Új privát üzeneted érkezett!

ÚÚÚ, Edó :(, ez nem hangzik jól, de örülök, hogy a nehezén már túl vagytok. Amikor ilyen dokikról hallok (egyre többször), akkor nekem is eldurran az agyam. De nagyon.... :evil: :evil:
Azért remélem a karácsony már egészségben telik és rosszcsontkodással. :wink:

Ági, szuper kafa, puskázás ide vagy oda. Anyukáknak ez megengedve. :wink: :wink:

Szerintem szuper jó volt az osztálytalálkozó, én nagyon jól éreztem magam, mindenki nagyon aranyos és jófej volt, és mintha el se telt volna 12 év. Attól féltem, hogy majd ilyen kínos beszélgetések lesznek, hogy szia, hogy vagy, mi volt veled, de nem. Tökre közvetlen volt mindenki (na jó, majdnem mindenki :wink: )

Dia, Bogus, nekünk a következő éjszaka már szuper volt, reggelig aludt, meg most is, nem tudom, mi volt akkor..... :roll: Biztos az égiek..... :)

Megvan a karifánk, kis földlabdás ezüstfenyő, amit újév után rögtön el is ültetünk, és annyira szép, hogy ha majd lesz kertünk, akkor oda át fogjuk ültetni, és ez lesz a mindenkori fánk. :)

Megvettük Benyófinak is az ajándékot, Rodyt, a gumilovat (olyan, mint Diáéknál a kikás gumiló, csak ezt a Fairplayben vettük). Ez a Fairplay bolt nagyon tuti, kiló szám tudnám a pénzt költeni, annyira jó játékok vannak és sajnos meglehetősen közel is van hozzánk. 8)

Még jövök.
Vendég
 


Holnapra kaptunk egy ajándéknapot Petivel, megyünk vadászni.
Ami az érdekes lesz, hogy hajnalban fél 6 körül kell indulni, és hát ugye reggel még szopi van.....szóval most azt találtam ki, hogy ha nem kel fel magától 5 körül, akkor megetetem mindenképpen akkor, és így tuti jól lesz 8-ig. Akkor szokott lenni a második szopi, ami most el fog maradni :? ettől persze hót lelkiismeretfurdalásom van, de anyu mondta, hogy majd ad neki gyümit.
Annyira vágyom már új élményre, hogy kimozdulhassak, hogy egy kicsit levegőn lehessek, stb. De közben meg furdal a lelkiismeret, hogy itt hagyom. Borzasztó kettősség. :? :?
Vendég
 


Ú, Benyófi ma 10 hónapos! Kis kukis sztem azért kibírja anyukáddal, de azért majd számolj be! :)

Ági, én nem emlékszem, hogy általánosban a zoknidból szedtél volna elő ezt-azt. Ez ilyen felnőtt korra érik be? :wink:
Amúgy gratula! 4 tétel elég volt? :wink:

Futok, rohanok, elég volt a melóból, csak még gyorsan be akartam jelentkezni, hogy mindenkinek nagyon szép karácsonyt kívánjak, az új évig meg remélem, még jövök!

Fehér már nem lesz (mármint a kari :wink: ), de azért még szép és boldog lehet! Sőt lesz is!

Puszi,
Ancsa
anniecoe
 
 

 
 

Ancsa, cuki a mailed nagyon!!!

Eszti, Benyónak Boldog 10hót! És próbálj kikapcsolni holnap, hamár egyszer!!!! Rody, a miénk már csak Sanyi lesz-Dia után szabadon.... :P

Edó, remélem mostmár jobban lesztek!Doki :( . Azért az is igaz-de nem védeni akarom-hogy a klinikai és a rtg tünetek között időbeli eltolódás van, előbb klinikai kép, pár nap múlva rtg, és ha már gyógyult klinikailag,a rtg még marad, csak pár nap múlva lesz az is neg. Azért is nem szabad 1hét után újra rtg-enezni.

Kata, minden ok?

Kép
seriff
 
 


Helló, persze-persze, azért annyira nem izgulok, eddig még gond nem volt. Ami az érdekes, hogyha én nem vagyok ott, akkor nem jut eszébe a szopi. Szóval olyan nem hiszem, hogy lesz, hogy nincs szopi, és ordít. Nem volt még ilyen. És egy kis gyümivel tuti meg lehet vígasztalni, plusz mami azért sokat szokott vele mókázni, meg apu is, szóval nem lesz azért olyan rossz dolga. :wink:

Serfi, nektek is van ilyen ló? Szerette Hanna? Én remélem, hogy Benyófi bírni fogja. :)
Vendég
 


Ez már csak így van, Julcsinak sem jutott eszébe nagypapinál szopizni.

Na még holnap költsük el az utolsó fillérünket is, hogy megnyugodhassunk. Ahhoz képest, hogy nem akartunk a kisasszonynak túl sok játékot venni, azért csdak sikerült. Persze anyósék és a férjem öccse is billentett a túlzó irányba. Anyósom vett FP -s zenélő széke (tanulószék), tehát még szék is lett, ha nem is a hagyományos. Hozzáteszem Julcsi egy cipősdobozon szokott itthon üldögélni, az nagyon megtetszett neki :oops:
na nem tudok tovább írni, mert reángat, hogy cici

Kép
agianyu
 
 


Ügyes vagy Ági! Ilyen kevés tanulással ötös? Fúúj. Mi lett volna ha még tanulsz is?!

Edó, minden együttérzésem. Te ezt hogyan élted meg? Ez a parám, szeglny gyerekem nehogy beteg legyen. Pedig úgyis lesz. Nézni akár csak hogy szipog. Én már egy sima nyűgösködéstől kikészülök, nemhogy amikor tényleg baja van. A kórházban egyedül maradt, vagy benn tudtál maradni vele?

Sőt, én már attól kikészültem, hogy belelapoztam a Gyerekkori vészhelyzetek-sos megoldásokba. Merhogy pár barátnőm ezt kap karácsonyra (babásak).

Esztike, de nehogy lőjetek valamit! Csak szívjátok a jólevegőt, okés?!

Na, szóval én sem jövök már szerintem Karácsonyig, úgyhogy mindannyiótoknak pujákkal és férjekkel együtt nagyon boldog Karácsonyt kívánok, örömet, egészséget és minden szépet az új esztendőre.
Puszkó

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Hello csajok!!!

Edó, örülök, hogy azért már túlvagytok rajta. Ez tényleg nagyon nehéz mikor a beteg a gyerkőc. Én is félek, nálunk még láz sem volt, de mindig megnyugtat, hogy van gyerekorvosunk akit fel tudok hívni. Jobbulást nektek, puszi Petinek!!!

Bence biztos simán kibírja a mai napot. Sőt!! Azután a horror éjszaka után a gepárdok is aludtak 12 órát. És mostmár 7 után kelnek mindig, van, hogy fél nyolc. Ez cool: 8) .

Ági, nagy gratula, ügyi vagy. Julcsinak is lesz széke, megnyugodtam. :D 8)

A tesóm benne van a januári FHM-ben, még a címlapon is rajta van a neve! 8)

Mi ma barátokat várunk a házból - lazacot csinálok, remélem sikerül, új recept.
Reggelre feldíszítjük a fát és jön az ajándék is. Bár ez utóbbi még nem biztos. Az egészet alvásidőben akartuk csinálni 24-én, de mivel átmegyünk reggel anyósékhoz és ott lesz már fa, ezért döntöttünk így. Ők egy Little Tikes bújócskás csúszdát kapnak tőlünk. Kibírtuk és nem vettünk mást. Asszem lesz elég ajándék így is.
25-28 Szolnok, de már 28 délután megyünk is vendégségbe ahogy megjöttünk. Az összes többi napot is így beszerveztem - kicsit zsufi lesz, de remélem jó. Sajnos gyorsan telik - apa nem sokáig lesz már itthon :( , elbírnám viselni jódarabig.

Ancsa, ez a lávás masszás elég jól hangzik. Asszem elég jól jártál te is!!!

Katáék ma ünnepelnek családilag, aztán ők is ide-oda januárig. Nincs netje.

Ha már nem jönnék: Nagyon boldog Karácsonyt mindenkinek!!! Egyetek sokat!!! :lol:

Puszi

Kép
diane
 
 


Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Kép
seriff
 
 


Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok! Vigyázni ám a bejglivel és hasonló finomságokkal!
Peti baba pedig sokat pihenjen, hogy az új évet egészségesen kezdhesse!

Kép
agianyu
 
 


Sziasztok csajok,

a tegnap nap fantasztikus volt, Benyófi nagyon jól érezte magát, mi pedig szintén, brutál terepen gyalogoltunk legalább 15 km-t, sütött a nap, szóval én most iszonyúan fel vagyok töltődve. (Orsi, nyuszik elfutottak :lol:)

Ma már én sem jövök, majd valamikor ünnepek után.

Boldog karácsonyt mindenkinek, picinek, nagynak, és csináljatok sok fényképet!
Vendég
 


Sziasztok!!!

Nagyon boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!!!

Sok puszi

Kép
edó75
 
 


BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!

Remélem szépen telt a Szenteste mindenhol, a gyerkőcök meg tobzódnak a játékokban. Mi ma anyós, aztán Szolnok. Pussykám egy séta erejéig összefuthatnánk a Tisza parton, majd szólj ha ráértek.

Csók

Kép

Kép
babszy
 
 


Drága LÁnyok!

Nagyon boldog karácsonyt kívánok mindanyiótoknak és szeretteiteknek!!!!

Nálunk otthon elromlott a net, és lövésünk sincs, honnan szerzünk szerelőt. (ez a falu 8) Most itthon Szolnokon.

Edókám, ez szörnyű. Szegény Petyuska :( :( .Remélem már sokkal jobban van, és tudott örülni az ajándékoknak. Majd hívlak!!

Mi is betegen sajnos. Picilányom szenved valami vírusos vacaktól. Csupa takony, köhög csúnyán, és tegnap még láza is volt. :( Csütörtök éjjel mi is az ügyeleten jártunk, olyan csúnyán köhögött. Remélem mostmár lassan el kezd javulni, mert úgy szenved, de hősiesen viseli a dolgot.

Röviden ennyi. Örülök, h a többiek jól.
Legyen klassz szilveszteretek is!!!

BÚÉK mindenkinek!!!!!

Sok puszi lányok!!
És kívánom, h jövőre is legyen sok-sok hsz, a napos oldalunkon!! És szülessenek új babócák!!! :P :wink:
tikata
 
 


Talán most sikerült két új vonalzót is csinálnom. :wink:

Kép

Kép
tikata
 
 


Szuper.

Tegnap elkezdtük az almát Blankának. Szombaton fél éves lesz.

Kép

Kép
tikata
 
 


Hello csajok!

Hogy vagytok?

Kata, Blanka gyógyulóban? Ízlik Neki az alma? Miket kapott? És Petya? És Te? És a 4.házassági évfordulra???

Dia, lazac fini lett? Gepárdkák élvezik a csúszdát?(élvezték, amíg otthon voltatok?)Hanna nagyon csípi az övét...(kár, h ha hisztizik jönnek és elviszik az angyalkák...)

Ági, Julika főzőcskézik?Anyós újabb zenélője?

Ancsa, Te miket kaptál? Megvannak már a képek??

Eszti, kipihented a nagy sétát? Benyófinak tetszik a karácsonyfa?

Edó, Petya remélem már makkegészséges, és szaladgál afa körül, lepottyanó szaloncukrot lesve :wink: !

Bogo, Ádi is kapott vmit?

Orsi, Luca hgy bírja a karácsonyi gyömöszölést? Betegségnél egy a lényeg, Te ne pánikolj be

Kép
seriff
 
 


Kép

Kép
seriff
 
 


Helló csajok. :)

Hogy vagytok? Serfi, de jó ez a csúszda. :) Mesélj azért te is a kariról, ne csak kérdezz. :wink:

Nálunk szuper volt, bár sokat mentünk, de nem gond. Benyófinak tetszett a karácsonyfa, de csak akkor, amikor a csillagszórók nyomultak amúgy nem nagyon érdekli. :roll: Az ajándékok viszont annál jobban, Rody teljesen elvarázsolta, nagyokat birkózik vele. Anyuéktól babytaxi lett, hát az is nagy kedvenc, lassan hajtani is fogja tudni már. :) Anyóséktól fürdőjátékot kapott.
Minden napra jutott valami rokonlátogatás, de nem bántam, nagyon jó volt.
Holnapra újra kaptunk anyuéktól egy nap szabit, és megyünk a Széchenyi fürdőbe áztatni magunkat. 8)

Benyófi lemondott a napközbeni szopikról, már alváshoz sem kell neki, viszont jókat alszik, reggel 7-ig húzza, még anyóséknál az utazóágyban is. Szóval marha kipihent vagyok. 8)

Kép Kép Kép Kép

Dédivel
Kép
Vendég
 


Eszti, de édes Benyó, főleg a dédis kép tetszik! Hanna meg itt mondja, "babának is van Sanyija"
Nekünk is jó volt a Karácsony, jöttünk mentünk, mostmár azért érdekli a karácsonyfa Hannát, rángatja a díszeket meg hintáztatja őket(66 db-os Kikás, majdcsak marad belőle pár db).

na megyek is ,mert letúr

Kép
seriff
 
 


Hali, tanulás mellett ,helyett jelentkezem.

Nagyon édesen szemléli Hanci a csúzdát. Benyó pedig a felhúzott popsis alvós képen maga a béke. Imádom mikor így alszanak!

Nálunk is nagyon rendben lezajlott a karácsony. Gondolok itt olyanokra, hogy még eddig nem dölt fel sehol sem a fa, semmi hasmars, pedig lecsúsztak időnként vad kaják Julcsi torkán is. A fa annyira nagyon nem köti le. Minden reggel jelzi, hogy dogjuk be az égőket, meg ő is meghinbál néhány díszt rajta, de még eddig nem akarta lerántani, fellökni.

Lassan költöznünk kell, mert nem férünk a játékoktól. Én most össze is pakoltam jónéhány olyan játékot, amit már régen nem használt és már nem is a korosztálya (csörgő stb.) próbálva helyet csikarni az újaknak. Lengyelo-ból kapott FP-s játékokat. Na azok aztán zenélnek, beszélnek villognak. De azért az nem idegesít, elviselhetőek. A tanuló széket ajánlom mindenkinek nagyon édes. Imádja Julcsi.

Ja és ma voltunk az IKEÁ-ba rendes kis gyerekasztalt és széket nézni. Most már hogy véget ért a kari, már engedélyezett a vásár. Akkorát csúzdázik a boltban.

Készültek fényképek is, idővel felkerülnk.

Kép
agianyu
 
 


Hali, tanulás mellett ,helyett jelentkezem.

Nagyon édesen szemléli Hanci a csúzdát. Benyó pedig a felhúzott popsis alvós képen maga a béke. Imádom mikor így alszanak!

Nálunk is nagyon rendben lezajlott a karácsony. Gondolok itt olyanokra, hogy még eddig nem dölt fel sehol sem a fa, semmi hasmars, pedig lecsúsztak időnként vad kaják Julcsi torkán is. A fa annyira nagyon nem köti le. Minden reggel jelzi, hogy dogjuk be az égőket, meg ő is meghinbál néhány díszt rajta, de még eddig nem akarta lerántani, fellökni.

Lassan költöznünk kell, mert nem férünk a játékoktól. Én most össze is pakoltam jónéhány olyan játékot, amit már régen nem használt és már nem is a korosztálya (csörgő stb.) próbálva helyet csikarni az újaknak. Lengyelo-ból kapott FP-s játékokat. Na azok aztán zenélnek, beszélnek villognak. De azért az nem idegesít, elviselhetőek. A tanuló széket ajánlom mindenkinek nagyon édes. Imádja Julcsi.

Ja és ma voltunk az IKEÁ-ba rendes kis gyerekasztalt és széket nézni. Most már hogy véget ért a kari, már engedélyezett a vásár. Akkorát csúzdázik a boltban.

Készültek fényképek is, idővel felkerülnk.

Kép
agianyu
 
 


Na kétszer is bekerült a nyomaték kedvéért. Húzok aludni!

Kép
agianyu
 
 


BUÉK!!!

Kép
agianyu
 
 


Mindenkinek Boldog Új Évet!

Kép
seriff
 
 


BUÉK!

Kép
edó75
 
 


Mi már túl vagyunk a lencsefőzeléken. Most már biztos szépek és gazdagok leszünk az új évben. Még Julcsi is evett belőle. Egy részét kanállal, egy részét pedig szemenként kézzel.

Eszter Te már voltál egyszer a wiw-en. Miért törlődtél?

Kép
agianyu
 
 


Hi, télleg Eszti mi ez?

Ági, Ti szeretitek amúgy a lencsét? Én hősként ettem 2 falat lencsesalátát, de brrr.....

Többiek jól vagytok?

Edó, Peti teljesen megyógyult?

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!


Hanna csúszdázik sokat?
Bence olyan édesen szundizik :)

Úgy néz ki Peti megygógyult. Majdnem egy kilót fogyott :cry: A bölcsit viszont még pihentetjük két hétig. Addig a mamánál lesz, mert én viszont már dolgozok. Szóval úgy néz ki minden okés, már csak a dokicserét kell elintézni. Adjuk neki a béres cseppet jó étvágya van :)
Orsi! Bent voltam vele végig. Tényleg igaza van Seriffnek, lényeg hogy ne pánikolj be! mondjuk durva ilyet mondani, de ehhez meg kell egy kis rutin :cry: vagy meg lehet tanulni könyvből pl az Eszti tesójának a könyvéből. Nekem nagyon teccik az a könyv, nagyon praktikus
Serif! Ezt a klinikai tünet, röntgenkép eltolódást tudtam, a Petinél az volt gáz hogy a klinikai tünetei nem mutatták azt a csúnya tüdőgyulladást, amit a röntgen mutatott, egy kis hős volt :?

most megyek dolgozni, majd jövök még, rakjatok fel sok képet!!

Kép
edó75
 
 


Hahó!

BUJJÉK mindenkinek! Legyetek vidámak, nevessetek sokat az új évben is!

Ú, gyerekek, de szar volt menni dolgozni 10 nap után! Minden hónapban szeretnék ilyen 10 napot! :)

Remélem, mindenki jól van, én most hagytam abba a takarítást :(, és most mennem is kell!

Azé rakok fel valami képet, mert úgy látom, megvan az egyiptomi :)

Pussz!
anniecoe
 
 


Kép

Kép erkélyről

Uram vízbeugrás előtt Kép
anniecoe
 
 


Na, jó bénák lettek, túl kicsire méreteztem...na nem baj :)
Jó éjt!
anniecoe
 
 


Na igen ilyen képeket várunk még! Jó lenne az uradról egy kevésbé álcázós kép is, de te sem vagy semmi a vevőért minden árusfiú mellett, belőled sem látok sokat, de el tudlak képzelni.

Orsi, a férjem nem csípi a lencsét, de én szeretem az l. főzeléket. És nagyon finom lett, így még a vacsira is becsűrt Julcsi egy tányérral!
Edó, örülök, hogy a kis vőlegény meggyógyult. Tessék visszahízlalni, hogy 25 év múlva a nagy sátoros lagziba szép fes legény legyen!

Lucababa hogy van?

Kép
agianyu
 
 


BÚÉK mindenkinek!
Hogy teltek az ünnepek?
Mi az hogy törlődtél z iwiwről Esztike? Észre sem vettem.

Karácsony nagy jövés menés volt. Szegény Luccantó ki is fingott, annyit volt váltott kezekben. Viszont a szilveszter szenzációs volt. Egy csomó haver jött át (aszittem elkerülnek minket, de nem) és persze nem kevés pezsgőt ittak, de Nyuszika olyan mélyen aludt, szerintem izomból, hogy egészen 6 óra hosszát bírta. Aztán talán rákapott az ízére, mert azóta is 6-7 órát nyom egyszerre éjszakánként. Juhéjj! Teljesen meg vagyok zavarodva, hogy ilyen sokat tudok egyszerre aludni.

Örülök, hogy meggyógyult a Kismókus.

Tegyél még föl képeket Ancsa, biztos van még ott egy pár, ahol ezeket találtad.

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Na, most látom, hogy van itt egy nekem szóló kérdés is: Szóval Lucababa hihetetlen édes. Úgy dobálja mostmár a mosolyokat, hogy elolvadok tőle. Reggelente pedig akár már negyed órát is elnézelődik a játszószőnyegén.
És képzeljétek el, hogy rendszeresen azt mondja amikor beszélek hozzá, tök ünnepélyes arccal, hogy aku. Inkább AQ. Mire akar ezzel célozni. :lol:

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Ú, Ancsa, ez a tengerszín.....nagyon állat(vagy ahogy egy barátunk mondta "olyan színe van, h besz...sz")!És mennyire jó meleg lehet most ott! Iván vizsgázott búvár? Te is szoktál merülni?

Orsi,örülj, és aludj! :wink: :lol: Ki tudja meddig tart! :wink: :P

Kép
seriff
 
 


Sziasztok,

hát mi nem állunk valami fényesen...
Az a napi két szopi tegnap már csak egy volt...
És tegnap lázas is volt Bence, reggel 38, de a délutáni alvás után már 39. Tesóm megnézte, egyébként semmi nincs vele szerencsére. Éjszaka jót aludt, és egyelőre láztalan. Remélem marad így, és az esti szopi is csak azért nem volt, mert nem volt jól.

A kedvem valahogy a béka segge alatt, hétvégén megyünk Széchenyi fürdőzni, remélem az egy kicsit helyrevág.

Remélem nálatok minden ok. Orsi, jó volt olvasni a soraidat, vidámak. :)

Többiek?
Lehet, egy kis tengeri feeling engem is feldobna. :)
Vendég
 


Mi történt Esztikém?
Miért vagy rossz kedvű?
Hogy-hogy csak két aztán meg egy szopi volt?
(Nekem ilyenkor télidőben a szolárium baromira beválik. Depire hajlamosaknak fényterápia, szupi!)

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Na azért a szemedet inkább ne nyisd ki a szoliban :P :wink: !

Eszti, pedig még nincs is igazán sz..r idő! Jobban van Benyó?!

Kép
seriff
 
 


Serfi, hát Benyókám az ünnepek alatt már nem akart napközben szopizni, elalváshoz sem, most pedig úgy néz ki, az esti is elmarad, már második napja fordítja el a fejét, amikor jön az esti szopi idő. Persze így már tök kevés a tejcsim, reggelre sem volt elég, kapott egy kis gyümit. Hát ez van.

Nem vagyok rossz kedvű, inkább vágyom egy kis nyárra, egy kis kikapcsolódásra, el kéne menni valahová pihenni egy kicsit, jó lenne valami környezetváltozás. De erre most esély sincs, januárban Peti végig vizsgázik. Na mindegy.

Jó hétvégét nektek!
Vendég
 


Na napon óta nem engedet belépni a rendszer!
Julcsi is beteg, lázas, náthás. Ma éjszaka egy percet sem aludt se ő, se én.
Az én gyerekem meg mindent kihasznál, hogy soron kívüli cicihez juthasson, ennek talán sose lesz vége.

Kép
agianyu
 
 


És miből vizsgázik Peti, asszem már talán mondtad Esztik, de elfelejtettem.

Ági neked vége a vizsgaidőszaknak?
Sajnáolom Julcsit, meg téged. Javul már a helyzet? És miért nem engedett fel a rendszer? Vagy csak a babanet? Az nekem is akadozik néha.

Nekem január végén kezdődik egy képzésem, de már most parrantgatok, hogy hogy maradok távol. Szerintetek a lefejt anyatejet hogy tudja a legkönnyebben egy apuka legcseppmentesebben a bébinek odaadni? A cumitól tartok.

Luci tegnapelött felfedezte a kezeit. Ma a lábfején döbbent meg. Hosszasan nézte. Szerintem azóta megint elfelejtette a kezeit viszont elkezdte nyújtogatni tárgyak felé. Izgi.

Hogy vagytok többiek?

Sefi, van valami okosság amit illik tudni ezekről a kötelező oltásokról? Nemsokára kapja a két hónaposat. Kértem hogy egy kicsit csusszanjunk az idővel, mert azt olvastam, akkor kevésbé sinylik meg. Vagy ez hülyeség?

Puszkó

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Szóval : Esztike, Serfi

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Orsi, ezek az új oltások már nagyon kafák, nagyon ritkán van láz tőlük. Bencénél semmi nem volt konkrétan, az elsőnél annyi "mellékhatás" volt, hogy egy napig szinte csak aludt (enni kelt fel).

A lefejt anyatejet megpróbálhatja Ádám pohárból, nagyon ügyesen isznak pohárból is a kisbabák. Előtte próbálgassátok. :) Nálunk Bence el sem fogadta a cumit, és ez vált be, a pohárból, ha nem is cseppmentesen, de megiszogatta, bár mi csak próbálkoztunk, igazi bevetésen sosem volt.
Ma már nagyon ügyesen iszik pohárból, alig megy mellé valami. :)

Peti vadgazdálkodási szakmérnöknek másoddiplomázik.
Vendég
 


Küldök képet: lefekvés előtt.

1168038044.97.zip

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Orsi, végre olyan képet tettél fel, amin látszódik az arca valójában. :)
Gyönyörű kiscsaj, és igazi vasgyuri. :wink:
Vendég
 


Orsi, nagyon kis elégedett csajszi Lucibébi! :D
Oltás, Hannának egyiktől sem volt semmi baja, se láz, se álmosság, se semmi. Mondjuk az elsőnél adtam preventíve kúpot lefekvés előtt, de sztem amúgy sem lett volna semmi, legközelebb már nem is kapott.
Lefejt anyatej témában nem vagyok kompetens, igazán sosem kapott semmiből.

Eszti, nálunk is csökken a cici száma, már csak este van(meg éjjel ha felébred), reggel nincs, és a délutáni alváshoz ha én ittvagyok akkor van, ha nem akkor anélkül is elalszik, a héten eddig 2x volt délben.

Bogi, Kata, Dia, Ancsa, Edó?????????Írjatok!

Kép
seriff
 
 


Serfi, na jó, de Hanna mindjárt 2 éves, Benyó még 1 sincs. :roll:

Bencikémnek középfülgyulladása lett, volt oka a láznak. Szerencsére nem kellett felszúrni, mert szombat reggelre magától felrepedt. :( Megnézte a dokinéni, meg fül-orr-gégész, használjuk a melegítős sapit, és kap antibiotikumot is. Ma már nagyon jól volt, a kedve a régi, zsiványság a köbön. Sokat számít, hogy ürül neki a trutyi.

Valószínű ez is közrejátszott a szopimizériába, biztos fájt neki a szopizás, és amúgy is egyre kevesebb volt a szopi, így az a kevés is nehéz volt. Most már 3. napja nincs szopi, de úgy tűnik, őt ez nem viseli meg. Tegnap még kínáltam, de nem kellett.

Hát ez van. Azért ma már sokkal jobban volt, nem voltak fájdalmai, nem sirdogált és újra olyan zsivány, mint szokott lenni. Remélem a nehezén túl vagyunk.

Megvettük a pneumococcus oltást, az árától hasaltunk, de azt mondják jó lesz. Hát ennyiért remélem is. :shock:
Vendég
 


Esztikém, jól van, de az is tök szuper, h eddig volt cici! Ne bánkódj(tudom, könnyű mondani) nagyon! Remélem Benyó kilábal ebből a középfülgyulladásból mielőbb, és lehet, még a szopi is visszatér, hmm?

Kép
seriff
 
 


Hát, Serfi, nem nagyon bízom már benne. Ma már kutya baja sem volt, és így sem akart. Még pár napig próbálkozom, aztán feladom.
Nem bánkódom azért, örülök, hogy ennyi is sikeresen volt, és az meg boldogít, hogy őt nem viseli meg, sőt, kiegyensúlyozott, boldog, más meg nem kell. :wink:
Vendég
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: