Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
:D
Bacivili persze még dolgozom,január végéig tervezem,ha bírom. Azért vagyok keveset,mert bent sok a melo így év végén nagyon,és 7-17ig vagyok bent,itthon meg már fáradt vagyok eléggé.
Na már megvan a matrac is a kiságyba,a helyére is került már. Nem tudom látszik-e,de szép macimintás! :lol:
Kép

Kép
A fürdetőszekrény is elvileg karácsony előtt megérkezik.

És íme a 27. heti képeim.

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Látom mindenki vásárolgat már, a babaszobák már készen állnak. Nekünk is sok mindem negvan már, de még az előző gyerkőcről. Most még nem vettünk semmit, és valószínű nem is veszünk, esetleg március elején egy-két csajos rucit. Még azt sem tudjuk hogy hová tesszük a gyerekágyat. A nagyobbik szobájába biztosan nem, legalábbis addig nem,amíg át nem alussza az éjszakát. A mi hálónkba szintén nem, mert legalább az apja aludjon, ne kelljen 3 óránként kelnie. Marad a nappali. Ti hová tervezitek tenni a gyerkőc ágyát? Vagy mindenkinek külön szobában lesz?

Ti is éreztetek (esetleg éreztek) a 27. hét körül ilyen feszítő érzést alul ? Nem is tudom pontosan meghatározni hogy hol. Nem a hasam, hanem talán a medencecsont alsó része. Reggel amikor felkelek, jobban érzem, aztán ha már "bejáródom" nem érzem. Olyan mintha a csontok tágulnának alul. De elég szar érzés.

berzkat

Sziasztok látom mindenki punnyad.

Anyukám még mindig nem igazán van jól de a kezét már tudja mozgatni.Szóval úgy néz ki felépűl csak baromi lassú folyamat lesz.Nem engedik majd haza hanem rehabilitációs intézetbe kell mennie ott remélem helyre teszik.

Nálunk semmi változás.Babóka rugdos mint a kisanygal. Néha feszül a hasam de ha pihenek semmi gond nincs.Még nem tudom mikor állítjuk össze a babasarkot de lassan már kéne:):)

nika70
Salgótarján

Hello Lányok!

Nanett: mondom én, hogy találkozunk a szülőszoán... :D tényleg nagyon hasonlóak vagyunk, egyébként az én dokimat is a vizesedés érdekli. Nos, ha tényleg császár lesz Nálad, akkor tényleg felesleges a szülésznő. Nálunk viszont mivel a kobak már most lent van szülés lesz a vége!
Milyen a szabi? Na, majd hétfőn mikor nem kell menni dolgozni akkor fogod igazán érezni, nekem először fura volt, de meg lehet szokni! :wink:

Őzi: mi ez a nagy rohanás? Mivel vagy ennyire elfoglalva? Lemaradtam valamiről? Neked pihenned kéne inkább! Nagyon szurkolok Neked is, már nálatok is jöhet a babó.

Betti: izgulok érted! Már nagyon várom én is ezt az időszakot, nagyon izgi lehet.

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

Berzkat: a feszítő érzés alul nem lehet, hogy a szemérem csontod fáj? Nekem mostanában egyre többet fáj, a ránehezedő súly miatt. Ez normális, csak kellemetlen...

A hétvégén megvettük a hordozót... végre majd teszek fel képet, meg a kedvenc ruháimról is, bár ma elkezdtem mosni... eddig a pelusokat meg a kifogót mostam ki 3-szor, mert azt mondták legalább annyiszor ki kell, hogy jó nedvszívó legyen. Aztán jön a vasalás, amit nagyon utálok, de hátha ezeket a dolgokat élvezni fogom. :wink: Közben meg mosom a rucikat is. Ja, szebes tartót is vettem 1300 Ft-ért a kiságyra, fehéret, mert az ágy is fehér, és teszek rá állat figurákat hogy feldobjam. Na, most már majdnem minden megvan, kivéve a cumisüveg melegítőt, de azokat nagyon drágának tartottam, úgyhogy majd még körülnézek, meg persze a tisztálkodási dolgok sincsenek meg, kivéve a popsitörlőt. Az Auchanban most 4 csomagot adnak 1400 Ft-ért. Megéri.
Nekem meg normális papucsom nincs, úgyhogy azt is vennem kell...
Képzeljétek, mostanában sokkal jobban alszom. Főleg reggel jó aludni, a reggeli WC után, egész jól kipihenem magamat. Mondogatom is, hogy most kell kiélvezni, mert lassan nem lesz ilyen...

KépKép
Kép
r. zsana

Sziasztok

Most jottem haza anyuektol, csak gondoltam bekoszonok! Remelem mindenki jol van, mi igen! :)

Puszi es vigyazzatok magatokra!

Udv.>

Eliza

Kép
elizabeth25

Sziasztok kismamik!!!

Van néhány szabad percem, s gondoltam, akkor ezt rátok fordítom, mert hisz alig jutok ide közétek!!!

Jól vagyunk, Zsebi is és mi is!Tegnap nagyon jól ettem, bepótoltam azt amit egész héten nem tettem meg, ugyanis olyan sokszor voltam étvágytalan!

Már nagyon vároma 16 hetes vizsgálatot! Ugye akkor is csinálnak UH-ot???

Liza!!!!

GRATULA a Dominik babó megmozdulásához!!!!!!!!!!!!!Mit éreztél pontosan?????Vigyázz magadra és a kis drágára!!!!!!

Mindenkinek sok pocisimi, jó pihenést , jó egészséget!!!

Pusszancs!!! Judit
judithappy

Sziasztok csajok!

Én pénteken teszteltem, és úgy néz ki 5hetes terhes vagyok, aminek nagyon örülünk. Holnap megyek uh-ra. Az a kérdésem lenne hozzátok, hogy én rendesen görcsölgetek, folyamatosan, szerintetek ez renben van? Ti dolgoztatok a 12. hétig, mennyire kíméltétek magatokat?

Kép
mona76

Őzi! Most már többet kéne pihizned, nem? A tanulás miatt vagy még nagyon elfoglalt? Még nem igazán tudom, milyen az otthonlét, mert még pénteken dolgoztam. Fura lesz holnap -ahogy Zsana írta - hogy nem indulok dolgozni. Majd biztos megszokom. Majd még teszek fel képeket.

Egyébként délelőtt rosszul lettem vásárlás közben, szédelegtem, közben úgy éreztem, nagyon dobog a szívem... Otthon megmértem a vérnyomásom, alacsony volt, a pulzusom meg jó magas. Nem tudom, mitől lehetett ez.

Zsana! Akkor majd várjuk a képeket! Most már én is elkezdem a ruhákat mosni, vasalni...

A papucsról jut eszembe, megint vehetek újat, nyár óta ez kb. az ötödik lesz, a kutyám állandóan szétrágja. :D De azt már elrakom rögtön a kórházi cuccba majd (bár még nem kezdtem összepakolni, de már ez sem várhat sokáig).

Mona! Üdv köztünk. Én egészen tegnapelőttig dolgoztam. Ha nincs gond, nincs oka annak, hogy ne dolgozzál. A görcsök miatt szerintem mindenképp kérdezd meg a dokidat holnap.

KépKép
nanett

Szia Mona!!!

Gratulálok! Üdvözöllek kismamáéknál! Én az elején azért nem is akartam tesztet csinálni,mert minden percben azt éreztem,h meg fog jönni. a mellem is fájt,a hasam is görcsölt...
Aztán csak csináltam egy tesztet,és pozitív volt! De nekem a hasfájás tartott úgy a 10. 12. hét körülig,ha jól emlkszem.
És én csak nagyon-nagyon álmos voltam,ezért kíméltem magam. Illetve kénytelen voltam aludni,mert mást nem bírtam csinálni.

Kép
babzsák

Sziasztok

Ime, egy mai pocakfotó! :)

Kép

Kép
elizabeth25

Szia mona!

Felvettelek msnre! :)

Puszi

Kép
elizabeth25

Jaj, lányok, elfelejtettem valamit kérdezni még!

Ez a barna vonal, a linea nigra.....tudjátok, a köldöktől lefelé, hát én most vettem észre furdés után, hogy kenegettem magam a jó kis DM-es, stria elleni krémmemel :), hogy már van az is, bár még halvány, és nem annyira erőss, de van!
Ti hogy álltok ezzel?

Kép
elizabeth25

Sziasztok, én is csak benéztem hozzátok. Jó látni, hogy mindenki jol van. Hát én is csak ritkán jutok el idáig, hogy leüljek a gép elé...

Betti, nagyon szoritok, de biztosan minden rendben lesz.

Berzkat, ha egyre gondolunk, akkor én is érzek hasonlót, mintha tágulna a csontom (olyan feszito érzés)

Nanett, már Ti is nagyon közel vagytok, rád fér a pihenés. :) készülődéssel egybekötve.

Őzi, elküldtem a mailcimemet, remélem, hogy megkaptad.

Rzsana, de jó neked, hogy tudsz aludni, én már egy hónapja nem...Most láttam, hogy még pizsamát is vennem kell, abból nem láttatok, valami praktikus darabot?

Puszi, és jó éjt mindenkinek!
Lilo

Kép
Kép
34372

Sziasztok lányok!

Bocs a kilókkal kapcsi, igazatok van, én is láttam már kismamát, aki a terhessége során lett 88ból 76 kiló, még babásan! :) És nem diétázta szarrá magát...

Hát én is kislányt szerettem volna, nagyon! (Annak ellerére, hogy régen azt terveztük, jobb lenne elsőre egy fiúcska...) Aztán hát kisfiú lett, és mindeketten lelombozódtunk egy pillanatra. Szóval nekünk is megvan a véleményünk a "kislány?? Nem baj!" hozzászólókról!! Persze imádjuk a kis fütyist is!!!

Holnap megyünk a genetikai tanácsadásra az egyes klinikára! Lécci-lécci nagoyn szorítsatok!! El sem tudom képzelni, hogy az én izgő-mozgó kis manómtól meg kellejn válnunk!

Tündériek a rucikák, de jó lehet ott tartani...vigyázzatok magatokra!
betti, hajrá, veled vagyunk!!

Zsó

Kép
[/url]
gypsophila

Sziasztok!

Mona 76 üdv., ha görcsölsz beszélj az orvossal mindenképpen.
Én már a 6-héttől nem dolgozok olyan a munkám hogy nem lehet / e.ü./
Gysophila nagyon szorítok, meglátod nem lesz gond.

Szép estét mindenkinek.
Kép
rena12

Sziasztok!

Szerintetek tudok aludni :( ? Hát nem, :( annyira ideges vagyok az uh miatt. Ráadásúl idegen dokihoz megyek :cry: , mert az enyém 18.-ig szabin lesz, :( én meg nemtudok addig várni.
Én lehet nemsokáig dolgozhatok, :( mert 3 műszakban járok, és szerintem a dokinőm az éjszakás miatt azt fogja mondani, hogy nem csinálhatom :( . Pedig még egy darabig mennék.
Köszi csajok, hogy maradhatok :wink:

Kép
mona76

Sziasztok lányok,egy újabb hét!
Üdv köztünk Mona!:Ne légy ideges!Engem is a 3 műszak miatt írtak ki.Pihenj és ha nagyon görcsölsz menj orvoshoz!
Betti:szorítok nagyon!!
Elizabeth:jó nagy ez a pocika!!
R.zsana:te ilyen mosható pelusokat vettél?Meg lehet kérdezni mennyibe kerül egy ilyen?És hol lehet ilyet jó áron venni?
Berzkat:Hát nálunk a hülye elrendezés miatt megy a babó külön szobába(1nagy szoba+2fél szoba)na de velem!!!De ha tehetném egy szobába lennénk mind a hárman,csak az egyik túl kicsi,a másikból meg hova rakom a nappali bútort.....Én még nem éreztem ilyen feszítő érzést.

KépKép
vicuska

Sziasztok,jó reggelt!

Remélem mindenki rendben van!
Gypsophila! Feltétlenül írd meg,mi volt az UH-on, szorítunk!

Itt a heti tábla, 2 részletben...remélem így nem lesz olyan homályos! Kép

Kép

Kép
babzsák

Jó reggelt mindenkinek!

Köszi a váaszokat, kicsit megnyugodtam hogy más is érez ilyeneket. Bár azért a héten megyek dokihoz, majd megkérdezem tőle hogy ez normális-e. Sokszor arra a hülyeségre gondolok, hogy nyílik a méhszáj, és jön lejjebb a baba. Pedig az nálam nem egy sima folyamat, görcsölök és vérzek is közben. Legalábbis Áronnál így volt. De az mindig mgnyugtat, hogy a eugdosásokat úgyanúgy fennt érzem mint eddig.

gypsophila
Szorítok neked, nem lesz egy egyszerű folyamat ez a vizsgálat az egyesen. Készülj fel az idegölő várakozásra. És szorítok hogy az ultrahangon ne azt a hülye boszit fogdd ki, aki olyan nyers mint egy sületlen hal :evil: Nekem volt szerencsém hozzá.....
Majd írdd meg hogy mi volt! Ha az eredmény jó lesz, veled együtt fogok örülni, de ha sestleg nem, akkor meg priviben ha érdekel írok egy kicsit erről az egészről, hogy mi várhat rád. Remélem nem lesz rá szükség, de nekem annakidején még áprilisban nagyon jó lett volna ha valaki elmondja hogy mi fog történni...Én átéltem. Sajnos :( De erre ne is gondolj! Te nem fogod!Nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mona 76
Ezt én is éreztem!

Jók legyetek! És pihenjetek sokat!
Kata

berzkat

Sziasztok,

Zsó,
Nagyon szuritunk, tényleg jelentkezz rögtön, amint megjöttél.

Szia Móna, üdv közöttünk. Szerintem is beszélj az orvossal, lehet, hogy pár nap/hét pihi is jót tenne, és utána, ha nincs panasz még dolgozhatsz valameddig, ha szeretnél. (én így csinálnám) Bár a 3 műszak biztosan nagyon strapás. Mesélj még magadról.... :)

Elizabeth, szép nagy a pocid! A csíkhoz nem tudok hozzászólni.

Jaj képzeljétek a férjem lefényképezett pocakkal, és kirakta magának a képet. Annyira jólesett!

Nika, Anyukádnak jobbulást kívánok, nem lehet, most könnyű nektek. Ha tudunk valamiben segíteni, tényleg szólj :oops:

Lilo

Kép
Kép
34372

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van. Mi tegnap éjszaka nem aludtunk, mert úgy begörcsölt a vesém, hogy nem bírtam aludni. Vagy 2 órát szenvedtem, mire elmúlt.
Nektek volt valami hasonló panaszotok?
Holnap megyek az orvosomhoz és megmondom neki, hogy természetes e, vagy ki kell e vizsgálni, stb.
Most nem is nagyon csinálok semmit, csak pihenek.

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

Szép hetet kismamik!
Tötök fel egy pocis képet apával :D : Kép
Vendég

Sziasztok lanyok,

Bacilivi,
Edesek vagytok egyutt es csini kismami vagy !!!!

Berzkat es tobbiek,
A szemeremcsontom meg gyakorlatilag alul minden nekem is faj, sot elegge faj... Olyan, mintha feszulne szet a medencem... Felkelesnel, lefekvesnel, fordulasnal, autoba ulesnel stb. marhara erzem...

Nanett, Ozi, Betti, Zsana nektek is van/volt ilyen ????

Gypsophila,
NAGYON SZORITOK, HOGY MINDEN RENDBEN LEGYEN!!!!! Irj majd minel hamarabb !

Mona,
Udv kozottunk. En is rengeteget gorcsoltem, mintha egyfolytaban meg akarna jonni, de minden rendben volt. A 12 het korul mult ez el nalam, de neha visszajon.
En 6. honapig dolgoztam, ha ulo munkad van, akkor nem lehet gond normalis esetben.
Azert, ha jol szamoltal meglepodnek, ha latszana mar baba az UH-n. Majd irj.

KépKép
KépKép
vitte

Sziasztok!

vasárnapi DRÁMÁM :oops:
Kinéztem az interneten egy használt szoptatós hintaszéket.
A férjem tegnap el is hozta.
Én már nem vállaltam az utazást mostanában kicsit nyügős vagyok.
Így alig vártam hogy haza érjenek vele.
Annak rendje és módja szerint azonnal birtokba is vettem a széket.
Hintázgatok, kb 5 perc múlva felállok és nedves alattam a szék.
Nézem a nacimat az is nedves.
Rohanok a fürdőszobába kukkolom magam /alulról/ se további szivárgás se nyákdugó se fájás.
Probálom a 2 foltot analizálni de nem jutok semmire.
Már -már arra jutottunk, /bocs/ hogy lehet hogy becsurgott.
Na ezt én gyorsan kizártam!
Félórás pánik után felhívtuk a régi tulajt hogy lehet- e vizes a párna. addig is vártam a méh összehúzódásokat!
Hát ő egy kicsit megtisztogatta vizes ronggyal.
Zokogva rogytam le a kanapéra.
Már szültem egy gyereket nagyjából tudom hogy minek kellett volna következnie.De semmi nem történt!Menjünk a kórházba vagy ne menjünk!
De nagyon megijedtem még csak 34 hetes vagyok!
Azóta is a hatása alatt vagyok.
Kerestem a védőnőmet hogy tanácsot kérjek de csak déltől lesz.
A dokim a műtöbe, kicsit szégyelem is elő adni neki.
A baba mocorog rendesen, de még sem vagyok nyugott!
A nagy örömnek nagy pánik lett a vége!
Üdv Zsu

Kép
Lilypie Kids Birthday tickers
Kép
zsu.

LOLÓ: Köstzike aranyos vagy de most sajnos senki nem tud segíteni hiszen ezt most neki magának kell megoldania.Akarnia kell nagyon hogy meggyógyuljon ez segít most neki a legtöbbet.

MONA: Ha görcsölsz mindenképpen doki. Amúgy meg üdv körünkben.

Zsu fel a fejjel. Szerintem csak vizes volt a párna.Még próbáld bent tartani a babót szerintem menni fog.Közel egyidőben szülünk mi.

nika70
Salgótarján

Mona! Nekem is olyan volt az elején mintha megakart volna jönni, aztán elmúlt és most megint jó pár hete elöjött. Azt mondta a doki hogy normális mert tágul a méh. Én a 10.héttől nem dolgozom mert nagyon rosszul voltam ,aztán meg már maradtam itthon, végülis fizetést így is kapok,meg nem birtam volna a 3 műszakot. Tudja valaki hogy a gyest meg az ilyeneket mikor kell elkezdeni intézni? Tegnap este folyt valami tejféle ,veletek fordult már elő ilyen? Nem tudom normális ez ilyen korán? Ma én is mindenkép megprobálok feltenni fotót! Ki tud jó és viszonylag 4d uh-t?
Vendég

Hello Lányok!

Mindenkinek szép napot!

Vicuska: igen vettem sima pelusokat, de azért, hogy a baba feje alá tegyem, meg büfizéskor, stb ez a legjobb megoldás nagyon ajánlom. A kifogó is olyan anyagból van mint a pelus, azt még anyáink is használták nálunk a fürdetéskor azzal töröltek át minket, mert nagyon jó a nedvszívó képessége. :wink:

Barna csík: nekem már az elejétől kezdve van... sőt egészen lentről-felfele. Ez a szülés után elmúlik, van akinek van, van akinek nincs. Szintén típus kérdése...

Vitte: a szeméremcsontom nekem is fájdogál mostanában. Ahogy a baba nő, egyre nagyobb a ránehezedő súly, ezzel nincs mit tenni, esetleg annyi, hogy lassabban kel fel az ember az ágyból stb.

KépKép
Kép
r. zsana

Bacilivi: nagyon édesek vagytok együtt! Gondolom, már Ti is nagy lázban éltek, végül is nálatok is jöhet már a babóka. Össze vagy már pakolva?

Vicuska: a pelussal kapcsolatosan: 10 db-os kiszerelésben van ha jól emlékzem és olyan 1500 Ft körül.

KépKép
Kép
r. zsana

Csajok!

Tud valaki valamit Fenixről és Korenáról??? Miért nem jelentkeznek?

KépKép
Kép
r. zsana

vitte, kösziii :D :D Nekem olyan érzésem szokott ott alul..lenni, mintha meghúztam volna magam..furi, de nem vészes.

zsu, szegénykém...nem semmi story..Remélem azóta sikerült kicsit megnygodnod??!!

barnacsík, nekem is van már jó ideje elég látványos csík, agészen "lent"is... :oops:

r.zsana, háát igen jöhetne...de valahogy úgy érzem, hogy messze vagyunk még attól és szülés elötti héten már érezni fogom, hogy készül valami...Aztán nehogy koppanjak és úgy menjünk szülni, mint derült égből... Mindenesetre össze vagyok pakolva, készenállunk Dalma fogadására :-)

Tényleg KORENA már naaagyon réég eltünt!!!!Nincs valaki kapcsolatban vele??? NA és fenix... bowling óta nem jelentkezett :( Kéne irni nekik!

Néztem a táblát és feltűnt, hogy egy csomó kismami van, akit még sose láttam irni, pedig már azért ittvagyok kb 2 hónapja...Ők valon merre vannak?

Őzi, mi ez a nagy rohanás???Valahol azt olvastam, hogy szülés elött a nők megtelnek energiával és mindent el akarnak intézni...köhömm... :lol:
Vendég

Jaaa és a képen sajnos nem látszik, de apa olyan polóban van, amin a kis bébi uh képe van... :D
Vendég

Sziasztok!

Sajnos nem lettem okosabb. :( Azt mondta a doki, hogy annyira korai terhesség, hogy még semmit nem tud mondani. Igy hát, jővőhét pénteken megyek a saját dokimhoz.

Kép
mona76

Sziasztok!

Istenem lányok,de jó lehet nektek már így a végén!Biztos tiszta izgalom minden napotok.Már mi is annyira várjuk,még sosem akartam annyira gyorsan öregedni,mint most!Mindegyikőtöknek nagyon szorítok,hogy minden rendben legyen,aztán tudassátok velünk a jóhíreket!

Zsu:Szegényke,együtt érzek veled!De nyugi!Ez kb. olyan,mint én valamelyik este zuhanyzáskor.Beléptem a kádba 2-3 vörös folt lett a kád alján.Olyan volt mint a vércseppek.Aztán ahogy arrébb léptem mégtöbb lett!Azonnal arra gondoltam,hogy vérzek és a babával valami baj van.Aztán pár perces keresgélés után kiderült,hogy piros zokni volt rajtam,amit még nem hordtam és bolyhokat hullajtott,a vízzel keveredve eléggé ,,véres" látványt nyújtott. :D

Bacilivi:Nagyon szépek vagytok ésaz a póló! :D

Szombaton megvettük a kiságyba a matracot és a pelenkázó feltétet,úgyhogy már tényleg csak az apróságok hiányoznak!
Képzeljétek,a boltban az eladó csaj megkérdezte,mikor születik a baba,mondtam április elején,erre előadta,hogy babonából nem szabad ilyen korán vásárolni.Mondtam neki,hogy nem vagyunk babonásak,erre ő,hogy ő sem volt,amíg 17. hetesen el nem ment a baba nála.Elkezdte részletezni....Gondolhatjátok milyen sz..rul éreztem magam utána.Nem értem miért kell ilyenekkel tömni a fejét egy kismamának,egyáltalán nem nyugtató téma....
Vendég

Mona:

Azért uh.- volt?Mert nekem akkor már látszott valami.DE ha pozitív a teszt akkor semmi gáz.Ne aggódj,biztos mnden rendben.
Vendég

Benkoka,

... egy apro dologrol megis megfeledkeztetek :D :D
A FULDUGOROL... :D :D
Szegenyke, en is gyakran hallok ilyen remsztorikat... ettol konnyebb vajon nekik ??? , nem tudom, de hogy arra nem gondol, h. te mit erezhetsz ilyenkor... :roll:

KépKép
KépKép
vitte

R.zsana:én azt hittem,hogy a popsija alá vettél!Olyat én is szándékozom venni!Köszike
Korena és Fenix tényleg nagyon eltűnt!!Megnéztem a táblát nekik még van idejük azért,remélem nincs semmi baj!
Bacilivi:szépek vagytok!A boldogság az arcotokra van írva!!!
Ma megyek orvoshoz,remélem mindent rendben talál!Kicsit el vagyok keseredve,a párom holnap elmegy maszekolni és csak vasárnap jön haza-egyedül leszek itthon(még sosem voltam).Dehát jól jön egy kis plusz pénz,csak ne kéne elmennie!!!

KépKép
vicuska

Igen, volt uh. De én a szívhangra lettem volna kiváncsi, de arról még semmit nem tudott mondani :( Azt mondta, az hogy néha görcsölök, az rendben van

Kép
mona76

Benkoka:szerintem ez egy komplett idióta volt!Hogy lehet ilyet bababoltba alkalmazni???Én is egy ideig babonából nem vettem semmit,de aztán rájöttem,hogy ilyen árak melett egyszerre a végén lehetetlen!És úgy élvezem a vásárlást mintha gyémántokat osztogatnának nekem.Képes vagyok minden nap nézegetni az apró kis holmikat.
Mona:hát egy kicsit korai volt!

KépKép
vicuska

Mona:

Én is 5 hetesen voltam uh.-n először,akkor már látszott a petezsák.Gondolom neked is.?A szívhangot a 7. héten lehetett hallani.

Vicuska:

Mi sosem babonáztunk,a babakocsi pl:már tavaly megvolt....
Ha elmegy a baba az szörnyű,de ne azért megy el,mert vettem neki valamit idő előtt.Az árak valóban lehetetlenek,már most lassan 200.000 forintba van a babaszoba,mi lesz még a végén és fiatalok vagyunk,nem dúskálunk a pénzben,tehát nem várhatjuk el,hogy majd a végén mindent az ölünkbe borítanak a nagyszülők.Csak úgy megy ha spórol és gyűjtöget az ember.
Valóban baromi rosszul esett amit a csaj mondott,de már túlléptem rajta.

Vitte:Nem tudom,mire gondolt közben,de arcára rá volt írva egy fura irigység és egy olyan ,,majd te is így jársz,mertneked se legyen jobb" dolog....

Lányok,nektek is ficánkol a bébi fürdéskor?A miénk imádja,mikor a szivaccsal masszírozom a pocim.?
Vendég

Sziasztok!

Zsu! Elég veszett történet ez! De tuti csak a szivacs szívta magába a vizet,amivel letörölte az előző tulaj. Amikor ráültél,kinyomódott. Nyugodj meg szerintem, ha más tünet nincs. A magzatvíz az egy ideig folyamatosan folyik,ill. én így tudom...

Korena és Fenix nagyon eltűntek,nem tudom,mi lehet velük. Már vagy 2 hete...

A táblán tényleg vannak többen,akikről én se hallottam még,nem írtak mióta én itt vagyok. De nem húzom ki őket,biztos akkor jelennének meg, amilyen az én formám.

Boszibaba! Ti nem akarjátok tudni a baba nemét? Vagy csak nem mutatja? Már csak ti vagytok,akiknek lehetne tudni a kor alapján,de nem tudjuk...Meg persze azok,akik nem jönnek, és azok, akik még első trimeszteres kismamik...

Azt szeretném kérdezni,hogy az AFP leletet valami matrica formában kaptátok meg? Mert Debrecenben állítólag úgy adják, a fehér matrica a jó,a többi szín az alacsony,meg a magas...De bevallom,nekem semmi leletem nincs az AFP-ről. Telefonon megkérdeztem,akkor felírtam egy cetlire,azóta sem tudom,hol a leletem. De csüt-ön védőnő,hátha megérkezett már hozzá.Ideje lenne.

Ja, a babonáról annyit,hogy az apám nem is akarja tudni,fiú-e, vagy lány az első unokája,annyira babonás. Az egész család tudja,de ő megfenyegetett minket,hogy ki ne csússzon a szánkon. És persze helyteleníti,hogy vásárolunk ezt-azt a babának. Viszont bunkónak tényleg nem kell lenni,meg beszólogatni,hogy attól megy el,ha vásárolunk,stb. Idióta,ráadásul bababoltban dolgozik. Hihetetlen...

Kép
babzsák

Bizonyosan régen volt alapja ennek a babonának. Valószínűleg az is hisz benne, akinek már volt valamilyen tapasztalata ezzel kapcsolatosan... Nálunk amikor én születtem a babaágyat csak akkor állították össze amikor már megszülettem. Ezzel várt haza az apukám. Persze ki tudja mi lett volna ha már össze lett volna állítva az ágy? :shock: Szóval én tiszteletben tartom ezeket a dolgokat, de bevallom magam sem tudom néha, hogy mit tegyek... Mi sem vásároltunk semmit kb a 27. hétig ha jól emlékszem. A babaágyat kaptuk és össze is van állítva, de még a garázsban van. Anyu szerint akkor kell beállítani a szobába ha már meg van a baba... én meg nem tudom, de lehet, hogy ráhagyom, ha Ő így jobban érzi magát, és majd behozzák ha megvan a baba... :wink:

KépKép
Kép
r. zsana

ui.. lehet hogy egy kicsit én is babonás vagyok?! :shock:

KépKép
Kép
r. zsana

Lilo: és többiek a helyzet az hogy tudnátok segíteni. Anyut ha minden igaz a hétvégén ki akarják tenni a kórházból vagyis rehab intézetbe kell mennie.A családnak sajnos nincs pénze és állítólag a tb terhére csak 2 hónapot lehet bent és az is csak budakeszin van ami baromi messze van a családomnak.Esetleg tudtok valami olyan helyet rehab intézetet ami közelebb van a 3. kerülethez és tb terhére lehet bent anyu.nagyon megköszönném ha tudtok ilyen helyet.

Benkóka: én sem értem hogy más emberek miért mondanka rémhíreket az embereknek.Nem azért ment el a csaj babája mert előre bevásárolt hanem mert más volt a gond.Ne aggódj

Mona: Szívhangot előszőr csak a 8. hét táján hallani. Nekem is az első uh-m 5. héten volt de akkor még csak petzsákom volt és vissza kellett mennem a 8. héten amikor már embrió is van és akkor már szívhang is lesz:) Nyugi

Mi kb a 25. héten kezdtünk el vásárolnigatni bár anyós mondta hogy csak decemberben kezdjük el de ő volt az első aki vett a babának valamit:):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok lányok! :D

Hát éjjel nem aludtam sokat,mégsem vagyok fáradt. Kérdés,hogy csináltam?! :lol: A párom 4:20kor szinte minden nap,és 4:40kor indul dolgozni. Na én akkor visszacsukom az ajtótt,és visszazuhanok az ágyba,6kor szoktam kelni. De ma sehogysem jött össze az alvás,csak forgolódtam,ráadásul,akármelyik odalamra feküdtem a babó elkezdett rúgdosni,míg a hátamra nem fordultam,de úgy nekem nem volt jó.
Tegnap voltam a párommal moziban,a Holiday c. filmet néztük meg,ajánlom nektek! :lol:
Bacivili nagyon helyesek vagytok a pároddal. Olyan polót majd mi is szeretnénk. :D

A babónával kapcsolatban: Én sosem voltam az,már elején megvettem volna mindent szívesen. most is akkor nyugodtam meg,mikor minden meglett. Anyós is nagyon babónás,azt hitte csak február végén vásárolók. Persze majd nagy hassal mindent egyszerre! Sőz akkor már simán meg is szülhetek! Jobb ez így nekem.
Babzsák 11 hete klisfiút mondtak nekünk uh-n. Most a dokim is ugy látta,de nem biztos,de azért zacsigyanús. Tehát mi már szívesen tudnánk,de még nem mutatja úgy magát,zárja a lábait össze. :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok, most mar igy 20 hetesen felrakok en is egy kepet, amin talan mar nemcsak a sulyfelesleg latszik :)

Amugy rohanok csak, majd irogatok kesobb.

Kép 20+2

Kép
Kép
-macsek-

Sziasztok!
Igen, ez a babona máshol is téma. Nálunk is elkezdték, de mi leszereltük őket azzal, hogy nem fogunk tudni kiadni egyszerre kb. 200 ezer forintot. Csak szépen lassanként tudjuk megvenni a holmikat, ahogy éppen van egy kis pénzünk. Meg én attól tartok főleg (mert az eszembe sem jut, hogy a picinek baja lehet), hogy mi van akkor ha esetleg kinyílik a méhszájam és szigorú fekvés lesz a vége, szülésig. Szegény Gyanixi sem így képzelte el szerintem a maradék időt, de ha pihenni kell, akkor nincs mese. Így inkább most megyünk körbenézni, legalább a nagy dolgokat.
Húúú, már "dobogósak" vagyunk a 2. táblázatban! :lol: Csak még a névvel vagyok adós. De az még mindíg nem végleges. Bár ha nem tudunk dönteni, mi is megszavaztatjuk, az már úgyis bevált itt! :D
Na, megyek tanulni, bár itt sokkal jobban érzem magam!
Pussz

Judit

sch.judit

Sziasztok!

Ma voltam dokinál. Megkérdeztem ezt a szeméremcsont-medence fájdalmat. Azt mondta azért van, mert a baba már be van fodulva , a feje lennt van, így nehezebb a súly, ezt érezhetem. Kicsit megnyugdtam, mert a méhszájjal is minden rendben van. Egy nagy kő leesett a szívemről.

A babonában én nem hiszek, pedig nekem lenne rá okom. Én csak azért nem vásárolok, mert nagyvonalakban megvan minden. Ami meg nincs, az úgyis akkor derül ki, amikor lehozzuk a padlásról a ruhákat meg a kiságyat, babakocsit, stb... :

Pusz
Kata

berzkat

Nika,
Sajnos en sem tudok tanacsot adni a rehabbal kapcsolatban. Remelem majd akad valaki itt vagy a teliben aki erdemben tud segiteni... Edesanyadnak biztos sok erot ad hogy hamarosan megszuletik az elso gyermeked!

Betti,
Mizujs? Egyben vagy meg :) ? Remelem meg benezel ma (mar ha tudsz), mert itt mindenki erted izgul!!!

Zsana,
Nem maradtal le semmirol, egyszeruen baromi sok inteznivalom van. Csomot fozok elore, barattokkal talizom, mert aztan ki tudja mikor fogok tudni idot szakitani rajuk, meg meg millio aprosag ami miatt maszkalni kell.
De erzem en is hogy most mar eleg, tenyleg nem mennek olyan dinamikusan a dolgok, mint reg. Szoval matol visszafogtam magam, aminek egyik elso lathato kovetkezmenye, hogy szalad a konyha...
Varom, hogy tegyel fel kepeket a cuccokrol!

Mona,
Udv nalunk! Nekem az elso 12 hetben vegig mensifajdalmaim voltak, es ez a dokim szerint ok volt. Ennek ellenere nem is tudom naponta hanyszor ellenoriztem a fehernemumet, hogy nem verzek-e...

Nanett,
Remelem azota nem voltal rosszul! Hogy vagy most?
Meddig aludtal ma ;) ? Toled is nagyon varom a tovabbi a kepeket!

Lilo,
Megkaptam, koszi, irok is nemsokara!

Gypsophila,
Mi volt az UH-n?!?!?!

Bacilivi,
Szepek vagytok! 9 nap van 20-ig :) Aaaaa, nem lesz ebbol addig baba szerintem...

Vitte,
Asszem tudom mirol beszelsz, azzal a kulonbseggel, hogy nekem nem faj. En gyenged feszulesnek irnam le, szo szerint ugy erzem, minta nyilnanak szet a csonjaim, mintha tagulnek... de nekem nem bizonyos mozdulatoknal van ez, hanem szinte egyfolytaban.

Benkoka,
Bizony Vittenek igaza van, fuldugo nelkul bele sem szabad vagni a gyermekvarasba. Baromi erzeketlenek tudnak lenni az emberek, de van hogy teljesen jo szandekkal is ki tudnak akasztani... marha nincs fuldugod ;) !

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Kép Kép
Ma készültek ezek a képek. Majd még írok csak sietnem kell! Ja ma voltam a dokinál és azt mondta a baba 20 hetes:)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?