Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok :D

Valami virus elcseszte a gepunkon a magyar billentyuzetet, ezert ekezet nelkuli leszek.
Mostanaban rank jar a rud.

Lanyos jatekok
Epp ma vettem Gergonek ciklamen szinu penztargepet karacsonyra. :oops: Szeret boltosat jatszani.

Baratno ugyben sajnos Rokihoz hasonloak a tapasztalataim. :(

Zsuzsa, jobbulast Julcsikanak.

Benianyu, irigyellek, hogy ilyen jol megvagytok mindannyian. Ez igazan jo pelda, orulok neki.

Zsofi

Kép
Kép
göndörzsóf

Jó Estét!

Voltunk mi is a Vörösmarty téren..... :D :D :D :D :D :D
Én fahéjjas forró csokit ittam :P :P :P nyaminyaminyami :P :P :P de kipróbáltam volna isteuccse' a chiliset is csak a szopi miatt nem mertem..... :? ......de mondtam mazsnak,akkor vacsira meleg csokis-fahéjjas tejet kap! :D
Vásár szupi volt,venni nem vettünk semmit csak nézelődtünk kb.1 órát,mert nagyon hideg is volt már 5-kor,aztán még eltűztünk a Mammutba könyvet venni Apósomnak,meg apró csecsebecséket a lányoknak.
Nagyon nyagyon jól esett ez a két óra csavizás Apával és Mazsival! :D :D :D

Jelentem:
a lányok bőröndjei összecsomizva,az össze karácsonyi ajándék becsomizva,már holnap csak a mi cuccainkat kell bedobnom,meg epilálás és manikűr van hátra! :wink:

Mindenkinek nagyon köszönöm a jókívánságokat! :wink:
Holnap este 9-kor indulunk csak,úgyhogy sztem még leszek,olvasni legalábbis tuti fogok! :lol: :lol: :lol:

Megann
SÜTÖTTÉL MÁR BEJGLIT???? :roll: :roll: :roll: 8) 8) 8)
éS LÉNA GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!!!!!!!!!! :D
annamami

Ja és mazsi nagyon élvezte a vásárt meg a fényeket meg mindent!!!
Végig dumál és sikongatott és csak úgy ragyogott a kis pofikája!!!! :D :D :D
Jól meg is puszilgattam,olyan megható volt..... :oops:
annamami

Annamami,
De jó nektek, hogy utaztok! Érezzétek nagyon nagyon jól magatokat! Használjátok ki a jó meleget! És csináljatok jó sok fényképet! :) :) :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

sziasztok!!!
Annamami hova mentek? De mindenesetre jó utat, pihenést mert ugy látom hogy hosszabb időre mentek, mert nagyon előkészültél a karácsonyra.

Benianyu!!!!! Le a kalappal. Ez nekem iszonyat furcsa. A mi családunkban (mondjuk valószínűleg ez a hiba) hátatfordítanak egymásnak a családtagok és csá. Nincsen utána találkozó, nemhogy összejárás, s mivel én ezeken a példákon nőttem fel, ezért furcsa a te helyzeted, de irigylésreméltó. :)

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

Jucc,
Megnéztem én is a videót, nálunk is hasonló „életrenevelésnek” van Dani kitéve. :) Nagyon jól bírja a gyűrődést, szokja a másodikok életét és egész ütésálló is. :) (mármint elesésnél, mert effektíve pofonokat nem osztogat azért Beni sem)

Ancsi,
Sajnálom, ami az autótokkal történt, tényleg hülye ez a csaj. :evil: Remélem, nem vesz el majd nagyon sok időtöket az utánjárás és a szerviz.
A muffin nagyon gusztusos! :)

Duda,
Nagyon jó lett a montázs, Nati nagyon helyes a képeken. :) :) Sajnálom, hogy a nyomtatás nem sikerült. TIF-ben mentetted el vagy JPG-ben? Mert a JPG sokkal gyengébb minőséget ad.
Nekünk fotónyomtatónk van, ma vettem A4-es fotópapírt és olyan szépeket nyomtattam vele. Vettem képkereteket is, ajándék naptárhoz. :wink:

Barbi,
Nem semmi, hogy Nolcsinak a chilis ízlett! Nem csípte? Örülök, hogy jobban van! :)

Zsóf,
Köszi :)

Nszoke,
Nekem is furcsa volt az elején, hidd el! De most jó! Tök jól eldumálunk a volt feleséggel, jó fej a csaj, még a férjemet is ki szoktuk néha dumálni. 17 évig éltek együtt, nagyon jól, túl jól ismeri. :)

benianyu

Benianyu, félre ne érts, de ha ilyen jól elvan mindenki ők miért váltak? Ezt nem értem. És téged nem zavar hogy így ismeri a férjed és ott legyeskedik körülötte?

És innen téma lezárva, nem akarok vájkálni az életedbe. :?

Kép
Kép
nszoke

Noémi,
szia! :D
Tenerifre megyünk egy hétre a gyerekekkel! :D :D
Ezt kaptuk Apától karácsonyra! :D :D :D

állítólag 23 fok van...na jó befogtam... :oops: :oops: :oops:
annamami

Ayse,

MERRE VAGY?
MINDEN RENDBEN?
MI VAN A KONYHÁVAL?????

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
annamami

Helló!

Annamami!

Még nem de a hozzávalók már ott csücsülnek a hűtőben..("igazi zsir és vaj :wink: ), a diót férj nagypapája töri meg és jövő hét vége felé mehetünk érte...mákot még nem vettem, de még van rá időm....
:D Úgyhogy nagyon készülök ám :wink:
Anyósom ki volt akadva hogy ÉN sütni akarok :shock: :shock: ....csak aztán amikor mondtam hogy én gyereknek 24-én mindig bejgliillatra keltem és azt reggeliztem és hogy úgy gondolom ez Lénának is JÁR..akkor úgy elszenderült az arca, hogy teljesen kisimultak a ráncai...mintha azt gondolta volna hogy milyen jó anyukája vagyok Lénának :oops: :oops: :oops: :oops:

Forrócsoki :P

Benianyu!

Igy van ez rendjén... :wink:

Hmmmmmmmmmmmm szerintem ha az ember elválik a párjától....akkor utána már a pupjára sem kivánja, nem igy van?????????Mármint ha normális gondolkodású emberekről van szó...
Szerintem ilyen fel sem merül benned, hogy esetleg az ex meg férj ujrakezdje, nem???

Bleeeeeeeeeeeeeeeee, közben vasaltam....úgy utálom.. :evil: :evil: mondtam már???? :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Nszoke,
Csak amiatt vannak ilyen jól meg, mert már nem élnek együtt. :wink: A volt feleségnek is volt egy élettársa, sajnos ő meghalt két évvel ezelőtt, de előtte 6 évig együtt éltek. Akkor jöttek össze, amikor mi, a válás után nem sokkal. Ráadásul ez az élettárs békítette össze őket újra. Ja, és nem legyeskedik egyáltalán. :wink: Ennyi, szerintem is lezárhatjuk a témát, bár nem zavar, hogy kérdezel. :) Végülis én írtam meg.

benianyu

sziasztok!

Néztem a táncit, olyan jó volt!
Tegnap este mindhárman bealudtunk 9-kor! :shock: Ma meg anyós volt itt egész nap :? :? :? :? , de kettőre mentem fodrászhoz, és 5-kor végeztem.
A hajam(színe)extra fos(bocsánat :oops: 9l)ett. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Nagy tanulság:olcsó húsnak híg a leve........úgy szerettem volna, ha az az igazi tűzvörös......De az 5 e.pénzbe kerül......Na mindegy, ez legyen a legnagyobb bajom az életben!(de azért szomi vagyok, hogy nem akkor engedhetek meg magamnak egy mezei melírt, mikor szeretnék, hanem akkor, mikor az anyagiak lehetővé teszik.....)
Ne haragudjatok, tudom, már megint a pénz a témám, de ilyenkor elkenődök egy picikét......
Pussz Nektek.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Annamami!

Én akkor most rendelek nektek:

Sok sok napsütést
Fullos szállást
Zökkenőmentes utazást
Fincsi kajákat...

És még sorolhatnám.....
Rohadt irigy vagyok, ha nagyon tudni akarod :wink: :wink: :wink:

Érezzétek nagyon jól magatokat...és természetesen követeljük a sok szép családi fotót... :P :P :P

M.

Kép

Kép
megann

Aztamindenit!!!! Nem messze lesztek apától. pfffuu de jó lesz nektek, meleg van az bizti mert spanyolban is 18fok van...de erről ne beszéljünk, mert kipukkadok a sárgaságtól :oops: :oops:
Gyerekekkel? Ne haragudj, de nem tudok annyit visszaolvasni, hogy mindenkit megismerjek ezért így kérdezgetek ha valamit nem értek. :roll:

Kép
Kép
nszoke

Totka...

Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne szontyolodj már el ennyire....
Muti azt a hajat....tessék fotót csinálni....
Biztos nem olyan rossz mint irod.....

M.

Kép

Kép
megann

Benianyu akkor sok nyugalmat, békességet és további boldogságot nektek. És jó hogy vannak ilyen emberek is...mint ti.

Kép
Kép
nszoke

Megann,
Eszében sincs újra kezdeni egyiknek sem! Néha az ex direkt örül, hogy hazaviszem Apát! :wink: :wink:
(basszus, Apa hogy kiakadna, ha megtudná, hogy így kiteregettem a szennyest....) :)

Én már mindent kivasaltam kedden a Vészhelyzet alatt. Bár már megszáradt az új adag, de nem volt időm leszedni a fregolit, majd holnap. :wink:

Nagyon kedves vagy, hogy Léna is beigliillatra fog ébredni 24-én. :)
Anyós ráncai :wink: :wink: :wink:

benianyu

Nszoke,
Köszi! :)
Nem akarom Annamami életét is kiteregetni, csak kérdezted... Neki is van két nagylánya a férje első házasságából, akik velük laknak, imádja őket és ők viszont. :) A többit majd ő.....
(Annamami, ugye nem baj, hogy leírtam? :))

Totka,
Szerintem se szontyolodj el! Lehet, hogy nem rossz, csak te mást vártál! Apa mit mondott?

benianyu

Jó éjt, megyek alukálni.

Én sosem keltem beigli illatra :( nem tudunk csinálni, mert mindig széthullik és ezért vesszük amióta az eszemet tudom.

Kép
Kép
nszoke

Ma én is voltam vásárolni. :) Dani elaludt ebéd után, Beni a Papával játszott, mi meg Anyuval leléptünk egy kicsit. Nagyon jól sikerült, nagyon klassz dolgokat vettünk, ajándékokat a fiúknak, Apának is. :) Voltunk Auchanban, Ikeában és Média Marktban. Kicsit félve indultam el, mert azt hittem, hogy őrület lesz, de nem.... A parkolás sem volt vészes és mind a három áruházban szinte az összes pénztár működött, nem töltöttünk sok időt sorban állással. :wink: Főleg ettől tartottam. :oops: :oops:

benianyu

akkor ugy látom nem csak az én életem kacifántos. Már ne haragudjatok, de ez egy kicsit megnyugtat, hogy nem csak a mi családunk van össze vissza, de a lényeg végülis hogy így vagyunk boldogok. :lol:

Tényleg jó éjszakát.

Kép
Kép
nszoke

Mikor gyerek voltam velünk lakott a Nagyink, mindig ő sütött beiglit, nagyon nagyon finomat. :) :) Szerencsére Anyu is legalább olyan jót tud, megtanulta tőle. :) :)
Én még nem csináltam sosem, de idén is inkább az Anyuét esszük majd. :) :) Nekünk süti. :) :)

benianyu

Megann,
hát ez csak atért lehet,mert VALÓBAN TE VAGY A VILÁGON A LEGNAGYSZERŰBB ANYUKÁJA LÉNÁNAK! :D pont.

Egyébként meg nagyon helyes süssél csak,egyszer el kell kezdeni,ha betartod az utasításokat isteni lesz majd meglátod,még anyós is leesik tőle a székről ha megkóstolja! :P :wink:
Egyébként akartam írni a múltkor,hogy én is rendszeresen veszek LURPAK vajat,mert az VAJ!!!
Igaz,tényleg húzós az ára de az íze...mmmmmmm... :P :P :P

És nagyon köszönöm a "rendelést",ari vagy! :oops: :oops: :oops:
Igérem rengeteget fotózunk,Apa hozott új digigépet Amiból 7 megapixel :shock: :shock: :shock: :shock: hát vmi álomszépeket tud......majd meglátjátok! :wink:

Kicsit aggódom a légkondi miatt a repcsin,hogy mi lesz,mert bár voltunk Nyusziékkal orrszíváson és már sokkal jobb is a helyzet,de még azért nem tökéletes és nem szeretném ha visszaesne :(
De azt mondták a sós tengeri levegőnél semmi jobbat nem tehet neki!!!! :D
Azért ma vettem egy elemes orrszívót,mert ugye a porszívót mégsem vuhetjük magunkkal??? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Noémi,
Mazsinak van két nővére Dorka és Virág,ők a férjem előző házasságából vannak,de mi neveljük őket.
Én sajátomnak érzem őket és aként is kezelek minden velük kapcs.dolgot.
Ha még vmit nem értesz,kérdezz bátran! :wink:

Totka,
jajjj pedig titokban annyira drukkoltam ám a hajadnak!
És azt akartam márnagyon régen írni Neked(csak mindig lermaradt,bocsánat :oops: :oops: :oops: ) még amikor ezt a csirkekopasztós dolgot írtad,hogy én annyira de annyira felnézek Rád és tisztellek és le a kalappal előtted,ahogy helytállsz és póbálsz a nehézségek ellenére is mindent megteremteni(férjeddel együtt) a kis Pannának!
És még azt is akartam,hogy én nagyon örülök,hogy itt vagy velünk,hogy csatlakoztál a csapatunkhoz! :D
És nagyon szívesen lennék a barátnőd..... :oops:
annamami

Ancsi, Benianyu!!
most nagyon kétségbe estem!
most hogy fogom kinyomtatni??? ha nálam nem működik, miért működbe másnál? nem értem :( jajj de utálom, amikor ennyire nem értek valamihez :( :( :(
asszem a ma éjszakát rászánom, muszáj.

úgyhogy csak épp átfutottam a dolgokat, most nem is tudok reagálni, de addig is...

Annamami!!!! érezzétek fantasztikusan jól magatokat, pihenj, láss, nyaralj stb helyettünk is! :D
és ha a rengetegnél eggyel is kevesebb képpel jössz haza öri hari :wink:

Andi!
én szívesen megpróbálom a nyomtatást, hátha... egy próbát megér. küldd el!

KépKép
KépKép
and

Benianyu :D :D :D :D :D :D :D

dehogy baj!!!!! :D
annamami

Aaaaaaaand!!!!!! :D :D :D :D

sziasziasziasziasziaaaaaaaaaaa :D :D :D :D :D :D :D

OK!IGENIS ÉRTETTEM!!!! :wink:

Egyébként majd!'szörnyethaltam,mikor olvastam,mi történt szépséges Esztilánnyal!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Ugye mostmár jól vagytok?????
annamami

Ja

és Megann és is úúúútálok vasalni! :evil: :evil: :evil:
Szívből!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

És hol lesz a jelenés Apával ha lehet kotnyeleskedni??? :roll: :roll: :roll:
Bizti nagyon csini leszel!!!!!Íme a remek alkalom,hol is az a fekete szatén bermuda meg a csillámos pulcsika????
Vagy még ennél is elegánsabb?????? :wink: :wink: :wink:
annamami

na jó

ha mindenki alszik már akkor én is........

Jó Éjt! :wink:
annamami

Annamami!
Én még itt vagyok :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Annamami!

Jujjjjjjjjjjjjjjj mindenképp vigyél fel a gépre sapit Mazsinak és meleg takarót....
Na most ugy teszek, mintha magadtól ezt nem tudnád....olyan szájbarágós vagyok néha.. :oops: :oops: :oops: :oops: bocsesz...

Bájgli:

Ugye nekem is ez lesz életem első báááááááááájglija...és iszonyúan érdekel hogy hogy fog sikerülni....

Nszoke..ha szétesik..hát sebaj :wink: van villa a háznál...ráadásul Léna igyis, úgyis villával mitöbb kiskanállal fogyasztaná...mert szerintem férj gutaütést kapna ha adnék az én rohangáló ördögfiókámnak a kezébe egy darabka bájglit :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja és férj pozitiv tulajdonsága...hogy MINDENT MEGESZIK..ÉS NEM VÁLOGAT...NEKI AZ ÉGETT SÜTI IS FINOM..A CSOMÓS FŐZELÉK IS FINOM...ÉS A RÁGÓS HUSI IS FINOM :P :P :P :P
Leteszteltem :P :P , úgyhogy tuti nem kell majd kidobnom a bájglit...
Ja és gyermekünk is mindenevő...még a vasszöget is megeszi ő is..szerencsére...nagyon szerencsés tipus ebben(is).. :oops: :oops: :oops: :oops:

Ja és még mindig báááájgli...

Azért veszünk egy egy rúddal a Vári cukiból is....az kihagyhatatlan.. :oops: :oops: csak sajna valami 1500 egy rúd :shock: :shock: :shock:

Ja és megvan a karácsonyfánk is...egy 220-230 magas hatalmas, nagyszoknyás :P :P :P :P :P :P :P :P ezüst :D :D .
Kicsit aggódom, mint Ayse Lilije..hogy lesz pár centi hijja és nem fog felérni a plafonig..de azért még reménykedem...
De hogy Léna mit fog szólni..... :shock: :shock: :shock: :shock: attól rettegek :shock: :shock: :shock:
Férj irodájában ma félig lebontotta a karácsonyfát :twisted: :twisted: :twisted:
Persze ha hagyják..... :? :? :?
Ezzel csak az a gáz..hogy itthon is simán természetes lesz neki hogy lehet ilyet csinálni :? :? :? :?

M.

Kép

Kép
megann

Hajni!
Bizti nem olyan rossz a hajad, max. nem olyan, amilyet Te szerettél volna! :D
Képet teszel fel róla? :wink:
Én is ezért választottam egy drágább fodrászt, mert amióta növesztem, mindig elcseszték :evil:
Most egy szuper profi fodrászatba járok, ami 2x annyiba kerül, viszont ide csak 2 havonta járok.........így ugyanannyira jön ki. :P

Kriszta!
Éljen a vásárlás! :D Nekem is olyan jó volt ma anyukámmal lenni, úgy szeretem ezeket a napokat.

Nálunk nagyim csinálja a bejglit, egyelőre ezt nem engedi át nekem, pedig idém már felajánlottam. :)

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Annamami!

Köszi, annyira ari vagy :oops: :oops: :oops: :oops:

:P :P :P Neked aztán jó a memóriád :shock: :shock: :shock: :wink:
Szerencsére nem báliruhás egyik sem...
Az egyik itt a faluban a bútorasztalosunk(aki még mindig nem rakta készre a konyhát 1,5 év után) ezért nem is mennék szivesen... :? mert már félig összevesztem vele...de elég nagy céges parti lesz...kaja, pia, valami vetkőzőnő... :shock: :shock: tánci-tánci...minden...
A többi meg jövőhéten....mind céges....még jó hogy ennyi féle cége van férjnek..lehet mindegyikkel eszemiszom-ot csinálni :? :lol: :lol:
Egy-kettőre biztos el kellene mennem...anyós már bevállalta a gyerekőrzést....de most neki is sok a vásárolnivalója...meg ugye nála lesz majd a karácsonyi buli is..úgyhogy nem szivesen terhelem most ezzel...de hát anyumra ilyen formában nem lehet számitani...mert fél egyedül ebben a házban :( :(
Viszont odavinni hozzá bármikor odavihetem majd aludni.....
Helyesek voltak az uncsitesói...mondták hogy Persze, szoritanak egy kis helyet Lénának..
Aztán gyorsan megnyugtattam őket, hogy Léna még a saját kis utazóágyában alszik :D :D :D

Barbi!

Még én is itt...tekintve hogy férj már elkezdte ma a karácsonyi dinomdánomot egy fiútársasággal... :? :? :?

M.

Kép

Kép
megann

BEJGLI

pontosan azért kell bele a valódi VAJ és főleg a ZSÍR,hogy finom puha omlós legyen a tészta és ne essen szét!!!!!
Aki ezeket kihagyja,annak biza szétesik! :wink:

Barbi :D :D :D :D :D

SZIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Látod, így alszom én! :lol: :lol: :lol: :lol:
annamami

Na jó...mostmár én is megyek...úgy megfájdult a hátam ettől a nyomorult vasalástól.....

Mit nem adnék, ha valaki levenné ezt a terhet a vállamról....
Pedig már igy is nagy segitségem van..ugye van takaritócsajszink..aki ma egy kolleganőjével nagytakaritást csinált..csempemosás, minden volt....
Olyan jó hogy van/nak.....nem is tudom hogy tudnék ilyeneket megcsinálni... :oops: :oops: :oops:

Na jó éjt....

Viszont most ezzel a fahéjas forrócsokival úgy felizgattatok.. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: nem tudom kiverni a fejemből...

Gondoltam vasárnap ki kellene menni a Műjégre csúszkálni egy órácskát...lehet hogy érinteni kellene a Vörösmarty teret is.. :wink: :wink: :wink: :roll: :roll: :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann

Megann!

Korizás :D
Mi holnap Gödöllőre megyünk, adventi napok vannak a kastélyban :D
Remélem ott is lesz forralt bor, vagy kürtöskalács. Forró csoki tuti nem :cry:
Nem baj, jövő héten még kimegyünk még 1x.....

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Jó estét!

Noémi :) Anyukám is 300 km-re lakik tőlünk, így elég jó a viszonyunk :wink: Hosszútávon elég nehéz elviselni szegényemet, de vele nincs gond. Apámra viszont nem vagyok kíváncsi, sajna ugyanúgy, mint Barbi. Csak akkor jelentkezik, ha pénz, vagy szállás kell neki, az öt unokája közül egyedül Balázst látta tavaly nyáron, meg a nagy pocakomat, pedig van már 9 éves unokája is... Marhára nem érdekli, mi van velünk. De tönkre nem tenném, szerintem megbocsájtani is tudni kell. Amióta gyerekeim vannak, nem engedném be a lakásunkba, de azelőtt jöhetett.

Barbi :) Nehogy azt gondold, hogy Balázs szó nélkül kölcsönadja a dolgait! Visít, ha valamihez hozzányúl Gergő, ami épp féltett kincs. Ezt a babakocsi-tologatást nekem köszönheti Gergő, ugyanis lent a játszón Balázs kérte, hogy lökjem a hintáját, de Gergő folyton elment valahova, és mennem kellett utána. Elkértem Balázstól a kocsit, és Gergő azzal próbált sétálgatni, és ez egyrészt nagyon tetszett neki, másrészt jó lassan ment, így nyugodtan hintázhattunk. Azóta meg természetes, hogy Gergő is tologatja, még büszke is rá, hogy az öcsike is tud menni :)

Zsuzsa :) Én is gondoltam ilyenre sokszor, hogy milyen jó lenne egy gyerekes pasihoz hozzámenni. De aztán mindig ott lyukadtam ki, hogy vajon mért vált el? Biztos nem lehet vele együtt élni. Na, ez is hülyeség :)
Később, amikor Apával volt egy válságunk, és úgy volt, hogy elválunk, Balázs már megvolt, megint elkezdtem nézegetni az egyedülálló apukákat, akik jöttek a játszóra gyerekkel :oops:
Örülök, hogy jó napod volt, és jó társaságod :)

Benianyu :) Tényleg irigylésreméltó a helyzet Nálatok :)

Annamami :) Nagyon szép utazást kívánok Nektek, és sok-sok pihenést! De jó, hogy Te már túl vagy a karácsonyi őrületen :)

Andi :) Nagyon jó lett a montázs, nekem is nagyon tetszik!

Ayse, Davallia, már tegnap is kerestelek Benneteket, nagyon eltűntetek!!!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Annamami!
köszi, Esztinek már estére kutya baja volt, én lassabban hevertem ki (heverem ki....)
furcsa lehet ilyen időben 20 fokos melegre pakolni, én azt sem tudnám hol kezdjem. micsoda szerencse, hogy nincs ilyen gondom :D

KépKép
KépKép
and

működik a nyomtatás!!! hurrááááá!!!!
na dolgozok, csak ilyenkor tudok nyugiban....

KépKép
KépKép
and

Ancsi, Benianyu, ugye nem lehet átírni a hónapok, napok nevét magyarra?

bocs lányok az ennyi offért, de nagyon benne vagyok, túl akarok lenni rajta.
egyébként meg most úgyis mindenki alszik, úgyhogy dumálhatok nyugodtan :wink:

KépKép
KépKép
and

Engem kivetett az ágy... illetve Zsuzsa... aki alig vacsorázott valamit tegnap, ennek megfelelően ma fél négy tájban felébredt, megivott három deci vizet és úgy se tudott visszaaludni, úgyhogy adtam neki tejet és azzal megtömte a pociját és most alszik is...

Viszont észrevettem egy furcsa dolgot... Zsuzsának van ez a nehezen múló taknyolása, ami hol van, hol nincs, és éjjelente még van hogy köhög. De ez is hol van hol nincs. Épp tegnap morfondíroztam azon, hogy a fenébe lehet, hogy hajnali ötig kibírja köhögés nélkül, végig alszik, és ahogy reggel felébred és megissza a kis reggeli adag tejét (amivel a továbbalvásra szoktam ösztönözni hajnali ötkor), azonnal köhögőrohama lesz, szinte alig tud tőle aludni. És ilyen váladékos, produktív köhögés.

Ma éjjel tűnt fel, hogy mivel túl korán ébredt, nem akartam neki még tejet adni az éjszaka közepén (ugye nem szeretném ha visszaszokna arra, hogy emiatt ébred), hanem hagytam hogy a vizet igya. De nem aludt vissza sehogyse, forgolódott, megsajnáltam, odaadtam neki a tejét. Ahogy megitta elkezdett köhögni és szürcsögni az orrával, alig kapott levegőt. Pedig előtte tök tisztán lélegzett, még figyeltem is, hogy milyen jó, most tud levegőt venni.

Van ilyen tejérzékenység ami felsőlégúti tüneteket okoz?!?!?

Most kipróbálom, hogy nem adok neki tejet egy napig, hogy mi lesz ezzel a taknyolással... a tápszernél nem vettem észre, hogy így reagált volna, de ha most visszagondolok, eddig mindig az volt, hogy hajnalban/reggel voltak a köhögések, és akkor mostanában már tejet kap, nem tápszert. Az esti tápszer után meg békésen szuszog. Azon töröm a fejem, hogy emlékszem-e valami összefüggésre a tejfogyasztása és a taknyolás között, de hát nem gondoltam erre eddig, nem figyeltem. De azt tudom, hogy tegnap még bosszankodtam is, hogy nem jutott elég tejtermékhez, szinte egész nap csak gyümölcsöt és péksüteményt evett, és mivel ő húst nem nagyon eszik a fehérjét és zsiradékot kapja tejtermék formájában.

No mindegy, majd most odafigyelek.

Noémi:

Az a gáz, hogy én és a barátnőm 32 évesek vagyunk, tehát elvileg már nem az a bulizós, mindent ki kell élni magunkból korosztály, és az ember remélte volna, nem is az a csapongó, nem tudom eldönteni ki az igazi barátom és mik az igazi értékeim korosztály... engem teljesen megdöbbentett amikor ő eltűnt az életemből miután teherbe estem. De nem forszíroztam, mert szerintem az ilyesmit nem lehet... ha nem akar velem találkozni, akkor azt kikényszeríteni nem lehet. Arra gondolok, Daviddel voltak konfliktusaink mikor ideköltözött Magyarországra, elég labilis volt a kapcsolatunk, szerintem a barátnőm akkor nem tudta elfogadni, hogy ezek ellenére én bevállaltam a kapcsolatot és az együttélést, és azt meg végképp nem, hogy nem sokkal utána a gyereket is. Hogy ez most amiatt, mert David személyét (akiért azelőtt rajongott) nem tudta elfogadni a konfliktusok fényében, vagy mert az én megváltozott státuszomat nem tudta elfogadni, erre nem derült fény. Most is csak annyit mondott, hogy milyen furcsa, mintha megállt volna az idő és neki teljesen kiesett ez a periódus mióta gyerekem van, el se tudja képzelni az életemet azóta.

Ancsi!

Amikor te sütsz-főzöl-naptárt készítesz, akkor Meli hol van? Ott szöszöl melletted vagy járókában? Látótávolságon belül vagy kívül? Zsuzsa is egyre inkább elvan egyedül a játszószobájában, de ha kimennék a konyhába és nem jönnék vissza rövid időn belül, akkor tuti utánamjönne... szóval ez a lakás nem egybenyíló és szerintem azért (sem) marad el huzamosabb ideig, mert nem lát. A tietek olyan, hogy mindenhonnan lát téged?

A konyhába kivinni őt meg nem nyerő, mert ott tuti láb alatt van. Az etetőszékében max egy negyed óra után elunja magát, még akkor is ha van előtte játék vagy konyhai eszköz amivel próbálom lefoglalni... szóval Zsuzsa mellett a legritkább esetben sikerül bármit főzni.

Majola:

Nekem is borzasztó rosszul esett, gondolhatod. Azelőtt sülve-főve együtt voltunk, megbeszéltük hogy öreg néni korunkra együtt vonulunk öregek otthonába a kockás takarónkkal együtt, meg ilyenek. Úgy tűnt, nagyon mély és harmonikus barátság. Mondjuk ő ilyen személyiség, ezt legelőször a munkahelyeihez való hozzáállásában láttam, hogy mikor először kerül valahova, akkor rajong az egészért, teljesen odavan, aztán egy idő után kiábrándul, és akkor meg nagyon utálja. Emberekkel is volt ilyen, hogy amikor megismerte őket, akkor határtalanul rajongott értük (pl David, de nem ő az egyetlen példa) aztán valami számára elfogadhatatlant csináltak, és akkor hátat fordított nekik, elmúlt a nagy rajongás. Most hogy így leírtam, velünk is ez történt. Csináltam valami elfogadhatatlant (vagy Daviddel vagy a gyerekvállalással) és ezután ő elfordult a barátságunktól.

Barbi!

Mi az a glögg? Olyan mint a grog? :oops:

Megann, Nszőke:

Most nagyon csúnyát fogok nektek mondani, remélem nem sértődtök meg. Lehet hogy nincs igazam, de szerintem azért gondoljátok így (hogy válás után mit akar egymással két ember) mert még nagyon fiatalok vagytok. Szerintem teljesen természetes, sőt az a normális, hogy 17 év házasság, közös élet és két gyerek felnevelése után a házastársak igenis maradjanak jó viszonyban, és az a legjobb, ha a hosszú évek együttélése következteképpen a barátság is megmarad. Attól, hogy a szerelem elmúlik, és valaki mást akar az élettől mint pár évtizeddel azelőtt, még nem jelenti azt, hogy a másikat, akivel az a szerelem volt és azokat az évtizedeket eltöltötte, meg kell utálni. Arról nem is beszélve, hogy jobb az úgy mindenkinek, legfőképpen a gyerekeknek, ha az egész családban jó viszonyokat látnak. Válni nemcsak azért szoktak az emberek, mert meggyűlölik egymást, vagy csalódást okozott a másik, hanem egyszerűen rájönnek, már nincs az a lángolás és más irányba változtak az évek során, már nem elégítik ki egymás igényeit... ez nem feltétlenül robbanásszerűen következik be, bár az biztos, hogy még így is borzasztó nehéz és fájdalmas.

Na bocs, tényleg nem akartam lekezelő lenni... de van bennem egy pici olyan érzés, hogy ezt idősebb korban tanulja meg az ember... (esetleg 17 év házasság után :wink:)

Megann:

Na most majd leestem a székről... 1500 forint egy rúd beigli?!?!?! Mit raknak bele? Opiumot mák helyett?!?! Én szoktam a piacon venni beiglit, ott 4-600 forint egy rúd. Nem mondom, hogy olyan mint a nagymamámé, de nem is kell vele annyit pepecselni! :) Mi is fogunk beiglizni, ez általában közös program a húgommal meg a nagymamámmal, kiváncsi vagyok, Zsuzsa mit hagy belőle kivitelezni.

Egyébként a nagymamám receptjében annyi a különbség Annamamiéval szemben, hogy reszelt almát tesz a dióba/mákba, és kevesebb cukrot, így nem olyan édes, és lédúsabb. De van egy még tutibb receptem beiglire, az tényleg a világ legfinomabb, egyáltalán nem száraz, sőt, beiglije... még nem próbálkoztam vele, csak ettem amikor kaptam. Egy idős néni rokon csinálja, és én leírtam tőle.

Tényleg hol van Ayse? Tudja valaki a telefonszámát?

Jön valaki vasárnap a Művészetek Palotájába? Ne legyünk már megint egyedül! :)

Lehet megpróbálok még aludni egy kicsit...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jó Reggelt :D :D :D

Úgy döntöttem most még írok egy csomót,aztán osszátpk be egész jövő hétre! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Azt akartam még írni,hogy:

Davallia :D
ANNYIRA SUGÁRZÓAN SZÉP KISMAMA VAGY HOGY AZ CÍMLAPRA KÍVÁNKOZIK!!!!!
Komolyan!!!!! :D Fekete kabátos fotó!!!!!!!!!
Asszem pár kisamama modell elbújhatna mögöted!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszik,és szép ébredést mindenkinek.........
annamami

Rokica

Én tudom Ayse számát! :D
Felhívjam????
annamami

Annamami:

Megtennéd? Talán egy kicsit később! :)

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica :D

Ok,akkor mondjuk 10-kor megpróbálom.....

Sajnps a tejfehérje érzékenység okozhat köhögést és hurutos tüneteket........ :( .....nézd csak....:

http//www.taplalekallergiacentrum.hu/index php?owpn=26
annamami

annamami

Sziasztok!

Csak ezt az oldalt olvastam...aranyosak vagytok, hogy hiányoltok!!! Megint elszállt a netem, hiába itt az erdőszélen ez meghaladja a XXI. százdi technik vívmányait, hogy az ember akkor telefonáljon, neteljen, amikor jól esik :evil: :evil: :evil:
Telepatikusan éreztem, hogy hiányoltok, mert csak úgy rutinszerűen bekapcsoltam a gépet, arra gondoltam, hogy hétfőig úgyse lesz és tessék...

Egyébként baromira beteg vagyok (gyerekek jól vannak). Három tünetcsoort dúl rajtam, mindegyik elég lenne önmagában is: először is van egy kirány hangszálgyulladásom, szó szerin egyetlen hang se a torkomon... (ez mondjuk a férjemnek jó). Óriási, mármár arcüreggyulladásszerű nátha, és egy olyan köhögés...

na most visszaolvasok, aztán megyek vissza az ágyikóba, ülni is alig bírok... :(:(:(

ayse

Halihó!

Rókica!

Hajaj, szerintem félreértetted a hozzászólásomat..
Én épphogy nagyon rendjénvalónak tartom hogy jó viszony maradjon az exházastársak között az új és régi gyerekek házastársak között..
Ez nagyon jó dolog... :)
Én csupán arra céloztam Nszokenek, hogy szerintem az emberek ha elválnak...(épp azért amit irtál..nem utálatból..stb..hanem mert már nem partnerei egymásnak), akkor nem kell attól tartani az új férjnek feleségnek, hogy a régi pár esetleg ujra kezedené egymással, hiszen józan megfontolt ember tisztában van azzal, hogy azért vált el..mert már a közös élet az ex-vel kivitelezhetetlen volt.
Persze van olyan is amikor nem olyan egyértelmű a helyzet...pl amikor férjnél még ex bepróbálkozott visszatáncolni...amikor kikerült férj szárnyai alól..és látta hogy az élet és a férfiak nem fenékig tejfel...
A gáz csak az volt...hogy épp férj lakásán voltunk "együtt" amikor az ex telefonon kisérletet tett férjet randira hivni :lol: :lol: :lol:
Szerintem ez is csak olyan fellángolásos, nosztalgiázós, kétségbeesős lépése volt az exnek....de azért megjegyeztem...
Ja és még alapfeltétel, hogy mindkét elvált fél újrakezdje az életét és meg is találja az új párját...
Nos férj exe volt azóta ezzel, azzal, volt kapcsolata, de most végülis oda jutott hogy 31 évesen újra egyedül van...
Nem tartok tőle..mert ismerem a férjemet...soha nem kezdené újra..inkább sajnálom..hogy férjjel élt 7 évig..aztán egy másikkal még x évet..és gyakorlatilag ott van ahol egy tinédzser..max mégmagasabb a mérce..és nagyobbak az elvárások..

Na jó most jól elkanyarodtam..... :lol: :lol: :lol:

Bejgli:Nemtom mi van benne...de ez az ópium nagyon tetszik :lol: :lol: :lol: :lol:
Az tény hogy állati fincsi..

Barbi!

Korizás...
Van itt egy horgásztó a faluban..ami télen rendezett jégpályává alakul...és nagyon rendezett az egész tó...de hát ugye ilyen időben nincs jég... :lol: :lol:
Viszont amikor megkaptam 2éve Karácsonyra a korcsolyát a férjemtől..hát ugye január 4-én teszteltem zebrásat Lénával..igy a kori maradt felavatatlanul a dobozban.. :D
Ideje lenne felszentelni :D :D :D

M.

Kép

Kép
megann

Ayse!

:( :( :(

Gyógyulj meg hamar!

M.

Kép

Kép
megann

Jó reggelt!

Annamami és mi van a nagyok anyukájával? Hogy hogy nem náluk van, mert általában anyukával maradnak a gyerekek, de mostanában szinte apanál is ugyanakkora eséllyel.

Totka még én is olvastam amikor csirkepucolás volt, akkor egyből gondoltam én is a múltra mert a mamám egy étteremben dolgozik s a főnök megkért minket, anyut meg engem, hogy lőtt vadkacsát pucolnánk e, de kb 3nap alatt 2szer300-at. Szanaszétt voltak lőve szegénykéim, tiszta söréttel én úgy sajnáltam őket. :oops:
Nem igazán eszek húsikát, de nem vagyok valami nagy (házi)állatvédő sem, de ezeket sajnáltam.
Hajad látjuk majd? :roll:

Megann igazad van: engem sem érdekel ha szétesik, vagy egy kicsit másképp sikerül egy kaja mint kéne, de nekem anyukámék a finnyásak(mert velük lakunk)-közös a konyha, kaja... :?
szerencsére a férjem is mindenevő, főleg hogy ő aztán egy vajaskenyeret sem tud csinálni :oops: Megann nagy házatok van? Már a takarításból gondolom.

a Beiglit mi is olyan drágáért vesszük 1000-2000 között nem tudom idén mennyi lesz, a horváthcukrászdából.

Jucc egyetértek veled.

Roki: egyáltalán nem bántott a reakciód, sőt örülök hogy elmondod és hogy nem kell mindenkinek feltétlenül ugyanugy gondolkodnia. Biztos jó dolog csak lehet hogy nekem egy kicsit furcs ezt megérteni, mert nekem a férjemmel kicsit bajos volt az indulás, az ex bekavart szépen...na mindegy. Biztos hogy idővel és tapasztalattal telve talán másképp gondolom ezt a dolgot.

Kép
Kép
nszoke

Megann,
Én is imádok korizni. :) Még nem voltam 2 éves, mikor kaptam kétélű korit és Apu levitt a műjégre. Onnantól kezdve kb. 18 éves koromig minden telet végigkoriztam. Teniszpályávál szemben laktunk, amit felöntöttek akkoriban telente. Suli után irány volt a jég. :) :) Első szerelmek is itt kötődtek. :) (hú, de romantikus vagyok :))
Benivel is próbálkoztunk, de nem tetszett neki, nem volt elég ügyes, nem értette, hogy rá kell éreznie és menni fog. De megpróbáljuk idén újra, itt van a jégpálya gyalog 5 percre tőlünk.

Ayse,
Jobbulást neked! Ez egyenként is sok, nem hogy a három tünet egyszerre. Jó, hogy épp hétvége van és legalább Apa otthon van. :)
És éljen, hogy újra van net!!!! :) :)

And,
Sikerült? :)
Nekem magyarul hozta rögtön a hónapokat. Egyébként át lehet írni. :wink:

Duda,
Esetleg én is ki tudnám neked nyomtatni, az a kérdés, hogy el tudtok-e még jönni érte. Ha gondolod, írj egy privát üzit. :wink:

benianyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?