Ezo!
barna progihiány jele lehet, kérj progipótlást minél előbb. Ahogy Rambóka írta, sohasem árt, de lehet hogy használ!
na viccen kívül, télleg figyelj oda, én kérnék a helyedben progit.
Johannának átadom a jókívánságot!
(Már beszégetünk!)
Én pont mensielmaradáskor egy éve ilyenkor iszonyat durva vírust szedtem össze, moccani sem tudtam, még az ügyeletet is kihívtuk, 38 fokos lázam volt, Johannának mégse megse kottyant, szóval ne aggódj apa miatt, ha esetleg elkapod tőle, ettől sztem nem lesz baja a babának.
Kavicska!
Akarlak!
Ne má, már hetek óta várlak, meg akkor postázhatom az angyalkát, meg amúgy is! majd nem puszilkodunk!
Johannát nem kell félteni, neki már megvan a nyavaja, majd maximum cseréltek, ahogy Rambóka mondaná!
Zsizsik ez elég szarul hangzik, ahogy vagy, jobbulást!
Johanna már tűrhetően van, az éjszakák nehezek, öklendezik meg fulladozik a takonytól, de nappal már elviselhető. Láza nem volt szerencsére.
és képzeljétek, kisírt szemmel, piros szemmel és orral, taknya-nyála összefolyva is mosolygott rám!olyan kis édes.
és nem sír a porszívós orrszívótól, egy mukk nélkül tűri, csak néz ránk bizakodva.
Most túrtam neki délelőtt karácsonyra szuper fellépőruhát, gyönyörű, majd karácsonykor lefényképezem nektek gyerekestül!
keresztelő csodaszép volt, a pap tündéri, de megjegyezte, van Johannának magyar megfelelője is, Janka,(hallod Pogi?
) majd becézésnél vegyük figyelembe.
nem is értem miért ez lett a lányom neve, én is nagyon magyar név párti vagyok.
anyámék viszont kikészítettek.ja, és pénteken volt a szülinapom, kandika javíthatsz a táblában, 31 éves lettem jajjjajjjjajjj