Új privát üzeneted érkezett!

A francba, irtam egy csomot es elszallt!!
Szoval kitoresem utam, bementem hozza es ramhajtotta kicsi fejet es elaludt vegre!!!!! Olyan edes volt, szipogott es mamazott! Biztos erzi, hogy mostanaban ideges vagyok, igen benianyu, ez egy jo huzos ket het volt, de majd pihizek,remelem, otthon.
Lehet, hogy sokat varok tole? Egesz nap dadanal volt, gondolom csak nagyon hianyoztam neki :cry: :cry: De msot mar legalabb alukal :P Megyek es pakolok!!

Ayse,
Koszi, pont ezt tettem :lol: Nem bantam meg! :oops: Ugy szeretem, plane ilyenkor, amikor kibukik es odabujik hozzam es markolja a ruhamat es suttogja, hogy mama puszit, ferj mondja, hogy elkapattam, de en azt gondolom, hogy szuksege van ram!! Persze azert atok egy hisztis :twisted:
Jot nevettem a torteneten a sajtokkal kapcsolatban :lol: :lol: Latod, pont ezert nem vallalom :lol:

Totka,
En is attol tartok, hogy nem hagynak majd, de azert leirom a telcsit. Raadasul igy unnepekkor neked is a csalad az elso gondolom :roll: De nagyon aranyos vagy megegyszer a segitsegert, mindent felirtam!
Nagyid meg, hat irigy vagyok!! Jezusom ez a mennyiseg!! Csak egy picit szeretnek en is, ugy megkivantam

Megann,
Biztosan erezte Lena is, hogy ideges es feszult vagy. vannak ilyen napok, lasd az enyem! :roll: Holnapra jobb lesz, majd meglatod!
Kinaiak ott vannak meg?? Nalunk is itt kajalnak ferj haverjai, most unnepli a hajoskapitanyi vizsgajat :twisted: :twisted: :twisted: Most nem hianyoztak valahogy :twisted: :twisted:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Ayse,
Milyen lampat tesztek fel. Ez aztan a mennyiseg!!

Megyek pakolni
Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Majola,
:lol: :twisted: ARz enyemnek nincs baja, csak engem akar es igy nyilvanitja ki. Gondolom abbol, hogy mar akkor abbahagyja a sirast, amikor meghallja a lepteimet :lol:
Ebbol mar tenyleg karacsonyi baba lesz!!!! :lol: :lol: Nagyon drukkolok majd es be fogok nezni, mi van veletek otthon is!

Sajnos kamerat nem tudtam elhozni a fotostol, nem lett kesz a videokkal, de holnap reggel megyek, hatha!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Anikó!
Mivel eddig egy csillár kivételével mindenhol villanykörte lóg :oops: , most pótoljuk a hiányokat! :D

ayse

És tök jó, hogy Balázs elaludt! :D:D:D

Hiába vagyok én is mosott xar az éjszakázástól, amikor ANdrist viszem vissza az gyikójába a szopi után és megelégedve hozzámbújik közben az a kis pihepuha, meleg gombócka, jajj, azt nagyon szeretem :D:D:D!

Asszem én is megyek...köhögni (vízszintbe kerülve még többet köhögök, csodálom, hogy a család még nem lázadt fel :evil: :evil: :evil: ).

Jó éjt!

ayse

Na még gyorsan jöttem...mert bevillant.....

Juci!

Mi volt a természetgyogyónál????
Vagy már leirtad???

Na megpróbálok visszaolvasni...

Aniko!

Még hogy itt vannak..hajaj..naná...
De már holnap mennek...
Igazából nem bánom én, felőlem akár mindig lehetnek vendégeink...mert elég nyüzsisek vagyunk...
csak mondjuk ne egy nappal előbb jöjjenek a megbeszéltekhez képest és ne Karácsony hetében..

Látom mindenki nyűglődik a babákkal... :( :( :(
Hát én egy ilyen nap után értékelem át, hogy fogjam be a számat de szélsebesen...mert mi lenne ha Léna alapjáraton olyan lenne mint ma.. :shock: :shock: :shock:
Én komolyan mondom nem birnám...igy is idegroncs vagyok..a depitől. meg a stb--től....de ha még Léna is rátenne....
És ezzel párhuzamosan rettegek hogy következőre kikapok egy sirós-nehezebb eset kisbabát :shock: :shock: :( :(

M.

Kép

Kép
megann

Ayse!

Mi lámpát úgy szereltük(csak ötlet szinten), hogy férj fent a létrán...én lent lesben álltam a porszivóval...és egyből odatettem a fúró mellé a lyukhoz....és igy megusztuk a porletelepedést a bútorokra stb...
De akkor ki fogja Andist???? :? :?
Ja Léna vagy az apja után mászott a létrán..vagy a járókában szurkolt..és diktálta az apjának hogy mit hogy csináljon :shock: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

megtaláltam....a báglit
Totka!

Aztahétmeganyolcát...... :D :D :D :D
Nagyid aztán belevaló csaj..... :D :D
Nyaminyami milyen szép fényes bááááááááááájgli :P :P :P
Hujjjjjjjjjjj de beleharapnék...monjuk egy diósba :P :P :P

M.

Kép

Kép
megann

Na jó....én léptem...

(fogadjunk...And perceken belül jön..mindig megvárja amig én betűnök a bal fenéken :twisted: :twisted: , mindig ezt csinálja a csaj.. :twisted: :wink: )

Jó éjt....

M.

Kép

Kép
megann

Megann :lol: :lol: kuvikk :lol: azért nem direkt, ma van a vasalós kedd, Benianyutól tanultam :wink:

KépKép
KépKép
and

Ayse, pont azt akartam írni, amit Megann javasolt, mi is mindig így fúrunk, de apukám már olyan profin kifejlezstette tudományát, hogy kezében a fúró a lába között a porszívócső :D

Rokica, neked is akartam írni, de már elfelejtettem, mert azt korábban olvastam, most mennem kell még mosni meg pakolászni.

azért ezt kiírom magamból:
ma du voltunk egy volt egyetemi csoporttársamnál, elvált, két édes gyereke van. Eszti egy percen belül önfeledten extázisba esve futkosott a 4 éves Petike után :D több csoporttársamnak az apukájával is szörnyű tragédia történt, ill.meghalt. és ez úgy elborzasztott, mert olyan sok időt töltöttünk együtt, ismertem őket, emlékszem rájuk, szerettem őket. olyan családias volt a viszony. amikor elmentünk valamelyikünk családjához úgy fogadtak minket, mint a saját gyereküket, és mi is otthon éreztük magunkat.
és most nagyon furcsa érzés, hogy én milyen szerendcsés vagyok, hogy jól vagyunk, és látom az apukám arcán, hogy ... nem tudom jól elmondani. sokan halnak meg körülötte, fiatalabbak is, mint ő.
ne haragudjatok, hogy ilyen ünnepi alkalomkor ilyeneket mondok, csak egy kicsit megrázott. marha nagy mázlisták vagyunk, ez az igazság.

hogy valami jóval zárjam, anyukámnak ma van a névnapja, és kapott tőlünk ajándékjegyet a van gogh kiállításra, rögtön 4-et, úgyhogy apa vigyáz az esztire, és mi négyen a húgommal megyünk kiállításra. és nagyon örült neki, sikerült meglepnem :) :) szerintem már ma este bújja az internetet, mert ilyenkor elkezd utánaolvasni, hogy jól tájékozottan menjen :)

ma már eleget locsogtam, jóéjt!

Anikó, ár csak kettőt kell aludnod! kitartás!!!! :wink:

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

A beigli és a Nagyi illetve Dédi fantasztikus. És nem vagyok oda a beigliért, de ez kívánni való. Szuper jól néznek ki és a Dédi...ő pedig a másik fele. 87 éves? Mert nem úgy néz ki, sokkal fittebb.

Rokica te amerikában tanult pszichológus vagy? Vagy mi? Mert azt észrevettem már hogy nagyon okos, valami hasonló területen, vagy konkrétan ezen, de pontosan nem jöttem rá.

Ja az anyatanya nagyon szimpatikus oldal, láttam irtátok.

Ancsi a muffinjaid óta mindennap, de minden másnap sütök valamijet, de édesmuffin recepteket nem találok szimpit a neten, nincs valakinek? Gyors, egyszerű. Gyümölcsös vagy ilyesmi?

Nem tudok elaludni, sőt igazából utálok is aludni. Nem tudom miért.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

Rokica!
visszakerestem...
www.allergiainfo.hu, elég összeszedett. nem ijesztésképpen:
A gyermekkori tejfehérje- és egyéb ételallergia jellemzője a tünetek nagyfokú változékonysága:
hasi fájdalom, hányás, hasmenés, haspuffadás, székrekedés, allergiás gyomor-bél hurut, táplálék okozta vastagbél- és vékonybélgyulladás, étvágytalanság, nyelőcső reflux betegség, csalánkiütés, atópiás ekcéma, ismétlődő felső légúti hurut, visszatérő asztmás hörghurut, asztma, allergiás nátha, gégeduzzanat, ismétlődő fülgyulladás, nyelv- és ajakduzzadás, viszketés, súlyfejlődés megállása.
szerintem is menj utána, mert az nem normális, ha rendszeresn kihányja. ha szerinted komolyan felmerül tejérzékenység, már el is kezdheted a tejmentes diétát, ha arról van szó, látványos javulás kell, hogy jöjjön.

és Hajni, a Dédi egy tündér!!! helyesbítek: életerős, fitt, fiatalokat megszégyenítő munkakedvvel megáldott tündérke :wink:

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Na csak beestem én is, most lettünk kész a csomagolással, de legalább MINDEN be van csomagolva!!!! :D

Hajni!
Nem is írtam, hogy a hajad nekem is nagyon tetszik, ez a kedvenc vörösöm! :D Az a piros vörös nem is szép :wink:
Nagyid egy szupernagyi, add át neki, hogy így ismeretlenül is nagy gratula a sok szép bejglihez!! :D

Zsuzsa!
Örülök, hogy Julcsi jobban van, jaj de izgi ez már, hogy mikor óhajt kibújni Anna :P

Anikó!
Szegény Balázs, meg szegény Te is :( Biztos nagyon hiányzol neki. Az én nagyobbik fiam is jó pár hónapja lett nagyon anyás, éjszaka is ha felsír (szerencsére mostanában egyreb ritkább), akkor is azt mondja, azért, mert nem voltam ott. Pedig egyedül alszik el......

Ayse!
Nálunk ha Gabi fúr, én ott állok és a lapátot tartom alá, így a legtöbb a lapátba megy :wink:
Hú, jó sok lámpátok van :shock:
Hát én sok sok ilyen utalványt el tudnék költeni az IKEA-ban :oops: :P

Megann!
Hú, jó kis bevásárló túra lehetett.....de legalább sikeres volt!

Noémi!
Utálsz aludni???? :shock: :shock: :shock:
Én néha azt mondom, az az egyik hobbim...... :oops: :P
Persze régebben sokkal többet töltöttem a hobbimmal......

And!
Van Gogh kiállításra én is szeretnék menni, Amsterdamban is voltam a Van Gogh múzeumben, szuper volt! Sőt, a valószínűleg utolsónak festett képe lóg az ágyunk felett :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Jóreggelt!

Megann!

A köptetőt pár napig kapta hetekkel ezelőtt, tényleg csak addig hogy fellazítsa a cuccost hogy ki tudja köhögni. És akkor még semmi baja nem volt tőle, legalábbis nem gyakrabban mint most... arra nem emlékszem hogy a köptetőt kihányta volna.

Totka:

Zsuzsa minden további nélkül megitta a köptetőjét, én mindig teába vagy tejbe raktam neki, egyszer adtam kanálból, de úgy is lenyelte minden további nélkül, semmi öklendezés, sőt. Rhinatiol szirupot kapott, ez jó édes, én szinte cukor helyett raktam neki a teájába, fel se tűnt neki, hogy itt valamit utálni kéne.

Tej téma:

Zsuzsa ma reggel is kihányta a reggeli tejét és vajaskenyerét... szépen megitta, evett egy pár falat kenyeret, félrement egy falat, elkezdett köhögni, és kész. Kijött belőle az egész reggeli.

Ezek után tényleg áttérünk a tejmentes étrendre, legalábbis a tehéntej helyett rizstejet fog kapni, de a tejtermékek helyettesítésével bajban vagyok... margarint adjak neki vaj helyett? A margarin tele van tartósítószerrel meg E bigyókkal, ezért is nem adtam neki eddig se. És sajt meg joghurt helyett? Alig eszik húst... honnan fogja megszerezni a kellő fehérjét és zsírt???

Most nagyon elkenődtem...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jó reggelt!

A mienk nem az! Lili hányt és hasmenése is volt, alig bír ülni :evil: :evil: :evil: . Remélem itt meg is állunk, mert holnap van az ünnepség az oviban és nagyon készült rá, mindennap megkérdezte, hogy ma van próba? Jajj de jó! És persze a fekete lakkcipő se utolsó szempont....

Én éjszaka SZÜNET NÉLKÜL köhögtem. :evil: :evil: A végén már ültem, de hát úgyse aludtam sokat. A taknyolásom meg egy újabb fordulót vett. Ma vissza kell menjek a dokihoz. Remélem ezúttal valami olyasmit ír, ami meg is gyógyít (még mielőtt Andris is elkapja, mert már a férjem is panaszkodik :()

Megann, And, Barbi!
Köszi az ötletet, erre sose jöttem volna rá magamtól.
Mondjuk nem a férjem fog fúrni, be kellett láátnom, hogy ő nem az a barkácsoló típus, hát Istenem, nem ezért szeretjük, hanem villanyszerelő jön. Szóval szerintem ő nem fogja a porszívónkat a lába közé :lol: , de majd megpróbálok ott sertepertélni. Hogy Andrissal mi lesz??? Persze lehet, hogy nem is ma jön, mert tudjátok, hogy mi a magyar "mesteremberek" jelszava? MAJD A JÖVŐ HÉTEN!!!!! :evil: :evil: :evil:

ayse

Rokica!
Lehet, hogyha nem kap tehet Zsuzsa, akkor magától elfogadja a húst is, mert érzi, hogy szüksége van rá!
Különben marha nagy szívás ez a tejmentes diéta. Annyiféle finomságot tudnék csinálni Andrisnak, aki imád enni, így meg állandóam azon agyalok, hgy lehetne változatosabb az étrend. És persze akecskesajt nem kell neki...
Tényleg, a kecskesajtot is megpróbálhatnátok, ha jól tudom, azt ehetnek!

Barbi!
Hát igen, már-már ipari mennyiség, de most az összes lámpa fel lesz szerelve, ezen kívül legfeljebb állólámpát veszünk (meg egy spotsort kell még beszerelni a reggeliző pult fölé).

ayse

Jó reggelt!

Jaj, ma jönnek haza a fiúk délután, már nagyon-nagyon hiányoznak! Jó, hogy el tudtam intézni egy csomó dolgot, de így ez a két nap bőven elég volt.....

Róki!
Nagyon sajnálom, ami Zsuzsával történik, remélem, hogy nem a tej a ludas. :(
Próbáld meg azért a tejmentes diétát, hátha javul. Akkor legalább egyértelmű a helyzet :(

Ayse!
Szegény Lili, gyógypuszik repülnek, hátha ennyivel meg is ússzátok!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Halihó!

Ugye megmondtam :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Én megyek..And jön.. :twisted: :twisted: :twisted:

Kinaiak elhúztak...
Hát ne tudjátok meg......ma teljesen fulldoklottam az idegtől kb 2 órával ezelőtt...

Kinai csávó mégkinaibb testvére fent az emleten kinyitotta a klotyóablakot...és édesdeden elszivott nemtomhány cigit :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

:evil:
:evil: :evil:
:evil: :evil: :evil: :evil:

Ennyi a véleményem....a többit képzeljétek hozzá :evil: :evil: :evil: :evil:

Úgyhogy most észnélkül takaritás, ágyhúzás, mert ma meg anyós költözik be gyerekvigyázóba...
Csak éjszakákra jön..mert napközben most ő is vásárol..úgyhogy reggel férj viszi is haza...
Viszont most 3 éjszaka ő fogy őrködni...de nem vagyok nyugodt..Lénával valami nem klappol :? :?
Már Juci taliján sem evett rendesen, csak nassolt...tegnap sem akart enni..és hajnal fél 5 től...felsirogatott, felébredt 1 órán keresztül..aztán visszaaludt....de most is nyűgösködik....
És olyan kis melegkiütéses a felső teste...

Ha az oltástól lenne baja, akkor mindenhol kiütéses lenne, nem??? :roll: :roll: :roll:

Róki!
Csak ötlet volt.. :roll:
Azért szerintem sem "normális" állapot ha rendszeresen hány...pláne hogy ezelőtt babának nem csinálta...
Remélem rájössz a titok nyitjára.. :roll: :roll:

Ayse!
Villanyász :lol: :lol:
Az ilyen fúrkálós melókkal az a bajom, hogy nekünk gipszkarton van, és ha nem tartjuk oda a porszivót..mindent belep a fehér mikropor... :evil:
Azért sok sikert...

És Lilinek drukkolok, hogy részt tudjon venni az ünnepségen....szegény biztos nagyon a szivére venné, ha lemaradna :(

Na megyek takaritani....

Viszont ma este a barátnőimmel megüljük a Karácsonyt.... :D :D :D :D :D :D

M.

Kép

Kép
megann

Barbi!

Azért irigyellek nagyon....mármint hogy igy le tudod passzolni a fiúkat... :roll:

Én meg csak tipródom...le is passzolnám...meg nem is..
Jól esne egy kis kikapcs..de szerintem csak paráznék.

M.

Kép

Kép
megann

HELPPPP!!!

Az ulead oldalról melyik programot kell letölteni?
Most mégegyszer megpróbálkozom....

ayse

Helló Csajok!

Csak futtában olvastam végig reggel, bocsi.

Én is fuldoklok még és már megint a dühtől :twisted: :twisted: :twisted:

Egyrészt még mindig a tv, másrészt pedig ilyen még soha - soha nem fordult elő velem, de töltött paprikát csinálok, és egész egyszerűen nem bírom besűríteni...
Kész vagyok teljesen, Robi épp a csúcsponton hívott (mellesleg csak ő szereti, úgyhogy miatta csinálom, és mindig nyavajog, hogy nem elég sűrű.) , és közöltem vele, hogy utoljára csináltam töltött paprikát, sőt, lehet, hogy mindjárt az egészet ki is b..szom a kutyáknak.
Mindig b....szogat, hogy nem elég sűrű, na, most aztán végképp szar lett.
Nem hazudok, háromszor csináltam rántást, de így is egy nagy lóf@sz az egész.
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ááá, feladom...
Ráadásul három napja fáj a fejem, mint az atom. Pedig én aztán nem vagyok egy fejfájós, egy évben összesen nem fáj három napot a fejem.
Mostmeg... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Megann!
Bakker, remélem , nem az oltás ütötte ki szegény Lénát.
Volt láza az oltás utána egyébként?

Mi tegnap kaptuk meg, a doki azt mondta, hogy az oltás utána 3 óra múlva mindenképp adjak neki egy kúpot.
Kérdeztem tőle, hogy a Germicid mehet?
Nem, nem, közölte, a Mexalen-t adjam neki, a 125 mg-osat.
MOndtam jó, én azt még nem használtam, úgyhogy felírná receptre???
MOndta nem, azt lehet kapni recept nélkül is.

Na, megint csak ennyit a dokinkról. Direkt rákérdeztem, mert ugye Juciéknál pont ez volt a téma.
Na, nem mintha az a 325 Forint földhöz vágna, de akkor is.

Ja, és kérdeztem, hogy mire számíthatok oltás ügyben. Azt mondta, hogy esetleg belázasodhat, de ha nem, és mondjuk 2 nap múlva lesz lázas, akkor az már nem az oltástól van.
És kérdeztem, hogy 10-15-20 nap múlva mire számíthatok???
Nézett rám, mintha a holdról jöttem volna, és megkérdezte, hogy mégis mire gondolok.
Mondom neki, hogy mire (amiket Tőletek hallottam), erre közli, hogy semmi nem lesz.
Hát, remélem is, de ha mégis, akkor tuti, hogy megkeresem, és mostmár Apával beveretem a pofáját!!!
Persze, nem azért, mert azt mondta, hogy nem lesz semmi, és esetleg mégis lett, hanem azért, mert úgy érzem, mostmár sok van a számláján.

Komolyan mondom, csak én vagyok ilyen szerencsétlen???

Na mindegy, megyek, megszeretgetem egy kicsit Gergőt... :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

Hahó!!

Ayse!
http://www.ulead.com/pe/trial.htm

Megann!
Reméljük Lénánál nem lesz nagyobb gond!!

Kuha!
Nyugi,én is b...tam már ki kaját!! :? :lol:

Jajj,megyek mert szalad a ház! :(

ancsi26

Ancsi!

Köszi!
Mostan meg asszondja nekem, hogy a képernyő resolution-om nem elég nagy, változtassak! Azt hogy kell????

ayse

Hello! :) :)

Olyan jót sétáltunk, ma egész szép idő van! Főleg, hogy süt a nap! Dani jó sokat jött a lábán, így 100 métert egy fél óra alatt tettünk meg, de ráértünk. Beni sem volt türelmetlen, biciklizett előre meg vissza addig. Sikerült megint elköltenem egy hegynyi pénzt a dm-ben, de legalább idén már nem kell venni babatejet, pelust, popsikendőt és társait. :? :? :wink: .
Délután, ha Dani felébred, elbuszozunk az Auchanba. Felhívtam az üzletsoron lévő kisnyomdát, 350 forintért összefűzik nekem a kinyomtatott képeimet naptárrá! :) Remélem, nem lesznek millióan, mert be is szeretnék menni még egy-két apróságért.

Most visszaolvasok, amíg sül a kaja. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Megann,
Én is sík ideg lettem volna, ha rágyújt nálunk valaki a lakásban! :twisted: :twisted:
Remélem, Léna nem lesz beteg, csak neki is kicsit sűrű a program és látja, hogy te is feszült vagy, amiatt nyűgis. :wink:

Aniko,
Osztom a többiek véleményét, Balázs biztos kicsit többet szeretne belőled. Ha lecseng az őrület, ő is meg fog majd nyugodni és helyreáll majd a rend! Legalábbis megy a drukk ezügyben! :)
Jó utazást hazafelé!!! :)

And,
Képzeld, nekem nem volt vasalós kedd tegnap, vasárnap este mindent kivégeztem és 2-3 darabért nem álltam neki, majd pénteken talán. :wink:
Érezzétek jól magatokat a kiállításon! Én is meg szeretném/remélem fogom is nézni! :)

Ayse,
Remélem, Lilinél sem lesz komoly baj! És mehet az ovis karácsonyi ünnepségre szép új lakkcipőben!!! :)
Mi is porszívóval fúrunk. Apukám az ezermester, mindent felszerel nálunk. :wink: Legalább nem kell mindig a jövő hetet várunk. :)

Noémi,
Miért nem szeretsz aludni? Az olyan jó! Nekem nem nagy az alvásigényem, de egyhuzamban 6-7 órát nagyon szeretek aludni, aztán kezdődhet a nap! :)

Rokica,
Én is sajnálom, ami Zsuzsával történik mostanában. Jó lenne, ha hamar kiderülne, hogy mi a baj, hogy gyorsan tudjál változtatni akár az étrenden, ha szükséges. Neki is nagyon kellemetlen lehet ilyen sokat hányni, kaja sem marad meg benne így. :( Szegény kislány. :( Őt is megviseli?

Kuha,
Sajnálom a tévét! :( Talán a karácsonyi őrületes akciókban kifogtok valami jó vételt! :)
Én imádom a töltött paprikát, hígan is! Jöhet. :wink:
Egyébként hagyd ott egy órára, aztán ha már nem leszel ideges, öt perc alatt be tudod majd rántani, hogy besűrűsödjön.
A dokitok meg elég gáz! Mi az, hogy nem ír fel kúpot receptre! :( Ezen már akkor is kiakadtam, mikor Jucinál mesélted! :evil:

benianyu

Ancsi, Ayse,
Én sem tudom. :( Nekem nem kérdezte. Azért nem is reagáltam, hátha már megoldódott azóta. :oops: :shock: :oops: :shock:

benianyu

Na, itten vagyok!

Lenyugodtam, de a fejem egyre jobban fáj.

Nem tudom mi van... :twisted: :twisted:

Benianyu!
Úgy döntöttem, hogy ma Apa is hígan fogja szeretni a töltött paprikát. :oops: :lol:
Én már nem vacakolok vele. Egy percet sem.

Különben is, én is letöltöttem az ulead-ról a progit, most azzal vacakolok.
Illetve nagyon élvezem.
Csak azt nem tudom, hogy hogyan tudnék én is olyan jó kis montázst csinálni.
Hogy tudok egyszerre többk képet is rárakni??

Meg még azt szeretném megkérdezni, hogy a naptár, amikor készen van (január-február már készen van), akkor honnan tudom, hogy az mekkora lesz kinyomtatva???

Nekem mondjuk nem sürgős, nem ajándéknak szeretném, csak úgy, magunknak.

De azért, egy - két jótanácsot szívesen vennék!

Köszönöm.

Lassan én is lépek ám, Apa nemsokára jön haza, utána startolunk a Corába.
Karácsony előtti utolsó nagybevásárlás...
Már előre félek a tömegtől. De muszáj, mert még egy csomó kaját meg kell vennem.
Ajándékok szerencsére már megvannak, talán egy-két apróság hiányzik még...

Ja, ma én is sütök mézeskalácsot, tegnap bekevertem a masszát, még áll a hűtőben, ha hazajöttünk a vásárlásból, neki is ugrok...
Kíváncsi leszek, életemben először fogom csinálni.
Majd rakok fel képet ...

Kép
kuha

Hali!

Hááááááááát nem tudom lányok.....

Átmenetileg jobb lett Léna kedve...de csak átmenetileg...
Ebéd nuku...
Utána gondoltam, sebaj, kimegyünk a közértbe meg sétálni...össze is futottunk a szomszéd srácokkal...
De kaja utána is nuku..viszont orditás annál inkább...ráadásul még Léna pofára is esett..... :(
De aztán lehet hogy az én megátalkodottságom is közrejátszik...
Mert sóskát adtam neki krumplival meg pipihússal...
Vacsorára sem kellett, ma ebédre sem...utána sem...én meg azon lennék, hogy arra szoktassam hogy ne válogasson..
Nekem is meg kellett ennem mindent és itt vagyok...
Lehet hogy ez rossz hozzáállás?????
Nektek mi a véleményetek erről??
Ne erőltessem akkor a sóskát???
Vagy lehet hogy nem is a sóskával van a baj, hanem úgy egyébként nem stimmel valami????? :? :? :? :? :?

Hát tiszta ideg vagyok.......hogy barátnőzzek igy nyugodtan, ha majd anyóssal is ezt fogja csinálni???
Vagy lehet hogy csak engem tisztel meg???? :twisted: :roll:

Kuha!
Van a Knorrnak olyanja...hogy Ételsűritő....
Olyasmi dobozban van, mint mondjuk egy kakaópor(hagyományos kakaópor)...
Én is ezt vetem be végszükség esetén és nagyon megszerettem...és tutijó..még a kanál is beleáll a kajába ha ezt használom :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerintem próbáld ki...hátha jól jön máskor... :wink:

Oltás: Nekünk dokinéni azt mondta hogy most ne adjak semmi féle lázcsillapitót oltás után... :shock: :shock:
Kétszer is rákérdeztem, azt mondta nem kell, reméljük nem lesz semmi...
És láss csodát ...semmi láza nem lett... :) azóta sincs...
Csak most ezt a viselkedést, meg a nemevést nem tudom mire vélni tegnap óta...... :( :(

Na megyek hajat mosni amig alszik....

Gondoltam hogy bevetem a sóskát megint ha felkel..de úgy döntöttem megkegyelmezek...mert nem vagyok biztos benne, hogy csak szimplán a sóskával van baja...
Remélem ez nem valami betegség előszele :cry: :cry:

M.

Kép

Kép
megann

Nos nekem három ikon jelent meg a képernyőN:
PhotoImpact 12
PhotoImpact Album 12
upi_12 ....

Na ha az elsőre kattintok, a try gombra, akkor csinálja. Vagy nem arra kéne?

ayse

Kuha,
A montázst úgy csináltam, hogy a bementem az EDIT-be, ott van olyan, hogy GET PHOTO, kinyitottam azokat, amiket fel akartam tenni a montázsra. Amik nyitva vannak, látszanak az alsó csíkon. Egyenként tudod, kicsinyíteni, kivágni, mindenféle formában stb. Ami kész, azt mentsd el újként.
Utána nyitottam egy üres oldalt, A4-est, mert én akkorában szerettem volna és bemásoltam a képeket egyenként. Ott tudod mozgatni, forgatni, sőt még azt is meg tudod csinálni, hogy melyik legyen felül és melyik alul, ha egyik belelóg a másikba.
Remélem, nagyjából már ki tudod hámozni, hogy merre indulj. :)

benianyu

Ja és mégegy dologban kérném a véleményeteket....

Láttam Róki Zsuzsáját, milyen ügyesen bánik az evőeszközzel....és hát szóval mi sehogy sem haladunk....

Szokott kapni kanalat, de csak arra használja, hogy turmixolja vele a tányérban a kaját., csak néha néha emeli a szájához..amikor meg elkezd vele hadonászni, meg keni jobbra balra, akkor elveszem tőle(és nem azért mert koszt csinál vele)...mert azt gondolom, hogy a kanál evésre való...és nem kalapácsolásra, meg ecsetnek használandó....és ezt úgy gondolom hogy ő is tudja...
Szóval mi egyáltalán nem haladunk ezzel az evés dologgal..
Szerintetek hagyjam hogy ténylegesen játéknak tekintse az evőeszközöket.... :roll: :roll:

És a másik hogy nem is úgy fogja meg a kanalat, mint ahogy a picik szokták, hanem úgy a végét fogja meg és az ujjaival..nem marokkal úgy ahogy a kicsik szokták...
Szerintetek, mutogassam neki??Igazitgassam oda a kezét???Azonnal visszarakja a saját poziciójába...

M.

Kép

Kép
megann

Jelentkezem az idegileg kiborultak táborába...

Ma reggel beszéltem a doki néninkkel, aki természetesen szabin van, de betelefonált a rendelőbe, hogy adjanak nekünk beutalót fül-orr-gégészetre, mert szerinte a köhögés miatt bukik/hány Zsuzsa. Visszafordultam Budáról hogy beteperjek a rendelőbe elhozni a beutalót, hogy még ma délután el tudjunk menni Zsuzsával. Haza már nem értem, mert az autó sebváltója feladta a szolgálatot, egyszerűen nem lehetett sebességbe rakni, mindezt kb 20-30 perc vezetés leforgása alatt, tehát ennyi idő telt el míg észrevettem, hogy nehezebb váltani odáig hogy egyáltalán nem lehetett. Természetesen a villamos síneken a kereszteződésben állt le az autó, én idegösszeroppanást kaptam, mögöttem csengetett a villamos, aztán a vezető tolt ki az út szélére, ahol kb ötpercenként jött a sok okostojás, hogy menjek onnan, mert ott nem szabad parkolni. :evil: Ráadásul a nagy sebváltózásban nekimentem az útszegélynek és még defektet is kaptam. Aztán egy órát vártam az autómentőre, lemaradtunk Szilvi 4D ultrahangjáról, illetve át kellett tenni jövő hétre.

Mindezek után felhívtam Veres doktort, akinek mondjuk elég sajátos reakciója volt a tünetekre, miután elmondtam hogy egyre többet bukik/hány Zsuzsa, az első kérdés az volt, hogy és mi a kérdésem? Öööööö.... Mondanom se kell, ő azt mondta, gasztroenterológiára vigyem el, mert tejfehérje allergia is lehet.

Úgyhogy ma du megyünk fül-orr-gégészetre, és január 19-re kaptam időpontot gasztroenterológiára, csak oda még egy beutalót kell szerválnom a doki nénitől, aki csípőből azt mondta, a tejallergia nem így szokott jelentkezni...

Szóval újfent szeretnék kiszállni... hol lehet? :roll:

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Benianyu!

Köszi, azt hiszem, estére jól elfogok szórakozni ezzel a montázzsal!!! :lol: :lol:

Megann!
Ismerem én is az Ételsűrítőt, de: :twisted: :twisted: :twisted: kb. egy teáskanálnyi volt már csak a dobozban... :twisted: :twisted: :twisted:
Mondjam még?? Hiába löttyintettem bele azt is, annyit volt, mint halottnak a csók.
Úgyhogy méteres bevásárlási listám végére azt is odakanyarítottam...

Kép
kuha

Ja, még annyit, hogy egyébként én pont az ilyen esetekre tartom itthon, mert ez mindig segít.
De hát most mondom, már kevés volt.

Kaja:
nagyjából én is úgy próbálom nevelni(etetni) Gergőt, hogy mindent egyen meg.
Mondjuk én a sóskát még nem próbáltam, de csak azért, mert mi sem szeretjük, és még soha nem főztem.
Egyébként én is azt szoktam csinálni, hogy ha nem kell elsőre vmi kaja, akkor kész, nincs más, majd picit később újra megpróbálkozom.
Ha akkor sem eszi meg, max. akkor kaphat valami mást, de én is úútálom, ha nem eszik meg valamit.
Azt csak csendben jegyzem meg, hogy ha tudom valamiről, hogy evett már korábban, és nem volt gond, akkor azért szigorúbb vagyok... :oops: :oops:

Kép
kuha

Rókica!!

Jézusom, ez aztán a "jó kis nap".

Te szegény!!

Na, most én mondom azt, amit Benianyu nekem:
menj haza, zárd be az ajtót, és kapcsolj ki teljesen.
Majd holnap nekifutsz a dolgoknak újból!!!

Kép
kuha

Kuha!

Én ezzel csináltam a montázst!http://www.picget.net/magicphoto/download.html

ancsi26

A nagyobbat érdemes letölteni,mert ott sokkal több lehetőség van!!

A BACKDROP-al kiválasztottam egy alapfényképet,aztán a photo-val raktam rá a kicsiket,amiket lehet ide-oda huzigatni és a MUSK-al lehet a kis képeknek kereteket adni,majd a FRAME-val az egésznek egy nagy keretet.
Végül SAVE-mentés!!!

ancsi26

Ayse!

Én ha rákatt a linkre akkor rögtön az jön be amit le kell tölteni!!
Bal oldalt egy kockában egy indiánka :lol: ,Photo Express 6!!
Jobb oldalt meg egy csiban:Download Now.Ha erre katt akkor kéri az e-mail cimet és a jelszót és utánna tölt!!

ancsi26

Róki!

Basszuskulcs :( Részvétem :(
Nem is tudom mit mondjak.....ezt a pechsorozatot........... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ha nem lennél pocakos, most azt mondanám dobj be egy jagermaistert...vagy kettőt...de igy nem tudom mivel segithetnék.... :oops: :oops: :oops:

M.

Kép

Kép
megann

Kuha!

Hmmmm pech, hogy épp most birt kifogyni az a nyomorult.. :twisted: :twisted:

M.

Kép

Kép
megann

De lányok én már mondtam....szerintem ugorjunk 24-e du-ra... :twisted: :twisted: :twisted:

Jobbat én sem tudok :oops:

M.

Kép

Kép
megann

Ja és Kuha!

Mondd meg a férjednek....hogy ha "még neki áll feljebb" hogy igy hig, meg úgy nem sűrű, akkor fenyegesd meg..hogy rámcsörögsz és sippsupp ottermek egy ételhordóval és az utolsó cseppig elhozom mind magamnak...bebújok a spájzba és ki sem jövök amig ki nem nyaltam még a tálat is.. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

A töltött parpri az egyik nagy kedvencem...higan is...zölden is...minenhogyan...úgyhogy férj vigyázzon mit mond :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

M:

Kép

Kép
megann

Róki, azért egy fél pohár sört megihatsz :wink:
Mondjuk egy ilyen nap után én is őrjöngenék.

Megann, szerintem simán lehet az oltás hatása, kábé időben vagytok, nem?

Kuha, az orvosotok nem semmi, teljesen tájékozatlan. A 15 hós oltás épp nem az, amitől azonnal belázasodnak és teljesen jogos volt a kérdésed a 10 napról.

Mi eddig vendégségben voltunk, Julcsi most alszik, remélem, délutánra sem sárkányosodik el :)

KépKép

KépKép
majola

Rókica!

Hát ez nem a te napod!! :(
Hát én is jól beparáztam volna,ha a forgalom közepén döglik be a kocsi!!! :evil:

Majola!
Mikor meglátom a nevedet,már mindig azt várom,hogy ird:elkezdődött valami!! :D :wink:

ancsi26

Ancsi!

Köszi!
Most meghint töltöm!!! Ez már a harmadik kísérlet, ugye mostmár jó lesz?

Rokica!
Együttérzésem!
Akkor én már ne is panaszkodjak! Drága férjem összecserélte a napokat, és ma van a karácsonyi koncert és utána a vacsora a suliban, holnap csak simán a napközi miatt nem jön időben. :evil: Így aztán nem tudok lemenni az orvoshoz, :twisted: két törpördögöm szétszedte a lakást és az idegrendszeremet :twisted: :twisted: (ami 2 órányi, azt is három részletben végrehajtott alvás után nem volt nehéz). Végül beraktam őket az ágyikójukba, Lilit könnyes nagyjelenet :evil: kíséretében és én magam is lehanyatlottam. A szokásos rémlátomásomra ébredtem :evil: :evil:
És az én ebédem is szarul sikerült, nem volt jó a koncepció. Pedig holnap is ez lesz a kaja. :evil: :evil:
Ja és hát a villanyszerelő holnap reggel 8-kor jön! :evil: Iderendeltem anyóst!

ayse

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?