Ilgya!
Nagyon-nagyon gratulálok!!!
:):)
Cic!
Nagyon szép a kislányotok!
Nika!
Nagyon sajnálom, ami az édesanyáddal történt és bízom benne, hogy még azért vannak csodák, és jobban lesz.
Ettől függetlenül én is azt javasolnám, hogy menjetek mindenképpen be hozzá. Ha nem is ismer fel látszólag, szerintem akkor is jó, ha még látod őt, és tudsz hozzá beszélni.
Az úttól ne félj! (Persze csak autóval menjetek, kérjetek emg valakit, aki tud ebben segíteni.) Én ennyi idős terhesen Hannával még nyaralni voltam Nyugat-Magyarországon, autóval Ausztriában Salzburgig is elmentünk. (Igaz, én nagyon bevállalós
vagyok.) Vidd magaddal az kórházi cuccodat és irataidat, hátha valami van, de ugye Pesten elég sok kórház van, ahol tudnak segíteni, ha szükséges.
Mot!
A kórházban tényleg mindenképpen érdemes rákérdezni a császárra.
Ha jól emlékszem, ti a Rókusban szültök, ugye?
Én (szintén ha jó emlékszem
:D) ezeket tudtam meg onnan:
- nem lehet ott az apuka, a császár előkészítését a szülőszobán végzik és onnan viszik a kismamát a műtőbe
- a babát a császár után elviszik az újszülöttosztályra (van, ahol az apuka kézbe veheti a császár befejezésének idejére), inkubátorba
- ha az anyuka a gyerekágyas osztályra kerül (először természetesen örzőbe), akkor megkaphatja a babáját (nem tudom, mennyi idő után) és vele lehet
A faros babátokból még bőven lehet ám fejfekvésű! Én olyanról is hallotam, akinél a baba 3 napon belül 3-szor fordult meg az utolsó napokban (fej-faros-fej, végül spontán született fejfekvéssel).
Niki!
Ha jól gondolom, a Mávban te szültél most utoljára. Miylen volt? Meg voltál elégedve a kórházzal?
Magunkról:
Szanával együtt én vagyok a másik, akinél a baba inkább még bent szeretne maradni. Nagyon-nagyon zárt vagyok, még mindig nem puhult semmit a méhszájam és a baba is nagyon fent van (állítólag nyílnom nem kellene, mert 4. gyereknél az már nem feltétlenül úgy megy szülés előtt sokkal, viszont puhulnia mindenképp, meg a babának is lejebb kéne mennie). Egy másik doki szerint ilyen méhszájjal tuti nem volt jó a 8-a terminusnak, szerinte inkább 16-a, de azt mondta, akár a jövő hétre is várhatom. Méhösszehúzódásaim voltak, vannak időnként, de még az én érzésem szerint sem elég erősek, és Nst-n egyet sem sikerült produkálni, viszont a baba szívhangja tuti jó. Szóval várunk. Kíváncsi vagyok, hogy ezek után mikor akar kijönni.
:D
Állítólag baba még nem maradt bent, de ezt én egyre kevésbé hiszem el!
:D:D
Tegnap a párommal még egy karácsonyi céges buliba is elmerészkedtünk (utána sétáltunk is), jó volt. A Belvárosi Színházban van egy "Cavemen" (vagy "Caveman"?
, mindegy) című előadás. Elég jó, egy monológ tk., Kálloy Molnár Péter vagy Rudolf Péter a főszereplője, és a női-férfi ellentétet boncolgatja. Sokat nevettünk. Ez volt a céges buli része (meg persze a hami is
:D), megérte elmenni, ki tudja mikor lesz leközelebb ilyenre időnk és lehetőségünk.