Ho-ho-ho-hóó!
Mindenkinek jól telt a szentestéje? Látom-látom a képek szuperek!
Igyekszem a mi karácsonyunkról is egy-két képet feldobni, ha majd eljutok oda.
Mancs!
De jó, hogy Petinek ennyire tetszett a karácsonyi hangulat! Nagy ünneplős lesz belőle:) Mancsbá milyen rendes a zserbót átvállalta! Nagyon ügyi!:)
Gabus!
Te is nagyon ügyi vagy, hogy nem szalad a konyha, ilyet én karácsony tájékán nem láttam még senkinél! És ez most komoly. És majd alább leírom, hogy miért is lesz ez nálunk még így szilveszterkor is... vagyis, ha addig valaki el nem mosogat helyettem, mert most nem tudok. Ja, igen, milyen kis cuki fátok van!
A mienkét csak a Gergő akarta felborítani... a kompal odament és már rángatta is a díszeket lefelé
Még szerencse, hogy mindegyik műanyag, kivéve amelyik üveg... de azok ereklyék még a kislány koromból...
Vuka!
Nem is tudtam, hogy AZ asszony nevet viseled
Isten éltessen sokáig, boldog névnapot!!!!
Novum!
Gyönyörű a karácsony fátok! Szilvi de cuki abban a kis szoknyában! Ha ránézek egyébként egy nagyon kedves bartánőm jut eszembe. Ő is sokáig ilyen kis pihe hajú volt, mint Szilvi (barátnőm is Szilvi!) aztán most ha látnád azt a hajzuhatagot ami neki van szerintem elájulnál. Természetes spirálgöndör haja van és annyi, de annyi, hogy 3 doboz hajfesték kell rá, pedig csak a lapockájáig ér.... (de ha kihúzom, akkor majdnem a fenekéig)
Na mindegy, ez nem lényeg.
Coolasa!
Nálatok hogy telt a karácsonyozás?
Nálunk? Igen már mesélem is, mert van mit! Mégha kíváncsiak se vagytok rá akkor is:)
Szóval az úgy kezdődött, hogy a fát díszítettük közösen. Gyerekekkel együtt. Gergit leraktam a földre, a háta mögött egy kazal szennyesruha aminek még nem találtam meg a dugi helyét, mert a tartóba már nemfért. Gergi mögé feküdt a Gabi, de a Dani is helyet követelt magának a szennyesen, a lényeg, hogy összevesztek. Gabi elvonult vísitozni, a Danit nem engedtem utána, mert ilyenkor a Gabi undok és verekszik, mondtam neki, hogy majd akkor jöjjön ki, ha békében tudunk tovább ünnepelni. Na a Dani megpróbált bemenni, az ujjai az ajtó és a keret között a Gabi meg belülről nyomta. Szegénynek nagyon randán odacsípte 3 ujját. Üvöltöttem egyet és benyomtam az ajtót. Az ajtónk úgy néz ki, hogy derékmagasságtó felfelé kis üvegablakok vannak. Na az én kezem lecsúszott az ablakocskák közötti végony falécről és átment az üvegen. Össze-vissza kaszabolta a bal kezemet, de nagyon csúnyán. A hüvelyk ujjam alatti részen 2 hatalmas seb, a tenyeremen felületi karcolások, a csuklómon egy picike, de annál mélyebb seb. Meg is ilyedtem rendesen, hogy valami vénát eltalát, de nem. Emelett tiszta üvegszilánk volt az egész kezem, de olyan kis minikék. Ez volt kb fél 2-kor. Áthívta a párom a szomszédasszonyt, aki áploónő, hogy ápoljon le. Ő úgy gondolta, hogy ügyelet és varrni kell, én meg úgy, hogy karácsony van és nem. Le lett tisztítva, fertőtlenítve, reménykedem, hogy üvegszilánk nincs a sebben.
A karácsonyi vacsora és előkészületek következtében elhalmozódott szennyes edények sorsa már látszik... egy ideig így maradnak.
Szegény Gabi úgy sajánltam, teljesen a szívére vette, főlem mert a párom úgy összeszídta, hogy amiért így viselkedett, elvágtam a kezem, de ő is úgy megijedt, mert nagyon vérzett eleinte.
Dani is kis megszeppent volt.
Aztán minden jó lett, az én karácsonyi hangulatomat ez se bírta elrontani. Csak kimentem a garázsba rápillogtam a szépen becsomagolt ajándékokra amik halmokban álltak és egyből jobb lett:) Húúú és aztán a fa alatt ami nagy kupac ajándék volt!!!
Anyukámék fritőzt kaptak. anyósom lábpezsgő füdőt, vagy mi a szöszt. A gyerekek meg? Felsorolni is sok lenne. Kaptak várat amit már sose lehet összerakni, mert összevesztek rajta és eltörött egy -két alkatrésze. Kaptak kis orvosi és barkács kocsit, kirakót többfélét, Tescos favonatot két szettet és kiegészítőket, nagy traktort, Ráülős kis autót (nem bébitaxi, hanem annál jóval nagyobb 30 kg-ig jó) Tigrises takarókat, készségfejlesztő játékokat, mamuszt, ruhákat, mesekönyveket többfélét, nagy, többszintes garázst kisautóknak. Tele van a lakás játékokkal, pedig tegnap az összes "régi" játékot elraktuk, hogy legyen elég helyünk és nem is tudták még kijátszani magukat mindennel. Most elő se veszem a régi játékokat egy darabig:))))
Továbbra is minenkinek békés karácsonyt kívánok!