Új privát üzeneted érkezett!

LÁnyok,

Segítene nekem valaki Melcsi kis képét megszerkeszteni? Elküldöm mailben a képet, a fejét kellene a képből kivenni és azt nagyítani 600x450-re.

Köszi előre is!

Puszi

KépKép
unique
 
 


Unique!
Szíves segítek a képben küld át a címemre. :)
Tündéri a kicsi lányotok.:)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Unique, Zsebike!
Köszi a kollektiv segitést! Én sajnos olyan fokon béna vagyok, még jó hogy a netet könnyü kezelni, mást nem tudok ezen a gépen. De lehet hogy megtanulok majd...
Unique!
Tényleg nem látszik a képeken a nagyi közönye. De sajnos ilyen képet én is tehetnék fel az enyémről... Nem is értem, hogyan tudják igy megjátszani magukat. Az enyém pont ugyanezeket sorolja egyébként, a fodrászt leszámitva :roll: Nem lehet, hogy titokban 1 az anyukánk? :lol:
Szegény Laurát nem irigylem a pupillatágitóért. A férjemnek minden évben cseppentenek ilyet a cukra miatt, és azt mondja, csip, ráadásul utána kb 1 óra, mire rendesen lát.
Laura nagyon szépen eszeget! De miket csinál?
Sajnos nem ismerek senkit Bián, ill. csak a Laciékat, de a barátnőjének még nincs gyereke, és folyton dolgozik is. Helyi ujság? Vagy nem hirdet valaki a rendelőben?

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 

 
 

Melcsi, Unique!
Kivágtam úgy a képet ahogy szerntem gondolotátok remélem jó lett. Visszaküldtem Uniquenak, ha nem jó szóljatok segítek.:)
Bocsi hogy csak most de sok dolgog volt és most jutottam ide.

Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Drága Lányok!

Olyan jó benézni hozzátok, szépen növögetnek a pocakbabák, már alig várom, hogy megszülessenek!

Zsebike, ugye milyen furán jó érzés amikor fociznak a hasadban? BAbaszoba készülget?

Unique, sajnálom LAurát a szeme miatt (annyira szép szeme van!!)., de igazából mi a gond? sajnos lemaradtam. Az én mamám egy tündér, bárcsak mindenkinek ilyen anyukája lenne! Nem lakik közel, de gyakran van nálink, most is, ezért tudok írni. HAnna nem jó alvó, gyakran felébred éjjel, szopival alszik vissza, elég fárasztó...

teszek nektek fel képeket:
Kép
Kép
Kép

remélem jót mosolyogtok rajtuk, mindenkinek sok szépet kívánok!

r.
renoka
 
 


Renoka!
Ebből a képből nem úgy néz ki hogy nem jó alvó. Még játék közben is elalszik hihi-

Az én anyukám is tündér rengeteget segítenek apuval együtt nélkülük nem tudtam volna végigcsinálni ezt a 9 hónapot ilyen nyugalomban. Sokat köszönehtek nekik.

Babaszoba. Hát igazából még a falra kell felrakni a cuccokat illetve a lámpájukat felszerelni (ez a héten meglesz) és elpakolászni a dolgokat mert most teli van mindkét kiságy a cuccukkal és akkor majd teszek fel képet.
Az apjuk mindig azt mondja jó így egyenlőre akkor enm akarnak kijönni hisz látják hogy nincs helyük. :lol:

Sokat gondolok én is rátok tavaszi babásokra hogy az első karácsony hogy a csöppök is ott lesznek a fa körül.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Renoka :D
mindig csodálattal néztem a babakocsiban nyugodtan szunyókáló gyerekekre, no meg az ilyen gyerkőcökre, akik játék közben elaldutak :D
számomra ez olyan elképzelhetetlen, az én fiaim babakocsiban és egyéb helyzetben sem igazán alszanak el :) csak ágyban max. autó, de ca. 1 éves koruktól rövidebb úton (értem ezalatt B.almádi-Bp. 1 óra...) nem :D

épp a minap láttam babakocsiban alvó ca. 2-2.5 éves forma gyereket :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi!
Nem vagy egyedül! Bár az enyém jó alvó, de babakocsiban nem alszik kb.4-5 hónapos kora óta. Most meg már eljutottunk oda, hogy utál benne lenni, jönne folyton ki, feszegeti Magát, bosszuból levetkőzik amiért korlátozva van a szabadsága meg ilyenek. Horror a séta, pedig télen is kell a levegő, menni pedig még nehéz azért kint az utcán.
Renoka!
Gyönyörü kicsi Hanna! Kis szőke nyuszifül! Hát nem látszik Rajta, hogy rossza alvó lenne... Nagyon aranyos!
Zsebike!
Még ne is pakolj ki a kiságyakból, igaza van az uradnak!

Bizony ez a Karácsony olyan más lesz a babákkal!
Tegnap elmentünk fénynézőbe a Camponába, Emese teljesen elalélt a gyönyörtől. Forgatta a fejét körbe-körbe, mutogatta a sok csillogó mindenfélét, mondogatta közben, ápa,ápa (lámpa). Szabadon engedtük, futkosott nagy sikongatások közepette, Apja alig érte utol. A hirdetőtáblák alatt bujócskát játszott, a kirakatokat szépen végigtapicskolta, és nem értette, hogy miért nem tudja megfogni amit lát. Megnéztük Mikulást is a rénszarvasokkal, mozgó gyönyörüségek, alig tudtunk továbbmenni. A séta végére megállapitottuk, hogy igen fárasztó kikapcsolódást választottunk magunknak, de Pörikét teljesen boldoggá tettük. Majd két ünnep között elmegyünk még, hadd örüljön megint.
Kiváncsi vagyok mit szól az itthoni ünnephez majd. Már feldiszitettük a lakást, meggyujtjuk minden vasárnap az adventi koszorut, énkelgetünk, szóval érzi hogy történni fog valami. Én még nem csomagoltam be az ajándékokat, de szerencsére már megvettem mindent, csak a fa hiányzik.
Ti hogy álltok Lányok?

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


hello lányok,
hát ez őrület, hogy nem hisztek nekem:-). pedig ez a gyerek nem alszik. Na igen, a képen kidőlt, mert természetesen akkor sem volt hajlandó ágyban aludni, tologatás közben beájult. Igazából az a gond vele, hogy elalszik és nagyon gyakran felébred és hajszálon múlik, hogy visszaalszik vagy ordítás lesz belőle. Most éjjel is ez volt. Fél 9-től fél 11-ig aludt,. majd felébredt és fél 1-ig nyomta. Nem sírt egyfolytában, de nem tudtuk visszaaltatni, nagy nehezen fél egykor elaludt, de 5-kor már keltünk! És ez így megy szinte minden nap.... Én már majd' mindent kipróbáltam (felvesz/letesz, sírni hagy, simogat, ringat, szoptat, jól megetet, kifáraszt stb.) Mindig ugyanaz a vége. Felébred és vagy visszaalszik szopval vagy ébred a család.

Melcsi:-) klassz lehetett Emesével a Campona-járás, kis szívével neki még minden annyira ragyogás, édes lehetett.
amúgy, most vettük meg a fát, szóval lassan minden meg van. Mi elutazunk Ausztriába 6 napra az ünnepek után, most először fog Hani máshol aludni (nem aludni...), kíváncsi vagyok mi lesz.

Zsebike, ráértek, nekünk is kb. 2 héttel Hani születése előtt állt össze a szoba. Te jó Ég, nem is olyan sokára anyuka leszel!!!!!!!!!!!!!!! azaz már most is az vagy:-)

Orsi:-) hogy vagy? Nincs nektek lányok UH képetek a bébikről? Tegyetek fel, úgy szerettem nézegetni.

puszi

r.
renoka
 
 


Renoka,
tündéri kiscsaj Hanna, az alvós kép nagyon cuki :)

Zsebi,
most néztem, hogy már majdnem 30 hetes vagy :shock: Úgy rohan az idő, mindjárt megérkeznek a kis kölyökgólyák :lol: Nagyon izgulok ám értetek! ÉS amint kész a szoba, kérjük a képeket!

Unique,
még mindig tüneményes a kiscsaj :D

Melcsi,
nekünk nincs sok időnk készülődni, de az ajándékok már megvannak, csomagolásra várnak. A fát is megvettük, kint pihen az erkélyen. A cégemnél 22-23-án van a karácsonyi buli, 23-án éjjel kell elkészítenünk mindent. Hát majd igyekszem nem elaludni csomagolás közben :wink: Meg jó lett volna az új lakásban karácsonyozni, de talán majd farsangra beköltözünk :roll:


Ígértem képeket Andorról, íme:

Kép

Kép

Kép

Kép

Lara

KépKép
lara77
 
 


Renoka :-) Kicsi lányod gyönyörű! A nemalvással meg együtt érzek veled, hiszen Dani is pár hete felébred hajnali 1 körül és 2-3 órán keresztül szórakoztat. A vége felé már olyan álmos, de nem tud elaludni sehogy. Én egyenlőre úgy oldottam meg, hogy a délutáni alvásakor én is alszom.
A járgány is csuda klassz. Hol vettétek? És mennyi volt?

Melcsi :-) ugye milyen édesek, amikor rácsodálkoznak a fényekre? Mutogatnak a kis ujjukkal, csillog a szemük és vigyorkáznak.
Nálunk ajándékok meg vannak, fa még nincs és holnap küldöm el a képeslapokat is.

Orsi :-) Nálunk ha hamar el akarom Danit altatni délután, akkor beteszem a babakocsiba. El sem érünk a sarokra (kb. 50 m.) és már alszik is. Persze ezt most télen nem tudom megtenni, mert mire kihámozom a sok ruhából, felébred. Viszont nálatok jól alszanak éjjel. :-)
Jól vagy? Pocakod növöget? Rosszullét múlóban? Fiúk tudják már a néni bácsi különbséget? Épp tegnap láttam egy nagyon hosszú hajú férfit és rögtön te jutottál eszembe. Még jó, hogy Dani nem mutatott rá, hogy néni. :D

Unique :-) Laurának nagyon szép szemei vannak és hatalmas pillái. A szemcsepp miatt ne izgulj, meg sem fog kottyanni neki. De az is lehet, hogy nem is kell a köv. vizsgálathoz. Nekünk is vinni kellett Danit 6 hetesen (tágítás, bevilágítás), majd mondták, hogy 1 évesen is vigyük, ugyanígy megvizsgálják. Most nem kapott tágítót, csak ölemben ülve belenéztek és megállapították a dioptriáját. 2 évesen kell újra mennünk.

Nyugtassatok meg, hogy lesznek még nyugalmas időszakok Dani életében! Pár hete mindenhová eltolja a székeket, feláll rájuk és amit eddig nem ért el, azt most igen. Már feljebb nem pakolhatunk!
Jelenleg a mosogató a sláger, állandóan pancsizni és "moso"ni akar.
Kép
Mamával mosogat

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Lara :-) Igazi kisfiú Andor. Olyan kiskópés. :-)
Dani legtöbbször már meg tudja értetni velünk, hogy mit szeretne. Ha nem megy szavakkal, akkor megmutatja. Gondorom Andor is ilyen.

Azért nekünk is van huncut mosolyos képünk.
Kép Kép

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Sziasztok,

Húú, mennyi gyönyörű fénykép :):):):) Nem is tudom hol kezdjem :)

Unique,

Laura hatalmas szemeivel biztos nem lesz semmi gond, ilyen gyönyörűeknek nem lehet bajuk :) A barátnőm kisfiának a szemébe is cseppentettek már kétszer ilyen tágítót, hát nem mondom hogy mosolygott a kissrác de túl lehetett élni...reménykedjünk hogy nem is lesz rá szükség !

Renoka,

Hanna baba tiszta 'pufók angyalka' kinézetű :):):):) Alvásban sorstársak vagyunk !!! Máté sosem aludta még át az éjszakát, de az elmúlt másfél hónapban extra rosszul alszik, van olyan hogy óránként felébred, de 2 óránál többet tutira nem alszik egyhuzamban....mi cumival altatjuk vissza, de nem mindig sikerül, olyankor szopi és/vagy séta van.... hajnal 4-ig én kelek hozzá, utána pedig az apja.....most a fogára fogjuk.....
Mindenesetre örülök hogy írtad hogy mindent kipróbáltál, mi is sok mindent a sírni hagyáson kívül, és semmi nem jött be....
Olyat is olvastam hogy a kúszás-mászás miatt alszanak ennyire nyugtalanul.... nincs más hátra mint reménykedni hogy egyszer kinőjük ezt is :(

Orsi,

Az enyém délután csak a babakocsiban alszik el....ez azért szuper, mert igy esélyem sincs hogy én is tudjak aludni :( Na jó, nem mindig, ma például el tudtuk altatni sétával is....

Lara,

Andor mosolya még mindig szívdöglesztő !!! A képek a bölcsiben készültek ? Nagyon szuper játékok vannak !! Sajnálom hogy csak jövöre lesz a költözés....drukkolok hogy mihamarabb sikerüljön !

Woodi,

Dani és a mosogatás ??? Nagyon jó férj lesz belőle :):):) Úgy látom szereti a konyhát :)
Megnyugtatlak, szerintem nem nagyon lesz nyugalmas időszakod a következő 18 évben :)
Már másfél éves a kissrác, pedig még úgy emlékszem mikor a hiperstimud miatt izgultunk.....


Ajándékok nálunk még nincsenek mind meg, 1-2 hiányzik, de a fa már megvan......úgy döntöttünk, hogy egy kisebbet veszünk idén, amit asztalra tudunk tenni, hátha akkor nem rántja magára Máté :):):) Eddig mindig relatív nagy fánk volt, jövőre majd megint nagy lesz.....
Azt hiszem az ünnepek tiszteletére Máté fel fog állni, ma már egész nap a lábamon és minden megkapaszkodható helyen gyakorlatozott..lehet hogy csak újév lesz belőle, de akkora biztos :)

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Csak hogy mi se maradjunk ki a képekből, egy pár friss fotó .....

Játék közben
Kép

Segít a kipakolásban
Kép
Amig anya csomagol addig és is elfoglalom magam
Kép

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Lara, Woodi, Kriszta!
Tüneményesek a kicsik. És tényleg hihetetlen hgoy tavaly ilyenkor még mind a pocakban volt. :)

Lara, Reno!
Ígérem ahogy lesz valami helyzet a gyerekszobában fotozóm. Most fejezi be éppen a párom a babaágyakat. :) Az ágyneműtartó még hiányzott. A lámpájuk pénteken lesz felfurva addig szeretném megcsinálni hozző a felhőket a mennyezetre és akkor talán két ünnep között tudok egy fotot dobni a birodalomról. :)

Teszek fel egy pocak képet:

Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Tündériek a képek!!!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Wow, Zsebi, hatalmas ez a pocak :):):):) Hogy viseled ? Remélem karira nem kell nagy főzőcskézést csapnod ! Pihenj sokat és csinosítgasd a szobát !! Mindjárt érkeznek a picik......annyira izgi !!

Képzeljétek, tegnap céges karácsonyon voltam, és este apa altatta Mátét, igaz még fürdés előtt szopiztunk egyet, de simán ment utána nélkülem az alvás :):):)
Úgy örülök :):)

Ja, és ma reggel már megjelent a negyedik fogacska is felül középen :):)

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kriszta, Lara, Woody!
Milyen gyönyörü férfipalánták vannak itt! Legalább válogathatunk Emesével a szivdöglesztő pasik közül :lol: Bár megmondom az őszintét, nekem, mint anyósjelöltnek, a házias jön be :wink: Ám a pakolós sem rossz, belőle is bármi lehet még. Na de a mosolygós, az levenné a lábáról a lányomat egyből :oops:
Renoka, Kriszta!
Nem irigyellek Benneteket az éjszakázás miatt. Én még megusztam eddig mindig, és csak remélni tudom, hogy a jó hagyományokat folytatjuk majd... Bár nálunk az éjszaka az tabu, van néha, hogy kicsit felébred Emese, de olyankor rögtön közöljük Vele, hogy éjszaka van, aludni kell, és nincs ellentmondás...
Figyelj Reno, lehet, hogy a kimozdulás jót fog tenni Haninak, lehet hogy meglepetésében elfelejti a bagolyéletet.

Én már mindent megvettem, beleértve a kaját is, épp holnap panirozok, aztán be a mélyhütőbe. Csak a hal maradt, szombaton megveszzük, és kis időt életben tölt majd, hogy elbüvölje Pörit, aztán Máté legyilkolja és konyhakésszé varázsolja nekem. A fa is megvan, mi továbbra is nagyot vettünk, és reménykedünk, hogy pár napig épségben disziti majd kies otthonunkat. Ha nem, akkor ugy jártunk :lol:
A leány már fut...

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Woodi,
nekem a legjobban az utolsó csibészke kép tetszik, persze mindegyiken nagyon édi Dani, de ez az utolsó :D :D :D
Andor is magyaráz már rendesen. Már nagyon szépen összefüggően kér enni: ami=hami...oda (és beszalad az asztalhoz, hogy tegyem le)...úgy (dícséret, hogy rendesen letettem)...egyet (egyet veszünk ki a tányérról)...ham (bekapja a falatot) :lol: :lol:
Tök cuki! És már nagyon szépen köszön, hogy szia. A legújabb szavacska pedig: csicsa=csitt-csatt, na ez nem túl pasis :lol:

Kriszta,
Máté kishaver tüneményes, mint mindig :D
Bölcsis játékok, igen, nagyon jól felszerelt ez a családi napközi. Időközben felvették Andort az önkörmányzati bölcsibe is, januárban megpróbáljuk, de ha nem tetszik neki, akkor maradunk itt. Ez a napközi nagyon szuper, csak elég drága és ezt hosszú távon a lakástörlesztés mellett nem nagyon bírnánk, sajnos. De ha nem jön be neki az önkormányzati, akkor valahogy kiköhögjük, mert erőszakot venni nem szeretnék rajta.
Költözés: :evil: :evil: :evil:

Zsebi,
gigantikus a pocid :lol: Hú, úgy szeretnék én is újra pocakos lenni, már olyan nagy fiú Andor. Én majd csak január 15-től leszek újra netközelben, addig sajna lemaradok a szobafotókról, de akkor majd bepótolom.

Melcsi,
Andor köszöni a dícséretet :D

Lányok,
mindenkinek nagyon boldog, békés karácsonyt és boldog új évet kívánunk!

Kép

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lányok!

Békés, boldog karácsonyt, örömökben gazdag új esztendőt kívánok.


Kép

Timi
latimi
 
 


Sziaszok LÁnyok,

Zsebi :)
Nagyon szép a pocód! Már nagyon várod a nagy napot, ugye? :) Milyen más így a Karácsony... 2 éve kicsit pityeregtem Apa vállán, hogy nincs baba... Tavaly boldogan sugároztam, hogy a pocómban van... És idén? Szaladok Laura után, hogy ne rántsa le a díszeket... Változnak az idők! Zsebikém, ne haragudj, nem kaptam meg a képet, amit küldtél! Elküldöm Neked priviben a mail címemet, jó? Lehet, hogy nem volt jó...

Melcsi :)
Nagy szám lehetett Emese a Camponában! Olyan kis tündérke! Még mindig várja a kis testvér érkezését? Hogy vagytok?
Bébiszitter fronton leálltam kicsit, de januárban újra a kezembe veszem a témát :)

Reno :)
Én elhiszem, hogy nem alszik Hanna. :) Persze ettől Nektek nem lesz jobb... Eszik napközben eleget? Megvan a napi ritmus? Laurának akkor kezdett jobb lenni az éjszaka, amikor "feltöltődött" és rendesen evett kanalasokat is...
Mindenesetre kis tünemény a képeken! Na meg az a fehér fürdőköntös! megzabálom mindjárt! Ausztriába hova mentek? Wellness?

Woodi :)
Biztos kell a tágító, már meg is vettem neki. januárban kell visszamenni a dokihoz, ha nem javul meg. De akkorra már be kell neki cseppenteni. Reméljük a legjobbakat :(

Kriszta :)
Fantasztikus kispasi a fiad! Olyan kis életrevaló! Az alvást esetleg jól megregulázott napirenddel lehetne kicsit kontrollálni, mit szólsz hozzá? :)

Lara :)
Nagyon édes Andor! Kapja még az antibiot? :(


Puszilok mindenkit, nagyon boldog, békés ünnepeket kívánok sé boldog új évet! (esetleg új babákkal :oops: )

Puszpusz

KépKép
unique
 
 


Lányok!

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok. :)

A csemetékról pedig vároma karácsonyi képeket!


Kép

Unique!
Megnézem mert elvilg én azt csakválaszként küldem vissza szóval elvileg jónak kellett volna lennie nem értem. Megpróbálom mégegyszer jó?

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Kedves Lányok!
Mindenkinek ezuton kivánok boldog, békés Karácsonyt (a futóknak nem lesz olyan békés :lol: ), csengessen az angyalka és mindenkinek azt tegye a fa alá, amire legjobban vágyott!
Puszi

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Sziasztok,

Csak gyors bekukk....,

Mindenkinek nagyon Boldog és Békés (:)?) Karácsonyt kívánok, sok-sok szép ajándékkal és örömteli babavárással vagy baba után rohangálással :):):)

Két ünnep között még jelentkezem...

Puszi,

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Sziasztok


[/img] Kép Mindenkinek - kicsiknek és nagyoknak is (bár megkésve) de Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánunk!!! Erika és kis családja

Milyen sok szép babát látni itt, gyönyörűek mind!!!!!!!!

Zseboroszlán - gyönyörű írigylésre méltó csini pocakod van!

Megszeretném kérdezni hogy 1 11 hónapos babának nappal mennyit kéne aludjon? Mert az én kis drágám nem igazán akar aludni, az ok hogy ha reggel 7-ig alszik akkor délelőtt már nem akar aludni, de ebéd után is úgy alszik el sokszor, hogy rajtam, és amint kísérletet teszek arra hogy a helyére tegyem már fel is kellt, de pl. ma elaludt a saját helyén - de 1 óra múlva már fenn is volt, és nem volt hajlandó még velem (rajtam v. mellettem) sem vissza aludni. Az esti elalvás az még mindig OK (este 7 és fél 8 között el alszik a vacsi- tápi közben), és reggelig alszik, de mostanában a fogacskája miatt általában 1x felkell, és ilyenkor is vagy sikerül vissza rakni a helyére v. van hogy csak velem a nagy ágyban hajlandó aludni - és ilyenkor kb. reggel 7 - fél 8-ig alszik(unk) is. Ilyenkor normális hogy nem akar aludni, v. én rontottam el de nagyon.
Egyébként már jön a 6. fogacskája, és ha fogjuk a kezét már jóformán rohan, de kapaszkadva is már gyönyörűen megy, és meg is áll kapaszkodás nélkül kb. fél-1 percig.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika!
Már Ákosod is mendegél? Milyen nagy fiucska! Nem raksz fel képet? Csak hogy bővüljön a választék, avnnak itt még lányos mamák :lol:
Hát az alvás már csak ilyen, átszokott Ő is a napi 1x alvásra, ha 1 óra, akkor annyi, de örülj, hogy legalább az éjszaka békében telik! Talán meg kellene próbálni nappal határozottan közölni, hogy most alvás van, és ne sirj, mert nem foglak kivenni, ebben a korban már eléggé értenek, és ha meg is teszed, amit mondasz, akkor 1-2 nap után szerintem bele is törődik, és aludni fog szépen.

Lányok, a karácsonyfánk meguszta Pörit! Képzeljétek, odamegy, megsimogatja, megnézegeti az Ő mélységébe tett törhetetlen diszeket, aztán folytatja megszokott tevékenységeit. Kapott 1 olyan sátrat, amiből kiáll 1 henger, tehát mászásra alkalmas, abban tölti ideje jó részét, ott huhog, meg bujócskázik. Már rájött, hogy én sose fogok beférni, igy aztán hivásra ki se jön belőle :lol: De Apával jól elücsörögnek odabent :lol: Nagy a boldogság.
Kinél hogy telet a Karácsony?

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Sziasztok

Melcsi
alvás: közlöm én vele hogy alvás meg minden, de olyan kétségbeesetten tud szegénykém sírni és potyognak a nagy krokodil könnyei, és én halálosan imádom, és nagyon nagyon utálom ha sír, így sajna sokszor nem is hagyom hogy sírjon, csak ha nagyon muszály, de sajnos alvásnál mindig megsajnálom,

Milyen aranyos lehet Emese ahogy simogatja a fenyőfát. Nálunk inkább majdnem szétszedte, amikor az apja felemelte, (mi még kb. 1,5m-est vettünk és a Hi-fi tetejére raktuk), nagyon tetszett neki - tátott szájjal nézte, kapott mese könyveket (érdekes de ha mesélek neki nem érdekli a dolog (az éneklést szereti, csak az a baj hogy én nem tudok énekelni), de szereti megenni a könyveket), kapott még 1 mozdonyt amit ha tologat akkor zenél, illetve ha a nyíllásokba helyezi az oda illő alakzatokat is, és kapott 1 hasonló krokodilt is, és még előzetesként a szülinapjára 1 dömperszerűséget - nagyon szereti tologatni, ja és az uncsi tesóméktól állítólag 1 lábbal hajtható autót is kap, csak ez még nem ért ide,

Sziasztok

Erika

Ui: Melcsi - ahogy tudok (a párom is kell hozzá) rakok fel képet

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika!
Az van, hogy az utcán is megsimogat miden bokrot, cserjét már hónapok óta, aztán lehet hogy a fát is valami hasonlónak véli :lol: De továbbra is kitartóan simogatja.
Ma délelőtt végre kiszortiroztuk a játékokat, elraktuk a csörgőket meg a babajátékokat a kistesónak. De mire összesezdtem, Ő már pakolta is kifelé nagy lendülettel, ugyhogy még nagyobb volt kezdetben a zsibvásár, mint a rendrakás elején. Aztán nagy nehezen sikerült elpakolni :lol: Most egész rendesen néz ki a játékossarok, főleg mivel alszik :lol:
Az alvással legalább legyél 1 kicsit szigorubb, mert a fejedre fog nőni teljesen(vagy már megtette :wink: ) Nem lehet mindig ugy táncolni, ahogy Őfelsége fütyül :wink: Biztos lehetsz benne, hogy nem fog reggelig orditani.
Emese már leszokott a könyvevésről, már lapozza.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Sziasztok

Melcsi
most a napokban képzeld, ebéd után berakom a helyére, én mellé a nagy ágyra fekszem énekelek neki 1-2 dalt és 5 perc után már alszik is magától, igazhogy ellentétes irányt vesz és a takaró tetején alszik, de magától, sajna csak bő 1 órát.
Húúúúú akkor már jó nagy a kicsi lány hogy segített elpakolni a kistesónak a játékokat.
Milyen édes lehet mikor simogatja a növényeket. Nálunk ez még csak a virágok főleg a yukka-mat tépte meg jól.

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Nagyon boldog 2007-es évet kívánok mindenkinek.

Aki kistesót szeretne kívánom hogy a következő esztendőben sikerüljön. :)

Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Nagyon boldog, sikerekben gazdag új évet kívánunk mindenkinek!
Kívánom, hogy úgy váljon valóra mindenki álma 2007-ben, ahogy az enyém valóra vált 2005-ben :lol: És 2006-ban :lol:

1-2 kép Karácsonyról:

Kép

Kép

Kép

Puszi

Zsebi :)
Nem jött át a mailed :( Elküldtem a címemet priviben, megkaptad? Puszillak!

KépKép
unique
 
 


Unique!
Küld már el mégegyszer az eredeti képet mert nincs már meg nekem. És akkor küldöm ok?

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


egy kis Szilveszteri móka :)
ma quiche-t készítettünk a fiaimmal
Kép

Levi a tésztába ezt szerette volna rátenni:

Kép

ha nem ismernétek fel :D ez gumimaci+ tejföl+mazsola+aszalt meggy + mandula..... valahogy nem vitt rá a lélek, hogy ezt megsüssük :)
de neki mind1 volt, ő elkezdte kanalazni :)


a végén így nézett ki a tetthely:

Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek Kicsiknek és Nagyoknak és a Pocaklakóknak is Nagyon Nagyon Boldog Új Évet Kívánok!

Erika és kis családja

Sziasztok

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok,

Minden Babának és Mamának nagyon Boldog Új Évet kívánunk !

Kriszta és Máté

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Orsi,

Levinek elég egzotikus az ízlése :):):):) És végül milyen lett a quiche ?? Én nagyon szeretem, főleg a lorraine-t és a spenótosat :)
Amúgy meg jó sok türelmed van hozzájuk, hogy igy alkothatnak a konyhában :)

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kriszta :D
póréhagymás, sonkás :D
de a sonkakocka ca. felét is megették szeletelés közben :D :D :D

főzni kell, sokat vagyunk hármasban, így ilyenkor ez a jó megoldás nekünk :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Mindenkinek, kicsiknek, nagyoknak, babásoknak, uj babára vágyóknak boldog, sikeres, egészséges Ujávet kivánok sok szeretettel!
Orsi!
Szenzációs képeid vannak! Levi nagyon kreativ :lol: Mióta teszed Őket a konyhaasztalra? Máté anno én is sokat felültettem, csak már nem emlékszem, mikor mertem feltenni. Mert az a helyzet Emesével, hogy nagyon izgága, tuti leugrana... De nagyon érdeklődik a konyhatechnika iránt. Kirámolja a szekrényeket, majd fog 1 Neki tetsző edényt, bele a tekerős sajtreszelő nyomórészét, és azzal kavarja az ételt :lol: Csak az a gáz, hogy a sajtreszelő másik részét már elkavarta :lol: Nem találom...
Unique!
Lehet hogy elmaradtam, de olyan ritkán irsz. Laura forgolódik már?
Köszönöm az ujévi jókivánságot, és én is kivánok Neked ezuton minden jót szépet és boldogságot erre az uj évre, mely szerencsére primszám (de az utolsó számjegye legalábbis biztos), és csak jót hozhat!
Erika!
Ugy látszik, ezek a fejlődés fokozatai. Emese is botanizált még pár hete, sőt meg is kóstolta a virágföldet, de próbáltam elmagyarázni Neki, hogy az hasznosabb a virágok gyökerén, igy az érdeklődése a növények felsőbb rétegei felé fordult, őszt játszott néhány napig, majd rádöbbent hogy a becézgetés az mégiscsak nőiesebb mint a gyilkolás, na azóta cirógatja a szobanövényeimet. Neki az anyósnyelv (Sansavera) a kedvence :D
De talált ujabb ennivalót: ez a popsikrém :roll: Módszeresen ellopja pelenkázáskor, bravurosan kinyitja és már eszi is.
Pöttyöm december 30-án érezhetően megmozdult. :D

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Melcsi :D
ca. 2 hónapja. előtte ill. most is még jópárszor (pl. ha tele a konyhapult) akkor fellépővel nyomják:D

a popsikrém szuper dolog. enyimek 1 doboz sudocremet kentek szét ca. 1 éve a szobájukban.... no comment :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


NVikinek megszülettek a Babók aki még nem hallotta a nap hírét a Babávór topikon vannak képek.

FArkasok J
farkasok
 
 


NVikinek hatalmas gratula!!! Jó egészséget és sok tejcit kívánok! :)

Melcsi :)
Köszi, hogy hiányoltál! Dec 30-án írtam utoljára. Vannak képek is :wink: Jól vagyunk, nincs semmi különös. Kezdek belesüppedni a depimbe (=állandó itthonlét), de még mindig jobb, mint egyfolytában mászkálni a gyerekkel, utána meg szívni az orrát a porszívóval :cry: Sajna az a tapasztalatom, hogy főleg ebben az iszonyúan meleg időben, hamar össze tud szedni egy kis orrfolyást...
Te jól vagy? Ne haragudj, hogy nem csináltam ég meg a képet Neked, az én hibám, azóta nem tudtam elküldeni Zsebinek a képet újra. Egyszerűen vagy nem az a gép van bekapcsolva, amin megvan, vagy elfelejtem, vagy tele vagyok melóval... Kérlek, ne haragudj rám!
Laura már régóta forgolódik össze-vissza meg kúszik ezerrel. Nehéz utólérni. Nagyon hamis: ha el akar érni valami tiltott dolgot (pl. számítógép kikapcs gomb), akkor megközelítni, majd ha látja, hogy figyelem, akkor eltérül másfele, de közben figyeli, hogy figyelem-e és ha egy pillanatra lankad a afigyelmem, akkor irány a gomb! Kis nyavalyás... :) :) Olyan okosak, már most! Hihetetlen! És persze megy a kukucs ezerrel, eltakarja a szemét, majd vissza és akkor nagy kacajok közepette kukucs Anya van.
Még nem ül magától, csak segítséggel, támasztékkal. Állni sem állt még fel magától, de segítséggel jól tartja magát és nagyon élvezi.
Bekönyörögtem magam a Heim Pál szemészetére, jövő héten megyünk.
Még 4x szopizik egy nap, reggel csak tejcit kap, tízóraira a gyümi után szopizik, ebédre nincs szopi, uzsonnához gyümi után szopi és este a pép után még szopizik elalvás előtt.
Most akarom 9 hónaposan átállítani a 3x szopira. De ő szopizna többször is, és tejem is lenne elég, de azért a végtelenségig nem szeretném szopiztatni őt. Nagy dilemma...
Azt hiszem ennyi, dióhéjban. Rólam: pajzsmirigyemet beállították, ennek hála megjött a menzim (hiperbrutál).
Dolgozgatok még,de visszavettem a tempóból, mert rájöttem, hogy egyik cég sem érdemli meg, hogy az összes szabadidőmet rá pazaroljam el. Játszom a nagylánnyal napközben és közben állandóan jár az agyam, milyen programot csináljak neki amitől kifárad :)

Na, jó sok lettem! Írj Te is, mi van Veletek! Mostanában nem írsz Pöriről... :(

Puszi

KépKép
unique
 
 


Egy kis segítség kellene:
Laura mr pohárból iszik (inna), nem csőrösből, hanem rendesből. De az a baj, hogy mintha nem szeretne inni (rá van szokva a cicire...). Ez nem jó, mert most még OK, hogy szopizik, de mi lesz, ha már nem szopizik annyit... Kellene innia (játék közben, pl. ha kimelegszik, megkínálom teával, én főzöm minden nap: csipkebogyó+hársfa keverék), de nem kér.
Mit lehet tenni?

Puszi

KépKép
unique
 
 


Kedves Unique!
Persze hogy olvastam a tavalyi üzit is, meg a képeket is láttam! De nem irtál sokat Te sem!
Gondoltam a depit... Nem tudod kimozditani a helyzetet? Akár hirdetést is feladhatnál, vagy körülnézhetnél a neten, biztos van Bián is aki vállal ilyesmit. Annál is inkább, mert Laura kezd veszélyes korba jutni, tulságosan fog ragaszkodni Hozzád lassan, kellene néha 1 kis elszakadás... Neked pedig különösen, attól hogy anya vagy, jogos az igényed 1 kis saját szabadidőre. Mondom ezt én, aki Pöri születése óta holnap megyek először fodrászhoz :oops: De ez más téma, engem teljesen boldoggá tesz az itthoni tötyögés Vele.
Eljöhetnétek megint! Édes lehet Laura, olyan gyönyörü, ki sem nézni Belőle a betyárságot. De ismerem jól az angyali arc mögé bujt boszorkányt, nekem is van 1 belőle :lol:
Az, hogy "nem mászkálsz" azt ugy kell érteni, hogy folyton otthon vagytok? De azért kiviszed levegőre a hölgyet, nem? Az mindkettőtöknek kéne!
Kicsit filóztam ezen az orrfolyáson... Szerintem nem kéne lennie ennek. Mit mond a gyerekorvos? Pláne hogy szoptatsz, az állitólag adja a védelmet... De sok mamitól hallottam ilyesmit, a szopi ellenére. Én ne kiabáljam el, de Pöri egyáltalán nem beteges, a náthák kivétel nélkül fogjövés idején fordultak eddig elő, pedig nekünk nem jutott sok tejecske.
Ivásról: meg kéne próbálni a cumisüveget, mostmár nem lesz belőle probléma :wink: Aztán ha ugy sem kell, akkor biztos elég Neki, amit szopik. A peluson ugyis látod, hogyha mindig van pisi, akkor nem fog kiszáradni.
Beállitották a pajzsmirigyedet? Akkor lehet hogy jön a következő bébi? Bár lehet hogy egyelőre nem lenne tul jó ötlet, a rossz érzéseid miatt... Még kevesebbet tudnál kimozdulni...
Ámde Laura lassan abba a korba ér, hogy lehetne vinni társaságba, zenebölcsi, vagy akár játszóház pár hónap mulva.
Nálunk pont a baba miatt sajnos ez kimarad egyelőre. Dezső nem szivesen enged mászkálni, merthogy ki-be pakolni Emesét, cipelni, meg hasonlók, szóval csak kisérettel megyek emberi helyekre, illetve babakocsival gyalogolunk amig birom. Mindig szólnom kell, ha el akarok indulni, mert akkor feljön Pöriért, meg hazajövetelkor is felcipeli, ami azért már sokkal könnyebb, mert a hölgy a fenti lépcsősort felmosva, egyedül mászik fel, közben biztatja Magát: egy-tettő. Lefelé mindig megállnak a boltba Apával, egy kis hintalovazásra, mert árulunk azt is, egyből veszi be a boltba a kanyart és klaffog már előre :lol: Amikor hazaérünk, hangosan elekzd kiabálni Apának: Atta-Atta! Tegnap senki nem volt itthon, egyedül másztunk haza, akkor is mondta a magáét, elégedetlenkedett, hogy nincs kiszolgálás, kézenfogva másztunk fel a boltig, mert csak felül engedem önállóan.
Nagyon nagykislány lett, folyton csacsog, elképesztően betyár, mindenből viccet csinál, és bizony hiszti is van nálunk, ha Ő akar valamit, én meg nem... Két dudás egy csárdában. Mindent megért, szoktam tesztelni, pl. hozzon ide valamit, vagy adja oda Apának, ilyesmi, és szépen meg is csinálja, ha akarja! A földre mindig leküldöm, ha leesik valami, azt imádja felszedni, végülis Ő van közelebb :lol:
Észrevette a TV-t is, Máté az ünnepekben sokszor bekapcsolta napközben ( egyébként csak este nézzük), és ha hiszed ha nem, az egyévest is el lehet büvölni a reklámmal :!: :evil: A Pom-ber maci ment, Ő meg teljesen beindult, vadul mutogatta a TV-t, brummogott, táncolt a zenére, láthatóan elbüvölte a látvány. A multkor meg természetfilm ment sirályokkal, annak meg elkezdte, kogy kaka (ez a kacsa jelentése Pöriül),meg hápogott :lol:
Állandóan pakol, inkább ki mint be, ugyhogy a lakás folyton olyan mintha bomba robbant volna, Dezső szokta esténként összeszedegetni, hogy ne hajolgassak annyit.
A kutyával kergetőznek, odanyujt valamit Freddynek 1 szagolásra, és már fut is el vele, a kutya meg utána :lol: Ő meg visitva menekül. Kabaré.
Szóval zajlik nálunk rendesen az élet, estére ki is purcanok. Délután szoktam Vele aludni, igy győzöm az iramot egyelőre, bár már a félidő felé haladok.
Képzeld csak Magad elé ezeket a fent vázolt életképeket, mert hamarosan Nálatok is a feje tetejére áll minden :lol:
Teszek majd fel képeket is, csak Máté uj gépet kapott, és persze még nincs feltöltve rá az én fényképezős programom, nem ér rá a drága :evil:
Semmi baj az elmaradt kép miatt, igy is mindig Te segitesz, amit külön köszönök! Majd meglesz 1x az is.
Na most én is jó hosszu lettem.
Puszi

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Unique :D
ne foglalkozz vele. Levi 1 éves koráig a cicin kívül semmiből sem ivott. Majd megérik rá.
egyáltalán nincs szüksége még plusz folyadékra. A zöldsé gyümölcs amúgy is tele van vízzel, emellé szopik.

ne aggódj :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok,

Vikiéknek nagy gratula, megnéztem a képeket, irtó édesek és formásak az ikrek.
Nálunk mostanában semmi izgi nem történik. Az új évet egy klassz kis mellgyulladással kezdtem, de szerencsére a nőgyógyászom javasolt egy csecsemős nővért, aki röpke 2 óra alatt kimasszírozta a csomókat.....hát jobb programot is el tudtam volna képzelni a múlt hétre, de ez jutott :(

Máté alvási szokásai nem változtak semmit, mostmár a cumit sem fogadja el éjjel és ül vagy ácsorog az ágyban ha felébredt, igy marad a szopi, van hogy éjjelente 4x is sikerül, jobb napokon csak kétszer..... jól ki tudom pihenni magam :(

Jövő szerdán eljön a védőnő, kiváncsi vagyok milyen tanácsa lesz :(

Különben édes a kölyök, folyamatosan fehúzza magát mindenhol, és mászik keresztül mindenen...mostmár a lábát is szebben tartja szerencsére.
Decemberi képek a weboldalon http://tzo.fw.hu

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Sziasztok!

Nagyon pang mostanában ez a topic nem? :(

Kriszta :)
Nagy dolog ám, hogy Máté már áll! Gratulálok hozzá! Sajnálom, hogy nem tudsz éjjel aludni, az szinte a legrosszabb, ami jöhet egy gyerek mellett. Laura napközben olyan szinten lefáraszt, hogy ha éjjel nem aludna 11 (!) órát egyhuzamban, kipurcannék. :(
Csak a sírvahagyást tudom javasolni, nekünk bejött. Ja, és Máté eleget eszik napközben? mennyit szopizik? Csak mert Laura azóta alszik ilyen szépen, amióta szépen beállítottam a napi programot időre és eszik rendesen, sokat, 2x is kakil. Így viszont amikor reggel felkel, 11 óra után, még akkor sem sos neki a reggeli tejci, először babarádiózik nekünk a bébiőrön keresztül (karattyol) :) :)
Nem hangzik jól ez a mellgyulladás! Mi történt? nem szopizott eleget Máté? vagy kimaradt egy szopi?

Orsi :)
Köszi, néha elfogadja a poharat, néha nem. Változó. De már nem aggódok, köszi! :)

Melcsi :)
Jópofa, látom magam előtt, ahogy leírod Pörike napjait :)
Laurával minden OK, bébiszittert próbálok halászni itt helyben, van már kontaktom :)
Nem egész nap a lakásban vagyunk, 2x alszik napközben, akkor is kiviszem (kinn alszik a teraszon a babakocsiban), meg szoktunk sétálni is. Meg igyekszem vinni azért ide-oda, csak a napi rutin akkor nagyon felborul, ezért 2x is meggondolom. :)
Köszönjük a meghívást! Most Ti vagytok ám a soron! :)

Rólunk:
Voltunk Heim Pálba szemészeten, minden rendben van a szemeivel, csak azért tűnik kicsit kancsalnak, mert széles az orrnyerge. Állítólag ez tök normális. Volt pupillatágítás is, de csak kb. 15 percre és másnapra tökéletes lett újra a szeme. (nem 2x5 napig tartott, mint ahogy a másik doki mondta! br...
Szépen beállt a napirendünk, reggel 7 körül kel, szopi, majd játék, majd 9 körül tízórai (gyümi+szopi), majd játék olyan 11 körül alvás. Délben kel(tem), ebéd (kb. 200g kanalas, nincs szopi), majd játék. Déltuán még alszik egyet 3 körül, de max. 4.30-kor keltem. Uzsonna (gyümi+szopi), majd játék. 7-kor Sinlac+gyümi+tejci, fürdés, majd szopi és 8-kor alvás. Ez a megszokott. Ha elmegyünk valahova, igyekszem úgy időzíteni, hogy az alvásidőben kocsizzunk, mert az autóban mindig elalszik. :)
Én még mindig dolgozom, bár már nem ugyanazzal az intenzitással.
Pajzsmirigyemet helyretette a házidokim, elkezdtem tornázni és este 6 után már nem eszem, csak gyümiket. Remélem, a kilók is hamarosan lemennek.
Szóval nálunk sincs semmi különös.
Teszek mindjárt fel képet.

Ja, még egy:
Van időpontom átadó Heim Pál szemészetre febr 2-re, ha valakinek kell, szóljon! 1-2 hét múlva lemondom, mert már nem aktuális, mentünk hamarabb. :)

Puszi mindenkinek:

KépKép
unique
 
 


Kép

Kép

Kép

KépKép
unique
 
 


Szia Unique!

Nagy aranyos a pici lány!
Nekünk is azt mondták a Heim Pálba hogy széles az orrnyerge, azt szeretném kérdezni, hogy az orrnyereg szélességének mi köze ahhoz, hogy a gyerek szemei hogy állnak?

Szia

erika

Kép

Kép
erika13
 
 


erika13 írta:azt szeretném kérdezni, hogy az orrnyereg szélességének mi köze ahhoz, hogy a gyerek szemei hogy állnak?

optikailag csal :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok

Orsi
köszi szépen

Még azt szeretném kérdezni, hogy ki tudja hogy a bárányhimlő meddig fertőz (mert holnap taliznom kéne a tesómmal, és a két ünnep között foltos lett néhány helyen, és az egyik orvos azt mondta neki hogy csalán kiütés, amásik viszont azt hogy bárányhimlős) ha mégis az volt vagy van is még az mennyire veszélyes egy lassan 1 éves babócára, ha esetleg én haza hozok neki valamit? Én már voltam gyerekkoromban bhimlős.
Köszi a válaszokat.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: