sziasztok, most is gyors leszek, mert megyek a Rutihoz este, és addig még egy csomó dolog van.
Már áttöltöttem a képeket, amint este lesz egy kis szusszanatnyi időm, kicsinyítek, és kiteszem őket. Aztán majd mailen is küldöm.
Mancs, ez nagyon dúúúúrva! Hála a jó égnek, hogy nincs nagyobb baj Mancsbával!!! Én már néha tényleg félek volán mögé ülni Marcival, mert annyi, de annyi s.ggfej van az utakon, hogy elképesztő. És nem tudsz mit tenni, hiába próbálsz nagyon óvatos lenni, ezek az állatok, mert nem tudok mást mondani rájuk, csak csinálják a balhét. Átmennek a piroson, nem adnak elsőbbséget, stb...Nektek most ez a karácsonyi ajándék, hogy Mbának nincs baja. Ez legyen a világon a legrosszabb ami megesik bármelyikönkkel, mert amíg egészség van, addig minden van!
Tücsi írta a tegnapot. Hááát, nem volt semmi. Elmentem Apának venni ajándékot, azt nem is írom meg hogy mennyit költöttem...
(nem csak neki vettem dolgokat azért...
)
Tücsi még nem is tudja: valamikor fél 3-3 körül váltunk el náluk, és Marci hazafelé elaludt. 4h-től volt rendelés a dokinál (egy éves státuszvizsgálatra kellett vinnem), és nem volt szívem felébreszteni. Hazajöttünk, beálltam a kertbe, járó motor mellett, felhoztam a cókmókot, aztán vissza az autóba. Egy igeig kőröztem vele itt nálunk a kerületben, aztán 4h előtt valamivel elmentem a rendelő parkolójába, és ott járó motor mellett aludtunk mind a ketten.
Fél 5h után ébresztettem fel, mert muszáj volt bemennünk már, mert este én is karipartira mentem a céggel, és már így is késésben voltunk. Fél6h-kor hazarepültünk, 6h-kor elmentem itthonról nagyira, meg nagypapira bízva Marcit, mert Marciapu még akkor sehol sem volt. 9h-kor értem haza, épp szopizni kellett, és én is bedőltem Marcival az ágyba, olyan fáradt voltam. Ráadásul bedurrant az arcüregem, és folyik az orrom is egy kicsit.
Na ennyit rólunk. Ja és mégegy hír: Jucussal találkozunk ma a Rutinál!!! Hurrá. Viszek fényképezőgépet, és jól lefotózom a nagy pociját, okés???
Na majd próbálok még este jönni,
pussz.