Új privát üzeneted érkezett!

Melcsi,
neked meg elfelejtettem gratulálni a számokhoz! :D

Potykamanó,
Melcsinek ez az arányszám valóban jó. Ehhez nézik ám az életkort is, és az minél magasabb, annál rosszabb arányszám jön ki. A határérték azt hiszem 1:150, és ez konkrétan azt jelenti, hogy a baba 1%(!) valószínűséggel Down kóros. Ha ettől rosszabb az arányszám, csak akkor javasolják az amniot. Ennek a markernek a megbízhatósága 95%, az amnióé 97 v. 98%! Tehát az se 100%!
Én ezt az Istenhegyi úton csináltattam, de ha jól értem, ezt neked is megcsinálták, csak kicsit várni kell az eredményre.
Szerintem ne ess pánikba, a 2,9mm nem jelent egyértelműen bajt! Tényleg! Szerintem neked az a 18. heti vizsgálat egy genetikai uh lesz. Én is megyek ilyenre hétfőn. Nekem azt mondták, hogy ez az uh azért olyan fontos (egyébként úgy tudom kötelező is ), mert itt nagyon alaposan meg tudják nézni a babát: a szívkamráitól kezdve az agyáig mindent!
20140901102739
 
 


Orsi,
huh, szinte egyszerre írtunk. Én nem biztos, hogy elmennék chorionra. Annak vmivel nagyobb a vetélési kockázata is úgy tudom. Annak a barátnőmnek, akiről pár napja beszéltem nektek, hogy kontrasztanyagos MRI-n volt, és csak utána tudta meg, hogy terhes, neki én is a chorionbiopsziát ajánlottam. A genetikus viszont azt mondta neki, hogy nagyobb bajt okozhat nála a chorionb., minthogy beteg a babája.
A késői, 18-20. héten való kiderülés viszont tényleg gáz szerintem is.
20140901102739
 
 


Sziasztok lányok! :D
Voltam tegnap ennél a belgyogyásznál!
Végig bögtem a vizsgálatot!
Tetötöl talpig megnézett és azt mondta hogy van egy visszamaradt kis gyulladás a vénámba aminek magátol kell meggyogyulnia!És nem ad rá semmi gyogyszert!
Én ugy örültem,hogy el sem tudom mondani nektek!!
Nagyon aranyos volt!!!
Remélem nem lesz most már gond vele! :?

Potykamano! :D
Én kötelezö genetikai ultrahangon voltam amit a 18-ik héten csinálnak!A Shöpibe csinálta egy genetikus!
De a helyedben ezzel az eredménnyel azonnal hivnám az Istenhegyi Géndiagnoztikai központot és a legsürgösebben elmennék!!!Pont idöben vagy és ha ott jo eredményt hoznak ki akkor nem kell vállalnod azt a másik vizsgálatot!
De szerintem nem lesz baj mert egy barátnömnek a Dévainál két gyerekénél is 3mm mértek és egészséges fiai születtek!!!De ö is elküldte erre a genetikai vérvételre mert a hasbaszurásrol hallani sem akart!És milyen igaza volt!!!!

Wish! :D
Köszönöm a biztatást,igazán jol esett!
Tegnap nagyon kivoltam!!!
A süllyedésem 36 volt!


Hajni! :D
Én már érzem a mozgást jol,de a kisfiamnál is hamar éreztem!
Ez mindenkinél változo!Van aki csak a 20-ik hét körül érzi!


Erika! :D
Igen,igazad van teljes mértékben de én már féltettem a babát ennyi antibiotikumtol!

Orsi! :D
Gratulálok az eredményhez!

KépKépKépKép
aniko24
 
 

 
 

Sziasztok

Zseboroszlán
bizti minden rendben van, de ha úgy gondolod akkor inkább hívd fel Gimes dr-t, és beszélj vele hátha lehetne 1 UH-ot beiktatni

Aanda
a pici fiúknak +++++++++++++++++++++
az a lényeg hogy szépen fejlődjenek - erősödjenek meg, aztán jöhet a haza költözködés

Melcsi
gratula a gyönyörű eredményekhez

Orsi
húúúúúúúúú milyen szép nagy már a babócád

Fanni
+++++++++++++++++++++++

Potykamanó
++++++++++++++++++++++++++

Ha ma már nem sikerülne jönnöm akkor mindenkinek küldöm jövő héten is a ++++++++++++++++++++ erőket, leközelebb csak jövő pénteken tudok írni, mert megyünk a szüleimhez, úgyhogy addig is mindenkinek ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Hajni :D
az a bajom az amnioval, hogy tudom, hogy valamivel kisebb a vetélés kockázata, de ha gond van, akkor egy 20-21 hetes már mozgó, mély kapcsolatot kialakított babától kell búcsút venni.
ezért mondtam, hogy én a choriont cisnáltatnám inkább, mert akkor már a 14. héten dönthetsz... más szerintem a fájdalom mértéke, és a kapcsolat mélysége, ha búcsúzni kell.

de szerintem azért ha ilyen eremény jön ki, mindenképp nem áratana akár azonnal egy másik UHs doki, hogy ő is nézze meg. OK, hogy nehéz elmérni, de el lehet. Több szem többet lát :D

az MRIs bnődnél szerintem azért nem javasolt a chorion, mert mondjuk az mri inkább okoz fejlődési rendellenességet, mint kromoszómahibát... a fejlődési rendellenesség meg nem mindig genetikai hátterű, így genetikai úton nem szűrhető ki.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsebi,

köszönöm szépen a gratulációt, gondoltam, hogy Te nem csak itt vagy, hanem mindenhol olvasgatsz.
minél többedik lombik sikerül az embernek, annál nehezebben hiszi el, tudom, hogy Te is így voltál vele.
Mostmár ide is irogatok, eddig is olvasgattalak benneteket mindig, eztán biztos lesz egy csomó kérdésem.
Fannit bevárom, bár látom, ő is itt van már, tudja, hogy hamarosan itt a helye :D
Érezted ma mindkét babát?

Zsuzsi
zsuzsi73
 
 


Orsi,
summa summarum szegény Potykamanónak kell dönteni :-( Manó, írj, hogy mi újság, és hogyan döntöttél, szorítok!

Zsuzsi,
én is hadd gratuláljak, boldog babavárást kívánok!
20140901102739
 
 


Sziasztok

Anikó
hát akkor jó gyors gyógyulást kívánok neked
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Zsuzsi!
Hát igen az ember lánya a végre el se hiszi hogy sikerült, de a lényeg ott van a két csík. :)
Élvezd ki a babaváűrás minden percét mert holyan hamar eltelik. Emlékszem én is nemrég osztottam meg veletek a jó hírt és már lassan ismét jövök a hírrel hogy megszülettek. :)
Mikor mész uh-ra?

Manó!
Hát ez a szám valóban nem a legjobb, de én is olvastam hogy valaki minél idősebb annál rosszabb az arányszámis szóval nem feltétlenül jelent rosszat.
Ha vizsont aminocentézist csináltattok én nagyon ajánlöom neked Hajdú Krisztinát állítólag Mo-n ő a legjobb. Drukkolok hogy ne legyen rá szükség. :)

Viki!
Hát nem tudom szerintem az egyik fejvégű a másik pedig a köldökömnél kersztben, de aztán lehet tévedek. Legutóbbi uh-n mindkét gyermekem keresztben feküdt a pocakban. Szerdán kiderül akkor megnézzük őket. Bár ma amilyen forgolódás volt délután két helyen puklisodott a pocakom ilyen még nem volt nagyon mókás volt.:)


Lányok!
Közben már az én alvó bébim is felébredt, szóval mocorog mindkettő. :)

Kép Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Orsi - nekem ilyen orrcsont mérést nem csináltak, csak a CRL és az NT volt megadva. Kellett volna, hogy csináljanak? :roll:
Chorionbiopsiát csak a 12. hétig végeznek nem? Én meg hétfőn már a 13. hétbe lépek. :shock: Gondolom ezért mondta a doki is az amniot amit a 14-18-ig végzik, nem?!
Egyébként köszi az infót, akkor az a 18. heti vizsgálat semmi ijesztő. :)

Hajni - Akkor ez a markeres dolog is a vérvételt jelenti, csak nálunk Kecskeméten nem így hívják. :roll: Két vizsgálat volt a vérből nekem: FB-HCG és PAPP-A. Jövő hét vége felé mondták, hogy készen lesz. éppen olvastam az interneten valahol, hogy a normál érték NT- 3 mm-ig. Akkor a 2,9 az mégiscsak egy normálérték nem? :shock: És mi van az AFP vérvétellel? Az is ad egy támpontot még amnio előtt nem? Csak annak valami pontos időpontját kell kiválasztani, hogy jókor legyen levéve, különben becsaphatja az embert, vagy nem jól tudom?!

Anikó - kecskeméti vagyok, így ez az Istenhegyi G. Közp. nem olyan egyszerű. De a Barátnőd eredményeivel egy kicsit azért megnyugtattál. :)

Erika - köszi ezt a sok pozitív energiát!

Egyébként tudnátok segíteni adatokkal, hogy kinek milyen volt kb ugyanebben az időszakban (11 hét 3 nap) az UH-on az NT eredménye? Csak viszonyításképpen, és ha odaírnátok a kort az is segítene egy kis statisztikai felmérésben. köszi előre is.

Kép
potykamanó
 
 


Zsebike - látod látod, már megint ijesztgetnek valamivel. Hát, igen ha nem is a legjobb az az eredmény bár én nem tudom másnak mennyi szokott az lenni, de azért normál értéken belül van. Persze tudom, nagyon a határán!! :( Köszi a drukkot.

Kép
potykamanó
 
 


Zsebi :lol: , és milyen kemény dudorokat csinálnak! :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület
 
 


Potykamanó, nekem 12+3 idősen volt az egyik babánál 2,3 , a másiknál 2,2 az NT. Nekem pld. ezek az eredmények is magasnak tűntek, mivel a többieknél 1, valamennyiket mértek.
Nem lehet, hogy el kéne menned egy másik dokihoz, hogy kontrollálja ezt az eredményt és te is megnyugodj, hogy nincsen semmi baj?
Csak azért kérdezem, mert pld. nekem mondta már orvos, hogy ezek a mérési eredmények nem teljesen pontosak, mert ugye a baba sem egy helyben van odabent, hanem izeg-mozog meg minden és épp ahogy be lehet fogni őt.

Viki
nviki
Budapest III. kerület
 
 


Zsebi,
milyen vicces lehetett! :) Olyan jó végignézni ezen a táblázaton, az a sok gyönyörű baba pocakon kívül és pocakban... :lol:

Erika,
azt hittem, már elmentél. Jó utat!

Manó,
megnéztem neked a papíromat, amit az Istenhegyin kaptam:
(aznap voltam 12+3)
CRL: 68.8mm, BPD (két halánték közti táv.): 19.8 mm, NT: 1,6mm, NB (orrcsont ): látható
terhességi kor: 13+1

Amit te írtál a Free b-hCG (enyém: 41,2 IU/L azaz 1,27 MoM ) és PAPP-A (enyém: 3,479 IU/L azaz 0,92 Mom ) nem tudom mit jelentenek, de ezek úgy vannak jelölve, mint vérszérum biokémia. Ezeken felül van még nekem külön Down kockázat, és 13+18 triszómia. Akkor ezek neked nem hiszem, hogy meglesznek. Szerintem se ártana megcsináltatnod. Ja, és 29 éves vagyok, meg még nézték a kg-ot is.

Az AFP az tök más, mert az nem a down kórt, hanem a nyitott gerincet mutatja.
20140901102739
 
 


Zsebi,

bent vagyok a táblázatban? el se hiszem, hogy a sárga részbe kerültem. ahogy megláttam, teljesen meghatódtam.
szerdán megyek UH-ra, de akkor még nem fogunk semmit látni, csak azt, hogy hol van beágyazódva. utána Szegeden bezár a kaáli és csak jövőre tudok UH-ra menni.
Örülök, hogy felébredt a másik babád is
:D

Zsuzsi
zsuzsi73
 
 


Manó :)
az orrcsont hiánya ill. nem megfelelő csontosodás ugyancska adown kórra utal, ahogy a magasabb NT érték. ezért kell azt is szűrni ill. én úgy tudom, hogy szokták nézni.
chorion tudtommal a 14. hétgi lehet, amniot meg a 16. héttől.... de ebben nem vagyok 100% biztos. de a géndiagnosztikában a 12. heti szűrésnél 2 óra alatt megvan az eredmény, lehet, hogy érdemes lenne jövő hét elején elmenni oda.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Hello, csajok!
Jó sokat írtatok 2 nap alatt...
Hihetetlen, hogy mindig van valakinek valami aggódni-valója, de legalább meg tudjuk nyugtatni egymást.

potykaM,
most elővettem a papírjaimat, és én is csak most lepődtem meg, mert van egy 11+4 napos UH-m a kórházból, ezen 2 az NT (ill a másik babának 2,1), az Istenhegyis géndiagnosztikán meg ahol 12+3 voltam, ott 1,2 mindkét micinek.

Mindenképp menj el még valahova megnézetni, hogy megnyugodj!
Szorítunk!

hajni,
na én is tegnap mentem el a filmért, ez lesz a karifám alatt.

KépKép
pompomlány
 
 


Sziasztok,

Tudom nagyon nagyon régen írtam már, és ezéárt furdal is a lelkiismeretem... :( ,de olvasni nagyon sokszor szoktalak ám benneteket!!

Potykamanó, én az ikrekkel 13+ 3 napoin valtam . Az egyiknek 1,8 mm volt a másiknak 2 mm
Én az istenhegyin voltam és nagyon rendesek voltak. megcsinálták az a kombinált vérvételt is ahol kijött, hogy 1: 19497 Az esélye, hogy valamelyiknek is valmo baja legyen.
szerintem ha felhívod őket és elmondod hogy pl ma még szeretnél elmenni lehet hogy soron kívül fogadnak, tényleg nagyon rendesek!!!

Ma vagyok a 14+7 napon és már akkor a pocakom mint egy "Ősanyának" Zsebi, Te mikor érezted a manókat először?
És ha megkérlek beraknál a táblába? 29 é 1 lombik 2 babaBp Kaáli Dr Kovács :lol:
puszi Mindenkinek
pbj12
 
 


Pbj!
Benne vagy a táblában. Csaka szülés várható időpontja hiányzik. :lol:
Én 17+6 naposan érzetem őket először határozottan. Előtte is éreztem olyan érdkes érzést de nem voltam biztos benne, hogy ők azok. De aznap voltam genetikai uh-n és ugye ott mindig megkérdezem hogy fekszenek a babáim és így már határozottan tutam hogy ők mozognak.:) Hatalmas élmény. :)

Pompi!
HÁt nincs mit tenni ilyen a kismamaság bármikor bármi lehet. Időzített bombák vagyunk hihi.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Viki, Hajni, Orsi, Pompomlány - köszönöm a segítségeteket, nagyon aranyosak vagytok, hogy előkerestétek miattam a papírkátokat. Nos, igen végül is erre voltam kiváncsi, hogy milyen eredmények szoktak születni, de ezek tényleg sokkal kevesebbek az enyémtől. Arra gondoltam, hogy megpróbálok egy 4D-s UH-ra egy orvoshoz, kérni időpontot hogy ott nézze meg nekem újra. Jól tudom, hogy az azért ebben a tarkóredő mérésben is pontosabb eredményt tud adni, nem?! Vagy megismételtetem még mellé ugyanezt, majd még kitalálom. Nem mintha kételkednék a hölgyikében aki a korházban be van erre osztva csak há annyian voltak mint az oroszok és ez a futószalagos rendszer szerintem nem valami megnyugtató. A másik meg az, hogy majdnem kiküldött, hogy nem üres a hólyagom és mikor mondtam, hog már háromszor voltam, dehát nem lehetett kiszámítani, hogy mikor szólítják az embert a sokezerből, így közvetlen előtte már nem tudtam vc-re menni. Azt mondta jó azért megpróbálja megmérni mert nincs tele, de hát nem éppen üres. Nem lehet hogy emiatt is esetleg nem lett pontos az eredmény, vagy ennyire azért nem térhet el az igazságtól?

Kép
potykamanó
 
 


Zsebi
én béna is vagyok meg vak is.... nem látom a fától az erdőt :oops: Szülés várható ideje 05.20

Potykamanó, én már nagyon sok dokinál és UH volt de állítom az istenhegyin van a legjobb UH-an és ott van 3dilletve 4d is 06-122-45424 a szám innen kell kérni a genetikát.
puszi
pbj12
 
 


pbj - köszönöm az infókat, aranyos vagy! :lol:

Kép
potykamanó
 
 


Manó :D
szakember számára a sima uh és a 4d között semmi különbség nincs, a kismama számára látványosabb, de diagnosztikai szemmel nézve mind1. a méréseket a 4dsnél is a sima résznél csinálják.
annak, hogy mikor pisiltél semmi köze ehhez, az egészen biztosan nem zavart be.

mindenképp csináltass egy másik UHt egy másik gépnél egy másik dokival, és ha az is megerősítené ezt a magasabb értéket, akkor még a jövő héten fel tudsz jönni Pestre a markeres vérvételre akár.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


jah és az orrcsontra is kérezz rá mindenképp, hogy nézzék meg azt is, ha nem mondanák.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Manó,
tényleg így van, ilyen szempontból nem számít a 4d. Hátha csak úgy jártál, mint Pompomlány.

Pbj,
ha ma a 14+7. napon vagy, akkor ma vagy pont 15 hetes. Én viszont ma vagyok pont 17 hetes, a szülésem időpontja május 25. Persze csak elméletileg kérdezem, mert majd úgyis lutri lesz, hogy az ikrek miatt számoltál így? Vagy csak én bénáztam már megint vmit? :oops: :wink:
20140901102739
 
 


Orsi - köszi a segítséget, egyébként nézegettem az uh-os papíromat a 6 heteset is és a 11 heteset együtt, és feltünt hogy a miomámat sem egyformának mérték, ráadásul a korábbinál mérték nagyobbnak: a 6 hetesen 42x32 mm és mostani 11 hetesen pedig: 30x31 mm. Tehát a későbbinél kisebbet mértek. Azért ez 10 mm különbség lefelé. Ha egy miománál mást mérnek mérhetnek mást a babónál is nem?

És az nem lehet, hogy a csont méretét örökli a baba, mert a férjemnek a tarkóján van egy kiálló vastag csontsáv vizszintesen. Nem lehet, hogy csak ezt örökölte a bébikénk? :roll: :wink:

Hajni - remélem csak arról van szó.

Kép
potykamanó
 
 


Bármi lehet, de mindenképpen hívd az Istenhegyit! (amint ezt elolvastad!)
Én is csak megerősíteni tudom, hogy nagyon rendik voltak, és egy óra alatt megvan az eredmény!

KépKép
pompomlány
 
 


Hajni,
A doki mondta, ha 1 baba lenne akkor 06.10 körül jönne, de mivel ketten vannak azt jósolta hogy 05.20, de azt mondta, hogy ez még lehet kevesebb is attól függ hogy bírom majd :) ( remélem jól)
pbj12
 
 


Sziasztok!

Mégegyszer köszönöm nektek a sok segítséget. Hétfőre sikerült kapnom itt helyben a legjobb uh-os dokihoz időpontot és megismételjük az uh 2,3,4D-s is van nála. Aztán meglátjuk. Ha az is rossz lesz akkor megkeressük ezt az Istenhegyi központot amit írtatok.

Puszi Mindenkinek! Manó

Kép
potykamanó
 
 


Manó :)
a mióma nem meht össze? ezekről semmit sem tudok.
és 10 mm-t tuti nem mér el senki!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Pbj,
akkor jó! :D

Manó,
szorítok!
20140901102739
 
 


Manó!
Sajnálom hogy nem lett valami jó a tarkóredőd, de amint Te is látod, semmi nem 100%. Menj el szerintem mindenképp a markeres vizsgálatra, mielőtt megszuratnád Magad. Ha ott rossz arányszámot kapsz (1:150 alattit) akkor van ok aggodalomra, és tényleg meg kell csinálni az amniót, ami egyébként szintén csak 98% pontosságu...
Az enyémet 2x is mérték, mult héten, 11+5-nél 1,6 mm, Hajdu Kriszta. Most, 12+6-nál Istenhegyi G.K., 1,5 mm.
Emesével tavaly 1,3-at mértek. Egész szép kis nyaka van...
Gép és gép között sok különbség lehet, dehát a tarkóredőt azért nagy pontosságu géppel, nagyon tapasztalt orvosok kellene hogy végezzék.
A miómából ne indulj ki feltétlenül, mert kiszámithatatlan, hogy mit csinál terhesség alatt. Nekem 1 egész szép 5 centis átmérőjü van, és ez még Emese előtt 7 centi volt, de a terhesség alatt összement! (remélem folytatja a zsugorodást)
Orsi!
Azt hiszem a kérdésedre válaszoltak itt a lányok, csak ismételni tudom. Hivd fel, szerintem kapsz egész gyorsan időpontot, 28 ezerért már lehet...
Pbj!
Na végre hogy Te is megvagy!

Ma a háziorvosomnál jártam, aki nagyon örült a spontán áldásnak, és óvatosan annyit kérdezett, hogy mennyi gyereket tervezünk még? :lol: Mondtam neki, hogy gyesről kivánok nyugdijba menni :lol:
Na vissza kell nézzem, hogy válaszoltam-e annak aki kérdezett, annyit irtatok.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Melcsi :D
köszi, hétfőn felhívom őket, és valamikor a jövő héten megcisnáltatom.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lányok! Csak gyorsan: nekem a 12. heti uh-t 13 hetesen csinálták. Bpd: 22mm, a tarkóredőt először 1,2-nek, majd 2,1-nek mérte. Azok után, hogy az első uh-n visszasoroltak 1 héttel, ,ert kisebbnek mérték a babát, a saját orvosom azóta is 2-3 héttel nagyobbnak méri. Neki hiszek, nem az sztk-nak (azért nem mindegy, hogy 1,2 v. 2,1). Én megismételtetném az uh+ vérvétel!

dkata
 
 


Kata :D
nekünk 11+3on volt 21mm a bpd.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Beteszek egy linket, én gyakran szoktam nézegetni.

http://inetcom.hu/andrea/babasmamas/adatok.htm
20140901102739
 
 


Melcsi - köszi. a markeres vizsgálat ezek szerint nem vérvételt jelent? Azt hittem az is vérvétel. :oops:

Kép
potykamanó
 
 


Orsi - mioma, lehet hogy mehet össze végül is. Nem igazán értek hozzá én sem, csak az az orvos aki a 6 hetes uh-ot csinálta éppen azt mondta, hogy terhességgel nővekedhet. :roll: Erre most kisebbnek mérték. :?: :!:

Hajni - köszke!

Kép
potykamanó
 
 


Manó!
Vér és UH vizsgálat, a kettő alapján számitják ki az arányszámot.
Nagyon szoritok Neked!
És a mióma össze is mehet terhesség alatt (pl. az enyém), irtam fentebb.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Csajszik!
Hogy lehet Hajdú Krisztához bejelentkezni? (És mennyivel előbb kell?) Ő ugye a Szabolcs u-i kórházban van?

Előre is köszi: Pompi

KépKép
pompomlány
 
 


Pompi!
Én felhívtam a közponi számukat kértem a osztályt ahol dolgozik és utána kapcsolták őt. És megbeszéltük mikor menjek be. De ha nem beszélsz vele csaka rendelési időbe szépen odamész leülsz és vársz. Így is úgyis kell várni. Ha jól tudom minden kedden délelött ő van az uh-n. :)

Becsomagoltam az ajándékokokat karácsonyra, megvettük a fát tegnap hihetetlen hogy jövőre már négyen leszünk karácsonykor. Jó tudom már idén is de akkor már ők is kint lesznek. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Pompi :D
a praxiban is van magánrendelése, 2 éve vasárnaponként volt, tudtommal most is akkor van.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Pompi!
Kedden de. rendel, kb 10-11 felé menj oda, akkor már nincs (mindig) olyan tumultus.
Van a Praxisban is magán, de nem tudom mikor.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Köszi,
esetleg elküldené valaki priviben a magánrendelő számát?

zsebi,
már én is azon gondolkodom, hogy jövőre hogy lesz a Karácsony. Új lakásban, val.szeg a család jön hozzánk, és nem nekünk kell végigjárni a rokonságot... Minden megváltozik! :)

KépKép
pompomlány
 
 


Pompi :)
http://www.ultrahang.com/vizsgalat.html
és mondd, hogy dr. Hajdú Krisztinához szeretnél menni.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok lányok!

Mi is nemrég jöttünk a Praxisból, csak mi Győrfi Mátyásnál voltunk. Most csinálta meg a 18. heti genetikai UH-ot. Minden rendben, és képzeljétek kisfiunk lesz! Apával úgy meglepődtünk, ugyanis a mi családunkban még a kutyák is lányok! Hihetetlen! Valahogy olyan biztosnak tűnt egy kislány. Fiús anyukák, hogy kell bánni egy kisfiúval?

Kép Kép
20140901102739
 
 


Hajni :D
ugyanúgy, mint egy lánnyal :D
nincs fiús lányos tanácslista :D :D gyerek gyerek :D
Gratulálok a fiúhoz!!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


icsilya,
köszi!

hajni,
gratula a kisfiúhoz! Így vagy úgy, de majd megmonnya mit akar, nem? :D

Jaj, de visszavonult mindenki! Lányok, hogy vagytok?????
(Én ma egy hatalmas rókával kezdtem, pedig mindenki már messziről látja rajtam, hogy én milyen jól vagyok! Hm...)

KépKép
pompomlány
 
 


Hajni :lol: gratulálok a fiadhoz!

Pompi :lol: egészségedre a rókát, ne izgulj majd elmúlik! :D

Viki
nviki
Budapest III. kerület
 
 


Viki!
Nem ma voltál dokinál? Mi volt. Remélem jobb lett az eredményed és a kicsik idén karácsonykor nem szeretnének még megszületni. :) Nagyon szépen haladsz előre a 40-es felé. :)

Hajni!
Gratulálok a kis kukishoz. :)
Nálunk is a mi kisfiunk lesz az első fiú, anyósoméknál viszont a kislányunk lesz az első kislány. :)

Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: