Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hazaértem a védőnőmtől. Eddig 5,5 kg-t híztam és azt mondta enyje-bejnye, szóval fogjam vissza az édességet és a péksütiket. Azelőtt sosem ettem ilyeneket, mér reggelizni sem reggeliztem, most viszont ezek a favoritok, tehetek róla?

Köszi az őssejtes hozzászólásokat. A védőnő azt mondja, az egész pénzkérdés. Ők is megpróbálták levetetni az unokájánál, de nem sikerült, úgyhogy visszatérítették a pénzt.
Még 1,5 hónapunk van, hogy átgondoljuk.

Róki, én izgulok már most érted az otthonszülés miatt, de az a lényeg, hogy te tudd, neked ez a jó. A Reggeliben éppen arról volt szó, hogy sok múlik a lelki tényezőn, hogyan áll hozzá a szüléshez az anya és hogyan képzeli, tervezi a szülést. Úgy néz ki ez is fejben dől el.
Egyébként én is a picire gondoltam, amikor írtad a maszatot.

Szépek a pocik és a babzsák fotel csábító. Megnéztem a honlapot.

Készítettem képet magamról, de egyelőre nem sikerül feltöltenem. Talán túl nagy a mérete...? Már a gép sem bírja a méreteimet??????
babzsak27
 
 


Szia Babzsak! Ha atkulkdod nekem (kamilla.vinnai@gmail.com), lekicsinyitem neked es visszaluldom / folteszem a forumba.
Kami
kami
 
 


Kami! Lehet, hogy tényleg most tudatosult benned, hogy már nincs visszaút! Ez valami olyasmi lehet, mint amit az esküvőről is mondanak, hogy sokan azt érzik utána :roll: Szerintem ne bántsd az embert ha nem tehet semmiről (én ilyenkor szoktam szólni, hogy most puffogni fogok egész este, de ne vegye magára), ha viszont van valami bibi, akkor beszéljétek meg! Lehet, hogy már az is segít, ha kibeszéled magadból amit érzel, és elmondod neki! Nálam be szokott jönni...
Most mennem kell, de este még jövök!
Vendég
 

 
 

Most epp ezen bogok (az ELUX-track-et hallgassatok). Csak 30 mp az egesz, de en ezen is tudok most bogni, olyan szep... beallitottam veg nelkuli jatszasra, igy hosszabbnak tunik... Remelem a szerzobacsi megirja a veget is a kedvemert :) Epp vele irogatok errol...


http://www.aardvarksound.co.uk/client/r ... racks.html
kami
 
 


Halihó! :)

Jó sokat írtatok! :)
Nem tudtam jönni, mert van egy új lány a cégnél, aki igaz, hgoy nem az én helyemre jött, de 2-3 napra rám tukmálták! :) Úgyhogy vele kell foglalkoznom, nem jutok a gépemhez! :evil:

Barbi, Móni!
Nagyon csinik vagytok, szépen gömbölyödnek a pocik! :)

Kami!
Ejnye-bejnye, mi ez a levertség? :( Lehet, hogy csak ilyen szériád van, nem szabad emiatt magad ostoroznod! Előbb-utóbb elmúlik és ugyanúgy örülsz majd Zsebinek! A párod tényleg ne bántsd, csak felesleges bonyodalmakat okozol kettőtöknek. De igaza van Barbinak, ha tényleg valami bajod van vele, beszéljétek meg, ne söpörjétek a szőnyeg alá! Nekem is van úgy néha, hogy azt gondolom, hogy nem figyelek eléggé Buksira, vagy nem "akarok" róla tudomást venni... de aztán elkezd mocorogni és elmúlik! Nálad is ez lesz! :D

Viszér:
én is észrevettem a vádlimon egy-két lila eret, de szerintem annyira nem vészes. Körömvirág krémet tudom ajánlani, anyukámnak nagyon sokat segített!

Őssejt:
én is azt gondolom, mint sokan mások, hogy még nagyon gyerekcipőben jár ez a dolog. Mi sem vetetjük le (pénzünk sem lenne rá), meg aztán hál'istennek a családban nem nagyon fordult elő betegség.

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Brendon:
mi egyenlőre a babakocsit vettük ott (kuponos-akciós), mást nem is tervezek, mert a kiságyat már megrendeltük máshol, a bele való ágyneműt meg szeretném megnézni nem csak ott. Rucikat pedig a CundA-ban, illetve más kisebb bababoltban vettük. De lehet, hogy még elnézünk oda is, nincs kizárva.

Hát lányok, úgy látszik, én vagyok az egyetlen, aki meg van elégedve a Kikáva. A bútorunk 60%-át ott vettük, mindig jó volt az összeszerelési útmutató, még sosem volt hibás a bútor! :) Úgyhogy nekünk bejött! :)

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Ja, Róki!
Ha lesz tali nálatok, én is szívesen megyek! :D

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


En is szeretem a KIKA-t, holnap megyek is agynemut meg szennyestartot nezni :)
Vendegunk jott. Most jobb a kedvem. Rendelunk pizzat is. Nyami :)
kami
 
 


Kami!
Örülök, hogy jobb a kedved! :) Az evés engem is mindig felvidít! :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Babzsák27:
tényleg sok az az 5.5 kg? Persze abból nincs baj, ha kevesebb sütit eszel... Én az első fiammal csak az első 3 hónapban 3 kg-ot híztam és az utolsó 2 hónapban kb semmit (mondjuk diétáznom kellett). Így 10-13 kilóval lettem nehezebb, ami szülés után 4 nappal kb mind lement. A barátnőmről 17 kg ment le ugyanígy.
És mielőtt sikersztorinak tűnne: hiába nem maradt rajtam felesleg (kilóban) nagyon-nagyon sok idő volt, amíg elkezdtem újra valamennyire normálisan kinézni. Úgyhogy szerintem a kilók száma magában nem sokat jelent. (Pl. nem mindegy, hogy mennyi vizet tart vissza a szervezeted...)

Kami:
Második babánál is előfordul, hogy hosszú ideig nem gondol rá az ember vagy rosszabb esetben arra, hogy szerencsétlen kölök, milyen anyja lesz. (Amikor az elsőszülött már reggel 7-kor leamortizál elég sötéten lehet látni dolgokat. Még jó, hogy 9 hónap a terhesség - ez nekem régebben olyan soknak tűnt, de az én agyam átállása is kihasználja az időt rendesen, nem csak a baba. Meg utána is még sok minden átrendeződik - legalábbis átrendeződött az én fejemben. Mindegyik barátnőm, akivel erről beszélgettem vmi hasonlót átélt. Emlékszem, amíg nem voltam várandós kicsit még csodálkoztam is rajta.
A pizza jó ötlet. Nekem még a vásárlás szokott segíteni, csak hát elég költséges hangulat javító.

Móni
Kép
Kép
monisa
 
 


Kami!

Sajnálom hogy rossz passzban vagy. :( Mint kismamatárs és mint ember, csak azt tudom mondani, ennyi azért belefér. Nem lehet minden pillanatban örülni meg boldognak lenni. A terhesség azzal is jár, hogy az ember szembenéz azzal, hogy igenis gyökeresen meg fog változni az élete. És ettől szerintem még azok is megijednek (mint ismeretlentől) akik pedig nagyon-nagyon akarták és tervezték a babájukat. Ettől te nem leszel egy fikarcnyival se rosszabb anyuka vagy partnere a párodnak, mert vannak kétségeid és vannak rosszabb napjaid.

A másik meg hogy emlékszem az első terhességemből, hogy pont így a 20-as hetek közepe felé (oké egy kicsit korábban mint ahogy most állunk) én is megkattantam. Olyan volt, mint az első trimeszteri hormonőrület, sírtam, kiabáltam, veszekedtem. Szóval kibírhatatlan voltam, már magam számára is. Azóta másoktól is olvastam hasonlót, úgy tűnik, ez a labilitás valami oknál fogva a huszas hetek alatt visszatér. De aztán megint elmúlik. Nem tudom mitől lehet, nem tudok semmi olyan hormonhatásról ami ebben a periódusban csúcsosodik ki a terhesség alatt, persze ettől még bőven lehet biológiai oka. Mindenesetre érdekes, hogy mások is tapasztalták.


Babzsák! :)

Aranyos vagy, hogy aggódsz értem! :)

Én most tartok 10 kilónál... kb behoztam a súlyomat amennyi Zsuzsával voltam ilyenkor, pedig azt hittem tudom tartani azt a pár kilót amennyivel kevesebbel kezdtem ezt a terhességet. De nem. Hát istenem.


Visszér:

Aki hajlamos rá, készüljön fel, hogy egy igen váratlan helyen lepheti meg őt a visszér, mégpedig a szeméremtesten.


Kika vs. Ikea:

Én eddig meg voltam elégedve a Kikával is, az Ikea minőségétől pedig nem vagyok oda, bár nekünk is sok Ikea bútorunk van mert stílusra jobban tetszik mint a Kikában a bútorok általában. Én meg se próbálom őket magam összerakni, azóta mióta két db polcot és egy ruhásszekrényt végignéztem hogy szerel össze két mesterember. Több mint egy fél nap kellett nekik hozzá, egy hatalmas szerszámosláda mindenféle elektromos kütyüvel és több év tapasztalat Ikea bútorokkal, és még így is volt amit fordítva akartak berakni, persze lehet trehányságból. :roll: Kikában viszont bútort eddig nem vásároltam, az igaz, csak kisebb dolgokat. Helyesbítek, egy komódot vettünk a Kikában, de az kiállítási darab volt, és ilyen keményfabútor, már összeszerelve, hálistennek nem kellett vele mást csinálni mint betolni a helyére.


Monisa:

Ámen. :)

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukk!
Pici lányunk maradt kislány :wink: A fejformája és a füle tiszta apja, az orra meg tiszta anyja :D Azt mondta a doktornéni, hogy nagyon szép kislány lesz :D Elég szégyenlős volt, nagyon nehezen készült csak kép az arcocskájáról, de azért sikerült :wink:
71 deka, és már most óriási a fejecskéje: 24,5 cm a fejkerülete :shock: Nagyobb mint a haskerülete :lol:
Méretei alapján 5 nappal korábbra jósolják a szülést :shock:
Na, megyek, mert hulla vagyok. Teszek fel egy képet! Olyan kis édesen bújik rajta :D

Legyetek jók! Sok puszi,
Barbi és pici Emma

Kép
Vendég
 


Jajjdecuki Emma! :D

Kami, én olvastam, h igenis van szülés előtti depi is, abszolút hormonális, úgyhogy nem veled van a baj, el fog múlni. Nekem is a vásárlás szokott segíteni, de így karácsony előtt nehezebb még magamnak is venni valamit... :)

Melyik H&M-ben vannak babacuccok? Mintha az Árkádban nem találtam volna..

Én is IKEA párti vagyok, a KIKA stílusa nem tetszik és még drágább is.

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Boldi!
Az Árkádban vannak a H&M-ben baba cuccok hátul!

Kami!
Ez a depi féleség teljesen normális szülés előtt és után is. Mondhatnám, hogy ne törödj vele, dehát sajna ez nem ilyen egyszerű viszont a pizza és a társaság az jó ötlet :D és a vásárlás is :lol:

Barbus!
Klassz ez a kép Emmáról, sajna Gergő-Bálint még nem produkált ilyet, de szombaton megyünk UH-ra hátha most sikerül.

Rokica!
Már egy csomoszor meg akartam kérdezni, hogy az Istvánban te hogy oldottad meg a bébivel alvást. Én 5 ágyasban voltam ami nem lett volna gáz, csak az zavart (a rengeteg látógatón kivül) hogy a bébit az ágy végén található kis "kalitkába" kellett volna tenni és nekem az valahogy nem jött be (másnak se), így mellettem aludt. Viszont ebben a felállásban képtelen voltam pihenni mert túl keskeny volt az ágy és 2 nap után már úgy néztem ki mint egy zombi. Szerintem ez is közrejátszott abban hogy 1 csepp tejem se volt pedig mikor Bence kérte 1-ből szopizott (volna) és utána mentem fejni, de semmi :cry: aznap este lövelt be a tejci mikor hazaértünk, borzasztó volt az első pár nap és nem voltam felkészülve rá, hogy ilyen próblémák lesznek, de persze szerencsésen megoldódott.
bendegúz30
 
 


Kami,
Lehet, hogy most hogy már nem dolgozol, több időd van gondolkodni, és tényleg csak most tudatosult benned, hogy ez mivel is jár majd. Tudod, hogy nálunk mennyire nehezen jött össze Gergő, végülis lombikkal sikerült és néha nekem is vannak ilyen gondolataim, pedig nekem aztán volt időm bőven felkészülni.
Az utóbbi időben én is elég feszült vagyok, de én ráfogom a vizsgáimra, pedig az is zavar, hogy a tanulás és a munka mellett nem nagyon jut időm arra, hogy Gergővel foglalkozzak. Például a babakocsin kívül szinte még semmit nem vettünk meg.

Barbi,
nagyon aranyos Emma :) Különben szerintem zavarhatja őket az ultrahang, mert amikor mi voltunk 4d-n, akkor Gergő is mindig eltakarta magát és nagyon bújt.

Babzsák,
Szerintem nem sok az 5,5 kg, bár az is számít, hogy mennyiről indultál, de emiatt ne izgulj, majd ha a pici megszületik úgy is lemegy rólad.

Móni

Kép
móni23
 
 


Na, ma mar jobb a kedvem, koszi mindenkinek a kedves szavakat es a vigasztalast meg a biztatast. Igazsag szerint nemtom mi jott ram, de hatarozottan elmuloban van. Bar Zsebire neha tudok haragudni, mikor a belembe lep vagy ilyesmi :) Neha megdobbenek, mekkora kulonbseg van a regi mozgasai meg a mostaniak kozt. De vegulis a teste mar kb 34 centi a fejjel egyutt... szoval ertheto, ha erosebbet rug :) De azert orulok, ha mozog. Most is, ejszaka, ha fordulok (jelzem, egyre kemenyebb az alvas), szolok neki magamban, hogy "Zsebi, rugj vagy 2-t, abbol tudom, hogy jol vagy odabent es nem rajtad fekszem" es rug,. De csak 1-2-t, ahogy kerem, aztan o is alszik tovabb. jo gyerek ez, na :)

Ma megyek a KIKA-ba - ott veszem at a Poppet-rendelest (AVENT) es ha mar ott vagyok, nezek szep agynemut is. Az embernek lesz karacsonyra, furamod ezt kert... nagyon orulok neki, vegre nem haborus konyvet kell vennem :) Es kepzeljetek: tegnap o inditotta el a Zsebi-zenet elalvas elott (en siman el is felejtettem volna!!!) ES magatol bekente a labfejem es zoknit huzott ra!!! Tokmagatol!!!! Biztos erzi a helyzetem komolysagat. Remelem ez nem csak atmeneti figyelmesseg, hanem egy uj Gedeiapu kezdete! :) A regivel sincs nagy gond, csak par aprosag, de azok az utobbi napokban ugy osszegyultek, hogy nem birtam tovabb es kiborultam :(
kami
 
 


Szia Kami!

Örülök a jó híreknek!! :D :D :wink: Ezek szerint tényleg a hormonok lehetnek a háttérben :wink: A lényeg, hogy jobban vagy!

Köszi mindekinek a dícsérő szavakat :D Kb a föld felett lebegek tegnap óta apával együtt :D Annyira feldobódtunk a tgenapi UH után! Nagyon jó volt látni a kis királylányt :D
Vendég
 


Lányok,
A véleményeteket szeretném kérni. Ugye elkezdődött a vizsgaidőszak és sajnos január végéig minden hétre jut egy vizsga. Csakhogy én nagyon izgulós típus vagyok és annyira ideges vagyok egy-egy vizsga előtt, hogy teljesen bekeményedik a pocim. Próbálok úgy hozzáállni, hogy most Gergő a legfontosabb és nem törődni a vizsgákkal, de sajnos nem nagyon sikerül. Szerintetek ezzel mennyire ártok Gergőnek? Már azon kezdtem gondolkodni, hogy inkább hagyom a francba a sulit, csakhát akkor meg az kezd el bántani, hogy mégiscsak elég sok pénzbe került. Szóval szerintetek nem lesz baja Gergőnek ezektől a keményedésektől????

Kép
móni23
 
 


Szia Kami!

Örülök, hogy jobban vagy! Elküldtem a képeket a címedre.

Előre is köszi a tömörítést....:)
Bea

Kép
babzsak27
 
 


Szia Kami!

Örülök, hogy jobban vagy! Elküldtem a képeket a címedre.

Előre is köszi a tömörítést....:)
Bea

Kép
babzsak27
 
 


Móni!
Szerintem próbálj meg lazítani! Ha nagyon rágörcsölsz valamire, annak általában nem szokott jó vége lenni, úgyhogy nem éri meg!
Nem tudom, hogy szeded-e a magnéziumot, de pl. a MagneB6 nemcsak görcsökre jó, hanem javítja a koncentrációt is! Én azért a helyedben mindenképpen beszélnék az orvossal!
Az idegeskedés biztos nem segít Gergőnek, úgyhogy próbálj meg lazítani! Tudom, nagyon hülyén hangzik, de mondogasd magadnak a tükör előtt, hogy nyugodt és laza vagy - ha mást nem, saját magadon fogsz nevetni, és már az is lazít :lol:
Halasztani már nem tudsz?
Vendég
 


Sziasztok!

Barbi: megkaptad a tegnapi SMS-em? Hogy nyitva van Emma kiralykisasszony szeme a kepen, ami elvileg a 27. ehttol van (a baba 25. heteben)? Vagy ez megintcsak egy becsles es babankent valtozik?

Babzsak: ime a fotok! Lanyok, ez itt Babzsak 22+0 hetesen! :)

Kép


Kép
kami
 
 


Babzsak, kar, hogy pont a pofid nem latszik :)

Moni: hat, hasznalni nem hasznal Gergonek a viszgadrukk (hany vizsgad is van meg hatra?), de szerintem kifejezetten ARTANI se fog... ugy ertem, 1-2 alkalommal kibirhato, kulonosen, ha tudod a tetelt, amit huzol, mert akkor te is lenyugszol. Szoval igazabol - emlekeim szerint - csak addig nehez, mig bekerulsz es kihuzod a tetelt - aztan mar mindegy, vagy tudod, vagy nem. Ha mar latod, mit huztal, akkor sem izgulsz, ha nem az igazi... Nem? Szoval a sulit ne hagyd abba, ha lehet, talan halassz, ahogy Barbi is irta, de azert ne feledjuk: nem puhanyak mar ezek a gyerkocok, erosek mar, szoval nagy trauma kell ahhoz, hogy barmi bajuk legyen. Szerintem...

En a hetvegen 3 napig sirtam, eleg keservesen, eleg sokat. A gyerek most megis ugy mozog, mint a gep, nem erzem, hogy barmi valtozas lepett volna fol nala. Akkor lehet, hogy kicsit megszeppent, a kemiai valtozast talan erezte, de eros kolok, ennyit kibir.
kami
 
 


Szia Kami!

Igen, megkaptam! Ez is arra utal, hogy idősebb a kis picuri, mint a hivatalos kora :D

Annyira nincs kedvem dolgozni... És olyan nehezen ülök már eg helyben ezen a nyavadt széken :evil: Már mennék haza!!!
Képzeljétek, ma megyünk a légzésfigyuért :D Meg a grátisz kukáért :lol:
Vendég
 


Móni! Kaminak igaza van! Elég a vizsgadrukk, ne stresszeld még azon is magad, hogy ezzel jót teszel-e Gergőnek! A MagneB6-ot meg szerintem kérdezd meg az orvosodtól!
Vendég
 


Köszi Kami!

Majd a következőt apával csináltatom, hogy belőlem is látszódjon valami...:)

Móni! Nekem az egyik barátnőm a 9. hónapig sulizott és vizsgázgatott, de bírta. Mondjuk őt is a belefeccolt pénze hajtotta leginkább, de semmi baja nem lett a kisfiának. Sőt...! Egy gyönyörű kiegyensúlyozott baba lett belőle.
Ezzel persze nem szeretnélek befolyásolni, csak egy jó példa.
babzsak27
 
 


Barbi, Kami,
Köszönöm a tanácsokat. Az az igazság, hogy az előző egyetem alatt is ilyen izgulós típus voltam, de abban Kami igazad van, hogy amint megláttam a tételt lenyugodtam, vagy azért mert tudtam, vagy azért mert nem, ezért szerettem első lenni, mert így nem izgultam még egy csomót kint a folyosón.
Magne B6-ot eddig is csak akkor szedtem, amikor görcsölt, vagy keményedett a pocim, de mostanában folyamatosan szedem.
Amúgy 5 vizsgám van még, az egyik ma 6-tól, de az előbb beszélgettem Gergővel, hogy vigyázzon nagyon magára én meg igyekszem kevesebbet izgulni és olyan édes volt, mert rúgott egy párat, majd oda bújt, ahol simiztem a pocimat.

Kami,
Örülök, hogy jobb a kedved, különben egy kis szomorkodás igenis kell néha, szerintem unalmas is lenne, ha mindig csak mosolyognánk.

Barbi,
Egyre több mindene lesz Emmának is.
Azt hiszem mi karácsonyra kapunk légzésfigyelőt a szüleimtől, mert mostanában elég sokat kérdezgettek róla, hogy melyik a jó, milyet érdemes venni.

Babzsák,
Neked is szépen gömbölyödik a pocakod :)

Lányok,
Mi lehet a hiányzókkal? Sokan már nagyon régen nem jelentkeztek, remélem mindenki jól van!

Na megyek még átnézem egy kicsit a tananyagot, aztán elindulok vizsgázni. Este még lehet, hogy benézek.

Móni

Kép
móni23
 
 


Moni, nagy kalappal neked, biztos atmegy a vizsgan, az meg ne szamitson, hanyast kapsz. Fo, hogy meglesz a diplomad! Es koszi a vigasz-szavakat :) Jobb lett volna, ha nincs ez az egesz agyremem, de mostmar mindegy. Zsebi kapott egy adagot hisztis-anyubol is...

En most megyek, lefekszem, mert almos vagyok. Kivancsi vagyok, mikor hiv a Poppet-es csajszi.
kami
 
 


Móni!

Egy kalappal neked!!! :D Minden rendben lesz, meglátod!!! :D

Kami! Én is le akarok feküdni! :( Irigyirigy :D
Vendég
 


Hu, csajok, egeszen idaig aludtam. Jol esett! Es persze ettol meg ejszaka siman tudok aludni :)

Es most, hogy folkeltem, megsimiztem Zsebibabat es mondtam neki, "Jot aludtunk, mi?" :) Kezdek a regi onmagam lenni :)

Hat, KIKA-ban ne voltam, szerintem ma mar nem is megyek. Na majd holnap. Megyek viszont korzeti rendelobe, tappenzre iratom magam matol (tegnapig szabin voltam...)
kami
 
 


Kami! De jó, hogy pihentél! Pont most akartam írni, hogy mi van, mindenki eltűnt? :D
Én ma befejeztem mindkét témát ami még hátra volt!!! Éljen-éljen!!! :D Mostantól csak lógatom a lábam :D
Vendég
 


Ja, szerintem a tobbiek elmente haza. Moni vizsgazik. Te meddig maradsz? nem tudsz hamarabb hazamenni?
kami
 
 


Nem bírok betelni a lányom képével :D Lőjetek le :lol:
Vendég
 


Megvárom Gábort, elvileg f6-kor végez, szóval f7 körül itt lesz, és elvisszük a légzésfigyelőt!!
Addig lehet, hogy elnézek a Brendonba, mert egyébként semmi dolgom :D
Vendég
 


Hu, fel hetig kellene bent dekkolnod? Az nem jau :(
Szeo is a lanyod nagyon, mutattam Gedeiapunak is - csakj sajna itt az oldalon a nagy kep nem nyilik meg, csak az alairasodban latszik a kicsi :(
kami
 
 


Kami! Nincs kedved bóklászni egyet a Brendonban? :D
Vagy ma már nem terveztél kimozdulni?
Elküldtem neked emilben is a képet! :D
Vendég
 


Tenyleg, de hulye vagyok! :) Na, majd azt is megmutatom Gedeiapunak. Most is megneztem, nagyon helyes kis babapofija van Emmanak :)
kami
 
 


Na, Brendon? :wink:
Vendég
 


Jaj te! Mingyan jon haza Gedeiapu es megyunk dokihoz!
kami
 
 


Sebaj, majd bepótoljuk :wink:
Vendég
 


Halihó! :)

Még mindig bitorolják a gépem az irodában, ezért nem tudok napközben jönni. Talán holnap vagy holnapután átmegy az új lány az igazi helyére és akkor tudok jönni! :)

Barbi!
Nagyon édi ez a kép Emmáról! És elhiszem, hogy a föld felett jártok, már maga a tudat, hogy babát várunk is elegendő ok erre, ha pedig láthatjuk, az maga a "paradicsom"! :D Én csütörtökön megyek (sima 2d), majd összehasonlítom, hogy Buksi és Emma közt mennyi különbség van! :)

Móni!
Én is ugyanilyen izgulós vagyok, úgyhogy teljesen átérzem a helyzeted! Sajnos nem lehet függetleníteni, hogy Gergő a pocidban van és emiatt nem izgulhatsz, mert sajna nem így működik! De azért próbálj meg kevéssbé görcsös lenni, mert az tényleg nem jó. Magnéziumból pedig 2-t is bevehetsz egyszerre!

Babzsák!
Tényleg gömbölyödsz te is! :) Kár, hogy az arcod nem látható!
Ja, akartam már kérdezni, hgoy néha megjelenik a vonalzód, néha meg nem. Az aláíráshoz szúrtad be? :shock:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Apa tegnap óta Siófokon van, csak holnap jön haza... nem jó egyedül!!! :cry:
Most vacsiztam, de azt is csak együtt jó!!! Főztem zöld teát magamnak, hátha felvidít... :cry:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Sziasztok! na, én is beadtam a derekamat :lol: :lol: :lol:
Szerintem most már megint egy kicsit nagyobb a hasam, mert ez a kép dec.3-án készült.
Kép

Kép
Kép
deako
 
 


Sziasztok,
ma nem voltam, mert szabin vagyok, hogy a karacsonyi ajándékvásárlást lerendezzük és ne esténként munka után kelljen ezzel a pocakkal.. És majdnem kész is vagyunk :D
De holnaptól dolgozok tovább. Viszont legalább éjszakánként nem kell már fordítani, azt már leadtam. Ilyenkor annyira szabadnak érzem magam, a pénz mellett ez a másik előnye az esténkéntre vállalt maszek munkának, h mikor kész, enyém a világ, nézhetek tévét stb :D ami máskor természetesnek tűnik..

Móni, szerintem Gergő tudja, hogy ez a vizsgadrukk nem igazi félelem és aggódás, ígyhát rá se ránt. Esetleg röhög a markába. Szerintem csak az árt nekik, ami tényleg számít, ha pl. valami egészségügyi dolog miatt aggódnál vagy valakiért stb. Nem akarom lekicsinyelni a vizsgától való parát :) volt nekem is egy-két éve bőven, és akkor magamat is azzal nyugtattam, h ez igazán nem számít, olyan sok ennél fontosabb dolog van. Gergő biztos érzi ezt :) Te meg próbáld meg lazábban venni! Azért nagyon szorítok, h meglegyen az a vizsga :wink:

Kami, én is észrevettem, h ezek a rugások már nem azok a kezdeti gyenge próbálkozások... akkorákat rúg és nyomul, h meg kell állnom, és kiesik a szemem. Persze imádom, csinálja csak!

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Ági!
Tök jó, hogy már majdnem kész vagy a vásárlással, én még sehol sem állok! :shock:

Deako!
Csini vagy! :) Ahhoz képest, hogy 32 hetes vagy, nincs olyan nagy pocid! De ami van, az nagyon formás! :)

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Pocis képek:

Szilvivel 30 hetesen (majdnem):


Kép

Zsuzsával 30 hetesen:

Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Sziasztok!
Köszönöm a drukkokat, szerncsére sikerült és a múlt heti írásbeli is meg van, még jövőhéten van egy aztán januárig pihi :D
A többiek azzal cukkoltak az egyetemen,hogy nem értik miért izgulok, hisz nekem sokkal könnyebb dolgom van, mert mi ketten vagyunk és van ki súgjon nekem :D

Róki,
Szép nagyon a pocid és én úgy látom, hogy kisebb, mint Zsuzsával volt :)

Deako,
Neked is nagyon csini pocid van és tényleg nem nagy a 32. héthez képest.

Ági,
Ügyik vagytok, hogy majdnem kész vagytok a vásárlással. Múlt héten én is végezetm és egy részét már be is csomagoltam.
A többiek azzal cukkolnak az egyetemen, hogy nekem sokkal könnyebb dolgom van, mert mi ketten vagyunk és van ki súgjon nekem :D

Timi,
Én sem szeretk egyedül itthon lenni, ilyenkor nekem sincs kedvem enni és mindig jó korán ágybabújok. De ma már jön haza a párod, mivel várod?

Móni

Kép
móni23
 
 


Hali Mindenki!


Ált. minden nap elolvasom, mi újság, de az írásra nehezen veszem rá magam.
Kicsit furcsa érzés másoktól is olvasni, hogy Gergő ezt vagy azt csinálta. Biztos velem van a baj, de ezt egy kicsit nehezen emésztem meg.... :oops: :oops: :oops:

Most hétfőn voltam megint szülés előkészítőn, bemutatták a szülőszobákat és a kórtermeket. A szülőszobák nagyon szépek, felújítottak, de a kórtermek közül a nem fizetősek nem lettek felújítva, úh. azok hozzák a magyar kórházi átlagot. Ennek alapján a kétágyas fizetős mellett döntöttem. Van egy ágyas is, de mit csináljak három napig egyedül egy szobában? Bár fogalmam sincs, hogy milyen állapotban van az ember szülés után.... :roll:

Móni! Ha meglesz a baba akkor úgyis ingyen tanulhatsz, (már ha lesz rá energiád) így gyakorlatilag van három éved befejezni az egyetemet. Mellesleg egy cipőben járunk, én is a második diplomámat csinálom, de szerencsére nekem már csak egy kollokviumom van + védés és záróvizsga. Ezekre elég lesz a január (akkor már nem is dolgozom :D), és én nem is vagyok az a naygon izgulós típus. Ahova én járok, ott nagyon könnyen kidobják az embert egy-egy vizsgáról, úh. hozzászoktunk. Rosszabb nem történhet, nincs miért izgulni. :lol: (ha-ha. Ettől függetlenül azért én is izgulok, csak ezzel győzködöm magam!)

Gergőnek mostanában nem nagyon vettünk semmit, ui. rájöttem, hogy elodázhatatlan, hogy lecseréljem a ruhatáramat. :cry: Vettem szép nagy melltartókat, meg hatalmas pulcsikat. Valahogy letörnek ezek a dolgok.... :? Próbálom magam vígasztalni, hogy leszek én még újra kis méret, de nehéz elhinni! :roll:
Vendég
 


Szia Móni!
Gratula a vizsgádhoz, Gergő tényleg súgott akkor odabentről! :)

Háát, mivel ma délutánra randit beszéltem meg a legjobb barátnőmmel, ezért a párom fog várni engem, mert ő korábban hazaér! :oops: Tiszta ciki, de ez most így jött ki! :D De azért majd este otthon jól megtutujgatom! :D

Róki!
Én is úgy látom, hogy picit kisebb a pocid, mint Zsuzsával volt! És szép kerek lányos! :) (már ha lehet ilyet állítani) :)

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Pann!
Azt emészted meg nehezen, hogy más Gergő is lesz? Vagy csak rosszul értelmezem?

Együttérzek veled a ruhatárral kapcsolatban... kaptam anyósomtól kölcsön egy kabátot, ami beér és kitart valszeg egész télen. De annyira óckodom felvenni, mert akkora bálnának látszom benne, főleg ha aláöltözöm, hogy alig ismerek magamra a tükörben! :oops: Na, de én is azzal vigasztalom magam, hogy lesz ez még jobb is! :wink:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?