Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm a jobbuláskívánásokat!!!
Most végre a férjem is megtudja, mit jelent a két gyerek + háztartás, és még elk se kellett mennem itthonról :twisted: .

Kori, Istenem, de szeretek!!!

Annamami!
Érezzétek nagyon jól Magatokat! Pont arról álmodoztam, hogy ha kiraknának Tenerifén a tengerpartra, hány másodperc alatt gyógyulnék meg????

Barátnő:
Gimis barinőimmel hasonló történt, mint Rokicánál, csak nem ennyire látványosan. Egyáltalán nem tudták megemészteni, hogy 21 évesen férjhez mentem. Pedig a férjem nagyon nyílt szívű és barátkozó (láttátok :)), szóval nem rajtunk múlt. Nálunk még pluszban az is a pakliban van, hogy 36 évesen már elkezdődött a visszaszámlálás a gyerekszülést illetően (jó, a mai világban nem, de sokan így érzik), és aki még szingli (sokan azok), nem tudja feldolgozni, hogy családom van, illetve, teljesen más témák foglalkoztatnak. Engem pl. nem érdekelnek a legújabb, legtrendibb szórakozóhelyek (én már jól kimulattam magam, nem is voltam olyan fiatal már akkor sem, mikor Lili született. Persze ettől még egyszer-egyszer jól esne elmenni, csak nem minden hétvégén), őket meg nem érdekli, hogy hol lehet tuti gyerekruhákat venni és vajon a régi vagy az új oltás-e a jó. A szoptatás meg egyenesen kínos téma. Pedig fontosnak találom, hogy az embernek legyenek olyan barátai is, akikkel végigküzdik az egész életet. (aki ilyen, ő meg Londonban él :) és :( )

Megann!
Én is parázok a karácsonyfán, gondolhatod! Láttam egy megfelelőt itt a faluban, csak már egy hete itt van, attól félek, hogy nem olyan friss. Vagy ez hülyeség? plusz nekem mániám a lucfenyő, mert annak van olyan igazi békebeli karácsonyi hangulata. De erre egyre kisebb az igény, úgyhogy szűkül a kínálat...

ayse

Annamami, nagyon jó utat nektek, jó sütkérezést, pihenést!

KépKép

KépKép
majola

Nszoke

Hmmmmmm finnyás szülők... :?

Házunk...hm...izé... :oops: :oops: hát nem épp kicsi :oops: :oops:
(köztünk szólva túúúúúúúúúúúl nagy :oops: :oops: , képtelen vagyok rendben tartani :oops: :oops: , mondjuk ez abból is fakad, hogy panelgyerek vagyok...anyummal 50nmen...férjjel meg Léna születése előtt 57nm-en laktunk...hát most csak földszint is duplája :oops: :oops: )

Ayse!
Luc...
Hűűűűűű a régi békebeli idők :D :D
Gyerekkoromban nem is lehetett nagyon mást kapni ha jól emlékszem...csak tűlevelűt meg luc fajtát...
Vagy tévedek??? :roll: :roll: Aztán lehet hogy tévedek...csak mi szegények voltunk..és biztos nem tellett dárábbra...
A luccal csak az a bajom..hogy mivel a panelben Kádár bácsiék frankó padlószőnyeget rakattak...a millió kis tűlevél..ott volt még hónapok múlva is... :lol: :lol: :lol:

Na megyek felöltöztetem Lénát, és megyünk megszámoljuk hogy hány rohadék varjú tanyázik a szomszéd telken :? :? :? (hogy hulljon ki a tolla mindegyiknek :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ), aztán meg megyünk anyumhoz....mint önjelölt fodrászhoz....mivel kizárt, hogy eljutok karácsony előtt fodrászhoz..és muszáj lesz megfesteni a hajam tövét..mert enyhén foltos.... :oops: :oops: :oops:

M.

Kép

Kép
megann

Juj de szép házatok lehet. És jó nagy. Jól elfértek benne, meg ha jön tesó akkor ő is. :wink:
Ez kertes, ugye? Budapesten laktok? Mert vidéken gyakoribb a kertes ház. Én ha bármerre nézek 360fokba csak panelt látok :?

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

Benianyu!
hogy kell magyarítani???
na most nekiülök, amíg Eszti alszik.... pedig már azt találtam ki kínomban, amikor lefeküdtem, hogy megcsinálom az egészet wordben, és kész.

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Amennyire elolvasgattam nagyjából látom érdekes témákat érintettetek tegnap óta.

Ayse
Neked jobbulást!

Annamami
Nektek jó utazást!

Totka
Tényleg szívesen megtekintenénk a hajadat, hátha csak TE látod olyan borúsan a helyzetet.

LÁnyok
Akik hétfőn jönnek hozzánk azoknak írom,hogy gyerekeknek váltócipőt javaslok, magatoknak vastag zoknit esetleg.
Babos, tonhalas, sajtos tészát sütök. Remélem szeretitek.Ha nem akkor szóljatok! :oops:

Barátnők
Nekem is van egy barátnőm akivel teljesen megszakadt a kapcsolat mióta Marci megszületett. MOndjuk amúgy is kezdtünk eltávolodni egyástól és nem egyfelé vitt már az utunk, de azóta teljesen leszakadozott.
A többi barátom-barátnőm hála Istennek maradt.
Igen az ideje mindenkinek egyre kevesebb, de figyelünk egymásra. VAn olyan barátnőm akinek pillanatnyilag barátja sincsen, van olyan aki együtt él egy fiúval, van olyan akinek van egy kisfia szintén. Szerencsére mindenkivel megmaradt a régi harmónia és megértés. Mondjuk én nagyon szeretek nyüzsizni, szeretem hogy jó sok ismerősöm van, kiváncsi vagyok általában az emberekre. És benne van a lábamban a mehetnék :oops: , csak kedves Férjem rövid pórázon tart és nem akar nagyon vinni sem :evil: De én azért egyre-másra szervezem a programokat és találkozókat magunknak :wink:

most olvasok gyorsan

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Ayse
Megkérdezhetem,hogy hogy-hogy i ennyi év után jött Lili? HIszen már jó fiatalon megtaláltátok egymást.
Lehet, hogy már írtad és lehet hogy túl indiszkrét a kérdés. Akkor elnézést kérek, nem szeretnék tolakodni :oops:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci!
Itt nem indiszkrét. Hát úgy, hogy először nem akartunk gyereket, mivel még tanultunk, meg korai is lett volna (azt akkor is tudtuk, hogy mi egymásnak vagyunk teremtve, semmi értelme nem lett volna várni a házassággal). Aztán amikor már akartuk, akkor nem jött...négy évig...de szerencsére már itt van ill. itt vannak és ez így volt jó, hogy pont őket kaptam :lol: :lol: :lol:

ayse

A szomszédasszonyom is konyhaprojektben van (most építettéka házukat, novemberben költöztek). Hát ő igazán rosszul járt...az asztalos idehányta neki a leszabatott lapokat azzal, hogy mégsem kellett volna elvállalnia ezt a munkát. Miközben 2 hónapja csinálja és szép meséket mondott már arról, hogy milyen jól áll. Most találtak egy másik asztalost, aki arra vállalkozott, hogy legalább a tűzhelyet és a mosogatót beépíti karácsonyig. A lapszabászatbna meg kiderült, hogy feleennyiből is kijöhettek volna. Mondta is a férjem, hogy mi ne is szóljunk semmit....

ayse

Sziasztok!
Közkívánatra, a nemtűzvörösresikerült, de emberek közé azértkimerekmenni haj! :? :?
Kép Kép Kép Panni, csak úgy

KépKép

Hajni&Panna
totka

Na szóval:
Tegnap este, nagyon rossz volt a hangulatom, azért is nem írtam többet!Mivel nő, és nagyon hiú vagyok, ezért esett szarul, hogy nem lett olyan, amilyennek akartam, és tudtam, hogy a drágább melírral milyen klassz lenne, csakhát a múlt héten voltam kozminál(tisztítás, gyanták.5 e-t, ha most még egy 5 lett volna.....!)

Remélem, azért nem állítottam be magunkat egy szerencsétlen, csóró, szánalmas családnak, csak néha gyarló vagyok, és szeretnék sokmindent......!
8)
Ayse
olvasom, hogy tipikus F.O.G-i tüneteid vannak, szegénykém, rossz mind a három, jobbulást!
Annamami
köszi a hozzászólásod csirke ügyben meg úgy egyeltalán, és én is nagyon nagyon szép nyarat kívánok Nektek ebben a télben, és jó sok pálmafás-koktélos képet készítsetek!!!

Nyavajogtam Apának-mivel a karácsonyfa mindíg az Ő reszortja, hogy legyen aranyszínű az idén a fa!Vett egy 2.3m magasat :shock: , és rengeteg aranyszínű díszt!(hozzátette, csak miattam....)
Eléggé be vagyunk rezelve, hogy Panna mit fog vele művelni, félünk, hogy felborítja, magára rántja, stb...

Ma megvettük még a hiányzó ajándékokat, mostmár csak csomagolni kell!

Jut eszembe:Viki, merre vagy????
Anikó, már itthon van(olyan régen nem írt már!)
Nyúlné
Te, mint fő táncos, mit szólsz a Megatánchoz?

KépKép

Hajni&Panna
totka

Jaj, még valami:
Megann
meg sem dícsértem vigyori, igazi csajos ruciban lévő Lénácskádat!!!!Nagyon szép kislány, és jól látom, hogy micsoda rengeteg, dús haja van?
Ancsi
azt a mindenit, igazi, vérbeli háziasszony vagy!!!Micsoda jó dolgokat sütsz!!!Le a kalappal, ügyi vagy!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Szió!

Ancsi
Megcsináltam a muffint. Hát szuper lett. És megdagadt és minden. Ja és nagyon izlik mindenkinek. Köszi a receptet. Ha van ilyen egyszerű finomság írhatsz még. :lol:

Hajni
Haj szerintem szuper. A fazon tuti jó, a szín is tetszik bár én sokat és sokáig voltam vörös, még két hónapja is (azóta újra fekete) de én nem szeretem mert nekem valahogy nem jó. Olyan mintha mindig zsíros lenne a hajam hatása van. Én is mindig szerettem volna melírt, vagy fekete- majdnem pirossal és szőkéset, de eddig még nem találtam olyat aki legalább hasonlóra tudta volna csinálni. :( ezért vagyok megint fekete. :?

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

Sziasztok!

Nagyon rég nem írtam már, ne haragudjatok :oops: csak annyira időzavarban vagyok mpstanában, hogy szinte semmire nincs időm! Néha olvasni azért olvastalak Benneteket, de van lemaradásom bőven! :oops:

Minden baba és mama nagyon csini a képeken!

Hajni!

Szerintem csini a frizurád, és köszi, hogy hiányoltál!

na mindjárt jövök.... :? :? :?

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Na itten vagyok! :lol:

Kép Kép Kép Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Gyorsan írok, rajtam kívül mindenki alszik.

Képzeljétek, csináltam ma püspökkenyeret, holnap megyünk vendégségbe, oda viszem. Olyan büszke vagyok magamra, hogy kész lett, és finom is! Kis önbizalom-tuning rám fér...

Juci! Köszi a meghívást, igyekszünk elmenni, bár a babos tésztából nem biztos, hogy eszem, Kristóf lehet, hogy nem értékelné. :D Vagy ha nem ciki, kihalászom belőle a babot. :oops:

Ayse! Jobbulást!

Totka! ne hülyéskedj, semmi baj nincs a hajaddal, teljesen jó lett!

Annamami! Nagyon jó utat nektek, érezzétek jól magatokat! Hú, de irigy vagyok!!!

Benianyu, Megann! Korizás - jaj de szeretnék már én is!!! Férjem utálja, így őt nem vihetem el, meg nekem is inamba szállt egy kicsit a bátorságom 2004 nyarán, amikor mondván, hogy jégkorizni tudok, vettem egy görkorit is magamnak. Na ennek az lett a vége, hogy akkorát estem, hogy műteni kellett a számat (ma is látszó heg van rajta) és a fogorvos alig bírta rendbehozni a két első fogamat. :( Azóta semmifajta korcsolya-féle nem volt a lábamon. De azért vágyom rá!

Ébredés, majd még jövök...

Kép

Kép

Kép
bodza

Hajni!
Szerintem is jó a szín :D

Hű Peti megint olyan nagyfiús!! :D

Fennt az ágyikómban heverészek, hát hallom ám, hogy a kicsi fiam magyarázza apjának nagy hévvel: anya, anya, anya!!! Felhívtam őket, annyira megörültünk egymásnak :D Jól hozzámbújt (csak el ne kapja)! :D

ayse

Hajni!
Én is voltam vörös. Nem festettem, hanem hennáztam. (barinőm szavaival a gyehenna tüze égette). Mivel ez egy gyógynövény, természetes színt ad a hajnak és attól függően lesz nagyon vagy kicsit vörös, hogy mennyi ideig hagyod rajta.

Majola!
Nem dobsz egy pocakfotót?

ayse

Ki nyerte a megatáncot?

ayse

Ayse!

A megatáncot Kovács Gergely Csanád nyerte! :D

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Dobok pár képet a mai fürcsiről is, mert szerintem olyan helyesek lettek :oops:

Kép Kép Kép Kép Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok lányok!, mi is itt vagyunk! Tenap értünk haza, ma meg pakoltam, mostam, meg vendégek is voltak...úgyhogy csak most tudok jönni, mert Tüncsi alszik...ma már nem volt láza sem, hóem. sem, de még hasmenése az van.......ja és nővéremék a kis Annával most jöttek haza, és Anna tegnap este a buszon belázasodott és ma is lázas, hasmenése van...remélem u.a a vírus, ami korábban Tüncsinél volt, és nem lesz beteg megint... :roll:

Totka (bár nem rémlik milyet szerettél volna) de nekem nagyon tetszik a színe, meg a fazonja is! Én is a héten megyek "renoválásra" :wink:

Juci, óóóóóóóóóóóóóóóóóó, de jó lenne a hétfő, de félek még fertőzhet Tüncsi, pláne, hogy a kis Anna is betegen jött haza!

Kép

Kép
prüntyi

Tüncsi bágyadt képe...
Kép

Kép

Kép
prüntyi

Ayse, épp nemrég mondtuk apával, gogy nincs is fotó a pocakomról. Megbeszéltük, hogy ha majd elkezdődik, lefotóz.
...na ez majdnem tegnap éjjel lett. 1-kor arra ébredtem, hogy nem birok aludni, fáj a hasam. Olyan menziszerű volt, amikor mág nem tudja eldönteni az ember, hogy mi van. Itt vivódtam, hogy hivjuk-e már, aki vigyáz Julcsira...még jó, hogy nem riasztottuk szegényt feleslegesen. Csak azért nem, mert 2 és 10 percenkét jelentkezett a kis fájás, rendszertelenül. Aztán 3ra el is múlt.

Kicsit meg vagyok ijedve, mert Julcsi nagyon nyűgös lett a napokban. Pedig már nem lázas, de rengeteget nyüszizik, rossz kedve van, nem tudom felviditani. Meg olyan kis ellenséges néha, nem is hagyja, hogy megölelgessem, mintha haragudna valamiért. Nálatok nincs ilyen? Félek, mi lesz, ha jön a kistesó. Most kábé olyan, mintha már meglenne és ő amiatt lenne elkeseredettebb.
Vagy azért, mert én egyre türelmetlenebb vagyok és sokszor bizony nagyon erőteljesen rászólok.

Na, a tegnapi ijedelem hatására ma gyorsan megsütöttem a bejglit, nehogy kimaradjon idén. Fincsi lett, bár kicsit hasraütésszerűen készült. Nem találtam Annamami receptjét, pedig kerestem. Ha valaki tudja, hányadik oldalon van, irja meg, kiváncsi vagyok rá.

Bodza, de jó, hogy időnként jelentkezel. Annyira szeretnék majd én is ilyen fitt mami lenni szülés után, de félek, nem igy lesz, már most úgy érzem, hogy nehezen fogom birni, és legfőképpen azt, hogy türelmetlen leszek az egész családdal.

KépKép

KépKép
majola

Totka!

Szerintem tök jó így a hajad. Igaz, én nem vagyok mérvadó, mert nem szoktam festetni, de nekem jobban tetszik ez a sötétebb szín mint a tűzvörös.

Én is hennáztam a hajam még egyetemista koromban amikor volt motivációm ilyesmire. Azóta nem.

Ancsi!

Elkezdtem készíteni a mézessütit, hát tényleg jó ragadós lett. Most bent pihen a hűtőben. A beigli recept amit ki akarok próbálni szintén pihenős, úgyhogy a három süti közül amit ma este meg akartam csinálni, másfelet sikerült. A meggyes-csokis piskóta az most sül. :)

Apropó sütés...

David jól megríkatott azzal, hogy egy hatalmasat puffogott, hogy már megint csak összekoszolom a konyhát (ő szokott mosogatni). Ennyit a karácsonyi hangulatomról. :? Nem szorult belém sok, de gondoltam, hogy sütit én is csinálok Zsuzsának, bár igazság szerint nagy pocakkal már elég fárasztó a konyhában ácsorgás, és az meg pláne nem kellett, hogy ennek ellenére rászánom magam és le leszek szúrva hogy csak a koszt csinálom. Fát is csak kicsit vettünk, a talpat nem találjuk, és David olyan mint a Dickens mesében az a morgós öregember, semminek se örül. Én meg közben rájöttem, hogy nincsenek mézessüti kivágó formáim, azt is venni kell, úgyhogy ebből még egy Tesco menet lesz ma este vagy holnap hajnalban még a tömegnyomor előtt.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Majola!

Húha!!! Kezdenek komolyra fordulni a dolgok! :) Megy a drukk, hogy neked is olyan Bodzás szülésed legyen.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Annamami receptje:

KARÁCSONYI BEJGLI (4 rúd)

Tészta:
1 kg liszt
20 dkg vaj
15 dkg zsír
8 dkg kristálycukor
3 evokanál tejföl(20%-os)
1 egész tojás
+ 1 dkg élesztot 1 dl langyos tejben felfuttatni

ezeket összegyúrni és a tésztából négy egyforma cipót formálni,gyúródeszkára tenni,tiszta konyharuhával letakarni és egy órára HIDEG helyre tenni pihenni.

Töltelék:
ahány cipó,tehát 4 x 20 dkg dió vagy mák
60 dkg kristálycukor
1 csomag megmosott mazsola
1/2 citrom reszelt héjja
1/2 citrom leve
1 dl langyos tej

ezeket összekeverjük.

A tésztát olyan méreture nyújtsd el,amekkora a tepsid.
Töltsd meg a töltelékkel és tekerd fel.
A tetejét kend meg tojássárgájával.
Ezután a tepsiben 1/2 órát MELEG helyen kelesszed.
Utána mégegyszer tojássárgájával kend meg és 1/2 órát HIDEG helyen pihentesd.

160 C-on 40 percig süssed,utána kicsit tapizd meg a tetejét és ha nagyon lágynak találod akkor esetleg még egy 10 percre told vissza.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Nézem, hogy ez ugyan élesztős, de hidegen kell keleszteni??? Az meg hogy fog menni?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Oké, tudok olvasni...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sorminta...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Köszi, Róki. Nem baj, ha hidegen kel, a bejgli nem olyan jól megdagadt kelttészta tipus.
Nyamm, nagyon fincsi lett az enyém is. Érdekes, mert ugyanennyi liszthez 2 egész tojás és 4 sárgája kellett.
Én is bosszankodtam ma a konyhában, miután Karcsi megjegyezte, nem is olyan nagy dolog ez a bejglisütés. Igaz, annyi időbe telt az egész művelet, mint neki a hozzávaló dió megtörése és darálása, csak épp ő közben ólt, én meg sürögtem-forogtam. Sajnos én mostanában ilyenkor nem sirok, hanem kiabálok. Erre ő azt állitja, nem baj, ilyenkor már csak a hormonok beszélnek, nem én :twisted:

Épp most olvastam a Női Lapozóban egy cikket, ahol Geréb Ági mondja el gyakorlati tapasztalatait a szülés megindulásáról. Először szülő nőnél a menziszerű fájdalom azt jelenti, aznap szülni fog, többedszer szülő nő pedig, hogy valószinűleg nem szül aznap.

Pocak helyett kisördög:
Kép

KépKép

KépKép
majola

Majola:

Te már így fejből vágod hogy mi kell egy kelt tésztához? Én a keltektől félek, csak az ilyen egyszerűbb keverteket szoktam... az én beigli receptem nem kelt tésztás... majd kiváncsi vagyok, milyenre sikerül. A nagymamámé az kelt, de azt nem kísérlem meg egyedül...

Női Lapozós cikket belinkelnéd? :)

Tejmentes blog
Életkör
rokica

KépKép

KépKép
majola

Hú, én nagyon szeretek sütni, csak valahogy mióta monomániás (manómániás :) ) lettem, ritkán teszem. Pedig régebben én voltam a fő-fő sütőmester a barátok közt.
Kár, hogy nagymamám isteni bejglijét nem tudtam lejegyezni, évekig próbáltam, de fejből nem tudta, csak érzésre pakolt bele mindent, a sütéskor meg nem voltam ott. aztán meg meghalt és már sosem tudom meg, hogyan készül a világ legfinomabb bejglije. Na de majd jövőre kipróbálom Annamamiét. Vagy húsvétkor, mert mi akkor is szoktunk sütni.

KépKép

KépKép
majola

Ez olyan megható (bár én is terhes vagyok...)

http://www.szules.hu/letters_dorka.shtml

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica
Ez tényleg nagyon megható. Bár ilyesmit modnanának rólam is egyszer majd a gyerekeim. Kivéve azt a részt,hogy kevest voltam velük és hogy egyedül neveltem föl Őket. :lol:

Ayse
Értem. Csak azt nem,hogy itt nem indiszkrét :lol:
És köszönöm.

Bodza
Igen, nekem is eszembe jutott pár órája, elnézést :oops:
Az egyik adagot bab nélkül készítem, úgy jó. Húúú de ciki, pedig nem volt olyan rég :oops:

Totka
Szerintem nagyon csinos a hajad! És a kiscsajod uúgy néz, mint TE!

Prüntyi
Nagyon édes bágyadt Tüncsike, de tényleg látszik rajta a betegség :cry:
Sajnálom, hogy Anna is megbetegedett. Ő is ott volt veletek?
Ha úgy látod,hogy most még nem vagytok taliképesek ne bánkódjál. Hamarosan lesz újabb alkalom :wink:

Majola
TEtszik a férjed megközelítése.(Ezt a hormonok mondták és nem TE). Szerintem a Picurkák sok dolgot megéreznek. Pl, hogy Te feszült vagy (teljesen érthető módon), és készülődik valami ill. VALAKI. Ne aggódjál szerintem. Pikk-pakk átveszik a bennünk zajló hullámokat.És aranyos vagy,hogy elkészítetted a beiglit!

Viki
Peti... Peti iszonyat nagyfiús. Az én Marcim elbújhat mögötte!

Megann
Ez a 24-ei beiglis reggeli tényleg nagyon kedves Tőled!
És nagyon nagy szerencséd van Lánácska étvágyával!

SAjnos nálunk nem javul a helyzet. Lányok,ha tudd valaki egy jó gyerekpszichológust (Rokica, vagy bárki) nagyon megköszönném. Utolsó reménysugaram,hogy Marcit elviszem egy pszichológushoz.
Az ország legjobbja eddig nem segített. Kedden megyünk kontrollra, ha nem újít nekem valami hasznosat végeztem vele. Utálom, hogy sír és szenved Marci!!!! És akkor is segítek Neki valahogy!

Nem tudom még mit akartam.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci:

Én tudom neked ajánlani a Korai Fejlesztőket, ott dolgozik gyerekpszichológus és dietetikus is. A pszichológus viszont leginkább veled fog elbeszélgetni.

http://www.koraifejleszto.hu/hu/intezmeny_kozpont.html

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Húúúúúú de dög fáradt vagyok...

Elolvastam a mai napot...de alig maradt meg valami... :oops: :oops:

Jellemző, az persze igen..hogy ki milyen finomságokat süt..

Viki!
Jelentem Peti is ördifióka :twisted: :twisted: :twisted: legalábbis egy két képen mintha neki is kinőttek volna a szarvacskái :D :D :wink: :wink:

Majola!
Julcsi viszont menthetetlenül ördi :lol: :lol: :wink: :wink:
És nagyon szép...és annyira hiteles, hogy olyan kis kreol..barna haj, nagy barna szemek...szinte sátáni :twisted: :wink: :wink: :wink:

Jujjjjjjjjjjjjjjj de izgi.....

Hmmmmmm hát nemtom..én ugye egy szerdai napon szültem....de már hétfőn majdnem sirva mentem a ctg-re hogy hajaj de rosszul vagyok :lol: :lol: :lol:
Ma már megmosolygom hogy hogy be voltam kakálva..hogy hűűűha akkor most tényleg szülni kell????
Szóval nem tudom hogy helytálló e ez a megállapitás....
De azért érted mostmár tényleg nagyon izgulok..
A gólyád mindjárt révbe ér :P :P :P :P :P :P :P :P

Julcsi...:lehet hogy érzi ő is..hogy nagyon a végén jársz már..nem????
Reméljük megnyugszik, ha már otthon lesz a kistesó..
Ki sem nézném belőled a türelmetlenséget :shock: :shock: :shock:

Róki!
:evil: :evil: :evil: Milyen tapintatosak tudnak lenni ezek a faszik :evil: :evil: :evil:

Mi:
Léna elmúlt éjjel 4 szer is felébredt éjjel sirva... :shock: :shock: :shock: .
Most nem tudom hogy férj állatias horkolásának köszönhetően(amikor iszik akkor rettenetes hangzavart csap éjjel :? ), vagy esetlet.....ááááá már le se merem irni..hogy neteán attól ami o..val kezdődik és ltás a vége... :roll: :roll: :roll: :roll:

Totka!
Szerintem nagyon vagesz a frizurád...a szinéről nem tudok nyilatkozni..mert ha hiszed ha nem....valahogy énnekem a vörös mindig kikerült a látószögemből....nővérem vörös...de kb 15 éves kora óta egy szinnel festi..úgyhogy nekem már fel sem tűnik...szóval erről nem tudok biztatót mondani...de az ellenkezőjét sem..
Viszont a formája..maga a firzura..nagyon übertrendi :wink: :wink: imádom az ilyen vagány frizurákat.. :wink: :wink:
Nekem a nagy kugli fejemhez nem illik a rövid haj..de ha jól illene én is valami ilyen vageszt csináltanék :wink: :wink: :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Juci!

Rémes ez az állapot... :( :(
Gondolod, hogy egy pszihológus tud segiteni???? :shock: :shock: :shock:
Ezt most nem értem...a kakiproblémának talán pszihológiai háttere lehet??????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

M.

Kép

Kép
megann

Hát tudjátok én nem vagyok egy nagy téimádó, de ebéd után kint jártunk a kertbe és őkelmét láttam..enyhén zuzmarásan...és nagyon szépnek talátam, ezért elküldöm nektek karácsonyi előzetesnek:

Kép

M.

Kép

Kép
megann

De most végetek :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vigyázat...dermesztő lesz :twisted: :twisted: :twisted:

A telkünk még mielőtt ház állt volna rajta(a bozótos rész)..nézzétek csak milyen szép jégkeritésünk volt.. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ilyen a tél itt minálunk, ha igazán hideg van.. :twisted: :twisted:
Jó mi??? :? :?

Kép

Kép

Kép
megann

Sorminta :P :P
Keressek még nektek egy két szivderitő képet????? :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

sziasztok, csak bejelentkezem.
kikészít ez a naptár história. jövőre már novemberben össze szedem magam és megcsinálom. ja, és eldöntöttem, hogy megrendelem, amennyit tökölök vele, inkább beszélgetnék veletek, és egyébként sem úgy sikerül, ahogy szeretném.
szóval, bocs, hogy ennyire beszűkültem az utóbbi napokban, ha kész a naptár, meg a cd, majd kinyílok :wink:

holnapi játszóház: az éjjel függvényében megyünk. és még attól függ ma éjjel meddig koptatom itt a fenekem....

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!
Csak felteszek képet, mert nekem nagyon tetszik. Rolival már itt tartunk az orrszívásban!
Annamami már nincs??? Mert tőle érdekelne, hogy rakhatom e a bejglitésztát bele a kenyérsütőbe, hogy összekeverje...
Bodza, holnap férjel elvitetem magam Plázához és akkor rádcsörgök. Vagy ha elküldöd sms-ben a címet akkor odagurulunk hozzátok.
Kép
Kép
Kép

KépKép
Kép
csikken

And!

Sajnálom hogy igy megkinlódsz...
Legalább jövőre már tudod hogy hogy lesz....

Holnap mi bizti nem megyünk a játszóba...mert korizni megyünk, ha minden igaz......

Feltéve ha férj nem jön haza totálkárosan :? :lol:

Egyébként 7től fél 9 ig lementünk a buliba...jót vacsiztunk..aztán mi leléptünk Lénával..férj meg visszament..

kicseszettül örülök :evil: , ugye a haverjának a céges bulija itt a faluban, és egy olyan csaj szolgálta föl a piákat..aki meztelenül volt, majdnem..na jó egy falatnyi bugyiban volt..és egy testfestőművész ráfestette a cég emblémáját stb..a csajra....

Ja és a poén: LÉNA megcsöcsörészte a csajt :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Viszont az összes pasinak ott csorgott a nyála a formás cickók láttán..és férjet is rángatták oda a pulthoz :? :? :? :?

Hát ennyi...

M.

Kép

Kép
megann

And,
Most itt vagyok, ha esetleg elakadsz. Bár én sem vagyon igazán profi. :)

Rokica,
Ez a levél tényleg megható, meg az egész honlap. Kb. egy órája olvasgatom a honlapot, nézegetem a képeket. Köszi, hogy feltetted. :)

Megann,
Szépek a képek, de én olyan fagyos vagyok, hogy még nézni is fázom. :? :?
Dani is nagyon rosszul aludt tegnap, 2-4 között 20 percenként ébred, pedig ő nem kapott oltást. Viszont evett a fejtettbablevesből és lehet, hogy megnyomta a pocakját. Remélem, ma jobb éjszakátok lesz! Meg nekünk is! :)

Ti már adtatok babot a gyerekeknek?

Zsuzsa,
Annyira édes Julcsi kis ördögként! :) Osztom a többiek véleményét, biztosan érzi, hogy feszültebb az utóbbi napokban.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Juci,
Nagyon sajnálom, hogy nem javul nálatok a helyzet! Remélem, valamilyen módon fogsz tudni Marcin segíteni!!!!!!!!!
Úgy néz ki, hogy oké lesz a hétfő, de még nem akarom elkiabálni. :)

Viki,
Peti tényleg nagyfiús! És egyetértek Megannal, ott vannak neki is a kis ördögszarvak a fején. Nagy csibésznek néz ki! :)

Totka,
Még egy szavazat! Szerintem is jó lett a hajad!! :) :)

Csikken,
Ez nem semmi! :wink: Dani nagyon nagyon utálja, visít, sikít, sír. Nagyon sajnálom ilyenkor, de muszáj kiszívni, ha taknyos. :oops: :oops:

benianyu

Megann,
Nem is tudom mit írjak, hogy ne hangozzak prűdnek. Én nagyon gusztustalannak tartom az ilyenfajta felhajtást! :oops: :oops:
Sok hülye nyálcsurgató pasi. :(
Remélem, eljuttok korizni!!! :wink: :) :D

benianyu

Azt hiszem lekéstem mindenkit, akkor nem sormintázgatom.
Jó éjt! Folyt. köv holnap! :) :) :)

benianyu

Benianyu, azért köszi! nem szoktam ilyen hamar feladni, de egyszerűen sajnálom már rá az időt, és találtam egy szimpi oldalt, ahol megcsinálják, legalábbis remélem, majd hétfőn felhívom őket.

álmodjatok szépeket :D

KépKép
KépKép
and

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?