Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Juci!

Köszönjük nagyon a vendéglátást, a kosztot és a folyamatos takarítást utánunk :oops: Sajnos nálam nem volt gép ezért egy szem képet se készítettem. :(

Én is gondolkoztam most Marci problémáján, ha nem baj, akkor leírnám, hogy mi ötletem támadt. Nem akarok okoskodni, de hátha valami olyat dobok fel, amit még nem próbáltatok...

Szóval az öcsémnek és a húgomnak is voltak székrekedés problémái, a húgom kinőtte ahogy elkezdett szilárd ételt enni, az öcsémnél viszont egyre rosszabb lett a helyzet, és szerintem főleg azért mert anyukámnak nem volt szíve őt normális étkezésekre fogni (ez már jóval nagyobb korában volt, nála 5-6 évesen is még hatalmas kaki gondok voltak). Szóval mivel anyu nem tudta rávenni az öcsémet, hogy a tejbeáztatós csokis puffasztott rizsen kívül mást is egyen (mondjuk zöldséget vagy gyümölcsöt) ezért rendszeresen kapta mellé a kisfiú a hashajtót. :( Szegényt annyira de annyira sajnáltam, de anyukám annyira nem bírt nemet mondani neki (se akkor se most), hogy inkább hashajtót adott a gyereknek mintsem rábírja arra, hogy egyen rostos ételeket.

Tehát elsősorban az lenne a fontos, hogy Marci étrendjébe be kéne vinni a növényi rostokat, mert ez képzi a széklet űrtartalmát, ettől lesz nagyobb, és minél nagyobb, annál könnyebben/gyorsabban mozog végig a beleken. Ha nincs elég rost az étrendjében, akkor az a kevés salakanyag ami hátramarad, az nagyon kemény formát tud ölteni, pláne ha még vissza is tartja.

A másik a félelem a kakilástól, mert fáj... ezt kéne valahogy "elfelejtetni" vele, ami csak akkor lehetséges ha valamilyen módon rendszeres székletet lehetne neki varázsolni. Ha rendszeres széklete lenne (bármilyen módon), akkor nem lenne alkalma olyan keménnyé válni, hogy fájjon neki, és akkor egy idő után nem kötné a fájdalmat a kakiláshoz.

Én a helyedben azt tenném (nem tudom, próbáltátok-e), hogy minden egyes alkalommal mikor látom, hogy tartja vissza, olajos beöntést adnék neki... hogy kijöjjön a széklet mikor természetes bélmozgása van, ne tudja akkor visszatartani. Ez persze akkor lehetséges a legjobban, ha van elég széklete hozzá, ehhez kéne a rost az étrendjében. És mikor már nem naponta többször fordule elő hogy bélmozgása lenne de sír és visszatartja, azután is naponta egyszer csinálni a beöntést kúraszerűen, amíg saját magától nem kakil fájdalommentesen. Elvileg a beöntéssel nagyon kell vigyázni, mert "elfelejtheti" a szervezet, hogyan kell reagálni a székelési ingerre, de szerintem az ő esetében szükséges valamilyen módon elősegíteni, hogy kijöjjön a kaki, ez az első szempont.

Egyébként szerintem a rost és a víz az elsődleges a puha széklet képzésében és a rendszerességben, az összes többi az csak hab a tortán, van akit meghajt, van akit nem. Gondolok itt a kamilla teára meg cukros vízre meg ilyenekre, ez szerintem teljesen egyéni, kit hajt meg és kit nem, de akinek eleve kevés a széklete a rost hiánya miatt, azt nehezebb meghajtani bármivel. A víz illetve folyadék is azért szükséges mert a rostos salakanyag magába szívja és akkor nagyobb lesz a széklet, lazább és puhább állagú, könnyebben mozog a belekben. Szájon át olaj is csuszamlósabbá teszi a dolgokat, pláne ha olyan olaj ami nem szívódik fel, azt hiszem a ricinus meg paraffin olaj lényege ez.

A doki, akiről meséltél, ez az "ország legjobbja" ő milyen orvos? Proktológus?

Biztos van babáknak is adható gyógyszer székrekedésre. Most olvasom, többfajta gyógyszertípus létezik székrekedésre. Van, amelyik a széklet méretét növeli (gondolom ezek növényi rostból készült porok amiket fel kell oldani vízben és meginni, ez pl Amerikában recept nélkül kapható, talán érdemes lenne megkérdezni a gyógyszerészt, hogy Mo-n van-e ilyen). Akkor vannak székletpuhító gyógyszerek. Aannak ú.n. ozmotikus gyógyszerek ami valami megemészthetetlen anyag ami vizet vonz a belekbe, és ezáltal puhítja a széklet állagát. Van olyan ami a bélmozgást serkenti. Szóval lenne miből válogatni, és el nem tudom hinni, hogy ezekből egy sem adható kisgyereknek. Ha visszamentek ehhez az orvoshoz, én a helyedben tuti rákérdeznék valami székletpuhító gyógyszerre...

Elnézést ha ez mind olyasmi amit már kipróbáltatok... remélem van benne azért használható új ötlet is, hátha...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rostban gazdag ételek:

Bármi teljes kiőrlésű lisztből készült dolog, barna rizs, barna tészta, stb.
Gyümölcsök, főleg alma, körte, narancs, SZILVA (aszalva, lekvár formájában, rostos lében, bárhogy), stb
Zöldségek, főleg a borsó, bab, paradicsom, káposzta, stb

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Ancsi!
Neked is jobbulást!

Anikó!
Már én is hiányoltalak!
Gyógyuljon meg gyorsan Balázs!!! Szegényke!
Matthieu mit szólt a gyorsvasúthoz?
Egy-két kép, csak a nyálcsorgattatás végett?

Bulis képek nagyon jók, Hason lógó Kristóf édes kiscsillag! :)

Én ma minden erőmet összeszedtem, hogy levigyem Lilit az oviba és még be is váséroljak. Miután visszatértünk és Andris elaludt én is éehanyatlottam. Igaz rosszul aludtam, mert sokat köhögtem, de arra riadtam, hogy hány óra lehet, és akkor láttam, hogy kettő :shock: :shock: :shock: . Szerencsére Andris is hagyott aludni.

Holnap a férjem anyanapot vesz ki :lol: és egy kicsit haladunk a lakással. Állítólag felszerelnek nálunk 19 lámpát!

És a kicsi fiamtól kaptam ma két puszit! :D

ayse

Sziasztok!

Én köszönöm mindenkinek a részvételt!

Megann
Ne vicceljél! Sajnos mostanság elég gyakori nálunk az ilyen nyűglődés, de ettől függetlenül (vagy ezzel együtt) igyekszem a leginkább úgy élni a napjainakt mintha ez a probléma nem volna.
Szerintem Marcinak sem lenne jó, ha még ennél is jobban ez a dolog állna a középpontban.
Egyébként miután Ti elmentetek és Cleoék, Rokicáék és Barbi maradtak egész szociálisan kezdett viselkedni. :oops: MOndjuk azt eddig is tudtam,hogy a kevesebb létszámot Ő jobban szereti egy ideje. Most ismét bebizonyította :lol: De nem baj, szoknia kell,hogy nem 3 gyerek van maximum a világon.

Rokica, Megann
KÖszönöm,hogy ötleteltek.
Olaj megvolt. Hetekig kapott napi kettő evőkanál parafin olajat. Hatása 0 volt.
Most este adtunk Neki BArbi ötlete alapján csupa olaj beöntést és egy félbevágott kúpott rá. Egyelőre semmi :shock: :shock:
Szóval itt megállt a tudományom már tényleg.
Rokica
A rostokban igazad van. De hát tudod most beszélgettünk a babócák étkezéséről. Ha nem pörköltet, vagy levest, vagy tésztát vagy azt a pár dolot kapja amit még aránylag szeret, akkor nem eszik. Most kérdés, hogy hány napig kéne ezt kibírnom?
MIvel ugye hiába a rostdús étrend lenne a nyerő, de a semmi az még rosszabb. Széklet tekintetében is.Mert ugye akkor pláne nincsen mitől mozognia a beleknek normálisan.
AMúgy vettem ilyen rostdús port, vagy mit. Csak az alkalmazása nehéz. MIvel kb 1 deci vízben kéne ezt meginnia gyorsan és utána kéne még innia vagy 2 deci vizet. Na most ezt hogy kivitelezzem egy ekkora gyereknél?
A beöntésnek meg egyelőre ennyi hatása volt.
Na majd holnap megkérdezem. Az "ország legjobbja" a Heim Pál-ban dolgozik a manometrián. Több irányból is őt tartják a legjobbnak, pl Veres doktor is őt javasolta.
Többiektől bocsánat a témáért, ha esetleg fáraszt már valakit.

KÉpeket mindjárt.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Kicsi Kristóf de aranyos!!!!!! Bodza, nem győzöm ismételgetni, hogy te meg milyen fitt vagy, két babával. Láttam olyan jelenetet, amitől félek egy kicsit (Kristóf a kézben, Saci a lábnál kapaszkodik). Ezt hogyan oldod meg?

Juci, szép a lakásotok!
Kakahelyzet szörnyű lehet, kivánom, hogy mielőbb oldódjon!!!

Barbi, jól áll a kezedben az újszülött :D

Ayse, jobbulást neked. Jó, hogy Andris ilyen nyugis, hagy aludni.

And, Jucc, köszönöm a diósbejglis hozzászólásokat: végülis kap belőle kóstolót, ha mi eszünk, de nagyobb adagot nem.

Mi ma ctg-n voltunk, aztán barátoknál Budán, végül hozzánk jött egy ismerős. Ismét rájöttem, hogy lételemem, hogy társaság egyen körülöttem, sokkal jobban érzem magam. Valamit ki kell találnom, hogy ez Monoron is meglegyen.
Julcsi is ilyen imádja a társaságot, minél több ember van körülötte, annál jobban érzi magát. Ma csak estefelé nyüglődött...illetve kis méregzsák volt, meg is ijedtem, nehogy eltanulja tőlem :twisted:

KépKép

KépKép
majola

Ma ismét megpróbált meggyőzni az orvosom, hogy talán jobb lenne csütörtökön elinditani a szülést. Nehezen, de ellentmondtam ... nem azért nehezen, mert én is úgy akarom, hanem mert kicsit kellemetlen, hogy neki ez igy rosszabb, de hát végülis elég sok pénzért teszi, amit tesz, kerülhet akár a szentestéjébe is.
Megsúgom, hogy én szivesen szülnék szenteste, az olyan szép, szimbolikus. Még inkább súgva teszem hozzá, hogy egy orvos számára is lehet szép, hogy szenteste segit világra egy újszülöttet. Mégiscsak Jézus születésének napja, de ha ez nem számit, akkor az a nap, amikor hosszabbodni kezdenek a nappalok, átveszik az uralmat az éjszaka fölött ... és egy ilyen szülés-születés ráhangolódás a természet változására.

Ráadásul ma egy gyógypedagógus ismerősnél voltunk, és azt mondta, sok gyerek lapján szerepel, hogy a születés körülményei nem voltak teljesen természetesek, pl. az idő előtt burokrepesztés is. Ezek nem nagy problémás gyerekek, hanem pl. olyanok, akik logopédushoz járnak.

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Juci!
Nagyon szépen köszönöm a vendéglátást, nagyon jól éreztem magam! :D
Az ebéd isteni fini volt, köszönöm a kávét, meg mindent.
A lakásotok meg nagyon szép, ízléses, Dani cicát pusszantom. :D

Nagyon örülök, hogy Mindenkivel tudtam beszélgetni kicsit :oops: :P

TALI!!!!! :D
Megbeszéltük a csajokkal, hogy január 11-én, csütörtökön tali van nálunk! Remélem egyik fiú se szed össze semmit addig :?

Képek nagyon jók, naptáros, frizurás, muffinos, fürdős, stb. :D :wink:

Évi!
talis képek is nagyon jók lettek :wink:

Bodza!
Ez a Kristóf gyerek valami tündéri, nagyon köszönöm, hogy ilyen sokat foghattam :oops: :D

Na megyek, mert hulla vagyok, még most este kitakarítottam nagyjából, meg a sütőben sül egy pár csirkecomb krumplival, répával, almával, zöldborsóval.......ezt is most dobtam össze

Még lehet rakok fel képeket a hétvégéről....

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!
Picit(nagyon)írígy vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tök jó látni Benneteket, élvezitek egymás társaságát!
Bodza
Tényleg csini, fitt, bevállalós tankönyvetlehetneRóladírni kismami vagy!Kristófnak meg annyira-de annyira szép bőre van, még így képek, monitor alapján is!

Holnap megyek Dédinek(87!!! éves)segíteni bejglit sütni, mert valami 25!!rúd sütését tervezi! :shock: :shock:
Pannit anyuéknál hagyom, tök jó, mert januárig mindketten szabin lesznek!Apa meg szerdától szabin lesz!!Hurrá!(bár két ünnep között be kell Neki menni)
Nekem olyan furi hangulatom van, azt hittem, jobban rá leszek hangolódva az ünnepre, de eddig még nem nagyon....Ha megoldjuk, akkr szenteste nagyon el akarok menni az élféli misére.Tavaly mivel Panna még pici volt, nem mentünk.De már hiányzik!
Nem vagyok egy őrült vallásos, de évente 1-2-3x elmegyünk a templomba, olyankor valami megfogatatlan, békés nyugalom áraszt el, olyan megfogalmazhatatlan.Nemtom miért.
Csabát néha győzködnöm kell, hogy kísérjen már el, ert ugye ő elég hadilábon áll az egész egyházzal...!De végül mindíg jön.
Anikó
De jó hogy jöttél, mondjuk nem egészen jó hírrel, olvasom, hogy a kórházat is megjártátok!Jobbulást Nektek!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Majola!
Én is épp írni akartam Neked, hogy az szerintem is annyira szép dolog, Szenteste szülni :D.

ayse

Bocsi a hibákért, betűlehagyásokért, elütésekért...! :oops: :oops: :lol:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Juci!

Hmmmmm, de jó hogy legalább Marcinak is volt valami jó a napban :P :P :P hogy a fél brigád távozott...

Egyébként az egyik kedvenc emlékem a mai napról...hogy a kukucs játékkal még Marcit is kacagásra tudtam birni :P :P

Remélem hogy tényleg lesz megoldás Marci számára..........

Benianyu!

Állllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttttttttt a kép a Dani megregulázásáról, általam...... :P :P :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Király,király,király.....azért látszik Danó megdöbbent arca...hogy ez a szörnyella most olyat de olyat tetttttttttt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Léna ilyenkor már kacarászik..........na mostmár majd edzésben tartom Grizgombit is :twisted: :twisted: a kis ördit :twisted: :twisted: a kis terroristaagresszort :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ,a kis gézengúzt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kuha!
Apa igy nézett :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: , és rámförmedt a kép láttán, hogy: És te ezt hagytad????? :P :P :P És hogy: Ezt te csak nézted tétlenül????? :P :P
Hihihihihi mondom, naná...........a te lányod :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Majola!

Hát még azt láttad volna amikor Bodza átment a gyerekszobába (Krisi Barbinál heverészett :P ), és énekelgetve CSÚZDÁZTATTA :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Sacit, Lénát, meg még nem is tudom kit......

Öcsém....én 3 héttel szülés után csak bőgni tudam, meg stressszelni meg pofákat vágni....
Ha nem látom a saját szememmel el sem hiszem hogy ilyen van :shock: :shock: :shock: :shock:
És Bodza, vidám, mosolygós, nyugodt, kiegyensúlyozott, csinos, pedáns, és minden minden ami pozitivat csak el lehet mondani.......
Úgyhogy mi már az ablakból elkezdünk irigykedni a lányokkal amikor érkeztek Bodzáék..és az irigységünk csak nőttőn nőtt....
Én mondjuk még bele is pirultam Kristóf látványába hogy milyen törpi, milyen cuki, és milyen helyes, és fiús....(és hogy most azonnal szülni akarok egy ilyet :oops: :oops: :oops: :oops: )....szóval irigy is maradtam én mondjuk személy szerint....

Na most húzok ágyazni, meg fürdőszobát puceválni....megjöttek a húzottszeműek..és természetesen külön akarnak aludni :? :? ezért a vendégbe és a nappaliban is ágyazhatok :?
Király :? :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Zsuzsa!
Köszi :D
Viszont a szerda nem lesz jó, mert még nem az igaziak a fiúk, mind a kettő köhög, taknyozik és kicsit büdi a szájuk, ami ált. mandula gyulladást sejtet :( remélem nem lesz, mert múlt hónapban volt
Nem akarok se rád, se Julcsira semmit ragasztani, szóval tegyük át jövőre a talit, oké?!

Emese!
Köszi, hogy szóltál, akkor majd karácsony otán megyünk porszívózni :wink:

Duda!
Itt tőlünk 5 percre a Feneketlen tónál, ha érdekel a többi részlet, írok privit :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Majola
Anyukám engem karácsony másnapján szült, és azt mondta nemrég, hogy nagyon jó volt, volt benne még valami ünnepélyes(és dec.24-re volt kiírva), Hajni, és fenyőillat... :oops: Imádom(ja, és ugye 17 éves volt akkor)

KépKép

Hajni&Panna
totka

Ayse, Ancsi
Gyógyuljatok meg!

Bodza
De tényleg! Le a kalappal előtted!

LÁnyok, Körkérdés hozzátok
Szóval Rokica felvetése szöget ütött a fejemben. Ti mennyi ideig hagynátok, hogy ne egyen a gyerek, ha a zöldséget, gyümit elutasítja. Mondván,hogy hátha "ráfanyalodik".

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Barbi, sajnálom, de legalább akkor már jövő évre is van egy jó kis program :wink:

Totka, akkor neked nemsokára szülinapod lesz :) És tényleg szép napon.

Juci, én nem tudom, meddig birnám, de egy gasztroenter.... (tovább nem merem betűzni) azt mondta egy barátnőmnek, hogy hagyni kell bármeddig, nem halnak éhen, kitartónak kell lenni, és úgyis ráfanyalodnak. De ez biztosan nagyon nehéz, öt percig is, hát még napokig!
De Rókinak igaza van, szerintem, meg kellene próbálni, hiszen mégiscsak az étkezés a székelés alapja.

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Juci! Nagyon köszönjük a meghívást és a vendéglátást, olyan jó volt kimozdulni végre egy kicsit!
Marcinak jobbulást! :cry:

Zsuzsa! Örülök, hogy nem engedted az indítást! Valóban megható lenne, ha szenteste szülnél!
Hát, néha nem könnyű, hogy az egyik sír a kezedben, a másik meg tépi a nadrágszárad, de ilyen nagy társaságban mindig akad egy segítő kéz, aki valamelyik gyereket gyorsan átveszi. Igaz, Barbi? :D Mindenkinek köszönöm egyébként a törődést, amit kaptunk, nagyon jól esett, hogy így odafigyeltetek ránk!

És Barbinak tényleg külön köszönöm, hogy egész hosszú időre átvállalta Kristófot! Addig tudtam egy kicsit Sacival foglalkozni.
Januári talin is megpróbálunk ott lenni! :)

Megann! Elfelejtettem mondani, de Lénababa olyan gyönyörűséges kislány! Persze a többi csajszi is nagyon szép volt, de ma őbenne gyönyörködtem igazán. :D

Köszönöm a dicséreteket, bezsebeltem, de azt hiszem, bármelyikőtök kerülne hozzám hasonló helyzetbe, ugyanígy vagy még jobban is helytállna. Most arra próbálok figyelni, hogy kellő humorérzékkel viseljem a nehezebb helyzeteket, és ami talán még fontosabb, hogy a páromra is hagyjak időt, mert bizony őrá a két gyerek mellett alig tudok figyelni :(, és szegény ezt nagyon nehezen viseli. Pedig iszonyú sokat megtesz értünk: a munkája mellett itthon is teljes körűen helytáll (takarít, bevásárol - karácsonyra is-, ügyeket intéz). Amíg mi Juciéknál voltunk, addig is nagybevásárolt a Corában.
Szóval ezt most eléggé szégyellem, ezen jó lenne változtatni, és többet törődni vele is :oops:

Még megyek pakolászni kicsit, végre mindkét gyerkőc alszik... :lol:

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Bodza valóban nagyon fitt és csini, írigylésre méltó a nyugalma, szóval én is csak gratulálni tudok neki! :D
Kristófot én is irigylem, de nagyon :oops: :oops:
Gabi meg is jegyezte, hogy már nagyon akarok babát, ugye????!!!! :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Először is nagyon édik képek, mind. Mindenki csini, fitt, jókedvű és a lurkók cukik.

Már mindenki megy? Egyedül, önállóan? Mert a képek ezt láttatták.

Viki muffin recepteket kérhetnék? Annyira guszták és szépek. hmm

Majola, tuti biztos hogy nagyon szép karácsonykor szülni, még a levegő is másabb a kórházban, olyan nyugodtság és szeretet sugárzik a folyóson, meg az egész kórházban. Ünnepi hangulat, szép és kedves. Olyan sírós pillanatok. De picibabóka egy napon ünnepelheti a két nagy ünnepet? Az nem rossz majd neki ha nagyobb lesz?

Juc nem tudom probáltad e már, van nekem egy probinul nevű porocskám-sajna csoki izű,-ez nekünk nemizlett, de jó volt kaki gondokra-én szívesen odaadom neked (egy dobozban 12van és egyet használtunk ebből) és kipróbáljátok, már picibabáknak is adható. Nem biztos hogy ez a tuti megoldás, de lehet használ.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

Totka! De aranyos vagy! 25 rúd bejgli :shock: Akkor te a kis Jézussal egy napon születtél! Szép élmény lehetett a mamádnak!

Megann! Te drága! Azért nem kell ennyire az egekig magasztalni, nekem ez a túlélő stratégiám, hogy nem engedem agyonstresszelni magam, mert ezzel rosszat tennék nemcsak magamnak, a gyerekeknek is. Mondjuk szerencsére sosem voltam egy stresszes típus, elég spontán életem volt mindig, így nem nehéz a kivitelezés.

Hogy én pedáns? :lol: Ha-ha, ezt meg miből vontad le? Nálunk párom szerint én teljes káoszban élnék, ha ő nem lenne... :shock:

Na, tényleg léptem...

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok! :) :) :)

Először a képek, aztán majd kicsit tüzetesebben is visszaolvasok. :)

Kép Kristófbaba, ünnepi télapós ruhában. Nagyon édes, szépséges kisfiú

Kép itt anyával, aki tényleg szupercsini már most és fitt

Kép és Barbival, aki ma a fiúk nélkül jött és tudott Kristófszitterkedni jó sokat

Kép olyan jól aludt Kristóf Barbi karjában, hogy öröm volt nézni

Kép ezalatt Bodza szórakoztatta a csibészeket, akik szájtátva hallgatták az énekét

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

folytatás

Kép mintha összebeszéltünk volna Kuhával, hogy milyen szerelésben hódítsák meg Lénát a fiúk

Kép gyere Léna, elviszlek egy körre

Kép de én vezetek ám!

Kép azért ehhez Gergőnek is lesz egy-két szava

Kép Léna megtekinti közelebbről a másik udvarlót is

Kép és íme a híres csók

Kép ez nem volt szép haver, lecsapni Lénát a kezemről!

Kép sebaj, Saci a kedvességével le is vesz a lábamról

benianyu

Kép Szegény Marci, néha nehezen viselte, hogy a sok kis töpörtyű elveszi a játékait

Kép Danival is harcolnia kellett, de feladta, mert....

Kép .... kicsi a bors, de erőszakos

Kép hihetetlen, de mind a négy gyerkőc idenéz

Kép gyere Saci, dumáljuk ki a fiúkat

Kép addig Léna én lenyúlom a szép színes üvegedet, ami nem egy sima vizespohár mint az enyém

benianyu

Olyan jópofa, így az utolsó képet elnézve, hogy mostmár ők a nagyfiúk, meg a nagylányok :lol: :lol: :lol:

Juci!
Leírom, hogy én mit tapasztaltam (bár lehet, nem teszek vele jót, mert aláásom amúgy is gyenge lábakon álló és amúgy sem létező erőszakosságodat). Szóval mi is megkaptuk a fejtágítást (amivel persze semmi újat nem mondtak), hogy egyen rostosat a gyerek, rakjak korpát, müzlit a joghurtba. Tudtam én, hogy utálja, dehát most eltökéltnek kell lenni. 2 kanállal lenyomtam. Öklendezni kezdett...majd kihányta az egész reggelit. Szóval mindenképp próbáld meg, de a gyerekek naggyon naggyon rafináltak tudnak ám lenni!

Szerencsére Lili hajlandó volt gyümölcsöt enni, így abból fedeztük a rostigényt. Marci se zöldséget, se gyümölcsöt nem eszik? És a müzlifélék? Vagy a korpás kenyér?

ayse

És már nem iszik annyit mint régebben? Merthogy az is lágyít.

ayse

Meg amit Hajniék is csinálnak: a bilizés? Közben mesekönyvnézegetés, dudorászás, vagy hasonló?

Lili nagyobb volt, amikor ezek a gondok felmerültek, de én például mellé térdeltem a bilihez és együtt nyomtunk. (dugi házivideó nem készült róla, hála Istennek! :lol: ) Lehet, hogy ezt már Marci is csinálná, hiszen annyi mindent utánoznak!

ayse

Juci,
Mi is nagyon köszönjük a kedves vendéglátást és a finom kaját! :) :) Megint jó nagy kupit hagytunk. :(
Remélem, hogy a sok jótanács közül talán beválik valami Marcinál, mert rossz nézni, hogy mennyire szenved szegény. :(
Nem tudom, hogy hagynám-e Danit éhezni, talán valami kompromisszumos megoldás is jó lenne. Rozsos-magos kifli, műzlis joghurt, hátha ilyenek lecsúsznának Marcinak. Mert az sem jó, ha nem eszik.

Megann,
Igen, ott a bizonyíték! Ilyen egy Daninevelő fejreállítás! :) Azért Dani sem akadt ki szörnyellától! :) Csibész a gyerek, én tudom! :) És napról napra nagyobb rosszcsont! :)
Persze, láttam a tükörben, hogy lekanyarodtál. Léna elaludt a kocsiban? Dani kb. fél perc után már húzta a lóbőrt, bár itthon elég hamar felébredt.
Apa nem is akadt ki annyira a kocsi miatt. De lehet, hogy nekem kell elvinni a szerelőhöz, mert nagyon sok dolga lesz a következő napokban. Nem baj, majd leparkolom a gyerekeket az Anyuéknál és elviszem a kocsit.

Anikó,
Jó, hogy újra jelentkeztél! Sajnálom, hogy Balázs ilyen beteg lett és hogy a hétvégéd is ilyen kellemetlenre sikerült. :( :(
Remélem, itthon fogsz tudni annyit pihenni, amennyit szeretnél! :wink: :wink:

Ancsi,
Jobbulást neked! Drukkolok, hogy Meli ne kapja el!!! :wink:

Zsuzsa,
Örülök, hogy ilyen karakán voltál és nem mentél bele a szülésindításba. :wink: Ha szenteste szeretne Annababa kibújni, akkor legyen úgy és ne előbb!!! (nekem is eszembe jutott, hogy így nem lesz olyan igazi szülinapja, de ez legyen a legkisebb gond)

Duda,
Köszi! :) Az a pusziszkodós kép szerintem is olyan édes! :D
Én is szívbaj kaptam volna a cukorevés miatt, de egytől biztosan nem lesz baja. :wink:
Tudom, hogy örülsz neki, csak úgy írtad, hogy szép.... , de nagyon jó, hogy Nati ilyen jól elvan a Nagyijával. :)

Kuha,
Nagyon szívesen a fuvart. Ha úgy adódik máskor is, igazán nem laktok messze és arrafelé még dugó sincs. :)

Ayse,
Remélem, az Andristól kapott két puszi gyógypuszi volt és holnapra már jobban leszel!!!! :)

benianyu

Benianyu!
Köszi!

Juci!
Még az jutott eszembe, hogy Lilivel ittuk a Heyho szilvalevét. Szívószálas kis kiszerelésben is lehet kapni és azután általában érezte az ingert!

ayse

Benianyu!

Hát ha finoman akarom kifejezni magam, akkor össze-vissza hugyáltam már megint magam.. :lol: :lol: :lol: :lol: .
Még hogy én irjak kommentárt?????Na persze.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Komolyan könnycsorgató volt ez a babatali...most hogy nézem, hogy a jó pihepuha Barbinál milyen jókat szunyált Kristóf............hátttt nem is tudom leirni, hogy mit érzek......
Legszivesebben ellopnám Kristófot magamnak :wink: :wink:

Léna:
Elaludt már ahogy kikanyarodtunk a főútra...
Végülis egy órácskát szunyált nyugiban..mert még bementem tejért a boltba....úgyhogy rendben volt minden...

Bodza!
Te meg ne szerénykedj please!
SOHA DE SOHA NEM TUDNÉK OLYAN LENNI MINT TE...... :(
Ehhez születni kell szerintem és én erre a feladatra alkalmatlan lennék....
De előtted le a kalappal....

Juci!
Hmmmmmmmmm jó körkérdést adtál föl.....
Most válaszoljak ,vagy nem???????
Mert tudod, mint ahogy mondtam én "terrorgép" vagyok a nemes cél érdekében..
Én is "sajnos" azon az állásponton vagyok, hogy a jó cél érdekében sajnos néha kegyetlennek kell lenni.
Van aki alkalmas "alvástanitásra" "étkezési mód rávezetésre" stb...dolokra....valaki nem..
"Sajna" én Léna kezére is "rákoppintok" mint ahogy talán láttad is, hogyha olyan dolgot csinál, ami a "tiltólistán" van...pl virágföldezés, virágtépés, konnektorbanyúlkálás"
Azt hiszem hogy a ti esetetekben is "szadi" lennék...mert szegény Marcinak nagyon rossz :cry: :cry: :cry: ...és ő nem tudja, hogy a rostoktól, gyümitől, aszalt szilvától jobb lenne neki,....ha megenné....te viszont tudod...mert ő a gyerek...te meg a "mindentudó" felnőtt(főnök)....
Szóval nekem ez a véleményem....de látom ám...hogy Te sokkal lágyabbszivű vagy nálam.... :roll: :roll: :roll:

Egyébként megágyaztam,raktam ki törcsiket, papucsot, éjszakára vizet pohárral, felszeleteltem gyulai kolbit...előkészitettem sajtot, felvágottat, zöldéset, a tojásrántottához valót..mindent...úgyhogy én már atomvillanásra is fel vagyok készülve vendégügyileg, viszont holnap meg indul a hajtóvadászat, mert van egy a kinai haver lánya nekem keresztgyerekem....és azt hittem még van időm ajándékot venni neki...de látom hogy nincs...csak a olnapi nap :? :? :? :? ..úgyhogy holnap Léna megint "edzésben" lesz...(vagy inkább én :? :? :? ), megyünk be a Skálába, Árkádba, Ikeába.......

M.

Kép

Kép
megann

Húúúúúúúúúúú tele hibával..... :oops: :oops: :oops:

Van felmentésem....izgalmamaban megint bevágtam 2 whiskikólát.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerintetek van visszaút az alkoholizmusból????? :lol: :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Hát én tényleg behugyálok ezen a csókolózós képen.... :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

M.

Kép

Kép
megann

És még And sincs itt, hogy velem kuvikkoljon :? :? :twisted: :twisted: :twisted:

m.

Kép

Kép
megann

Na jóóóóóóó látom ma csak én vagyok szalma... :?

Akkor jóccakát....

M.

Kép

Kép
megann

Megann!
Itt vagyok én is, csak most lett kész a vacsi, most ettünk :oops: :P
Nem szoktunk ám ilyen későn kajálni, csak későn került a sütőbe......
Na mind1 :wink:

Képek szenzációsak, a kommentárok nemkülönben :lol: :lol:
Léna és Gergő :lol: :lol:

Ayse, Ancsi!
Nektek jobbulást kívánok, gyógyuljatok meg hamar!

Megann!
Ha ide a XI. ker.-be jöttök a Skálába és meg akarsz pihenni Lénával, szívesen látlak Titeket! :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

sziasztok lányok!

mi is lebetegedtünk :( tegnap du óta folyik az Eszti orra és tüsszög. meg én is. azért nem vészes, de babatáraságba nem illünk :(

Bodza!!!!
én nem találok szavakat! így kép alapján is olyan jól néztek ki, hogy ez tányleg hihetetlen... Kristóf pedig olyan édes :) legközelebb én is szeretném egykicsit altatni, ha lehet!!! bár emlékszem, amikor még pár hónaposak voltak és a Barbniéknál voltunk, az Eszti nis nagyon jól érezte magát Barbi karjaiban! :wink:
szóval, zsebeld csak nyugodtan, mert megérdemled :wink: :wink: :D :D

a csókolózós képtől meg hanyatt estem! még a szemüket is becsukták!! lesz mit mutogatni az unokáknak....

Eszti meg ma puszit dobott a számomra tök ellenszenves húspultos nőnek a közértben :shock: de legalább gyakorolja.
és ellopott egy egész zsömlét a kenyeres kosárból, és, mint egy kis rágcsáló, rögtön menekült vele csibészen vigyorogva :lol: nem sokat tudtam megkaparintani belőle, úgy falta.
nem értem hogy szoknak rá a gyerekek a csokira, amikor egy zsömle ilyen örömet képes okozni neki? :D

a naptárt megrendeltem, csütörtökre kész lesz, végre. és szerintem elég jó áron sikerült találni, férj érte megy, úgyhogy le van a gond. tegnap éjjel a képeslapok voltak soron (egyedi, Eszti-fényképeseket csináltam idén is), fél 3-kor végeztem is.
ma feladtam, állítólag még Nagykarácsonyon keresztül is odaér a héten, majd kiderül.
a személyes bélyeg kimaradt, majd jövőre.
ja, Eszti ma 6-kor kelt, úgyhogy ma nagyon éreztem a mosott szar életérzést, viszont átérezte állapotomat, mert reggeli után visszaaludt egy órára (9 körül).

Rókica, annyira bírom, ahogy gondolkozol :) lénygertörően tömör és tök logikus. neked eszedbe sem jutott orvosnak menni? ez nem sznobizmus vagy mittudoménmi, csak kevés így gondolkodó orvost ismerek, lennék a kollégád :wink:

mi holnap megyünk laktóz teszt ismétlésre. hajnali 3 után no szopi, remélem Eszti felébred addig, elfelejtettem neki szólni......
pont a decemberi babapatikában volt egy cikk, amiből azt az ötletet vettem, hogy hátha az az Eszti baja, hogy mindkét mellből szopizik este, és túl sok mennyiségben kerül tejcukor a beleibe. kíváncsi vagyok mi lesz az eredmény. azért a laktáz tablettával sokkal jobb volt a helyzet :(

Anikó! én is gondoltam ám rátok! légyszi majd, ha lesz rá módod tegyél fel képeket!!! úgy szeretnék egyszer apával eljutni Párizsba :) és sajnálom, hogy ilyen beteg volt Balázs :(

most hirtelen ennyi jutott az eszembe...

KépKép
KépKép
and

KUVIKKKKKKKK :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Dejó, hogy taliztatok ilyen sokan! Én annyira be vagyok havazva, hogy nem vállaltam volna be egy ilyen világmásikfelére kiruccanást :) Pedig nagyon jó lehetett. Kristóf tüneményes, az egyik képen nem is értettem, hogy került oda Saci, gondoltam rosszul látok, de aztán meglett Bodza is :) Irigylésreméltóan nézel ki! És mindenki!!!

Tegnap tiszta gyagya voltam, fél kettőig itt ültem, és képeket keresgéltem. Az úgy volt, hogy Apa laptopja bedöglött, és Gergő videó klipje azon készült. Szeretném a nagyiknak, keresztszülőknek odaadni ezt is és Balázsét is, de így nem megy. Gondoltam, sebaj, csinálok újat. De képek sincsenek, a legtöbb a laptopon van szintén. Így arra jutottam, hogy azokat levadászom, amiket ide föltettem a babanetre. De nem olyan egyszerű megtalálni őket, majdnem kigúvadt a szemem. Persze jól szórakoztam közben :) Muszáj volt beleolvasni, és a képeken is elszórakoztam, próbáltam rájönni, melyik csöppség ki lehet. És nagyon ügyi voltam, mert akikről mostanában is láthatunk képeket, azokat a babákat simán fölismertem hibátlanul :oops:
Na ezek után éjjel akkora hülyeséget álmodtam, tisztára kivert tőle a víz: A gyerekek aludtak, én nekiláttam az ajándékcsomagolásnak. A nappali terítve ajándékokkal. Egyszercsak valamelyik gyerek fölébred / úgy rémlik, egy rakat gyerekem volt, nem csak kettő/, én mellé fekszem, és jól elalszom. Reggel a gyerekek fölfedezik az ajándékokat, én meg csak bőgök...
Biztos ezzel van tele az agyam.

Rokica :) Mézes süti: Márti receptjét csináltam / a 22-es topicba írta le/, pihentetés előtt még ragadt, de amikor kivettem a hűtőből, már jó volt. A díszítéssel én sem vagyok még meg, pedig már pénteken csináltuk a sütiket...

Anikó :) Jó, hogy jelentkeztél, gyógypuszik repülnek Balázsnak!!!
Meddig lesztek itthon? Volt róla szó, hogy tartunk ezalatt talit?

Ayse :) Anyanap :D Én is kérek ilyet, ez jó ötlet :) Puszik Andristól :) nagyon édes lehetett.

Zsuzsa :) Én még eddig nem gondoltam arra, milyen lehet Szenteste szülni, de tényleg szép. Ismerek egy anyukát, aki Szenteste szült idén négy éve, és csak jó élménye van erről. Egyelőre a kislányt nem nagyon lehet megkérdezni, jó-e neki így, de ez van :) Mindenesetre ügyesen csináltad, gyanítom, hogy nehéz az ilyesmi. De igenis a sok pénzt, amit kapnak a dokik, épp az ilyen esetek miatt kapják.
Amúgy én két héttel születtem Karácsony után, nekem ezzel semmi bajom nincs, a családom viszont mindig nyávog, hogy még el sem múltak az ünnepek, már megint van valami. De valahogy mindig az volt, hogy sajnáltak emiatt, és ezért jóóóó sok ajándékot kaptam, hogy jó legyen nekem :)

Lányok, van még úgy valaki, hogy télen rettenetes állapotba kerül a kezén a bőr? Vagy csak én vagyok ilyen béna? Egyszerűen nem tudom már, mit csináljak, mivel kenjem, kirepedezik mindenhol, fáj is, és ronda is. Ötlet?
Na, ezért is utálom a telet. A másik meg a penészedés. El van cseszve ez a ház, nincs leszigetelve, és ahogy jön egy kis hideg, a hőmérsékletkülönbség miatt a fürdőszoba és a háló el kezd penészedni :( A fal is rettenetesen hideg, de ez nem érdekelne, ha nem lenne penész. Szerencsére csak a sarokban van, ahol nem tégla, hanem vasbeton van, de ez sem túl egészséges. De jó lesz már elköltözni innét! / a szomszédok miatt is, de az egy másik tészta/.

Na, megyek, délután volt a tévében a Nő kétszer c. film, nagyon érdekes volt, csak a srácoktól nem tudtam nézni nyugodtan, inkább fölvettem. Talán most megnézem, még nincs olyan késő :oops:

Jó éjt!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc, m,ajd meséld el milyen volt a film, én is meg akartam anno nézni a moziban.

tényleg Zsuzsa! mondom én, hogy karácsonyi bébi lesz!!! és nagyon ügyes voltál, hogy nem hagytad magad! csak így tovább!
és ha nem úgy érzed most, te is pont olyan fittül nézel ki, mint Bodza! :wink: pláne, amiket mesélsz, hogy miket téynkedsz.

Jucc, krémet nem tudok ajánlani, már biztos sokat kipróbáltál, de az biztos jó, ha minden este lefekvés előtt bekened jó alaposan, utcára kesztyűt húzol!, és mosás-takarításhoz meg gumikesztyűt! na most jól megmondtam, mi ? :) nekem is ott lapul kibontatlanul a gumikesztyű a flakonok között...

KépKép
KépKép
and

jujj a legontosabb :oops: :oops:
Nyúlné! persze, semmi gond, én tudom milyen a nagy hajtásban a nem területi beteg :wink: :wink:

KépKép
KépKép
and

kuvikk, kuvikk, kuvikk.....
kuvikk, kuvikk...

kuvikk..

ku.

KépKép
KépKép
and

And!
Megszakítom a sormintádat :P
Kár, hogy ma nem voltatok :( , de jobbulást neked és Esztinek is!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

And!
Jaj, a teszthez sok sikert, remélem most már végre kiderül valami!

Jucc!
Nem semmi az álmod :lol:
Olvastad? Jan. 11-én lesz nálunk tali, remélem arra már Ti is el tudtok jönni!
Penész :(

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Na jól van, én is elmegyek, olvasok egy kicsit...........

Jó éjszakát mindenkinek! :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Juci:

Remélem nem bántottalak meg a rost forszírozásával. :( De most a többi ötletet olvasván eszembe jutott, hogy a kásákat is lehet nagy rosttartalmú cuccból készíteni, zabkorpa meg ilyenek... a tejbegrízt meg ilyesmit nem szereti Marci? Rostos gyümölcslevet? Esetleg frissen préselt gyümölcs/zöldséglé?

And! :oops:

Nagyon aranyos vagy... de igen gondoltam arra hogy orvosnak menjek, de nem volt hozzá kitartásom. :( Ahhoz hatalmas önfegyelem is kell, hogy az ember olyan tárgyakat tanuljon amik rohadtul nem érdeklik (gondolok itt pl a fizika-kémiára), és hát ez bennem nem volt. No meg aztán látom közvetetten hogy magához a gyógyításhoz is hatalmas önfegyelem kell, az állandó ügyeletekhez, a szörnyű körülmények elviseléséhez, az egészségügy állandó cseszegetésének elviseléséhez, a BETEGEK elviseléséhez (akik valljuk be gyakran okkal és ok nélkül is elég bunkók tudnak lenni). Szóval ezt szerintem teherbíróbb embernek találták ki, mint nekem... le a kalappal az összes orvos előtt.

Szopi: úgy tudom, az anyatejben van laktáz is (praktikus, nem?), persze ettől még lehet hogy arányosan túl sok első tejet szív... Mikor este szopizik, "kivégzi" mindkét mell tartalmát? Vagy te rakod át?

Jucc:

Nekem az arcom szokott rettenetes állapotba kerülni télen, és most hogy terhes vagyok, még annyira. Nekem a babaolajas fürdővíz jött be.

Most indulunk bölcsibe...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jó reggelt! :) :)

Apa elment dolgozni, fiúk alszanak még! :) :)

And,
Gyors gyógyulást nektek! Remélem, nem mentek bele komolyan a betegségbe! Sajnálom, hogy emiatt nem tudtatok jönni Juciékhoz tegnap!
:( Megy a drukk, hogy jól sikerüljön a mai teszt!!! :wink: :wink:

Juci,
Drukk nektek is, hogy hátha valami csoda folytán valami hasznosat mond majd a doki!!! :wink: :wink:

Jucc,
Mi moziban láttuk a Nő kétszer-t, nekem nagyon tetszett akkor! :)
Hogy tudsz te éjfélkor elkezdeni megnézni egy filmet, én rögtön elaludnék, ahogy vízszintesbe kerülnék. Persze, ha vasalok közben, akkor nem. :)

benianyu

de jó kis talis képek!!!!!!!!!!
Bodza és csemeték :P :P :P :P :P
Pirospolós fiúk :P :P :P :P :P
love sztori :P :P :P :P :P
és egyébként is :P :P :P :P :P
kár hogy lemaradtunk! :(

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Lanyok, koszi a hianyolast, aranyosak vagytok!

And,
Jobbulast nektek es repitem a gyogypuszikat!

Talis kepek szuperek, mekkorak mar ezek a gyerekek :oops: :P kesz kis felnottek es hat az a csok :lol: :oops: kiraly!

Bodza,
Nagyon jol nezel ki tenyleg, marcsak, hogy bovitsem en is a gratulalok sorat! Biztosan nehez neha, de igy radnezve le a kalappal, nagyon jol veszed az akadalyokat. Ferjed meg biztosan megerti, miert van kevesebb idod, rendes, hogy sokat segit es hat par honap mulva mar tobbet lehetsz vele is :lol: Par ev mulva meg mar egeszen csak az ove leszel!! :lol: :lol:

Teszek fel kepeket Parizsrol amint visszkaptam a kamerat, bedoglott a DVD irom es elvittem egy fotoshoz, hogy csinaljon anyueknak DVD-t, Balazs novekedeserol es a parizsi utrol. Mara igerte, hat remelem, mivel holnap rengeteg dolgom lesz a csomagolassal stb-vel es ugye csutortokon meg indulunk :lol: :lol: .

Valaki kerdezte, igen, Matthieu nagyon boldog volt, egyreszt a gyorsvasut, masreszt Parizs nagyon tetszet neki, foleg az Eiffel torony, ami karacsonyi pompaban tundokol (van kepem) :lol: es amikor felmentunk a harmadik szintre, hat csoda kilatasunk volt(errol is van kepem).

Juci,
Olvasom ezt a szekrekedes dolgot Marcinal. Szegeny! :cry: Miert kell ilyen picinek mar ennyit szenvedni!! :cry: Remelem lesz valami okos otlete a dokinak, valami eredmenyt csak eler!!! :roll:
Kiszurtem egy kicsit, hogy valogatos. Igaz? Irod eszik porkoltet, probalj ebbe belefozni zoldseget, csinald repaval, friss paradicsommal, paprikaval, tegyel bele cukkinit peldaul. Igy osszefozve is, azert csak zoldseg! Probald elrejteni a kajakban, amit szeret. Csinalj zoldseges ontetet tesztara???? Lehet, sot biztos, hogy probaltad mar, de hatha!!!!!!!!!! Probald elmagyarazni es hat valoban neha kemenynek kell lenni!!! Peldaul nalunk Balazs abszolut nem akarja a kompotokat(uveges), amit kanallal adok neki, de siman behuzza a dobozosat, amit inni kell! En bizony raszolok eleg erelyesen, ha nem akar valamit, magyarazom miert es igenis eroltetem egy kicsit! Jaj, nagyon drukkolok ertetek!!!! :oops:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Ayse,

Jobban vagy mar?? Konyhanak gratula, bojler :twisted: lampak :P

Barbapapa,
Tenyleg jol nez ki Kristof a kezedben, johet nyugodtan a harmadik :P :P

Jucc,
Nekem is detto ugyanez, jo otlet a kesztyu, kimeletes mosogatoszer, ami nekem nagyon bejon, este (ha van idom :lol: ), bekenem a kezem nagyon zsiros kremmel es betekerem foliaba, rajta hagyom, amig megszarad -nagyon jo egy par napig.

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Ugy latom, ma en sormintazok maj :lol:
Nem tudjatok, van valami holdvaltozas? :lol: Tegnap este ismet kipurcantott a fiam! Pakolni akartam a cuccokat, csomagokat rendezni, szoval tele a fejem, mit kellenne csinalni, erre Balazs egesz ejszaka es ejjel cirkuszolt. Miota a dadanal volt nem akar egyedul elaludni, ringazni kell, de tegnap fel ora utan bele az agyba, ki a szobabol, uvoltes, vissza, fel ora ringatas, be az agyba, ki a szobabol, uvoltel es ez egesz 11-ig, amikor is elegem lett, raszoltam, erre fel ora hiszti, majd be az agyba, stb-stb..... mire ejfelkor feladtam es vele aludtam. Ilyen mar regen volt!!! Mi van vele??? Nagyon felek az uttol is, ugye kocsival Bordeaux-ig, onnan repulo Parizsig, majd egy masikkal Pestig, majd meg egy jo ket oras ut. Hajnali 3-kor indulunk, hat............., be vagyok tojva rendesen, annyira de annyira hisztis mostanaban, mar elore latom, ahogy huzom magam utan az ordito gyereket, kozben meg mindenki sajnalkozva nez :oops: :lol: :cry: :twisted:
Tudom nem ezzel kell foglalkozni, dehat na!!!!!!!!!Otthon meg majd jol elkenyeztetik meg raadasnak!!!! :lol: :lol:
Na most megaszontam!!
Megyek, mert tele vagyunk munkaval az irodaban is, ugye zaras elott :cry: :cry: !

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Sziasztok!

And, Rokica, Anikó, köszönöm a kézápolós ötleteket! Azt gyanítom, hogy nem ártana a gumikesztyű, van is itthon, de ritkán jut eszembe. Odáig már eljutottam, hogy minden mosogatás, takarítás után bekrémezem, de úgy érzem, halottnak a csók :( A fóliát kipróbálom, és az olajat is :)

Benianyu :) Nem néztem meg a filmet :) Balázs pont akkor kóválygott ki a szobájából, amikor be akartam kapcsolni, és akkor azt gondoltam, vele együtt bebújok inkább az ágyba, végülis előző éjjel is sokáig fönt voltam. Hát, nem bírtam elaludni tök sokáig, de mindegy most már. Ha érdekes, amit nézek, nem alszom el amúgy.

Barbi :) Láttam a tali-időpontot, köszi, én is remélem, hogy sikerül! Nálatok még nem is jártam :)

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?