Új privát üzeneted érkezett!

Nem-nem, ittvagyunk, csak vacsiztunk. Főleg Noki. Közben meg egy acapella cd-t hallgattunk, és minden szövegelés meg taps hallatán forgolódott Nokedli, keresve, a hang tulajdonosát, így időnként a fülébe adagoltam a reszeltalmát.

Kép Kép
coolasa
 
 


Aha, szóval ti vacsihoz kötitek a zenei nevelést?! Bár, almadugóval nehéz lesz tisztán hallani a hangokat. Ha már nagyon alternatív akarsz lenni akkor fülgyertya a tisztításra vagy házőrző kaktusz /népi nyelven/ növény levét lehet a hallójáratba csurgatni. De almát :shock: ez még az én tudásom is felülmulja :oops: 8)

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Nyugi Natasa, ez most az én zenei nevelésemről szólt, és az én fülemben nem landolt alma. Minden más négyzetcentiméteren igen, de ott pont nem.

Kép Kép
coolasa
 
 

 
 

Cool :lol: szóval te relaxálsz etetés közben?! Érdemes tanulni tőled!
Megyek én meg megetetem magam vagy a hűtőig érve lebeszélem magam a kajáról :roll:
n.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa,
karifa :lol: :lol: :lol:

Bilit minden este kitesszük, de azon kívül, hogy ráül, forgatja, rááll, nem történik más. :roll: Ez a 3 csepp olyan volt, mint mikor mondta, hogy leesett. Azóta sem.

Én nem zenét hallgatok etetés közben, hanem magamat. Livi mutogat én felelek: radiátorcső, csempe, asztalterítő, kisasztal, szék, tányér, pohár, mikrosütő, hűtő, lámpa + az utcazajok: vauvau, autó, nínóautó, repülő. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok

Szült valaki Gajdos Editnél? Minden infó érdekel róla!

Légyszi segítsetek!

(DE ha más nagyon jó dokit tudtok ajánlani, azt is megköszönöm, az enyém ugyanis lelépett se szó, se beszéd! :( )

Kép
elizabeth25
 
 


Elizabeth,
vagyunk itt négyen is Gajdosososososok. Mi az e-mail címed?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Hogy érted, hogy lelépett??? :shock: Istvános doki volt?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


GAbuska, Pétefy-s....teljesen kész vagoyk! :(

A mail cimem vadsonja@freemail.hu

Irjál rá légszi, minden infó érdekel!

Nagyon gyorsan kell döntenem, mert jövő héten esedékes nekem az AFP!

Várom nagyon a mailedet!

Kép
elizabeth25
 
 


Akkor írom is. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Na, látom ma is sorozatnap van, mének aludni.

Jó éjt!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ja, valaki kérdezte, mit kaptam névnapomra. Az új NOX cédét (sirály!!!) és Esztitesó könyvét, de még mindig nincs a Libriben. :(

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Halihó!

Túléltük a fogorvost, bár nem volt kellemes. :evil: Apának ki kell húzni a bölcsességfogát, szóval irány a szájsebészet. Nekem leszedte a fogkövet, persze csak nagyjából, mert annyira ömlött a vér, hogy nem látott már semmit, szóval jan. 9-én folyt köv, utána meg lehet, hogy elküld egy ínyspecialistához. :cry:
Mindezért otthagytunk egy kisebb vagyont, itthon közölte is apa Petrával, hogy nem kell úgy elsietni a fogzást. :lol:

Ilba erről a kódos történetről az jut eszembe, amikor anyósom az üdülési csekkeket rakta el, de utazás előtti napon meglettek, szóval 30-án még van esély rá, hogy megtalálod. :wink: (Mi drukkolunk)

Livi "balesete" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na megyek, mert ki kell pihenni ezt a délutánt.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Ma nincs is semmi jó a TV-ben, apa legalábbis most panaszkodott, így kénytelen vagyok a konyhában egy kis rendet tenni.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Ma nincs is semmi jó a TV-ben, apa legalábbis most panaszkodott, így kénytelen vagyok a konyhában egy kis rendet tenni.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Meghülyült a rendszer, közölte, hogy nem küldhetek több üzit, aztán meg kétszer is beteszi a hsz-emet a rendszerbe. :shock:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Már rég raktam fel képeket.
Ritka pillanatok egyike, a hugom engedte, hogy fotózzam és még jól is sikerült.

Kép Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Amúgy tök jól elvoltam magamban, de most már tényleg vár a konyha.

Natasa talán egyszer azért elhaladt előttünk egy kamera, szóval ha nagyon sas szemed van akkor kiszúrhatsz (narancssárga felső volt rajtam :wink: ).

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka: narancssárga felső... hát, nem bíztad a véletlenre.. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, de nem ám, egyébként utálom a narancssárga színt. :roll:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Látom, Petrafotón csak a háttér meg a blúza ilyen árnyalatú... :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


(jóóó, ebbe most tömegesen bele fogtok kötni.... üssetek :wink: )

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa az életben néha kompromisszumokat kell kötni, ezért készülhetnek ilyen fotók. :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka, te ettől az 1db átaludt éjszakától buddhabölcsességeket ontasz felénk egész nap. Tetszik. Semmi vasalás, semmi hasogat a fejem..... :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool a fejünk tegnap fájt, de nagyon, bár amint begurultunk a Fábry után a McDrive-ba a fájdalom elillant.
Vasalni ma du végre sikerült, amíg Petra aludt, mert mostanában megint olyan hisztis lett, hogy semmit nem lehet mellette csinálni.
Szóval a szokásos napi programjaim megvannak, de a múltkori hsz-ed után már nem vagyok olyan depis (jelenleg) és megpróbálom az élet szebbik oldalát nézni és nem elmerülni a szürke hétköznapi teendőkben. :wink:

Szerintem Ilbára is ráférne 1-2 ilyen hsz és hátha jobb kedve lesz és előkerülnek a kódok. :roll:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Na megyek aludni, talán megint sikerül átaludni az éjszakát és akkor holnap is szórhatom a bölcsességeket. 8)
Mindenkinek jó éjt és szép álmokat!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Lecsüccsentem ide a gép elé, míg a nagyobbak alszanak, Levente tesz-vesz mellettem a földön (pl teljesen kirámolta a szennyestartóját), hallom, rotyogtat, erre lenézek, hát az előbb az asztalról lelopott egéralátétet teljesen megnyúzta (leszedett ról egy réteg textilt). Hogy az apja mit fog ehhez szólni...
Pelenkázni kell, igen intenzív szaga lett.

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Jó reggelt,

Gabi, és végül hol vették meg neked? Pedig már a Librisek is elvitték a könyvmennyiséget.... :roll: Ezek a nagy könyvkereskedők nagyon brutálok amúgy, a felét leszedik a könyv árának. :twisted: :twisted:

Vuka, akartam mondani, hogy gratula a tegnap éjszakához, az átalváshoz is, meg a nagyszülőknek is le a kalappal, hogy ilyen ügyik voltak. Meg ti is tök bátrak vagytok, ezt mindig megállapítom, és mindig példát veszek erről. 8) Hugi nagyon hasonlít a nővérkére.

Mi holnap szülővárosomba utazunk, mert osztálytalálkozóm lesz, délben. 22 lány volt (4 fiú), és hát sok a kisgyerekes, ezért napközbeni tali lesz. Mindig is érdekes osztály voltunk, tartottunk 6 éves talit, meg most ugye 12 éves. :roll:

Na, még jövök...
Vendég
 


Vuka, éjszakai eredmény? Nagyon jó hallgatni a szemléletváltós Vukát. Ilbát viszont azt hiszem nem hatná meg a hsz-em, ő egy roppant gyakorlatias szemléletű egyén, akire nem hatnak holmi posztnatális szimptómák, szemébe kacag a depressziónak, és inkább lecsap valami észbontóan jó Benijátékra, amit egy mások által soha nem hallott üzletben árulnak, miközben mi többiek még a játék létezéséről sem hallottunk soha. Aztán még tudja azt is, hol lehet legolcsóbban fotókidolgozni, meg gyereknaptárt készíttetni a városban, hogy milyen anyagösszetételű Benizokniból érdemes bevásárolni télire, autósülésekben meg egyszerűen feketeöves, hírlik, gyermekével hamarosan átképzik tesztpilótának. Ha nagy leszek, Ilba leszek.

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!

Megmaradok :D Gyönyörű méhem van, tele több érésben lévő petesejttel :D Szóval több mint fogamzóképes vagyok :lol: :lol: A doki mindenáron le akar szoktatni a szoptatásról :twisted: :twisted: pont amikor már élvezem, mert a gyerekem nem hányja vissza a 3/4-ét :twisted: Szóval egyelőre kaptam haladékot a műtétre a 2 ünnep közöttig :D Ez is milyen doki, javasoltam neki azt, amit a Boros dokinéni telefonon mondott, mármint hogy a szoptatás mellett szedhető fogamzásgátlóval próbálkozzunk, azt mondja jó :evil: Ezután ha bajom lesz, majd mindig javasolok neki hozzá terápiát is. :evil: Az biztos hogy vissza fogok menni a dokinénihez, csak legyen kicsit nagyobb Gergő. Hiába magyarázom kedvenc párocskámnak, hogy nem csak az a legjobb orvos, aki közel van :evil:

Gyerkőcnek kimosták a fülét csütörtökön, ne tudjátok mi jött ki belőle. Úgy látszik sajnos ő ilyen típus lesz, hogy az a rohadt fülzsír rátapad a dobhártyára, úgy hogy időnként meg kell szabadulnunk tőle. Nagyon-nagyon sírt, úgy sajnáltam. A doki most nem volt olyan bunkó, de továbbra sem lopta magát a szívembe. Nem tudtok egy jó fül-orr-gégész? Akár maszekban is.

Mancsi:
cuki vagy a képeken, és nagyon szép a fürdőtök.

Vuka:
nagyon helyes a tesód, nem tudom miért nem szereti ha fotózzák. ezt mondd meg neki léci. Petra szokásosan aranyos, és nagy gratula az éjszakához.

Lassan már mindenkire irigykedni fogok, olyan szépen elértek mindent a lurkóknál. Csak én vagyok ilyen béna :oops:

A vaterán vagy a teszveszen, már nem is tudom, egy csaj árul olyan csónaknyakú, hosszú ujjú badykat, amit akartam a gyereknek, csak lusta voltam rá licitálni. 750-850 Ft/db Erre tegnap Auchan-ban 250 és 300 között volt UGYANAZ :twisted: :twisted: Még szerencse, hogy nem vettem meg a csajtól, mert most nagyon pipa lennék.

Nem fogjátok elhinni, de úgy tűnik végre apjuk, hagyja, hogy elmenjek fodrászhoz. Nem hiszem el. Rájött hogy mégse menjek így el szombaton az esküvőre. Merthogy kérdeztétek milyen volt, hát nem tudom, mert még csak most lesz :D De majd rakok fel képeket.

Ilba:
hogy állsz a kereséssel? Én sajnos már nagyon sok mindent hajítottam így ki. Fontos papírokat, hivatalosat is. És ilyenkor én kukázni szoktam.

Most így hirtelen más nem jut eszembe, majd írok még.

Pusz mindenkinek.
Vendég
 


Két kérdésem lenne még:

Nem tudjátok miért nem akar elindulni a gyerekem? Nem lusta, látszik, hogy nem sikerülne még neki. :cry:

Miért mindig akkor rottyant be, amiután tisztába tettem, kb rá 5 percre. Már többféle időpontot próbáltunk, mégis mindig ez van. Lehet hogy csak tiszta pelusba szeret csinálni? :D :D
Vendég
 


Tücsi, éljeeeeeeeeeeeeeen! Ez annak szólt, hogy hírt adtál magadról. De a hszed számomra dodonai homály. Most örülünk, mert nem lesz műtét, hanem csak gyógyszeres rásegítés, vagy 2 ünnep közt mégis...?

Kép Kép
coolasa
 
 


Tücsi, mikor tisztába akarod tenni Görgőcskét, várj 5 percet, és csak aztán.... jó, tudom, TermészetAnya ennél fifikásabb..

Kép Kép
coolasa
 
 


Tudod Coolasa, most megint megpróbálkozik drbácsi azzal, ami már a múltkor sem segített, csak most még megtámogatjuk egy kis fogalmazásgátlóval is. Ha továbbra is fennáll a panaszom (vagyis az utolsó csepp vérem is elhullajtom) akkor sajna-bajna műtét.
Szed itt valaki közületek Cezarett-et ?(nem tudom jól írtam-e)

Mindenesetre remélem kibírjuk hogy 19-ig ne legyünk betegek, és ott legyünk a szülinapi mókánkon :D
Vendég
 


Tücsikém, szia. :) Én szedek Cerazette-et, szuper jó élményeim vannak vele, pl. még nem estem teherbe :), és most kezdtem el menstruálni, teljesen normális ciklusom volt, mint Benyófi érkezése előtt. És a szopiba se zavart bele.
De sokaknak nagyon nem jött be, ezt viszont hallottam. :?
Vendég
 


Most küldte át nekem Tücsi, köszönet érte!!! Kép

Kép Kép
coolasa
 
 


Gyönyörű vonalzógyanús kép. :wink:
Vendég
 


Peszti, tényleg? Akkor már csak szerválnom kell vki, aki elmagyarázza, hogy csinálunk 5 kb-os képet.... mert pixelt tudok csökkenteni, kb-okat még nem próbáltam... :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Helló!

Ne tudjátok meg, mit állok ki! Livi sikítozik, de úgy, mintha kínoznák, közben meg angyali képpel ül a kompban. Lakás fajinul visszhangzik is, úgyhogy király. Baromi idegesítő. Most lehet, hogy gonosz vagyok, de akkor is. Persze rászólni tök felesleges. Azért az előszoba ajtót becsuktam, legalább a szomszédok ne hallják...

Tücsikém,
a házban egy kisfiú 16 hónaposan indult el, és az is teljesen rendben van, sőt! Nyugiiiiiii :wink: Sztem inkább a mi topikbabáink lógnak ki kicsit a sorból, nem azok, akik 1 évesen vagy utána indulnak el. Anyukám is mondta már, hogy mostanában olyan érdekesek a gyerekek, a mi időnkben 8-9-10 hónaposan még nem álltak meg lépegettek a babák, legalábbis nem ilyen arányban, mint most.
Sajnálom a fülzsíros dolgot. :( És ez meddig lesz így, azt lehet tudni?

Eszti,
hát még sehol nem vették/vettük meg, mert itt a közelben Libri van. De türelmesen kivárom, miíg az Europarkban is beszerzik. :)

Cool,
nahát, milyen szép bodyja van Nokinak! :lol:
Megcsináltam neked a vonalzóra 6 kbyte-ra, küldöm mailben.
:wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Cool, hibaüzenet jött. :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, gmail-re küldted? Ott nem telhetek be.... küldöm emailben a címed...

Kép Kép
coolasa
 
 


mármint a sajátomat.
a tiédet feltehetően tudod. Na nem pimaszkodok, mert a 6kb helyett kapok egy 600-asat... :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Zoli ki tud venni szabit 19-én és eljön velünk klubbozni!!!

(Anyunak sajna más dolga van.)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ja, a citromailre küldtem.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Most le kell mennünk, majd délután küldöm. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Tücsi,
Juhééééé! Örülök, hogy semi nagy baj :wink:
Én is Cerazette-zek, a 6. hét óta. SEMMI probléma nics vele, a szopiba se kavart be, nem lett tőle kevesebb se. Miki még nuku :lol: , és terhes sem vagyok. Viszont a pattanásokat (a PEtike előtt szedett gyogyival ellentétben) nem múlasztja el :evil: Néha olyan az arcom, mint egy 13 éves kamasznak. KÉszülj fel az árára: 4-5000. A pontosat nem tudom :roll:
Fülmosás: nálam is ez a szitu. Egyszercsak bedugult a fülem és nem hallottam rá semmit. Épp melóztam. Nekem se kellett több, uzsgyi a háziorvosomhoz (ez még Nagymaroson volt) Tök ari dokinénim volt ott. Megnézte, és mondta, hogy ez alkati kérdés, nem annak a függvénye, hogy vki mos-e fület (én mosok :lol: ). Ott helyben kimosták. "Élvezkedtek" az asszisztens nénik, hogy rendőrnek nem fogják mégegyszer így meghúzni a fülét. Ennyit akartam tulajdonképpen: egyáltalán nem fáj a művelet, mégcsak nem is kellemetlen. Azért húzzák, hogy a hallójáratba jobban "beletaláljanak".

Legyártottam életem első spenótját, icipici fokhagymával. (Mi nem esszük ilyet) Ez lesz az első hagymás kajája Petikének. Kíváncsi vagyok :roll:

Kép
mancs
 
 


Halihó!

Aludni aludtam vagy 10 órát, igaz nem egyhuzamban. Végülis már az éjszakákra sem nagyon panaszkodhatok, mert Petra beállt nagyjából két ébredésre. Az első fél 1 körül szokott lenni, addig ugye még fent vagyok, tehát nem kelt fel álmomból, a 2. pedig 5 óra körül szokott lenni. Ha nem bírom a helyén visszaaltatni, akkor átviszem a szobánkba és ott fogom a kezét, aztán bealszik. Szóval már nem túl vészes a helyzet. Fél 8-kor tisztába rakom, szopikázik és már alszunk is tovább 10-ig.

Coolasa szerintem vonalzós képhez nem kell 6 kB-ra kicsinyíteni a képet, csak ha avatarnak akarod felrakni.

Tücsi én is szedtem 4 hónapig Cezarette-t és semmi gondom nem volt vele. Aztán apa kitalálta, hogy drága meg minek, majd Ő védekezik. :lol: Azóta nem szedem és még nem is jött meg.
Szerintem Görgőcske csak azért sírt annyira, mert lefogták és nem azért mert fájt neki a fültisztítás. Tudom a sírását akkor is pocsék hallgatni, de lehet, hogy az vigasztal, ha tudod, hogy nem fáj neki.
Mi drukkolunk Nektek ezerrel, hogy mind a ketten gyógyuljatok meg és már nagyon várjuk a 19-ét!

Na megyek, mert a kisasszony itt hisztizik mellettem. Ő is szeretne számítógépezni. Elegem van abból, hogy nem tudok semmit se csinálni mellette, csakis vele lehet foglalkozni, különben megy a hiszti. Már pont kezdett erről leszokni és most megint visszaesett. :evil:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Hú enyém lett az oldal teteje!!! Apának majd elbüszkélkedek :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Mivel senki nem társalog velünk, elmentünk tornázni.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Itt vagyok megint. Petike kint alszik, konyha elrámolva, ruhák száradnak (és ez már a 2. adag!), felporszívóztam, felmostam, kisikáltam a wc-t, rendet raktam... :P A csap és társai majd estefelé, vagy holnap délelőtt. Az már kismiska :D
A spenótnak sikere volt. Jó gyengét csináltam, és kb. 1/2-1 mokkáskanálnyi fokhagymát tettem bele. Úgy nyelte, mintha 3 napja éheztetném. Uzsira körte lesz. Olyan hisztis napja(i) vannak egyébként, hogy a tűrőképességem határmezsgyéjén járok :shock: Hiszti ezért, hiszti azért, éjjel rengeteget fent van, ennek ellenére már 6-kor kukorékolt, utána meg dögfáradt egész nap. Aludni persze nem hajlandó! Csak ha kiviszem. De most az is eltartott vagy fél órát, míg álomba szenderült. Még jó, hogy csizmát húztam, meg kapucnis nagykabátot. Mindezt melegítőre, úgyhogy igényesen néztem ki :lol: :lol: :lol: :lol:

Tegnap voltunk pár helyen, vettünk még ajándékokat, voltunk az Ikeában is. Petike az etetőszékben ülve uzsizott. Nagyon élvezte, hogy ott ülhet velünk, és eheti a szalvétánkat :lol: Vettünk a nagyszobába csudaszép plafonról függő világító karácsonyi díszt. Már be is van üzemelve. Meg hálós-teknőcös játéktartót, mert eddig a járókában tároltam a játékait, de ha beraktam, sose játszott semmivel, mert nem látta a fától az erdőt :lol: Most mindig csak 3-4 játékot adok oda neki.

Tegnap utánaszámoltam, több mint 6 hónapja nem aludtam át egyetlen éjszakát sem :shock: :cry: :evil:

Akvárium helye szépen alakul. Tettem a helyére tengeri mütyüröket. Korall, papagájhal, tüskés hal, tengeri csikó, csigák, kagylók... Meg vettünk egy cserepes bambuszt is. Nagyon szépen mutat. Azt írták róla, hogy kifejezetten fürdőszobába való növény, mert a közvetlen napfényt nem szereti, ellenben a párás levegőt igen. És mindig nedves kell hogy legyen a talaja.

Kép
mancs
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?