Új privát üzeneted érkezett!

Bettus,
én is úgy sajnálom :cry:

Mamy,
köszönöm :D Szopisztrájk: úgy látszik, most ez a bébidivat. Ma Lilike is sztrájkolt kicsit, de nem volt vészes... Karácsony: mi ma rohammunkában megvettünk szinte mindent, ami nem kevés, mivel nagy a család (legalább tiz rokon), és nem sok időnk volt rá - anyu vigyázott a lányokra. Egész jól sikerült az expressz-bevásárlás, az elején úgy vihorásztunk, mint az ifjú szerelmesek, olyan furcsa volt a lányok nélkül menni valahova. Aztán persze engem elkapott a gépszij, a férjem meg udvariasan asszisztált (utál vásárolni, mint minden férfi). A végén meg azt mondta, hogy csak tiz perccel léptem túl az ingerküszöbét. Nem is rossz...

Lizike óbégat, megyek. Lilike 190-et evett, aztán úgy nézett ki, mint egy beállitott segédmunkás, aki a lottósorsolást bámulja. Bele is aludt...

ákata2

Ákata,

jaj ne. úgy vártam már hogy lássalak benneteket :cry:
beállított segédmunkás: :lol: imádom a hasonlataidat :lol: vizuális tipus vagyok, tudod? :wink:

büdi láb: jéé, Petikéé is sajtszagú 8)

nálunk nincs szopisztrájk, az előbb adtam át P-t apjának, mert másfél óra szopi után úgy elzsibbadt a karom, hogy nem éreztem. mellem meg mint egy kiürült ósanos zacsi :lol:
sz_kata

Az előbb mesélte a férjem, hogy egy volt osztálytársnőjével futott össze, aki megnézte Peti képét az iwiwen, és nagyon áradozott, és másképp nézett a férjemre.
mondtam neki, hogy csodálkozol? tuti jó a "referencia anyagod" :wink: :lol:
sz_kata

Ákata!
Jaj nagyon csípem a hasonlataidat, ez a beállított segédmunkás is nagyon jó, férjemnek is mutattam. Miért pont a lottósorsolást nézi?... :lol:

Büdi láb
téma, jót mosolyogtam rajta, először azt hittem vicceltek. De látom nem?.... Egyébként ma én is megszagoltam Geszti lábát, reggel mikor levettem róla a zoknit, de az övé nem volt büdi, össze-vissza is puszilgattam. Ha büdi lett volna, akkor is... :wink:

Most tettem le Gesztit egy maratoni 1 órás cicizés után. Nem tudom, mennyit evett, mert a végefelé szerintem már nemigen jött semmi, csak csócsálta, de amikor megpróbáltam elvenni tőle, hevesen tiltakozott. Aztán hagytam, és bealudt rajta.
Tényleg lányok, most lehet hogy nagyon nagy hülyeséget kérdezek, de ha mondjuk 1 órán át cicizik, akkor a végén is jön még tej? Vagy egy adott mennyiség van, amit kieszik, és onnantól már hiába szívja? Mert valahogy úgy vettem észre, hogy szívná, de nincs mit... :roll: Olyan rossz érzés volt. Aztán az is lehet, hogy csak komfortszopizott, nem tudom.

Kép
mamy

Kata, Mamy,
köszönöm :D
Azért lottósorsolás, mert az olyan tré. Minek azt nézni, úgyis bemondják fél perc alatt, nem igaz?! Ezek meg ott darálják órákig... (Juteszembe: tán inkább "Önök kérték"-et kellett volna irnom, de addig azért mégse alázom a gyereket :wink:)
Sajtszagú láb: előfordult már, én se hittem az orromnak... De akkor zoknit/vagy cipőt is adtam a csajokra a rugdalózó fölé. Többet ez nem fordult elő, a sajtszag sem...

Remélem, senki előtt nem ástam el magam az "Önök kérték" miatt. Bár nehezen tudom elképzelni, hogy bármelyikőtöknek is ez lenne a kedvenc műsora...

Hosszú szopi: érdekes, az imént a csajok is maratonit ettek. Tej/cici: ezen már én is gondolkoztam. De valahogy ha nincs benne semmi, akkor másképp szivja...

Férjem kiszekál innen, harapja a nyakamat, meg mindenféléket csinál a nyomtgatóval, hogy hibaüzenetet irjon ki a monitorra, és eltakarodjak végre innét. Hát legyen meg az öröme, úgyis álmos vagyok, mint száz mormota.

Egy éve (vagy egy éve és egy napja) fogantak a lányok! Hajrá!!

Puszi - Kata

(Lányok, veletek is előfordul, hogy nem fogad el a gép név/jelszót, visszaadja a bejelentkezés-ablakot minden hibaüzenet nélkül?! Eddig cookie-törlés segitett, de most már az sem - az ablakot is be kell zárni, és újranyitni. Még jó, hogy a megirt szöveget kontrollcézem...)

Na télleg lépek.

ákata2

Szép jó reggelt!

Na járt a szám az időpontról, elmentünk az ortopédsebészetre ugye tegnap, időpontra, no erre egy órát kellett várnunk :evil: :evil:

Szerencsére Boti egy tündér volt, az utat, és a várakozást is végigaludta, a rendelőben ébredt fel, amikor levetkőztettük, a dokibácsi csűrte, csavarta, azt is csendben viselte, majd hazafelé ismét aludt. És a Drágám kibírta hazáig szopi nélkül, pedig már túl voltunk a 3 órán.
A csípője tök jó! minden rendben van.
Amíg vártunk én átszaladtam a szülészetre, ahol épp a dokim "rendelt" megvizsgált, minden rendben, attól eltekintve, hogy most derült ki, hogy hátrahajló a méhem :shock: no de már nem mindegy? Összejött Boti, így nagy gond nem lehet :)
JA és írt fel gyógyit, ami csak szoptatás alatt "véd" azt mondta ha elválasztom, majd kapok másikat, de én nem akarom elválasztani! Úgy gondoltam, ha teherbe esek ismét, majd elmaradozik a szopi. NA mindegy. Egyenlőre még nem jött meg, addi nem használunk semmit.

Á_Kata! Nem csodálom, hogy utálsz fejni. Egy darabig én is csináltam, de már nem :(. EZ olyan érdekes dolog, ne haragudj, hoyg ennyit kérdezgetek róla, de ténlyeg érdekel. Amikor a lányok a pocakban voltak, Ti már eldöntöttétek, hogy mondjuk Lilike van a jobb oldalon, Liza meg a balon? És amikor kibújta, mondtad, hogy Ő lilike, vagy hogy volt. Ne haragudj, ha nagyon bugyutának tűnök :) :? NAgyon irigyellek a vásárlás miatt. Nekünk is legalább 10 embernek kell vásárolni, és természetesen még sehogy sem állok :(
A gyantával én is így vagyok, de csak a lábamon. Ott szinte alig érzem, viszont a bikinivonal a halálom! SZülés előtt jól legyantáztattam, majd belehaltam, de megérte! Alig kellett borotválni.
Sajnálom, hogy nem tudtok menni a talira :(

Livi! Szökés DVD, lehet, hogy nekünk is úgy kellet volta megnézni :?

Edi! A szökés is 2 évados? JAj ne!

Csengő! Igen megvolt az utazás, Boti végig szunyált a hordozóban :)

Melinda! Boldog szülinapot a (nagy)kisfiadnak!!!!

Chesti! Mennyire komoly hasfájást okozhat a benn szorult levegő? Csak azért kérdem, mert nálunk tegnap este először egy komolyabb sírás volt. Úgy gondolom a pocakja fájt, de nem tudom, hoyg a levegőtől, vagy esetleg valami "rosszat" ettem. HA Nikinek fáj a hasa mit csinálsz vele? Hogy sír? BEfesziti magát, vagy rugdos?

Jadey! jaj mielőbbi jobbulást kívánok Nektek!!!! Nagyon édi Bencus!! Jó a szerkója!

Sz_Kata! Az én munkahelyemen ma van mikulásbuli. Nos meg sem hívtak :( NA jó nem is mentem volna el ,de akkor is! Nálunk ilyen, hogy plusz kajajegy, vagy prémium, óóó :( :(
Peti legalább "profitál" a munkahelyedből :)

Mamy! Geszti nagyon jó alvó, nem semmI!! Jobbulást a férjednek! Tényleg le a kalappal előtte, ha így is ilyen ügyesen kitakarított!!!

Krisszi! rendeltem hordozós lábzsákot arról az oldalról, amit írtál, ma meg is érkezett vele a futár. És idetalált :lol:
NA jó hosszú lettem, pedig még folytatom :roll: :oops: :roll: csak megnézem a kicsifiam alszik-e.

Bea

Kép
Kép
beuka

Szépen alszik...

Kata! Nem semmi, hogy Ti még éjjel is a gépen hadakoztok :lol:

Fel vagyok háborodva! Miért nem húz már el innen a köd!!! Nem tudunk menni sétálni!
Gondoltam, hogy lesz valmi böjtje ennek a jóidőnek, ami idáig volt :cry:

Büdös láb: én még nem "találkoztam" vele, pedig sokszor puszilgatom én is úgy bírom a lábát!! Az egyik kedvenc testrészem :lol: :lol: viszont a hónalja már volt büdi :roll:

Maratoni cicizés: nálunk ilyen sajnos nincs :( Boti mindig hamar végez a kajával, aztán vagy kicsúszik, vagy bealszik rajta, de nem cicizik már. SOkszor el is gondolkodom rjta, hogy nem lesz így köztünk olyan szoros kapcsolat. NEm hiányzik neki, hogy még a cicimen legyen egy picit :( :cry:

Mostanában meg olyan gondom van, főleg éjjelente, hogy észreveszem a mellbimbóm nem "duzzad" meg eléggé. Nem "cuppan" úgy rá, mint normál esetben. Így kicsúszik a szájából, ráadásul a nyálától tök csúszóssá válik. Ilyenkor bróbálom visszatenni, Ő próbálja bekapni, és csak jár a feje jobbra balra. "simogaja" csak a szájábal. Pedig nagyon szeretné bekapni, mert amikor sikerül jól ráharap és elkezdi szívni, de akkor újra kicsúszik. Végül csak sikerül összehozni egy kajáravalót, és akkor menyugszik, és elalszik, de eléggé rossz így. Volt valakinek már ilyen?

Ja jut eszembe, jó kis bizniszt csinálunk a pihenőszékgyártókak, mert Boti is kap egyet karácsonyra :)

NA megyek, met jó sokat pofáztam, ráadásul olyan, mintha a házunkat fejre állítottuk, és megráztuk volna :(

Bea

Kép
Kép
beuka

Beuka!

Nálunk is van hasonló éjjel. úyhogy többniyre nem fekve, hanem ülve szopiztatom, akkor jobban megy. Jobban bekapja és hamarabb megtelik a pocija... Csak nekem kényelmetlenebb... :cry:

Sue!
Balázst mi is mindig cicin altattuk és nem tudtuk elrontani. Szeretettel tényleg nem lehet. Pláne ilyen kis korban. Nagyon édi kis legény lett belőle. :lol: HA viszont zavar, hogy nem tud magától elaludni, biztos idővel el lehet érni, csak kérdés: érdemes-e?

Napraforgó!
Te kérdezted, hogy II. ker-ben lakunk? Igen!!! Batyitól nem messze. Ti?

Orsi

Balázs: 2004.04.29., Zsombor: 2006.11.01., Domonkos: 2008.04.17.
osoa75

Bocs Napraforgó!
Boróka! Neked szól a válasz :lol:

Orsi

osoa75

Sziasztok!

Osoa:
Én kérdeztem! Mi a nyugati végeken lakunk Hűvösvölgy után (Budaliget), de így is Te vagy akkor legközelebb hozzánk! :lol:
Ha tudsz valami jó babás programot a kerületben, akkor légyszives írd meg. Pl. babaúszás, babamasszázs, baba-mama klub.

Büdi láb. nálunk még nem volt, de barárnőim gyerekeinél már szagolgattam annak idején! Ne adjatok rájuk zoknit - az műszálas...

Tegnap nálunk is kétóránkénti etetés volt - soha nem szokott ilyen lenni - és rengeteg nyügi, sírás és üvöltés.
De esti elaltatást párom bevállalta, így én
1. lezuhanyoztam
2. megnéztem a született feleségek egy részét videóról
3. közben szobabicikliztam
És végre újra tök jól éreztem magam!!!

Suezika:
Ne parázz, hogy elrontottad a gyerkőcöt - nálunk kb. 3 hete már tényleg csak cicin aludt el Bendus és akárhányszor letettem kipattant a szeme. De még így is olykor legalább háromszor kellett próbálkozni, hogy alva maradjon. Na, ekkor Apa kifejlesztette az ágyban elaltatás módszerét, és én ellenálltam egy darabig, de mára már nagyon jól működik - mostmár önállóan el tud aludni Bendegúz és csak kicsi sírással jár. De ehhez az is kellett, hogy megtanulta szopni az ujját.

Mamy:
Maratoni szopi - nálunk is van, és én figyelni szoktam, hogy nyel-e közben, mert olykor már csak minden 4. 5. pumpálás után nyel. Szóval akkor is eszik, de talán olyankor a komfort már fontosabb - de szerintem tök jó ez így, élvezem ezeket a maratoni meneteket.

Á_kata:
Figyu kata, ha gondolod, hogy valahogy beférnénk szivesen kiugrok értetek Érdre, csak jól meg kéne szervezni az indulást. Meg nekem csak egy kis ezres Suzukim van - abba nem tom befér-e 3 hordozó - Bendust az első ülésre szoktam bekötni!, mert hátul sajnos nem automata a boztonsági öv és abba is be lehet kötni, csak sokkal bonyolultabb.
Mit szólsz?

Tényleg most akkor Krisszi tud jönni? Vagy aznap vizsgázik???

Lottóhúzásos életképen szétröhögtem magam - na találjátátok ki ki az aki mindkét műsort nézi??? (Anyós). Még akor is, ha unokája ott van.

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973

Helyesírási hibákért elnézést kérek most és mindég, mert szoptatok!

boróka1973

Sziasztok!!

Bocsánat,hogy eddig nem jelentkeztem.Jadey figyelmeztetett,hogy amit kültem üzit pár napja nem is ment át.

Szóval vasárnap óta itthon vagyunk a mi kis hajasbabánkkal.
Nagyon jól vagyunk,csak egy kis szopigondunk volt,mert Míra nagyon aluszékony.Mára úgy tűnik ez is megoldódott.

Jövő héten majd jelentkezem szüléstörivel is.

üdvözlök mindenkit!!!

És íme Míra Zsófi:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
rönci

Pár dolgot visszaolvastam,mindenkinek köszönöm,hogy szorított értünk.

Jadeykém,köszi,hogy informáltad a lányokat.
Imádlak!!!!(remélem a többiek nem értik félre)

KépKép
rönci

Szép napot, Lányok!!

Nagyon régen voltam már megint, úgy szaladnak a napok, nekem meg soha sincs mostanában időm, valami program mindig van! :roll: most pistike bedobta a szunyát , addig költök pár sort!! Apa elment nyugdíjasbúcsúztatóra, úgyhogy szingli vagyok!! :lol:

Meg sajna beteg!! Ma voltam dokinéninél, mert hólyaghurutom van, meg vesemedence gyulladás gyanús vagyok!! :cry: már csak ez hiányzott... :cry: Persze antibiotikumot nem szedhetek, közölte a kisasszony a gyógyszertárban, hogy hagyjam abba 2 hétre a szoptatást!! :roll: jó pofa, ez csak úgy megy, nem?? Végülis írt a dokinő valami másfajtát. amit szedhetek!! Olyan előrehaladott az orvostudomány, de ha egy szpotató anya beteg lesz, megáll a tudomány... :cry: Hétfőn meg mehetek laborba!! REMÉLEM HASZNÁL A GYÓGYSZER, MERT NAGYON FÁJ A JOBB VESÉM!!

Így a karácsonyi készülődésem se valami aktív, igaz mézeskalit már sütöttünk tegnap Fatival, ablak is kidiszítve, de ajándék fatinak még nincs, mert igazán nem tudta eldönteni, hogy mit is kér!! :roll:
Apának már vettem egy Budmil övtáskát, mert mindig szanaszét hagyja a papírjait, pénztárcáját!!
Pistike kapott egy overált, mert a bundazsákja szűk lett hónaaljban, alig tudtam már beletuszkolni! végülis nem csodálkozom rajta, 6490g volt tegnap, és 63 cm!! Nálunk meg az a probléma, hogy nagyon gyarapszik!! Pedig már tartja a 3 órákat,. igaz éjszaka max.4-et bír ki!! Doktornéni tegnap nem volt, de kedden bizti kikapunk,tőle, amikor megyünk oltásra!! :oops: De mit csináljal vele?? Éheztessem?? :roll:

Maratoni cicizés: nálunk általában este 8 után van, képes 2 órákat szopizni! :roll: Aztán elalszik úgy 4 órát, de hát 2 óra szopi után nem is csodálom!! :roll: :P

Boróka!!

Hát tényleg jó kintlaktok, én arra dolgoztam!! A Máriaremetei kegytemplom mögött!! szép hely, de tényleg a világvége! :?

Na mentem lányok, mert fáj a vesém, így ülve még jobban!! :cry:

Puszi!!
Melódia

Kép
Kép
melódia78

Melodia! Jobbulast! En ugy tudom, azert van olyan antibigyo, amit lehet szoptatassal is szedni. Csak nem minden doki tud rola. De a lenyeg hogy szoptatasmegvonas nelkul Te is meggyogyulj!

Nem tudom ki irta, hogy lazasan nem szoptathat. Ez egy regi tevhit! En is szoptattam lazasan is. A baj ilyenkor az, hogy kevesebb a teje az embernek, meg nincs ereje. De a babanak nem lesz baja tole. Persze, ha hosszantarto 40 fokos lazzal nem hiszem hogy epp a szoptatasra gondolnek.

Ronci! Szuper edes a kisasszony! Mekkora feje van! Jol megnott o is odabenn.

B megint taknyos, ti is tapasztaltatok ilyet oltas utan? Vagy megfazattam?

cs
Vendég

Csengo,
Nagyon szépek a fiaid!!! Mi is náthásak lettünk az oltást követő nap. KI tudja van-e összefüggés. Az biztos, h nagyon vigyáztam Rá!! Hogy viseli Bálint? Porszívóztok?
A mi dokinőnk azt mondta, h lázasan nem lehet szopizni.
Chesti,
Nagyon szép Niki- szeretek ránézni!
Jadey, hogy vagytok??Remélem jobban van a kis Buddha. Nagyon divatosak vagytok.:)
Rönci,
Nahát Ti is Zsófi??:) Az első képen mintha a mi Zsófink lenne.
Melódia, gyógyulj meg és pihenj sokat!
Ákata, nagyon megnevetettél, köszi!!Jó hallani, h rendbejött a szopimizéria.
Suezika,
Zsófi is csak cicin vagy kézben tudott elaludni. Szerintem ez nem gond. A napokban kísérleteztem (de csak este), hogy ébren teszem be a kiságyba és ELALUDT!!! Ne sírva tedd le, mert akkor felhergeli magát.
A nappali altatás újabban a kocsiban megy csak..
A sétáról azt mondta a védőnő, h 5 kg felett már kint lehet pár órát . Altathatod kint is ha van kert v erkély.
Lányok,
Kissé banális kérdéssel fordulok hozzátok...Fordult veletek már elő ilyen, testápolózom a lábaim!!!!! amikor is mindkét mellemből sugárban elkezdett ömleni a tej..Miért?
rolex

Csengo, akarom mondani "szoptatni".
rolex

Helloka!

Csengo.
Ja, oltas utan vagyunk mi is es Bendeguz is betaknyosodott ma reggelre. Igy nem tudom kivinni setalni - mar kezdek bedilizni itthon ulve.
Ma lenne a ceges Mikulas party is, de oda biztosan nem megyek a beteg gyerekkel - kollegaim meg el akartak jonni 10-en - hat mondtam azt inkabb ne.

Lanyok, Hogy birjatok ezt a hulye hideg kodos idot???
Ti hogy oldjatok meg, hogy ha a gyerek elalszik a babakocsiban kinnt, akkor behozzátok? vagy kinnt altatjátok????

Nem tudok jó megoldást.

Ciao,

Dorka

boróka1973

Rolex:

Szerintem esetleg a lányodra gondoltál!
Nekem mindeg megindul, ha Bendusra gondolok... És mindegy mit csinálok közben.

Láz: baratnőm szoptaott lázasan is. Ő dokija engedte.

Melódia:
Penicillines antibigyót lehet szedni (pl. Ospamax). Ne hagyd magad, igenis gyógyítsanak meg!

boróka1973

Boróka!

Jól kint laktok, sajna nem túl közel hozzánk...
Mi nem a kerületbe jártunk ilyen foglalkozásokra a naggyal, de ha tudok valamit, szólok-mindenképp!
Én kint hagyom az udvarom a bébit, ha még nem ébred fel, amikor hazaérünk. Ha jól fel van öltöztetve, szerintem maradhat a levegőn. De ha udvar nincs, vagy kert, akkor akár azt is csinálhatod, hogy az ajtót nyitva hagyod és a lakásban alszik tovább...

Melódia!
Homeopátiára nem gondoltál? Kockázatmentes szoptatás alatt. Biztos lenne megfelelő szer a problémákra. Tudok dokit javasolni...

Rolex!
jót nevettem a lábas sztorin, nekem ilyen még nem volt... :lol:
Néha spricelek le mindent, általában ha túl rég nem evett Zsombi (több mint két óra :lol: )

Én is kérdeznék: mennyit vagytok kint ebben az időben a babákkal? Mi most nem nagyon, mert a nagyobbnak picit folyik az orra, úgy nézett ki, hogy beteg lesz, de itt megállt a folyamat... :)

Sz_kata!
Ti még mindig kendőben nyomultok? Ott bent kabát alatt jut elég friss levegőhöz? Ezen agyalok...

Zöld kakinak utánanéztem és nem idegesítem magam. Van olyan baba, aki csak zöldeket produkál.

Ja és Ti mennyi tejterméket isztok/esztek? Állítólag ez is lehet a baj. Nem akarok lemondani a reggeli tejeskávémról, ez éltet reggel, amikor nem bírok kikelni az ágyból... Zsombi hajnal 5-től alig alszik, pukizik nagyokat és sír, aztán 7-8 fele mosolyag és látszik rajta, hogy ébren aklar lenni, utána meg bealszik, mint egy kisangyal, én meg már talpon... :sad:

Képzeljétek! Egyszerre alszik a két gyerek! Ilyen sincs sűrűn...

Még egy kérdés: hétfőn kell vinni valamit? valaki kérdezte...

Orsi

osoa75

Boróka,
Mindig Rá gondolok! :))
Mi kimentünk ma is( a nátha ellenére) de csak 30-40 percre.

Ezek szerint van összefüggés az oltás és a taknyosság között.

Sz_Kata,
Jól viselte, 1 perc sírás majd alvás..
rolex

Vonalzópróba egy, kettő... :lol:

KépKép
rönci

Osoa,

mi még mindig kendőben nyomulunk. De nem tudom a kabátot Petin összegombolni, úgyhogy nincs ráhúzva a kabátom. és sétálunk napi másfél-két órát. Pont a kisnyanyában olvastam, hogy nagyon hideg időben a kendőben sétáltatást javasolják, mert akkor ugye folyamatosan melegitve van a baba teste.

Melodia,
jobbulást, és kitartást. ha tudod, a szopit ne hagyd abba!!

buli: már csak hármat kell aludni :lol: ha mindenki hoz magával egy kis nasit, meg üditőt, akkor nem maradunk éhen-szomjan

mennem kell
sz_kata

Sziasztok, Lányok!

Rönci,
gyönyörű a kis Mirácska! Sok egészséget, tejet, pihenést kivánok!

Dorka,
édes vagy, köszönjük, de a férjem azt mondja, hogy nem férnénk be hátulra a két lánnyal, meg a bkocsi sem... Anélkül meg nem tudok menni, mert a két lányt nem foghatom ölbe... De nagyon jól esik, hogy felajánlottad. (Igy jobban belegondolva, sajna, ha kisbuszod lenne, akkor sem merném úgy bevállani, hogy a férjem nem tud értünk jönni, mert mi van, ha valamelyik lány nagyon nyűglődik és menne már?! Ilyen ugyan eddig nem fordult elő, de Murphy törvénye...)
Budaliget: az gyönyörű hely! Hát ott aztán van hol erdőzni...
Tré műsorok: remélem, nem gyalogoltam anyósod lelkébe (itt egy kacsintás lenne, de nem hajlandó idevarázsolni a gép...) Anyós jobban jár a lottósorsolással és az Önök kértékkel, legalább nem viszi fel a vérnyomását, mint a Hiradó (ide vigyor jön ne, de azt se teszi ki a gép.)

Ma egyébként végigültünk egy maratoni vizsgálatot - Lilike vesecisztái miatt. Hát el vagyok kenődve, nem is kicsit, és nem is a ciszták miatt. Kiderült, hogy kisebb a bal veséje, mint a jobb, a húgycső meg tágabb, mint kéne. Úgyhogy januárban mennünk kell izotópos vizsgálatra, hogy kideritsék, milyen a bal veseműködése a leányzónak. Ezek után Lizát is elviszem egy UH-ra, biztos ami biztos.
Viszont találkoztunk a vizsgálaton Melindával (Bujka), ott volt a párjával és mindkét kisfiával, akik tündériek! Beni hatalmas, Marci pedig olyan édes és barátkozó! Meg is simizte a lányokat, meg dugta a szájukba a cumit :lol: Elolvadtam...

Na megyek, férjem itt áll felettem Lilikével (gondolom, célzatosan :D :D)

ákata2

Koszi a takonykor es oltas kozti osszefuggest. Vegulis az oltassal legyengitik a szervezetet es ilyenkor hamar elkapnak valamit. csak a nagyfiunal nem volt igy.

Rolex koszi a dicseretet, ma delutan a szepsegeim nem aludtak. Mindketto nyugoskodott. Pedig en is akartam....
Ha a dokinod mondja, hogy lazasan ne szoptass, kerdezd meg miert! Erdekelne, hogy mit mond.

cs
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek tegnap 22.30-kor feküdtünk le aludni és ma 10kor keltünk. :oops: Igaz benne volt két etetés 3,20kor és 7kor. Azóta is Kata 3óránként eszik. Reggel nem akart visszaaludni 7kor, ezért 8kor a hasamra tettem és egy jót aludtunk. Nagyon tetszett, és előbb is 5kor felkelt, kivettem kiságyból aztán aludtunk fél 7ig, evett. Most sajnos megint sír értem :( Pedig játszhatna egy kicsit, ma még nem játszott.

Büdi láb: nálunk is előfordul, én fürdés után behintőporozom, javult a helyzet. :)

Szopisztrájk vagy nem: Kata is 2napja nyűglődik (lehet, hogy a hétfői oltás zavart be), mindenesetre ma nem mindig akart fekve enni 2x ülve kellett etetni, mert sírt. Többször kikapta magát és sírt, de próbálkoztam és rákapott az ízére. :D

Oltás után nem volt nálunk taknyozódás csak nyűgösség, állandóan kézben akar lenni Kata.+ cumi

Maratoni cici: nálunk Kata 5-7perc alatt végez, azt elfordul :) már most kihasznál :D De az az igazsság én örülök, hogy hamar bekajál. 3napja rajtam lóg, ahogy most is, a mellkasomon alszik. El fogom kapatni?

ÁKata!
Sajnálom, hogy nem tudtok hétfőn jönni :(
Lillikének jobbulást, reméljük rendben a vesemüködése.

Beuka!
Ügyesek voltatok az ortopédián. Örülök, hogy minden rendben. :)

Rönci!
Szép hajasbabátok van. :) Várjuk a történetedet.

Melódia!
Jobbulást neked!!!!

SzKata!
Rendik a munkahelyeden. Nálunk semmi sincs, mert passzív dolgozó vagyok.

Edit

Kép
Kép
edi78

Jadey!
Jobbulást nektek! Gyógyulj meg a talira!
Szép nagy Bencus, jól ki van kerekedve a pofija. :)

Edit

Kép
Kép
edi78

Dorka,
én szoktam kint altatni a lányokat ilyen nyúvadt időben is. Persze sétálunk is, nemcsak kiteszem a szűrüket. Féltrutymós idő esetén nem viszem ki őket olyan hosszú időre, ködben pedig... hát nemtom, mert köd nálunk nem igazán volt, csak amolyan határeset idő. Nekünk azt mondta a doki, hogy náthásan ne vigyem ki ködben, minden más időben lehet.

Liza nagyon rátalált a hangjára, pár napja úgy rikongat, mint egy részeg delfin. Főleg, ha a fejem felett hintáztatom. És hangosan kacag! Annyira édes, meg kell zabálni! Este nagyon elemében van, hosszú monológokat ad elő, aztán fürdés (és hiszti) után úgy elfárad, hogy ájultan bealszik kaja közben. Na megyek, Lilike hiányol. Imént szopott kétszázat, igazán csicsikálhatna picit... Délután ajándékot csomagoltam, erre nyűgösködni kezdtek, én meg sietni, és persze hogy ocsmány lett, téphettem le a papirt az obligát edénygarnitúráról... Idén naggggyon eredeti ajándékokat vettünk, kemény két órát tudtunk rászánni. Javitandó a helyzeten, dekupázsolok pár képet. Már ha nem alszom el a keretek fölött... Kettő már kész, plusz a DM-es naptárak is eredetiek.
Ja, és ma megvettük a fenyőt is, igaz, a talpak eltüntek a költözködésben, állhatunk neki keresni. Gyanitom, végleg eltüntek...

Na megyek, puszi

ákata2

Sziasztok!
Ma megkaptuk az oltást,eddig nem lett lázas.Nektek mit mondott a doki mikor kell kúpot adni?39nél azt mondta, de remélem mint múltkor ,nem kell adni.

Orsi!
Zöld kakira nem igazán mondott semmit,viszont szájpenészünk volt, van ,de már végigment rajta ,mert a popoján is kijött a piros pötty.
Kicsit vicces a dokibánk,megjegyezte anyukája milyen kisimult,már egy nap csak 6X szeretném felhívni,nem 8X.Persze ezt azért mondta ,mert Gergő múltkor elmesélte Neki mennyiszer mentette már meg Tőlem.
:)

Mamy,
dm-es pelus midije már gumis hátul,de ebből is kifolyik nekünk a kaki,de már nem annyira gáz mint a pampersnél volt.Viszont a mini már kicsi ,de ez a midi meg óriási,nem is tudom,hogy nem zavarja Őket ez a nagy csomag....

Már a szemkimosást szerettem volna megkérdezni ,hogy történik,emlékszem olvastam sok babának sajna megkellett csinálni.Vikinek csipás a szeme és azt mondta doki 4-5hónapos koráig kinőheti,de ha nem átmosás lesz.Nem tudom elképzelni az milyen, leírja valaki?

Ti mikortól tervezitek ,hogy adtok babának alma levét meg ilyeneket?Csak azért kérdem ,mert unokatesóm dokija már 4 hónaposan mondta elkezdheti adni....
de én nem akarom egyébként legalább fél évig csak anyatejet akarok ,szeretnék adni.

Na most megyek,mert ma alig aludt a csajszi és nyűgös nagyon..de mikor leraktam a kezemből kipattant a szeme.Ja és leszúrt a doki,hogy cicin alszik el és, hogy egy ágyban alszik Velünk
:(
sue
jó éjt mindenkinek
suezika

Beuka,
bocs, valamiért nem láttam meg a hsz-edet, most viszont észrevettem, és el is olvastam.
Lili és Liza már a 16. terhességi héten Lili és Liza volt a hasamban. Lilla név tuti volt, Elza valahogy a 4D-s képről jött, mint név. Hazafelé jövet nézegettem a képecskét, és ez a név ugrott be. Férjem meg csak legyintett, hogy korai még... Én viszont igy kezdtem szólitani, és igy is maradt.
Vásárlás: hamar lezavarjátok, a szükség nagy úr!

Melódia,
gyógyulást neked! Szoptatás: én is úgy tudom, hogy 38 fokos láz fölött nem ajánlott szoptatni. Szerintem azért, mert a láz megöli a tejben a jó dolgokat. Ez viszont csak tipp.

Megyek, lányok ennének. Puszi - Kata

ákata2

Beuka,
kieg.: szülésnél felirtam papirra, hogy jobb oldal: Elza, bal oldal: Lilla. Igy a doki nem keverte össze őket.

ákata2

Csajok,

Néhány vadiúj kép a fotóversenyre, és néhány csak úgy... :lol:

Cím: Keresztapa :wink: Még egy kis porcukrot is akartam rászórni, de Tibi azt mondta, az már túlzás lenne...

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
Kép
jadey

Jadey!
Ez tényleg gáz, mit művelünk szegény gyerekekkel. :D :D Jót derültem a képeken, annyira jó. Szerintem a porcukor dobott volna rajta egyet. Én nem merek pénzt adni a kezébe, mert széttépi. :D

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok lányok!

Egy gyors bejelentkezés!!

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, már a gyógyulás útjára léptem!! :wink: Tényleg jobban vagyok, valami nagydózisú lórugást kaptam, úgy kellett meginni!! De azért elmegyek a gyógynövényboltba, veszek valami ülőfürdőnek valót!! :roll:

Jadey!!

nagyon szépek vagytok!! Hány kiló Bencus?? Mert amint látom, ő is jó súlyban van! :lol: engem meg halálra szekálnak, hogy túlsúlyos Pistike!! :shock:

Tegnap, miután írtam, tudtam volna pihizni egy picit, erre alighogy elaludtam, csengetnek!Hát ki vigyorog az ajtóban?? Hát a védőnő!! :evil: A jó nénikéjét!! A pihimnek lőttek, 1 órát fárasztott!! :twisted: Semmi hasznosat nem mondott, csak elmondta megint és családfáját!! :twisted: Miért divat, hogy beállítanak szólás nélkül??

Rönci!!

Gyönyörű Mirácska!!!!Sok egészséget nektek!!

SzKata!!

Az kizárva, hogy abbahagyom a szopit!! Csak ha nagyon indokolt!! :cry:

Sziasztok!!
Melódia

Kép
Kép
melódia78

Jadey,
hát tünemények a képek! Meg persze a gyermekeid! Megvolt a ma reggeli harmadik teliszájas vigyorom (az első kettő a lányoknak járt :wink:)

Melódia,
örülök, hogy gyógyulsz. Ülőfürdő: hólyaghurutnál nekem jót tett, vesénél nem ismerem a hatását. Gyógyszerész biztos megmondja.
Védőnő: nekünk szabott napja van (kéthetente hétfőn). Karácsony előtt már nem jön.

Juteszembe: megvolt az utolsó bmasszázs-tanfolyam, és a lányok első oklevele :lol:

Puszi - Kata

ákata2

Sziasztok,

Örülök, hogy tetszenek a képek. Mi is halálra röhögtük magunkat, amikor készítettük :lol: Jade élvezte a legjobban. Amúgy főleg Ő volt az ötletgazda :wink:

Melódia : Ne halgass a dokira!!! Bencusra folyamatosan azt mondja a miénk, hogy milyen jól néz ki. Szerintem majd az lenne a gáz, ha mondjuk 2-3 évesen lenne 60 kg :lol: NA ez csak vicc volt. Én azt hallottam, hogy nincs elhízott anyatejes baba!! Bencus most 6400gramm, 11 hetes. Ezek a tegnapi adagok. Képzeld, meg is ijedtem, mert ezen a héten csak 90grammot hízott :shock: A barátném nyugtatgatott, hogy nincs gáz, amíg a gyerek nem jelez. Szóval szerintem mostantól lesz a nyúlás-hízás szindróma :wink:

Ti mennyik vagytok???

Ákata :Aranyos vagy, harmadik mosoly :wink:

Edi :Széttépés, nálunk még ez nem játszik be, viszont utána jól megmostam a kezét :D A porcukrot már én is sajnálom, Szerintem majd még csinélok egy olyat is

KépKép
Kép
jadey

Ákata: Gratula a lányoknak az oklevélhez éspersze Neked is :wink:

KépKép
Kép
jadey

Sziasztok!

Én nem tudom, hogy mi van, Boti is kezdi elfelejteni a 3-2,5 órás "napirendet" :( össze vissza eszik. Lehet, hogy néha csak szomjas, nem tudom.

Orsi! Köszönöm, hogy írtál a éjjeli pici mellbimbóról, akkor nem egyedi eset. Én mindig ülve szoptatok.

Dorka! hogy a fenébe tudsz szopi közben írni?

Rönci! Nagyon szép Mírácska!!!

Melódia! nem hangzik túl jól, amit az egészségedről írtál, de örülök, hogy jobb már.

Á_kata! Drukkolok, hogy Lilike rendbejöjjön!! Nagyon édes lehet Liza, amint "részeg delfinezik" :lol: Akkor ezek szerint a lányok már a 16 héten megmutatták, hogy Ők lányok :) Nálunk a 12. héten deült ki. Mondjuk a fiúk esetében ugye egyértelműbb :)
Tök jó, hogy nálad fix időben megy a védőnő.
Én meg vagyok róla győződve, hogy ahol csak úy beállít direkt csinálja, hogy megnézze hogy alakul egy átlagos nap. MEnnyire vagyunk mi + a lakás szétcsúszva ...

Edit! Éjjel én is örülök, hogy gyorsan megvan a szopi. Picit kómás szoktam lenni.

Jadey! Jók a képek! :lol:

SÉTA! Nekem azt mondta a védőnő, hogy ködben tilos kimenni. Úgyhogy már 3 napja (ma lesz a 4.) nem voltunk kinn. Már begolyózok!!! :evil: :evil:
Ráadásul Boti még nincs 5 kiló. (még fél hiányzik).
Ráadásul most valami meteorológus is külön felhívta a figyelmet, hogy ne vigyék ki a babákat, mert a köd lenyomja légszennyezést. Mondjuk ez nálunk vidéken nem annyira lenne gáz gondolom :roll: :roll:

Kép
Kép
beuka

Egy szopispárnányi Boti:
Kép

Kép
Kép
beuka

Sziasztok,

Beuka,

szoptatva irás: én csak ilyenkor tudok irni :lol: fél kézzel bölcsőtartásban.

Jadey,

remélem, meggyógyultok a talira! bár ahogy nézem a fotókat, az egész család (elme)beteg :lol: :lol: :lol:

kész vannak a szupi fotóink, most rendezgetem a naptárhoz őket. azért ezek között is vannak ilyenek:
Kép

meg ilyenek :lol:
Kép Kép

de ez a kedvencem :lol:
Kép
sz_kata

Kata,
NAgyon klasszak a képek!!! A 3. olyan mint ha Anne Geddes kép lenne..:)
JAdey,
Ezt a versenyt Te nyerted.:)))
rolex

Beuka,
Milyen nagy már Botond. Nem rég született. :) Repül az idő..
rolex

Egy mai kép rólunk. :D Kép Apa és Lánya
rolex

ÖTLETEK. Lányok lehet fotózni!!
Kép Anne Geddes Kép Kép kedvencem
Nem tudok nagyobbat feltenni sorry.
rolex

Rolex:köszi :lol:

Szkata: Tudom :wink:

NAGGGGYON JÓK A KÉPEK!!! GYÖNYÖRŰEK VAGYTOK, FŐLEG PETIBABA. Biztos klassz lesz a naptár is és jó ajándék, mi tavaly adtunk hasonlót.

KépKép
Kép
jadey

Lányok,
naggyon édesek a babák! Végre itt a "mosolygunk-mi-a-kamerába-is" időszak...

Beuka,
Lili 100 százalék volt, Liza pedig 90 a 16. héten. A 18. héten azonban már biztosra mondták őt is (és én már előszörre is biztosra vettem. Volt egy olyan érzésem, hogy két lányom lesz). Furcsa, hogy Botond már ilyen hamar megmutatta magát - a 12. héten még nagyon ritka... De ebből is látszik, milyen ügyes fiú :wink:

Most épp fúratom magam a lelkiismeretemmel, mert lemondtuk a mai bébiúszást. Zsúfolt volt a délelőtt, valahogy nem volt rá energiánk. Meg a múltkori nagyon rosszul sikerült, a lányok beverték utána az öltözőben a nagy hisztit. Rengetegen voltunk ugyanis. Meg is beszéltük a férjemmel, hogy lejárjuk ezt a négy alkalmat, aztán keresünk egy másik helyet. De persze most, hogy nem mentünk, arra gondolok, hátha a csajok pont most érezték volna igen királllllyul magukat... Jövő héten tuti megyünk, Karácsony előtti napon már csak nem lesznek ezren... A jó háziasszonyok biztos már sütnek-főznek... Természetesen én is jó háziasszony vagyok, de a sütést előrehozom, főznöm meg aznapra szerencsére nem kell...

Robogok, csinálok pár dekupázst, ha már itthon maradtunk. Férjem meccset néz, és párhuzamosan Lizikét tornáztatja :lol: Lizikéről jut eszembe: ma mindhárom etetésnél cicire jött! És nem kellett pótlástej sem! Nagggggyon ügyes lány volt!

Akik mennek a talira, azokra egyrészt irigykedem nagyon, másrészt nagyon jó szórakozást! (Azért addig még persze jövök, csak eszembe jutott).

Lányok,
átvette már valamelyikőtök a DM-es naptárját? Nekünk csak 20-ra lesz kész. Már sajnálom, hogy nem itthon csináltuk...

ákata2

Beuka: Tényleg mekkorát nőtt Boti is!!! Jó a sérója :wink:

Bencus mostanáig nem akarta alukálni, így most állok csak neki az ebédnek. pontosabban estebédnek...

Nem panaszkodom, az éjjel ismét 5 órát aludt egyhuzanban :lol:

KépKép
Kép
jadey

Sziasztok!

Lehet, hogy megköveztek majd, hogy ilyen sokáig nem jöttem. Ne haragudjatok. Sajna nálunk is folyton volt valami, de úgy néz ki, most már sűrűbben tudok majd jönni. :oops: :oops: :oops:
Azért remélem csatlakozhatunk újra hozzátok.

Mennyi sok szép babóca! Gratulálok mindenkinek és sok-sok tejcsit meg egészséget kívánok. :D :D

Betegeskedőknek jobbulást!

Egyenlőre a visszaolvasásnál tartok. :wink:

Pár kép rólunk:

Kép Kép

Kép

Puszi: Évi

KépKép
ranpo

Jadey:

Köszi a vonalzómat!!Nagyon édes lett!!Jade választotta?
Nagyon humorotoknál voltatok a képeknél.
Nekem Jade-Bence verzió tetszik a legjobban.
De a mobilos sem rossz.

Rolex:
Reniknek úgy néz ki hajasbabájuk van.hihihi

Lányok:

mekkorák már a babák!!

Íme még 1-2 kép.
Szüléstörivel jövök a jövő héten.

Kép

Kép

Kép

KépKép
rönci

Rönci,
besz.rás ez a csat! Már bocsánat... Annyira édes! Mira szép nagy lány. Olyan jó is, mint amilyen szép?

ákata2

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?