Sziasztok!
Dejó, hogy taliztatok ilyen sokan! Én annyira be vagyok havazva, hogy nem vállaltam volna be egy ilyen világmásikfelére kiruccanást
Pedig nagyon jó lehetett. Kristóf tüneményes, az egyik képen nem is értettem, hogy került oda Saci, gondoltam rosszul látok, de aztán meglett Bodza is
Irigylésreméltóan nézel ki! És mindenki!!!
Tegnap tiszta gyagya voltam, fél kettőig itt ültem, és képeket keresgéltem. Az úgy volt, hogy Apa laptopja bedöglött, és Gergő videó klipje azon készült. Szeretném a nagyiknak, keresztszülőknek odaadni ezt is és Balázsét is, de így nem megy. Gondoltam, sebaj, csinálok újat. De képek sincsenek, a legtöbb a laptopon van szintén. Így arra jutottam, hogy azokat levadászom, amiket ide föltettem a babanetre. De nem olyan egyszerű megtalálni őket, majdnem kigúvadt a szemem. Persze jól szórakoztam közben
Muszáj volt beleolvasni, és a képeken is elszórakoztam, próbáltam rájönni, melyik csöppség ki lehet. És nagyon ügyi voltam, mert akikről mostanában is láthatunk képeket, azokat a babákat simán fölismertem hibátlanul
Na ezek után éjjel akkora hülyeséget álmodtam, tisztára kivert tőle a víz: A gyerekek aludtak, én nekiláttam az ajándékcsomagolásnak. A nappali terítve ajándékokkal. Egyszercsak valamelyik gyerek fölébred / úgy rémlik, egy rakat gyerekem volt, nem csak kettő/, én mellé fekszem, és jól elalszom. Reggel a gyerekek fölfedezik az ajándékokat, én meg csak bőgök...
Biztos ezzel van tele az agyam.
Rokica
Mézes süti: Márti receptjét csináltam / a 22-es topicba írta le/, pihentetés előtt még ragadt, de amikor kivettem a hűtőből, már jó volt. A díszítéssel én sem vagyok még meg, pedig már pénteken csináltuk a sütiket...
Anikó
Jó, hogy jelentkeztél, gyógypuszik repülnek Balázsnak!!!
Meddig lesztek itthon? Volt róla szó, hogy tartunk ezalatt talit?
Ayse
Anyanap
Én is kérek ilyet, ez jó ötlet
Puszik Andristól
nagyon édes lehetett.
Zsuzsa
Én még eddig nem gondoltam arra, milyen lehet Szenteste szülni, de tényleg szép. Ismerek egy anyukát, aki Szenteste szült idén négy éve, és csak jó élménye van erről. Egyelőre a kislányt nem nagyon lehet megkérdezni, jó-e neki így, de ez van
Mindenesetre ügyesen csináltad, gyanítom, hogy nehéz az ilyesmi. De igenis a sok pénzt, amit kapnak a dokik, épp az ilyen esetek miatt kapják.
Amúgy én két héttel születtem Karácsony után, nekem ezzel semmi bajom nincs, a családom viszont mindig nyávog, hogy még el sem múltak az ünnepek, már megint van valami. De valahogy mindig az volt, hogy sajnáltak emiatt, és ezért jóóóó sok ajándékot kaptam, hogy jó legyen nekem
Lányok, van még úgy valaki, hogy télen rettenetes állapotba kerül a kezén a bőr? Vagy csak én vagyok ilyen béna? Egyszerűen nem tudom már, mit csináljak, mivel kenjem, kirepedezik mindenhol, fáj is, és ronda is. Ötlet?
Na, ezért is utálom a telet. A másik meg a penészedés. El van cseszve ez a ház, nincs leszigetelve, és ahogy jön egy kis hideg, a hőmérsékletkülönbség miatt a fürdőszoba és a háló el kezd penészedni
A fal is rettenetesen hideg, de ez nem érdekelne, ha nem lenne penész. Szerencsére csak a sarokban van, ahol nem tégla, hanem vasbeton van, de ez sem túl egészséges. De jó lesz már elköltözni innét! / a szomszédok miatt is, de az egy másik tészta/.
Na, megyek, délután volt a tévében a Nő kétszer c. film, nagyon érdekes volt, csak a srácoktól nem tudtam nézni nyugodtan, inkább fölvettem. Talán most megnézem, még nincs olyan késő
Jó éjt!
Judit