Új privát üzeneted érkezett!

Bacsbern, akkor 1,5 héttel előrébb vagy! :)

Nekem is azt mondta a doki előző héten szerdán éjszaka, mikor sajna bekellett mennünk, hogy már 16 hetes, és a héten kezdem a 17.et, kis fejlett fiam van! :lol:

Úgy látom neked is az a Dorcid vagy Mátéd! :) Még nem tudjátok???
Amúgy ezáltal a szülést is előrébb tette neked?

Kép
elizabeth25

nika, én a III.kerben lakom, de sajnos nem tudok ilyen intézményről. nincs valami "központi" telszám ahol érdeklődhetnél? kitartást!!!

őzi, hát....én sem érzem úgy, hogy 20án baba lenne...Apa szerint 28-án jön :D Mindenesetre örülnék, ha 2006os bébi lenne. Ma a szokásosnál is türemetlenebb vagyok.MIKOR JÖÖÖN MÁÁÁR???????

LÁNYOK!Szépen alakulnak a pocik!!!

ÉÉS mindenkinek köszi a dicséretet :D :D

Betti, remélem tudod, hogy KÖTELEZŐ jelleggel minden nap be kell köszönj hozzánk...különben elkönyvelünk úgy, hogy meszültél!!! :wink:

Kérdésem lenne csajok: VÉDŐNŐT NEM LEHET LECSERÉLNI?????ELegem van, hogy mindig idegenekhez járok, mert a "saját" sosem dolgozik...állandóan szabin van, össz kétzser láttam...pedig most már hetente kellene menjek és neki is kellett vna jönnie lakásra...de SEMMI!!
Vendég

Csajok!
valaki érez vagy érzett így 30,31. hetesen szúrást a köldökétől lefele, meg a méhszájnál?? :o

Kép
gyanixi

Sziasztok Lányok!

Én is szeretnék bekéredzkedni hozzátok.

Nekem egy napja lett pozitív tesztem. Nem is tudom, hogy elhigyem-e, mert ez volt az első próbálkozós hónap, nem hallottam még ilyen gyors sikerről... :D
Mivel még 1 napja késik, nem is tudom, hogy mitévő legyek. Tudnátok segíteni nekem?
Köszönöm!
nap12

Sziasztok!

Mona76 nekem az 5 héten csak petezsákot láttak, a 6 héten már a babaát, a 7 héten már volt szívhang is. De ne aggódj ez egyénileg változik. Egyik ismerősömnek még a 7 héten sem látták a babát, de a 9 hétre 28 mm volt.

Nap12 üdv. Van ilyen gyors siker gratulálok. Én 10 napig éreztem azt hogy meg fog jönni mire vettem egy tesztet ami pozitív lett. Szerintem hívd fel az orvosod majd ad egy időpontot.

Gyanixi remélem jobban vagy.

Kép
rena12

Sziasztok!

Latom, surusodunk megint, udv az ujaknak!

A regiek pocijai tetszenek nagyon.

Nap12 , ha engem kerdezel, szerintem orulj! Ez azt jelenti, 4 hetes terhes vagy! :) Ha most elrohansz a dokihoz, az sem mond tobbet, majd beutal ultrahangra kb. akkorra, amikor mar 10 napja kesik. Itt latszik majd a petezsak, es az a tuti. Addig pihi, orom, es talan folsav naponta! :)

A babona temahoz reszemrol is csak annyit, jo annak, aki megteheti, hogy mindent az utolso pillanatban vesz meg. Nekem ez nem a legjobb, mert akciovadasz vagyok, ha vmi jo, es piszkosul megeri, megveszem (a mult heti felidos UH utan). 10 ezreket lehet igy sporolni. Az aprosagok raernek, azok kb. mindig egy arban vannak, de a babakocsi, kisagy es butor-tema azert penztarcaforgato. :(

Srtia es linea nigra szerencsere eddig nuku, de igazsag szerint ha a koldok alatti, befele domborodo reszt is latni akarom, azert mar jobban elore kell hajolnom, mint par hete... :wink:

Na, szep estet mindenkinek!

Kép
Kép
-macsek-

Sziasztok!
MÉG EGYBEN VAGYUNK!
Nagyon drágák vagytok, köszönöm mindenkinek az aggódást, nagyon megható. :cry: :lol:

Zsófi
A genetikán tényleg rengeteget kell várni, és én a dokikkal sem voltam teljesen megelégedve, csak ijesztgettek feleslegesen. Írj, hogy mi volt, szorítok!

Ancsa
Jobbulást a vesegörcsödre, az egyik ismerősömnek is volt, kapott rá gyógyszert, meg kellene nézetned, hogy nincs-e húgyúti fertőzésed vagy gyulladásod, remélem nincs.

Bacilivi
Védőnőt nem lehet szerintem választani, mert a lakhelyed szerint kapod őket, de ha beszélsz egy neked szimpatikussal lehet, hogy válthatsz. Jelentkezek minden nap ígérem. helyesek vagytok a pároddal!

Vitte
Nekem a szeméremcsontom szokott recsegni, szó szerint. Fáj is ha este lefekszem és már jó ideje nem mozdultam, szerintem a baba súlyától van.

Zsu
Remélem minden oké, írj, hogy mi volt. Már én meg szerintem mindenki paráztatta már magát feleslegesen, biztos nincs semmi baj.

Mona
nekem a 6. héten láttak szívhangot, de van olyan is akinek csak késöbb.

Benkoka
az az eladó csaj tényleg elég bunkó volt, sajna vannak ilyenek, sz.... le őket!

Babzsák
Az afp-t a védőnőmnek küldték ki postán vagy két hetet kellett rá várni.

Nika
Én vidéki vagyok nem tudok neked sajnos rehab.int-t ajánlani, jobbulást anyukádnak.

Bacsbern
nagyon helyes vagy a képen.

Nap
Üdv köztünk.

Bocsi ha hosszú voltam, de szerettem volna mindenkinek írni, ha már ilyen arik vagytok. Holnap megyünk ctg-re és flow-ra szerdán meg a dokihoz. Egyenlőre tök jól elvagyok, semmi különös tünet, holnap jelentkezem.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!

Korán kukorékoló vagyok ma, nem tudtam már visszaaludni.

Aranyosak vagytok, köszönöm az üdvözlést!

Macsek? 4 hetes lennénk? Nem értem, akkor még a menzi napjaiban voltam (-igaz akkor kezdtünk próbálkozni :D ), de nem úgy van, hogy középidőben van peteérés? Az meg alig több mint két hete lehetett.
Nagyon rejtélyes!!! :lol:

Vannak hasonló tapasztalatok?
nap12

Sziasztok!

Csatlakozhatom? :) 8.-án pozitív lett a tesztem :D Hurrá. Jön a második babám. Az elsőszülöttem egy kislány. Vivien. Februárban lesz 2 éves.

Nap12: nekem mind a két baba az első hónapban összejött. :D Azt hiszem mázlista vagyok. :)

Ennyit rólam. Ha nem zavarok akkor gömbölyödnék veletek :)

Üdv: Rita
pattogobolha

Üdv Rita köztünk! :) (Melinda :) )

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Rita, gratula!!! Udv itt :)

Nap: http://www.babazo.hu/szakertok/20060731hany.html
Az a jo ebben a szamolasi rendszerben, hogy "felgyorsitja" az elso hetek mulasat :wink:

Bbeti: Jo, hogy minden OK veled, es a kozerzeted is jonak tunik. Nagyon szoritok en is!

Kép
Kép
-macsek-

Betti,

Szuper, hogy jelentkeztel! Tenyleg lazban egunk miattad, nemcsoda, te leszel az elso. Ugy tunik, nagyon jol erzi magat benn a kiscsaj :D
Kitartas neked, ez most mar tenyleg a finish!
Recseg a szemeremcsontod, te jo eg :? Kivancsi vagyok mekkora lesz a babad!

Nap,
Gratula a teszthez! De tenyleg ne rohanjatok dokihoz... Majd kb. 2-3 het mulva, akkor mar biztos latszani fog.

Pattogobolha, :D
Rita neked is gratula es udv kozottunk!

KépKép
KépKép
vitte

Jó reggelt! Valószinüleg kisfiúnk lesz! Én nagyon szerettem volna kislányt ,de apa nyert ő fiút akart! Elizabeth a szülést azt nem mondta hogy elöbbre teszi de gondolom akkor igen vagy nem? De az igazság az ,hogy én pontosan nem tudom az utolsó menstruáció idelyét így csak kb -ra tudják a szülést :oops: Babonáról nekünk is mondta az anyósom mikor megvettük a baba kocsit meg a hordozót,hogy nem szabad ilyen korán vásárolni,de ha most volt akció akkor ne vegyem meg? Meg különben is azért mert még nem született meg még itt van,és nem történhet semmi baja mert vígyázzok rá!!!!! Úgyan úgy mint majd ha meglesz nem????????? Nap ! Gratula a bébyhez! Nekem a 6.héten már látták az uh-n a babát.
Vendég

Lányok! Hát milyen anya vagyok!!!!?????? :cry: Mindig elfelejtem írni mozog a babám :D ,eddig csak esténként éreztem de most már nappal is érzem!!!! Most is rugdosott :D
Vendég

Macsek, elolvastam, hűha, jó bevan kutyulva! :)

Bacsbern, nekem egy héttel előrébb tették a szülés időpontját, ill. a 4D-s uh-on is mondta a hölgy, hogy a baba fejlettebb egy héttel a koránál, ezért egy héttel "előrébb vagyok", és így a szülés időpontja is egy héttel előrébb jön! :) Úgyhogy szerintem neked is! :)
Ti amúgy hányadik hétben vettétek meg a babakocsit meg a hordozót? Nekünk már azt nem kell, mert vadi újonnan kaptuk a barátnőméktől, mind a kettőt, na jó, kb. használták mind a kettőt kétszer....., mert ők kaptak anyukájáéktól is akkor amikor ők vettek, de nem tudtak róla, így lepasszolták egy évvel ezelőtt nekünk! Hát nem mondom, hogy nem jött rosszul! :) Megnéztem a Brendonban meg máshol is, hát mind a kettőnek elég borsos lett volna az ára, szerintem annyiért biztos nem vettünk volna!
Amúgy nálunk is úgy volt, hogy én lányt akartam, apa fiút, és győzött a "jobbik" :), de nem bánkódtam egy percig sem! :)

Újjak, gratula a babához! :)

Kép
elizabeth25

Bacsbern, neked mikor kezdett el mozogni, és mit éreztél először? :)

Kép
elizabeth25

Amúgy Bacsber, tök jó, hogy te már a 19 hétben vagy, és nemsokára itt a félidő! :)

Kép
elizabeth25

Elizabeth kb 1 hónapja vettük meg a babakocsit és a hordozót,még a autóba kell venni de nem láttam még jó áron. Kiságyat meg ilyeneket mi is kaptunk ,de pelenkázót azt nem és ahogy elnézztem drágábbak mint a kiságy!A mozgást kb 1.5 hete érzem de mindig csak este éreztem mikor már ágyban voltam, igazából csak remélni mértem ,hogy az ! De 2 napja nappal is érzem és már tuti hogy a Máté bébynk mozog! Neked mozog már a kisfütyis? Te is biztos nagyon boldog vagy,hogy ilyen jól fejlett a babád :D ! Azért ez olyan megnyugvás nekem ,hogy jól érzi magát és,hogy a fejlödése is nagyon jó :D
Vendég

Bacsbern, ti merre is laktok amúgy? Mi már kinéztük a kiságyat, elég olcsó és nagyon jó, pelenkázóval egyben van a neten egy oldalon! DE a párom azt mondja, hogy még ráérünk megvenni, babona meg ilyenek, bár én nem hiszek benne! Szerintem nem ezen múlnak a dolgok! Nem? :)
Hát néha vannak fura érzéseim, de nem tudom, hogy konkrétan az a baba-e! Te mit érzel mikor mozog? Bizsereg, vagy buborékok olyan, mintha kipukkadnának, vagy szó szerint rúgdos?
Igen, nagyon boldog vagyok, hogy ilyen jólfejlett a babám nekem is, látom neked is, úgyhogy akkor már ketten vagyunk boldogok! :lol:
Én már azt várom mikor konkrétan fogom érezni, hogy ő mozog, mert akkor már az ember tudja, hogy tutira jól van, nem? Ilyenkor meg csak aggódhatok! DE mivel a 17 hétben vagyok, csak elkezd már dzsámpolni valamikor! :)

Kép
elizabeth25

Amúgy nektek külön gyerekszobátok lesz? Mikor kezditek el megcsinálni?

Kép
elizabeth25

Sziasztok!
Én csütörtökön leszek 16 hetes! Lehetséges, hogy érzem a baba mozgásást már? Buborkázás van a pocimba.Tegnap elött kezdödött és azóta közbe-közbe érzem! Orvos azt mondta, hogy ezek lehetnek a késöbbi magzatmozgások. DE AKKOR mit érzek??????

bánóczi hajnalka

Hajni, a 16. héttől már érezheted a magzatmozgásokat! :) Olyat érzés, mintha kicsi buborékok pukkannának szét az ember pocójában! :lol:

Kép
elizabeth25

Elizabeth! Mi Erzsébeten lakunk a 20.ker. Ha tudod leírhatod annak az oldalnak a címét ahol jó áron vannak baba dolgok. Amit én néztem a soroksári úton az outletben az olyan30 000 körül volt csak a pelenkázó szerintem az baromi drága.Ha minden jól megy külön baba szoba lesz de a 2 szoba egybe lesz nyitva ha majd nagyobb lesz teszünk fel 1 ajtót és már külön is van. A mozgás nekem elöszőr olyan kispukkanó érzés volt egészen lenn a hasam aljánál. Most meg olyan intenzívebb!De ne aggódj fogod tudni hogy az ,csak nem mered elhinni se! Én nem mondtam senkinek nehogy még se az legyen!Most már szerintem napok kérdése és érezni fogod :D Nektek külön szoba lesz? Szerintem olyan március körül ráérünk azért annyira nem kapkodom el,bár már nagyon szeretném csinálgatni a dolgokat de akkor még türelmetlenebb leszek. Ti mikor kezdik el rendezni a szobát?
Vendég

Bacsbern persze! :) : http://www.babaholmiolcson.hu/

Mi is két szobás lakásba lakunk, még nem tudom, hogy hogy lesz, nekünk két nagyon nagy szobánk van, és igazából egyiket sem akarjuk teljesen a gyerekre "áldozni", mivel azért egy gyerekszobába nem kell olyan sokmindent.....ráadásul a hálóból a cuccokat nem tudnánk hova tenni, úgyhogy ilyen gipszkartonos leválasztáson gondolkoztunk, de az kb. 100 000 Ft, hát még nem tudjuk, hogy hogy lesz rá pénzünk, de ha nem lesz, akkor a hálóból a szekrényeket kivisszük a gardrobba, és akkor végül is a szoba fele felszabadul és akkor csinálunk egy "babasarkot" :). Többeknél láttam már ezt a megoldást, és nagyon szépen megcsinálták!
A babaszobát szerintem majd márciusban valamikor.....

Kép
elizabeth25

Nincs esetleg msn-ed? Nekem van, jó lenne azon beszélgetni! :) Az msn-en címemet itt megtalálod! :)

Kép
elizabeth25

oké elvileg felvettelek msn-re! Remélem sikerült! Én is szívesen lennék1 szobában a babával mert azért az megnyugtatóbb,hogy ott van de nem férnénk el kicsi a szobánk! Meg mi igazából anyósékkal lakunk és elvileg őt átköltöznek a kisebb szobába és akkor mienk lehet a 2 egymás mellett lévő szoba amit egybe lehet nyitni!Ha valamit rosszul csináltam volna akkor bacsbern@citromail.hu az msn címem!
Vendég

Hát ez a baba oldal nagyon jó és jók az árak is! Lehet el is megyek a héten megnézni ! Úgy szeretek nézegetni ilyen dolgokat :D Ha még nem veszek semmit akkor is jó kikapcsolódásnak :D
Vendég

Sziasztok kismamik!!!

Bbeti!
Nagyon szorítunk neked, nagyon vigyázz magatokra!!!!!

Pattogobolha, Nap12, Hajni!!!

Üdv köztünk, vigyázzatok magatokra!!!!!!

Én ma megyek magánrencsibe a dokimhoz, kiváncsi vagyok most fiút fog látni vagy leányt, nem mintha nem mindegy lenne, nekem az a fontos, hogy egészséges legyen a kis tepertő, amugy olyan erősseket rúg, hogy sokszor megijedek tőle, olyan mintha kiakarna jönni a hasfalamon keresztűl.

Vigyázzatok magatokra, puszi mindenkinek.

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

Benkoka!!!!!!
Most néztem meg és újjongva vettem észre, hogy kaptam végre meghívót az IWIW-re, elküldtem neked, remélem örülsz, puszika. :D :P

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

Tinnyei, hát kiváncsi vagyok, hogy mit fog látni a doki! :) Tessék jönni utána és mesélni! :)

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

A pánik elmúlt!
Tegnap beszéltem a védőnőmmel megnyugtatott, kissé nevetséges volt a helyzet ,de úgye amikor át éli az ember akkor mássabb.Az orvoshoz már nem mentem vissza.
A zoknis sztori se semmi!
Kerülünk hülye helyzetbe akaratunkon kívűl is.

Üdv a most csatlakozóknak!
A finisben lévők vigyázzanak magukra!
Mindenkinek jó pocisodást!
Zsu

Kép
Lilypie Kids Birthday tickers
Kép
zsu.

Üdv az ujjaknak közöttünk!

KépKép
vicuska

Sziasztok!

Most már végre van egy kis időm és gondoltam benézek!
A pocakos képek nagyon aranyosak! :)

Nap12, Rita, Hajni!
Üdv köztünk és gratula!!

Bbeti!
Olyan jó neked hogy már a finisben vagy!Szoritunk neked!Vigyázz magatokra!

Üdv minenkinek!

Dica
Vendég

Sziasztok!

Már alig tudom követni a sok beírást meg hogy mennyi új Kismama van.
Ezért minden új Kismamának üdv!

Nap12:
a terhes hetek számát a legutolsó menzesz első napjától számolják, tehát a baba kb. 2 hetes már, amikor megfogant.

Én az első napon teszteltem, mikor kimaradt és rá 5 napra már látott a doki ultrahangon egy pici fekete foltot és rá egy hétre szívhangot is. Tehát kb. a 6. héten érdemes dokihoz elmenni, akkor elég csak egyszer ultrahangozni, de vannak dokik, akik a 12. hétig egyátalán nem ultrahangoznak.

Nika:
én csak egy rehab-ot ismerek, sajnos nem a kerületben, de oda a doki is beutalhatja Anyukádat (Nagypapámat beutalta agyvérzés után). Ez a Budakeszi MÁV kórház. Nagyon szép helyen van, a III. kerülettől nem is annyira messze, még a busz is kivisz oda a Moszkva tértől. De a legjobb lenne persze, ha Anyukád rendbejönne, tehát jobbulást!

Gyanixi:
Nekem is néha szúr a medencém tájékán, egészen lenn, de ez állítólag normális, mert a baba feszíti a medencecsontokat. Nálam ez olyan éles nyilaló fájdalom, de rögtön elmúlik.

BBeti:
drukkolunk az utolsó napokban, hogy bírod? Én már néha megszülném most, mert annyira mocorog, főleg éjjel, hogy már most fárasztó neki eleget tenni. Mindig jelzi, ha éjjel ráfekszem (oldalt) és nagyokat nyom, lök a hasamon. Pont ma mondtam a férjemnek, hogy már most milyen kis akaratos, eléri, hogy egész éjjel forgolódok.

Kép

Kép
rekanna

Sziasztok!

Már régóta követlek benneteket, de ezidáig még nem volt alkalmam csatlakozni, na de akkor most!

Én most vagyok a 30. hétben és kislányt várunk a párommal, a Péterffyben fogok szülni. A kisbabánk nagyon aranyosan fejlődik, azonban tegnap voltunk a Brendonban 4D-én és ott azt mondta a szonográfus, hogy sok a magzatvíz. A babánknak egyébként semmi baja (genetikai uh is rendben talált vele mindent anno), eddig minden eredményem rendben van, a vércukrom is, a vasam is, szóval nem tudom mitől lehet több a magzatvíz.

Volt valakinek esetleg hasonló problámája???

köszi minden segítő szándékúnak!
hammy

Sziasztok!
Most voltam ctg-n és flow-n, minden ok, de még nem jön. A doki az uh-n 3 kg és a fölé saccolta.

rekanna
Köszi jól vagyok így a végén, alul megint éreztem a hasam reggel korán de egy óra múlva elmúlt. Állítólag ez még semmi. A ctg-n a méhmozgásnál volt megint az a hullámvonal, mint a múltkor de az uh-s doki szerint ez semmi. A szívhang tökéletes volt, csak úgy kalapált, megint rajtam hagyták vagy 20 percig, addig hallgattam, tök jó volt. Most nem ettem előtte és eléggé be volt indulva.

lelkileg már nehezebb, mert a dokim most nem lesz hétvégén és lehet be kell feküdni hétfőn vagy kedden, azt meg nem szeretném. nagy így a bizonytalanság, nem tudni mikor jön, és melyik dokinál, ha az enyém pont nem lesz akkor, remélem a társdokija lesz, de az nem ugyanaz.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!

Üdvözlöm az újakat,nagyon szépen gyarapodunk,minden tekintetben!

Gypsophila! Mi van veletek? Mi volt az UH-on? Ugye nincs baj?
Betti! Szorítunk nagyon, azért tényleg gyere minden nap,mert ha nem jössz,azt hisszük itt a baba!

Hammy! Én is Péterfys vagyok,és még vannak ketten,bár Fenix eltűnt...Sajnos,vagy szerencsére nem tudok neked segíteni, de keresd fel a dokidat,és mondd meg neki,hogy 4D-n ilyet mondtak neked. Max. legközelebb máshova mész 4D-re,ha nem igaz. Ki az orvosod?

Nika! Én a budakeszi rehab területén dolgoztam,szintén a moszkváról megy fel a 22-es busz,nincs olyan messze. Ajánlani tudom!(Sajnos nem tudok segíteni bekerülni,mert a rehabon belül bérel a cégem helyet,és mással foglalkozunk...)
Most jöttem haza karácsonyi portyáról,a végén már terpeszben vonaglottam haza. Viszont nagykabátban voltam,és így is átadták a helyet a villamoson! Nő a tekintélyem!!

Kép
babzsák

Sziasztok!

Üdv az újonnan csatlakozott kismamámik! :D

bacilivi,
Tetszik a kép, jól néztek ki rajta!!

bbetti,
kicsit irigyellek, én is szeretnék ott tartani már :D Vigyázz magadra!!

bacsbern,
nagyon ari a pocakod!!

hammy,
Szerintem beszélned kellene a nőgyógyászoddal, hogy mit is jelent a sok magzatviz. Remélem, sőt biztos, hogy minden redben van. Üdv. köztünk!!

elizabeth,
MI is ott vettük a babaágyat, nem kombit, hanem sima 140x70-es. Egész jó áron vannak cuccok abban a boltban. Pelenkázó komódot szerintem nem veszünk (kevés a hely), és így merevaljú, ágyra rátevős pelenkázó lap lesz a megoldás.

Már három napja alíg alszok, minden hajnalban, kb fél 5-kor felébredek, és nem tudok elaludni :cry: Délután meg szintén nem megy az alvás... Nyúzott vagyok, de mégsem tudok aludni... Veletek volt már ilyen?

Holnapután megyek a Szt. Istvánba UH-ra, az orvosom oda utalt be. Állítólag 29-32 hetes korban vizsgálják a magzatsorvadást (Olyan riasztóan hangzik, nem?!?!) 2 héttel ezelőtt voltam a Praxisban, és akkor a babám meghaladta a korát máfél héttel, azért remélem, hogy azóta semmi gond nincs vele...

Mindenkinek szép napot! Vigyázzatok magatokra!

Dius

Kép
dijcsi

Dijcsi, akkor tényleg jó dolgok vannak és érdemes ott vásárolni? Nektek külön babaszoba lesz?

Fenix-nek irtam msn-re, de nem válaszol! :cry:

Kép
elizabeth25

Babzsák! Abkarovics az orvosom, aki a sok róla terjengő szóbeszéd (szűkszavú, nem foglalkozik igazán a kismamival) ellenére nekem nagyon szimpatikus! Én magam is azt szeretem, ha valaki tömören, de lényegre törve adja elő a mondandóját, és ő ilyen. Megbízom benne, és éppen az a problémám, h a 4D előtti héten voltam nála, amikor is ő semmi különlegeset nem jelzett a magzatvíz körül. Szóval szeretnék továbbra is inkább benne bízni, mint a "berendonosoknak". Neked ki az orvosod? Előadásokra is szoktam járni egyébként kórházba.

Egyébként eldöntöttem, h csakis a Praxisba megyünk legközelebb babamozizni!!
hammy

Hammy, nekem is ő! :)

Kép
elizabeth25

Ja hammy, én is brendonban voltam előző héten, nekem nagy csalódás volt az egész!
Az első négy D-en nem ott voltunk, hanem máshol, ott nagyon aranyosak és alaposak voltak és sokkal szuperebb volt minden!!!!

Kép
elizabeth25

Elizabeth!

És Te illetve Ti meg vagytok Vele elégedve? Nekem és a páromnak is nagyon szimpatikus, én egyébként a baba előtt is hozzá jártam mint nőgyógyászhoz.
hammy

hammy, nekem ajánlottak egy dokit, a Kútvölgyiben, egyébként eredetileg is az Abká-hoz akartam menni, de hagytam magam eltántorítani :(. De a lényeg, hogy végül is nála kötöttem ki! Igaz még csak egyszer voltunk nála, de nekem tökéletesen alaposnak és jó orvosnak tűnt! Nagyon finoman csinálta az uh-ot is (nekem a 12 héten hüvelyi volt), és minden kérdésemre válaszolt rendesen!
Akármikor irok neki az iwiw-en, mindig visszair, és régen is e-maileztünk, mikor még csak próbálkoztunk a babóval, és mindig válaszolt, nagyon kedvesen! Úgyhogy egy rossz szót nem tudok idáig rá mondani!

Kép
elizabeth25

Elizabeth, remélem mindkettőnknek megmarad ez a pozitív benyomás a dokinkról :lol:
hammy

Hammy, én is remélem! :)
Van még egy lány, aki szintén idejár, ő is az Abkarovicshoz jár, ő annyi idős terhes, mint én. Egy napra vagyunk kiírva! :)

Kép
elizabeth25

Akkor "szép számmal" vagyunk :D
hammy

Sziasztok!

Szépek a pocis fotók!!! Üdv az újaknak!

Mi is ma voltunk UH-n, azt mondta a doki, hogy teljesen megfelel a babó a korának, 1545g és rendben van vele minden. De így szerintem nem lesz óriásbébi... :) Kinek mekkora volt a 31.héten? Ha van adatok, osszátok meg velem légyszi.

Hammy:
A magzatvízre térve, nekem annyit mondott akkor lehetne magas, ha nagyon gáz a cukorérték, én erre rá is kérdeztem, ugyanis nekem a magas cukor miatt diétán vagyok, de hála rendes a magzatvíz mennyiség. Sajna többet nem tudok róla...

Betti:
kitartás, dejó neked, márcsak pár nap!!!

Mindenkinek jó gönbölyödést! Persze csak a pocin! :)

Kép

Kép

Kép
luisa

akarom mondani gömbölyödést :)

Kép

Kép

Kép
luisa

Üdv az újaknak! És gratulálok a frissen tesztelteknek.

Őzi! Hát, tovább aludtam, mint amikor melóba indultam az biztos, kb. fél nyolcig. Remélem, nem fogok ellustulni teljesen :D

Tegnap voltam a védőnőnél és megint alacsony volt a vérnyomásom. Amúgy minden rendben volt.

Remélem, azért már visszaveszel a tempóból! Már nem sokáig teheted meg, hogy pihizz!

Vitte! Nekem még mindig nem fáj semmi csontom, nem tudom, ez nem gond-e. Bár be sem ment a baba a helyére, az tuti.

Bacsbern! Nagyon csinos vagy. Irigyellek, hogy Te még tudsz ilyen farmert hordani.

Bacilivi! Miért kell hetente menned a védőnőhöz?? Nekem egyáltalán nem mondtak ilyet. Csak a CTG lesz minden héten meg a dokim. A védőnő csak egy találkát kért tőlem a végére. És azt sem mondta, hogy kijönne megnézni a lakást. Bár nekem nem is hiányzik egyáltalán. Egyébként izgulsz már?

Gyanixi! Én nem éreztem ilyesmiket, de ez nem jelent semmit szerintem.

Tinnyei! Reméljük, kiderül végre, kislány vagy kisfiú-e a babád!

Dijcsi! Sajnos én már régóta nagyon rosszul alszok. Vagy nyomja valamimet a baba, vagy rugdos, hogy nem megfelelően fekszem, vagy WC-re kell mennem. Úgyhogy elég fáradtnak érzem magam állandóan.

KépKép
nanett

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?