Sziasztok!
Látom mindenki karácsonyi lázban ég... nekem még mindig hiányzik egy ajándék, de remélem holnap megkapom, aztán elkezdek csomagolni. Sajna Zsuzsa ajándékát még össze kell szerelni, remélem nem lesz problémás (Ikea bútor
).
Karácsony este és másnap ott leszünk anyukámnál, tehát akkor főzni nem kell, de magunknak szeretnék egy halas vacsorát összedobni 25-re vagy 26-ra, mivel anyukámék már a szagától is rosszul vannak, de mi Daviddel szeretjük. Zsuzsáról nem tudok nyilatkozni, a hekket ette a nyáron, de hogy a tervezett teriyakis-rozmaringos lazacomból kér-e, hát ezt majd meglátjuk. Azon gondolkozom, mit csináljak mellé. Igazából párolt spárga és valami jó kis fokhagymás tört krumpli illene mellé, de hát Zsuzsa abból se enne sokat. Bár ki tudja. Lehet egyszerűbb lenne gyorsfagyasztott rántott halrudakat kisütni azt valószínűbb hogy megenné
Apropó főzés, most aztán jól meg vagyok lőve... Zsuzsa a húst nem eszi, tejterméket most nem ehet, marad a tészta, rizs, zöldség, hüvelyesek... és a margarin helyett/mellé ki kéne találnom mindenféle pástétomot, mert azért margarinos kenyéren nem élhet. Ma beugrottam a Libribe hogy ötleteket nyerjek a Kismama babakonyha szakácskönyvéből, volt benne egy pár jó ötlet, de hát... Naggggyon macerás. Most már tojást is félek adni, az is nagyon allergizál, de lehet hogy túllihegem.
No mindegy.
Barbi,
Nem, azóta nem hányt Zsuzsa, de hát eleve hetente-kéthetente egyszer fordult elő ez a bukás/hányás... igaz, hogy legutóbb 4 napon belül háromszor is. Az utolsó alkalom szerda reggel volt, hát azóta nem kap tejet, de hát még csak csütörtök van. Viszont minden egyes alkalommal hogy köhint lesem hogy ugye nem fog tőle hányni.
Most az a nagy tervem, hogy a tejet/tejterméket beszüntetjük egy pár hétig, vagy akár egy hónapig, de az összes bújtatott tejszármazékot (sütiben, felvágottban, ilyen helyeken) nem fogom levadászni. És meglátjuk, javul-e a helyzet. Köhögni még mindig köhög, de hát az antibogyó kúrát is csak most kezdtük.
Juci:
Nem semmi, hogy az olajos beöntés se használt.
Pedig teljesen meg voltam róla győződve, hogy az aztán ellenállhatatlanul meg fogja kakiltatni. A természetgyógyász mondott valami használhatót? (Vagy nem ott voltatok legutóbb?)
And?
Ma este nem kuvikkolsz?