Új privát üzeneted érkezett!

Én is megyek aludni, rám fér a pihi, du óta fáj a fejem. :evil:
Jó éjt mindenkinek!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


én meg megnézem a hetihetes 2. részét. Ma gyermekem szokatlanul korán (este 10 előtt) nyugovóra tért, így most csak bolyongok a lakásban. Ugyanúgy, mint Livi, ő sem aludt nagyon napközben. Ezen érdekfeszítő sztori után el is búcsúzom...

Kép Kép
coolasa
 
 


Mancsi,
iwiwezek és mit látok?!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

 
 

Cool, szerintem ne foglalkozz vele. Nekem is van egy vaterás történetem, még folyamatban, szintén egy állatkerti darabról (az eladó) van szó. De most nem írom le, hanem elétek tárom múltam sötét bugyrait.

ááááááááá!
Egész este ezzel .....szakodtam, és most nem találom, hová mentettem!!!!!!!!!!
jumam
 
 


Megvan!!!!!!!!!!!
jumam
 
 


ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááá!!!!!!!!!!!!!

mikor kicsinyítettem, csak a dpi-kre figyeltem, hogy 600x600 nál ne legyen több a Kb-ra nem és majdnem mindegyik nagyobb mint 250Kb.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Akkor majd máskor, ez nem jött be :cry: :cry: :cry:

jó éjszakát, én egész éjjel sírni fogok!!! :) :)
jumam
 
 


Jumam, legalább az emailemre küldd át nekem, mert megöl a kiváncsiság. Még egy ilyen "majd elmondom"-ot Mancs függő sztorijain túl nem bíííírok! :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Tényleg Timi, Fanni választott már valami karácsonyi ajándékot a bongyorhajú osztálytársnak?

Kép Kép
coolasa
 
 


Jó reggelt!

Örülök, hogy pucér fiam tetszik. :lol: Nekem is. :wink:

Mancs,
Jó a vonalzóképed! :wink:
Én e-business területén dolgoztam és jött olyan új kollégajelölt, aki arra a kérdésre, hogy hol az egér felkiáltott, hogy jézus, itt vannak egerek? :shock: :lol:

Vuka,
:D :D :D

Eszti,
Vonalkódos tali? Vagy feladod inkább?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok!
A közösség ereje! Hogy annyien gondoltatok gyengélkedő lányomra már szinte nem is beteg! Láz nuku és az orrszívó is ritkán kell. Viszont én,....lehet dáthás leszek :? Apának meg a torka fáj :?

Ilba, én is csatlakozom a pucérképek kedvelői közé :wink: De, nekem a pizsis jobban tetszik csak nem akarok kilógni a sorból :)

Cool, hogy mik vannak! Jó lesz vigyázni! /Előfordulok én is a Vaterán./ A korai fekvés Nokinál korai kelést is jelentett? Jogon voltál majdnem summa cum laude? Szóval simán piros bicikli vagy? Hehehe, most tuti mélyen a szívedbe férkődztem :lol:

Mancsbá, gratesz neked a papírhoz és küldök egy bagolyt v. baglyot?!
Kép

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Hali!

Következő a helyzet. Gabi egyre randábban köhög, Dani is csúnyán köhög és mellé tegnap estére elkezdett sípolni is minden levegővételnél, Gergőn meg valami piros pöttyök jöttek ki, emellett enyhe hőemelkedése van (levonás nélkül:37,7), de nem vészes, bizonyára a foga. Merthogy már 5 van neki, kicsit belehúzott a szentem, és ki tudja jön-e még neki. Éjszakát mindenesetre átalussza.
2-4-ig van ma orvos. Meglátogatjuk. Fog örülni ám, ismét mindhárom Demeter gyerekmeg, szétszedik a rendelőt... De egyet tuti borítékolhatunk, mégpedig a mérleget megint elállítják...

megyek elaltatom a közepeset.

Kép
sasha
 
 


Sziasztok csajok!!!!

Végre itt!

Mi jól vagyunk,Szilvinek megvettük a kari ajándékokat:bébitaxi,billenős teherautó,épitőjáték/tudjátok csupa fiús játék :D /.A dömpert lehet húzni és ki-meg bepakolni,reméljük erre is fogja használni.Ja és a takaritószett még ott figyel a szekrényben.
A rokonok nagy részének is megvettük amit akartunk.főleg illatszereket,nagyszülőknek kész a naptár.Már csak magunknak és Fanninak kéne valami.

Szombaton kimenőt kaptam a családtól és elmentem karácsonyi buliba a kolleganőkkel talizni.Nagyon jó volt,sokat röhögtünk a régi élményeken.Nem hiszitek el,de olyan fura volt egyedül utazni,babakocsi nélkül.
Mire hazaértem Tibi már azzal fogadott,hogy Fannit nagyon dicsérjem meg,mert végéi ő volt Szilvivel,neki semmi dolga nem volt vele.Fanni megetette,megfürdette, a barátnőivel játszottak,úgyhogy Szilvinek egy hangja nem volt egész nap.Ez tök szuper!!

Vasárnap meg elmentünk az Europarkba,parfümöket szaglászni :D

Mancsbá:

Nagy gratula a diplomához!!!

Mancsi.

Szuper pasijaid vannak!A képek nagyon jók!
A kaja leirásoknál pedig nagyot nyeltem :D

Kormi:

Tök jó,hogy vettél magadnak rucikat!Én is szeretnék már egy-két jobb cuccot.
Szemüveges képet várom én is!
Nagyon édesek a télapóid! :D

Gabi.
Alvó Livi cuki!A tejivásért irigy vagyok!

Ilba:

Csupasz Beni nagyon dögös! :D Biztos fog örülni kamaszkorában ha megtudja ,hogy mutogattad pucéran :D

Dia:

Boldog szülinapot Dominak!
Jó sok ajándékot kapott!És milyen fini tortája lehetett!
Az ovis képen aranyos vagy!

Mariann
Ádinak boldog első szülinapot!

Sasha,Juman:

Daninak és Zsófinak is boldog szülinapot!


Tényleg mennyi szülinap van ebben a hónapban!
Na most már lelövöm magam!

Kép

Kép
novum
 
 


Natasa, aha, jogon. Mi az a piros bicikli? Úgy hangzik, mint a stréber, de te ilyet nem mondanál nekem, mert még a végén megénekeltetlek a következő talin..Hihi. Amúgy asszem a stréberség nem passzol rám, mivel a 10 félévből 1-en jártam be előadásokra, a maradék 9-en egy percet sem, csak zhkra és vizsgákra látogattam be a műintézménybe.

Timi, igazán hozzám is szólhattál volna néhány keresetlen szót, pl bongyorka ajándékát illetően, ha már annyit brainstormingoltunk rajta. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


És egy pár kép:

Szilvi szeretné felfelé is meghóditani a világot:a kanapé áll a faládikóján ahová egyedül mászott fel. Kép Kép

Katona néni: Kép

A két csajom: Kép

Kép

Kép
novum
 
 


Cool:

Bocsi!De még semmit se vettünk neki! :oops: Nem kapunk róla infókat!
Egyébként akartam irni,hogy Nokinak nagyon jól áll az exLivi hálózsák!

Kép

Kép
novum
 
 


Hali!
Novum, nagyon ügyesek vagytok, hogy beszerezve az ajándékok! A "katona Szilvi" nagyon aranyos! De a nem katona is :wink: A babakocsi nélküli talira meg pusztán sárgulok egy keveset.
/Meg közben kíváncsian várom Novum köv. hsz-ban elhangzik e a Natasa mágikus név?! Vagy csak rólam mintázva nem ír mindenkor mindenkinek?! :twisted: /

Cool, neeeem. A piros bicikli csak majdnem olyan mint a stréber, de amíg az utóbbi s-sel addig amaz több szó és egyik sem kezdődik s-sel :roll: Sz'al, érted?!
Ha viszont így, akkor szimplán zseni vagy! Mit kell ezt ragozni?!

Szonja egyedül is szeret könyvet nézni,...így történhetett, hogy a kezdvezményesen vásárolt hangos pacis könyvnél minden oldalon hiányzik a ló feje :shock:
És a "nem" szó őt korlátozó hatalmára is rájött, mert ha meghallja akkor 10 másodperces dühös sírásszerűségbe kezd. Szerencsére hamar felejt és megy is tovább.

Sasha, nem lehet könnyű 3 beteg gyerekkel, de nálatok a ezen kellemetlen dolgok lefolyása is sziporkával van teli :) Jobbulást,...a dokitok idegeinek is :lol:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


....és Cool, mivel mi hintáztatunk együtt és szkájpolni sem szoktunk,...a klikkesedés ama formáját választottam, hogy írtam neked privit és ezt most itt közlöm is veled :!:

Csak hogy ne úgy járj mint én, hogy 1 hét múlva veszi észre :oops:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Jvítás köv.: NEM hintáztatunk

Kép Kép
natasa1975
 
 


Timi,
nagyon szépen alakul Szilvi haja! :)
Amit Fanniról írtál, azon egyáltalán nem lepődtem meg! :wink: Nagyon jó tesó, erről már sokszor meggyőződhettem a saját szememmel.
Úgy mennék a bölcsibe, de 19-e előtt nem merek, nehogy megint összeszedjen valamit és ne tudjunk elmenni a szülinapi klubnapra. :roll:
Nekem is mindig fura Livi nélkül menni bárhová. Kíváncsi leszek, az osztálytalálkozóról hányszor fogok hazatelefonálni. :oops:
Örülök, hogy hosszú idő után végre sikerült kimozdulnod! 8)

Sasha,
én már nem is tudom mit mondjak. Sztem lassan piros betűs ünnepnapnak kell nyilvánítani a naptárban azokat a napokat, amikor egyikőtök sem beteg. A nevedben is utálom a telet!!! :evil: Jobbulást!!!

Natasa,
nektek is!
Mérges Szonja :lol: :lol: :lol: (Nem tudom elképzelni.)

Nálunk semmi különös nincs, továbbra is szenvedünk az evéssel. A virslit mindig, minden körülmények között megeszi, de csak kenyér nélkül, és nem adhatok neki minden nap reggelire meg vacsira azt. Sebaj, majdcsak elmúlik.

Látjátok, nincs egy rongyom, amit felvegyek!
Kép

Megszakadok a röhögéstől, anya! Azt hitted, hogy enni fogok? :lol:
Kép

A mama húsos kiflije azért csúszik!
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabuska, köszi! És,...én még azt hittem, hogy Szonjának sok ruhája van :shock: Mert két fiók tele van,....van még hová fejlődni :D
Nyugtatásul,...Szonja ma nem ette meg a saját /eddig kedvenc/ kajáját viszont anya tányérjából a csirkepöri /csak a husi, szaft nélkül/ meg a túróscsuszából a túró azért csúszott :wink: Meg pár kölesgolyó, hogy ne legyen full fehérje,....
Ja és a NYERS virsli, a kanállal kenyér nélkül eszegetett májkrém még nekem is eszembe jut csak már nem fut össze a nyál a számba tőle :D :oops: Gabus, ez semmi mást nem jelent mint hogy Livicsek egy normális gyerek!

Nagymama kiflijét én is megkóstolnám :P

Kép Kép
natasa1975
 
 


Cool, ma eszembe jutottál gyereketetés közben,...mert beszéltük hogy kajáláskor az etetőszékben eszik,.... Hát fenét! Este apánál igen, de nálam a kaja csak a nappali habtapiján csúszik úgy, hogy csimpaszkodik belém és áll előttem tátogva. Ha leültetem az nem jó. És örömmel törli belém a száját amikor a végéhez ért a kajának. Így legalább mind a ketten mocskosak leszünk :evil: Hogy mikortól van ez a rossz szokás?! :roll: Remélem amint elköltözünk és normalizálódik a helyzet visszaszokunk az étkezőbe meg az etetőszékbe,....de nem kiabálnám el :?

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa,
és ha tudnád milyen finom az a kifli! Lehet, hogy megkérem Zoli anyukáját, hogy süssön párat 19-ére. :wink:

Azért van ám ennyi ruha a szekrényében Livinek, mert sok olyat kaptunk, örölöltünk, amik még nagyok és van pár kinőtt is. És takaróból is csak 8 db van neki. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Itt vagyok én is. Petike jót aludt a teraszon, és egész jól elvan a járókában. Akkor is, ha kimegyek. Kopp-kopp-kopp. Ma kapros tökfőzeléket csináltam neki, a fogadtatásról Tücsi kedvéért inkább nem számolok be :wink:

Az előbb lett vége az RTL-en a Házibuli 2.-nek :D Azt néztem. Egy kis nosztalgia. Olyan jól esik néha az ilyen!

Most megyek, és folytatom az eddigieket. Épp sütőtököt eszem :D

Kép
mancs
 
 


Húsos kifli.... Nyamiiiiiiiiii Kép

Kép
mancs
 
 


Natasa, észrevettem ám a privit, mivel a babanet van oly előzékeny, és küld erről egy emlékeztető emailt... sőt azt is észrevettem ám, hogy nem szoktunk együtt hintáztatni, ilyen jó a memóriám.
Te is megkaptad az én privimet? (roppant érdekes ez a beszélgetés, biztos a többiek is tűkön ülve várják a végkifejletet..)

Kép Kép
coolasa
 
 


Láttátok délelőtt a Görög Zitát? Ő a vendég műsorvezető az RTL-en a csajos órában. Nagyon jól néz ki! És szép pocakja van.

Kép
mancs
 
 


Mancs, nem láttam a görögzitát, nem érek rá egész nap tévézni, akkor mikor neteznék? :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Köhöm,...Cool, már észre is vettema privid ahogy szóltál :oops:
Mancs, jó Petyosz-vonalzó-kép! A sütőtök,....nyami! Jajj, a nyálam a gyereken landolt :P
Én nem vagyok GZ-fun és a hasát sem néztem kifejezetten bár, láttam ma reggel. Mivel azonban Bucikát kifejezetten nem szeretjük ki is kapcsoltuk a TV-t,....akkor már inkább a Teletubbies :wink:
Lehet a Szombat esti hőemelkedést sem nézem többet, mert nagyon bosszant a dolog,.....nincs fair play szerintem. Persze csak szerintem. Miből is gondoltam, hogy ez máshogy lesz? :roll:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Cool,
nem egész nap, hanem délelőtt 9-10-ig. :lol:

Kép
mancs
 
 


Mancsi, hogy csináltad a kapros tököt?

Natasa, szerintem lassan nyugodj bele, hogy Szonjec a ti kajátokból sokkal jobb ízűen falatozik, mint a papikákból. :wink:

Gabus, húsos kiflííííííííííííííí, juhúúúúúúúúújjjjjjjjjj! 8)

Én ma ismét bébibolognait csináltam Benyófinak, szuper jó lett, még én is toltam belőle egy picit. :lol:

Sasha, jobbulást a kisdemetereknek, de most már aztán véglegesen!!!

Ilba, hát én legközelebb csütörtökön érek rá. Esetleg nincs kedvetek egy Ikeja talihoz?????
Vendég
 


Natasa,
én kivételesen láttam a Szombat esti... eredményhirdetését, meg részleteket a táncokból. Nem tudom, hogy a zsűri pontozása mennyire szól bele abba, hoyg ki jut tovább. Ugyanis amikor a Rékáék összpontjait mondták és írták ki a végén a képernyőre, 1-el kevesebb pontot írtak nekik, mint amennyit valójában kaptak. Az utolsó táncukért eggyel többet kaptak, mint amennyi ki volt írva :roll:
Bucit én sem szeretem. Flegma f.sz :evil:

Kép
mancs
 
 


Eszti,
de jó az új vonalzós képe Benyónak!
Fagyasztott, gyalult tökből csinálom, anyukámék tették el. Fincsi házi.
Szóval: Icipici kukoricacsíraolajon felengedem és jó puhára párolom a tököt, majd teszek bele kaprot (ez is házilag van szárítva). Nagyon csalóka, mert a tök eléggé összeesik, mire megfő rendesen. Főzök egy szem krumplit, ezzel sűrítem, meg dúsítom picit. Botmixerrel összepempősítem a krumplit, majd a tököt, aztán bele a már felaprított husi. Én a főzelékeket anyatejjel hígítom, de főzővízzel is tuti lehet. Nagyon finom lesz, pedig én nem eszem meg a tökfőzit. Sót nem használok, csak ha nincs elég karakteres íze vminek :wink: Ennyi az egész.

Kép
mancs
 
 


Biztos azért, mert én nem szeretem a tökfőzeléket, el sem tudom képzelni, hogy ez finom lehet. Megemberlem magam, és egyszer majd nekikezdek. :)
Vendég
 


Natasa, írtam neked, de most az emailedre, hogy jól összezavarjalak.
Mellesleg felhívnám figyelmed Pesztiék durva klikkesedési kezdeményezésére...

Kép Kép
coolasa
 
 


Ez nem klikkesedés, Cool-ocskám :wink: , mert hogy én ezt az Ikejás felhívást mindenki :!: :!: :!: részére tettem!!! Bocsika.... :wink:
Vendég
 


dede, Pesztikém, klikkesedni akarsz velünk, kacajosokkal. Mit gondolsz, milyen érzés ez a többi 6milliárd embertársadnak, he? :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, te is mindenkinek érzed magad Ilba neve kezdetű sor alatt? :evil:
Mancs, a tökfőzi finoman hangzik. Lehet majd én is,...amúgy is felszámolás alatt a hűtő tartalma, hogy ne kelljen költöztetni :)
Cool, a sima levelekre felfigyelek, mert jön egy bari és béget :D Amikor apa itthon akkor csak tátog, mert őt a fene eszi az ilyesmiktől :?
Eszti, jó kép, jó kép,..kedvet érzek, hogy a mi vonalzónk is megújuljon :wink:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Eszti,
látod, én sem eszem meg a tökfőzit (magyarul: rühellem) de Petikének akkor is csinálok, és nagyon finom. Ez lesz a zöldbabbal is. Az aztán végképp undormány számomra. De neki fogok ezt is csinálni, csak még nem tudom, hogy hogy. Szerinted hogy csináljam? Te már adtál zöldbabot Benyófinak?

Natasa,
milyen bari? Honnan töltötted le?

Annyira szédülök.... :evil: :shock: :evil: :shock:

Kép
mancs
 
 


Mancs, igen, csináltam már. Én együtt főztem meg a husit, zöldbabot, petrezselymet, pici fokhagymát, pici hagymát, rizst (ízlés szerint krumplit), aztán turmix. Hagymát kiveheted, ha akarod. A fokhagymát én már beleturmixolom. :)

Datolyát tolok, bakker, nem lehet abbahagyni......... :roll:
Vendég
 


Mancs, azért szédülsz, mert megvonod magadtól a falatot. Mindig csak a fegyelmezett fogyókúra, soha egy gödöllői éttermi kiruccanás, vagy egyéb helyen somlói galuskahegyek, nem is beszélve Petike csokis tejpépéről... szóval az aszkéta életmódod miatt lehet az enyhe rosszullét... :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Peszti, a datolyával pont úgy vagyok, mint te, csak én elkezdeni nem bírnám...
nna, léptem hollandra.
Tot volgende dag, of misschien deze avond..
(azon babanetes ufók kedvéért, akik eléggé elítélhető módon nem beszélnek hollandul, bah :wink: az üzenet lényege: viszlát holnap, esetleg ma este)

Kép Kép
coolasa
 
 


Halihó!

Ma bent voltunk a cégemnél, jót kirándultunk Petrával. Ránéztem a naptáramra és rádöbbentem, hogy szinte minden napra van már valami program, kivéve a mai napot, így gyorsan meglátogattuk őket, mert már rég találkoztunk. Bár én jövő héten is megyek, mert meghívtak a karácsonyi vacsira, de oda nem viszem Petrát. Az egész du elment ezzel a kis kiruccanással, de megérte tök jó volt. Ja és sikerült úgy bemennem, hogy nem vásároltam semmit, sőt még árat se kérdeztem. :roll:

Ugye én eléggé hadilábon állok a főzéssel, még Petra kedvéért se nagyon. De szerencsére a csajszi megoldotta a dolgot, a házi kosztot nem nagyon díjazza, inkább az üveges kajákat szereti. Anyukám azért próbálkozik rendületlenül, de Petra azokon a kajákon csak elnyammog és fele annyit se eszik meg belőle. Így volt ez a gyümikkel is az elején, abból is csak az üveges kellett. :shock:

Képzeljétek bejelentkeztem a fodrászhoz és még kaptam is karácsony előtti időpontot. Apa először kiakadt a fodrász szó hallatán, de közöltem, hogy nem vágatom le, csak valami frizurát akarok, hát kíváncsi leszek. 20-án megyek, így a szülinapi bulin még nem tudom bemutatni.

Na megyek mielőtt kész csatatér lesz az egész nappali.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sziasztok!
Húú,csajok annyira szarul vagyok egész nap. :evil: Szédülök,fáj a fejem és nagyon gyenge vagyok. :roll:
Az oviban bárányhimlő van már a mi csopinkban is 4 gyerkőc.Remélem nem hozom haza az ünnepekre pláne,hogy még én se vagyok túl rajta! :x
Ilba!
A csopim vegyes(kicsi,középső,nagy).Ebből van 1 hallás és 1 látás sérült gyerekünk.Elég elevenek :wink: de jó fej skacok.A múlt héten azt mondták én vagyok a legjobb dadus néni.Hááát mit mondjak megkönnyeztem ezt a kijelentést. :lol:

Gabi!
Jók voltak a virgácsaid az ovis képen és a zoknid is szupi volt. :lol: :lol:
BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNOK!
Kép

Dominak is van olyan partedlije. :wink:

Mancsbá!
Gratulálok a diplomához! :wink:

Timi!
Én is hazaértem ma egy nagy dömperrel ami kariajándék lett volna,erre Domi kint várt a liftnél.Így ugrott a meglepi. :twisted:Már nálunk is lassan mindenkinek meglesz az ajcsija csak még Tamásnak nincs meg.
Jó volt a buli,Domi reggel 7-től este 3/4 10ig pörgött. :roll: Menü:Oroszhús sali,francia sali,krupli sali,sonkatekercs,kolbászos karaj,szalonnás falatkák,sós,édes sütik,csokis-marcipános torta,feketeerdő torta. :wink:

Sasha!
Jobbulást a gyerkőcöknek!

Mindenkinek pusssz.Dia
UI:Akinek nem írtam külön puszi de sajna nincs időm végigolvasni minden levélkét! :wink:

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Dia jobbulást :!:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Cijjjjasztokkkk!

Gyorsan egy barikközt előtti bejelentekzés.

Dia,
a lábaimért meg a zokniért még számolunk! :evil:
Bakker, nehogy bárányhimlős legyél, felnőtt korban állítólag elég durvaaaaa. Ami engem illet, én örülnék, ha Livi megkapná gyerekként, akkor egy életre letudná és annyira nem is viselné meg, mint felnőttként. Dominak volt már?
Ez a rengeteg kaja el is fogyott a szülinapon? :shock:
Na, ez (is) az előnye a Te munkahelyednek az enyémmel szemben, hogy nekem még egyetlen Magyar Törvénytár megrendelő sem mondta, hogy én vagyok a legjobb tördelő. :lol:

Vuka,
bárcsak el tudnék én is ugrani a munkahelyemre pusztán olyan megfontolásból, hogy rég jártam arra. :roll: Nagyon nehezen jutok be Újpestre. :(
Na, ha majd Petra kinő az üveges bébiétel faló korból, muszáj lesz konyhatündérré átlényegülnöd! :twisted:

Livinek volt ma egy kis gondja a kakilással. Ebéd után erőlködött egy darabig, aztán elsírta magát. Izibe hoztam neki szilvát, aztán este Zoli vállán sírva nagy nehezen kiküldte. Jó kemény volt.
Sült bab volt az ebéd, 2 merőkanállal evett. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Hali!
Dia, inkább légy náthás mint himlős. Két ismerősöm is írta, hogy bölcsis gyerekei himlősek lettek. Járvány van most vagy mi?
A legjobb dadusnak meg nem lehet csak úgy lebetegedni!
Akkor lesz vmi más a dömper helyett? Egy megadömper vagy tűzoltóautó, daru,...?!

Vuka, emelem kalapom! Mi is pörgünk, de csak Szonjec miatt /most nem, mert betegen nem pörgünk/ mert, én nagyon gyorsan elfáradok az az heti 3 pörgős nap nagyon elég :oops: A munkahelyemre, meg nem hiszem hogy mennék még nem hívnak. Lehet ezt tudják is és azért nem hívnak. De ez így is jó, kölcsönösen nem hiányzunk egymásnak. Az egyetemi helyemre mennék, de az meg messze van,...így csak képet küldök :(

Eszti, datolya? Csak pálmának jó szerintem :wink: OK, nálam is vannak gyenge, datolyás pillanatok, de mi a tököt meg a zöldbabot is megesszük :lol:

Ja, ma telefonos konzultáció volt a dokinénivel. Mindent helyeselt olyanyirra, hogy egyáltalán nem volt ránk kíváncsi. Mondta még nem köhög cudarul vagy nincs láz sokáoig addig ne is vigyem be hozzá. Ez remek, mert Szonja gyógyulóban van és ki tudja mit szednénk most össze betegrendelésen. Egyébként ma azon töprengtem, hogy akár a foga is lehet,...délután párszor szeretett volna szopizni, de csak sírt a cic láttán és nem akarta bekapni. Ilyen még nem volt nálunk,..szerencsére pár óra elteltével már nem ismétlődött meg. Vkinek hasonló tapasztalat?! :shock:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Gabus, ha még ne meredtél a BK-re,...hogy csinálod a sült babot????
Livicsek remélem nem emlékszik már a kakiélményre. Jó hogy a szilva segített!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa,
nekünk nem volt még hasonló. Csak olyan volt nyáron, hogy szopi közben elkezdett ordítani. Pont délben gondoltam Rád, hogy Petike ma uazt csinálta velem, mint Szonja Veled. A kétt ujja közé csippentette és nézegette :oops: :lol:

Gabus,
sült bab? Hűűűűha, akkor gyufát ne gyújts ma este, mert felrobbantok! :lol: :lol: :lol: A recept engem is érdekelne.

Nem is meséltem a szombati bosszús történést. Délelőtt, indulás előtt kb. 1 órával történt. Petike és Mbá elvoltak bent a szobában. Én épp a konyhából tartok befelé, ám az előszobában érzem, hoyg erős lefolyószag terjeng. Megyek be a fürdőszobába, áll a víz a padlón. A sarokkád egyik végében lévő akvárium alja teljes hosszában elrepedt, és a víz 3/4-e már kifolyt :shock: :shock: :shock: Hozzá kell tennem, hogy az aksink k. nagy volt. Literre nem tudom, de a hossza volt vagy 120 cm, és kb. 40 cm magas, vagy több. Gondolhatjátok.... Egyből ugrottunk menteni a menthetőt. Felmosni (anyósék szerencsére nem áztak be), halakat kimenteni, suvickolni... Előtte való nap sikáltam végig a lakást :evil: :evil: :evil: De még mindig jobb, hogy így történt, minthogy erre jövünk haza este :shock: :evil: :shock: :evil: A halakat elajándékozta Mbá. Most vmit ki kéne találni, hogy mi kerüljön az aksi helyére, mert olyan rideg meg üres nélküle a fürdőszoba. Mbá páfrányt szeretne, de sztem nem maradna meg, mert a leendő helyén nagyon kevés a fény :roll: Vagy a páfrány azt szereti? :roll: Szerintetek?

Kép
mancs
 
 


Prison Break gyűjtőknek:
http://eastside.protect.hu/index.php?showforum=117

Tesóm ajánlotta az oldalt :wink:

Kép
mancs
 
 


Mancsusz, páfrány szereti a fényt de, nem a közvetlen napsütést. Azért, lehet megpróbálnám v vmi árkénykkedvelőt.
Aksi a fürdőben? És mi volt az alapzat? Nekem ui van egy aksim /meg is őrülnék ha a nappaliban adná meg magát/ és nem tudom a házban hová tehetném :roll: A nappaliba szeretném, de sajnos nem találtam meg neki megfelelő helyet /az aksi ui sztem nem szereti a sok fényt, algásodik/.
No, Mancsbá is lassan rádöbben, hogy a fia nem csak "úgy" néz az anyja mellére :lol:
Apropó, másik aksit nem szeretnétek? Vagy ennyi elég volt a halakból?!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?