Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ma egy kicsit érdekes napunk volt. Peti 4X evett, most eszik ötödszörre, igaz, csak egy fél adagot kap. Reggel kilenckor kelt fel a drágám, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy hajnali négy táján egyszer vissza kellett altatni.

Wkata, nem kizárt, hogy gyorsan jönnek a fogak. Még az is lehet, hogy végig ilyen rosszul lesz a fiad, de remélem, hogy nem.

Tündérpöcök, milyen érdekes, nálunk 6 hetesen és 3 hónaposan van csípőkontroll.
Egyébként szuper, hogy gyógyulóban van Ádám. Nálunk a párásítást a radiátoron levő párologtató és a néha a szobába teregetett ruhák biztosítják.

Wawel, Kornélnak jobbulást!

Na mára ennyi, meglátszik, hogy vmi stikli volt a babanettel...

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Sok-sok gyógypuszit küldök a beteg babóknak!!!!!

Képzeljétek, hogy jártam. Tegnap este éreztem két csomót a mellemben, de különösebben nem foglalkoztam vele. De éjjel annyira fájt a cicim (olyan élesen hasogatott bele), hogy kénytelen voltam Petit kivenni a kiságyból és megszoptatni. Azt hittem, hogy a tejmirigyek durrantak be. Amikor visszafeküdtem rázott a hideg, de nem volt lázam. Ma is egész nap fájdogál, de csak ha hozzáérek és egy féltenyérnyi területen piros, mint ha leégett volna a napon, de nem kemény és nincs csomó. Szóval nem tudom, hogy mi ez!

Ma voltunk védőnőnél. Peti hosszra nem nőt és csak 10 dekát hízott. Amint kijöttünk a levegőre, beájult. Végig jártuk a postát, piacot, boltot, és még egy félórát sétáltunk, de csak nem kelt fel. Aztán kétórányi alvás után bevittük. Erre már felkelt a drága. Délután megint aludt az erkélyen. Én nem is tudom, hogy fog aludni bent, amikor majd nagy hideg lesz és nem lehet kivinni aludni?!

Nagy itt pangás! Mindenki készülödik a karácsonyra?

Jó éjt mindenkinek!

Reni
Kép
prenata
 
 


[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1166563681.3.jpg

Sziasztok!

Sikerült feltöltenem Andrisról képet. Ez a fotó fürdetéskor készült.

Legközelebb magamról is küldök.

Jó éjt mindenkinek.

Eszter[/img]
klarka
 
 

 
 

klarka
 
 


Sziasztok!

Tegnap nem volt valami nagy a pörgés.

Ex!
Petinek is a foga jön, hogy éjjel felkelt?

Reni!
Szerintem mellgyulladásod van.Az is lehet, hogy elzáródott a tejcsatorna.Érdemes lenne kimaszírozni a csomót mielőtt még nagyogg baj lenne.Bár amire a soraimat olvasod valószínűleg megoldódott a problémád, de az is lehet, hogy már lázas vagy miatta.

Klarka!
Valami nem stimmel a kép feltöltéseddel, próbáld meg újra.

Tündérpöcök!
A nagynénéd igazán rendes, hogy elmegy vigyázni Ádámra.

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok,

gondolom már mindenki a karácsonyra készülődik.

Reni,
vigyázz magadra! Tényleg lehet mellgyulladás. Az unokatesómnak a második babó 4 hónapos korában jött ki és iszonyat mód megszenvedte, ráadásul elment a teje is tőle és alig bírta visszahozni.
Próbáld masszírozni, de ha nem érzel javulást a védőnővel beszélj mindenkápp. Ha jól emlékszem az unokatesómnak be kellett mennie a kórházba ahol szült és ott elektromos fejőgéppel szívták le a cicijét és szedték ki a duzzanatot.

Egyébként tegnap nekem sem volt időm benézni, mert egy esküvőn voltunk, utána meg vásárolni, de nagyon köszönöm mindenkinek a tippeket, ötleteket a megfázás kapcsán.
Az esküvőn Pancsa tündérien viselkedett, egy hangos szava nem volt a szertartás alatt, csak amikor öltöztettem akkor kezdett kiabálni, mert melege volt. Már egy picit jobban van, de azért még hallom, hogy néha szörcsögős az orra. Porszívózásnál vizsont úgy ordít, hogy tisztára bereked utána :)
Ma megyünk 4 hónapos oltásra is. Viszont ez érdekes, minket még nem küldtek második csípőszűrésre. Ez kötelező szűrés vagy csak akkor szükséges, ha az elsővel probléma volt?
A barátnőmék orvosi javaslatra ultrahangra is elvitték a fiúkat, mert azal sok minden szervi rendellenesség kizárható, de nekünk ezt sem említette a doki :( Azt hiszem ma kérdező üzemmódba kapcsolok és minden ilyesmit meg fogok érdeklődni!

Ha esetleg addig már nem jönnék akkor én is Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!

meteor
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a jókívánságokat és gyógypuszikat! Talán sikerül kilábalnunk a betegségből. A láz elmúlt, de még nagyon nyűgös. Ráadásul ami most aggaszt, hogy zöld, nyálkás a kakija. Remélem "csak" a gyógyszertől van. Katus, Ti kaptatok hasonló gyógyit, mint Kornél. Ti ezt nem tapasztaltátok?

Reni: nekem is volt hasonló, kb 2 hete. 3 napig szenvedtem miatta. Folyamatosan masszíroztam, és amit Kornél nem szívott ki, azt lefejtem. De aztán szépen megjavult. Most meg az okoz problémát, hogy a betegsége miatt Kornél alig eszik. Ezért fejek. De legalább lesz majd mivel főznöm neki később! :D

Egyébként tegnap voltom kontroll mérésen. Szépen hízott. Most 7460 g.

Már megsütöttem a linzert, dobozba raktam. Remélem a párom nem fog rájárni! :) Aztán szépen lassan állok neki takarítani. A nagypapámat pénteken hazaengedik. A nagy ijedtségek után úgy tűnik azért mégis lesz egy szép karácsonyunk!

Kitti: hogy van anyósod? Van nála valami javulás?

Ma reggel a tágabb család még egy fővel bővült. A férjem unokatesójáéknál reggel 7 órakor megszületett a kislány, Szófia! :lol: 57 cm és 3600 g.

Meteor: lehet, hogy azért nem küldtek vissza UH-ra, mert minden rendben volt. Nekünk is csak azért kellett menni másodszor, mert a jobb oldali csontmag fejletlenebb volt, mint az ellenoldali.

Klarka: lécci még egyszer töltsd fel a képet! Kiváncsian várjuk!

Mindenkinek nagyon szép napot a továbbiakban!

Kép

Kép
wawel
 
 


Wawel!

Zöld nyálkás kaki okai lehetnek: habzsolva eszik, sok levegőt nyel/ te túl sok tejet, túrút ettél->tejcukor vagy tejfehérje érzékenység vagy allergia/ te túl sok szénhidrátot ettél, és a gyomrod és emésztésed a határon van az átlagos és a rossz között/ fogak jönnek

A zöld kaka legtöbbször ártalmatlan, de ha állandósul, esetleg vér, véres nyálka van benne, akkor az a tejallergoa intő jele.

Remélem tudtam segíteni!

Lányok én olyan vagyok, mint akit agyonvertek. Nem tudom, mi az oka, de ma nem tudok gondolkodni, és alvajárok. Remélem elmúlik, mert ez elég gáz.

tjuca
 
 


Hahó!!!

Reni, Mellgyulladáshoz nem tudok mit hozzászólni, mert mázli de engem szerencsére eddig elkerült ez a probléma.

Wawel, örülök, hogy jobban van a nagypapid!Nálunk sajnos semmit nem javult a helyzet illetve annyi van, hogy romlott: egy héten belül kirakják a magatehetetlen anyósomat a kórházból, mert ők már nem tudnak vele mit kezdeni, a rehabilitációs intézetben meg csak tavasszal lesz hely leghamarabb.:-(
Haza nem lehet hozni mert ápoló személyzet szükséges az ellátásához, úgyhogy a rehabig vigyük valami fizetős intézménybe...köszi, csak azt nem tudom ki fogja azt finanszírozni.
Szóval semmi jó hír de hagyjuk is az anyós ügyet mert ma már eleget idegeskedtem emiatt.

Meteor, ha az orrszívó porszívózásra kerül a sor, Ádámom is pillanatok alatt akkora balhét csap, hogy a nyolcadikon lakunk de szerintem a földszinre is lehallatszik a purparlé. :-)


Ági, ez a csípő kontroll dolog viccesen alakult nálunk.Hivatalosan 2 és 4 hónapos korában kell vinni nálunk a babót, csakhogy amit nem tudtam, hogy a budai gyermekkrházba ahova a beutalónk szólt, át lag 2 hónap a várakozási idő ami a csípőszűrést illeti.
Mindegy,Nyuszuskám is meg lett végül szűrve, igaz először 3 utána meg csaknem 6 hónaposan de lényeg, hogy minden rendben van vele, stabil a csípője.


Na megyek, mert a főnököm az imént telefonált, megbízott még egy utolsó utáni munkával így az ünnepek előtt...

Pusz mindenkinek

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Lányok!

Most csekkoltam, kinn van Kinga 3. foga! hip hip hurrá! :lol:

és mert a zöld a remény jele, ezzel azon reményemet akarom kifejezni, hogy a rágás művészetéhez nem az én mellbimbómon keresztül vezet az út! :twisted: :twisted: :twisted:

tjuca
 
 


Klarka Andrisa!

Kép

tjuca
 
 


Sziasztok!

A mellem már jobban van. Már csak egy icipicit fáj, ha megnyomom. Fejni ugyan nem fejtem, de Petit többször szopiztattam.

Kitti!
Sajnálom ami az anyósoddal van!

Anita!
Ma díszitettem ki a múlt héten megsütött linzert csokival, mandulával és marcipán ízű cukormázzal. És hogy adjak a karácsony előtti böjtnek, ma csipetkés bablevest főztem füstölt húsból!

Mi ma délelőtt még a boltokban rohangáltunk a férjemmel. Muszáj volt kihasználni, hogy nálunk vnolt a szüleim kocsija! Így minden cipelős cuccot megvettünk 2-3 hétre.

Na megyek megkuksizom a fiam, aki az erkélyen alszik.

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy pár napig nem jöttem. Napközben vásárolgatni voltunk és Kende se nagyon akar aludni. Sőt az a baj, hogy már éjjel se nagyon akar. Egész éjjel a cicin akar lógni. Ha beteszem a kiságyba rendszerint üvöltés lesz belőle. Cumit se nagyon akarja elfogadni, csak a cici jó neki. Én egy kicsit fáradt vagyok ez miatt, de remélem nemsoká túlleszünk ezen is.
Ha nektek éjjel felkel a pici és nem éhes, csak anyára vágyik akkor mit csináltok vele?
Már szeretném leszoktatni, hogy éjjel ne cicizzen, de egyszerűen még nem megy.

Voltunk ma mérekezni. 7400 gramm és 70 cm :)

Anyós téma: képzeljétek 1 hete van itt Pécsről az anyósom. Na nem nálunk lakik, hanem a testvérénél. Itt lesz januárig. És még meg sem látogatta az unokáját. Nagyon érdekli a gyerek mi? Mondjuk jobb, ha nem is jön, mert félek jól beszólok neki.

Fogkefe: vettünk DM-est. Nagyon jó. Imádja rágcsálni. Szerintem érdemes már most venni, mert az egyik kefe ínymasszírozó.

Abortusz téma: én sem ítélem el azokat akik esetleg véletlenül egyszer ilyen helyzetbe kerülnek. DE azokat igen akik tényleg vigyorogva jöttek elvetetni a babát. Meg azt a nőt is aki 13-adjára jött. Nem hazudok ezt ő mondta. Na ezektől hányni tudnék.

Meteor: jobban vagytok már? Nekünk az első igaz megfázás olyan 2 hétig tartott. Nekünk Panadolt, Fenistil cseppet, orrszívást és Nasivin orrcseppet ajánlottak. De ez attól is függ mennyire van megfázva, mert a második megfázásnál már csak az orrszívást javasolta a dokinéni.
Mi 6 hetesen voltunk koponya és hasi UH-n. Ezt a kórház minden babánál megcsinálja. Csípő UH-n 3 hósan voltunk először és utána minket az ottani orvos hív vissza rendszeresen. Tudod a csontmag miatt.

Colett: Noi a foga miatt akar többet cicizni? Lehet, hogy Kendének is ez a baja?
Mi játékokat vettünk Kendének. Nekem anyum süt zserbót és mi meg kókusztekercset csinálunk és cserélünk. :)

Katus: nagyon szép rucija volt Pannának a keresztelőn. :) Olyan mint egy kis menyasszony.

Tündérpöcök: hát tényleg gusztustalan a szomszédod. De csak 1 hónap és túl lesztek rajta :) Remélem az új helyen nem lesznek ilyen szomszédaid.
Apadó tej miatt :( Tényleg nagyon sok van most rajtatok. De tudod örökké nem eshet!!! Nagyon sok erőt és kitartást nektek!

Wkata: láz miatt :( Azért reméljük nem tart majd hónapokig! Gratula a 2. fogacskához! Láz most már elmúlt?

Wawel: annyira örülök, hogy minden rendbe van már a csípővel! Drukkolj nekünk légyszi. Jan.4-én megyünk vissza.
Nagyon édes a képen Kornél. És neki is milyen szép haja van :)
Nálunk hosszú ujjú body + hálózsák + takaró. De nálunk olyan 23-24 fok van éjszaka a lakásba. A megfázás miatt :( Jobbulást Kornélnak!
Ú szegény nagyapád :( De azért jó, hogy hétvégén már otthon lesz. Jobbulást neki.
Juca: ugyanilyen kis "hülye" frufrum nől. Olyan idétlenül nézek ki. :) Grat a 3. fogacskához. Ezek szerint Kinga nem szenvedett meg annyira érte.

Reni: gratula a szépséges Petihez :) Mellgyuszi miatt :(

Ex: utólag is Boldog Szülinapot Neked! Peti felkelt éjjel???? Hogy-hogy?

Marcy: Gratula a már meglévő vizsgákhoz és kitartást a többihez. Az éjszakai itatást én kérdeztem. Ezek szerint nem vált be :( Én ma kérdeztem a dokinénit mit tegyek. Ő a gyümilevet ajánlotta víz, ill. tea helyett. Ma akarom kipróbálni. Majd írom a tapasztaltakat.

Mári: tejallergia miatt :( Ne keseredj el majd kinövi!

Most azt hiszem mindenkinek írtam.

Ha valakivel már nem taliznánk, akkor nekik előre is
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Puszi
Kisvirág

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!

Még van kb. 10 percem pancsiig, írok. :)
Ma nem voltunk sétizni, őszintén megmondva nem volt kedvem. Tegnap időnk nem volt...

Reni, nem ezt hívják mellgyulladásnak??? Tényleg nem tudom, de anno mesélték, hogy az okozhat ilyen tüneteket, és nem játék!

Katus, látom megerősítettél...
Fog? Elvileg 2-2,5 hónapja meg van dagadva az ínye. Szerintem inkább ilyenkor rosszat álmodik, vagy passz. A lényeg, hogy vissza lehet altatni elég gyorsan, és utána szépen húzza a lóbőrt. Mióta lehúzzuk estére a redőnyt, hogy ne jöjjön be annyira a hideg, sokkal tovább alszik, ma is nyolckor keltünk. :) Igaz, a Vészhelyzet elején aludt el...


Meteor, ahogy írtam, nálunk kétszer van szűrés akkor, ha NINCS gond, ha van, akkor többször. UH nálunk alapból nincs, csak akkor, ha találnak valami rendellenességet.

Wawel, a nyálkás zöld kaki alapból semmit nem jelent. Az antibiotikum okozhat hasmenést, de a fogzás is a sok nyál termelődése miatt. Szóval emiatt ne aggódj!
A férjed unokatesójáéknak hatalmas gratuláció!

Na megvolt a pancsi...hamarosan indulunk anyukámmal a Tescoba. Kitöltöttem félig a távhőtámogatási papírt is.

Juca, nekem reggel fájt a fejem, egy kicsit aludtam Petivel, de akkor én is úgy éreztem magam, mint akit kimostak és kicentrifúgáztak.
A harmadik foghoz gratula!
Én is be akartam tenni Klarka kisfiát, de látom megelőztél. :D

Tündérpöcök, ezt a kórházból kirakósdit én nem értem...
Nálunk nincs bejelentkezés a gyereksebészetre, menni kell, kivárni a sorodat és kész. Nekünk szerencsénk volt, mert mindkétszer nagyon hamar végeztünk.

Klarka, szép kisfiad van, nagyon fotogén. :)

Na mára ennyi voltam, megyek öltözni, ahogy írtam, hamarosan indulunk.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Hip hip hurrá, Csajok!!!
Jön ma a nagynéném hozzánk vidékről és végre lesz 2 egész napig egy kis segítségem!:-)

Ma csak este jövök, mert rohangálós napom lesz!

Pusz mindenkinek:

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Lányok!

Október végén rendeltünk egy halom cuccot az e-bay-ről tegnap megjött a csomag. Most mosom, egy egész mosásnyi van. Nagyon jók, némelyiken látszik, hogy hordott, de nem leharcoltak, szóval jók. És a legtöbbnek nagyon jó az anyaga. Egy baj van csak ezzel, hogy ezek szerint két hónap az átfutási idő :-( és így, hogy tértivevénnyel, meg biztosítással kértük, így nem lopták el. 15 ezer forintért van (21 $ volt a licit a többi a postaköltség) 14 rugi, meg 4 szett, meg van pár body, egy bársonyruci, egy kantáros farmer, két pulcsi, meg egy pizsi, ami nagyon szuper, ilyet még nem is láttam itthon. Ezek azok:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... L:RTQ:US:1
Pedig már le is mondtunk róla, úgyhogy ez tényleg jól jött
:lol:

Kitti!

Örülök, hogy lesz segítséged!

Ex!

Mi mindig Kingával megyünk vásárolni. Nagyon élvezi a forgatagot, meg a hódolókat, akik betekintenek a kabriójába. A múltkor az egyik anyuka azt mondta, hogy olyan a kocsi, mint egy nagy krokodilszáj :twisted: gondolom hogy vicsoroghatott belőle Kinga :lol: Sajna nálunk elg kiszámíthatatlan az alvás. Legtöbbször nincs semmi, de ha van, akkor csak én vagyok neki jó. Pedig én már gondoskodnék műanyáról 8) :wink:

Kisvirág!

De jó, nem vagyok egyedül :-)

Csípő: na akkor azt hiszem én vagyok a rekorder. A kórházban megnézték, mikor megszületett. Aztán hathetesen elkocogtunk ultrahangra. 10 másodperc öltözéssel együtt. Manuálisan a mai napig nem nézte senki, és kontroll sem volt :evil: Viszont bízom benne, hogy minden OK, és azért amikor a nyakát ferdén tartotta, akkor a nyakával elmentünk egy Dévényes gyógytornászhoz, és ő megnézte minden porcikáját (magán, és nincs se papír, sem hivatalosan köztudatban). Mondta, hogy van egy hajszálnyi ráncasszimetria, de nem kell semmit csinálni, mert kinövi. Annyira kicsi, hogy senkinek nem tűnt fel, pedig már forgott pár kézen a gyerek. Így jár az, aki 1 hónapos gyerekkel költözik. Ott már nem nézi kutya sem, itt meg már késő állítólag :? Azt a szót, hogy csontmag, meg itt hallottam először :evil:

tjuca
 
 


Juca!

Ezek a ruhák nagyon jók!!!!
Hogy kell innem rendelni?
Ez egy külföldi honlap? (gondolom az mert angol)

Képzeljétek tegnap este Pannus nagy nyűglődések közepette ( még este 11-kor is acsarkodott) megtanult négykézlábra állni ill. térdelni és előre hátra ringatózni végkimerülésig.
Nagyon édi ahogy tök álmosan ide-oda ring.
Nekem ez nagy élmény mert Kata nem csinált ilyet.

Kép

Kép
katus73
 
 


Katus!

Ez az amerikai Vatera :-) Pay pal rendszerben működik, Kofa rendelt, majd megkérdezem hogyan. Úgy tudom nem kell domborkártya, azaz nekünk nincs. És mi automatával licitáltunk. Azt mondtuk, hogyha a postaköltség kb. egy 10-es (lehet olcsóbban is, de sajna nekünk már tűnt el csomagunk itt Dunakeszin, pedig magyar csomag volt, és tuti itt tűnt el, mert láttam a postást, csöngetett, csak szoptattam, és utána nem lett meg. Se értesítés, se csomag, aztán a nagy nyomozás végeredénye, hogy bedobták a postaládába. A CSOMAGOT :shock: bele sem fér.), akkor ennyi cucc nekünk max. 25 ezret ér meg. Tehát beállítottuk a gépen, hogy max. 15 ezer Ft-nak megfelelő zsével szállunk be a versenybe, utána kiugrunk. És a gép végül 21 $ végső licittel nyert. Biztos másnak nem volt olyan izgi :-) Ahogy elnéztem kint a harsányabbak a menőek, meg ilyen korban már nem nagyon hordatnak rugit, nekem meg pont azért kellett, mert azzal van teli. Szóval a 21 $ akkor kb. 210 FT-tal ment + 43,05 $ volt a postaköltség, és ezért kaptunk ennyi ruhát, és tényleg mint hordható, szép állapotban van, a kacsás szett pedig új. Egy fagyallos body az, ami nekem már túl harsány, de azt ,eg valamelyik cucc alá adom. Úgy voltam vele, hogy kipróbáljuk, aztán ha nem jó, még akkor sem olyan nagyon egetrengető összeg, megpróbálom eladogatni, viszont nagyon jó anyagúak, és téynleg jók. Viszont a nyári szerkókat már a húsvéti nyúllal kell nézetni :-) Most biztos nagy a pangás, mert karácsony lesz, de azért nézz szét, hátha. Ja és én külön a LOT, és BOUTIQUE azaz egész ruhatárakat kerestem mert a postaköltség miatt nem racionális egy-egy darabot rendelni.
http://clothing.listings.ebay.com/Infan ... ngItemList
itt nézelődhetsz lányruhák között bal oldalon van a korosztályok szerinti, meg egyéb szűkítés. Mondjuk van egyfajta stílus, ami nem túlzottan európai, nagyobb hímzések, és tipikus virágminták, de még így is ki lehet fogni jókat.

tjuca
 
 


Katus!

Pannának nagy gratula!!! Innen pár hét, vagy még annyi se, és jön a mászás :wink:

tjuca
 
 


Sziasztok!

JUca: köszönöm az infokat a zöld kakival kapcsolatban. Igazából az a fontos, hogy nincs vész vele kapcsolatban.

Kornélnak tuti, hogy 3 napos láza volt. Tegnapra kijöttek a pöttyök a pici testén, s ahogy jöttek, úgy el is múltak. Már nincs rajta. Pedig vissza akartam vinni a doki nénihez, de így már nincs értelme. Holnap úgyis megyünk, mert megnézi még azért a torkát. Borzalmas éjszakánk volt. Másfél óránként keltünk. Átfordult hasról hátra, úgy nem tud aludni, aztán kiabált nekem, hogy mentsem meg. Nagyjából minden második ébredésnél enni is kért. Remélem ma jobb lesz.

Kisvirág: megy a drukk a csípő UH-ra. Biztos, hogy nálatok is minden rendben lesz!

Juca: nagyon édesek ezek a ruhák. Nekem az a farmer nagyon tetszik. Kornélnak is van hasonló, nagyon szeretem ráadni. Igazi kis krapek benne. :D Gratula a harmadik foghoz. Szerintem mi azzal szenvedünk ennyit. De még semmit nem látok. Ha ez így megy sokáig, akkor megőszülök. Bár aztán úgyis mindegy, mert a hajam meg hullik! :)

Katus: gratula Pannának. El sem hiszi az ember, hogy egyik napról a másikra mire képesek. Hamarosan lehet utána futni!

Klarka: édes Andris. Látom ő is imádja a lábát! Kornélnak is most az a kedvenc, illetve az én arcom. Azt fantasztikusan fel tudja térképezni. De úgy, hogy közben csíp is! :)

Kitti: nagyon jó, hogy lesz egy kis segítséged! Először én is kértem aput, hogy jöjjön majd kisunokát sétáltatni, addig én takarítok, de aztán a betegség betette a kiskaput. Így most akkor oldom meg, amikor Kori alszik. De már haladok! A lakás fele kész és sütit is sütöttem. Igazán büszke vagyok magamra! Ezt a "kiteszem a kórházból" bulit én sem értem.

Puszi mindenkinek. A fiam alszik, én is pihizek egyet az éjszaka után!

Anita

Kép

Kép
wawel
 
 


Sziasztok!

Peti alszik az erkélyen, a süti a sütőben készül, én pedig babanetezek!

Anita! Örülök, hogy rendbejött Kornél!

Tjuca!
Nagyon szépek a ruhák. Még nem egészen tiszta nekem ez a licitálosdi, de majd este nyugiban belemélyedek és megértem, mert engem is érdekel!

Katus!
Nagyon ügyi a kis mennyasszony! A völegényjelölt még lustácska! Bár tegnap vettem észre, hogy hason addig nyújtózik vagy kúszogat, amíg el nem éri, amit akar. Sőt, hason is rágja a rágókát, miközben könyököl. Nekem ez új! Bár az apja szerint már legalább egy hete csinálja. És én nem vettem észre. :oops: Mostanában többet van az apjával napközben, mert én vagy sütök, vagy főzök stb.

Most megyek is, mert megsült az első adag sajtos süti. Majd jövök még!

Reni
Kép
prenata
 
 


Na, visszajöttem. Már a harmadik adag süti sül.

Képzeljétek, a mellem már egyáltalán nem fáj. Szerintem csak kialakulóban volt a melgyulladás, de elmúlt mielőtt teljesen kijött volna.

Juca! Gatulálok Kingának a 3. fogacskához. Nekünk még egy sincs. Peti állandóan a szájában turkál. A hüvelyk és mutató ujját gyömöszöli a szájába. Olyan, mintha fütyülni készülne.

Kisvirág! Jó, hogy jöttél. Már régen írtál magatokról. Láttam Kende is regisztrált az iwiw-re. Családi hagyomány a Baksza családban az ősi magyar név? Láttam az uncsitesóknak is ősi nevük van!

Klarka! Helyes a kislegény!

Megyek megnézem Petit az erkélyen!

Reni
Kép
prenata
 
 


Reni!

A licit úgy működik, hogy megnézed a rucikat, és eldöntöd, hogy neked az adott felhozatal mennyit ér meg. Mondjuk azt mondod, hogy az adott cuccokért te itthon adnál max. 20.000 Ft-ot. Tudod, hogy a postaköltséged kb. 10.000 Ft. Tehát megmondod a gépnek, hogy te 10.000 Ft-ig vagy hajlandó licitálni, persze dollárban. Alulról megy a licit, és a gép az előzőre rátesz mindig fél dollárt. Tehát jó esetben a kikiáltási árért már a tied lehet, ha senkit sem érdekel, vagy valahol 1 és 10.000 Ft között, vagy ha mások többet ígérnek, akkor kiszállsz a buliból, és nem buksz rajta. A gáz, hogy nekünk a postaköltséget is bele kell számítani az árba ugye, aminek nem árt egy kicsit utánanézni, mert elég magas :-) Viszont Amerikán belül is drága a posta így nem vagyunk nagyon versenyhátrányban! :wink:

Annál a csomagnál, amit most küldött a nő, mi 50 $-ig mentünk volna a licitben, de 21$-ért megkaptuk, másnak nem ért ennyit a buli. Tehát megkérdezte Kofa, hogy itt ezért mennyit adnék. Számolgattam, hogy egy rugi egy ezres stb. mondtam, hogy max. 20.000 Ft-ot. Így 50 $ -> kb. 10.000 volt a max. licitünk, hogy még beleférjen a postaköltség, amit tudtunk, hogy kb. 45 $. Ha lett volna valaki aki 51 $-ért vitte volna a pakkot, akkor fájt volna kicsit a szívem, de néztem volna másikat. Egy-két héten belül biztosan találni tetszetőset. 8)

Én itthon mindig a babaszobáról vettem használt cuccokat, de aki próbálta már a Vaterát az tudja milyen a rendszer. Valamint van rajta még egy hasznos funkció. Lekérdezheted az eladódról, hogy eddig hogyan voltak megelégedve vele. Ő is ír a vevőről egy kritikát, és mi is az eladóról :-) Allie olyan szépet írt rólunk, hogy könnybe lábadt a szemem
:wink: na jó csak az igazat írta :lol:
Így pl. meg lehet tudni, hogyha az eladó nem azt küldte, ami a fényképen volt, nem olyan állapotban, késlekedett, nem korrekt, vagy éppen az ellenkezőjét. Nekünk nagyon aranyos volt, már elkezdte nyomozni, hol jár a csomag, mivel a szállítási idő elvileg 4-10 nap lett volna két hónap helyett. Persze mi is fogunk neki küldeni képet Kingáról a rucijaiban, hátha gyűjti ezeket, vagy kiteszi a honlapjára a többi vásárlónak csalogatóul :P és ugyanígy a vevőnek is van priusza, ha kukacos, nem fizet időre stb. Szóval elég jól működik a rendszer.

tjuca
 
 


Juca!

Köszönöm szépen a felvilágosítás, mostmár tiszta minden!!!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Nagyon régen voltam már itt. Nem is voltunk itthon, mert férjem munka miatt külföldre kellett menni és mi is vele tartottunk. Most itthon vagyunk újra:-)

Jó olvasni hogy mindenki jól van. A beteg babóknak és anyukáknak meg remélem minél hamarabb jobban lesznek.

Mi jól vagyunk. Voltak nagyon zűrös időszakok is fogzás miatt , meg ez a hozzátápi se megy mindig egyszerűen de különben jól vagyunk. 7 hónapos és szépen fejlődik a kicsilány.

Nagyon-nagyon várjuk már a karácsonyt a férjemmel. Olyan szuper hogy már 3-an vagyunk:-)Fánk még nincsen de a takarítás, sütés-főzés, bevásárlás már elég jól áll.

Mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyt kívánok!
Kari
kari
 
 


Jó estét mindenkinek,

épp hulla fáradt vagyok, de azért benéztem még ide.

Katus, gratula Pannának, nagyon kis ügyes!

Juca, ez az e-bay-es pak egész jó, megnézem majd a linket amin aktuál rucik vannak, bár az az igazság, hogy én imádom kézbe venni, megtapogatni a ruhákat vásárláskor. Ráadásul felfedeztem most a közelben két tök jó turit is. Az egyik csak gyerekruhás és egyszerűen szuper cuccok vannak! Tegnap lőttem egy karácsonyi piros színű bársony ruhácskát Panninak. GAP-es és csak 1250ft volt. Nem tudom ismeritek-e, de egy nagyon jó amerikai ruhamárka, ami európában talán csak Londonban és Párizsban van jelen....gondolom ezeknek a ruháknak a nagy részét is Angliából hozzák.
Persze vannak itteni anyukák által leadottak is, gondolom azok olcsóbbak, de ahogy néztem egyik sem tűnt nagyon leharcoltnak.

Köszi, hogy kérdeztétek Pancsa már jobban van, másfél napja nem volt szükség az orrszívóra. Azért elég durva így is majd két hét volt, mire túljutottunk rajta.
Tegnap pedig voltunk doktor néninél 4 hónapos oltáson és nagyon bátor volt a kisasszony, már egyáltalán nem sírt. Le is mérték: 6850 gramm és 60cm.

Elnézést, most viszont mennem kell, mert elkezdett nyekeregni.

meteor
 
 


Szió!

Nagyon izgi napom volt a megszokotthoz képest.Reggel azzal kezdtem a napot, hogy bevittük a férjemet Nyuszussal a munkahelyére hogy ma kivételesen mi bitorolhassuk a kocsit, aztán irány a Keleti, kimentünk a vonathoz a nagynéném elé.Húsz percet dideregtem, Ádi a szafanderében volt és egyáltalán nem zavartatta magát, boldog boldogtalannal "szóba elegyedett" az állomáson. Nekem meg hízik a májam, amikor mondják az emberek: milyen kedves, gyönyörű, barátságos kisbaba!:-)

Aztán anyósom munkahelyi papírjaival rohangáltam fél napot, intéztem neki a nyugdíjt hogy januárban már kapjon. Hogy mekkora dugó volt ma a városban!Agyrém, ráadásul olyan környékre kellett mennem amit nem is ismerek, mostanában nem vezetek valami sűrűn így a víz levert, mire végül biztonságban éreztem magam a hatalmas szerencsével megtalált egyetlen szabad parkolóhelyen.

A nap hátralevő részében férjemet hoztam haza, megetettem, megfürdettem Nyuszust, beszélgettem a nagynénémmel és iramisut csináltam. A párom szokás szerint még mindig nem ért haza, miután e4lhoztam a dolgozóból lement kondizni, utána az anyjához a kórházba és még nem jött haza.
Ezen a ponton most már muszáj feltennem azt a kérdést amit velem kapcsolatban már valószínűleg ti is sokszor gondoltatok: hát nekem miért kell mindig egyedül lennem?
A ti férjeitek mennyi időt töltenek veletek és a babával?


No, most megyek, mert szegény kis Nyuszó nem tud elaludni egyedül.

Pusz

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Juca! SOS!

Licitáltam, nyertem, DE NEM TUDOM, hogy hogyan kell fizetni! Megkérdeznéd a férjed? Nem tudom, hogy mi ez a paypal rendszer!

Köszi,

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Én is ezerrel karácsonyisütizek, meg Kende is lefoglal elég jól.

Kitti!
Apa itthonról dolgozik, ezért gyakorlatilag egész nap itthon van, persze van, hogy el kell mennie, de ez így nagyon jó, főleg Kendének.

Katus!
Gratula a hintázáshoz, Kende is imádja csinálni, most már hosszú percekig is megtartja magát. Én ilyenkor csak Hintapalinak hívom... :)

Reni!
Örülök, h rendbejött a melled, valszeg tényleg egy kezdődő mellgyuszi volt.

Klarka!
Nagyon édes a kisfiad!

Wawel!
Kendének is volt zöld a kakija, főleg akkor, mikor náthás volt. Meg úgy vettem észre, ha több tejes cuccot kajálok, akkor is zöldesebb a kakija egy kicsit. Védőnő szerint nem kell aggódni, amíg nem véres, vagy a szaga olyan, mint szokott lenni.

Csípőkontroll: nekünk hathetesen nézték uh-n, oszt jóccakát. A doki pedig azt mondta, hogy az uh minden vizsgálat fölött van, hathetes korra kialakul a csontmag, tehát ha akkor minden oké, akkor nincs ok aggodalomra, mert negatív irányba nem változik.

Most megyek, hulla vagyok mára...

Puszika!

Kép
Kép
norwell
 
 


Szia Prenata!

A PayPal egy pénzküldési rendszer.
A www.paypal.com oldalon kell regisztrálnod, és ott kell megadnod a bankkártyád számát; ha ez megvolt, a Paypallel küldhetsz pénzt a bankkártyád terhére (ehhez dombornyomott, vagy speciálisan internetes felhasználásra való kártya kell).

Itt van egy rövid cikk:
http://www.vallalkozas-online.hu/index. ... view&id=63

Kofa

tjuca
 
 


Juca!

Közben kisilabizáltam a dolog lényegét. Köszi!
Csak az a gáz, hogy nekem és férjemnek is Maestro Cirrus kártyánk van, amivel ebben a rendszerben nem tudunk fizetni! ( Felhívtuk a bankot is!)Ilyenkor, ha megnyerek egy licitet és mégsem fizetek a megadott időn belül, akkor megbüntetnek? Mert a férjem szerint ez így müködik a Vateránál is, bár én nem ismerem!

Reni
Kép
prenata
 
 


Helló Reni!

Most mondja Kofa, hogyha nincs dombornyomott vagy internetes fizetős kártyád, és megbízol bennünk, ha átutalod nekünk a pénzt, mi kifizetjük a pénzt. Ehhez persze kellenek a tranzakció adatai.
Vagy a rokonaid között keress olyat, akinek van efféle kártyája, és hajlandó a tranzakcióra. Én tudtam, hogy nincs domborkártyánk, de azt nem, hogy van egy internetes kártya bocs (CIB internetkártya a CIB online számlához ingyenesen jár, a havi díja a számlának egy százas, és közünk nincs a CIBhez :twisted: )

1. lépés fel kell venni a kapcsolatot az eladóval az e-bayen keresztül, megkérdezni a postaköltséget és egyéb dolgokat (pl. elővezetni, hogy internetes kártyád nincs, de lesz egy hét múlva, megvár, vagy sem. Vannak eladók, ahol három napon belül vissza lehet mondani.

2. Azt mondod az e-bayen, hogy pay-pallal fizetsz, ott rákattintasz. Ott elvisz a pay-pal oldalra, hogy jelentkezzél be, és ott végig kell menni a fizetési procedúrán. Utána már az e-bay intézi a többit. Ergo te nem is tudod az eladó számlaszámát. A részedről nincs átutalási költség, olyan, mintha boltban vásárolnál.
A kártyádról lehúzzák a pénzt, mint a boltban, és rámegy a pay-pal számlára. Ha az eladó ezt lekéri akkor ő a pénz 97%-át kapja meg, 3% a kezelési költség. Ha viszont a pay-pal számlán hagyja, akkor az ott kamatozik, valamint ő is tud róla vásárolni 100%-ban. Na ez benne a biznic.
Az internetes kártya és a domborkártya azért kell, mert van egy négyszámjegyű kód, ami az aláírást helyettesíti.
Remélem érthető volt a katyvasz, amit leírtam, nekem is most világosodott meg.

Mindenkitől bocsesz, de nem számítottam rá, hogy bárkinek is ilyen gyors lesz a reakcióideje :wink: 8)

Felrakod a linket, hogy mit nyertetek? Persze, csak ha nem titkos!
Ha tudunk megpróbálunk segíteni!
Puszi!

tjuca
 
 


Reni!

Most komolyan lelkifurim van! Az oldalon, ahol a rucik vannak, nincs olyan, hogy van-e engedmény visszalépésre? Az eladóval próbálj egyeztetni, vagy tényleg segítünk utalni, mert nekünk van kártyánk, és gondolom most karácsonykor nem adnak ki ilyet. Bár, ha normális az eladó, és megírod, hogy elkapott a hév, csak kicsit zöldfülű vagy nem fog szívbajt kapni.

tjuca
 
 


Sziasztok!

Szerettem volna már előbb is írni, csak elég zsúfolt volt az elmúlt pár napom. Nagyon jól esett, hogy annak ellenére, hogy régen írtam már ide, sokan emlékeztek még rám, jó volt újra írni. :) Rájöttem, hogy hiányzik a babanetezés, így megpróbálok az elkövetkezőkben többet jelentkezni.
Holnap hazautazunk a szüleimhez, a karácsonyt náluk töltjük, majd csak jövőre jövünk vissza Pestre. :)
Így mi már ma este felállítottuk a mi kis karácsonyfánkat, nem sok dísszel, mert élő fenyő, viszont az égősor nagyon jól mutat rajta, Julcsikát is lenyűgözte.

KÍVÁNOK MINDENKINEK NAGYON BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT, ÉS SOK SZÉP ÉLMÉNYBEN GAZDAG ÚJ ÉVET!

Andi


Kép

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Juca

Ne legyen lelkiismeretfurdalásod. Én vagyok a hibás, hogy ilyen gyorsan belekaptam valamibe, anélkül, hogy tisztességgel végigolvastam volna! Na, meg be kell vallanom, hogy az angolom sem túl erős!!
De! Írtam e-mailt az eladónak, hogy csekket küldök vagy elutalom. Válasszon e kettő közül! Remélem az utalást választja, mert csekket életemben nem küldtem. Gondolom nem "nehéz" csak annak is költsége van.
Egyébként úgy " elszálltam", hogy 82$-ig elmentem, plusz 65$ a postaköltség, de szép rucik és nekem megéri (megérné)!

Reni
Kép
prenata
 
 


Egyébként köszi, hogy ajánlkoztattok az utalása, de remélem megoldódik paypal nélkül is, mert elvileg van rá mód! Azért is írtam az eladónak. Vagy elfogadja, vagy megijed és visszalép!

Reni
Kép
prenata
 
 


Reni!

Ha az utalás nem megy egyből az eladónak, akkor írj, és megoldjuk. Én nagyon félnék a csekktől, azt sem tudom milyen az, csak a távhőt fizetem azon :-)
Az eladóval írasd rá a packra, hogy ajándék gyerekruha, hogy nehogy elvámolják!
Beteszed a nyertes linket?

Andi!

Lányodat a fa, engem meg a lányod nyűgöz le :lol:
Ugyanilyen mézest sütöttem tegnap a fára. Végül nem csináltam betlehemet, mert fáradt voltam :?

tjuca
 
 


Sziasztok Lányok!

Juca, hát megnéztem én is az oldalt és legszívesebben most azonnal berendelnék egy csomó ruhát:) Bár ismerve magam ez nem gátolna meg abban, hogy utána még azért még sokezer darabot vegyek a lánynak.
Az a baj, hogy amióta hitelkártyám van eszeveszett módon képes vagyok költekezni, mert ugye csak utólag szembesülök azzal, hogy mennyit is költöttem.
Így karácsony táján talán megbocsátható, egyébként meg ha rámtör a vásárlási láz akkor inkább betérek egy turkálóba, mert ott a sok darabért is max. annyit fizetek, mint egy normál helyen egyért.

Azon gondolkoztam, hogy inneb az e-bayről megérné úgy is ruhákat rendelni, ha nyit hozzá az ember egy boltot, ahol továbbadja. Most alapjába véve nem a haszonszerzés motivál (bár az is:))) de azért egy-egy ilyen csomagban vannak olyan darabok, amik nem tetszenek stb.
Sőt olyan helyen ahol nincs nagyon babaruhás bolt még hiánypótló is lehet.

Reni,
írj majd, hogy megérkezett-e a cucc, illetve hogyan sikerült a fizetés.

Most megyek csinálok narancskrémet, mert narancsos sütit terveztem: este jönnek ismerősök vacsira. A lány a 12ik hétben van és most derült ki, hogy ikerbabókat vár.

meteor
 
 


Sziasztok!

Látom, mindenkit feldobott az e-bay. :D Én maradok a turinál...ott legalább valamennyire vissza tudom fogni magam, mert ha nekiállnék rendelni, rövid időn belül kevés volna a lakásban található szekrények száma. :)
Kicsi a világ, nem Peti lett a 2006-os év babája Szegeden, hanem képzelhetitek, az anyósom szomszédjának az unokája...

Peti lehet, hogy megint beteg lett, pedig nincs 2 hete, hogy abbahagytuk a gyógyszert. :( De a dokihoz már nem jutok vele el, mert alszik, és összevont rendelés van 11-ig... Most reménykedek.

Gombi, de jó, hogy jöttél. Nagyon aranyos a kép, kis barátnőnk ezerrel vigyorog, látom. És nem győzöm magam utánozni, de a haja még mindig fenomenális.

Katus, jártam itt tegnap, de nem írtam, most pótolom: gratula Pannának a hintázáshoz. Peti már ritkán csinálja, mióta fel tud ülni, de azelőtt imádta, én közben mondtam neki, hogy hinta-palinta, ő meg produkálta magát. :D

Hirtelen ennyi.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Ex!
Remélem Peti nem lesz beteg!

Mézgombi!
Julcsána kisasszony még mindig egy hajas tündér! :lol:

Juca!
Írt az eladó, hogy holnap elutazik és csak jövő kedden ér haza. Szóval ha ma nem küldöm paypal-lal a pénzt, akkkor csak jövő héten tudja feladni. Olyan mintha az én e-mail-emet nem olvasta volna, így elküldtem mégegyszer. Most várok, hogy mit reagál: Egyébként jelezte, hogy hajóval feleannyiba kerül a posta. Szerintem azt választom, ha végre összejön a tranzakció. Köszi mégegyszer a segítséget, lehet, hogy élek vele, attól függően, hogy mit reagál az e-mail-emre!
Próbáltam berakni a lainket, de nem jött össze. Még próbálkozom.

Képzeljétek, Peti este fél 10-től reggel 8-ig húzta a lóbőrt kaja nélkül!

Reni
Kép
prenata
 
 


Juca!

Beraktam a linket. Sikerült!

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... &rd=1&rd=1

Reni
Kép
prenata
 
 


Hellóka!

Most a fiam alszik, Noi a kezemben. Helyzetjelentés rólunk: Pozitívumok: Noi mindenhol fel akar állni kapaszkodva, ez néha sírásba torkollik. Vigyorog ezerrel, kibújt a 3. fog.
negatívumok: Éjszakák szörnyűek, nem alszanak d.u. egy ídőben, én zombi vagyok mint mindig...sajna hamar el kell csitítanom éjjel, mivel a Mátéval egy szobába raktuk őket, lehet hamar....

Kisvirág: Noinál éjszaka először cumi, aztán víz, dentinox, ha az se, akkor cici a nyugtatási sorrend. Szerintem én majd akkor alhatok ha 20 fogú lesz. :(


Kitti: Nővérkém tudja is ki vagy, de azt nem mondtam neki, hogy megírtam, hogy ő ki, mert tuti nem örülne. Hát, ő se az a fenekén megülő típus, de pont ezért imádjuk egymást. Pont most beszéltem a barátnőmmel, ő is arról panaszkodott, hogy még szilveszterezni is el akart menni a párja. Hát nem könnyű. Néha én is úgy várom a férjem, mint a messiást.

Ex: Remélem Peti nem beteg, megy a drukk!

Kari: Jó, hogy írtál! ÉS a gyermek, mit szólt az "idegen" környezethez?

Reni: Még jó, hogy megúsztad a mellgyuszit.

Meteor: Akkor ti se náthásan kariztok. Máté rengetegszer volt náthás baba korában, és jó sokáig eltartott. Asszem nála a fog miatt volt.

Mentem. Máté közölte sütit akar csinálni. A tegnapi a kukában végezte, valamit nagyon elbénáztam.

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Ja, Reni: Igen, most jutott eszembe, múltkor kérdezted. Igen, ő a nővérem, és az is a lapja.

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Sziasztok!!!

Képzeljétek, beteg vagyok! Lázam van és kezem lábam fáj, sőt még a hasam is megy.:-( Az öreg káposztaszakállú valamit nagyon összekeverhetett odafönn, ami a karácsonyunkat illeti, mert mostanában nem sok jó dolog történik velünk!
No de azért van jóhír is. A férjem most ment fél nyolcra ügyvédhez, írja alá a lakásvásárlási előszerződésünket. Január végén pedig költözünk, ha minden igaz. Tök jó, a házunk mögött lesz a bölcsi, az ovi és az általános iskola ebben a sorrendben.
Nyuszuska végigjárhatja az egészet.

Hanem még jó hogy itt van velem nagynéném tegnap óta, mert betegen nem tudnám Őbabaságát teljes mértékben kiszolgálni. Rosszullét ide vagy oda, a délelőtti értekezletre bemásztam a céghez, mert olyan ugya nincs, hogy az ember hiányzik, ahhoz minimum meg kell halni de legalábbis szülni hogy az elfogadható legyen... :evil:
Szóval két órát szenvedtem benn és mire hazaértem ismét belázasodtam. Nyuszuska egyelőre nem beteg, jó a hangulata, csak mostmár nagyon kínozzák a fogai. Ma már kentem az ínyére zoviraxot, nagyon élvezte ahogy a szájában turkálok, iszonyatosan feszíthet már az ínye.

Anyósommal semmi újság, helyzet változatlan. Valószínűleg egy hónapon belül lesz helye a rehabilitációs intézetben. Nagyon sajnálom szegénykémet, talán jobb is hogy nincs tudatánál, megőrülne, hogy egy ágyhoz kötve kell lebénultan vegetálnia, neki, aki nagyon pörgős volt világ életében.
Nem tudom, írtam e már, de a múltkor kimentünk apósomhoz megbeszélni az anyósommal kapcsolatos intéznivalókat és amikor a férjem bizonyos iratokat keresett, rátalált Ádám karácsonyi ajcsijára, amit a mama vett neki: két szép kis rugira. Szegény férjem teljesen elérzékenyült hogy a mama még az utolsó napjaiban is, amit otthon töltött, ránk gondolt.

Csajok, most el kell búcsúznom egy hétre, mert ahová megyünk, vidékre, rokonokhoz, ott nincsen internet. Az új évben jövök és mesélek, meg megpróbállak benneteket visszaolvasni!
Addig is:


Békés, boldog karácsonyt és eredményekben gazdag, szerencsés új évet kívánok, kívánunkNektek!

Kitti, Tomi és Ádám baba

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Kitti!
Jobbulást kívánok Neked!

Ex!
Drukkok mennek, hogy Petkó ne legyen beteg!

Gombi!
Nagyon jó a kép!!! Julcsi gyönyörű baba (de ezt már mondtam... ;))

Jányok, beléptünk a "babák három foggal"-klubba! :D A bal felső úgy gondolta, ideje megnézni kívülről is, mi van Kende szájában...
Ma kapott almát Kende. Vacsira ugyanis azt ettem, és egy "hirtelen" ötlettel reszeltem neki egy kicsit, talán két kiskanálnyit, és csapó egy... Úgy cucogta a kiskanálról, hogy csak na!!! Úgyhogy ezennel a hozzátáplálás rögös útjára léptünk... Majd meglátjuk, milyen sikerrel...

Én már az ünnepek alatt nem jövök, úgyhogy ezúton kívánok mindenkinek áldott, békés karácsonyi ünnepeket, zavartalan pihenést, sok ajándékot!

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell
 
 


Üdv!

Mi még továbbra is a "fogatlanok vagyunk" klub tagjai vagyunk. :D

Peti lázas, köhög, de ettől függetlenül (és szokásához híven) viszonylag jókedvű és nem aluszékony. Nem sír többet, vagy ilyesmi. Vettem neki homeós köptetőt és immunerősítőt. Remélem, nem az ilyen bacis-vírusos torokgyuszikról fog szólni az első telünk.

Kari, tegnap kimaradt, hogy én is örülök, hogy ismét jelentkeztél.

Tündérpöcök, azt se írtam, hogy én is csatlakozhatnék a férjmentes csapathoz. Ma a férjem pont fürcsiidőre esett haza...jó, pénzt keresni volt, csak épp elfelejtett szólni. És dolgozik a két ünnep között, még jó, hogy felhívtam, mert be akartam jelenteni magunkat az újonnan nyílt masszázsszalonba kari aji gyanánt, de így nem lesz kari aji. :(

Na megyek.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Én sem irtam 100 éve de olvasok azért amikor tudok.
Fogatlanok táborát erősitjük. :D Forogni tud de nem csinálja,kis kényelmes,inkább ül két órán keresztül.Ez van.
Éjszakák változó mértékben rémesek,már nem is agyalunk a miérten,elfogadtuk.

Mostanában keveset netezek,skypon is alig vagyok,mert rámolok,pakolokk,főzök,mosok,vasalok egész nap.
Most meg főleg hogy készülödök karira,imádok sütni,már a 4.nál tarok sé még vannak elképzelések.nem tudok dönteni igy megsütömm mindet. :lol:

Preni:nekem is volt ilyenem-cickón-pont ugyanez,de ez nem mellgyuszi sztem.

Tündérpöcök:nem dentinoxot akartál irni? A zovirax herpeszkrém!!!
Az én férjem keveset van itthon mert sokat melózik,ha pedig itthon van akkor is vagy melózik vagy hullafáradt.Igy igazából elvben nem sokat van Amelivel,de igy is megpróbál minnél több időt vele tölteni.Csak igy nehéz.De mondjuk ő sehová nem jár ami nem munnka,tudom ez elég furán hangzik de tényleg.Hobbija a lego,azt meg ugye itthon csinálja,csak pasis baráti köre nincs.
De igy is összetudtunk párszor vitatkozni hogy ki foglalkozzon tapicsekkel mikor már mindketten dögfáradtak voltunk.


NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KIVÁNOK MINDENKINEK!Pihenjetek amennyit csak tudtok!!És egyetek finomakat

Betegeknek jobbulást,éjszakázóknak pedig kitartást és energiát!!!Puszi

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltunk a doki néninél. Megerőístette, hogy az ún. 3 napos lázat kapta el Kornél, de már jól van, antibiotikum leállhat! :D

Mi szintén a fogatlanok táborába tartozunk. S tegnap este az én párom is itthon volt 5 órakor! :D S nem hiszitek el, de főzött, mosogatott, sőt, még vasalt is! :lol:

Tegnap du. a suliba is bementünk, mert hivatalosak voltunk a karácsonyi ebédre. Ráadásául Kornél még ajándékot is kapott. Most is épp az ajándék kutyát gyömöszöli!

Ma megyünk a nagypapámat maglátogatni. Még sem engedik haza a kórházból, mert elfelejtették adni neki a vízhajtót, és így feltelt vízzel. A doki erre azt valászolta, hogy "Bocsánat, de mi csak egy betegséggel kezeljük a beteget!" Én még ilyet nem hallottam. Tegnap hazamehettett volna szegéy, így szerda lesz belőle.De legalább jobban lesz!

Kitti: akkor annak legalább örülni lehet, hogy 1 hónapon belül lesz hely a rehabon, mégha sajnos szomorú dolog miatt is, de nektek így könnyebb elsz. Jobbulást. A lehető legrosszabbkor jött. Én csak örülni tudok annak, hogy Kori meggyógyult.

Ex: egy masszírra én is befizetnék. :)

Kellemes ünnepeket mindenkinek!

Mennem kell, mert a pici fiam elunta a kutyát.

Anita

Kép

Kép
wawel
 
 


Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánunk! :lol:

Kép

tjuca
 
 


Sziasztok!

Először is nagyon boldog Karácsonyt mindenkinek!!!!!


Mi továbbra is lázazunk, többnyire 38 fok körül ingadozik a hőmérséklete Makinak :-( egyelőre semmi egyéb tünet, tehát hajlamos vagyok elfogadni, hogy a fogai tehetnek róla. Szemre a következő versenyző a bal felső metsző, aki most igyekszik Kende után bejuttatni Makit a klubba. Nálunk most annyi könnyebbség van, hogy ugyan apa részben itthon dolgozik általában (és állandóan túlhajtja magát :-( ), de a munkaügyi partnerek nagy cégek, akiknél ilyenkor élő ember portáson kívül nincs bent, így legalább most nem kell annyit dolgoznia.

Esztianyó!
Ha olvasod ezt esetleg itt Pesten, írj privit, hogy milyen e-mail címre küldjem a wiw meghívót, amit ígértem, mert tegnap megkaptam :-)

Minden betegnek jobbulást, és kérlek titeket, szorítsatok Levinek, aki két éves, barátaink kisfia, és kórházban van (nem tudják, mi a betegsége, ezt próbálják kideríteni), hogy otthon karácsonyozhasson!!!

Sok-sok puszi,
Kata

Kép
wkata
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?