Új privát üzeneted érkezett!

pannica:

A párom is ilyen érzékeny. De aztán végig a fejemnél volt és így nem volt semmi gáz. Élete egyik legszebb napjának tartja. :)
pattogobolha

Sziasztok!

Még egyben vagyunk. :(

Fenix
Üdv köztünk újra. örülök, hogy írtál, már hiányoztak az írásaid, lécci lécci írj többször! :evil: :evil: :evil: :evil: :!:

Pannica
Annyira jó neked, hogy visszamentek. Én is küzdöttem a közepén kóros vashiánnyal, szedtem én is maltofert 2*1 és ittam a vas pezsgőtablettát 3*1 naponta és az rendbehozta elég lassan de rendbehozta. Most sok vas kell nektek, mert a baba ebből építi fel a vérét állítólag. Még most tartom ezt az adagot, ami egy normál ember napi szükségletének háromszorosa, de ha nem eszem ennyit visszacsökken a szint. Ráadásul a szülés utáni a vérzés is sokat kivesz az emberből. A dokim javasolta még a vörös húst és napi 2-3 almát. Az injekciókúra a legvégső megoldás. Lényeg, hogy magnéziummal ne egyszerre vedd be, mert nem szívódik fel egyik sem. Jobbulást.

Nikky
Igen apás szülés lesz, máshogy el sem tudom képzelni. Nálatok?

Kép
Kép
bbeti

Na nézhetek igy a 17 héten új orvos után, hát ez remek! :(

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Nap: Azonnal tessek rahangolodni a pocidban levo babara! Nagyon fontos hinni benne! Amugy en is elmennek a helyedben a dokihoz azonnal a pottyozes miatt, de szemmellathato megerositest a terhessegre tenyleg csak a petezsak ultrahangos kepevel kapsz. Akkor mondjak ki, hogy van, es hogy a mehbe van agyazodva. Szedsz vmi vitamint vagy folsavat? Az utobbit nagyon ajanlom, rettento fontos a napi 1 az elejen, a vitamint te dontsd el.

En meg nem szeretnek rucikat vasarolni, de ahogy igy nezegetem oket, egyre nagyobb kedvem van itt Szegeden is felderiteni a turikat ;)

Fenix, na csakhogy!

Betti, ez a golya mar igencsak a vonalzo vegen jar! ;) pihi!!!

Sziasztok!

Kép
Kép
-macsek-

bbetti
koszonom :)

pattogobolha
imadom a neved! :D :D :D sztem nalunk sem lesz gaz a parommal - no nezd csak mar lassan jobban izgulok erte, mint magam es a baba miatt :D
Koszonom, hogy leirtad a szulesed tortenetet. Remelem en is meg tudom majd orizni a humorerzekemet. Azt hiszem ez a fontos, nem?

Egyebkent nagyon tetszik a kis Vivi naploja, gyonyoruszep kislanyod van!

KépKép
KépKép
pannica

Pannica:lehet hogy mikor ott tartok ahol Te én is ráparázok egy picit,bár nem vagyok az a típus!!majd meglátjuk! :?:
Sztem jó hogy bemegy veled,legalább van vki aki megnyugtat!!

Bbetti-igen nálunk is apás szülés lesz..szeretném megosztani vele,semmi esetre sem zárnám ki ebből az élményből,persze ha vmiért nem érzi jól bennt magát,nem ragaszkodom hozzá,nem erőltetném!!de KIZÁRÓLAG a fejemnél és még egy kikötés:NINCS videokamera!!!
Asszem megőrülnék tőle :evil: ... :P
nikky

Sziasztok!

Fénix,
Végre lehet hallani rólad. Remélem, hogy azért néha-néha benézel hozzánk, és mesélsz Magatokról.

nikky,
Én a Vaskapu utcába járok védőnőhöz. Úgyan azt tudnám elmondani a babamasszázsról, mint babzsák. Én úgy terveztem, hogy még szülés előtt eljárnék, játék babán gyakorolva, de csak babával lehet :cry: pedig már úgy mennék babamasszázsra!
A szt. Imrében fogsz szülni, ugye? Jókat hallottam a korházról, az egyik barátnőm tavaly ott szült, és nagyon meg volt elégedve.

betti,
már nagyon a finisben vagytok, már hamarosan a karodban tarthatod a lurkót :lol: Nekem még mindig olyan távolinak tünik ez a pillanat, pedig tudom, hogy pik-pak itt lesz... Már naon várom én is .Vigyázz magatokra!

pattogobolha,
Gyönyörű a kislányod! Azok a szőke fürtöcskék!! Édes kis csöpség!

Bacilivi,
Hu-ha, Te is már közeledsz a finishez!! Hamarabb tudsz majd sörözni, mint én :lol:

Kép
dijcsi

Sziasztok Lányok!

Edi, Macsek, Gyanikszi!

Jelentem, nem volt ma pöttyözés. Holnap megyek a macskavírus vérvételére, mindenképp ráfogok mégegyszer kérdezni a pöttyözésre. Egyébként mondtam a dokimnak mikor már két napja késett és pozitívat teszteltem, de pöttyözök, erre azt mondta, hogy ez még semmi. Holnap addig nem megyek el még meg nem nézzük!!! :D
Teljesen jól vagyok, egy picit émelyegtem ma, aminek nagyon-nagyon örültem! Imádom a bizonyítékokat !

Jót mosolyogtam a többet tesztelőkön. Reggel én is csináltam egy újat. Jó lett! :D

Elevitet szedek, egy héttel kezdtem előbb mintahogy belevágtunk a múlt hónapba. A doki is ezt javasolta. Szerintetek így elég?

Azt szeretném még kérdezni, hogy volt olyan akinél nem a középidőben sikerült a babó? Nekem olyan érzésem van, hogy egy héttel előbb. A doki azt mondta, hogy lehetetlen.
nap12

Sziasztok!

Fenix!Gyere gyakran,hiányoztál! A baba-kismama turi a Tompa utca-Bakáts tér sarkon van,szemben-keresztbe a Schöpf-Méreivel!

Elizabeth! Amint olvastam,hogy Géza doki márc-ban elmegy,rögtön eszembe jutottál...Jó dokikeresést :cry: De ő biztos segít megtalálni az utódját...

Kép
babzsák

pattogóbolha, akkor lehet, hogy mindenkinél kicsit más?? mert nekem egy pár napja vannak ritkán olyan menzi szerű enyhe görseim, de ezek hátfájással társulnak. azt hallottam, hogy az igaz fájás egészen fentröl(gyomorszájtól) indul és "lemegy"..Nálad nem igy volt?
Tök jó lenne, hogy ha más már többedig babát váró is irna SZÜLÉSTÖRTÉNETET!!!! LÉCCCIIIIIII

dijcsi...hmmm, mondasz valamit, majd koccintunk az egészségedre :wink: :lol:

JAja csajok anyósék ittvannak kedd óta...igazából nincs baj velük, de igy összezárva 2 szobába... :roll: :idea: Ti hogyálltok anyóskérdéssel?

elizabeth! MIIIII TÖRTÉNT MÁR MEGINT????MEsélj!Szegény, valahogy nincs szerencséd!!!!!!!!!!! Én tudok dokit ajánlani!
Vendég

Úgy néz ki sikerült a doki, de még ne kiabáljuk el! A Kútvölgyi a Vida doki elvállal, de még most beszéljük le az iwiw-en a dolgokat! :) Remélem utána már nem kell doki után rohangálni!
Most már kicsit jobb a kedvem! :)

Rakok fel új pocak képeket, párom most csinálta! :) (jó dömperes)

Kép

Kép

Kép
elizabeth25

nap12, miazhogy LEHETELEN???? Van aki menzesz alatt termékenyül meg

JA és FENIX, végreeee :D
Vendég

Bacilivi te amúgy kinél és hol fogsz szülni?

Kép
elizabeth25

Hát, igen, de Ő csak a középidőben tud gondolkodni. Pedig amikor nála voltam(rákszűrésen) már émelyegtem azokban a napokban, pedig épp a középidő előtt álltam.
Elizabeth, mekkora poci?! :D Nagyon szép!!!

Bacivili, értem mire gondolhatsz anyósékkal kapcsolatban. Nincs velük komolyabb gond, de találkozni sem jó túl gyakran.
nap12

Eliza miért kellett dokit változtatnod? Amúgy szép nagy pocid van.nekem sem volt kissebb 16 hetesen :)

nika70
Salgótarján

Dia1: Most latom, mi szinte egykoruak vagyunk :) - leszamitva, hogy neked ez mar a masodik babad lesz, nekem meg az elso.
Jol ertettem, hogy turitok van? Erdekelne, tesom pesti, tudna utananezni par jo cuccnak. Lehet, hogy mar irtad vkinek, de leirnad, akar priviben, hogy hol van a boltotok? Koszi elore is, es a macis egyuttes pedig oltari jo!

Kép
Kép
-macsek-

Sziasztok!

Bacilivi!
Mi a párommal szülökkel lakunk együtt és maradunk is,mivel a párom egyedüli gyerek és így egy kicsit könnyebb lesz talán!Most csináljuk a házat és csak a konyha lesz közös!De anyósomra egy rossz szavam se lehetne,apósom már nehéz eset,de nem mindig csak általában. :) Úgy vagyok apósommal hogy megszokni vagy megszökni!De inkább megszokom,de nem mindig tűröm!
Alapjáraton meg normálisak és jól kijövünk.Mindenkinek meg van a maga hibája,nekünk is és nekik is.Senki sem tökéletes!

Dica
Vendég

Nika, mert az enyém fogja magát, és márciusban elutazik!

Kép
elizabeth25

macsek ![b]

Írtam pü.-t

Igen használtruci üzletünk van de webáruház is :)
Kösz, sztem is tuti a mellényes cucc, igazi kispasis :lol:

Fenix! Na végre :)

Dia[/b]

[link=Kép

Kép
dia1

Sziasztok!

Keveset jövök mostanában, sokat rohangászok, sok a meló, rosszul alszom éjszaka és fáradt vagoyk estére.

Megvolt az UH, mensi szerint ma 12 + 6 vagyok, a doki szerint 13 + 4 (72mm), de én maradok az mensis számolásnál. Szivhang jó, tarkóredő 1,74 ami a normál tartományban van. Hason fekszik és a két kezét egyszerre mozgatja. Szerintem karizomerősítő gyakorlatokat végez. Lábaközé nem tudtak benézni.

Ez a kép nem olyan jó minőségű, mint amit a doktornéni szokott adni, de szerintem jól látszik a profilja

Hétfőn megyek a doktornénihez is, megbeszéljük a mai eredményt, meg az AFP-re beír valamikorra, tán ő is csinál UH-t

Kép 72 mm

KépKép
evica76

FENIX!!!
Gyere, amikor csak tudsz! Jó volt hallani felőletek! :lol: :lol: :lol:

Szülők? Mi külön vagyunk. Nekem mindig azt mondta Anyum, hogy ha megtehetjük, akkor lakjunk külön. (Ő 20 évig élt anyóssal, nem túl jól, viszont amióta nem egy házban élnak, nagyon jó a kapcsolatuk) Az én párom is egyke, de Neki az Anyukája, nekem pedig az Apukám halt meg. :cry: Szóval elméletileg bármelyik szülőhöz mehettünk volna, de mégis inkább külön élünk. Persze, itt egy kisvárosban könnyebb a dolog, az árak is olcsóbbak.

(Ezt most elküldöm, mert az előbb is kidobott a gép, már másodszor írom be a szövegelésemet)

sch.judit

Sziasztok!

Evica de aranyos a babád. Én egyszer már betettem a 12 hetes fotót de megpróbálom mégegyszer. Akkor 5 cm volt. Remélem mindenki jól van. Mi jól vagyunk csak az afp-től félek egy kicsit. Kép

Kép
rena12

rena! Köszi. Miért félsz az AFP-től?

KépKép
evica76

Még egy kérdésem is lenne! Az éjjel olyan szinten begörcsölt a vádlim, hogy két kézzel sem bírtam visszafeszíteni, majd betojtam. Már írt erről valaki, de nem tudom mikor. Szóval szerintetek ha magnézium pezsgőtablettával próbálom a hiányt pótolni, az elég jó? (mert ha jól tudom a magnézium hiánya okozza az izomgörcsöket, nem?)
Eddig nem volt, de már most félek az éjszakától.

Na, ennyi mára, a finisben lévőknek még kitartást!!!

Judit

sch.judit

judit, a magnézium pezsgőtabletta jó. Nekem mostanában nem volt ilyenem, de régebben rengeteget görcsölt a vádlim éjszaka.

Az nem jó, hogy ráállsz arra a lábadra? Nekem ez segített sokszor.

KépKép
evica76

Sziasztok!

A tanácsotokat szeretném kikérni!!!!!

Tegnap este óta enyhe barnás folyásom van, nagyon híg, és nem piros egyáltalán. Megijedtem, így ma bementem a kórházba, megvizsgált az ügyeletes doki (UH, nőgyógyászati vizsg), de azt mondta, hogy minden rendben van (méhszáj, lepény, baba szívhang, baba mozgása), mondta szedjek magnéziumot és pihizzek. Sajna azóta is van, így idegesít mitől lehet, volt valakinek ilyen, aki szintén a 3. harmadban van?

Köszi előre is!

Kép

Kép

Kép
luisa

r.zsana: Neked 31 hetesen a 85-ös BPD-hez hány grammot mondott kb a doki, nem emlékszel, Mi most jöttünk a dokitól és 83-as BPD-re 1700 gr-ot mondott.
Amúgy a méhszáj változatlan, marad a pihi!! :o

Kép
gyanixi

gyanixi:
nekem 83 a BPD, és 1545g

Kép

Kép

Kép
luisa

Luisa,
Elol van a mehlepenyed?

KépKép
KépKép
vitte

Nekem tudod az elejen volt, szinten barna es akkor is azt mondtak, h. az arra utal, h. korabban volt vmi, es az most urul ki.
Ha mindent rendben talaltak, akkor nem lehet nagy gond, ne is idegeskedj, holnap meg megnez a dokid.
Nem lehet, h. egyutt voltatok mostansag :oops: :roll: :?: :?:

KépKép
KépKép
vitte

Evica76: csak azért félek hogy jó legyen az eredmény. Nem bánnám már ha az afp-n, és a 18 hetes uh túl lennék már. Csajok ti is féltetek a 18 hetes uh-előtt, meg az afp eredményétől vagy csak én vagyok ilyen aggódó.

Elizabeth25: szép nagy már a pocid, a héten én is teszek fel képeket.
Kép
rena12

Rena,
Sztem mindenki aggodik persze, ez termeszetes.
Minden rendben lesz!!!!

Az AFP-t Mo-on tuldramatizaljak, nekem sem volt Ausztriaban, Pannicanak sem Gorogben... A genetikai UH az jo, ott tenyleg sok mindent latni, de az AFP az sajna gyakran rossz eredmenyt hoz es ettol jol beparaznak a kismamik...

KépKép
KépKép
vitte

Vitte köszi,
sajnos együtt az utóbbi napokban nem voltunk... :) és most így nem is leszünk... :) remélem elmúlik, pihengetek...

Rena:
természetes az izgulásod, szerintem az afp-n mindenki parázott, de nyugi!!!

Kép

Kép

Kép
luisa

Jó estét mindenkinek!

Most jöttem a dokitól és hála isten, jó a vérvételes eredményem. A toxémia gyanúja egyenlőre nem áll fenn, az értékeim javultak és ha minden igaz, időben fogok szűlni.

Luisa:
nekem nincs semmi barnás folyásom, de tényleg lehet, hogy a méhlepényed rossz helyen tapad. Ezt már kiszűrte a dokid? És ő mit szól ehez?

Pannica:
majdnem egyidősek vagyunk, de én most megnyugodtam, hogy elvileg még van 7 hetem. Tehát Te se izgulj, mert az még azért sok idő. Kár, hogy a férjed nem lesz benn, az enyém nagyon szívós, a dizsnóvágáson is az első sorban áll, sőt, le is szúrja disznót, ha kell. Ő mindenképp benn akar lenni, de lehet, hogy én nem fogom akarni, hogy a végig benn legyen.

Sch.Judit:
ne izgulj a lábgörcs miatt, nekem már volt terhesség előtt is. Akkor azt hittem, belehalok a fájdalomba, mire Anyám azt javasolta, hogy rá kell állni. Azóta persze megint előfordul hetente, kéthetente, ilyenkor kiugrok az ágyból és ez mindig segít. Különben a dokim azt mondta, hogy kálciumot szedjek, ne magnéziumot, mert ez másmilyen görcs. De a kettőt együtt sohase, mert neutralizálják egymást. És kálciumból se sokat, mert vesekövet okozhat.

Nap12:
Nálunk se a közepén fogant a baba, mert akkor otthon se voltam. Szerintem később, mert már pár éve hőmérős rendszerrel védekeztünk és anno mindig később volt hőemelkedésem, mint a menzesz fele. Viszont az Elevit-tel óvatos lennék, hallottam sok Elevit párti panaszkodott, hogy nagy lett az étvágyuk. Én csak folsavat szedtem és azt is csak a 12. hétig.

Kép

Kép
rekanna

Elizabeth:

Nagyon szép a pocid. :) És minden pocisnak nagyon szép a pocija!! :D
pattogobolha

rekanna, vicces a disznóvágásos hasonlat :lol: :lol: :lol:

elizabeth, a Szt Itvánban fogok szülni, Kosztin Árpád a dokim.

pattogóbolha, szoval hol szülted az első babát?

Látom szülők/anyós témáról is megoszlanak a vélemények. mi is lakhatnánk anyáméknál, több helyünk lenne,meg kert is lenne, ami nagyon jó, de szerintem megrontaná azt a mostani jó kapcsolatot...és dettó vonatkozik anyósékra.

Lányok, nagy pocakkal ti hogy oldjátok meg a szörtelenitést..ott... :oops: OOlyan macerás...Nálunk apa néha előkapja a bozótvágót, mert hát én már nem látok lent semmit (lehet jobb is :lol: ...) De ez is tök nehézkesen megy. :idea:
Vendég

Bacilivi:Hát én nehezen,már egyre ritkábban teszem!Komoly munkának tűnik ez már nekem!De tényleg jobb ha nem is látom!Az én párom mondta,ha kell tartja a tükröt!?

KépKép
vicuska

Rekanna,

Akkor megnyugodhatsz, minden rendben.
A disznooleses sztori nagyon jo :D
Baratnodrol tudsz vmit, aki olyan koran szult? Minden rendben tenyleg?

Bacilivi,
A bozotvagos is nagyon jo... :lol: Egybol szebb a reggel... :D
No nem mintha a tema vicces lenne... en meg cipofel es levetelhez is nyogok :D

Most megyek tanulni lihegni :D :D :D

Ozi,
merre vagy? Minden rendben? Hogy viseled?
Kerdezni akartam a CTG nalatok... Nalunk kepzeld nincs semmi, csak a kiirt napon kell menni a korhazba, ha addig nem szultem volna meg meg, es akkor CTG-znek, de elotte nem... :shock:

Luisa,
Ma tobbet tudsz mar, no para, es egy bizti, pihenned tobbet kell pici Laraval... Irj majd!!!!

KépKép
KépKép
vitte

Ja, Rekanna,

Te hanyra jarsz dokihoz :?: :?: :?:

[quote]J írta:ó estét mindenkinek!

Most jöttem a dokitól és

:D

Gondolom te is nehezen alszol... En 2 orankent kelek WC-latogatasra, fekvesnel bebi egyet-kettot rug, aztan visszaalszok legtobbszor, de van mikor nem megy...

KépKép
KépKép
vitte

Sziasztok,
végül nem megyek dokihoz ma ,mert nem ajánlják, hogy naponta járjak vizsgálatra (beszéltem telefonon a dokimmal), tegnap megállapították , hogy minden a helyén van (méhlepény OK, méhszáj zárt...), szóval most várok és pihizek, remélem elmúlik, ha nem hétfőn akkor tényleg megyek a dokimhoz, akkora van időpontom.
Köszi nektek!

Kép

Kép

Kép
luisa

Sziasztok!

Most jöttem haza az Országos vérellátóból, megint vettek vért az ellenanyag miatt (remélem ez lesz az utolsó, mivel ha most nem találnak semmit, akkor nem fogjuk többet vizsgáltatni). Nagyon fel voltam háborodva egy eseten, ami előttem zajlott le. Volt ott egy kismama, aki szintén terhes vérvételre jött, a nővér belekötött abba, hogy: " nem túl éles az orvosi pecsét a beutalón", és képes volt visszaküldeni a kismamát a nőgyógyászhoz, hogy "jobb" pecsétet tegyen. Háááát rögtön kinyilt a bicska a zsebemben....

Ja, a másik az, hogy a BKV-n sehol senki nem adja át a helyét?!?!?!!?!? Na nem mintha belehalnék abba, hogy állnom kell néhány megállót, csak basszus, mindenki megbambulja a pocakomat, aztán szépen elfordul... Eddig kétszer adták át a helyet a metrón, és mind a kétszer öreg nénik álltak volna fel, akit nem volt szívem állni hagyni, úgy hogy mondtam, hogy köszönöm, de jól vagyok így is......

Nagyon nyűgös vagyok ma :cry: :cry:
Remélem Nektek jobb napotok van ma!
Pusz mindenkinek!

Kép
dijcsi

Sziasztok!

Ne essék félreértés, nem éjjel járok dokihoz, csak utána még beugrottam egy barátnőmhöz, aki 1 hónapja szült és onnan jöttem haza. Érdekes tanácsokat adott, megosztom veletek, hátha valakinek jól jönnek:

- mellszívó, állítólag a kézi nem jó, főleg nem a Chicco, 1 óra alatt 1 dl-t fejt le, ő végül is kidobta és kölcsönözött a patikából a nagy gépet és meg van elégedve vele.

- kiskád, mindenképp állványos, mert kimegy a derekatok

- pelenkaszemetes is jó, mondjuk nekem nem tűnt annyira büdösnek a kissrác pelusa, inkább édeskésnek, de gondolom az a szag is zavar egy idő után és naponta többször is le kell vinni a szemetet. Tehát a pelenkatartály ezt megoldja :).

- nagy 3-kerekű babakocsi (Chicco): ajándékba kapták, nem is olcsó, de annyira monstrum és nehezen nyitható, csukható, kezelhető, hogy fog venni egy kisebbet. Eleinte mi is ilyent akartunk, csak a Peg Perego-tól, de most lehet, hogy a Quinny-től lesz a Buzz. Az is háromkerekű, csak jóval kisebb. Viszont drágább is! :(

Kép

A másik barátnőmről még nem tudok semmit, aki 34 hetesen szült, de a doki azt mondta, hogy ha valami vírust elkapott és hasmenése volt, az könnyen megindíthatja a szülést.

Kép

Kép
rekanna

Rekanna:ezek hasznos infók!Köszi
Dijcsi:sokszor vagyok így én is,majd átmegy rajtad!Gondolj a babóra!
Ma nekem sincs túl jó napom,nem aludtam éjszaka-csak forogtam és forogtam-reggel 6kor meg keltem mert szörnyű éhes voltam!Délután pedig jogból zh. jó mi?!

KépKép
vicuska

[b]Luisa:[/b] Köszi az infót. Neked is a BPD meg a comb méret alapján mondta, vagy "kidobta" az uh-os gép?? Én nem tudom hogy van ez, a múltkor 77-es BPD-re mondott 1500gr-ot, remélem biztos abban, amit mond. A védőnő amikor itt volt a korongja alapján kinézte, h 80-as BPD-hez tarozik 1500gr. Mind1 nem is akarok ezen aggódni, a lényeg, h még legalább 5 hétig benn maradjon a kis drágánk!
Neked mi volt, barnás folyás? Az mitől? Méhszáj zárt??
Mi már nem is szerelmeskedhetünk a férjemmel kb. 3 hete és ez már így is marad szülés után 6 hétig tuti!! :oops: GÁÁÁZ, de mindent a célért!! :wink:

Kép
gyanixi

vitte,
nekem meg van egy TÖKRONDA bakancsom, amihez nem kell lehajolni, ha fel akarom venni...Remélem már nem kell sokat hordanom,mert tényleg extragáz :lol:

vicuska, szoval a tükröt tartja... :lol: az is valami :wink: Nálunk most lesz a nagy atrakció, mert ma megyek dokihoz és nem akarom, hogy szegény elájuljon a látványtól :lol: :lol: Remélem nem fog maradandó károsodást okozni Apa... :o

Már nagyon kiváncsi vagyok mit mond majd a doki, fél 3ra megyünk. Zárt e mészáj, mekkora baba stb... IZGIII
Vendég

húúú gyanixi, most olvaslak csak no sex témában... szegények!! De tényleg a babó a legfontosabb és vigasztaljon, ha megszületett majd "ráfeküdhettek" ismét a témára :lol:

Őziii!! Tessék jelentkezni, mert elkezdek irigykedni, hogy te már megszültél!!!!!!

Bbeti, ti hogy vagytok???
Vendég

Sziasztok!

iszonyú régen voltam itt, hirtelen csak Luisa-t látom ismerősnek.

Lányok! A picim 3. napja nagyon aktív. Már megfordult, azóta elég nyugis is volt, de most majdnem állandóan rúgdos, nyújtózkodik. Tegnap szabályosan kockaforma lett a hasam, azt hiszem a két lábát nyomta ki. Rengeteget hullámzik a hasam esténként a mozgásától. Normális ez szerintetek? 33. hét végén vagyok.

omr

Sziasztok Lányok! Köszönöm az üdvözleteket! Puszilom MINDENKIT 1000szer!
Vásárlásról akartam beszámolni Nektek! Ünnepek, wish list-ek, és fizetések idején :D
CAMPONAban megnyilt gyerek-baba részeleges H&M!!!! Hurrá! Én már vásároltam ott! Igen! Van mit, van mit olcson, van mit minőségileg! Persze nunásoknak sokkal nagyobb a választék!!!! Szerencsések :lol:
VASEDÉNY boltban most akciósan lehet kapni babamérleget 13000 ft-ért! /megnéztem neten... ennyit kérnek használtért... de bérelni se olcsobb.../
Volt még valami… de most nem jut eszembe…
Én már vásároltam!!! /H&M-en kivűl))))/
Vettem babakocsit - Pierre Cardin - Kép 3 pozícióba dönthető, 5 pontos biztonsági öv, kényelmes egyszerű használat, extra méretű bevásárlókosár, állítható gyerek kapaszkodó, könnyen csatlakoztatható hordozó, első kerekei bolygósíthatóak, lábzsák, súly 10 kg, hordozó súlya - 1kg, 41.400,- ft.. Csajoknak van gyönörű puncs-piros szinben…
Rendeltem neten az AVENT-től…
Kép
És KERESEK ilyen kiságyra szerelhető távirányítós zenélő, világító játék-ot… Ez Fisher –Price-nek a terméke… Nekik nincs külön boltjukMagyarországon… Sajnos… Talán látta valaki valahol! HELP !!! )))) Kép
Juj!!! KERESEK még valamit… hmmm… valakit… Egy orvost !!! Péterfy Sándor korházban!!

Kép

Kép
fenix

Hello Lányok!

Nagyon sokat írtatok!

Babaruhák: a képeken amiket felraktam minden babaruha auchanos, kivéve a narancs hajóssat (az volt a legdrágább), amihez apuka ragaszkodott, hogy miért azt nem kérdezzétek, de végül is ő a pasi... :wink: Egyébként, ki lehet fogni nagyon jó dolgokat az Auchanba. Én az összes body-t (rövid és hosszú ujjú) ott vettem, 5 db-t adtak 1199 Ft-ért. (kevesebb mint 250 Ft-ért vettem egyet, szerintem ennyiért turizni sem lehet!) A rugikat is ott vettük, még a 3 részes macskás is 2000 Ft alatt volt. Szóval szerintem érdemes néha körül nézni.

Gyanixi: nekem a Praxisban a 4D-n mondták, hogy 1975 g , ezt a gép számolta ki. Akkor kérdeztem hogy miből számolja. Akkor azt mondta, hogy a fejméret és a combcsont méret alapján. Szerintem ne izgasd magadat ezen. minden baba más és más! Ja és nekünk azt mondta, hogy 2 héttel előrébb járok. Úgyhogy így meg pláne ne izgasd magadat! Meg egyébként se. Inkább pihenj!
Azt hallottam, hogy az utolsó 6 hétben 25 dkg-t hízik a baba... na az szép lesz.

Nem tudom már hogy ki izgul az afp miatt, de én is nagyon izgultam, szerencsére alaptalanul, de mikor megkaptam a jó eredményt és a genetika is jó lett akkor nyugodtam meg igazán. Mondtam is a férjemnek, hogy a terhesség eleje tiszta stressz. Most már biztos másképp csinálnám... pl.: fele annyit se olvasnék dolgokról, mint amennyit tettem. jobb kevesebbet tudni.

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

nanett: mi újság veled? Kiscsaj még mindig farral lefele? Mi újság a tetőtérrel? Ja, képzeld megyek jövő héten egy szülésznőhöz, majd mesélek mi volt... a telefonban nagyon szimpi. Persze, ha nálatok a leányzó nem gondolja meg magát és a fenekén csücsül majd, akkor felesleges. Na mindegy majd mesélek.

Őzi: mi újság nálatok? Hogy vagytok? Levi nem mondta mikor szándékozik jönni?

Ja, nem is tudom meséltem e a sztorit... A lényeg, hogy a kisfiammal álmondtam és beszélgettem vele (olyan 3 éves lehetett). Egyszer megkérdezte tőlem,: tudod mikor születtem? Mondtam: nem. január 24-én. Mondtam, hogy jól van. Szóval voltam a dokimnál és beszélgettünk a szülésről. Mondtam neki, hogy 24-re számítson és elmeséltem neki a történetet. Mosolygott majd azt mondta, hogy a 24-e nagyon szép nap a születésre... mert hogy egyébként neki is akkor van a szülinapja!!! :lol:

Bocis szett: szintén auchanos egyben adták, de mostanában már én sem látok ilyet, volt még egeres, de hát ezt a bocisat nem üti semmi!

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?