Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak egy játék ötlet, ha valaki még szeretne vásárolni.

http://kep.tar.hu/lui74/50202471/18845551#2

Nekem tegnap érkezett meg és nagyon tetszik. 7500 van az oldalon, de van a csajnak pár akciós darabja (ha még van), és igy postaköltséggel együtt 7680 volt.
Esetleg megnézheti nálunk, akit érdekel.

Szép napot!

Zsani
Vendég
 


Sziasztok

Úgy néz ki nem kaptuk el a Timivel a kórt,de a páromat igencsak leterítette.Nembaj jönnek az ünnepek dőzsölhet ezerrel. :D Tesóm a kezdeti passzívitásából úgy néz ki hogy kijött,mert első nap azt mondta hogy ő ott marad örökre és nem fog felállni soha.Most a műtét 3. napján már feláll és sétál,rájött hogy muszáj neki mert ha nem mozog akkor csak rosszabb neki.Meg bent van nála minen nap a kisAndris,ez is bizti sokat dob rajta.De látszik az arcán amikor feláll meg megy hogy rohadtul fáj neki. Hát ez egy hoszzú folyamat lesz neki.
Ilyen események mellett nemigen volt időm meg kedvem sem tanulni,de szombaton valamit produkálni kéne.Majd lesz ahogy lesz. Annxyira nem izgat.

Hát röviden ennyi rólunk,most ennyire tellett tőlem , üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

Most van egy kis időm, gyorsan írok pár sort.

Lívi:
Jobbulást kívánok a tesódnak, és sok erőt neki!

Edit:
Jó volt olvasni rólatok, nagyon aranyosak lehetnek 3-an a fiúk. Meg gondolom Dávid is jókat nevet rajtuk, a rosszaságaikon.

Cirmike:
Gratulálok én is, ügyes kislány Réka! Elhiszem, hogy nagyon örültél. Mi is így voltunk, mikor Benedek végre elindult.

Anita:
Én megnéztem a programot, amit ajánlottál, tényleg jó, vannak benne naptárak, sok lehetőség. Azért nem azt választottam, mert nem akartam még a nyomtatás, összefűzés után is járkálni.
Ti hol nyomtattátok ki, mennyire jött ki így egy?

Melinda:
A szülésznőn még gondolkodom, nem jut eszembe a neve, valamilyen Rita az egyik, őt nagyon sokan felkérték régebben.

Magunkról:
Készen lettem tegnap a naptárakkal, sokat dolgoztam velük, több óra volt egy, remélem tetszeni fog a családtagoknak. A grafinera.com-on lehet magunknak szerkeszteni, több képet is feltenni egy oldalra. Ők csak kinyomtatják, összefűzik. Volt olyan, hogy 5 képet is tettem 1-1 hónaphoz. Kereteket tettem rájuk, virágokat, stb. Kíváncsi vagyok, milyen lesz.

A gyerekek beteg voltak, most megyünk ki belőle, torokgyulladás.
Az orruk még most is folyik, Bálint köhög. Már másfél hete nem voltunk oviban.
Közben voltunk gyermeksebészeten Győrben Bálint kukijával, le volt tapadva neki. Most még kezelni kell naponta 2-szer, szörnyű, nagyon fáj neki. Sajnos muszáj, hogy ne tapadjon le újra.

Olyan jól összenőttek most a fiúk, annyit játszanak együtt, sokat szaladgálnak. Benedek sokat beszél.

MIndenkinek jó készülődést kívánok!

Sziasztok

KépKép
renáta29
 
 

 
 

Bálint és Benedek a kórház játszóházában, és Karácsonyi vásár Győrben:

Kép Kép Kép

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok!

Én is csak egy gyors bejelentkezésre jöttem, vagyis igazándiból elköszönni.

Egy ideje csak olvasni van időm, egy hete egyfolytában költözködöm. Azért írom egyes számban, mert a párom reggel 6-tól este 10-ig dolgozik már a harmadik hete és szinte egyedül csomagolok be és csomagolok ki, de nem bánom, nagyon nem is tudná, hogy mit hova akarok tenni, amin nem csodálkozok, mert sokmindennek még én sem tudom a helyét, és valószínűleg egy-két dolog még át lesz pakolva.
Ha minden jól megy (nagyon remélem), akkor legkésőbb vasárnap este már ott alszunk.
Közben holnap délután megyek tesóméknak is segíteni a költözködésben, ők egy emelettel feljebb, albérletből saját lakásba költöznek.
Vasárnap délelőtt még elmegyünk veszünk egy sarokülőgarnitúrát, bízom benne, hogy találunk is nekünk megfelelőt jó árban és akkor vasárnap ott alszunk.

Izgatott vagyok egy kicsit, szerintem mostantól leszek felnőtt, akárhogy is vesszük, kíváncsi is és persze egy kis félsz is van bennem. De hát kérem, egyszer mindenkinek eljön ez az idő.

Fogalmam sincs mikor tudok legközelebb jönni, ott nem lesz Internetünk (egy darabig még legalábbis), ahogy már régebben is írtam, így most kívánok mindenkinek nagyon szép, békés, örömteli karácsonyi ünnepeket és nagyon boldog új évet!

Januártól ismét lesz időnk elmenni babatalálkozókra (én meg mehetek suliba megint, már második alkalommal lógok :) ), úgyhogy még találkozásra meg van az esély :D

Sziasztok, Hugi és Virág

hugodugo
 
 


Sziasztok!

Én is csak gyors beköszönök,mert anyuéknál vagyunk és várom,hogy Dorka felkeljen.
Tegnap voltunk anyu munkahelyén,ott volt mikulás buli.
Képzeljétek Dorka olyan ügyi volt ,hogy amikor szólitották akkor kimentünk és nem is félt a mikulástól.Elfogadta tőle az ajándékot,és szépen visszasétáltunk.Mondanom sem kell őérte volt oda mindenki.Ő volt a legkisebb.Nagyon büszke voltam rá :lol:
És nem félt a többi gyerketől sem,ott szaladgáltak Dorka is futott utánuk,persze velem mert egyedül még nem megy.Minden kisgyerekre vigyorgott,tehát nagyon jól érezte magát.
Teszek is róla pár képet.

Hugi:
Sajnálom,hogy egy darabig nem jössz,de remélhetőleg mielöbb lesz netetek.Sok boldogságot az új házban.

Kép

Kép

Ági

Kép

Kép
ági01
 
 


Sziasztok!

Húú, jó régen jártam erre. Nagyon vissza sem olvastam, annyit írtatok. Úgy gondoltam, adok egy kis életjelet magunkról, hiszen lassan megyek vissza dolgozni, és úgy még kevesebb időnk lesz.

Dávid bölcsizik, illetve most itthon van. Két hetet itthon voltunk hasmenéssel és egy kezdődő tüdőgyuszival. 6 napig ment a hasa, már tiszta ideg voltam, hogy mi lesz már. Persze körbefertőzte a családot. A bölcsiben az ő csoportjában csak 3 gyerek járt, annyian betegek lettek. Mindegy, most már túl vagyunk - azon. Hétfőtől megint vittem, és csütörtökön szóltak, hogy megint megy a hasa. És tegnapra be is lázasodott. Kellett nekünk ez a bölcsi:evil:. Előbb-utóbb csak túl esünk ezen a sok betegségen. Képzeljétek, még a múltkori alkalommal vittünk székletet az ÁNTSZ-hez, és nem jött meg az eredmény. Azt mondja az asszisztens a gyerek-rendelőben: hát ez elveszett. Hát én meg nagyon tudom értékelni az ilyet. Hogy lehetséges ilyen?
Dávid is egyre ügyesebben beszél, bár szerintem elég lemaradásban van, két hét múlva két éves, és még alig beszélget. Pont valamelyik nap hallottuk tőle, hogy: nem szabad, kérem a Titit (Tigris a Micimackóból), úgyhogy ez már óriási előrelépés volt. Így is nehezen érteni, nagyon kell figyelni mit mond. Bilizni sem tudunk még :( Na mindegy, erőltetni nem fogom, majd eljön az ideje. A bilizésnek is meg a beszédnek is.

Jan 11-én már megyek dolgozni. Hááát, nem lesz valami jó. Nagyon rossz főnököt kaptam. Régiósítottak minket (az egész hivatalt), és olyan osztályon vagyok, ami megszűnhet. És akkor be kellene járnom dolgozni Fehérvárra. Én viszont ezt nem vállalom be ilyen pici gyerekkel. A végén még kereshetek másik állást, ha nem tudnak áthelyezni másik osztályra. És még a főnök is kibírhatatlan :evil:

Na megyek, felöltözünk, mert még pizsiben vagyunk. Majd azért néha még benézek.

Puszi mindenkinek és kellemes ünnepeket kívánok:



Lilla Kép
lillaka
 
 


Sziasztok,

Először is:
Edit köszönjük a tejpépet!

Hugi:
Sok boldogságot kívánok nektek az új helyeteken!

Lilla,
Megértem, hogy nehezen mész vissza. A legjobbakat kívánom az állásoddal és főnököddel kapcsolatban és azt hogy Dávid ne legyen beteges. (lenne kire hagynod, vagy hiányoznál melóból?)

Mi férjemmel üzleti úton voltunk a hétvégén (Szlovákiában), szép volt egyébként (Magas Tátrát, Kassát és Lengyelországban Zakopánét sikerült megnézni) és hasznos is. Ha minden jól megy (remélem) jövőre nekem is szépen lesz munkám a férjem cégében.
Ha kevésbé lesz jövedelmező (ami kiderül mire Réka 2 éves lesz), akkor vissza kell mennem a régi helyemre (márha visszaveszenek).

Még szeretnék jönni karácsonyig...
Sajnos újból betegek lettek a lurkók, úgyhogy nem hiszem, hogy tudunk veletek talizni a héten.
Minden jót és jó készülődést nektek!
Réka mindent felfedez a lakásban mászva!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Sziasztok!

Mi is megvagyunk még, teljesen el vagyok maradva a karácsonyi készülődéssel ezért nem nagyon írogatok, de olvasni mindig olvaslak titeket.

Edit!
Úgy eszembe voltál a múlt héten, tiszta stressz az életem, az apa túl sokat dolgozik, Lackónak meg sérve van, sajna lágyéksérv ami vissza se záródik :( úgyhogy nagyon úgy néz ki, hogy jövőre meg kell műteni. :cry:
Ági is eszembe volt, hogy majd kifaggatom, hogy mit vigyünk be mi nincs az osztályon, mire figyeljek oda. Szóval most azért is idegeskedhetek, hogy időben észrevegyem és visszamaszírozzam, mert ha kizáródik rögtön rohanni kell mert akkor életveszélyes :(

Lola!
Kész van a naptárunk, apa megszerkesztette csak ki kéne nyomtatni A3-as nálatok sajátszerkesztésűt is ki lehet nyomtatni? Jól emlékszem 200,-/db?

Ha Lola nem olvas most minket akkor más ki tudja mennyiért nyomtatnak a3-as naptárat? Vagy valaki Lola számát?

Előre is köszönöm
Angi

Kép
Kép
gangi
 
 


Helló!

De jó hallani rólatok Lilla. Kitartás a betegségekhez és az új melóhoz meg sok szerencsét..

GAngi!
Én már csak holnap dolgozom, de a kollégáim még szerdán. Ha elhozod ide, még talán belefér. Igen, 200 Ft/db.
Ha jpeg a kiterjesztése, akkor ki tudják nyomtatni. A számom: 70/363-77-85.
Ha el tudsz jönni, holnap v. szerdán, akkor közvetítek.
Vértanúk tere 18. (Népház utáni buszmegálló után Micra Ati autósiskola után jobbra befordulsz, kábé 150 méter után balra egy 1 emeletes épület: Alfadat-Press Kft.)

Bocsi a többiektől, most rohanok Postára, aztán Somáért az oviba.

Erika, írtam sms-t a dió miatt!

Puszi minden lurkónak!

lola77
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk vesegondozáson.Szerncsére teljesen okés minden.Egy szem fehérvérsejt sincs a pisijében :lol: .
1 órán át álltam reggel felette,hogy pisiljen már.Mire jött a pisi,hát a fele mellé folyt,de szerencsére elég volt ígyis..Na amikor megvizsgálta a dokinő utánna annyit pisilt,hogy csak na.Meg is jegyezte a dokinő,hogy semmi baj a vesével ,mert nagyon szép sugárba pipil :lol: .Majd jan,24-én megyünk újra.
Kérdeztem meddig kell vinnem,hát még nagyon sokáig,kb olyan 3 éves koráig :cry:

Gangi:
Szívesen elmondom hogy miket vigyél a kórházba.Szegény Lackó :cry: Pesten amikor Dorkát mütötték,ott nagyon sok sérves baba volt.Egész picik is,pár hetesek.Reggel bevitték,délután meg vihették is haza,úgyhogy nem egy nagy dolog az egész.Nem lesz neki semmi csöve sem,vagy katéter,ami Dorkának 2*7napig volt sajna.

Azt akarom kérdezni,hogy szerintetek kell még Dorkának naponta mosni a haját?
Ja és csoda történt,tegnap elkezdett almát rágcsálni.A kukit meg kifejezetten imádja.Sőt tegnap pohárból is nagyon ügyin ivott.Nemcsak kitártotta a száját,hanem szürcsölte is :lol:

Ági

Kép

Kép
ági01
 
 


Sziasztok!


Végre van egy is időm!
Készen vagyok a takaróinkkal,már csak a patentokat kell rájuk varrnom,meg az ágytakarót kidiszíteni :lol:
Közben az összes üvegfelületet kidekoráltam üvegmatricával :lol:
Ma délután Viki olyan édesen segített a mézes sütiket megsütni,teszek fel róla képeket :wink:
Holnap délelött sütöm a beigliket magunkank és anyuéknak,mert csüt-pénteken elutazunk Nagykanizsára a barátainkhoz babanézőbe.
Rólunk röviden ennyi :P

Lívia
örülök,hogy a betegek jobban vannak!
A zeneovi karácsonyt megírja majd a Berci neked,megpróbáljuk kariig eljuttatni nektek.
Majd felhívlak és nyélbe ütjük az üzletet :wink: szerintem szerdán estefelé,kb.17 órakor megyünk Vikivel dkertbe és a spar előtti téren talizhatunk,de majd még pontosítunk.
Cserébe jó lesz egy cd.
Hogy sikerült a szombati vizsgád?

Reni,Gangi
a bánhdai katolikus templomban mikor lesz a betlehemes műsor?

Ági
tényleg nagyon ügyes,bátor volt Dorka,hogy nem félt a Mikulástól.
Nagyon jó,hogy minden oké pisi ügyben,maradjon is így!
Én Vikinek hetente 1-szer mosom meg a haját samponal,hetente 1-2-szer pedig átöblítem a fürdővizével sé utána jól megtörlöm,majd hagyom megszáradni neki.

Hugi
remélem,hogy végre teljesült az álmotok és már a kis házikótokban töltitek napjaitokat!
Nem olyan nehéz ám az egyedül mindent én csinálok szitu,majd belejössz,meglátod!
Azért ha tudsz,gyere közénk mindig!
Viki sokat emlegeti Virágot :lol:

Minden kisbetegnek mielőbbi teljes gyógyulást kívánunk!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
küldök egy kis gyógyenergiát!

Édesek a lurkók a képeken!
Nem tudom,hogy karácsonyig tudok-e még jönni,így most kívánnánk mindenkinek áldott,békés karácsonyi ünnepeket és sok szépet a karácsonyfák alá!
Kép Kép Kép

Sziasztok:ERika

cseriviola
 
 


Viki így segített a mézesek készítésében :P
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

cseriviola
 
 


Lola,Soma

Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk Nektek!

Kép
Kép Kép

cseriviola
 
 


---
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára edi78 2009.11.16 09:11-kor.

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok! :D

Most van egy kis időm, gyorsan írok pár sort. Sajnos Visszaolvasni nem nagyon tudtam.
Petra december elején kapta meg a 15 hónapos oltást, amitől már aznap belázasodott, majd jobban lett, de rá egy hétre megint lázas volt. Most még naponta egyszer köhög, de már jól van.

Renáta:
Naptárt minden évben készítek. Idén 9 db lett. Nagyon szeretem készíteni, bár mostanában már nincs annyi időm, mint régen. Itthon nyomtatom ki, ami az idén egy kis bosszúsággal is járt, mert a patront újra töltettük és ez nem igazán volt szerencsés. :evil: :evil: Ha nem nyomtattam folyamatosan, akkor beleszáradt a festék. Mikor Pesten töltettük a patront, akkor semmi gond nem volt vele. A tanulság ebből az, hogy jövőre ismét csak gyári patronnal fogok nyomtatni. Az A5-ös naptár darabja kb.1200-1500 között, van mindennel együtt.

Mára befejezem.
Betegeknek mielőbbi gyógyulást kívánok!!!!!

Mindenkinek KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!
Kép
Kép [/quote]

Üdv. Anita

Kép
cs.anita
 
 


Sziasztok!

Látom nagyon készülődik mindenki az ünnepekre :lol:

Edi
a babaklubbok most szünetelnek,majd jan.16-ai héten lesz újra.
Amúgy itt a városban itt működnek klubbok:
-keddenként a családsegítő és gyermekjóléti szolgálatnál/Platán tér 10.,hadkieg.parancsnokság mögött/10-12-ig
-szerdánként a módszertani bölcsiben/ez fizetős és szerintem nem jó/
-hétfőnként a máltai játszótéren lévő kis faházikóban
-minden páratlan héten pénteken a dózsakerti közösségi házban 10-12-ig/ide kell vinni pár játékot,aztán a babák tudnak csereberélni/

Megyek lassan,készülünk,csomagolás.....holnap kicsit elutazunk ,kíváncsian várom a vonatozást,hogy Viki mit fog hozzá szólni,most fog először vonatozni :lol:

Mindenkit puszilunk:ERika és Viktória Lili

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Néha mi is jelentkezünk, bár az idővel eléggé el vagyok úszva. De mától szabin vagyok, jan. 4-ig, csak 1-2 órára kell bemennem a két ünnep között.

Hétvégén tartottuk Soma szülinapját. Néhány kép, ha nem bánjátok!

Ja, Erika köszi a köszöntést! Jó utat holnapra!

Kisvakondos torta volt a kisÚr kívánsága:

Kép



Kép


És a mai ovis karácsonyi ünnepélyről:

Kép
Kép

Gangi!
Majd meséldd el, hogy örültek-e a rokonok a naptárnak!

Smariza!
Láttam a tiéteket is, mikor Gangi jött nyomtatni!

Rena!
Tényleg a képről is lejön, hogy milyen jól eljátszanak a fiúk már egyedül! Jók a képek.

Cirmike!
Jobbulást a lurkóknak!

Zsanka!
Nagyon vagány Máté az induláskor, tök jó rucija van!

Lívia!
Kitartás a tanuláshoz, elhiszem hogy minden más fontosabb tud lenni annál :?

Ági!
Szerintem már nem kéne mindennap mosni a haját, de hisz úgyis mindig vizes lesz, nem? Na persze az nem samponos mosás, tudom. Én amúgy is csak habfürdővel mosom Somának át kb. heti 1-2szer, samponnal nem engedi...

Én az ajándékokkal kész vagyok, már csak csomagolni kell, pénteken-szombaton sütök, vasárnap főzök, utána pihizünk 1000-el, ránk fér!

Mindenkinek Kellemes, Békés, Áldott karácsonyt kívánunk, de azért remélem még tudok jönni.

lola77
 
 


Sziasztok!


Tényleg mindenki készülődik a karácsonyra! :D

Mi is befejeztük a vásárlást, voltunk megint Budaörsön megvettük az utolsó ajándékokat is - hála istennek, már nagyon elegem volt az ajándékvásárlásból. :? Szombaton még sütök - a mézeskaláccsal már készen vagyok, de jóó - aztán ajándékot csomagolok, hmm az sohasem szokott jól sikerülni.. :shock:
A Máténak végül is úgy néz ki nem lett kutyus, majd az év elején biztosan lesz kapható. Helyette lett egypár fajáték, hintaló megy egy csomó minden. (a Mázsa amit adott címet, mi is onnan vettük, megbízható a csaj, ajánlom mindenkinek!) Ez van.. :(

Gangi,
sajnálom, hogy a Lackónak sérve van, reméljük minden rendben lesz a kislurkóval!

Ági,
én is hetente 1í mosom a Máté haját samponnal, a többi napokon ugyis vizes lesz neki fürdés közben. Holnap megint fordászkodni kell, szegénykém biztosan nagyon fog sírni. :(
Nagyon jó hogy minek OK a veséjével!

Lola,
utólag is boldog szülinapot kívánunk a Somának sok szeretettel!

Erika,
jó utat és jó pihenést! Biztonsan nagyon fogja élvezni a Viki a vonatozást. Tetszett a CD? Én egy kicsit jobbra számítottam, de azért hallgatjuk..


Mi jól vagyunk a Máté gengszterkedik nekem egész nap :)
Egy-két képecske rólunk:

Már tudok egyedül motorozni!
Kép

Apával
Kép

Ha már nem jönnénk akkor mindenkinek Áldott Békés Karácsonyt Kívánunk sok szeretettel!

Kép
Máté & Zsanka

Kép

Kép
zsanka
 
 


Sziasztok!

Zsanka
Ti is azt a kockát rendeltétek? Tetszik Nektek is? Szerintem tök szupi és az benne a jó, hogy olyan nagy.

Ági
Én is hetente csak 1szer mosom samponnal a Máté haját. Szerintem elég igy. Bár a többi napon is olyan vizes lesz, mintha megmostuk volna:) Igaz a Máténak nincs olyan hosszú haja, mint Dorkának, igy szerencsére elég megtörölni fürcsi után a törülközővel.

Ha valaki még vásárolgat, akkor szerintem érdemes megnézni a tanulószéket is, nagyon jó. Elég sok mindent "csinál".

Na megyek is, mert színespapírból gyártok sok sok karikát hosszú fűzérnek a fára. Remélem jó lesz rajta.
Esetleg van valakinek valami fára való ötlete dísszel kapcsoltaban?

Jó éjt mindenkinek!
Mázsa - Zsani

Kép
mázsa
 
 


Sziasztok!

Hugi:
Biztos hamar kialakul majd a saját életetek az új házban, Virág is hamar megszokja majd. Sok előnye is lesz, meglátod.

Lilla:
Nem irigyellek a munka, és a főnök miatt. A beszéddel ne foglalkozz, egyik hamarabb kezdi, másik később.

Cirmike:
Jobbulást kívánok a gyerkőcöknek!

Ági:
Mi sem mosunk minden nap hajat, de nem tudom, nekünk sincs annyi hajunk, mint Dorkának. Talán kérdezd meg a védőnődet.

Cs.Anita:
Elkészültek a naptáraink, nagyon jó kedvezményes áron, 2350 volt darabja. Megérte ennyit dolgozni vele, jól sikerültek. Ha sikerül, mutatok néhány oldalt.

Lola:
Nagyon aranyos volt ez a Kisvakondos torta, hol csináltattátok? Soma mindig nagyon csinos. Nálunk is megvolt tegnap az ünnepély az oviban, mi kameráztunk inkább, kicsit sötét volt. (csak gyertyák égtek) Bálint csak 2 napot járt most karácsony előtt, és mégis olyan ügyesen mondta a verseket-énekeket.

Erika:
De irigyellek a vonatozásért, nekünk soha nincs rá időnk! Gyerekeknek nagy élmény. Biztos élvezi Viki is. Bálint is nagyon szeretne már, tavasszal mindenképpen beszervezünk egy ilyen kirándulást. Itthon hagyjuk a kocsit.

Zsanka:
Nagyon aranyos Máté az apukájával.

Mázsa:
A Nők Lapja Cafén, az Advent oldalon sok saját készítésű dolgot találhatsz, fára is.

Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánunk!
Rena, Bálint és Benedek

KépKép
renáta29
 
 


Bálint az ovis karácsonyon, és a naptárainkból néhány oldal:
(a naptárakon a tájképek is saját készítésűek,amerre jártunk 2006-ban.)

Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok

Na én sem vesztem el csak hát a tanulás.Hál istennek már csak 1 vizsgám van hátra az jan 9-én lesz.De ez az egy szóbeli,úgyhogy jobban össze kell magam kapni.

Lola
Boldog szülinapot a Somának,és boldog névnapot neked is. Nagyon tetszett a torta,hol rendeltétek?Milyen komolyan ül a Soma,azon mosolyogtam.Csini volt.
Köszi a bíztatást.

Ági
Mi is csak heti 1* mosunk hajat,igaz a Timinek negyed annyi haja sincs mint a Dorkának :D . Viszont hajszárítózom én is mert nem szárad meg már csak attól hogy megtörlöm.Annyira nem élvezi,meg mindig belenéz mert nézni akarja hogy mi az.

Reni
Jó hogy egy kicsit többet jössz közénk.Nagyon tetszik a naptáratok. Na és bálint helyes nagyon a fehér ing nyakkendőjében.Ő is olyan komolynak látszik. :)

Na arra jutottam,ha sikerül a januári vizsgám akkor utána tarthatnánk nálunk egy babatalit.

Én nemigen készülök most karácsonyra,még annyira sem mint szoktam,emiatt a hülye suli miatt.Tök rossz hogy pont ünnepekkor van a vizsgaidőszak. :(

Na mentem,főzök valamit,míg a Timi alszik

Üdv mindnekinek LÍvia

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a hajmosással való hozzászólásokat.Közben megkérdeztem keresztanyámat,és ő is azt mondta hogy már nem kell naponta mosni,már nem kisbaba :cry: .
Amúgy Dorka tök ügyi dolgokat csinál már.Képzeljétek eszik úgy ahogy darabos kaját,és pohárból iszik,csak az a gáz hogy rájött hogy vissza fele fújja a levegőt akkor tök frankó buborékokat lehet csinálni :lol: ,és már úgy eszünk hogy fogja a kanalát,és én a kezétr és úgy irányítom a szájába a kaját.Így legalább nem tiszta kaja.Ja és már úgy sétálunk,hogy csak az egyik kezét kell fognom.

Lola:
Somának utólag is nagyon-naygon boldog szülinapot kívánok!!!!!!!!!!!!Nekem is nagyon tetszett a tortája.Kisvakondot én is nagyon szerettem annó :D .

Livi:
Ügyi vagy a vizsgákkal kapcsolatban.Én sem készülök nagyon a karácsonyra,egy hogy otthon sem leszünk a 3 nap alatt,a másik meg hogy Dorka még nem nagyon fogja fel mi is ez,de majd jövőre... :lol: Timi hányadik fogánál tart?Dorkának 10 van kinnt de sztem még 2 jönni akar :cry:

Nálam ajándékok becsomagolva,lakás kitakarítva.Sütni majd csak szombaton fogok,de nem sokat.

Jaj képzeljétek,ma majdnem nagy baj történt Dorkával séta alatt.Menntünk a gálról le a tescó felé a 4 sávoson.Jött egy gázpalackokat szállító kamion,és leesett a kamionról olyan 6-7 palack.Éppen melettünk zuhant le,és pattogott.Komolyan mondom fél méter nem volt hogy ne ránk zuhant volna.Két srác vezette a kocsit,és kipattantak,kérdik minden oké?Mázliuk volt ,mert egy kocsi sem sérült meg.Ha 1 másodpercel elöbb ér oda akkor...Szegény Dorka úgy megijedt.Én is úgy megjedtem,hoyg tök elkeztem sírni.Nem tudtam visszatartani.

Ha már nem jönnék,MINDENKINEK NAGYON BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!!!DORKA,ÁGI

Kép

Kép
ági01
 
 


Rena!

Bálint is csinos volt, nekünk nincs is nyakkendőnk... Én is szoktam kuksizni az nlc-n a karácsonyos topikokat, de csak gyönyörködök, mert időm, meg kézügyességem nincs hozzá, de tényleg tök jók vannak!

Lányok, köszi mindenkinek a szülinapi köszöntéseket. A kisvakondos tortát Tatán egy lánynál csináltattuk, régen a Jeneiben dolgozott. Csinál Vukot, Dinót, repülőt, cicit... láttam albumot, nagyon sok félét, de bármit megcsinál, az újakat még inkább jobban is szereti alkotni! 3.800 volt, de jó nagy, szerintem sokkal nagyobb, mint pl. a Stop-os. Ízre túrós volt, de az is lehet bármilyen! Csak el kell menni érte, annyi hátránya van.

Ági!
Elhiszem, hogy sírtál, biztos én is olyan sírógörcsöt kaptam volna, hogy meg se tudok szólalni... gondolom belegondoltál, mi van ha felrobbanak! :evil:

Lívi!
Reméljük jók lesznek a vizsgaeredményeid!

Mázsa!
Én még olyat vettem, hogy olyan nagyon széles szalagot (arany, piros), amiből nagy masnikat lehet gyártani, a fán tök jól mutat. Tekercsben lehet venni, biztos tudod! Ehhez nem kell túl sok kreativitás, mert nekem abból nem osztottak túl sokat :lol:

lola77
 
 


Sziasztok!

Lola:
Bálint szeretett volna olyan nyakkendőt, mint apának van, nagyon kérte, ezért vettem neki.
Én is csak nézegetem a nlcafén a díszítéseket, még az adventi naptárra sem volt időm, beértük a csokissal. A kézügyesség nálam is hiányzik, sajnos.

Ági:
Elhiszem, hogy nagyon megijedtél, milyen jó,hogy nem lett semmi baj, már ez is ajándék karácsonyra.

KépKép
renáta29
 
 


---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára edi78 2009.11.16 09:12-kor.

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!

Én már biztos nem fogok tudni jönni, úgyhogy mindenkinek nagyon boldog és békés ünnepeket kívánunk ezzel a 2 képpel:
Kép Kép

Lola!
Köszönöm szépen a segítséget, az apának és Arankáéknak nagyon tetszett. Szerintem az egész család el lesz ragadtattva :)

Ági!
Még olvasni is rossz volt, nemhogy átélni kész vagyok a sok hülye embertől!

Reni!
Jó lett a naptáratok nagyon, nem emlékszem pontosan Lola mennyit mondott, de náluk is csinálnak ilyet és szerintem nagyon jó áron. Láttam az övékét is nagyon kis ari, szerintem jövőre náluk csináltatom, a rendes lapozós naptárt :)

Mindenkinek jó készülődést!
Angi

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!

Kívánunk mi is mindenkinek Boldog Karácsonyt!!!

Izabella, Aranka

Sziasztok

Kép
smariza
 
 


Sziasztok,

Én sem hiszem, hogy jövök már kariig.

Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!!

Vármom majd a képek dömpingjét az ünnep után!!!
Nagyon édik amit eddig küldtetek (télapós, előkarácsonyos...)

Sajnos mi rosszabbul vagyunk, injekciókra megyünk minden nap az ügyeletre...Rékával... Roli már javulóban... (voltunk röntgenen, tüdőgyuszijuk van mindkettőnek + Rolinak arcüreg gyull. is)
Hát ez van...

Pusszantás minden lurkónak!

Cirmike és a gyerekek

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Mi is Mindenkinek nagyon kellemes, békés Karácsonyt kívánunk sok sütivel, hallal és földi jóval:

Soma, Évi

Kép

Kép

lola77
 
 


És persze Viktória Lilinek is sok puszit küldünk névnapja alkalmából:

Kép

lola77
 
 


Sziasztok!

Szerintem már Én sem jövök karácsonyig ( már csak 1 nap!!!!)
Szeretnék Mindenkinek nagyon boldog, békés és ajándékokban gazdag karácsonyt kívánni!
A kis betegeknek pedig gyógyulgassanak gyorsan!

Móni és Dóri

Kép
Kép
moncsi76
 
 


Sziasztok

Kellemes ünnepeket kívánok én is mindenkinek.Sok ajándékot,meg sok sütit(de azért módjával :) ).

Betegeknek gyógyulást kívánok ezerrel,hátha az ünnepekre jobban lesznek.

Üdv mindenkinek ,meg puszi Tímea és Lívia

Kép

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

EZÚTON SZERETNÉNK MINDENKINEK NAGYON BOLDOG,BÉKÉS KARÁCSONYT,SOK PIHENÉST,FINOM ÉTKEKET,EGÉSZSÉGET KÍVÁNNI EZEN A SZÉP ÜNNEPEN!!!

EDIT+A FIÚK

Kép

Kép
edit73
 
 


Sziasztok!

Megvolt csüt-pénteken a nagy utazás,Nagykanizsára mentünk vonattal a barátainkhoz.
Viki nagyon élvezte,amíg vonaton ültünk nem volt hajlandó aludni,hiszen annyi érdekes dolog volt :lol:
Csináltam is jó pár képet :wink: ahogy szoktam,de majd valamelyik nap teszek fel belőlük párat.

Boldog Karácsonyt mindenkinek mégegyszer!
Kép Kép Kép

Lola
Nagyon Boldog Névnapot kívánunk Neked!
Kép

Sziasztok,jó éjt!

Viktória Lili,Erika,Berci

cseriviola
 
 


jöjjenek a megígért képek :lol:

Macibaba :lol:
Kép
apával
Kép
Gizi hörcsöggel
Kép
Zéténnyel,aki dec.22-én volt 3 hónapos
Kép
A két lurkó
Kép
Adok puszit Zéténynek
Kép
Ahányan vagyunk,annyi felé nézünk :P
Kép
Követem Zétényt mindenhova :wink:
Kép
hazafelé a vonaton
Kép
Szaladok hozzád,anya!
Kép

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Vikinek sok boldogságot tegnapi névnapja alkalmából!!!!
Kép

Lola! Neked is sok boldogságot kívánunk névnapodon:)
Kép

És végezetül mindenkinek békés,boldog,meghitt karácsonyt kívánok kicsi családom nevében!! :D
"Angyalok az égből szálljanak le hozzád, boldogság és béke fátylát házadra borítsák! Békés Boldog Ünnepet!"

Kép
angika
 
 


Sziasztok!

Mi is Boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek és Boldog Névnapot utólag is, akinek most volt!
Kinek hogy sikerült a Kari? Ajándékozás? Kicsik örültek a meglepiknek? Kinek mit hozott a Jézuska?
Megyek is, mert vár a mosogatás....apa lent van a Mátéval, én meg itthon teszek-veszek.
Jó pihit mindenkinek!
Máté és Zsani

Kép
mázsa
 
 


Sziasztok!

Mi vagyunk az elsők az ünnepek után :lol: .Remélem mindenkinek nagyon szépen és nyugodtan telt.
Nálunk Dorka kicsit elfáradt mert minden nap mentünk a rokonokhoz.

Dorka nagyon élvezte a karácsonyfát amikor meglátta.Ott sikongatott végig,és nem nyúl hozzá :lol: .Volt olyan hogy váletlenül úgy ült le hogy hozzá ért a fához,és egyből nyafizott és arrébbült.Úgyhogy nem kell agódnom,hogy esetleg felborítja.
Teszek fel pár képet hogy telt az ünnep nálunk.
Kép

Kép

Kép

Ági

Kép

Kép
ági01
 
 


Sziasztok!

Azthittem több kép lesz már ilyenkor...

Ági, nagyon csini volt Dorka! A háttérben az olyan Ikeás békás tányérszett? Mi nagyon szeretjük, mai napig eszik belőle Soma...
Családnál is megvolt az ajándékozás? Anyóspajtásnál?

Erika, az emilben küldött képeidet nem tudtam sajna megnyitni :( , ha csináltál albumot írdd már be légyszi, hogy hol, mert kíváncsi vagyok!

Várjuk az élménybeszámolókat a többiektől. Volt valakinél, hogy lett kedvenc ajándék, aminek jobban örült mindennél?
Nálunk volt, amit "írt" a Jézuskának Soma, hogy Hentesüzletet (Playmobil) kér, még az oviban is kiírták a kívánságlistára, mert ott is azt mondta... de azért a többinek is örült, de mindennel csak másnap játszik, akkor ott nemigen foglalkozik vele.

Jöjjenek a képek:

Itt járt a Jézuska, hozott fát és sok ajándékot:
Kép

Tőlünk kapott markolót:
Kép

... bűvös padot:
Kép

és ez az ajándék, amit kért, ez a kép mindent elárul:
Kép

lola77
 
 


Sziasztok!

Bocs akiknek elküldtem a napokban a karácsonyi képeinket :cry: SAjnos olyan szarul van megoldva,hogy 10-szer lehet csak megnézni :cry:
Kárpótlásul csináltam egy albumot a 3 ünnepnapról:

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=11406

Édesek a gyerekek a képeken!És persze a karácsonyfák is szép díszben pompáznak.

Nekünk nagyon jól teltek az ünnepek,csak gyorsan :cry:
24-én itthon voltunk,25-e oroszlányon,26-án kertvárosban.
Viki is jó sok ajándékot kapott :lol:
Tőlünk vad-és háziállatos 4-4-db-os szettet,favonat készletet,fa állatkákat is a vonathoz,mesekönyvet.
Oroszlányi rokonságtól:kötött kardigánt/Belgiumból/,plüss macit/Londonból/,babát,szintetizátort/ez az egyik kedvenc :lol: /,játék kávéfőzőt,plüss macit,harisnyákat,kesztyűt,kabátot,mesekönyvet.
Köriéktől:fisher price mágneses rajzolót.
Anyukáméktól:fa építőkockákat,mászó 3 db-os mikulást,öcsémtől egy 2:1-ben mágneses rajzolót.

Mi pedig ezeket kaptuk:lávalámpát,Stahl JUdit:Végre otthon c.könyvét,pizsamákat,fehérneműket,felsőket,kozm.csomagokatWok edénykészletet szakácskönyvvel,pénzt :lol:

Ági
az a békás valami nagyon édes!

Holnap remélem,hogy lesz még kép nézegetni való,Többiek!! :lol:

Puszi mindenkinek,sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok!!!
Nagyon jó képeket tettetek fel! Én is dobok egy párat gyorsban:)

Kép ajándékozás

Kép Böbibaba

Kép az új járgányon:)

Kép hű,mi ez?

Kép Dollybaba+Julcsibaba

Kép ma reggel:)

Kép a karifát vizsgálva

No egyenlőre ennyit! Szép napot mindenkinek!
angika
 
 


---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára edi78 2009.11.15 18:54-kor.

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!

Lola:
Igen Ikeás békák :lol: .Csak Dorka még nem nagyon szereti,ha a nyakába teszem mert lehet hogy túl merev neki.Csak megszokja.
Soma ajándéka hát magáért beszélt mennyire örült neki,tök édi :lol:

Angika:
Julcsi tud közlekedni a kis robogóján?Dorkát rátettem egy ilyesmire,de csak ült rajta nem hajtotta magát.Viszont amikor én meglöktem tök tetszett neki.Remélem már teljesen rendbe jött.Jövő hétem megyünk sétizni???

Edi:
Nagyon szép fátok volt mindkét helyen.Sajna nálunk is anyós lebetegedett de ő nem szólt volna hogy 23-én este tiszta láz volt.Mert akkor tuti nem viszem oda a gyerekem.Dorkára meg extrán kell vigyázni,hogy nehogy beteg legyen ,mert őt műtötték a veséjével,és ha beteg lesz akkor esélyes rá hogy kórházban kötünk ki :cry: Ennek ellenére hogy tiszta beteg volt mindig akart menni a Dorkához,már rá szóltam hoyg azért tartsa már be a 2 métert :twisted: Nem jó a viszony,úgyhogy ez zel már nem rontok el semmit...
Neki állt feljebb,hoyg hát felnevelt 2 gyerelet és tudja mennyire mehet közel a gyerekekhez.Na a lényeg hogy amikor szóltam neki azután már nem ment a pici közelébe szerencséjére.Ennek ellenére ha elkep a Dorka valamit,akkor... :twisted: :evil: .

Amúgy nálunk nem telt valami csendben a karácsony.Drága felettünk lakók 24-én szenteste bulit tarottak.Hajnal 4-ig tartott,másnap megint és utána is.Egész ünnepek alatt este buliztak.Tegnap este már olyan hangosak voltak,hogy szegény Dorka is vagy 10-szer felkellt rájuk :twisted: Hogy lehetnel ilyenek??Már 3*szóltunk nekik.Ma nézegettem hangszigetelőket,de hát az igazán jó marha drága.kb olyan 1 milka lenne az plafon meg a falak.Hát ennyit nem költök a lakásra pár év múlva úgyis kicsi lesz.
Nektek nincs valami jó ötletetk?Hallotatok már a polifón tapétáról?Az vajon mennyire jó?
A szilveszterbe már bele sem merek gondolni :cry:
Na de azért reggel megkapták ám :lol: A hálóban is van tv-énk a falom és jól felhangosítottam és becsuktam az ajtót.Na fel is kellt a srác hallani lehetett ahogy morog :D .Aztán porszívóztam és nagyon pókhálós volt a plafon :wink: :lol: .

Na már megint kipanaszkodtam magam bocsi :oops: ,de már negyon elegem van belőlük!!Már azon gondolkpdtunk hogy eladjuk,de hát mi a garancia hogy máshol nincs ilyen lakó :?:

Ági

Kép

Kép
ági01
 
 


Sziasztok!


Mi is itt vagyunk!

Nagyon aranyosak a gyerekek, ahogy örülnek az ajándékoknak! Mindannyian nagyon édesek!


Erika,
a Viki nagyon csinos volt! Mindennap!

Ági,
szerintem legközelebb hívd ki a rendőröket, ha zajonganak. Én biztosan azt tenném. Ez már csendháborítás.


Nálunk is jól telt a karácsony. Viszonylag nyugisan is, azt hittem hogy nagyobb lesz a felhajtás. :D
A fát meglepiként díszítettük fel, Máté nagyon csodálkozott. Érdekes volt, mert mintha érezte volna, hogy más ez a nap, egész nap fergeteges jókedve volt. Dumált, kiabált, sikítozott. Amúgy is szinte állandóan jókedvű, de a karácsony folyamán még azon is túltett. Az ajándékoknak örült nagyon, folyamatosan ezekkel játszik. A régiekkel szinte nem is foglalkozik. Nálunk "fás" karácsony volt, szinte csak fajátékokat kapott.
Íme 1-2 kép rólunk:

a karifánk
Kép

egyből meglovagolta a hintarénszarvast
Kép

Apával megvizsgálták a karácsonyfadíszeket
Kép

Nagyon tetszett a felújított szánkó is. De hol a hó?! :)
Kép

Ilyen dühöngőt is kaptam
Kép

Gyí te hintarénszarvas! Közben pecázok is egy kicsit! :) :)
Kép

Nagyon jól érzem magam!!
Kép

gyorsan ennyit szedtem ki :)
sziasztok!

Zsanett

Kép

Kép
zsanka
 
 


Sziasztok

Na végre ide tudok ülni picit nyugodtan.
Nálunk is lement a karácsony.Timinek nagyon tetszett a fa.Sikerült úgy feldíszítenünk,hogy a déli alvás kicsit elcsúszott így mikorra felkelt kész volt a fa.Nagyon tetszett neki,és lekopogom ezidáig még sértetlen a fa.Mindenkinek mutogatja hogyha jönnek hozzánk,és akkor egy picit azért huncutul megbirizgálja,de ennyi. Olyan sok ajándékot nem kapott,de volt köztük építőkocka,bábfigura,kirakó,meg ilyenek. És rákapott a szaloncukorra,pedig eddig meg sem evett semmi ilyesmit,most meg dugdosni kell előle :D .

Aranka
VÉgül is el tudtatok utazni?Meggyógyult annyira Izabella?És a cd -vel okés minden?

Ági
Kérdezted még múltkor hogy hogy állunk fog ügyben.HÁt 6 foga van a Timinek,de valahol jön neki mert állandóan a szájában van valami és maszírozza az ínyét,meg hozza a krémet oda nekem hogy kenjem be(bár ezt lehet az íze miatt kéri inkább :D ).És a Timi sem tud még a bébitaxin közlekedni,már kötöttem rá madzagot és azzal húzom,de már próbálgatja a lábával,de max pár centit halad vele.Mondani sem nagyon mondogat még semmit,de nagyon sokmindent megért.Mond egy két állathangot,meg az Anyát,amiből néha nyanya lesz :D (ezen szokott a párom viccelődni is).

Na asszem röviden ennyi.Majd még próbálok jönni csak még 1 vizsgám van ami szóbeli és arra jó volna készülni.

Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

Matykó már alszik, van egy kis időm írni.
Nálunk csendes volt a Kari. Máté kicsit meglepődött a fától, de aztán mondtuk Neki, hogy nyugodtan menjen oda és nézze meg, meg az ajándékát is. Aztán persze belejött:) Nem kapott sok ajándékot, inkább egy-egy nagyobbat kapott a családtagoktól. Szüleimtől egy csúzdát, tesóméktól azt a kockát, aminek feltettem a címét, a férjem mamájától a tanulószéket, a papámtól pénzt, tőlünk meg egy lábbal hajtós autót. Hát ennyi, de tetszik Neki nagyon mindegyik. Majd a végén teszek fel képeket.
Ági
Megértelek a hülye szomszédok miatt. Alattunk is egy idióta lakik. Valamelyik nap 1 óra körül elkezdett fúrni, persze mikor a Máté alszik. Lement szólni neki a férjem (már régebben kértük, hogy szóljon elötte) és mondta, hogy csak az az egy luk volt. Hát persze két perc múlva újabb fúrás.....hülye kretén. Na hát én se szoktam rászólni a Mátéra, ha motorozik a járólapon:)
Lívia
Miből van még vizsgád? Egy kalappal hozzá!:) Teszel majd fel képet a bábfiguráról? Biztos nagyon jó lehet. Már gondoltam én is, hogy kéne venni a Matykónak. Az interneten találtam is, ahonan lehet rendelni, de valahogy eddig elmaradt.
Edi
Látom Kata sok jó ajándékot kapott. Sütifalónk nekünk is van (bár a mienk nem az éneklős változat még, gondolom azóta újítottak), a Matykó nagyon szereti. Az a kacsa cd tartó?
Merre szoktatok sétálni Dózsában? Ha jól olvastam régebben, akkor itt laktok.
Zsani
Tetszik a Máté hintarénszarvasa, hol vettétek? Jók ezek az ajándékos képek, mert csomó jó ötletet lehet látni rajtuk:) Mit rendeltetek a netes csajszitól?
Angika
Mi a Julcsi szobájában az a Micimacis valami a 3. képen?
A babás kép a legaranyosabb nekem a Julcsiról:) Biztos imádja a babáját:) Máté mostanában szeretgeti a plüss dolgait. Puszit ad nekik és magához szorítja őket. Ja és este mikor lefekvés elött inni adok a Máténak, akkor az összes állatot (szerencsére csak 5 van az ágyában:) ) végig kell itatni.
Na most ennyi, mert már igy is sok lett....
Még néhány kép Matykóról.
Kép Igy megszeppent, mikor meglátta a karifát

Kép Nagyon megszerette az autóját

Kép Szuper ez a játék

Kép A csúzda is nagy siker

Jó éjt mindenkinek!
Mázsa - Zsani

Kép
mázsa
 
 


Angika!
Elfelejtettem Neked is megköszönni a névnapi köszöntést! A Julcsi olyan nagylányos lett szerintem, tök édes... hogy miért rajongok én az ilyen kiscsajokért vajon.... :oops: :lol:

Ági!
Lehet, hogy a rendőrség jó ötlet lenne, ha kell minden nap, minden héten, persze ne most szilveszterkor kezdjétek, mert tuti kiröhögnek... már bocsi! Iszonyat lehet, tényleg. Meg van oldva nálatok rendesen az a hangszigetelés, hisz most épült nemrég, és ahogy írod, hogy még a beszédet is lehet hallani....

Mázsa!
Az a kocka ilyen hatalmas, most látom csak ahogy a Máté fogja, nagyobb mint ő! :lol: Jó sok funkciója van!
Az a kis kocsi szenzációs, hol vettétek? Az a kisszék pedig mit tud, láttam a Tescoban én is, de tüzetesebben nem néztem meg!

Zsani!
Látom kaptál Sparos edényt, ott figyel a fa alatt! :wink: A hinta"ló" Ikeás, nem?

Többiek is írjatok ám: Rena,Cirmike,Melinda.... lurkók hogy vannak, Jézuskás ünnep hogy telt? A dózsakerti Ágival miújság lehet?

lola77
 
 


Sziasztok!

Látom,mindenkinek jól sikerült a karácsony és a babák nagyon élvezték!Ez az igazi öröm,amiért érdemes az egész évet "végigdolgozni" velük és értük! :lol:
Nálunk is jól sikerült,bár anyósnak megint sikerült felhúzni.Miután kidzsuviztam az egész lakást tök egyedül 3gyerekkel a hátamon (1órára se vigyázott rájuk,apa meg végig dolgozott kari előtti 2hétben),sütöttem is,ja és még a gyerekekkel is foglalkoztam,megjegyezte a drága,hogy a külső lépcsőfeljáró koszos!Na ja,miután karácsony előtti 2napban már elfogyott a fiúk türelme és egyáltalán nem voltak partnerek a takarításban,a hátralévő dolgokból néhány kimaradt (így pl a lépcsőfeljáró is).Na anyóska meg is kapta a magáét a férjemtől!
Karácsony: fiúknak nagyon tetszett a fa,azóta is többször közelről szemrevételezik.Még jó,hogy 3madzaggal van kikötve,így felborítani még nem sikerült. A szaloncukor nálunk is nagy sláger,így nekünk is dugdozni kell,mert a fáról is leszedik. Ajándékoknak örültek,de a fő sláger a csúszda.Amúgy fa kirakót,meg készségfejlesztőt,legót,autókat kaptak. A Dávid meg legót minden mennyiségben.könyvet,dvd-t,pulcsit.

Ági!
Hogy az ilyen emberek miért nem költöznek tanyára? Remélem,egyszer ha ők pihennének,majd valaki hangosan veri a tam-tam-ot!!!!

Lívia!
Egy kalappal!Mikor vizsgázol? Hogy tudsz tanulni?

Edi!
Tök édes a Kata abban a virágos naciban a kezedben!!!!

Lolla!
Annyira édes a Soma azon a képen,amin örül az ajándékának!!Ez valami playmobil játék?

Néhány kép rólunk,aztán megyek,mert még van egy kis dolgom a konyhában!

Oli és a karácsonyfa
Kép

Marci és a karácsonyfa
Kép

Beni és a karácsonyfa
Kép

ajándékbontás
Kép

Marci és Beni
Kép

Oli
Kép

Dávid
Kép

Kép

Kép
edit73
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?