Új privát üzeneted érkezett!

Natasa, ne írj ilyen kicsivel, így a többiek nem fogják tudni elolvasni, és mindenki felé nekem kell majd híresztelnem, micsoda humorherold vagyok.

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, bocsi, de elvagyok nyomva,...tudod, az alteregóm :)


Szonja alszik, de sötét van, most hogy fényképezzem le? Felébred vajon a vakutól?! :roll:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Halihó!

Megjöttünk az IKEÁ-ból és az Árkádot is végigjártuk. Szinte semmit nem vettünk, viszont egy-két ajándék ötlettel okosabb lettem és már ez is haladás. Bár még mindig nem tudom mit veszek apának.

Gabuska megvettem a lámpát, akkor holnap viszem.

Coolasa légyszi hozd el akkor a 2 DVD-t a PB-vel, én viszek üreset.

Képzeljétek kitaláltam, hogy miként lehetek a konyhában úgy, hogy Petra ne hisztizzen közben és a szemetest se pakolja ki. Tegnap letakarítottam a hűtőt, ami tele van mágneses cuccokkal. Eddig Petra nem érte el ezeket, de most alulra raktam olyat neki, amivel nyugodtan játszhat. Azóta el se tudom húzni a hűtő elől különben akkor van hiszti. :twisted:
Megyek is kerítek valamit a feneke alá, mert hideg ott a kő.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 

 
 

Vuka, kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


jelentem a túrótorta és az egyik jépatojta már kész!

Most már olyan 8 percesek vagyunk... :lol:

Ilba hol van? kiment a videokártya? Gabi nem tudod mi van?

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Remélem megvannak már Ilba Pampers kódjai, vagy kivetette magát az ablakon?! :roll:

Bubek a gyomornedveim már beindultak. :D

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Bubek,
Ijba ejment szépüjni, többet nem mondhatok. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Na hellóbelló evribádi :)

Igen, ma ilyen sugaras a kedvem, mert holnap szülinapi bulájba megyünk, és már naaaaagyon várom. :)

Most nincs is időm többre, puszi mindenkinek holnapig!
Vendég
 


Szonjec, boldog köhöm-köhömöt. Hölgyeknél nem beszélünk a korról. :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Segítsetek! Milyen idő van a klubban? Illetve mennyire van meleg? Dögmeleg, kellemes meleg, még elmegy meleg, vagy hűvös? Csak azért, hogy hogy öltöztessem Petikét. :roll: Meg magamat :wink:

Ilba csak nem hajat festet? :D :wink:

Hajrá Bubek! Hajrá Bubek! Kitartás!!! :lol: :wink: :lol: :wink:

Már én is nagyon várom a holnapot :wink:

Kép
mancs
 
 


Még vmi... Van ott vmi etetőszék-féle amiben tudom etetni Petikét? Mert ő még úgy nem tud ülni, hogy leültetem és szépen elüldögél, hordozó meg már nincs a kocsiban... :roll: :shock: Kinőtte.

Kép
mancs
 
 


Mancsi,
harisnya+body elég bent sztem.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Marci meg Livi a kis sárga dömperben szokott enni. :)

Nincs etetőszék.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus,
köszi, én pont így gondoltam, hogy harisnya+body.
Na a dömpert majd meglátjuk, hogy hogy tud benne ülni :roll:

Kép
mancs
 
 


Hali!
Már alig várom, hogy lássam Mancsot harisnyában meg bodiban :lol: :lol: :lol:
Mancsusz, nálam lesz egy hordozó a kocsiban, de amúgy megoldható kipárnázással is,.... Szóval ha kell én odaadom ha úgy jön vissza, hogy Noki még utazhat benne :lol:

Vuka, király ez a mágneses ötlet. Olyannyira hogy le is koppintom ha hasonló problémával szenvedek majd. Szóval beszabadultál a tömegbe és nem is vagy KO?! Látod, én a sok mebertől kapok idegbajt :twisted:

Eszti ez egy napsugaras röpke beköszönés volt :?

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Mivel Zoli tud Livizni, felajánlom, hogy fogom Petyát az ölemben, amíg eteted. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ja, azt már nem is írom, hogy előbb megint pisiltünk a bilibe. 8)

(Cool, nem, Zoli és én nem, csak Livi.) :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Nagyon-nagyon dühös vagyok :twisted: :twisted: :twisted: A gyereknek elkezdett folyni az orra :twisted: Mi a túrót csináljak???? Torta a cukrásznál..... Megőrülök :!: Egész végig imádkoztam, hogy holnapig kibírjuk. Na mindegy, megpróbálom holnapig kikúrálni :cry:
Vendég
 


Natasa,
köszi a hordozó felajánlást. Majd meglátom, milyen hangulatban lesz Petike, mert ha ellesz ölben, és úgy is tudom etetni, akkor nem kell behoznod. Egyébként, nagyon kultúráltan eszik, nem ken össze semmit maga körül :wink:

Gabus,
köszi, lehet, hogy igénybeveszem a segítségedet :wink: Én így nagyon bajosan tudom etetni, hogy fogom az ölemben, meg még kanalazom is. A kipárnázás nem tom milyen lenne, kis sajtkukac a fiam :D Csak készülj fel előre: harap, mint egy veszett kutya :lol:

Megfordult a fejemben, hogy most nekem szólt-e az, hogy harisnya+body elég, vagy Petikének :lol: De látom, nem vagyok ezzel egyedül :lol:

Bocs, hogy ennyit kérdezek, de én már csak ilyen vagyok. Szerintem alapos, Mbá szerint idegesítően körülményes :oops: :roll: :lol:

Kép
mancs
 
 


Szonjának boldog kerek hófordulót kívánunk!

Kép
mancs
 
 


Mancs, megértem Mancsbát :D De, mi max lapozunk ha nagyon körülményeskedsz :wink:
Tücsökmami, nem tudom más hogy van ezzel, de kizárt, hogy minden gyerek egészséges legyen. Ha meg simán megfázott akkor tudtommal az nem fertőz?!
Egyébként most szólok, hogy Szonja is szörcsög, de nem jön már semmi az orrából :? Sterimárrar meg anélkül sem. Csak a nyála, de az szüntelen.
Ha vki úgy gondolja, hogy maradjunk itthon szóljon, de gondoljatok Coolékra is :wink:

Köszi a hófordulós jókívánságokat.

Megyek pakolni.

Kép

Kép Kép
natasa1975
 
 


Mancsi,
az én kezemnek már mindegy, szétvágdosva, szétégetve...

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Lila felső kb 5 perc után lett ilyen :evil: És a nyálcsepp szüntelen az állán figyel. DE, nem látok ínydudort :roll: Akkor most hetekig folyatni fogja a cuccot?
És elnéztem,...nincs 7. fog :oops:


No, léptem!
Jó éjszakát nektek!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Jaj, mindig lemarad

Boldog 10-et Szonjamacinak!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Natasa, bájos, ahogy velem zsarolsz meg mindenkit, de nem gondolod, hogy így duplán motiváltak a többiek, hogy arra szavazzanak, maradjatok csak otthon Szörtyögő Szonjával?

Gabus, természetesen nem akartam olyasmit mondani, hogy nyilván ti pipiltetek bele a bilibe családilag.... mivel nem voltam itthon. Nézd ezt el nekem....

Kép Kép
coolasa
 
 


nem lesz meglepi... :cry: :cry: :cry:
nem tudtuk megoldani....úgyhogy elárulom: Jucus lett volna, ahogy Gabi is írta (ezúton kérdezem Gabi, honnan az csudából tudtad??????!!!!!!! :shock: Ennyire kiszámítható Bárcsak Bubek? :roll: (kistesóóóó??? ezt eddig nem mertem kérdezni, nem akartam lelőni a poént, szóval ha ezt Marcipapa halaná!!! Hűűűűű! Majd talán egy év múlva...talán-talán.....)

Akkor legalább hírek róluk: Jól vannak már betöltötte a 36. hetet, és összepakolta a táskát... :wink:
Szép nagy pocija van, és a végleges név: Bori. Mindenkit puszil, és azt ígérte még megpróbál szülés előtt bekukkantani, de aszonták uh-n neki a méhlepény állapotából, hogy nem januárban fog szülni, hanem dec végén valamikor, vagyis már bármikor indulhatnak. nna.


(hozzáteszem én már rendesen vajúdok itthon, kb 6 perces fájásaim vannak...de más semmi. nem kell aggódni, éjjel nem fogom megírni, hogy nma most indultunk a kórházba... :wink: )
Ez a mai utsó hsz-em.
A torták a hűtőben figyelnek, pogi is kész, szóval akár most is lehetne bulájt capni....de nem ettem bele semelyikbe...:lol:

Nahát akkor Na akkor viszlát holnap, jóccakát, szép álmokat, fényképezőket hozzatok!!!! Aksikat töltsétek fel! :wink:

Jut eszembe, Mancs, majd én is akarok fürdőszobai aksit nézni. Lécci, küldd el még nekem is. Köszi.

ui:
Szonyec, boldogságost!!!!

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Bubek,
nem sok variáció van meglepire, csak a kistesó, vagy egy rég nem látott anyuci. Legalábbis első gondolatra.
Azért ne szomorkodj, legalább megpróbáltad. Amúgy ez is annyira jellemző rád, hogy ilyesmikben sántikálsz. :D Egyem a lelked. :lol:

De ha már szóba jöttek a ketteskék, lányok, ki mikor? 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, te csak ne kérdezgesd, meg hozd szóba a ketteskéket, mert téged már eddig is sajnáltak a környéken lakók, képzeld mi volna ezután... ".... nahát, ez a kislány, elrontja az életét. Már a múltkor is mi történt, erre megint. Hát most mondja meg Mariskám...."

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool,
Te lökött vagy, azt én már rég tudom :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Gabi,
legeslegesleghamarabb akkor, ha Petike 3 éves lesz, és mennem kell vissza dolgozni. De lehet, hoyg még annál is később. Ha lesz egyáltalán. Nem biztos. Nagyon jól elvagyunk így hármasban. Csak olyan jó, hogy van az embernek tesója, akire számíthat, meg van kivel játszania... És néha én is vágyódom újra várandósnak lenni és icipici babát tutujgatni.... Nem mintha Petike olyan vén és hatalmas nagy lenne :lol: :lol: :lol: De vannak pillanatok, amikor egyáltalán nem vágyódom újra biz. dolgokra :oops: És Nektek mikor?

Jóccakát!

8)

Kép
mancs
 
 


Sziasztok!

Mindenekelőtt köszönöm a reggeli levelemre adott válaszokat, most már csak boldogulok. Cserébe egy infó, amit már múlt héten elfelejtettem mondani: A Fókusz könyváruházban a Rákóczy úton minden nap nyitástól 11 óráig minden könyvre (kivéve tankönyvek, szótárak) 20 százalékos kedvezményt adnak dec. végéig. Pénteken jól bevásároltam (főleg magamnak :oops: ) , így egy jó adag vámpíros könyv az egyik oka annak, hogy hanyagolom a netet. Na meg a net is hanyagolt ma, kb 10 napja van kábelnetünk, ebből nagyjából minden munkanap jöttek a házba és szerelték. Jobb esetben csak net nem volt, többnyire tv sem.

Adósságba maradtam válaszokkal, a kiságyról:
Gabus, te kérdezted, Benedek ágya gyárilag ilyen, picurkorában is le volt szerelve a rács felső része, s a felemelt matraccal oda volt tolva a nagyágy mellé, amikor már tudott forogni, frankón ki is gurult hozzám. Jó megoldás volt, csak Leventénél már nem fért oda a nagyágy mellé a kiságy, mert közben a dolgozószoba bútorzata beköltözöt a hálóba, abból lett Benedek szobája.
Cool, azt hiszem te meg a takarókra, plédekre kérdeztél: ennek két oka van, az egyik tényleg a melegítés, Benedek szobája egy jégverem a többihez képest. Az a baj, hogy az elsőn lakunk, alattunk nincs senki, ráadásul a kisszoba alatt egy árkádszerűség van, vagyis télen alulról is nagyon hül. Ráadásul ott a legnagyobb az ablak/beltér arány. Szeretnék majd a szőnyeghez illő, egész falat betöltő falvédőt felrakni, még nem találtam ilyet. Nagyon szemezek a patchwork falvédőkkel, csakhát az áruk.... A másik ok, hogy Benedek takarómániás, a múlt héten is vettem Leventének egy bébitakarót, de Bee addig hisztizett, míg az övé lett. Annyi plédet, takarót begyűjtött magának, hogy alig fér el tőlük.

S akkor jöjjenek a rossz hírek: mi biztos, hogy nem megyünk holnap szülinapozni. Még mindig vírusos alapon taknyol Levente, s szegénynek ehhez még 2 foga is jön, totál le van lombozva, egész nap csak az ölemben lenne. Benedek már jobban van, de a hétvégére én is kidöltem nátha+torokfájással. Így inkább bevásárlás címszóval a tömegeket fogom fertőzni, nem titeket.

Megyek, áztatom egy kicsit magam, bár Baboo biztos ébredni fog.

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Gabus,
én mindenkinek azt mondom, hármaskát a pekingi olimpiára :wink:

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Végre háborítatlanul ki tudtam magam áztatni!!!! Csak annyit akartam még:

Minden érintett kis- és nagykorúnak Boldog Szülinapot!!!!
(utólag és előre is, én már nem bízok a netemben)

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Szépen ellevelezgetek magammal, csak azt mondaná meg valaki, miért nem alszom?

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Sziasztok!
Bubek!
Húúúú,pont a napokban jutott eszembe Jucus,hogy ugyan mi lehet velük. :? Számolgattam,hogy már a vége felé járhat(persze az is megfordult a fejembe,hogy lemaradtam és már megszült :oops: ).Sok-sok puszit küldök Neki! :wink: És ezt :twisted: mert nem Dorka lesz. :lol:
Deeee,elsőre én is kistesóra gondoltam Marcinak. :wink: :lol: :lol:
Ha marad torta kérem fénypostán légyszi,légyszi! :lol: :lol:

Szonja!
Kép

Érintettek!
Gondoljatok a gyengénlátó topikosokra is akik nem tudják elolvasni a kisbetűs részt :!: :twisted: :twisted:

Amúgy fáj a torkom és este már Dominak is hőemelkedése volt. :evil: Az oviban már alig van gyerkőc és kolléga mindenki lebetegedett. :shock: Jó kis ünnepek lesznek betegen.... :roll: :evil:
Végül két kép amint Domesz gyurmázik a keresztszülőkkel. :wink: Pussz.Várom a talis képeket!Dia
Kép Kép

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Sziasztok!

Visszaolvastam, de elfelejtettem kicsoda micsodát is írt!

A tegnapi képek egyébként nem mind szülinaposak, csak a tortától indul, csakhát nem írtam hozzájuk kommentárt... ugye.

Dani nem volt hajl,andó elfújni a gyertyát, pedig gyakoroltuk 2hétig egy másikkal. Csonkig leégett, de egyszer fújta el csak, szóval sikerült, de mégsem. Inkább nézte:)
Hát ha én megvenném amit szeretnének, akkor az baj lenne! Gabi minden áron gyerek laptopot szeretne, de én tudom, hogy el van tévedve! Olyan jétékok (stratégiai, jelen pillanatban az Age of Mitologi) amiket szeret azon nincs, csak ovodásoknak való. Tudom Gabi is ovodás, de ő ezt nem hajlandó tudomásul venni és a felnőtt játékokat szereti. Apja hozott neki egy cd-t tele ovis játékokkal. 1x végigjátszotta az egészet, kb 1 óra alatt, hibátlanul, azt hozzáteszem és azóta a süllyesztőben van, tovább nem érdekli. A laptop is erre a sorsra jutna. Van, de minek?

A tegnapi nap az orvosról szólt. Először fülészet Danival. Semmit sem javult, a füle be van gyulladva, az arcüregből csöpög mindenféle (gyulladt) és tele van a feje. Azután háziorvos mindhárommal. Gergi még hurutos, Dani meggyógyult, Gabinak se hallani semmit, de még mindig zöld! jön az orrából. Jelen esetben jobb lenne, ha mindegyiknek átmosnám naponta többször az orrát, arcüregét. Ez elég macerás feladat, gyengébb idegzetűek lapozzanak. Fogom a sóoldatos fecskendőt (tű nélkül!) lassan belenyomom az egyik orrlukba és a másikon meg szívom kifelé... Kegyetlen módszer. Nem szeretik.

A hab a tortán folyt köv...

Kép
sasha
 
 


Szóval, a hab a tortán az volt amikor a háziorvosi rendelőben a sáros, a már megszáradt sáron elcsúsztam a Gergővel a kezemben. Alig bírtam megtartani az egyensúlyomat, de muszáj volt, mert a a fém ajtó széle vészesen közeledett a kicsi feje felé. Éppenhogy a haját súrolta, nem sokon múlt. Utána kb 5 pecig laig bírtam menni. Kis roma csajszi meg ott röhög rajtam. Jól felhomályosítottam olyan sasha módra, hogy mi a szitu, utána már nem röhögött.
Hazajöttünk én meg lefeküdtem a Dani ágyába és elaludtam, úgy, hogy ugráltak körülöttem, Danci szegény meg mellettem a fotelon ülve aludt el... hát most ő fogta az én kezem :lol: Mikor felébredtem, azt hittem be van görcsölve a talpam, de nagyon. Masszíroztam, próbáltam mozgatni... mikor rájöttem, hogy a rendelőben csúnyán megrándult. Annyira fájt, hogy nem bírtam ráállni, úgy bicegtem, ahogy kellett. Anyós jött vigyázni a gyerekekre és elmentünk az ügyeletre. Eltörve nincs, de az inszalagok csúnyán megnyúltak és még fog is fájni egy darabig. Rugalmas pólyába csomagolták a lábamat és nem szabad oldalra mozgatni a lábfejem, és felpolcolva pihentetni kéne...

hja!

puszi

Kép
sasha
 
 


Sasha:
nagyon durva, amiket írsz. fogadd együttérzésem


Lányok:
rajtatok múlik, megyünk-e. Bubek azt mondja, Marci miatt mehetünk, ő lábadozik. Gergővel az a helyzet, hogy folyik az orra, és tüsszög. Láza nincs, eddig nem köhögött. Szóval ha nem féltitek a lurkókat, megyünk, ha igen, nem. És nem sértődünk meg ha azt mondjátok, inkább otthon gyógyuljunk. A tortákat azért elküldjük.

Szóval gyorsan írjatok, mert Bubek 10 körül szeretne jönni hozzánk :lol:
Vendég
 


Tücsi, felőlünk jöhettek, Benyófinak is egy hete folyik az orra, de már alig, és nem volt beteg. Ennyi erővel mi is itthon maradhatnánk. De mi úgy döntöttünk, hogy mindenkit megfertőzünk. :wink:
Vendég
 


Peszti!!!! Hozod a tudodmiket? Mert akkor én nem hozom a tudodmimet....

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, viszem-viszem. :wink:
Vendég
 


Cool nekem is hozd a tudodmiket! :wink:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Azért Gergő kicsit betegebb. Biztos? Többiek?
Vendég
 


Vuka, épp most tettem el a tudodmijeidet. Viszont nem kellenek a te tudodmijeid, mivel a tudjukmijeim.... tessék? Nem érted? Hhhhhhhhhhhhhhh, kezdhetem elölről. SZóval a .........

Kép Kép
coolasa
 
 


Tücsi, bárhogy is erőlködsz, senki nem fogja azt mondani az ünnepeltnek, hogy maradjon otthon, és csak a tortát küldje maga helyett. Micsoda sci-fi ötlet 8)

Kép Kép
coolasa
 
 


Délután 14.10-kor ez lesz :lol: Kép
Vendég
 


Tücsi!
Bubek!

Nagyon boldog születésnapot az egy éveseknek!!!!!! Tudom milyen átélni minden egyes pillanatát a szülésnek, igaz, nálam ez Gabi első szülinapjánál volt a legerőteljesebb, intenzívebb érzés, de azért minden évben mostmár 3x fog ez megtörténni:)

Kép

Kép
sasha
 
 


Halihó!

Mi hazaérkeztünk és Petrát már vissza is altattam. Ilyet még életében nem csinált, úgy látszik nagyon elfáradt. Hiszen aludt kb 3/4 órát a babakocsiban hazafelé, és mikor hazaértünk fel is ébredet, de egy szó nélkül vissza tudtam altatni. :shock:

Ilba + A. még egyszer köszi szépen a fuvart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na megyek megnézem a tortákat mennyire viselte meg az utazás. :roll:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Ja még azt akartam mondani, hogy nagyon jól éreztük magunkat!!!
Bubek, Tücsi köszi a sok finomságot!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Kedves Marci és Görgőke!

Nagyon köszönjük, hogy Veletek ünnepelhettünk!

1 évesek: Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Benyó:
Kép Kép

Zsófi:
Kép Kép

Szonjec:
Kép Kép Kép

Petra:
Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?