen más barát, lelki szemetesláda, akármi, különben ihaj de nyomorultul érezheted magad. Kép
Ha nem vársz többet ettõl a csapattól, mint ami reálisan lehetséges, kisebb az esély, hogy csalódni fogsz Kép

Dobáljatok meg nyugodtan, nekem ez a benyomásom. Pár emberrel nekem is szorosabb a kapcsolatom, a többiekkel viszont csak annyi, hogy levelezgetünk, néha találkozunk.

Ami nagyon jó, és kell, mert szuper idõnként kimozdulni itthonról, gyerekkel vagy anélkül, tapasztalatot cserélni, trécselni, zülleni.
Örülök, hogy közétek csöppentem! Kép Kép
De kellenek a napi kapcsolatok, anyatársak az oviban, suliban, munkatársak, akárkik, akivel az aktuális dolgokat meg lehet osztani.
És kell a párunk, aki nélkül nem élet az élet....
Félve kérdem: nem itt a baj?

Hogyhogy szédülsz a tornától? Nem viszed nagyon túlzásba?

Edó

Hiányolom pl. Lieselt, Ancsát, Emesét!!!! (bár a chaten találkozunk), és bizti másokat is, csak most nem jut eszembe.
Kép
edóka
 
 


Evey!

Ne marháskodj már! Kép

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok!

Evey!
Jaj, jajKép Mindenkinek hiényoztál!!!! De pl. én is azért nem szoktam leírni a hiányolós névsort, mert félek, hogy kihagynék valakit a szita agyammal, és akkor az illetõnek rosszul eshetne, hogy másokat hiányoltam, csak épp õt nem. De tényleg nagyon is hiányoztál!!!
Nem hangzik valami jól, amit leírtál a lelkiállapotodról!Kép van vmi speckó oka is? Gyere inkább közénk és panaszkodd ki magadból, mintsem hogy otthon rágd magad!!! Egyébként bármikor, ha kedved van, nagyon szívesen látlak nálunk is igaziból! Csak ideszólsz, bepattansz az autóba, és jöhetsz is!!!
Kikkó: valószínû, hogy az óvodai feszültség is ott van a háttérben, meg némi testvérféltékenység, no meg a te rossz hangulatod is szorongáskeltõ lehet a számára. A kiabálás, idegeskedés csak ront a helyzeten, bár tudom, hogy sokszor az ember már nagyon nehezen bírja cérnával, és eldurran az agya. De valójában épp az ellenkezõjére van szükség! Persze nem szabad megengedni, hogy fizikailag bántsa Adrit, de fejezhesse ki a haragját szóban. Ez elindíthat egy beszélgetést is (miért haragszol rá?, te is ilyen voltál kiskorodban, mi mit mondtunk neked akkor...stb) És sok-sok játék Kikkóval!!!! Sok-sok ringatás, mesélés (NEM film!), beszélgetés, ölelgetés, összebújás, esetleg különprogram. Neki az nagyon fájó lehet, hogy egész napra kiesik a család életébõl az ovi miatt, lehet, hogy hazaérve én is a kistesót csépelnémKép Ezek a praktikák általában már pár nap alatt látható javulást hoznak.
Írtam neked SMS-t, hogy ha megadod a vezetékes számodat, akkor fölhívnálakKép

Szile!
Hanna még 8-10x szopizott egy nap, mikor Bábi fogantKép

Anikó!
Jobbulást nektek! Biztos, hogy alkati kérdés is, de a szopi csak javít rajta. Látod, Hanna is tejallergiás, de ilyenkor arra gondolok, mi lenne, ha nem szopizna, ha még ezzel együtt is kialakult az allergia??? Mondjuk nálunk mindkét oldal terhelt ilyen szempontból, úgyhogy ez várható voltKép

Edóka!
Nekem azért más az élményem ezzel a fórummal kapcsolatban. Nekem igazán mély kapcsolatokat jelent, meg lehetõséget az általad említett napi dolgok kitárgyalására, meg igazi barátságokat is. Szerintem attól is függ. hogy hová kötõdsz jobban. Lehet, hogy neked eleve ott voltak az ovibeli anyatársak...stb, ezért nem hozol ide annyi mindent, és így persze kevesebbet is kapsz. De ez csak az én meglátásom.

Vasárnap nagy családi buli volt nálunk. Finom tatárbifszteket ettünk, nyami!Kép Áron meg a tortásdobozokból a nagybátyám segítségével szuper páncélokat, sisakot fabrikált magának, azóta éppcsak nem abban alszikKép

Puszi és jó éjszakát: Pele
pelcsi
 
 


Evey!!!
Imádunk! Szegénykém. Mi a baj? Tudod, eszembe jutottán olykor-olykor, hogy mi lehet veled, nem is tudom, miért nem írtam ide vagy a listára. Bocsánat! És köszi. Kép

Tényleg kéne már zülleni! Bulizhatnékom van!!!

Éjszaka életemben elõször szalvétatechnikáztam. Olyan szép lett!!! Tisztára boldog vagyok! Kép Most kezdek belelendülni a karácsonyi ajándékcsinálásba, már nem is vagyok annyira fáradt, úgy látszik, nem annyira az alvás, mint a kikapcsolódás hiányzott - tökegyedül. Ha kapok ezüst színû selyemkontúrt, végra megcsinálhatom a férjem nyakkendõit. Alig várom, tisztára be vagyok sózva! Kép

Evey,
neked nem segítene valami ilyesmi?

Virág
Virág (fiore)
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?