Új privát üzeneted érkezett!

Ilba,
de jóóóó nektek! Fotózzatok!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Figyelmetekbe ajánlok egy oldalt:

http://www.noivonal.hu

Én bekukucskáltam, szerintem jónak tűnik...
babe79
 
 


Tücsi!

Szerintem függönycsipesz lehet a neve, legalábbis én így hívom, ha épp eszembe jut, ha nem akkor az általad kreált névhez hasonló bukik ki a számon :lol:

Bubek!

Dani orrot folyat, de lehet, hogy csak a sok sírás, meg nyafitól van. Na már ez a sok nyaff eleve nem tetszik, meg a bölcsiben se evett, igaz a sütőtök az egyetlen olyan étel amit nem eszik meg és ma pont az volt így biztosan nem tudok. A lényege ennek, hogy amikor legutóbb nem evett, akkor betegség állt a háttérben...
Remélem addigra megszűnik és tényleg csak fáradt... meg sokat verekszenek és mindig sírás van.
Ja, igen mindezt azért írtam, merthogy kedden lesz a 3xos szülinapozás, de lehet, hogy csak a két egyéves lesz jelen, ha ez így marad... reméljük a legjobbakat.

Kép
sasha
 
 

 
 

Sasha, de ugye tudod, hogy nem most kedden lesz a 3as szülinap, hanem 19-én? (lányok, erősítsetek vagy cáfoljatok meg...)

Kép Kép
coolasa
 
 


Háááááááááááj,

megyek mindjárt fürdőszobát takarítani, mert holnap vendégek jönnek....de beugrottam kicsit.

Ilba,
milyen volt a V. téri Miki?

Tücsi,
van nekünk drapp színű csipeszünk asszem felesleges egy vagy két csomag, amibe 20-20 db van, kell esetleg? Bár most hülye fejjel ígérgetek, meg kell nézzem, mert lehet hogy Marci már szétcincálta... :?

Pedig én is dicsekedni akartam, ma Marci elképesztő mit művelt kajailag, de Tücsire való tekintettel magambafojtom....esetleg holnapig...(na jó, nem, csak vicceltem, de majd ha lesz tali azért suttyomban a többieknek elmesélem.)

Sasha,
írj majd vissza mailt, mert kérdeztem ám benne valamit...nem ám átsiklani ilyen dolgokon!!! :evil:
(anno én nem írtam a kicsinyítést, mert én az Irfanviewval csinálom, azzal is lehet egyszerre sokat, de tök másképp)

Gabi,
Livit nem szokta alvás közben zavarni a gumi a hajában?

Timi,
olyan keveset írsz.... :cry: tudom, hogy nehéz, mert Szilvi nem hagy (megjegyzem napközben én sem tudok, csak ritkán jönni), de hiányzik az, hogy írsz. Te is mindenkinek szoktál, és azokat olyan jó olvasni!!! :wink:

Tücsi,
hogysmint vagytok (függönyökön kívül)? Gergő javul ugye? UGYE?? És te ugye hétfőn mész???? :evil:

És most már nem tudom hanyadszorra írom: NE IDEGESÍTSEN GERGŐ KAJÁLÁSA!!!! NEM FOG ÉHENHALNI!!!! ÉRTED? ÉRTED?!?!?!
(na jól van, tudom én hogy ez annyira nem egyszerű, de azért a legjobb, ha nem vagy ideges, és hejehuja van, és mindenki boldog! Nna. uff)

Amúgy ne idegesítsen (az sem), hogy kevesebb a csipesz, mert amikor mi csináltuk egy éve a szobákat, karnisokat, akkor mi is kevesebbet vettünk elsőre. Aztán visszamentünk két nap múlva bevásároltunk egy csomót még, és így most sokkal több lett... :lol:


Vuka,
tényleg ennyire depis vagy? Vagy csak Cool nagyítja ezt a dolgot? :wink:
A depi ellen mindig jó egy jó kis fürdő, vagy ma annyira szépen sütött a nap, egy jó kis séta, vagy egy szimpla együttalvás Petrával...Mármint úgy hogy nézed őt amikor alszik. (nem hiszitek, de én a mai napig elkezdek néha sírni, amikor Marcit nézem ahogy alszik... :oops: :oops: :oops: - pedig nem is vagyok depis...de olyankor nagyon jó érzések töltenek el! És olyankor tudom a legjobban hogy mi a fontos igazán!!! :wink:)

Ez... :wink: :
Kép

Na mentem fürdőszobát takarítani... :? :evil:
Jó éjt nektek!

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


ja azt akartam még:

Domi, BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Bubek,
nappal nem zavarja, mert akkor szinte mozdulatlanul alszik, éjjel viszont tuti megőrülne tőle, mert éjjel nagyon sokat forgolódik, meg nyomja a fejét a matracba. Nagyon nehéz neki betenni a hajába, ezért nappal nem veszem ki, mert nem gond neki (úgy vettem észre). Én is szeretem nézni mikor alszik. Ez a mai alvós kép is így született. Bementem ránézni és ottragadtam. :) Tegnap meg mit láttam véletlenül! Tőlem picit távolabb ült, nézegette a fotóalbumot. Mikor odalapoz valamelyik családtaghoz, akkor nagy vigyorral rámutat, időnként megpuszilja. Most viszont engem látott meg egy képen és megpuszilta. Ez nem is lenne olyan nagy szám, de eddig mindig csak úgy láttam őt, hogy apát meg a nagyikat, unokatesókat puszilgatja, merthát azt szoktam neki mondani. Most meg meglátta anyát a képen és nyomott rá egy puszit (magától :wink:). :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Bubek, az Irfanview = Iview? Mert akkor nekem is elárulhatnád a titkot...
Na igen, mi fontos igazán. De Tücsit is megértem, ő tudja, hogy neki milyen nehezebb periódusai voltak. Ezt most csak magamnak mondom, beszélgetek itt cool-lal. Tudom, folytassam egész nyugodtan az elmeorvosomnál..

Kép Kép
coolasa
 
 


Bent maradt a sunyiképű Csanád :evil: Nincs igazság :evil:

Voltunk a Brendonban, megvettük az ülést, holnap már abban pöffeszkedhet őfelsége Gyöngyösre menet :lol:
Megyünk be a Brendonba, látom jön ki egy anyuka, tol egy frankó 3kerekű babakocsit. Még meg is néztem, hogy milyen márka, mert tetszett (Graco). Erre ahogy elhaladnak mellettünk, a csaj utánamszól, hogy Orsi! És úgy megörültem! A szakmai suliból az egyik osztálytársnőm volt, akit 9-10 éve nem láttam. Tök jó. Mily kicsi a világ: a mi kerületünkben dolgozik, a foglalkozása uaz, mint az enyém. Jó volt látni.

Az előbb jutott eszembe, hogy mivel hétfőn kell mennünk a Heim Pálba, megint elmarad a zenebölcsi :evil: :evil: :evil: Pedig már nagyon mennék!

Kép
mancs
 
 


Na mi van? Már vége van a Megának, hol vagytoooook???? :cry: :roll:

Ha sehol senki, akkor megyek én is. Holnap hosszú napunk lesz.

Ja, Anyósom délután MAGÁTÓL :!: belátta, hogy nem volt igaza, amikor a gyereket ki akarta venni a kocsiból, és ölben elringatni. Naná! Eddig nem szoktattam rá ilyen hülyeségre, majd most fogom :evil: :roll:

Kép
mancs
 
 


Eddig vártam. :roll:

Jó éjt mindenkinek! 8)

Kép
mancs
 
 


Jedi, drága,
f.ngom nincs, hogy amit írtál, az az Irfanview -e... :?
Az Irfanview az irfanview....így van a prg neve. általában egy piros paca az iconja...

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Bocsi Mancs, hogy nem jöttem, de sok dolgom volt, viszont megint egy kicsit utolértem magam.
Jó volt a mai napunk, Petra sokat játszhatott Danikával, a nappaliban mintha tornádó ment volna végig, de legalább jól elvoltak, én meg jót dumcsiztam a barátnőimmel.
Na megyek lefeküdni, mert már későre jár.
Jó éjt!

Ja Cool hány DVD kell a PB 2. évadjához?
(Kellene még az 1. évad 22. része is, mert azt hiszem csak 21. részt kapott meg apósom)

Mindenkinek kellemes hétvégét!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Mancs,
ezaz! Ne hagy magad!!! Azért biztos előnyei is vannak ám az egy fedél alatt élésnek... :wink: ...Holmi szerájozások ugyebár... :wink:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


na mentem én is, jó éjt!

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Nem tudom észreveszitek-e, de mi is natasáéknál alszunk :) :) :)

Kép Kép

És ezentúl egyre inkább szolgálhatok hasonló minőségű képekkel :wink: . Csak még tanulom, hogy kell kezelni. Csináltam a többiekről is, de azokat vmiért nem sikerült kicsinyíteni. Tanulom, tanulom... Hétvégén aaaaaagyon fogom fényképezni őket.

Cool, tényleg mindig olyanokat mondok, hogy relax, meg nyugi???? Már fel sem tűnik :? . De köszönöm, hogy helyettem összefoglaltad a gondolataimat.

Holnap nálunk is buli lesz. Zsozsó osztálytársai jönnek. 3-6-ig engedélyeztem :oops: . Gonosz vagyok???

Voltunk ma új doktornéninél, bejelentkeztünk. Nagyon szimpi. Ő egyből elküldött koponya és hasi uh-ra csak szűrés miatt, mert akiknek olyan nagy anyajegyük van mint Julcsinak az éranyajegy a karján (hematóma v mi), előfordulhat belső szervi elváltozás is. 27-n megyünk. Hogy mi azt nem mondta, de nem is kérdeztem, elég lesz akkor megtudnom, amikor Julcsiról kiderül, hogy nincs semmi baja. :roll:
És tök normális elintézési mód, bár kicsit kellemetlen, de megkért, hogy hívjam fel az előző dokit, és mondjam neki, hogy át szeretnék jelentkezni. Gondoltam, tök ciki lesz, izgultam is rendesen mielőtt telefonáltam, de végül csak annyit mondott, hogy rendben, én még hebegtem egy kicsit, megköszöntem az eddigieket (mert én ilyen udvarias vagyok :oops: és különben is összefuthatunk még, pl mikor az új dokink szabin lesz, ne akkor cs..szen ki velünk )

Julcsi ma leesett az ágyról :( . Vásárlásból jöttünk haza, Jupapnak adtam, hogy vetkőztesse le, ő a nappaliba az ágyra tette, egy darabig ott volt mellette aztán otthagyta Danival, hogy nézzen rá. Ő meg elment körmöt vágni. Én pakoltam a zacskókat kifelé, szóltam, hogy be kéne tenni a járókába. azt hittem hallotta és utána már nem is figyeltem, hogy ment-e hozzá. Egyszercsak hallok egy puffot, aztán sírást. rohantam, felkaptam, körbefogdostam, sehol semmi pirosság, pukli. ja és kő van a nappaliban :( . viszonylag hamar megnyugodott, vszínű a lába csúszhatott le először és aztán szép lassan a többi, talán még kicist kapaszkodni is tudott. hason volt mikor odaértem.
A biztonság kedvéért felhívtam a kórházas dokibácsinkat, megkérdeztem, mire figyeljek, mik lehetnek agyrázkódás jelei. Egyiket sem produkálta, de azért még holnap megfigyelés alatt tartom :?

Még akartam személyszerint is vmiket reagálni, de nincs erőm, hogy visszanézzem a hsz-eket (mert míg nem voltam addig olvasni voltam ám néha). Talán ha holnap lesz több időm.
Dani, Domi Boldog születésnapot!!

Akiknek hófordulója volt annak meg Boldog Hófordulót!!!(és bocs, hogy nem írom név szerint :oops: :oops: :oops: )
jumam
 
 


Jó reggelt!

Beni megfázott. :( Tüsszög és folyik az orra. És azt is tudom, hogy mikor és hol és most ezért nagyon mérges vagyok. :evil:

Tegnap: hát Mikit láttuk, de nem jutottunk oda hozzá, mert mire rátaláltunk, addigra szóltak, hogy ne álljunk be a sorba, mert nem fogunk sorra kerülni. :evil: Azért én nagyon jól éreztem magam, szerintem 2 éve nem jártam a Vörösmarty tér környékén.

Ezer éve nem kapott Beni céklát. Gondoltam kipróbálom, hátha megszerette. :D Olyan fini lett, hogy csak na. A. szórakoztatta, szépen ette. Erre egyszercsak bláff, vissza. :shock:
Akkor most nem szereti? :roll: Bontottam 1 kedvenc üvegeset, 2 perc alatt simán befalta. Szóval éhesnek éhes volt.

Kormi,
Benedek Miku a legkirályabb!!!
Levente mekkora? Hatalmasnak tűnik a képen.

Dia,
Lesz buli? Miket kapott Domi? Képek???

Eszti,
Jövő hét okés, ha Beni taknyos lesz, akkor 1 közös séta esetleg???

Mancs,
És Petikének bármi tünete van?
Nekem is a másik srác volt szimpibb. De ez tényleg jobb. Viszont lányba az volt, amit szerettem volna. :wink:
Végül Concord lett? Melyik?

Jumam,
Julcsi is olyan nagy már! Csak nem ő is tűri az orrszívást???
Nekünk nincsen ilyen ágyneműnk. :D
Zsófinak boldog szülinapot!

Ha hirtelen eltűnnék, akkor végleg beszart a videókártya és nem tudom mikor leszek újra.

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba Beninek jobbulást kívánunk :!: :!: :!: (mikor és hol fázott meg?)
A Mikulásért kár. Még szerencse, hogy Beni ilyen kicsi, de gondold el a nagyobb gyerekeket: nem állhatunk be a sorba, mert a Mikulásnak nincs ideje rád.

Jumam már nagyon várom a szép képeket :wink:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sziasztok!
Jumam, Cool,...nem it tudtam, hogy egy család vagyunk :D :wink:
Ilba, végre egy igazán szép Miki még ha nagyon elfoglalt is!

No, nem írok többet, mert elért minket is a takonykór. Szonjának ma szívtul először az orrát. Egyenlőre csak az orra folyik. Remélem nem lesz semmi más /láz meg hasonlók/,....én nem tudom hol fázott meg vagy kitől kapta el. Volt esély mind a kettőre. Erősödik az immunrendszere :?

Én a Csanádnak szurkolok :oops: :D :!:

Jumam, akkor majd tőled informálódom, hogy milyen a köves nappali, mert most a miénk is az lesz :shock: Nincs ott agyrázkódás. de azért figyeld! És akkor örömmel várjuk a profi képeket!

Bocsi mindnekinek, de most lépek,....
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa üdv az orrszívók klubjában! :?

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Bubek, piros paca, ez az!!! Elmagyarázod majd akár a legközelebbi talin, hogy kicsinítsek tömegesen? (jajj nektek!)

Vuka, örülök, hogy jól alakult a napotok! A 22. rész is megvan, vagy épphogy 1 dvd, vagy már épp 2 kell hozzá. Karácsony előtt akarjátok átadni, vagy naptárilag utána? Mert ha előtte, akkor a dec 19-i talira megelőlegezem neked a dvd-ket, hogy ne csússzatok le az alkalomról. Viszont nálam a 2. évf-ból egyelőre csak az első 11 van meg, és az usaban már 13 ment le, de azt még nem kaptam meg a barátnőmtől… ha így is oké, akkor leszervezem.

Jumam, dehogy mindig relaxosakat szólsz hozzá, csak itt általában mindenki vérbeli praktikus tanácsokat ad a másiknak, ez meg olyan szimpatikusan légies és többdimenziós problémamegoldás volt akkor 1x részedről, ezért is emlékszem rá.

Kép Kép
coolasa
 
 


Jumam, és mik az agyrázkódás jelei? Lehet, hogy engem is leejtettek mikor kicsi voltam, és elfelejtettek kikezelni?

Ilba, nem bírnék nyugodtan netezni a gondolat súlyától, hogy nektek nincs ilyen ágyneműtők. Ikea, piactér. Nyomás. :wink: (Kire vagy mérges?)

Natasa, és milyen reakciói voltak Szonjecnek az orrszipákolásra? És porszívóval használod? Részvétem, és remélem hamar over, meg hogy éjszaka visszaszorulnak a tünetek..

Kép Kép
coolasa
 
 


most csak annyi a friss náthásoknak, hogy próbáljátok ki a gyogyiban kapható oscillococcinum-ot. homeopátiás gyógyszer, és az első 24 órában elo lehet kapni vele a náthá. mármint megakadályozni. Nálunk legalábbis nem tört ki emiatt nagyon!!
jumam
 
 


Ugye azért értitek az előző hsz-emet????????????????????
jumam
 
 


Jumam,
legközelebb hétfőn délelőtt tudok venni ... :roll:

Vuka,
Apukáméknál voltunk csütörtökön és ők lakástfelújítottak, akkor fűtöttek csak be, de hideg volt még. Beni normálisan fel volt öltözve, csak hülye fejemmel későn kapcsoltam, hogy a hideg parkettán ül. Mire takarót tettem alá valószínű késő volt. :evil:
De még amúgy más is lehet, csak ezt gyanítom.
Ugyanis 1 héten belül ma már a 3. foga jött ki (már 5(!) van :D ) és A. szarul van, torokfájás stb, szóval tőle is elkaphatott akár valamit.
De érdekes, mert vízszerűen folyik neki, szívni nem is kell, csak állandóan törölni a prüszkölés után.

Cool,
fent leírtak aloapjám magamra haragszom, de nagyon. :evil:

Szonjecnak is jobbulást!!!

Most megyünk Anyuhoz névnapozni.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Coolasa az tök jó lenne, ha kiírnád nekem 1 v. 2 DVD-re a kért részeket és a 19.-i talin én viszek üres DVD-t, Te meg a műsorosakat, úgy jó lesz?

Ma nagyon ügyi volt a babaúszáson, tök sokat tudott egyedül karúszóval úszni. Na megyek mert megjöttek a vendégek, aztán meg megyünk bevásárolni.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka, igen, jó lesz így, csak arra kérlek, jövő héten még figyelmeztess erre, hogy bizots ne felejtődjön el (részemről).

Jumam, persze, érthető volt teljességgel, mert én értettem, és akkor a többiek is :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Ilba, elvileg akkor már késő, az 1st 24 óra alatt kell elkezdeni. én úgy tudom...
jumam
 
 


Sziasztok!
Szonjec fürdik így enyém a gép meg egy kis szabadidő :lol: Főleg, hogy a vacsi már készen figyel a konyhában :wink: ....meg a forraltbor :lol:

Nos, Szonja nem kisérte kacagással az orrszívást :? Igen dühös volt és ha nem is a klasszikusnak mondható sírást produkálta, de az amolyan haraggal töltött kiabálást igen. Kezdtem szájjal, majd volt porszívós is, de ua hatékonysággal csak a porszívóval egyszerűbb volt, mert akkor tudtam jobban fogni. Apára nem nagyon lehet számítani az ilyen gyerekkínzó dolgokban :shock: :evil: :( :)
Egyébként apát ugrasztottam Sterimárért és azzal átmostuk a gyermek orrát, így délután alig volt szükség szívásra és aludni is tudott rajtam. Persze, most én vagyok a gonosz anya, de így apához kerülve a másodperc töredéke alatt megnyugszik és csak villámokat szór felém,.....
De, ma Szonjecbarát rakott karalábét csináltam ebédre és így ő is ehetett a mi kajánkból.
Jumam, én ismerem az Oscilót és a páromnál sikeresen alkalmaztuk is /nálam meg egy másik homeós bigyót torokfájásra/, de most egyáltalán nem vagyok abban biztos, hogy Szonjecnak mi baja,...influenza, sima megfázás, fog, vagy valakitől összeszedtünk valamit. Az orrfolyás engem még nem győzött meg arról, hogy mehet az Osciló :roll:

Jéééé, nekünk is van piros pacnink a gépünkön. Jéééé, én képnézegetésre használom 8) /Szonja apa sok minden másra is/

Remélem 19-re már mindenki makkegészséges lesz! Úgy legyen!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Sziasztok!

Denagyon hétvége van, vagy mindenki kidőlt a vásárlásokban? Muszáj dicsekednem, az új Tesco épületében egy butikban vettünk nekem egy kabátot, egy szoknyát egy nadrágot és egy felsőt, mindezt összvissz 9300 Ft-ból. Annyira jót tett a depis lelkemnek! Leventének meg kaptunk a tescoban sütifalót 3999-ért, meg Benedeknek vettem 1500 Ft-ért háromdarabos, karácsonyitémás bodyt, egész jó minőségűt. Csak azokat felejtettem el venni, amiért mentünk volna, no és itthon hagytuk a kupont, amivel 1500 Ft-ot lehetett volna spórolni.

Dominak Boldog Szülinapot!!!

Dia,
el is felejtettem mondani, Benedek megkapta a Mikulástól a kulacsot és imádja!!!

Jumam,
Levente rendszeresen leesett az ágyról, kissé hanyag anyuka voltam. Most meg újra veszélyes időszak van, mert megtanult felmászni a kanapéra, lefele még a gravitáció segíti. Ráadásul úgy döntött, elég nagy ő ahhoz, hogy kapaszkodás nélkül álljon,s ezt úgy valósítja meg, hogy feláll valamibe kapaszkodva, majd nagy hévvel égnek emeli a két kezét, mely lendülettől már dől is valamerre.
Zsófinak boldog szülinapot!!!

Ilba,
nem tudom, mekkora Levente, le akartam méretni, de takonykór miatt nem mehettünk az egészséges rendelésre. Az tuti, hogy 10 kiló felett van, s a feje búbja már a konyhaasztal fölé ér, vagyis min. 75 cm magas.

Na, még egy picit dicsekszem, bocsi.
min. 5-6 éve nem volt ilyen alacsony a súlyom, mint most, kb 1 kilóval vagyok kevesebb, mint ahogy Leventével kezdtem a terhességet, s kb 7-8-cal, mint ahogy Benedekkel! Ergo kifogytam a ruhatáramból, viszont feljött rám olyan, szekrény mélyén örzött, kosztüm, amit azt hittem, hogy soha többé. Mondjuk a szekrényben áll az esküvői ruhám is, de az 38-as méret, akkorára már nem is akarok összemenni. Ezenkívül azt se meséltem, hogy Kecskeméten anyámtól azt kaptam ajándékba, hogy új szemüveget csináltathattam, s a negyedik optikában rá is bukkantam egy olyan keretre, amitől most életemben először nem utálom azt, hogy szemüveges vagyok. Sőt, az adott optikában olyan választék volt, hogy elhatároztam, ha valahonnan nagy pénz szakadna rám (hahaha...), akkor nem megműttetném a szemem, hanem csináltatnék vagy fél tucat menő-csinos szemüveget.
Hab a tortán, hogy kedden megyek kedvenc fodrászomhoz meliroztatni s levágatni a hajam, jó rövidre. Szóval egész jól alakulok, ahhoz képest, hogy volt itt nekem egy-két heti pincemély depi.

Köszönöm a kis Mikulásomra adott dícséreteket, van másik is!
Kép

Itt úgy néz ki, mintha együtt játszanának, egyszer majd eljön az is, most ritka az olyan alkalom:
Kép


Felhívtuk a nagyiékat:
Kép


Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Nem kértétek, küldöm.

Buliképek:
A kezdetKép
Nem üvegeznek, hanem poharaznak :shock: (a poharakat cédulázzák a nevekkel)Kép
Itt üvegeznek - lufivalKép
Julcsi folyton kézben volt - még szerencse, hogy tesóktóledzett gyerekKép
Leendő anyukák gyűrűjében Kép
A torta(k) Kép
Fáradt, bambuló Kép
Dani portré Kép


Ilba, köszi Zsozsó nevében a köszöntést!
Bocs, most láttam, hogy nem forgattam be a képeket :oops:
Nézzétek el (pontosabban félrefordított fejjel) nekem!!
Meg kicsit szétestek a képek a kicsinytáéstől.
jumam
 
 


Vuka,
de megnézném Petrát, ahogy úszik!!! Nem tudtok csinálni videót? :)

Kormi,
hurrá, csupa jó hír! (A takonykórt leszámítva persze.)
Szemüveg keretek - én is csorgattam a nyálamat rendesen, de nekem nem áll jól, egyedül az elfogadható, amit csináltattam, kicsi, szögletes, sötét színű. Pedig inkább kerek ezüst vagy arany színűt szerettem volna.
Tegyél fel magadról ilyen volt - ilyen lett képet, oké? :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Kriszta,
én inkább oldalra állítottam a mintort. :lol:

Én is boldogot kívánok Zsófinak, utólag! :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Kormi küldjél képet az új szemüvegkeretedről is!!
jumam
 
 


Gabuska, nem utólag, mert ma van!! :D
jumam
 
 


Akkor jó! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Vuka, megnéztem most az új közeli képeken, hogy Julcsinak ugyanott van-e mindkét szemében a fény (a vakué) és nem. Akkor télleg kancsi? Sztem ez még mindig változhat, az új dokinénink azt mondta, hogy elég 1 éves korában szemészetre menni, de ha én hamarabb szeretném, biztos ad beutalót.
ma végre szeretnék "korán" lefeküdni, úgyhogy jó éjszakát!!!!!!!
jumam
 
 


Jumam én is megnéztem a morcos képen, és nagyon minimális az eltérés, lehet hogy javulni fog. Egyébként tényleg 1 éves korban javasolják, mert addig alakul ki.

Gabuska megpróbálunk majd videót csinálni. Bár nem egyszerű, hiszen Petrához mindketten kellünk általában. Pl: Apa elengedi Petrát a sodrásban, én meg pár méterrel arrébb várom (mindezt karúszóval persze)

Na megyek lefeküdni, mert holnap is hosszú napunk lesz. (apukám és a nagymamám szülinapját ünnepeljük)

Mindenkinek jó éjt!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Mintha valaki kérdezte volna, hogy hogy lesz olyan puha a rántotthús mint a nagymamánál? Én is anyukámtól tanultam, tejbe kell áztatni előtte. legalább néhány órára, de ha egy éjszakára, az a legjobb.
Jó sütést-főzést!
jumam
 
 


Gabus, jelentem az utóbbi 2 napban nokicsek exlivicsek bodykban pompázott, és ebben benne rejlik ugye az is, hogy méretileg pont jó, ma fogja felvenni a 3.at. Tessék nyugodtan elérzékenyülni ezen.

Jumam, én semmilyen eltérést nem látok a Julcsi szembogárban, vagy csak ez is egy újabb deficit, amiből nem kezeltek ki gyermekkoromban? Biztos, hogy ez egy szupermegbízható módszer a kancsalság előrejelzésére?

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, Vukáék voltak szemorvosnál Petrával, ugyanezzel a kérdéssel, és ő mondta, hogy a doki ezt mondta neki mint laikusnak a kancsalság valószínűsítésére :roll:
jumam
 
 


ÁDUSZ! BOLDOG SZÜLINAPOT!!! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok!

Beninek ma még törölni sem kellett még az orrát. És még hapcizni se hapcizott. :shock: :D
Most akkor mi van??? :roll:

Felrobbanok! Ugye nagyon szerettem volna egy Mikus képet a naptárba a decemberhez, ezért is akartam a Vörösmarty térre kimenni. Na erre ma megyek a Stop Shopba vásárolni Benivel, persze fényképező nélkül, telefonom őskori, szóval nuku fényképező, erre megállít minket egy gyönyörűséges Télapó! Ááááááá! :D Aranyos volt, kapott Beni szaloncukrot, beszélt is hozzá, szóval olyan jóságos is volt. Jövő vasárnap is ott lesz, majd megyünk akkor is. :lol: Meg volt kisállat simogató, póni, kecske, barika, cukik voltak nagyon.

Kormi,
Hol az új Tesco?
Nagyon jó volt olvasni a soraidat, olyan boldogság és optimizmus jött most le! Szuper!
Képet tegyél fel mindenképp!!!
Kisebbik Mikid is aranyos, hatalmas!!!

Jumam,
Jók a képek, csak lehetnének nagyobbak! :wink: Alig látni a gyerekeket.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Vanília,
tegyél fel képeket!!!!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Boldog 1. szülinapot Ádusz! :D :D :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ilba,
asszem Ádusz famili hazautazott hétvégén.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Kormi, kellett ez a te hangulatod most ebbe a rideg decemberi időszakba, hidd el.. :wink:

Én is boldog Zsozsót (én tényleg utólag, nem úgy, mint Gabus, bibiii), meg Áduszt!

Lányok, szerintetek - ti már biztos adtatok fel életetakben valamit postai utánvéttel velem ellentétben - ha így adunk fel vmit, az jelentős többletköltséggel jár? Akarok rendelni egy kis üveg parfümöt, de az eladó (magánszemély) mindenképp személyesen akarja, postai utánvétre szájhúzogat, hogy az drága, min 1000 ft... Tudtok erről vmit?

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szépen köszi a jó kivánságokat! :wink:
Tegnap megvolt a családi buli.Ajcsik:Távirányítós markoló,kukás autó,gyurmakészlet,fa kirakó kocka,melegítő maci,köntös,10db könyv,pénz,szerszámos készlet . :lol:
Íme pár kép a buliról: :wink:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Zsófi,Ádika!
Boldog Szülinapot Nektek!
[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1165761532.82.gif[/i

Natasa!
Bocsi de nem tudtam,hogy nem ez a valódi neved. :oops: :lol:

Mindenkinek szép napot.Megyek romeltakarítani. :twisted: Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Zsófi,Ádi!
Kép

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Dia, ki az a kislány? Hasonló lehettél te is kicsiben. Ugye valamely oldalági rokonod gyermeke? :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?