Új privát üzeneted érkezett!

Cool!
Az a kislány a nővérem lánya Panna.Nem,én nem voltam ilyen dundi gyerek. :twisted: Sőőőőt 20 éves koromig kifejezetten karcsú voltam. :roll: Íme így néztem ki 4 évesen(Panna is most 4 éves).
Kép

Bonus képek: :wink:
Miki az oviban:
Kép
Csoportom:
Kép
Én álmosan a kicsikkel.
Kép

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Dia, soha nem bántanék meg senkit ilyen sunyi utalással. Arra céloztam, hogy az arca roppantul hasonlít a tiédre, az 1 és a 3. képen pont egymás alatt vagytok, pont mindketten profilból.
De ha már ilyen fotófelrakós hangulatban vagy, kérünk egy 20éves korszakost is :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!
Szülianposokat puszilom! De csak óvatosan nehogy takonykór legyen a vége :oops:
Képek szupik csak Korminál hiányolom az önarcképet meg Jumamnál a nagysággal vagyok gondban,...lupéval kellene megnézni, de ahoz most lusta vagyok 8)
Ilba, akkor már protkósak lesztek a Mikinél,...csak a fényképezőgépet meg az elemet ne feledd otthon :twisted: Apropó, mi elhagytunk egy aksit /olyan mint egy elem/ a multkori buliban :cry:
Dia, semmi gond lassan már magam is tudathasadásos vagyok a két név miatt /meg amik máshol vannak,.../. Dominak a sárga munkagépe nagyon szupi!!!!!

No, Szonjának este hőemelkedése lett, erre még nálunk nem jár semmi. Aztán 3 körül érzem, hogy meleg,...két perc után /simán hónaljban/ volt 38 így kapott egy adag Nurofent. Marha jó kedve volt, vigyorgott meg dumált jó hangosan, de szerencsére lámpaoltáskor egy kis cici majd alvás. Maradt mellettem és néha-néha megtapogattam, de elég korán visszaállt normális hőmérsékletűre. Ma csak orrot szívtunk 2-3x, már nem sír az orrszívótól csak a papírzsepitől :roll:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 

 
 

cool, tényleg drágább az utánvételes, mert a pénz kezelés miatt is felszámolnak valamennyit+az utánvétes mindig ajánlott is.

Ezeket a kicsinyítéseket a fényképezőgéppel csináltam, majd próbálom kicsit nagyobbra.

Köszi Zsozsó nevében mindenkinek a köszöntést!

Domi, Boldog Szülinapot!!!!!!!!!!
jumam
 
 


Sziasztok, Zsófi vagyok, és köszönöm a köszöntéseket !!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
jumam
 
 


Sziasztok, Zsófi vagyok, és köszönöm a köszöntéseket !!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
jumam
 
 


Jumam, ne próbáld kiadni magad Zsófinak, mert bár ugyanolyan helyes vagy, úgyse hisszük el... :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!

Nagyon kafa hétvégén vagyunk túl. Mbá diplomaosztója volt szombaton Gyöngyösön. Az volt neki az egyik meglepi, hogy Anyukám+Apukám is eljöttek. Ott találkoztunk velük a suli előtt. Ők addig levegőztették Petikét, míg mi bent voltunk. Utána jót ettünk Gödöllőn a Napsugárban :P Majd itthon folytatódott az ünneplés, ajándékozás, meglepik, pezsgőzés (részemről alkoholmentes Törley ment, nagyon fini) :P Sajtos masni, moszkauer, zserbó (nagymamám sk), sütőtök... És a cukiban csináltatott rumos-meggyes-csokis töltelékű marcipántortát csak ma vágtuk fel :lol:
Petike nagyon jól érezte magát, az étteremben hang nélkül nézelődött a babakocsiban. Rá se ismertem :shock: :lol:

Ádusznak boldog születésnapot kívánunk! :D

Zsófinak -így ismeretlenül is- boldog szülinapot kívánunk! :wink:

Gyöngyösre menet kifigyeltem a klubunk helyszínét. Ez egy régebbi típusú, az M3 bevezető felé néző 1 szintes világos színű házikó?

Kép
mancs
 
 


Háááááááááááj!

Jó hónap a topiknak ez a december. Miki, szülinapok tömkelege (Ádusz, Gergő, Dani, Domi, Marci, Zsódajumamból a Zsó :lol: ), Karácsony. Ja és SZILVESZTEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!

Nemtom ki hogy van vele, engem kicsit megviselt, hogy szombaton tavasz volt, ma meg szibéria. Zavarodottságomban vettem is ma egy állathangokat utánzó könyvet Livinek. 8) (Szereti! :wink:)
Ma semmit nem aludt napközben :shock: , így este korán kidőlt.

Dia,
én ilyen voltam 4 évesen a karifa alatt az oviban, a pózolás gondolom nálad is hasonlóan spontán volt, mint nálam. :lol: (Mellettem a tesóm.)
Kép

Na igen, ilyen az "igazi" mikulás, mint a ti ovitokban. :)

Képzeljétek, a hétvégén olyan dinkán evett Livi! Minden mással foglalkozott, csak a tányéron lévő cuccal nem, sokszor még a száját is összeszorította. :shock: Ezt a rontást biztosan Cool küldte rám, a pár nappal ezelőtti kajálás-leírásért. :twisted: Viszont a tejet azóta is issza, úgyhogy 4 napja nem tápszerezünk. 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Látom, mindenki Jack Sparrow-t nézi (télleg állat egy pasi, én is csipázom), így kihasználom az alkalmat és teszek fel pár képet tegnapról :lol:
Kép Kép

Már itthon, elegánsan
Kép Kép

Jó napja volt
Kép Kép

Kép
mancs
 
 


Ilba,
Concord Ultimax x-line Racer. Mivel még nem tud ülni, csak ez jöhetett szóba, de amúgyis ez lett volna. Ereredtileg a Golfi fantázianevűt néztük ki, de 1 db volt belőle, és az volt mindig húzva-nyúzva. Mbá javasolta (miután kb. 28-szor ki-és bekötötte az ülést :twisted: ) hogy inkább válasszunk más színűt, mert szte az már tropa volt. Így lett ez. Nagyon szép, és Petike marha jól érzi magát benne. OK, ha flúgos, akkor akármiben ülhet, mindegy. :roll: De alapesetben igazán szupi ülés, mert tök jól kilát a kocsiból (menetiránynak háttal van bekötve), tágas a hely, nem pedig olyan kis katlan-szerű, mint a hordozó. Szegény, már téli cuccban úgy ült benne, mintha satuba lenne fogatva :lol:

Kép
mancs
 
 


Mancsi,
nem-nem, én nem azt a Jack kicsodát nézem, hanem a képeidet. :wink:
Olyan irígy vagyok, mikor ilyen jó kis úti beszámolókat olvasok! Persze csakis jó értelemben.
Mbáról lehet kérni olyan képet, amin a fején van a diplomaosztós szerkó fejfedője is? :)
Az ételek részletes felsorolásáért örihari! :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus,
sityakot sajna nem kaptak :evil: :cry: Pedig én is azt vártam...
Akkor csak a Te kedvedért :twisted: : a Napsugárban ezeket ettem: brokkolikrémleves, őszibarackkal töltött csirkemell, baconbe göngyölve, ssjtmártással és mogyoróburgonyával, desszertként pedig karamellás-almás palacsinta. Többiek kajáját is elmondjam? :twisted:

Kép
mancs
 
 


Gabus,
az a klub épülete amit írtam?

Kép
mancs
 
 


Halihó!

Dia,
Tök jókat kapott Domi!
Szerintem most jó sokat változott. Már kész kis krapek lett a herceged. :wink:
Milyen csoportod van?

Mbá,
Nagy gratula!

Mancs,
Aha, az az az épület. (de hülyén néz ki így leírva :roll: ). Egy közösségi ház felirat is van rajta azt hiszem.
Petikét az uccsó képen meg tudnám hamizni. :)
Jó az ülés, nekünk is ilyen van, csak más huzattal.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Mancs,
köszi, de neeeeeeeeeeeee! :twisted:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


És látod, én válaszoltam a klubbra is. :)

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Jack Sparrow=Johnnie Depp a Karib tenger kalózaiban :lol: :wink:

Kép
mancs
 
 


Ilba,
köszi az "útbaigazítást". Láttam a felratot, hogy közösségi ház (direkt figyeltem) ezért gondoltam, hogy biztos az az :D

Olyan furi volt, Mbáéknak a papír átvétele előtt fogadalmat kellett tenniük, melyben az volt a fő csapásirány, hogy megőrzik az iskola jó hírnevét :roll: Ilyenről még nem is hallottam :roll: A jó hírnevet asszem lassan cseszhetik :lol:

Kép
mancs
 
 


Pancsi előtt-közben-és után: Kép
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba,
tök jó képek!!! A második igencsak csábos mosolyú...

Kép
mancs
 
 


Mancsi,
mi az, hogy nem kaptak sityakot??? Hát az együtt kell, hogy legyen, különben mi értelme? Hülyék! :evil:
Milyen suli ez? És mi a baj a hírnevével? A sityakon kívül...

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus,
Károly Róbert Főiskola, Gyöngyös, Gazdálkodási is Társadalomtudományi tanszék, idegenforgalmi és szálloda szak. Vannak főiskolák, amelyek nem bírnak jó hírnévvel a leendő munkaadók között. Állítólag ez is közéjük tartozik :roll: De Mbának ez szerencsére nem téma :wink: Az a szar bennük, hogy szervezésben nem állnak a helyzet magaslatán... Például. A részletekről majd inkább szóban. Nem titok, csak hosszú.
F.szok, hogy nem adtak sityakot. A kesztyűt viszont mindenki megtarthatta. :lol: Majd gyeröknek pantomimozok vele :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs
 
 


Mancsi,
jobb, ha már most elkezdesz jegyzetelni, mert már annyi mindent kell szóban elmesélned ... Jobb, ha egész napra béreljük 19-én a termet, hogy időd is legyen. :lol:
Ugye Cool? :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


A pancsis képen annyira szépek Beni szempillái!!! Nagyon édes!
Petike annyira nagyfiús már, igazi úrfi!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Ilba, ha nem lett volna a neved a hsz mellett, nem ismertem volna rá Benire. Ez az alsóajak-beharapós kisfiússág nagyon jól áll neki.

Gabus, kapaszkodj meg, ha állsz ülj le: nekünk a jogon sem volt sapi, sőt kesztyű sem.. viszont mivel nekem 1 ezreden múlt a summa cum laude és nem bírták megadni, bakancsban vonultam fel a tisztelt vezetőség előtt. :wink: A selejt bosszúja.

Jumam, ma fura élményem volt a vaterán, egy potenciális eladó meg akarta velem szegetni a szabályokat, ami miatt kizártak volna a további felhasználásból valószínűleg, és miután erre nem mutattam hajlandóságot, hihetetlen agresszív és közönséges szitokszavak közepette nyilvánított véleményt rólam. Kaptam két ilyen szeretetteljes üzenetet is, az ilyenekkel annyira nehéz bármit kezdeni, mert eszköztelen vagyok az arctalan trágársággal szemben. Úgyhogy nem írtam vissza, remélem elhalt a dolog.

Mancs, legfeljebb ne hangoztassa Mbá a sulija nevét, csak a szakot. Ha jó a szakmájában, úgysem érdekli a környezetét hol végzett, az én főnököm pl meg van róla győződve, hgoy mind az angolszakot, mind a jogot az eltén végeztem, mert mindkettőben ez a legnevesebb. Egyik sem igaz, és soha nem állítottam mást az önéletrajzomban, sőt ha hallom, hogy ezt mondja másoknak, helyesbítem is rögtön. Hiába. Kedvel engem, ezért az elte egyszerűen becsípődött. :wink:

Jumam, milyen volt az rhcp koncert?

Kép Kép
coolasa
 
 


Ilba, ahogy mondod, pont ez jutott eszembe Mancs igérgetéseiről, hogy ehhez már lista kell... (bár ő elképesztően jól fejbentartja...) :wink:, úgyhogy ez némiképp enyhítő körülmény (bíró úr..)..

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool,
én úgy gondolom, hogy a papír egy dolog, a lényeg a tudás és a szakmai tapasztalat :wink:

Kép
mancs
 
 


Cool,
nálunk a cégnél a nagyfőnök tagja egy pártnak (hogy melyiknek, az mindjárt kiderül) és igen morcos tudott lenni, ha valakiről megneszelte, hogy az esküdt ellenséggel szimpatizál. Egyszer leereszkedett a beosztottjaihoz a földszinti irodákba, meglátta az asztalomon az újságot, és feldúltan felkiáltott: KI OLVAS ITT MAGYAR NEMZETET???? Mondom én. Ekkor elkönyveltem, hogy holnaptól nincs munkahelyem (ez persze túlzás :wink:). Erre ő kisimult arccal: ja! Gabika? Persze-persze, mindenbe bele kell egy kicsit kóstolni!
Valami csoda folytán csípte a búrámat. 8) Nekem is szimpi volt amúgy, csak ne kellett volna a beosztottjának lenni. Nem volt jó főnök. :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Coola hogy akarta az eladó megszegetni veled a szabályokat?

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Coolasa én most már csak azt jegyeztem meg, hogy Te summa cum laude végeztél az ELTE-n. :wink:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Még egy munkahelyi történet, az utolsó, ígérem. :oops:
A papír-tudás-ról.
Adatrögzítőket vettünk fel, jöttek a hírdetésre a telefonok. Felveszem, bemutatkozik egy elszánt hangú fiatal férfi, hogy a barátnője munkát keres. Kérdeztük, hogy ért-e a Wordhöz, Nortonhoz, táblázatkezelés, stb. Aszongya: persze, én tanítottam be, úgyhgy mindent tud, amit én tudok! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Cool,
mesélj már többet lécci erről a vaterás ügyről!

Engem vmi miatt nem igazán csíptek az eddigi főnökeim (1-2-t kiéve). Lehet, hogy látták rajtam, hogy nem vagyok az a tipikus törtető, seggnyaló típus, akit minden szemét dologra rá lehet venni. Meg az kevés helyen népszerű a főnökök körében, aki kiáll a kollegái és a maga igazáért. :evil:

Kép
mancs
 
 


Vuka,
mizu? Milyen napotok volt ma? :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus,
a csajszi valszeg az a nőtípus lett volna, aki sajtot rak az egér mellé, meg vonalzóval megméri a monitoron a doksi méretét :lol:
Utóbbi valós történet, de nem nő, hanem pasi csinálta. Egy igencsak jónevű nemzetközi HR cég egyik fejese :lol: :lol: :lol: (barátnőm exfőnöke)

Kép
mancs
 
 


Vuka :lol:
Úgy akarta megszegetni velem, hogy azt javasolta, zárjuk rövidre az aukciót, adjam meg a telefonszámom, és visszahív, megbeszélünk mindent. A vaterán érthető okokból tilos megadni bármilyen elérhetőséget egymásnak (hiszen akkor melyik eladó perkálná le a vaterának a kötelező %ot a vételárból, ha az aukciós olda ki is hagyható). Felhívtam fiyelmét, hogy ez nem lehetséges (főleg, hogy 1 hete kaptam a vaterától figyelmeztető és megintő levelet, mert elfelejtkeztem magamról, és nem őket kihagyási szándékkal, de mégis megadtam vkinek az emailcímem /azért hogy oda küldjön részletezőbb képeket egy termékről, ha már az oldalra nem tett fel/, és a vatera komolyan meg is fenyegetett, hogy kizár, tehát nem lett volna praktikus visszaesőnek lenni). Ez a hölgy ráadásul erről a tilalomról nyilván tudott, mivel nem ő adta meg üzenetben tiltott módon a saját elérhetőségét, hogy én felhívhassam, hanem belőlem akarta kiszedni az enyémet.... ez már eleve nem fair play. Lényeg, hogy többször megismételtem neki levélben, hogy ha rajtam múlik, csak akkor fogunk tudomást szerezni egymás adatairól, ha engem a vatera értesít, hogy megnyertem az aukciót, és szabad a pálya, ő viszont ezt nem tudta elfogadni, fogalmam sincs, mért nem talált megoldást, merthogy én tényleg vásárolni akartam. Áh, mindegy.

Kép Kép
coolasa
 
 


Gabus jó napunk volt ma. Apát egész de. siettettem, hogy kiérjünk az ünnepi ebédre (apukám, nagymamám szülinapja). Mikor kiértünk Anyukám közölte, hogy az ünneplést a következő hétvégére beszéltük meg, mert most sok programjuk volt és különben is az időpont szerint is akkor lesz. :oops: :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Cool,
és ezért ugatott a nő???? Ez hülye. :evil: :lol:

Kép
mancs
 
 


Szerintem se komplett a nőci :shock: :x

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka,
:lol: :lol: :lol:

Mancsi,
utóbbi történet???

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabi,
mire gondolsz? :roll:

Kép
mancs
 
 


Cool,
a szomszédom is teszveszes meg vaterás, és pont ilyen stílusú, csak nemtom a nevét. (Csak 5 éve laknak velünk szemben...)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


[quote="mancs"]
írta:
mancs Utóbbi valós történet, de nem nő, hanem pasi csinálta. Egy igencsak jónevű nemzetközi HR cég egyik fejese :lol: :lol: :lol: (barátnőm exfőnöke)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Többiek, ez most csak Mancsot érdekli, ugorjátok át.
Szóval Mancs hát körvonalakban ennyi. Volt több fordulója a sztorinak, pl 3900 ft-ért hírdette meg a parfümöt, de mikor licitáltam rá, kiderült, hogy van egy ennél magasabb beállított minimálár, ami alatt nem fogja eladni, ez rendben van, szokás. Rákérdeztem, mennyi a minimálár, és akkor eldöntöm annak függvényében, megéri-e nekem. Megadta, és elfogadható is volt. Beírtam ezt az összeget, mint licitet, de még mindig azt üzente az automata licitfigyelő, hogy nem értem el a min. árat. Sőt, egy 100-sal fölül is licitáltam az általa említett min. árat, hátha akkor elfogadja a rendszer, de csak a szokásos üzenetet kaptam: még mindig a min. ár alatt vagyok. Kérdeztem, biztos el akarja-e adni, mire szabadkozott, hogy persze, és ha annyiért, amit min. árként nekem mondott, elvinném a cuccot, odaadja, kiveszi a rendszerből. Én ugyan még eladó nem voltam a vaterán, de gondoltam, ő, mint tapasztalt eladó, tudja mit beszél, pl lezárja ezt az aukciót, és meghírdet egy újat a nekem jó összegért, én leütöm, és hepiend. De nem, kezdte kérdezgetni a személyes adataimat, és innen ismered a sztorit. És most azért haragszik elfogadhatatlan hangnemben, mert én állítólag belelovalltam őt abba, hogy lezárja az aukciót. De nem értem mit idegeskedik, mert 1, az aukciót bármikor újra elindíthatja, az nem kerül pénzbe, és rajtam kívül 1 db érdeklődő sem volt, tehát nem károsítottam meg őt azzal, hogy esetleg mások elől elhappoltam a terméket, amit aztán mégsem veszek meg én, a gonosz 2, ráadásul a licit oldalon most az szerepel, hogy befejezve, még nem érték el a min. árat. Tehát a rendszer is azt mutatja, hogy ez az aukció nem volt sikeres (naná, mert feltette valahova az égbe nyilván a min. árat, ezért sem tudtam elvinni) - nade ez hol az én hibám? És akkor elvárja, hogy adjam meg az elérhetőségem, hogy kizárjanak. Vajh hogy kalkulálta ki, hogy ez így működni fog? :?:

Kép Kép
coolasa
 
 


Gabus,
vmi doksit nem tudott megnyitni az ember. Mondja neki a barátnőm, hogy lehet, hogy MacIntosh (vagy hogy kell írni :roll: :lol: ) fálj lehet, és azt a gép nem ismeri fel, vagy a másik hiba az lehet, hoyg túl nagy a mérete a dokumentumnak. Erre a fickó fogott egy vonalzót, és megmérte vele a monitort, hogy elég nagy-e a nagy dokumentumhoz :lol: :lol: :lol: Barátnőm nem tudta, sírjon vagy nevessen. Utóbbit tette. Aztán lelécelt a cégtől. :lol:

Kép
mancs
 
 


Cool,
köszi a részleteket. Nagy az Isten állatkertje.... :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs
 
 


Vuka, ez a szülinapos dolog derűs. Ilyenkor noszogatott, siettetett Antivagy hogy reagál?

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa, Mancs mindkettőtök története jó! :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Cool amúgy is kimentünk volna ebédelni, és itt a kulcsszó az ebéden van. Szóval nem vette nagyon zokon a dolgot, mert a gyomra jelzett és kint már ő sietett asztalhoz ülni. :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Megyek szunyálni.

Szép álmokat!

Zzzzzzz........ 8)

Kép
mancs
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?