Új privát üzeneted érkezett!

Márti, jobbulást Zsombinak :( Szörnyű ez a téli állandó betegeskedést, nálunk is Kata még mindig full taknyos:(

Azt elfelejtettem írni, hogy tegnap voltunk tanácsadáson, Kata 8700 g, és még mindig 69 cm :)

És mindketten megkapták az influenza elleni oltást. Bencéé ingyenes volt, Katáé 700 Ft.

És itt kőbányán a Meningitec elleni is ingyenes, úgy Kata azt kapja 1 hónap múlva.

Bence pedig a Pneumovax 23-at, ami egy csomó minden (középfül-torok-mandula-stb-gyuszi) ellen véd.

Azt mi is megkapjuk, kár hogy 2 éves kor alatt nem lehet

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!

Na, talán elaludtak a manók, habár Flóra hangját mintha még hallanám. Mindenesetre, ha sikerül nekik, akkor az utóbbi napokban ez az első viszonylag egyszerű elalvásuk. Tegnap, tegnapelőtt már odáig fajult a dolog, hogy délután semmit nem aludtak, mert az egyik felkiabálta a másikat. Már a türelmemet is kezdtem elveszíteni, nem tudom, a mai napunk hogy alaluk. Az éjszakáink úgy néznek ki, mint eddig, Flóra alszik, Marci néha felsírdogál, de mostanában nincs fenn sokáig, ez legalább jó.

Barbi!
Sajnálom a szar éjszakáitokat, nagyon rossz tud lenni ez a tanácstalanság, én is tapasztalom. Végül az ember már mindenben kapaszkodik, nálam is ilyen volt ez a víz dolog a párával. De egy idő után már én is kezdenék hinni ilyen vízér dolgokban is. Ki tudja, hátha.

Márti!
A bunkó, amelyik nekimegy más kocsijának, és nem szól. Mennyire gáz? Mármint, nagyon látszik? Nem jött ez most jól, főleg karácsony előtt.
Szegény Zsombi, majd írj, hogy mi volt a dokinál. Remélem nem komoly, csak az előző betegség lecsengése. :?
Nagyon szép a vers!

Edit!
Nem vagy szentimentális, ezek olyan jó pillanatok az életben. Ezekért érdemes csinálni mindent. Még jó, hogy meghatódik az ember, hiszen imádjuk ezeket a kis pelenkásokat.

Én a napokban kicsit dögrováson voltam, megfáztam vagy benyeltem valamit. Volt fejfájás, torokfájás, köhögés. Ma már jobb, remélem nem jön vissza.

Ha isten is úgy akarja, ma meglesz az új kocsink. Lecseréljük a mostanit, mivel már 8 éves, jönnek lassan elő a hibái, azonkívül 3 ajtós, így elég macera bepakolni a törpéket. Persze mielőtt nagy ellentmondásba keverednék önmagammal, az igazsághoz hozzátartozik, hogy anyósomék jócskán benne lesznek anyagilag. Mi a régi kocsink árával járulunk hozzá, a többi az ő segítségük. Már megy a huzavona kb. 1 hónapja (nekik is van elképzelésük, hogy milyen kocsi lenne jó nekünk, na meg nekünk is :wink: ), így múlt héten a műszakink is lejárt (még nem kapták el Zsoltit, de hát valamivel kell dolgozni menni). Ja, és csak nekünk lesz új, mivel végül egy 3 évesre esett a választás. Viszont 5 :!: ajtaja van, és kombi.

Na, jól bepótóltam a tegnapi napot. :oops:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsu!
Szép súlyban van Katica! Hogy viselték az oltást?
A karácsonyi kajáról jut eszembe, tegnap én is körülnéztem a mindmegettén, és találtam egy jó kis menüsort. Villámgyors néven fut. :wink: Első ránézésre jól hangzik, lehet egy-két dolgot megvalósítok belőle:
http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... cikk=14658

Habár a lazacot azt sem tudom, hogy mi fán terem, hát még megcsinálni. A boltba sem ismerem fel. :oops:

Boldog névnapot a párodnak!
Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 

 
 

Andi, Kata csak akkor nyekergett picit, amikor kihúzták a tűt, a Bence meg visított egyet amikor beadták:) De egész jó volt.

És nem volt se láz, se nyűgösség tegnap, semmi...

A Lazac, olyan narancssárgás-vöröses hal, szeletelve árulják ált. Én sem ettem még, de azé megismerem:)

Pusz

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Köszi szépen a köszöntést:)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Edit, ezt írtad:
Én a tízórait kihagynám és csinálnék egy porcis elővacsit majd utána tápszer.
A porcis elővacsi mit jelent? Bocsi, de nem értem. :oops:
Érdekes Virágod rossz alvása a hófordulóján. Olyan érdekes az ember lelke. És nem vagy szentimentális. Valóban ezek azok a pillanatok, amiért érdemes volt kitágulni, vajúdni, szülni. És mg sok ilyen pillanatunk lesz remélem.

Márti, a csuda vigye el. Gebedjen meg aki meg aki megnyomta a kocsit!!!! És mennyire gáz? Nagyon látszik? Feltétlenül írj, hogy mi volt a dokinál. Nem merlek felhívni, mert nem tudom, hányra mentek. Na meg nehogy épp elaludjon a kicsi. Majd ha hazaértetek felhívlak. Tarts ki!!!!

Andi, új kocsi karira. Az nagyon jó. Mi nem is álmodhatunk, hogy lesz kocsink. Legalábbis az elkövetkező 20 évben tuti nem. Marad az kölcsönkérés. Nem baj, lesz szép nagy lakásunk. (Ami már nem is lesz annyira nagy, ha szülünk még egyet...)

KépKép
kgiulia
 
 


Julcsi!

Na, megvan, mit akartam még írni. A kajálások.
Mi 5x eszünk, reggeli-vacsi tápszer, tízórai - tejpép, ebéd - főzelék, uzsonna - gyümi. Egy ideje Flóra nagyon keveset evett, a felét tuti meghagyta mindig. És Marci is csatlakozott, nem nagyon ették a tápszert. Volt olyan, hogy Flóra 10 ml-vel ment aludni, és reggelig kihúzta. Szóval, ennyi kaját ha összeadok, akkor még a 4szeri evés is alig jön ki. De gyarapodtak 30-40 dkg-ot, így ezek szerint elég. Szóval, szerintem nem gáz, ha csak 4-szer esznek, lehet, hogy majd visszatérnek a többre. Tudják, hogy mennyi kell nekik. Legalábbis én ebben bízom. Megtömni meg úgysem tudom őket, mert ha nem kell, akkor tuti nem esznek, fejre is állhatok.
Mondjuk a védőnőm egy pár hónapja azt mondta, hogy gyümivel ne váltsak ki egy kaját, mert az csak nasi, nekik kell még az 5x-i főétkezés. Aztán mégis kiváltották maguknak.
A lényeg, fogalmam sincs, de a csajok biztos követelik majd, ha kevés lesz nekik.

Az új lakás még jobb, mint az új kocsi. Igazából mi is csak anyósomék segítségével tudunk belevágni. Már 4 éve eladósodtunk a ház miatt. De az vígasztal, hogy már csak 16 év van vissza. :wink: Ha megérjük... (Egyébként már írni akartam egyszer, hogy kicsit irigykedem a leendő manótok miatt, már előre. Szívesen lennék és is újra várandós, de mi már nem tudunk még egy törpét bevállalni. Ezért szívás egyszerre szülni kettőt. :wink: )

Andi
Kép
zsandi
 
 


NA, banyek. Még nem fejeztem be, de hívtak telcsin és nem akartam, hogy elszálljon.

Edit, boldog hófordulót Virágodnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sok cupist neki.

Andi, nyugi én semmilyen halat nem ismernék fel. A hekket is csak ízről és csak rántva. Így jár aki nem szereti a halat.

Zsu, nem tudom mondtam-e de tökre tetszik Bencéről a vonalzós kép.

KépKép
kgiulia
 
 


Tegnapi fürcsi képekben

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Ja még azt is kihagytam.

Mindenkinek köszi a kajálásos tippeket. Úgy vagyok vele, hogy szólnak ha kajásak. Ugyis mindig kunyerálnak tőlünk és akkor látni fogom, ha nem csak eszegetnek hanem valóban éhen akarnak veszni. Végülis bízom bennük, tudják mi a jó nekik.

Andi, én nem lennék szívesen várandós, pont a napokban beszélgettünk erről, hogy mennyire ne vagyok még készen az ujjabb terhességre. Ha becsúszna nem lenne gond, de ha választhatok, akkor inkább még várnék. Asszem lelkileg még nem vagyok kész. De remélem jövő ilyenkorra kész leszek. Mármint a baba vállalására. Akkor kéne kb. elkezdeni belevágni, ha nem akarunk nagy korkülönbséget. Ja, azt még mi sem tudjuk, hoyg be tudjuk-e vállalni, de úgy érzem ezt már eldöntöttük és a szívünkkel döntöttünk. Biztos nem lenne könnyű anyagilag, de asszem bennem nagyobb a vágy mint az ész. Hát legalábbis azt reméljük kenyérre mindig lesz pénzünk...

KépKép
kgiulia
 
 


Megint én:)

Julcsi, lehet hogy mondtad, leg. vki biztos írta...

ez a kép a karácsonyi képeslapunkhoz csinált rengeteg fotóból az egyik...

Ilyen nagyban:

Kép

Itt a másik kedvenc:

Kép


Ilyen volt a képeslap:

Kép

Kistesó: Én szeretnék, nagyon. A szívemmel. Az eszemmel tudom hogy nem kéne, mert csak még nehezebb lesz.
Tamás nem akar, de ő is az anyagi helyzet miatt nem. Ez pedig remélhetőleg meg fog változni ha dolgozni kezdek. Szóval egyenlőre az a tényállás, hogy lesz harmadik, csak nem most. De ha becsúszna (jajj ne) abból egyrészt balhé lesz ---> Tamás nem akarja még, másrészt meg rengeteg gondolkodás. De biztos megtartanánk :)

KÉpzeljétek! Napok óta nézzük hogy olyan lassú a net, szakadozik, ráadásul önnálóan kapcsolódik rá a gép, erre tegnap a Tamás észrevette, hogy vki lopta tőlünk a netet :( Most azon kívül hogy bosszantott a lassúság, meg megkárosított minket vki, engem az zavar a legjobban, hoy turkálhatott is a gépünkben :( Olyan mintha vki belelátna a fejembe :(
és 2 tűzfal van fent :(

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Zsu, minek 2 tűzfal? Az max. arra jó, hogy az egyik kioltsa a másikat, ha összeakadnak. Meg hogyan lopják a netet? Nem értem. Inkább csak meghack-eltek, és valami trójai zabálja a memóriát. Nem hiszem, hogy turkálnának, nem sok értelme van. De ajánlatos gyorsan gatyába rázni a gépet, ha kell, akkor leírom miket töltsetek le és futtassatok.

No, amit írni akartam, mert Julcsi elfelejtette: Mielőtt tegnap lefeküdtünk, bekukkantottam a lányokhoz, ahol Livi vicces, nagyjából ülésből előredőlős pozícióban feküdt. Popsi az égnek, de a feje az összegyűrt takarón... Julcsi le akarta fotózni, már ott volt a rács mellett, amikor Livi csukott szemmel nagyon lassan felült, majd ugyanilyen lassan felvette az előző pozíciót, de most az ágy másik felében. Alig bírtuk ki röhögés nélkül a másik szobáig.
Vendég
 


Árpi, én nem értek hozzá :( Tamás szerint kell. Fent van a Norton Internet Security, és az NVídia Tűzfala is.

Tényleg lopták, mert ha nálunk ki volt kapcsolva a net, a forgalomszámláló akkor is ment, és ott is volt a kapcsolatainkban a megosztás, és a másik gép jelzése. És ha ki akartuk törölni akkor közölte hogy nem lehet, mert nem mi vagyunk a rendszergazdák :shock: :shock: :shock:

De megoldotta Tamás vhogy.

Mindenesetre szívesen fogadom a javaslatokat :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Na megjöttünk, a torka, tüdeje rendben, fülét nem nézte én el is felejtettem, de ha nyomkodom nem szól 1 szót sem.Mielőtt elmentünk hűtőfürdőzött akkor lejjebb ment, most 38.6 lett, megint pancsi így 38 alá ment és most alszik.
Na megyek gyorsan csinálom a dolgomat, mert reggel is engem akart állandóan, nem annyira nyűgi, de csak a karomban volt jó neki ami érthető :P


drev: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsandi:jobbulást :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ja azt mondta, vagy a foga vagy a nátha!Remélem semmi komolyabb, de bíztatgatott, hogy ebből még bármi is lehet mert mind2 gyerek tök taknyos!!!! :evil: Na erre magamtól is rájöttem!!!! :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti!
Örülök, hogy a tüdejét, torkát rendben találták, akkor talán nincs nagy baj. Remélem nem is lesz belőle semmi komoly, gyógypuszit küldök neki!

Zsu!
Nagyon jók a képek a gyerekekről. Szép lett a képeslap!

Drev!
Livi Kép Nem csodálom, hogy pukkadoztatok a nevetésről.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsu, milyen módon csatlakoztok a netre? ADSL, kábel, betárcsázós modem... ?
Vendég
 


Zsombi:39, 2 :cry: :cry: :cry:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti!
Nagyon magas! A fog miatt nem lenne ennyire magas, nem? A nátha meg már nem most kezdődött. Nem lehet, hogy ti is belefutottatok a 3 napos lázba?

Andi
Kép
zsandi
 
 


Jujj, szegény kicsi Zsombi.
És nagyon nyűgös? Vagy csak bújós?
Sok-sok gyógypuszit küldök neki!

Jó fej lehet Livi, ahogy égbe álló fenékkel szuszizik. De ti meg mit leskelődtök? Ő sem nézi, hogyan alszotok! :lol:
(Livi drágám, majd én megvédelek, hogy ne röhögjenek rajtad!)

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Csajok, help!

Marcinak, mikor délben tettem tisztában, egy kicsit piros volt a fenek. Feszítette magát, nem engedte, hogy felemeljem a lábát, és üvöltött. Nemrég cseréltem megint a pelusát, most még pirosabb, és megint torka szakadtából üvöltött. Gondolom nagyon fáj neki. Volt már ennél sokkal-sokkal rondább is a feneke, egyébként gőzőm sincs, hogy mitől, de még sosem csinált ilyet.
Van valami tipp, hogy mit csináljak? Még bekenni sem hagyja. Most nem annyira hagytam kínlódni, mert Flóra alszik, nehogy felébressze, de ha felkel, mindenképp bekenem neki valamivel, mégha tiltakozik is. Neogranormonnal érdemes próbálkoznom?

Andi
Kép
zsandi
 
 


Felébredt Flóra, és ő is csatlakozott a piros fenekű, pelenkázáskor sírós Marcihoz. :(

Andi
Kép
zsandi
 
 


Húú, Márti nagyon magas! A fürcsi levitte valmennyire?

Andi, a neogranormon tuti jó!!! Nekem is azt használták anno, meg én is a csajoknak. Pelus cserekor mosd le inkább a feneküket, és kis levegőzés után kend be. Nekem a Dorka ilyen érzékenybőrű, ő sziszegni szokott ha fáj neki. De feltétlenül kend be nekik, mert csak rosszabb lesz. És szerintem minden peluscserekor dobj rájuk valami takarófélét vagy törülközőt és amíg bohóckodsz velük addig szellőzzenek. Ne adj nekik túl savas gyümiket. Nem kaptak valami új kaját? Egyszer azt mondtad, hogy a borsótól pirosdotak ki. Most mitől lehetett? Nem használtok új féle pelust?

Barbi, te a szárítón keresed a gyereket, mi meg gyönyörködünk bennük amikor alszanak. :lol: :lol: :lol:

Zsu, Árpi régen Matávos volt (jó bocsi, T-com-os) hátha tud segíteni.

KépKép
kgiulia
 
 


Márti!

Mi van már megint a kismanóval? A 39,2 tényleg túl magas foghoz, náthához! Kedve milyen? Az utóbbi időben olyan sokat lázas kicsi fiad! Hogy viseli a drága?
Gyógypuszi megy!

Andi!

Nagyon jók a képek! A frizurájuk meg vizzel beállítva haláli! Úszik már a szoba fürdéskor? Én emiatt száműztem a nagy kádba Virágot, már a falon is folyt a víz. Meg így Barnival nagyobb buli fürdeni.

Julcsi!

A porcikat a következőképpen értettem. Közös vacsi az asztalnál: kenyérfalatkákon pl. vaj, túró, sajtkrém, zöldségkrém, csirkemell darálva vajjal (csirkehúskrém néven fut nálunk), később meg bővül úgyis a paletta. Utána fürcsi, majd tápszer. Írd ám meg nyugodtan, ha nagyon hülyének tartod az ötletemet. Mindenesetre Barnus így működik, csak felnőttesebb kajával. Fürcsi, aztán tejcsi vagy kakaó, közben mesehallgatás és még egy fogmosás, aztán szunya.
Haláli lehetett a kómás csajod!

Barbi!

Pöttyökkel mi újság? Köszi a halreceptet, már meg is kerestem. A férjem dönt ez ügyben, én annyira nem szeretem a halat.


Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit egyszerre írtunk! Így már értem. :lol: Jó ötleteid vannak, csak nem értettem a szót: porcis. Ezt majd akkor fogom bevezetni, ha lesz asztalunk... az új lakásban. Most nem férünk az asztalhoz, mert az a csajok elleni úttorlasz. De a közös evés így is megvan, de még nem az igazi. Jó ötlet a csirkehúskrém. A csirkét simán megfőzöd és vajjal összekutymákolod? Én a házi májast akarom megcsinálni nekik, de még nem vitt rá a lélek.

KépKép
kgiulia
 
 


Na, úgy látszik ma ilyen napom van. Minden később jut eszembe.

Andi, nem fürdetitek még őket együtt? Egyszer próbáljátok ki. Ők tuti nagyon fogják élvezni. Mondjuk nem tom, hogy a kiskádban mennyire férnének el.

KépKép
kgiulia
 
 


Most nem fürdettem, csak a nurofent adtam és lement tőle e láza!!!!Amikor nem meleg akkor tök jó kedve van, mikor most is enyhült a láz itt ökörködött a Szonival!!!! :lol: Szoni rohant körbe ő meg röhögött!!!! :P Aztán együtt felmásztak a Szoni ágyára és ott folytatták a viháncolást!!!!Ezerrel tapsol, nagyon élvezi, hogy így örülünk ennek!!!! :wink:

Edit:hidd el én sem örülök, hogy ennyiszer beteg!!!! :? :(

Zsandi:szerintem is neogranormon.Én ha nem piros akkor körömvirágos krémmel kenem(DM-es), ha piros akkor neogranormonnal és a másik pelenkacserélésnél már nem is olyan!!!!! :wink:

Barbi:derekad????? :shock: Jobb már????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Julcsikám, ti nem gyönyörködtök, hanem kiröhögitek!!!
(szegény drágámat)

Edit, pöttyök nincsenek, és nem is 3, hanem 2 napig volt láz. Ez egy újfajta betegség, az Ádám fejlesztette ki. :?
A 2 nap elég volt arra, hogy teljesen felboruljon a napirend, főleg az alvás terén és alig egyen valamit.
Vacsi adagja 100 ml szemben a 210-el. :?

Márti, most mi a helyzet?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Na, majdnem egyszerre írtunk.
Örülök, hogy most jókedvű. Csak nem lesz estére megint olyan magas a láza. Hátha végre odaérnek a gyógypuszik!

Köszönöm kérdésed, a derekam kicsit jobb. Már simán lehajolok, de azért még érzem, hogy van.
Tegnap a sógornőm ajánlotta a feketenadálytő krémet, és szerintem az segített, mert sokszor bekentem vele és már estére sokkal jobb lett.
Úgyhogy derékfájósok, jegyezzétek meg, tényleg használ!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Márti, remélem a 3 napos láz "csak" !!!

Gyógyuljatok!

Barbi, a 3 napos láz csak általában tart 3 napig:) Bencének 2 este, és csak este volt láza, és az utolsó lázas naphoz képest 3. napra jöttek ki a pöttyök.

Árpi, nem tudom:( Sztem kábel. Legalábbis ha abból indulok ki, hogy a falból jön ki a vezeték és azt kell bedugni a hálókártyába.
Nem Adsl, az tuti, mert nincs telefonvonalunk :)

Az az igazság hogy nem tudom hoy jutottak be a gépünkre :( Mert azért az uram is, és én is elég jól értek a géphez....
De most nincs senki a gépen:) Bár újra kéne konfigurálni a tűzfalat az tuti :( Jók ezek a tűzfalak, amik nekünk vannak? Vagy mást ajánlanál?

Julcsi :) Sejtettem :) Mármint hogy vmi ilyen helyen dolgozott :) Én meg 5-ösre érettségiztem innfóból :) Na jó viccelek :) csak 4-es volt :(

Zsandi!

Neogranormonnak még egy szavazat:) Katának is volt ilyen egy időben, a védőnő azt mondta hogy a foga. De mire ébredt kakis volt, és nemhogy piros volt, de HÓLYAGOS a feneke, bekentem neogranormonnal, és a következő pelenkázáskor nyoma se volt semminek!!! Azaz kb 3-4 óra alatt teljesen eltünteti.

Én mondjuk mindig olajoskendőzök, akkor is ha piros. Csak oda kell figyelni hogy sensitive legyen, mert ami nem az, az csíp:(

Most jöttünk meg, lent voltunk a Tónál :) Bence megetetett a kacsákkal fél kg kenyeret :)
Kata meg csak nézte. Persze a földre is ment morzsa, és a Kata pillanatok alatt körül volt véve galambokkal:) Tátott szájjal nézte őket :)
HOlnap veszek fényképezőgépet hogy megmutassam nektek:)

Pusz

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Jah, mióta ideköltöztünk, azaz szeptember óta a Kata is a nagykádba nfürdik Bencével :)
Imádja:) És még 1x se esett el a vízben, pedig csak csúszásgátló van a kádban

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Köszönöm a javaslatokat, Marcit már be is kentem tetőtől talpig neogranormonnal. Persze küzdöttem vele rendesen, kíntről szerintem úgy hangzott, hogy nyúzom a gyereket. :(
Barbi, neked is köszi a telefonos segítséget! Kép
Új kaját nem kaptak, lövésem sincs, hogy mi lehet. Eszembe jutottak a fogak, Barbi is megerősített ebben, úgyhogy talán Marcinál készülődik a második, Flóránál pedig az első.

Márti!
Örülök, hogy azért jó kedve van Zsombinak, ha nincs olyan magas láza. Remélem nem tart túl sokáig ez a betegség.

Julcsi!
Nem tudom őket egyszerre fürdetni, mert nem férnek bele a kiskádba. Nagy kádunk meg ugye nincs. Pedig biztos bírnák a dolgot, amúgy is szeretnek fürdeni nagyon.

Igen, kicsit úszunk utána, de a fürdőbe nem nagyon férnénk be kádastul, gyerekestül. Viszont van egy nagyobb méretű kiskádunk (nem tudom mi a neve, remélem értitek), lehet lassan bevetjük.

Megvan az "új" autó, most jön hazafelé. Én még nem is láttam. :shock:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Míg írtam ezt a hozzászólást, a manók az etetőszékben az uzsit kipihenve bulátát ettek. Nos, Marci elaludt közben. Ugye-ugye, aki nem alszik délután egy percet sem. :D

Andi
Kép
zsandi
 
 


Ildikótól kaptam megerősítést :nincs nagy gond :wink: :lol:

Zsandi:nagy-nagy gratula az új autóhoz, majd mutass képeket!!!! :wink:

Barbi:örülök, hogy jobban vagy, legalább majd megy a sürgés-forgás!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Jelentem tudok kuglófot sütni(megjegyzem nem nagy kunszt!!!), de majd karácsonyra valami extrábbat csinálok, mert ez sima volt. :? De a lánykám is evett belőle és ez nagy szó, mert ő ilyen téren válogatós!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Andi, új autó, de jó! Gratulálunk hozzá. Masnival átkötve érkezik? :lol:

Márit, bolondítsd meg a kuglófot úgy, hogy a fele tésztát beöntöd a formába, megszórod kakaóporral és mehet rá a másik fele.
Olyan szépen belesül, lesz benne kicsi minta és baromi finom. :wink:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Márti!

Nehogy megbántódj a Zsombi sokat lázas mostanában mondatomon, nem akartam bántó lenni. Ez mondjuk a jobbik eset, Virág ha beteg, soha nem lázas, és szerintem így tovább is tart nála. Ildikó mit mondott?

Julcsi!

A csirkemell krém nagyon egyszerű: csirkemell pici olajon megpirítva, pici vizzel megpárolni, majd a párolóvizet leforralni. Utána ledarálom, vajjal összekeverem és fűszerezem. Nagyon fincsi petr. zölddel. Mifelénk a porci szót a kenyérkatonákra használjuk.

Jó éjt!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!

Kívánok mindenkinek nagyon Boldog Békés Karácsonyt!!!

Kép

(holnap utazunk haza, és csak jövő héten jövünk)

Kép

Kép
nancsika
 
 


Edit:na jó leírom :wink: , azt mondta , hogy az én oldásom jön ki a manókon nincs gond, kicsit növelni kell a cseppszámot!De logikus nagyon, hiszen kedden voltam nála és ugye tegnapra "estek vissza" a gyerekek.Tudom nem mindenki, de én elhiszem!!!! :lol:
Nem bántódom, de igen havonta volt beteg, most legutóbb 1.5 hónap volt az üres járat, de én ugye másképp látom a betegségek okát, és másképp is gyógyítgatom őket, azt hiszem így kicsit könnyebb....bár ha betegek mindíg frászt kapok :shock: .Ma is elfelejtettem ebédelni :roll: :lol:

Zsuzsi:mi van veletek?????

Timi:Hanna?????Mikor mentek vissza???Vagy nem kell????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


No, én is hazakeveredtem végre, jelentem az utcán terjed a "most már utálom a karácsonyt, meg hogy mindent az utolsó pillanatban veszek meg idén is" hangulat. Mindenki ideges, tolakodik, primitív.

Szegény Zsombi, örülök hogy jobban van. Tippem nekem is a Nurofen lett volna, a kalapkúrához még fiatal. :P

Barbi, veled nem szokott megesni, hogy röhögsz azon, amit csináltál? Nos, mi is csak ezt tettük Livivel. :lol:

Ja igen, a feketenadálytő is csodakrém, nekem a sportsérüléseimre a bevált szerek egyike.

Popsi ügyben nálunk a Neo megy, bár lehet hogy tévedek, mert nem hasonlit a tubus a Keanu Reeves-re... :idea:

Porcis=katona? Még nem hallottam. Arra hasonlít, amikor anno a honvédségnél azalai srác a hámló hátára zat mondta, hogy köped... :roll:

Zsu, a zsinór nem a falból jön, hanem valami csatlakozóból. :wink: Legalábbis tapétameghajtású netről még nem hallottam. Na jó, ez csak vicc volt. Az általad említett tűzfalak közül az NVidia mehet a kukába, a Norton meg debil és leszívja a memóriát. Ha az XP tűzfal is megy, akkor az végképp sok a jóból, azt is meg kéne lesni. Nálam a ZoneAlarm megy, az nekem megfelel, eddig nem volt vele gond. A vírus valszeg emilen jött, vírusirtóban a NOD32 javallott általam, semmi más. Levelezőproginek Outlook felejtős, Thunderbird a tuti megoldás, abban spam-szűrő is van. IE helyett Firefox vagy Browzar a jó alternatíva. A trójai progik ellen Ad-Aware, Spybot S&D illetve takarításhoz EasyCleaner a recept. Ha zek után is szórakozik, akkor backup aztán vígan toljátok fel ismét a Windows-t.

Ja, ami pedig a galambokat illeti: fertőző betegségeket hordoznak, undorító, haszontalan állatok, még azon kívül is, hogy én ki nem állhatom a madarakat.
Vendég
 


Bocs a betűhiányokért és a sorrendcserékért, egyszerre kávézom, vacsorázom, gépelek és lesem a kölköket.
Vendég
 


Árpi, végülis a mikrohullámú-net után számomra semmi nem lehetetlen:)
Persze hogy csatiból jön.

Majd megpróbálom rávenni a párom a tűzfal és vírusírtó cserére, bár 3 év alatt nem sikerült :)

outlook marad, ragaszkodom hozzá. thunderbirdet próbáltam, nem jött be:( Se több felhasználó (bocs ha csak én nem találtam) időnként nem tölti le a leveleket, időnként letölti, de nem jelenik meg, hol leellenőrzi a postafiókot mindent hogy csak ezt hol csak azt. Állandóan legyafi megy nála :( amilyen jó a Tűzróka, olyan ratyi a Szélmadár:) Maradok a kitekintő gyorsvonatnál:)

Szerencsére spamszűrő van a gmail-nél is, a tvnetworknál is, és az outlookba is beépült a Norton.

ad, Spybot, Easy cleaner van, meg minden egyéb is.
Sikerült leszedni egyébként.

Xp tűzfal nem megy:) Még az kéne csak....

Galambok, vö macskák, kutyák, majmok. Sőt a szomszéddal is akár. Mind hordozhat fertőző betegséget :) Én szeretem nézni őket, amíg nem jönnek túl közel és nem rottyantanak le :)
Jó étvágyat, jó kávézást, stb:)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Drágáim, azt hittem rossz oldalra tévedtem és ez valami kínai.
Mert amiket itt írogattok, az nekem kínai. :lol: :lol: :lol:

Márti, hogy van kicsi Zsombi? Láza?

Andi, milyen a szép új autó? Vagy kipróbáljátok és egész éjjel furikáztok? :wink:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


aha, tvnetwork... nincs több kérdésem, ez a trágya van a melóhelyen is, katasztrófális, állandóan szakadozik, és spamlistára kerül szinte minden héten, emiatt a levelezés is tré

a thunderbird mindezekre képes, csak be kell állítani :-)
Vendég
 


Sziasztok!

jöttem kicsit búcsút inteni, közeleg egy leadás, emiatt a két ünnep között is dolgozom, + hamarosan el is utazunk a nagyszülőkhöz, és bár ott is van net, de várhatóan nem az előtt fogok üldögélni + beteg is lettem (influ cuccnak néz ki, remélem, Samu nem kapja el).

Nagyon szép és meghitt karácsonyt kívánok mindannyiatoknak, és vidám újévköszöntést!
É

p.s. a NOD az jó - bár engem idegesített, h a gép bekapcsolása után egy csomót tököl.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Zsombi még mindíg lázas, éjjel is , most reggel is.Vacak éjszakánk volt:1-3:15-ig szinte semmit nem aludt! :? Felváltva altatgattuk apával!!!De ez tényleg döbbenet, hogy amikor nincs láz, akkor vidám és jókedvű, mintha nem is lenne beteg!!!! :shock:

Évi:kellemes karácsonyt neked :wink: is és jó munkát :? !

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Márti!
Sajnálom a rossz éjszakát, talán most már napról napra jobb lesz, és elkerül benneteket a betegség. Azért az nagyon jó, hogy láztalanul jókedvű a kismanó. Remélem ma már sok-sok jókedvű órája lesz. Na meg neked is!

Évi!
Én is nagyon boldog ünnepeket kívánok neked. Azért ne hajtsd túl magad!

drev, Zsu!
Micsoda szakzsargon! :wink:
A betárcsázós internet még komolyan létezik? Az elég szívás lenne, a kezdetek kezdetén nekünk is az volt, néha bekaptunk egy-egy amerikai hívást, aztán lestünk, amikor jött a telefonszámla.

Ha már a galamboknál és azok utálatánál tartunk, én meg utálom a pillangókat. Kicsit hülyén érzem magam, mert ezt az állatot általában szeretni szokták, én meg rosszul vagyok, ha meglátok egyet. Szerintem a világból is kifutnék, ha rám szállna egy. :oops: Azért majd a gyerekeknek megmutatom alkalomadtán, hogy nézzék meg, milyen szép :? , aztán gyorsan megyünk tovább. :wink:

Popsiügyben annyit haladtunk, hogy este Marci már nem sírt, Flóra még nagyon, ma reggel pedig már egyikőjük sem. Még mindig nagyon piros a fenekük, de legalább már nem fáj. Remélem használ a neogranormon.

Új kocsi nagyon szép, este elmentem vele egy körre. Hazaértem, és Zsolti kérdezte, hogy na? Erre felsoroltam kapásból 4-5 dolgot, hogy mi nem tetszik. Pedig tényleg jó ám. Csak hát én nagyon szerettem az előző autónkat, mindent ahhoz hasonlítottam eddig is. Ha nem 3 ajtaja lett volna, szerintem azzal mentem volna nyugdíjba. :) Kép még nincs, mert bár ma szerettem volna megkaparintani, hogy el tudjak menni a törpékkel vásárolni, de apa nem adta. :lol: Meg kell mutatni mindenkinek, aztán majd én is láthatom. :wink: Különben is, neki ez a kocsi a szíve csücske, ezután majd lobbizhatok érte.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Loptam egy képet a netről, ilyen a miénk is, csak fehér, és nincs rajta tetősín:

Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Na, most akadt meg a szemem egy tegnapi hsz-en, ahol Zsu, te írtad, hogy olajoskendőt használsz.
Már akartam kérdezni, hogy az mire való?
Anyukám nemrég hozott popsitörlőt (DM-es, Babylove), és nem vette észre, hogy olajos.
Azóta itt figyel a szekrényben, gőzöm sincs, mit csináljak vele. Használtok/tatok ilyesmit? Ez mire jó?

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok!

Évi, pont éjjel jutott eszembe,hogy vajon mikor indultok karácsonyozni.
Akkor nektek is nagyon boldog karácsonyt kívánok! :P

Márti, szegénykém, még mindig lázas. :cry:
A doktornéni szokta mondani, hogy a láz végül is jó dolog, megöli a bacikat. Csak ugye az ember frász kap, ha 39-re felszökik.
Remélem ma már sokkal jobban lesz.

Andi, nagyon szép az új autótok!
Jó, hogy használt a neogranormon, örülök, hogy már nem sírnak. És éjjel Marci hogy aludt?

Hát halljátok, olyan pizsomapartit tartottunk éjjel!!!
Az Istvánnak tegnap volt a céges bulija. És ilyenkor úgy szokott lenni, hogy ő elmegy, aztán hajnal körül telefonál nekem és én jó párja lévén rohanok érte.
De ugye az Ádámot nem hagyhatom addig egyedül, úgyhogy nálunk aludt anyós.
Ádámkám 1/4 11-ig aludt, utána viszont úgy gondolta már elég volt. Úgyhogy dumált, ha nem vettem ki sírt, szóval szórakoztatott bennünket kb. éjfélig.
Mikor végre elaludt és mi is, telefonált az István. Nem jön még haza, csak annyira örül, megnyerte a tombola fődíját. :wink:
Na, megint visszaaludtunk, persze hajnali 4-ig az Ádám vagy 4x felsírt. Akkor elég volt a cumi, aludt is vissza, de ugye én kiugrottam az ágyból. :?
1/4 5 körül telefonált megint az István, engedjem be mert nem vitt kulcsot, és közben valaki hazahozta.
Persze szegény anyós sem aludt valami jól, úgyhogy akkor megkért, vigyem haza. Öltözés, hazavittem. :?
5 órától aludhattam 7-ig, kivételesen a kispasi sem kelt.
Szóval, ha valaki panaszkodni mer a rossz éjszakára... :lol: :lol: :lol:
(most persze mindkét pasi alszik, én meg csinálhatom a házimunkát! :evil: )

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi:én nem is mertem nagyon panaszkodni!!!!Legalább nálunk a fél család azért aludt!!!!! :wink: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?