Új privát üzeneted érkezett!

Én vagyok, csak olvasó üzemmódban. :) Du. megyek ctg-re Surányihoz...

Én meg folyamatosan abban reménykedem, hogy nem magzatvíz-elfolyással megyek, mert onnantól még nagyon sokáig tarthat - unokatesómnak volt így, még vagy 12 órát vajúdott, de a kórházba meg muszáj bemenni, Évike azt mondta, ha elfolyik a víz, egy órán belül...
Fájásoknál meg lehet azért várni picit, és tényleg az utolsó pillanatban menni, mi annyira közel lakunk, hogy inkább ezt preferálnám...

Évike azt mondta, hogy vajúdás közben lehet vizet inni, és csokit, szőlőcukrot majszolni. Ennek külön örülök, mert tudok olyan kórházat, ahol semmit nem lehet, még egy korty vizet se... az azért brutál!!!

Amúgy még nem fogtam fel, hogy kb. 2 hét van hátra... :roll:
Vendég
 


Én is ma megyek a Surányihoz, de vizsgálatra, háromnegyed 8-ra.
Ma megbeszélem vele a szülésznőt is.

Kép
tami2900
 
 


Sziasztok!
Alszik a "nagylány", így gyorsan ráugrottam a net-re. Köszi a kedves fogadtatást és a bíztatást, remélem nekem is bejön majd a kórház, mert a doki miatt azt hiszem megpróbáljuk a Flórt.
Egyébként még nagyon az elején vagyok a második babónak, igazából január 4-én megyek a dokihoz első vizsgálatra, uh-ra, meg a többire, még csak a védőnővel beszéltem, ő is azon a véleményen van, hogy így ünnepek táján macerás időpontot kapni, meg belekezdeni "hivatalosan is.
Így csak örülünk a jó hírnek! (csanómanónak üzenem: nem őrültem meg, a kihívások mindig is vonzottak, és így terveztük, hogy egyszerre kettő, aztán kicsit vissza dolgozni, aztán megint kettő - ha sikerül)
Persze vigyázok magamra, és azon gondolkodom, hogy egy vagy két gyümölcskenyeret süssek karácsonyra... :D
Üdv: Andi

Kép

Kép
andibab
 
 

 
 

Tami: remélem nem találkozunk - no ne sértődj meg, nem miattad, hanem nem szeretnék olyan sokáig ott lenni! ;)
Vendég
 


Sziasztok Lányok!


Köszönöm szépen mindenkinek az üdvözlést, és gratulációkat!
Ha bármilyen kérdésetek lenne a kórházzal kapcsolatosan, ha tudok szívesen segítek!

Szép napot és kellemes karácsonyi készülődést mindenkinek!

bogyo75
 
 


verna
Mikor a nagylányom született nem a Flórban nekem sem lehetett inni de én már olyan szomjas voltam hogy kénytelen lettem az orvosommal eggyességet kötni akkor nyomom csak ha hoz egy pohár vizet igy visszagondolva már elég vicces de akkor én kishíján szomjanvesztem.

KépKép

Kép
zoriann
 
 


szép napsütéses napot mindenkinek!

khajni, szerintem aludhat 2× napközben, legalább nem lesz nyügös, azt egy pár hét és úgy is átáll magától az 1×-re.
Az 56 ruhákat, mi csak kb másfél hétig hordtuk, utána már feszültek hosszban, pedig csak 54cm-vel születtünk, szerintem abból nem kell sok, inkább a 62-ből és amit a legtovább tudtunk hordani az a 68.
Csanómanó, köszi szépen :-)
Tudtok valamit dr. Molnár Csabáról? ismeri valaki?
Andibab, gratula a kistesóhoz! szerintem kettőt süss, nálunk még az is kevés szokott lenni :lol:
Kitartás az ünnepek közt kiírtaknak, sok erőt és gyors szülést kívánunk!

Nándi ma 15hónapos :D ( sajnos nem tudom felrakni :oops: )
kispraga77
 
 


Én is ma voltam vizsgálaton és Ctg-n igaz csak itt helyben egyre jobban kerekedik a szemem amikor beszélek a nőgyógybácsival most éppen újraszámolta a dolgokat és az új időpontom január 5.
Verna neked is akkörül van ugye?
Nincs kedvem átítni a vonalzóm.
Így is néha elég figyelemreméltó jóslóim vannak. A méhem még elég fennt van de már nyílik a méhszáj .
Most teljessen ősszezavart még szerencse hogy a baba tudja mikor akar majd kijönni, én majd alkalmazkodom. :shock:

KépKép

Kép
zoriann
 
 


zoriann: én egész pontosan jan. 5-re vagyok kiírva... szerintem ez már kicsit ráhagyással van, inkább 3-4. a jó időpont a fogantatás alapján... de úgyis fogja tudni Bébike, hogy mikor jöjjön. :)
(A vonalzóm amúgy jan. 3-mal számol az utolsó mensi szerint, és szerintem is az a jó időpont...)
Vendég
 


Sziasztok!

KHajni! Viki még mindig kétszer alszik napközben, délelőtt 10-11 körül alszik egy órát aztán délután 3-4 körül. Én már jobban örülnék ha csak egyszer aludna, mert így annyira kipiheni magát, hogy este meg nem akar elaludni, sokszor még 10-kor fönt van. :shock: Nem tudom hogylehetne átszoktatni...

Andibab! Nekünk még kevesebb lesz a korkülönbség a 2 gyerkőc között és én félek is emiatt egy kicsit. Később tök jó lesz hogy együtt nőnek föl, de az elején még elég macerás lesz, mert még Viki is olyan picike... :lol: Gratula hogy így bevállaltátok!

Éva! Lement Csanó láza? Remélem hamar meggyógyul!

Katica! Gyönyörű a kislányod! :wink: 0

Anita
Kép
Kép
wikyanya
 
 


verna
Ha ilyen egyszerű lenne az élet jó lenne.
Amikor én teljes bizonyosságot szereztem a kicsiről már 12 hetes volt kb. Ugyanis menstruáltam addig és az előző orvosom egy nő nőgyógyász előtte egy évvel majdnem kiabálva közölte velem hogy gyógyszer szedése mellett nem lehet teherbe esni és ha mégegyszer visszamegyek hogy kevesebb vagy kimaradt a mensim akkor megműtteti a miómámat ami addig panaszmentessen elvolt csak néha kimaradt tőle.
Hát nekem egy kicsit gyanús kezdett lenni a dolog mert elkezdtem hízni és nem nagyon kívántam a cigarettát sem (ami nem is baj)
Péntek volt hazafelé a munkából vettem egy tesztet ami pozitív lett .
Nem lettem volna magamtól ilyen bátor hogy bevállalok egy babát mert a gerincem már a nagylányomnál is ramatyul nézett ki (a csontkovács sem mert hozzányúlni).
Rákövetkező hétfőn mentem a mostani nőgyógybácsimhoz és kiderült a turpisság a miómámnak kezecskéje és lábacskája volt 12 hetes és 3 napos terhes voltam madarat lehetett volna fogatni velem és a párommal is neki egy nagyfia van az előző házasságából és most itt a közös gyermek 6 év után.
Szóval nem tudni pontossan csak kb hogy nekem mikor mi maradt ki.

KépKép

Kép
zoriann
 
 


zoriann: hú, hát akkor tényleg nem csoda, hogy bizonytalan vagy... :(
Mi meg pont fordítva, olyan sokáig próbálkoztunk, hogy szinte napra pontosan tudom, mikor volt peteérésem...
de az uh is követte eddig mindig az utolsó mensi szerinti méreteket...

De hát itt már napok abszolút nem számítanak, hetek se nagyon... max. ha véletlenül indítani kell, de annak is van más jele is... tulajdonképpen már bármikor jöhetnek a Babóinak, ha akarnak. :)
Vendég
 


Hú sziasztok!

De sok mindent kellett visszaolvasnom!

Üdv az újaknak!

csanómanó!
Alexát nekem is elmérték, 2 hónaposan volt 57,5 centi! És ő állítólag annyival született... :evil: Már csak azért haragszom, hogy nem tudom pontosan mennyi volt. :(

thenus
Igen van babaúszás, hirdetik, de csak jövőre szeretnénk elkezdeni.
Az uszodában van, 9000 Ft/10 alkalom. Gyöngyösön is van hétfőnként, még nem döntöttük el, hogy hová szeretnénk vinni.
A babaúszás 3-6 hónapos korig van, aztán a plakát szerint játékos vízhezszoktatás jön.

Ma Alexa megkapta a 3. havi szurit, kicsit nyűgös tőle. Egyfolytában alszik, ha felkel, akkor meg sír. :cry:
Jövőre pedig mennünk kell a Kék Golyóba???? :shock: Azt mondta a doktornő, hogy szeretné ha látná az orrocskáján az anyajegyet egy specialista. Ez a lángoló anyajegy elmúlna 1 éves korára, de szerinte nőtt és jobb lenne ha esetleg lefagyasztanák. :?

Szopis párnánk sajna nincs, pihenőszéknek pedig a hordozót használjuk. Igaz fél óránál többet nem szeret benne eltölteni, ölbe kéredzkedik. :D De legalább ennyi időt is kaptam, hogy rendet rakjak.

Kép
klmaria
 
 


Sziasztok!
Azért milyen szemétség ez nekem, és szerencse az nektek, hogy nálatok 9000 Ft-ba kerül 10 alkalom babaúszás, nálunk ugyanennyibe 4 alkalom!!!! pénzsóvár banda működik itt. na mindegy, úgyse járunk. :twisted:

K.
Kép
klauszka
 
 


Mai ctg-nk olyan jól sikeredett, hogy nem is kellett végigcsinálni, mert 15 perc alatt minden volt: mocorgás is, pihi is. :)
1 hét múlva megyünk megint, ha még egyben leszünk. :)
Vendég
 


Sziasztok,

amikor mentünk a dokihoz, a kislányom majd ki ugrott a hasamból, azt hittem lefejeli a kormányt. Odaértünk, rám tették az nst-t, erre meg bealudt, alig mocorgott, de néha sikerült egy kis csokival vagy telefoncsörgéssel mozgásra bírni. Viszont most, csak úgy hullámzik a hasam. Azt hittem, hogy a végén kevésbé mozgékonyak, mert már akkor nincs sok hely, de nálunk nem így van.
Vizsgálatkor közölte Surányi, hogy itt még nem lesz egyhamar szülés, mert olyan zárt minden. És mondta, hogy kb. 3,5 kg. Jajjj, hát lehet a végéig még úgy összeszedi magát, hogy lesz vagy 4 kg.
Hát nálunk ezek vannak.

Vettünk Németországban egy babamérleget és egy elektromos sterilizálót, úgy volt, hogy a barátaink, most karácsonykor hazahozzák, de elfelejtetették és ha holnap talán ott postára adnák, nem tudjuk mikor ér ide hozzánk. Kérdéseim ezekkel kapcsolatban, hogy mérni kell a babukát mindig kajcsi előtt és után, ti hogy csináljátok/csináltátok? A keresztfiamat az anyukája folyton mérte és excel táblába vezette, hogy hány grammot szopott. Az kicsit macerásnak tűnt nekem, de igazából nem tudom, hogy hogy kell. Másik kérdésem, hogy ha mégsem érne haza a sterilizáló, akkor hogyan kell egyéb módon sterilizálni? Főzni kell vízben? De milyen vízben, csapvízben vagy babavízben?

Jó éjt Mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
pimpoka
 
 


Sziasztok!


Segitséget szeretnék kérni :!: Szülésznöt keresek de csak annyit tudok Andinak hivják és szökés barna haju :?:
Mindenkinek szép estét :D
jázminka
 
 


Szép hajnalt!

Kicsit eltűntem, mert itthon betegeskedés van. Sára elkapott a suliban valami szupcsijó vírust, úgyhogy torokgyuszi, mandulagyuszi, 1 nap hányás. Remélem Laura nem kapja el.
Tegnap voltunk méreckedni. Laura 4700 gramm. Hiába, jó étvágya van! :) A dokinéni meg elküldött minket az ortopédiára, mert az én babusom főleg a jobb lábát használja és a bal fel van neki húzva, mint egy kis békának. Az ortopédiára kaptunk időpontot, de nem a szerint megy a dolog (tudnám akkor minek az időpont), annyian voltak, hogy tele volt a folyosó. 1 óra alatt végeztünk, de kiderült, hogy Laurának semmi baja ortopédiailag.
Ichtus Sára olyan, de olyan gyönyörű. És azok a hosszú szempillák! Meseszép! Még egyszer köszönjük nektek a naptárakat, nagyon jók lettek. Biztos örülni fognak a nagyszülők.
Láttam szó volt a ruhaméretekről. Laura az ő mérésük szerint 57 cm volt amikor megszületett. Az 50-es ruhákat 2 hétig tudta hordani, most 5 hetes és még simán az 56-osat hordja.
Pimpoka ha nincs sterilizáló sima csapvízben kell kifőzni a babaholmikat!
Megyek, mert Laura felébredt!

Pilla
Vendég
 


sziasztok

verna azt hittem már rég babázol :lol:
pimpoka ha Surányi azt mondja akkor biztos nem szülsz :lol: izgalmas ünnepek várnak rátok :P
szerintem totál fölösleges a mérleg, méricskélni meg pláne...
nekem sterilizálóm se volt soha, pedig én a lányok sztrájkja miatt most tartok a 19 havi fejésnél /összesen/...így van mit főzőcskéznem...így csapvíz és a vízkőre ecet nálam a sterilizáló...de azért az praktikusabb, mint a mérleg....azzal csak idegesíteni fogod magad....elég ha egy héten egyszer rárakod, hogy hízik-e aztán felejtsd el!!!! :wink:
naccempilla jobbulást Nektek!

Andit én vörös hajút ismerek

a szopispárnával nekem nem volt semmi gondom, szaga elment, és megpuhult...imádtam vele aludni.

Anita már 16 hetes vagy???hú de telik az idő :lol:

Többet nem tudtam visszaolvasni bocsi!

Finiselőknek drukk!

többieknek jó készülődést!
becsi
Iklad
 
 



KépKép

Kép
zoriann
 
 


Sziasztok!

Na megvolt a vizsgálat tegnap, bébikénk már kb. 2200 g.
Úgy tűnik, hogy minden rendben van.
Surányi megint lecseszett a súlyom miatt (16 kg) közölte, hogy szigorú DIÉTA!!!!
Kérdeztem a szülésznő választást is, azt mondta hogy ő nem ragaszkodik hozzá de ha gondolom akkor fogadjak.
Nektek mi a véleményetek???

Kép
tami2900
 
 


pimpoka: neked akkor még volt uh?! Nekem semmi, csak ctg... Surányi ránézett, azt mondta jó, megbeszéltük, hogy lassan szülhetek, még viccelődött is, hogy bármikor, csak ne szilveszterkor, mert megígérte a feleségének, hogy elviszi valahová. :)

Mondtam, hogy igyekszem, és hogy nekem a jövő péntek szimpatikus időpont lenne szülésre. :)

Tami: 12 kiló felett Surányi már mindig cseszegetni fog a súllyal, erre készülj fel... ;) Mondjuk én brutálisan híztam tovább és tovább... most is híztam 1 kilót egy hét alatt, de ez nem volt baj...
Szülésznő ügyben: most beszélgettünk Mártával és megint mondta, hogy Évike nagyon jó választás szerinte.... :)
Én örülök, hogy választottam, aztán persze majd utólag derül ki. :)

Ja, és én eddig sterilizáló folyadékkal sterilizáltam mindent, meg többen is mondták, hogy a mosogatógép legmagasabb fokozata tökéletesen elég. :)
Vendég
 


Szia Mindenki!

kispraga: most derült ki, hogy a 2 gyümölcskenyér is kevés lesz, "drága" anyósomék ugyanis bejelentkeztek karácsony másnapjára és 2 napig maradnak... :x

wikyanya: szerintem ne aggódj a kis korkülönbség miatt, unokatesóm most csinálja "élesben", nála 24 hónapos a nagyfiú és 7 hetes a kislány, de szerinte csak 3-4 hetet kell túlélni, aztán belerázódik az ember lánya. Egyébként meg találkoztam már olyan kismamával, akinek 1 éves volt a babája, és "furcsán" érezte magát, elment dokihoz, aztán kiderült, hogy 16 hetes terhes... Ők is túlélték, és most örül, hogy szinte egy időben tudja le a macerát. Szóval: HAJRÁ!!! :D

tami! szerintem (bár nem ismerem még ezt a kórházat és a személyzetet), érdemes megfontolni a szülésznő felkérését, ugyanis ő az, aki tényleg veled lesz végig, nem az orvos fogja fogni a kezed, ő max 3,5-4 ujjnyi tágulattól kezdve lesz ott, addig kávézik és tévét néz meg kb kétszer bekukucskál... (sok ismerősöm szomorú tapasztalata ez, hacsak nem százezreket fizetsz a dokinak!) Én is elrontottam annak idején, hogy nem fogadtam szülésznőt, csak az volt bent, aki épp ügyelt, így nem igazán volt vevő az igényeimre és a kéréseimre (nem értesítették időben az orvosomat, hiába volt a dokimmal megbeszélve hogy "nem háborgatjuk egymást" - értsd: vegyszer és vágásmentes szülést szeretnék, ülve szülés, apába kapaszkodás, stb - az általam mindössze 3 percig látott ügyeletes orvos utasítására az ügyeletes szülésznő a rendszeres és erős fájások ellenére lefektetett az ágyra, belémvágta az oxytocint, közölte, hogy így kell és kész, százezrek szültek már így az elmúlt évtizedekben! Aztán elindult a horror nálam is, és a babánál is. Nem sokon múlt a kislányom élete...) A választott szülésznővel legalább megbeszélhetsz minden kívánságot előre, sokkal nyitottabb lesz, mintha csak beesnél az ügyeletben lévőhöz, hiszen bizalmas dologgal fordulsz hozzá, ami megtisztelő számára, nem beszélve arról, hogy szülésznőt is olyat tudsz választani, aki szimpi és hozzád hasonlóan gondolkodik, úgy mint - remélhetőleg - a dokid...

Hajrá a "mindennapos" mamiknak, mindenki másnak is üdv:
Andi
andibab
 
 


Sziasztok!

Köszi Pilla, és Anita a dícséretet. :oops: Anita, Viki is nagyon aranyos, olyan huncutul mosolygott :lol:
A kis korkülönbség miatt szerintem ne aggódj, az elején biztos nem lesz könnyű, de a gyerekek szempontjából mindenképpen jó lesz. A bátyám és én köztem 14 hónap van. Együtt nőttünk fel, tiszta jó volt.
Örülünk, hogy tetszett nektek a naptár.

Nekem sincs sterilizálóm, sima csapvízben főzöm ki a cuccokat.

Tami, jót hallottam az itteni szülésznőkről mindről. Ha választasz, ha nem, biztos jó kezekben leszel. Andinak abban igaza van, hogy a kívánságaidat előre meg tudod vele beszélni. De ha épp ügyeletes lesz a választottad, mint az én esetemben, akkor rád se lesz több ideje, mint a többi kismamára. Nekem a férjem jelenléte volt a legfontosabb, így nem is hiányzott, hogy rohangált Andi a szülőszobák között.

Pilla, akkor minden rendben Laura lábával? vagy továbbküldtek titeket máshova? Sára jobban van?

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus
 
 


verna,
nekünk volt vizsgálat és uh is, csak most a bpd-jét nem tudta olyan pontosan megmérni, mert mondta, hogy szerencsére beilleszkedett már a feje, így vagy 97 vagy 99 mm. A mi kislányunk sokáig farral majd haránt fekvésben volt, a napokban forgolódott a helyére és kacsingat a kijárat felé, de az még nagyon zárva van. Legközelebb jövőhét szerdán kell mennünk 19:15-re. A jövőhét pénteki szülés az nekünk is kafa lenne!!! Az a kiírt időpontunk.

Nekünk nincs fogadott szülésznőnk, mert én ezen elég későn kezdtem el gondolkodni, hogy kell-e vagy sem. Viszont amit én a szülésznőkről hallottam, nem is bánom, hogy nincs, mert mindegyik nagyon kedves, segítőkész és mindegyik valami másban jó, jobb, az itt olvasott tapasztalatok és beszámolók alapján, mindegy kihez kerülök, mindenki megfelelően végzi a dolgát. Olyat is hallottam, hogy volt fogadott szülésznője, de épp ügyeletes volt és csak rohangált szegény a sok szülő nő között, nem tudott több segítséget nyújtani, hiszen ügyeletben volt.
A legnagyobb támaszom a férjem lesz, aztán a szülésznő és a végén a doki, akiben bízok és reménykedek, hogy a végén is minden rendben lesz.

Kép

Kép

Kép
pimpoka
 
 


Sziasztok!

Én is csak meg tudom erősíteni, hogy ebben a kórházban nem muszáj szülésznőt választani, mindenki nagyon kedves, és figyelembe veszi a Te igényeidet. Semmitől nem fosztod meg magad, ha nem választasz, az az egy viszont igaz, hogy így lehet, hogy ismeretlen lesz. Viszont a választott szülésznőd is lehet épp ügyeletben, és akkor ugyanúgy nem tud veled foglalkozni.

Mikor én szültem, a Makarész Andrea volt ügyeletes, minden szuper volt, nagyon kedves és figyelmes volt végig. Aztán letelt a műszakja, és szegény nem mehetett haza, mert épp jött egy választott kismamája. Így a 12 órára ráhúzott még 11-et (7-7-ig van a műszak, és másnap este 6 körül mehetett haza), gondolhatjátok, milyen jó volt neki, és milyen kipihent lehetett! Én láttam még a műszakja lejárta előtt, és már akkor is nagyon kivolt szegény. Én örülök, hogy nem egy fáradt, hanem még friss szülésznő foglalkozott velem.

Persze mindenki maga dönti el, csak azt akartam ezzel mondani, hogy nem biztos, hogy sokat nyersz a választással, főleg, hogy itt tényleg mindenki nagyon jó.
nircee
 
 


Ha jövőhét péntekig kibírjuk akkor együtt fogunk szilveszterezni a korházban :lol:
Mondjuk én most nem érzem úgy magam szörnyen fáj a derekam és vagy csak a vizsgálattól vagy magától szépen lassan elhagyom a nyákdugóm.
Az én kicsim 2 hónapja fejenáll.

KépKép

Kép
zoriann
 
 


Sziasztok!

Megint eltüntünk egy időre, most sem volt időm visszaolvasni, de már vagy 5 oldaltkéne, na mindeggy :wink:

Üdv az újjaknak és babáiknak :lol:

Ma voltunk a 2 hónapos oltáson, szegénykém nem jól viselte :( azóta csak alszik, ha meg fenn van sír :cry: holnapra jobb lesz, amúgy szépen gyarapszik, már 4830 g és 59 cm.

Mindenkinek, babáknak, mamáknak, a Flórban dolgozó orvosoknak, szülésznőknek és csecsemősöknek boldog és békés ünnepeket kívánunk :D :D :D

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30
 
 


Sterilizálásra én a mikrósat használom, mert lusta vagyok vízkőteleníteni. Nekem nagyon bevált, gyors és praktikus.

Angyal, vidd meg a hírt az égböl,
Mindig új élet lesz a vérböl.
Találkoztak ök már néhányszor
- a gyermek, a szamár, a pásztor -
Az alomban, a jászol mellett,
Ha az Élet elevent ellett,
A csodát most ök is vigyázzák,
Leheletükkel állnak strázsát,
Mert Csillag ég, hasad a hajnal,
Mondd meg nekik -
mennyböl az angyal.


Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk mindenkinek!
Erzsike remélem olvasod! :wink:
www.icq.com/specials/christmas_2006/

Kép

Kép
klmaria
 
 


Sziasztok!

Eltűntünk egy kis időre,ugyanis a gépem bekapott megint vmi vírust és a vírusírtónk leblokkolta az internet forgalmat! :twisted:
Most nincs időm vissza olvasni,csak benéztem.

Serilizáláls:
nekem Avent mikrós sterilizálom van,sokkal könnyebb vele minden,nem kell vítet forralgatni,kifőzni a cumikat.

Most megyek vásárolni,majd délután jövök bővebben! :P

Kép
mano83
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a hozzászólásokat, az az igazság hogy azért kezdtem el gondolkodni, mert a sógornőmmel beszéltük meg hogy bejön a szülésre (meg lehet hogy a férjem is bent lesz, még nem döntött, szeretne csak össze kellene még szednie a bátorságát) és ő a kórházban dolgozik (altatós nővér), ezért úgyahogy ismeri a szülésznőket, ha valamit szeretnénk szerintem ő úgyis elintézi.
Meghát az az igazság hogy azt a pénzt inkább a babánkra költeném, bár tudom, hogy valamennyit illik adni az éppen ügyeletesnek is.
Hát nem tudom, nagy dilemma.

Kép
tami2900
 
 


Én most már mindenképp ki akarom húzni legalább egy hétig, mert náthás lettem. :( Egyrészt baromira le vagyok gyengülve, másrészt nem hiszem, hogy szoptatni tudnék... majd ha meggyógyulok, akkor jöhet Bébike! :)
Úgyis jövő hét végére terveztem (kivéve szilvesztert, mert megígértem Surányinak, hogy akkor nem) - mintha lenne beleszólásom, ha-ha! :D
Nekem úgy 33-34. fordult be a kiscsaj, és azóta is szorgalmasan feszegeti a kijáratot, de legutóbb még zárva volt... nem baj, kinyílik az, ha eljön az ideje! Viszont napok óta még egy árva méhösszehúzódásom se volt... Most nem is bánom... elég lesz az a jövő héten...

Többi finiselőnek kitartás, szerintem találkozunk hamarosan! :)
Vendég
 


Sziasztok,

Igen, szurkoljunk egymásnak, hogy most már maradjanak kicsit nyugiban a babukáink és jöjjenek az ünnepek közt.

Tami veled mi van? Nyákdugód megvan még? Vagy nálad már beindult?

Minden jót Minednekinek!

Kép

Kép

Kép
pimpoka
 
 


Jajj bocs Tami, Zorinannt akartam kérdezni...

Kép

Kép

Kép
pimpoka
 
 


pimpoka
Ha minden igaz nincs már meg vagy a fene tudja mivel megvizsgált a dokim amiatt is leválhatott valami de most minden ok.

Nem tudom ti hogy vagytok a Karácsony dologgal de én csak a nagylányomra való tekintettel nem menekültem még el az egész hacacáré elől jó messzire. Kibírhatatlan hisztis sárkánygyík lettem semmi sem jó pánikolok mindenen és szívom a családom vérét.
Hisztis vagyok . :evil:
Remélem elmúlik már én sem bírom magam elviselni. :?
Mindenkinek boldog kiegyensúlyozott készülődést kívánok :D

KépKép

Kép
zoriann
 
 


Sziasztok!

Akik egyben vannak, azoknak drukkolok, hogy az ünnepeket még töltsék egyben! Ezt a pár napot beszéljétek meg a Babikkal!

Giga mikor jön haza??? Tudtok Róla valamit?

Minden fórumozónak és Flóros dolgozónak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!
nircee
 
 




Áldott ünnepeket kívánok mindenkinek!

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus
 
 


Sziasztok!

Csak megint egy gyors bekukk,mert Levi elaludt,neklem meg még millió dolgom van!
Pihenés gyanánt írok pár sort,mert holnap nem lesz rá időm (szerintem)
Csakegy,
Toldi dokinak nem változott a száma november óta?
Mert még mindíg nem veszi föl,pár csörgés után hangposta :twisted:

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
Kép

Kép
mano83
 
 


Sziasztok!

Csanómanó, kettőt akartam tőled kérdezni. Az egyik, hogy mi a pontos neve a zacsinak, mert nekünk is lehet, hogy kell. A másik, hogy én eddig kétszer próbálkoztam de mind a kétszer összegyűrődött azacsi. Szóval hogy oldod te ezt meg?
Egyébként azért kell, mert Szonja megint lázas volt, valószínű a foga miatt, de köv láznál vinnünk kell vizeletet, hogy biztos ami biztos.

khajni, azt hiszem te kérdezted a nappali alvást. Szerintem nem attól nem alszik este, mert sok a napközbeni alvás. Egyébként sokkal nyugisabbak nappal a gyerekek, ha délelőttt és délután is alszanak, az ilyen kicsik. Szerintem ráér átszokni az egyszerire, de te tudod...

verna, tami, én 15 kg híztam és Surányi azt mondta teljesen rendben van :shock:

pimpoka, a mérleget feljtsd el! Mindig mondom, hogy én sosem mértem Szonját, most öt hónapos és nem tudom mennyit eszik egy evésre, csak azt tudom ,hogy szépen gyarapszik. (elég szépen :oops: 7.5 kg) Nekünk nem volt mérlegünk az elején hetente elvittem a védőnőhöz megmérni, utána meg havonta és kösznjük megvoltunk így . Ne mérlegezz az csak dühít.
Amúgy tudtátok, hogy a roomingin rendszerben a kórházban sem nagyon lehet méricskélni? Most tudtam meg. Tehát aki folyton méricskél, az szabályt szeg! :wink:

klmaria, kössz az infót a babaúszásról. Egyébként nem drága. Ti borsos áron jártatok Klauszka! :roll:

Sütöttem mézeskalácsot, és holnap következik a gyümölcskenyér. Ti miket süttök ilyenkor? Bejglit az anyósom csinál.
Ajándékok fele még nincs becsomagolva :?
Ja, és azt mondtam, hogy Szonjának fölül is kandikál két fogacska? Ijesztően gyorsan jön neki. :shock:

Giga szerintem megszült már. NA jó éjt mindenkinek, még holnap bekukkantok, és Becsi, majd akkor írok privit
üdv!!

thenus
 
 


Szellemes Karácsonyt! Elemes zseblámpát, világító matracot, bort, búzát, békességet, porszívót meg turmixgépet, tűlevelű lóherét és Békés Boldog Szentestét!


Kép



Kép
picurk
 
 


Kellemes Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!!!
Kép

Anita
Kép
Kép
wikyanya
 
 


Kép


Karácsony készül, emberek…
Szépek és tiszták legyetek!
Súroljátok föl lelketek,csillogtassátok kedvetek.
Legyetek újra gyermekek, hogy emberek lehessetek…


NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!
becsi
Iklad
 
 


Kép

MINDENKINEK KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!
Vendég
 


BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK NEKTEK !!!

Kép

Kép

Kép

Kép
pimpoka
 
 


MINDENKINEK BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KIVÁNOK :!: :!: Kép Kép
pipacs80
 
 


Sziasztok!

Most végeztem a takarítással,kis Levi addig a mamájánál volt,most békésen alszik az öcsémmel (21 éves) :lol:
Már csak a vasalás van hátra,de azt majd elintézem egy kis pihenés után!

Zoriann,
mi újság? Egyben vagytok még?

Végre becsomagoltam az összes ajándékot,hát elég béna lett,de aki engem ismer,az tudja,hogy az ilyenekhez béna vagyok! :oops:

Amúgy Levente pár napja csak a cumival a szájábam hajlandó nem hisztizni! :twisted:
Pedig már örültem,hogy neki nem fog cumi kelleni,erre még is! :evil:

További jó készülődést kívánok mindenkinek!

Kép
mano83
 
 


mano83
Köszi hogy érdeklődsz még egyben vagyok én is megfáztam mint verna el kellett még mennünk beszerezni 1-2 fontosabb dolgot de bátran nekivágtam és haza is értem egyben.


Nagyon Boldog Ünnepeket Mindenkinek

KépKép

Kép
zoriann
 
 


Sziasztok!

Úgy néz ki, nálunk a 3 napos láz járt... A pöttyök is kezdenek múlni. Hőemelkedés van, de az a foga miatt is lehet...

Thenus: én úgy kérem a gyógyszertárban, hogy vizeletgyűjtő tasak. Lemosogatom, letörlöm a fütyi környékét és ráragasztom. Volt már, hogy kifolyt, de általában működik... Bár fiúnál talán könnyebb! Remélem, nem lesz gond Szonjával! Nem baj, ha megnézik! Inkább feleslegesen, mint egyáltalán ne!

Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt kívánunk:

Éva és Csanád

Kép
csanómanó
 
 


Csanomano, köszi az infot! :)

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánunk!

thenus
 
 


Békés Boldog Karácsonyt Kívánunk!
kispraga77
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?