Sziasztok!
először is a pici Lucának kívánok boldog névnapot!!!
Orsi, legközelebb megbeszélhetnénk egy mamutos találkozót. mi pl kedden voltunk ott, és elég közel van hozzánk. Szóval ha van kedved az ünnepek után, a nyugisabb januárban, igazán találkozhatnánk akár ott is. Meg persze még bárkivel, akinek kedve van csatlakozni.
Na??
ÉS tényleg őrület, hogy rohan az idő. ha jól számoltam Luca is tegnap már 6(!) hetes volt. Én meg már azon gondolkodom mikor kezdjem Blankánál a hozzátápit, mert ő meg már 5és fél hónapos. És nagyon boldog vagyok, h még mindig csak tej van, és őt is sikerült ennyi ideig csak szoptatni. (most simi a buksimra, mert ügyes voltam
)
Serfi, ha megengeded, én is megdicsérem szépségedet.
Bár, csatlakozom az előttem szólóhoz, szerintem is, göndörhajjal is ugyan ilyen szép vagy. Csak így nálad ez a különlegesebb. olyan, mikor mi begöndörítjük a hajunkat.
Ikrek továbbra is kedvenceim. Isteni a kép, amin "verekszenek". Megahogy a télapó műsort nézik!!
Tényleg érdekes lehetett!! Dia, örülök, h tudtok menni szórakozni is néha mellettük.
Ancsa Drága! Képek? Ne dolgozz már annyit! Szegénykém, öszintén bevallom már attól elfáradok, ha elolvasom mennyi mindent csinálsz.
Sajnálom, h nem leszel ott szombaton.
Eszti, elolvastam a kajákat, miután mondtad, h el lehet. Hát tényleg elég ro.adt dolog amit csináltak. Jól kibosszankodtam magam tegnap rajta. Ti karácsonykor otthon lesztek?
Mi velünk minden rendben. kisfiam kibékült teljesen az ovival. szerencsére most ott is sűrűbbek a programok. Ma reggel mikor kikiabált az ágyából, h nem akar oviba menni, csak annyit kellett neki mondanom, dehát ma kell vinni szaloncukrokat, h díszeket csináljatok belőle. jaa, akkor anyu siessünk!! Olyan ügyesen lehet már vele játszani. tegnap pl kiraktunk együtt egy 48darabos kirakót. persze a leggyakorigg még mindig az autós játék, és van sokszor ész nélküli rohangálás és ugrálás is ovi után itthon. Tuti be kell iratnom majd valami sportra, h levezesse a felesleges energiáit valahol, és ne rajtam. (de félve árulom el, a napokban a kedvenc játéka a baba. ez az Ő Bankája. Néha azt is meg kell szoptatnom!
Ő meg büfizteti, pelenkázza, altatja. remélem hamar túl leszünk ezen a babázós korszakon)
Blanka, hát ő egy tündérke, szokás szerint. Most pont alszik.
Már egyből hasrafordul ha lerakom. Játszik az elé tett játékokkal. Vissza még nem fordul. Szopi után elégedetten magyaráz nekem. Ha pusziljuk a nyakát, hangosan nevet. És annyira szereti a Petit. És a Peti is őt szerencsére. Nagyon édesek, mikor a Peti magyaráz neki, ő meg hatalmas szemekkel figyeli, és mosolyog a Petire. Hát ez szuper érzés.
És, hogy ne feledjem a kari ajcsik java része beszerezve!!!! Szuper érzés, lassan kezdek csomagolni.
puszi mindenkinek