Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm szépen lányok!!!

Mancsusz,
külön köszi a zöldért! :lol:
A zöldbabot nem héjastól kell enni. :wink:

Natasa,
kivi vagyok ízleni fog-e a kaja. Mindenesetre jó étvágyat hozzá!
Figyu, a dentinoxot nem lehet kaja előtt adni. Tudom, faramuci helyzet, mert pont azért kéne, hogy tudjon enni... Vagy ha előtte adod, sztem várjál egy negyed órát, hagy szívja be magát az ínyébe, ne igya le rögtön a tejcsivel. Bocsi, nem okoska vagyok, csak gondoltam hátha. Na. He? :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Huuuúúú nagyon hideg van odakint!Legalábbis az eddigiekhez képest :D

Lakás étkező részét diszbe öltöztettük.Nagyon hangulatos igy az égőkkel.

Gabi:

Mi se megyünk bölcsibe,pont azért,hogy a buliig meg ne betegedjen Szilvi :D

Ilba:

Az egyik kolleganőm lakására mentünk,mert egyedül él.igy nem zavartunk senkit.Nagyon finom tatárbifszteket ettem piritóssal,ő profin tudja elkésziteni.

Natasa:

Láttam ám a pici betűket! :D
Egyébként a fényképeket nagyon jó áron készitettétek.Amikor nálunk járt egy fényképész/csakúgy senki se hivta :evil: /20db. képet 20000ft-ért készitett volna.
Tényleg!És családi képeket készitett a fotós,amin mind a hárman rajta vagytok?
Amig a lánc a nyakán volt Szonjának addig nem fájt a foga?

Kép

Kép
novum
 
 


Gabus, kaja fini lett! És tényleg roppant egyszerű és hamar megvan! Még Szonja is evett belőle,...két karika virslit :wink:
Azt a zöldborsósat anyukám is szokta csinálni csak nem sütőben :)

No, ezt az infót nem tudtam a Dentinoxról. Tegnap nem is olvastam el,...csak hónapokkal ezelőtt, amikor megvettük. Csak annyi maradt meg, hogy nem lehet napi sokszor alkalmazni. Nekünk gélünk van. Egyébként tényleg faramuci helyzet, mert amikor ilyen elkeseredett akkor csak a szopi segít és az a negyed óra tuti bőgéssel telik addigra meg már a szer sem hat :? Egyébként meg megvan a mumus! Most kaja közben csíptem el! Kijött a 7. foga Szonjecnek. A 8-at nem láttam, túl gyorsan csukta a száját :?

Mancs, a guppik haláliak /nem szeretem egyébként őket/ nekem kipusztultak,...egy nőstényem maradt hím nélkül,...erre egyszer csak látom,...lett vagy 6 gupesz! A guppi nőstények tudnak ilyet /egy nászéjszaka után vagy 6x szülnek még/ de reménykedtem. Most várom, hogy ,....szóval nem ártana ha egyszer csak egy sem lenne :oops:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 

 
 

Gabuska boldog névnapot!!!

Mancs én is kiváncsi lennék az aksira a fürdőben :oops:

Tegnap este nem tudtam jönni, mert sztrájkolt a billentyűzet, bizonyos betűket nem lehetett lenyomni. :shock: Most meg mennünk kell a programjainkra (tanácsadás, torna, hintázás).

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


szerintetek kukorica mikortól adható? tegnap vettem a rossmanban mildi "kukoricás zöldségtál" fantázianevű üveges bébiételt, a gyártó szerint 4 hónapos kortól, de ez engem nem befolyásol. Ami van benne, pl krumpli, répa, stb, azt már mind kostolta Nokoládé, 10%ban tartalmaz kukoricát, az volna az újdonság. De vajh szabad már?

Kép Kép
coolasa
 
 


Vuka, máskor a billentyűzet nemműködős időszakodban direkt írj nekünk, és akkor kapunk egy kis agytornát, hogy vajon mire is gondolhatott a szerző... :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Natasa,
sütőben?
A dentinox nekünk tök sokáig hat. 2-3 órát biztos. :shock:

Vuka, köszönöm! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, azt a te verziód alapján nem sütőben kell csinálni? A zöldborsós, krumplis izét?! :shock:
Vuka, szerintem is jöhetsz egyes betűk kihagyásával is :wink: Jó szórakozást. A hintát kinn művelitek?
Cool,....khm,....kukorica a héja miatt izgi, de abban a kajában pürésítve van, ugyebár? egyébként olvastam :roll: :oops: 8) , hogy amik az üvegen vannak azok simán adhatóak, mert olyan eljárással vannak készítve, hogy nem okoz gondot :roll: Egyébként én el is hittem/hiszem,...szóval mi az üveges feliratokat bevettük :wink: Dietetikus, gyerekgyógyász,...babalap.hu-n vagy hol,...nem lexikon :lol: De, tégy belátásod szerint meg Nokedli reakciói szerint,...lehet nem is fog neki ízleni /bár ezt kétlem/.

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Cool,
Petike már vagy másfél hónapja kap kukoricát. Fagyasztottat vettem, azt megfőzöm és lepasszírozom. Nem tudom, mikortól lehet simán passzírozás nékül adni neki, de asszem legközelebb megpróbálom. Nyugodtan adhatod neki :wink:

Gabus,
a Dentinox nekünk is csak ideig-óráig hat :roll: Lila betűk?!?!?!?!?! :shock: :shock: :lol:

Vuka,
akkor mindjárt küldöm Neked is :wink:

Olyan hideg van kint, azt hittem belém fagy minden, míg eltologattam Petikét Kép Ő most édesdeden alszik a kocsijában :D Énmeg mindjárt rávetem magam némi nagymamám-féle zserbóra meg a Született feleségek előző heti epizódjára. Ebédre paradicsomos krumpli volt husival. Fogadtatás a szokásos Kép Tök egyszerű elkészíteni és isteni finom lesz Kép

Vasárnap mi is tatárbifszetekezünk. Akkor lesz a 30. szülinapom Kép és ezt kértem ünnepi kajának. Belépek a harmincasok közé Kép

Kép
mancs
 
 


Sziasztok!

Annyit írtok kajákról, hogy isten bizony, ettől is hízom. :D
nyugodtan írhattok ám, arról mit kajált a gyerek, az hogy kiugrom az ablakon, ne zavarjon senkit, földszintes házban lakunk :D

Mancs:
én nem láttam a fürdőszobátok, de biztos kafa lehetett.

Igyekszünk 19-re meggyógyulni, igaz pénteken uh-ra megyek, majd beszámolok az eredményről.
Vendég
 


Mancs én már több mint 4 éve ott vagyok :oops: :(
Vendég
 


Tücsi,
biztos minden rendben lesz :wink: Hova mész UH-ra? Oda hozzátok, vagy a kh-ba?

Kép
mancs
 
 


GABUS!

ÉN IS BOLDOGOT KÍVÁNOK :!: :!: :D :D
Vendég
 


Hát, hozzánk :? , Sztahanov-apuka csak ide szállítmányoz :oops:
Vendég
 


Tücsi,
tudom-tudom, nem is baj ez, csak olyan furcsa. Nekem vhogy olyan nagy mérföldkőnek tűnik. Bár igazán kétségbeesve akkor lennék, ha se pasi, se gyerek nem lenne, még a láthatáron se :lol: :wink:

Na, megyek a Lila akác közbe :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs
 
 


Natasa,
bégető e-mail jelző birkát honnan szedted le???????

Kép
mancs
 
 


Nana Mancsusz, csak nem lenézni a 30-okat! Főleg, hogy csak egy gömbölyű nullát írsz utána :evil:
Sül a biotököm :P De, ebből mi is eszünk nem csak Szonjec :P :P
Tücsi, részmeről nagyon örülök az Uh-nak! Semmi szike a kezemben, ne dőlj be Asának :wink:

Az úgy van, hogy utálom a seg.nyalást /csinálni is meg tűrni is/ és utálom ha vki nem korrekt. És ritkán veszek össze ismeretlenekkel,...DE az ablakosainkkal lehet sikerül hamarosan! Egyetlen lehetőségük ha hétfőn apa távol tart Verestől és nem találkozom velük :evil:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Mancs , amiket mail-eket küldözgetek neked az IncrediMail. Azt ha letöltöd akkor lehet birkád, macskád meg még ki tudja mi mindened. Meg mindeféle csicsás leveleket irkálhatsz hogy kiakaszd a célszemélyt ahogy pl én szoktam :lol:
No, tessék neked birka-kérdés megválaszolva!
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Gabi, boldog névnapot!!

Mancsusz, 30??? Nem vészes, főleg, már van Petike, hidd el nekem. :wink: (én áprilisban léptem be...)

Cool, már én is adok kukoricát, héjastul, semmi gond nincs belőle, és már lehet is, legalább is az én nagy könyvem szerint.

Gabus, én azért az üveges kor ajánlót nem venném százasnak, mert akkor eszerint 5 hós kortól már lehetne hal is, teljes tej is, stb. stb. Az, hogy módosítva van a tartalom, attól még a hal hal, a tej meg tej. Én mindig aszerint választok bébikaját, hogy milyen összetevői vannak.

Tücsi, húúúú, remélem minden okesz lesz!

Én még nem is újságoltam, hogy Mikulás ünnepség után beköszöntött hozzám is a Mikulás, de ez most már úgy rendesen. :( Bírtam volna még nélküle....

Mancsi, szerintem ez az akvárium a fürdőben tök jó ötlet. :)

Benyófi is taknyos, de csak lájtosan, pedig most múlt el a szipogás. Szerintem ez még mindig a foga, mert tök híg és kevés, de szörcsög picit. :roll:

Ilba, mi most a taknyocska miatt nem megyünk nagyon a hidegben sétálni, de ha errefelé jártok valamikor, átadom a kódjaidat szívesen.
Vendég
 


Eszti, nem Gabus hanem Natasa az üvegek cimkéiben megbízó :wink: Halasat 5 hóstól még nem láttam :shock: Egyébként eszünk egy ideje halat /üvegessel kezdtük/. A tej meg van pl tejpépben, tápszerben is,...aztán egy csomó gyereknek muszáj ezt enni,...A babatej is módosított tej!
Mindegy,...én csak elmondtam, hogy sztem mi van meg hogy mi hogyan műxünk. Izlések és pofonok,....

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


néhány kép 5 perccel ezelőttről:


napfürdőzés....
Kép

Rumcájsz Csibészke, Jicsini lakos
Kép

...you know I'm bad I'm bad you know it....
Kép

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!

Ennyire ráértek, vagy hogy a csudában tudtok ennyit írni???? :shock: :D

Mi délelőtt a változatosság kedvéért megint a Stop Shopban voltunk, de most nem itt, hanem az újpestiben. Vettünk Bencsivengának végre egy téli csukát a Siesta Outletben, nagyon szupi és jó meleg! :wink:

Ezen annyira belelkesült, hogy még mindig itt nyűglődik és nem alszik, de majd mindjárt a kezeim közé kapom. :lol: Vagy a mejjeim közé. :lol:

Mancsi! Én is, én is az akkumulátort! :D

Mingyá jövök. :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Cool, naggyon vagesz Nokedli ebben a szerelésben. Ő csak így, extra divatosan feszít otthon? Te a Lila akácközbből kapod a gyerekrucikat? A képek is jók,...nem homályosak csak helyenként túlexponáltak /közel lehetett az alany a vakuhoz :lol: /.

Ilba :D

Kép Kép
natasa1975
 
 


Kukorica (igen, pépesített) lecsusszant mindenféle ellenállás nélkül. Tkp még nem találtak fel olyan ételt, amit nokedlibe nem lehetett volna 5 perc alatt bekanalazni :wink:

Bezony-bezony Natasa, követjük a trendeket, annyi rucija van nokinak (persze Liviénél biztos kevesebb), hogy ezek a ruhák már kb 3 hónapja itt dekkolnak nálunk, de még nem volt alkalma viselni. Hát, most.

Csatlakozom a szoba melegében kuksoló anyukákhoz, még ha sütne a nap, mint pl tegnap, kimerészkednénk egy sétára de így nó véj.

Natasa, "túlexponáltak"??? Örülök, hogy az on/off gomb megvan.. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Natasa, van Hippben olyan 6 hótól ajánlott cucc, amiben teljes tej van, szóval nem tápszer, nem is babatej, hanem teljes. Ez azért durva szerintem. :roll:
Tényleg te vagy a bizalmat adó. :wink:

Megjött a FP járássegítő, azóta nem lehet Bencét levakarni róla. De járássegítős funkcióját nem használta ki, megfogta a kezébe, és felemelte, úgy vitte. Mint Livi a komppal. 8)

Nokedli rulez. :wink:
Vendég
 


Ilyen az új cipi, csak kék, piros és ugye nem ennyi volt :wink:
http://www.siestacipo.hu/product.php?pr ... 268&page=1

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ez a sok babos recept, csak nehogy mindenki 18-án egyen ilyet. :lol: :lol: :lol:

Mancs,
Csak ismételni tudjuk magunkat, Petya tök nagyfiús lett. :)

Natasa,
Hoznál nekünk 1db rizsgolyót 19-én kóstolóba? :wink:

Cool,
Az uccsó kép baromi jó! :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Natasa, behehehe

Kép Kép
coolasa
 
 


És Natasa vigyázz, nehogy 2 db rizsgolyót csomagolj 19-én, mert haza leszel küldve :wink: (isteni a humorom)

Kép Kép
coolasa
 
 


Eszti,
mennyi idő alatt küldték meg a járássegítőt?

Ilba,
nagyon vagesz a cipő? Mennyi volt az outlet ár?

Cool,
az utolsó kép nagyon sirály! Olyan kis gonosz Szméagollos :lol:

Kép
mancs
 
 


Mancsi,
8e.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Natasa,
én 6 hótól kaptam engedélyt védőnénitől a halra, de 10 hós volt csak Livi, mikor mertem neki adni. :oops: Szereti. :wink:
A tápszerek meg tényleg tehéntej alapúak, de ha nem bírja a gyerek, ott a HA-s.

Eszti,
ez a teljes tejes 6 hótól tényleg durva. Amúgy a Hipp és a Nestlé bébikajákat ezért nem szerettem, mert a kicsiknek valókba válogatás nélül beletesznek minden sz@rt. Aztán úgy 10 hótól már okésak, de pl. túrós meg ananászos kajáik vannak 4 hótól... :shock:

Még egyszer köszönöm a köszöntéseket! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Négykézlábas Noki tündér! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok,

kötsög bnet nem jött be tök sokáig :evil:

Pénteken nem voltunk Ilba, mert Zsófi 5-ig aludt :roll:
Úgyhogy szombaton voltunk. 1000 voltak.
Megnéztük a mikit mikor kiszált a kocsiból és tűntünk is.
Lesétáltunk az Oktogonig. Pont jött a halotti menet Öcsibácsival.
szóval nemtudtalak hívni, mert nem is tudom a számod :oops:
de lehet, hogy megvan valahol, de abban se vagyok bizti :oops: :oops: :oops:
Jó a cipitek!

Én ma vettem a Zsófinak egy benti cipit.

Ma mikor jöttünk haza a vásárlásból bealudt. Úgyhogy a délutáni alvást kint töltötte a kertben.

Még nem tudtam visszaolvasni, talán este.

Még azt szerettem volna
Gabi
Bldg nvnpt kvnk!
:D

Kép

Kép
sajtine
 
 


Mikor is lesz a legközelebbi törpi klubb?

Kép

Kép
sajtine
 
 


Sajtiné,
ksznm szpn!

19-én. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Köfi Gabi

Kép

Kép
sajtine
 
 


A gesztenyés pulykában (Kecskeméti, vagy Univer, nem tom) szóval abban is van ananász. Ettől függetlenül én adom Petikének, mert gesztenyés kaját nem igazán csinálok :roll: De minek bele ananász? :shock: :roll: Amúgy én is úgy veszem az üvegeseket, hogy azt nézem meg igazán, hogy valójában mit tartalmaz, nem pedig a hangzatos, étlapra illő nevét :D Vmi miatt a Nestlét nem eszi, de amúgyis elég ritkán kap üvegeset.

Kép
mancs
 
 


Sajt,
milyen cipőt vettél?

:?: A répával milyen gyümölcs passzol?
Répa, szilva, alma, csirkemell durva együtt?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Répa-alma sztem tutijó. Szilvával nekem már bizarr :roll:

Kép
mancs
 
 


Beni fele-fele kap kb. üvegest és sk-t, érdekes, ő meg a Nestlének a rizottóit, a spagettiját nagyon szereti.
Én tudjátok hogyan veszek üvegeset?
Mi az amit még nem vettem, és hogy talán szeretni fogja. :D Tök mindegy mi van benne, csak egyen.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Mancsi,
nem bizarkodni akarok, csak agyalok, hogy hogyan tudnék több gyümölcsöt adni neki. :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Gbs, Sjtn, mrt hgyjtk k z kztkt?

Kép Kép
coolasa
 
 


Ilba, a szilva a többi zöldséggel gyümölccsel kombinálva nem extra hajtós? Mert nokinak az anyagcseréjét már a zöldség/gyümölcs ebéd is produkcióra készteti, úgyhogy nem szorulunk rá a szilvára.
Szorulunk.
Ééééértitek :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


csk mkskdnk :lol:

cipő kép este, oxi Ilba :?: :lol:

Kép

Kép
sajtine
 
 


Ilba,
és ha egyik nap ezt, másik nap azt adnád? Pl. ma alma-répa-csirke-rizs vagy krumpli, holnap meg szilva-csirke plusz köret :wink: Utóbbi nálunk nagy kedvenc lett.

Kép
mancs
 
 


Sajt,
oxi! :wink:

Örülök, hogy így elmókázgattok, de estére hagyjatok fel vele, mert fáradtan már nem megy a megfejtés. :shock: :D :oops:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Megyek uzsit csinálni (körte) :wink:

Kép
mancs
 
 


Mancs,
ja-ja, majd variálok.

Na, jön Anyukám, megyünk hová is??? :wink: A Stop Shopba. :lol:
Csak még Beni alszik. És még uzsiznia is kell (kéne). :)

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


este jövök én is remélem :lol: :lol:

cipő kép este, mert ezt a másik fényképezőt nem tudom hogy a jó ....................................................... ba kell letölteni :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sajtine
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?