Új privát üzeneted érkezett!

Átadjuk a dédinek az ajándékot
Kép

De mit is adunk neki, ellenőrizzük
Kép

A papa is kap ajándékot
Kép

Hisztis Petra
(kissé számítógépfüggő lett a kisasszony, itt apa éppen nem engedi a géphez :evil: )
Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Bubek,
Marci is olyan kis angyal, mikor alszik. (Ébren is. :D )

Vuka,
nagyon köszi a videót, és bár tényleg nagyon kivi vagyok Petra uszikálására, azért miattam nem kell megbetegedni. :oops: Még egyszer kösziiiiiiiiiiiiiiii!
És, most jön az, hogy miért hízelgek... :oops:
Az Ikejában, ha jártok a gyerekek ikeájánál is, és látsz egy bizonyos dolgot, amit mindjárt mutatok, és tudsz kölcsönözni nekem keddig 900 valamennyi forintot, nos ebben az esetben megvennéd nekem? Ja, és persze ha lesz helyed eltenni.

http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/s ... r=80101057

Naon köszönöm, ha nem jön össze a bóóót, akkor is. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jujjuj, ez nem az.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

 
 


Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Vuka,
én úgy szoktam átverni Livit, hogy kikapcsolom a monitort és azt hiszi, hogy nincs is bekapcsolva a gép. Aztán ha elmegy messzebbre a géptől és nem figyel, akkor írok tovább. :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mégegyszer köszi a köszöntéseket :D

Natasa,
Ti merre szoktatok menni a klubba? Mert nekem a jelenlegi útirány: Örs-Nagy Lajos-M3 bevezető. Esetleg gyorsabb, kevésbé bedugulásveszélyes -és nem másodsorban- könnyen odatalálós, nem eltévedős útvonal???? :roll:

Bubek,
Te tudsz vmi jobb útvonalat? Ha lehet, ne nagyon kavirnyászósat, mert egyedül nem szeretek. És nem is tudok. :wink:

Kép
mancs
 
 


Léptem aluszkálni.

Csákány!

8)

Zzzzzzz......

Kép
mancs
 
 


Ha már fog tudni beszélni, biztosan elmondja, hogy miért a 60 centin fekszik keresztbe és nem a 120-on. :shock:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jóccaka Mancsusz!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Még gyorsan

BOLDOG 17-DIKET SZISZKÓNAK!

Én is lefekszem. Nyugodalmas, nyüszi mentest mindenkinek!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabuska már keztem megijedni, hogy azt az asztalkát kell elhoznom, de akkor a falilámpára gondoltál, ugye?! :wink:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Jó éjszakát Mindenkinek!
Megyek aludni, mert nem túl nagy itt a forgalom.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sziasztok!
Először is:Marcika!
Istenke éltessen sokáig első szülinapodon!Gyógyulj meg minél előbb!(
Anyának üzenem:Én is szoktam ilyen kinyitomazablakotbukóraaszaladgálógyerekrelenni az eredmény ugyanaz. :roll: :twisted: )NYUGI!!! :lol:
Kép

Most baromi dühös vagyok!
1)Sötét van,álmos vagyok.
2)Hajnalok hajnalán amint ülök a klotyón csöpög a plafonból a víz a fejemre. :roll: Felnézek:tökre átvan ázva a plafon. :evil: Az új szomszédok nem tom mit csinálnak,de a múltkor a konyha falon jött a víz Nálunk és ugye a nyáron festettünk..... :evil: :evil: :evil: :evil: Meg különben is.....................................................................................ez kifütyülős szöveg. :twisted:

Na,hogy a vérnyomásom meglett tornáztatva így kora reggel,elhúzok melózni. :roll: Mindenkinek szép napot!Dia :wink:

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Ja!Még akartam írni,hogy jó buli lehetet Marcikánál és az ajcsija is is tetszenek. :wink: Én is szerettem volna ilyen repcsit Dominak anno és akkor sehol se kaptam.Persze most,hogy kinőtte már kapnék..... :twisted: Pusssz

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Szijjasztok, jó reggelt!

Megvolt az esküvő,klassz volt. A gyerek egész nap pörgött, mindenki imádta, tényleg nagyon cuki volt. Persze az anyakönyvvezetőnél is ő volt a főnök :D
Még az utat is megúsztuk, csak hazafelé az utolsó negyedórára kellett kivenni a kocsiülésből :evil: Merthogy nem bírja a bezártságot.
Képek lesznek, csak természetesen: 1. a kocsiban maradt a gép, 2. amikor kivettük, kiderült, hogy lemerült
Szóval meg kell várni, míg anyuék visszaérnek Németbe, majd ők küldik

Már nagyon várom a keddet, remélem szeretitek a csokitortát. (Sajnos csak ezt vállalták keddre, ti tudtátok, hogy a cukrászok nem dolgoznak kedden?)

Bubek, örülök hogy gyógyultok, de azért kár, hogy ma nem talizunk, már úgy rákészültem :D

Mancs:
miket kaptál?

Vanília hol van mostanság?
Vendég
 


Dia, nahát, Marci szülinapjára (Éljen! Éljen!) holland köszöntést küldtél... ez nagyon szép gesztus felém is, köszönöm! :wink:

Tücsi, mii? Kedden sztrájkolnak a cukrászok? Na nem baj, azért a csokitortát is valahogy leszuszakolom a torkomon - ezt a többi anyuka nevében is nyilatkozom azt hiszem..

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!
Csak gyorsan, csak röviden, csak most, csak nektek :lol:
Cool, van még ülésünk Noki részére :wink: /Ha a barinőmre várok lehet még két év múlva is lesz :evil: /
Bubek, most nem azé', csak azé'! Én kizártnak tartom, hogy Marci az ablaknyitás miatt betegedett volna meg! Egyébként a lényeg, hogy jobbulást neki! /Azt már meg se merem említeni, hogy nálunk szellőztetéskor nincs sapka, de Szonja Szibériára van edzve :) /
Mancsusz, arra szoktam menni az az én a Róna utcát javaslom, mert arra abban az időben kisebb a forgalom. Aztán meg az M3 és a Kozák térnél mindig van/lesz hely. De ha nem ott parkolsz akkor is találsz szabadot.


Egyenlőre úgy néz ki, hogy szerdán költözünk. Kész a festés,...ma megyek én is, hogy a gáztűzhely kezelését megtanítsák az illetékesek :shock: Lehet ennek majd varázsszót kell duruzsolni, hogy működjön?! No, mind1 így legalább szemrevételezem a falak színét :)

Izgulok a holnap miatt,...remélem Szonjaapa nem talál ki semmit. És Marci is meggyógyul!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, miért kell tanulmányozni a gáztűzhelyet? Ha még gásztűszhelynek írták volna, mint abban a biz. áruházban, akkor megérteném, hgoy nagyokat pislogsz, mi is lehet az, de így.....? Eddig mindig villanyod volt? Nekünk még sosenem.
(Babaülés: Éljen! Nem túl aktív barátnőd: Éljen!)

Kép Kép
coolasa
 
 


hahó,
most csak gyorsan, mert Marci is itt van...

ma reggel már csk 36,8 a hő, és egy kicsit szívtam az orrát. de már semmilyen szörcsögés nincsen, és mivel este márnem is öklen
dezett a vacsinál, nagyon bízom benne, hogy holnapra kutya bajunk sem lesz....na muszáj mennem, mert kalimpálnak a kezek, és mindjárt négy kézzel ütjük a billentyűket.... :wink:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Hali!

Csak kicsit olvastam vissza...

Dia!
De legalább a biztosító fizet!!! Ezért is olyan utálatos a panel, mások hülyesége miatti bosszankodás. Emlékszem még én is!

Gabus!
Hát lenne egy tippem! Ha keresztbe fekszik a kis területen, akkor 3 oldalról ugye be van "védve" és így biztonságban érezheti magát, másrészt a lábát van hová feltenni...

Keddi bulit mi buktuk!Gergi és Danci még mindig beteg! Igaz, hogy ma lesz a kontroll, mind a fülészeten, mind a háziorvosnál, de elég, ha csak kicsit hallgatózom, már tudom az eredményt...

Szombaton megtartottuk a szülinapját a DAninak. Képek.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

pusszancs

Kép
sasha
 
 


Sasha tök jó, hogy raktál fel képeket, már olyan rég láttuk a fiúkat. Gergő is már milyen "férfias".

Szonja boldog 10. hófordulót.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Szonja!!! Fogadd szeretettel előzetes fülhúzogatásomat, egyelőre még csak orálisan...párdon.... verbálisan.

Sasha, milyen nagy lett Gabi, mióta utoljára képet tettél fel róla! És épp azon gondolkodtam, vajon melyik áruházban lehet ilyen aranyos kis plüsskutyát kapni, mikor rájöttem, hogy az Kevin..

Kép Kép
coolasa
 
 


Azt még nem is újságoltam, hogy a minap rájöttem, hogy ha azt mondogatom Nokinak, hogy "pá-pá-pá-pá-pá", akkor visszaismétli. Majd előadtuk ezt a műsort este nokipapának is, aki szánakozva nézett rám, és felvilágosított, hogy a gyereknek ez már eddig is ment, de örömmel látja, hogy én is szépen fejlődök...

Kép Kép
coolasa
 
 


Kérdésként felmerült, hogy vajon hol van Vanília. Nos róluk nem tudok, de ha már eltűnt személyeknél tartunk, Jumam szólt, hogy nekik gyengélkedik a netük, ezért nem tud mostanában jönni. Ez egy egészen friss hír, csak 2 napja értesített, és én már át is adtam az üzenetet...

Kép Kép
coolasa
 
 


Na itt vagyok,

azt még Diának akartam: Köszi Marci nevében is.

Vuka, nagyon jók a képek!!! Marci nem vinne senkinek oda egy ilyen zacsit, csak ha előbb kirámolta, és jól megrágta ami benne van.... :lol:
A szg-pel Marcinál is ue a helyzet, mi is úgy csináljuk, hogy kikapcs a monitor, és akkor azt gondolja nincs bekapcsolva. (Annak ellenére, hogy azért valamennyire zúg a gép is, és azt hallja)

Sasha, nagyon édesek a fiúk! És elfújta Dani a 2. gyertyát? :wink: Mert az látom, hogy Gabié volt az első!
Nagyon sajnálom a holnapot! :cry: Jó lett volna végre újra látni titeket!

Mancs, az jó, amit Natasa írt, mármint a Róna utca, de amit én tudok forgalomelekrülőt, az egy kicsit kacskaringósabb. De szerintem ügyin megoldod majd!!! :wink:

Marciról helyzetjelentés:
Hát, azért az orrát szívom, de mivel már hőemelkedést sem észlelek, és az étvágya is jó, így szerintem rendben lesz a holnap. Remélem. Adom neki a kalciumot, meg a nasivint, reggel és este, és kicsit nagyobb dózis (10 csepp) C vitamint. egyenlőre nem megyünk dokihoz, ha ennyire gyógyul (inkább maradunk a jó meleg szobában). Szerdán úgyis mindenképp menni kell az 1 éves státuszvizsgálat miatt. Majd akkor megnézi a dokinéni.

Csajok, annyi kaja lesz holnap, hogy mindenkinek legalább egy szeletet kell enni minden tortából, valamint mindenkinek kell hazavinni minimum ugyanennyit. MINIMUM!!!
Nem baj, jön Zoli is, egy férfiember csak többet eszik. És így legalább Gabiéknak duplaannyi sütit kell majd elvinni... :wink:
(Tücsi 3 tortát hoz, én egy túrótortát, és két kis jépatojtát is, és fincsi pogi is lesz. aki itt volt nyáron, az tudja melyik, az apósom féle)

Natasa, nagyon izgultam, hogy ne holnap költözzetek! :wink:
És tök jó, hogy jöttök!! :D

Jaaaj, úgy izgulok. Mindenki legyen holnap egészséges, és jó éhesen gyertek!!!! :wink:

Ma már többet nem biztos hogy jövök, mert sütni is kell majd, de csak akkor tudok, amikor Marci alszik majd du. Este meg túrótortát csinálok. Szal csak holnap találkozunk, ha valakinek valami infóra lenne szüksége, akkor hívjatok telefonon.

Búcsúzóul még egy kép szombatról...Apu és anyu egy "kicsikét" ajnározták Marcit, aki egész tűrhetően viselte mindezt... :lol: :
Kép

Ja Cool, írtad hogy mennyiért meg mikor az ülés:
A mennyiért az kereken 0 azaz nulla forintért, de azt ki kell ám perkálnod!!!! (amikor kinövitek majd visszaadjátok, rendicsek? :wink: )

Mikor: akkor amikor a bátyám lesz olyszíves és megveszi az ülésmagasítót a nagyobbik gyerkőcnek, így a kicsi megörökli a nagyobbik mostani ülését, és ennek következtében felszabadul a hőn áhított ülésünk. Majd szólok.

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Bubek, juháéééééééééééééé (ez a kocsiülésre vonatkozott), és nagyon türelmesen várjuk, mert Noki még a mostani ülésében is lötyög. Ha kinövi visszaadjuk, persze, de nem baj, ha a mostani trendhez igazodva ez úgy 18éves korára következik be? :wink:
Ennyi torta lesz? Akkor ma mért reggeliztem? (Nem is reggeliztem, most fogok..)
Hahóóóó, a képen Marci jobb felkarja kilátszik, ott nem puszilgatja senki! Nem szeretik ezt a gyereket, szívtelen család :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!

Először is:

Mancsusz:

Boldog szülinapot!!

Tegnap nagy munkába voltunk.Életemben először mézeskalácsot sütööttünk Fannival és a barátnőjével.Hát nem mondom jó kis időigényes elfoglaltság.Jó pár adagot sütöttem a lányok meg diszitették.Szombaton begyúrtam és máris pánikba estem,mert tiszta ragacs lett a tésztája.Na mondom ezt hogy fogom másnap kinyújtani,de vasárnapra éppen jó lett.Most még elég kemények,de remélem karácsonyra ehetőek lesznek. :D
Ime a kész mű: Kép

Bubek:

Örülök,hogy Marci gyógyulgat,már nagyon várom a holnapot!Nagyon finom torták lesznek.Ezek szerint ebédről nem kell gondoskodnunk. :D
Jó kis ajándékokat kapott Marci.

Gabi:

Itt van két alvós kép a kérésedre.Az egyik tegnap este készült az ágyában a másik most a nagyágyon.Friss ropogós képek: Kép Kép

Tücsi:

remélem rendbe jössz és nem kell műtét.Drukkolok!!!
A csoki tortát is szeretjük! :D

Na egyenlőre ennyit,mert főznöm kéne valamit.

Kép

Kép
novum
 
 


Sziasztok!
Sasha, tényleg nagy kár, hogy nem jöttök holnap :( Azért a bulitok nagyon jó lehetett. Szonja is örült a képeknek /itt ült az ölemben/ szinte mindegyikre mondott egy hangos á-t :) Ezek szerint még dartvéderes légvétel van?! Azért kíváncsi vagyok mit mond a dokesz!

Bubek, én a jépatojtára vagyok nagyon kíváncsi /noha ezt már valszeg nem olvasod/.

Cool, áruld el, hogy mikorra tervezed holnap az Örsre érkezést! Hogy mikor érkeztek az persze majd kiderül amikor itt lesztek :wink: A túzhely meg tényleg kicsit komplikáltabb mint a mostani, mert menőztünk aztán nem ám egy egyszerűt vettünk. Apa választotta,...az én konyhámba,....de jól néz ki :) Nos, bárhogy lehet használni csak akkor lehet elég rövid lesz az életideje. De én figyeltem és most már akár oktathatnám is a használatát 8)
A konyhánk át lett festve. Olajzöld helyett libafos zöld lett :D :lol: De /!/ nekem tetszik :oops: Marad ilyen :wink:
Az egész lakás egyébként /kivéve hálók+ dolgozó/ sárga, de az nem kikerics. A bejáró rész meg bordó. No az nagyon tetszik :)
Ja, holnap tuti találkozunk, mert apa nem engedi, hogy Veresre autózzak. Csak, hogy ne találkozzak az ablakosokkal,...mert, mára igérték hogy jönnek, de NEM jöttek :!: Majd holnap :twisted:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


jajajajaj csajok!

Csak 2 tortát viszek, most mi lesz? :D Igaz 3-at rendeltem, de ebből egy délutánra lesz a szűk családnak. Ugye nem haragszotok, ha azt nem viszem el? :lol: :lol:

Novum:
hogy megnőtt Szilvi haja.

Gergő itt puszilgatja az etetőszéket (amit már ki sem nyitunk) lehet hogy éhes? :lol:
Vendég
 


Novum, nagyon szépek lettek a mézeskalácsok! Ügyik vagytok! És legalább vmi karácsonyi cselekedettel mulattátok az időt :) Mi, az az én, minden évben sütök mézest kivéve az idén,...max majd kari után lesz mézeskalács :)
A cukormáz megkeményedett? Az nálam soha sem sikerült pedig nem egy bonyi dolog :?
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa:
hogyhogy nem olyan színűek lettek a falak, ahogy te akartad?
Mi tutira mentünk, és a nappaliba meg az előszobába színskála alapján számítógéppel kevertettük ki a festéket, a hálókba egyrétegűt vettünk, az ugye olyan színű, ami a dobozán van, egyedül a konyhát bíztam a festőkre, hogy sárga de világosabb mint a nappali. Na ezt nem is szúrták el. Nálunk a lépcsőt festették le először libafos zöldre, kis híján infarktust kaptam amikor megláttam, de megnyugtattak, az csak az alapozó, így aztán tojáshéj színű lett a lépcső.
Vendég
 


Sziasztok,

Boldog szülinapot az illetéseknek :lol:

Holnap hánykor van a bulaj?

Remélem tudunk menni :roll:

6253672154946156397137893129439 db dolgom van. :lol: :lol: :lol:

Most rohanok.

Kép

Kép
sajtine
 
 


Sziasztok!

Ahogy azt már írtam egyszer-kétszer (sokszor) :wink: , Vaníliáék hazautaztak Kisújszállásra. Azt nem tom meddig, de sztem ha eddig nem jöttek vissza, akkor kariig utánig már nem is fognak.

Timi,
na látod, vagyis látjátok, ezért kérem az alvós képeket: Szilvi ahogy tartja a száját a másodikon, beszarás. Olyan aranyos! És ébren ugye nem csinálnak ilyet. :)
Gyönyörűek a mézeskalácsok! Gratula!

Sasha,
nálatok hogy megy az ajándékozás? Megmondják a srácok, hogy mi a vágyuk vagy Ti találtok ki nekik ajándékot?
Azt hittem elájulok, mikor megláttam Gergőt a bébikompban! Milyen nagy máááááááár! :shock:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sajtiné,
én nyertem, mert nekem 6253672154946156397137893129440 db dolgom van! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Az ünnepelt csemeték anyucijaijéit kérdezném, hogy szabad-e vinni üccsit a bulejra? Meg hogy most is lesznek-e poharak, mint a múltkor, hogy meg tudjuk iszományozni?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Natasa, 11-re viszem hozzátok magunkat, ugyanis nem illő, hogy a szülinaposok várjanak ránk, és hát amilyen lassók vagytok ti, Natasa család.... aúúúúúúúúú, a fejemet neeee, azt ne üsd, amúgy is hátrányos helyzetű vagyooook.
Szal 11. Ez komoly.
A libazöld nekem tetszik, a bordó bejáró meg szenzációs, én is kacérkodtam eme gondolattal, csak a mi lakásunk amúgy is sötét, így nem volt alkalmas ezen vágyaim megvalósítására. Köszönöm, hogy megtettétek helyettem is, de hol marad húszonszáz fotó a szóbanforgó házbelsőről???
Az ablakosokat előre sajnálom, ha egyszer mégis összefutnak majd veled. Az ő érdekükben azt kívánom, soha ne legyen szükségük a segítségedre...

Kép Kép
coolasa
 
 


Ha jól tudom Bubek hoz poharakat. Szóval tudsz "iszományozni" :lol: Jó szó, te találtad ki? :D
Vendég
 


Tücsi, Bubek! Most először és utoljára kérdezem, hogy MIT VIGYÜNK/-GYEK holnap? Mert ha nem mondtok semmi akkor én szótfogadok és semmit sem viszek és akkor lehet szarul érzem majd magam és azt nektek köszönhetem :P

Tücsi,...az úgy volt, hogy színskála :) Csak Natasa itthon nézte más fényviszonyok között egy kis csíkot. Aztán nem hitt a szemének,...és tényleg ugyan olyan mint a falon csak az nagyban van. Én meg lehet szinvak vagyok?! :roll: A mi lépcsőnk csokiszínű, tejcsoki. No, ez az amit kimondottan Szonjaapa választott. Én rühelem a lépcsőt és egyáltalán nem érdekel :evil: Lesz rá keret, lecseréljük.

Cool, 11 :!: Oksi.
Képek majdan mailben ha már ott leszünk :wink:

Akkor most kapaszkodjatok, nekem annyi dolgom van, hogy stornóztam az egészet és CSAK a holnapi buli + költözés érdekel.
Ja, el akartam küldeni a képeslapokat /én még van akinek írok/ persze, az utolsó pillanatban erre párom elpakolta a címekete és nem tudja melyik dobozban vannak :shock: Lehet majd csak jövőre érnek oda,...hihihi.

Rettenetesen fáj a fejem.
Szonja úgy nyálzik, hogy előkét adtam neki, amit letépett magáról. Lassan át kell öltöztetnem, mert tiszta nyál a ruhája. Tegnap csak 3x cseréltünk felsőt, hogy ne fázzon meg! Még soha nem kellett ilyesmi miatt öltöztetni. Help! Kérek egy nyálelszívót!

N:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Tücsi,
köszi az infót. :wink: Nem miattam kérdeztem, hanem úgy ált. :)
Spontán jött az iszomány, de biztos már másnak is kipattant a fejéből. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, ilyesmi másnak NEM pattan ki a fejéből....
(húha, egyre több bosszúszomjas ellenséget szerzek magamnak holnapra..)

Kép Kép
coolasa
 
 


Natasa hozd magadat meg a gyerkőt. Ez egy rendes babatali, ahogy máskor szokott. Én hozok ücsit meg tortát, Bubek pogit meg tortát, de ez nem arról szól, hog y ünnepeltek minket :D

Szóval csak ahogy szoktuk, okszi?
Vendég
 


Gabus, ez másnak sem pattant ki a fejéből,... :evil: :oops:
Asa,....azért akad bennünk közös bár én tudok főzni :wink:

Tücsi, eleve szokatlan lesz, hogy Coolék 11-kor érkeznek. Vmit ki kell találnom, hogy késsünk :roll:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, én számos kreatív ötletet tudok arra, hogy hogyan késsünk. Majd kifejtem nektek holnap 11kor. De ne késs mint a múltkor! (ajaj, feltartóztathatatlanul gyűlnek a feketepontjaim..)

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, arra gondolsz amikor érkezésetek előtt fél órával már az Örsön dideregtünk az autóban?!

Kép Kép
natasa1975
 
 


Most kezdődnek a fájásaim... :lol: (röpke 17 óra múlva először ölelem meg Marcit...)
Nem tudok újszülöttes képet feltenni, mert nincs. vittünk gépet, de le volt merülve benne az elem...köhöm...Béna Bárcsak Bubek akkor is elemében volt)
szóval ezek voltak az első képek:
harmadnap
Kép
harmadnap 2.
Kép
negyednap
Kép


láttam ám hogy írtatok, lesz pohár, meg villa meg tányér, meg szalvéta is, mindez eldobható formában... Na megyek, mert nem lesz torta... :wink:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Nos, két rokonnak tudtam fejből a címét,...nekik Szonjaképet is akartam küldeni,...Szonjaapa azt is elpakolta :evil: Sirály, ha így haladunk nem is kell postára mennem :)
Pedig gondoltam majd beállok egy tuti hosszú sorba és akkor kreativitás nélkül is késni fogunk. És akkor most miattam lesz :wink:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Most kezdődnek a fájásaim,...a gyomrom összeszűkült! Nem értettem, hogy mi van?! :shock:
Bubek gratula! Szorítunk! Ügyes legyél!

No, most legalább megírhattam, mert egy évvel ezelőtt én még nem is írtam közétek,....asszem.
:lol:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Upsz, de írtam :shock: Akkor már írtam Bubeknek is. Sebaj,..ismétlés a,....
Natasa hallgass már el -mondja az alteregóm :?
Szótfogadok neki :x
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Basszus Vuka, enyém lett a lap teteje,....
Ja, az alteregó,....
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, neked nem is kell szórakoztató társaság, mert egyedül is felléphetsz bármely pesti lokál kabaréjában.

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, ne huncutkodjál itt nekem! Hofi után nem kaptam kacagógörcsöt a TE homlyos képeid után bezzeg,...!

Kép Kép
natasa1975
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?