Új privát üzeneted érkezett!

Edith, köszi a választ.
Itt a mellettünk levő piacon a "tejesnél" lehet kapni házi tejet, sőt házi készítésű túrót is (még választhatok is, hogy inkább soványat vagy zsírosabbat szeretnék) - ahogy magamat ismerem, megveszem készen náluk :) Kipróbálom, mit szól majd hozzá Samu. Uzsira gyümölccsel vsz be fogja tolni.

Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Ez a túró dolog jól hangzik. A bolti túróval mi újság? Vagy az annyira nem jó, csak a házi?

Andi
Kép
zsandi
 
 


Edit!

Jaj, de jó képek! Tündéri Virág azzal a csattal. És milyen kis mosolygós. Az apukájára hasonlít, ugye?

Andi
Kép
zsandi
 
 

 
 

A mosolygós Virág tündéri! :P
Igen, az Edit mintha írta volna, hogy Virág tiszta apja, de én azért látok benne az anyukájából is. Nem?
Örülök, hogy annyira nem volt vészes tegnap a doki. Az éjszakának már nem annyira. :cry:

Mi is házi tejet iszunk, egy kocsiból árulják. Vettünk már túrót is onnan, hát... Ég és föld a boltihoz hasonlítva.

És a túróba csak gyümölcsöt raktok semmi mást? Nem savanykás? :oops:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Edit, Virág tényleg gyönyörű - nagyon szép a mosolya!

Én a túróba nem tervezem, h a gyümölcsön kívül mást is teszek - eteleg egy mini tápit, ha nagyon sűrű lenne lazítani. Bár valami jó kis édes gyümit fogok választani, az biztos.

Cukorellenes Évi :)

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Zsuzsi, nem is meséltem, ez a hülye macska egereket hoz nekem ajándékba! :x
Azt mondják az okosok, hogy azért mert szeret és megakarja osztani velem a zsákmányát. Aranyos, mi? Hozhatna mondjuk egy kis pénzt szeretete jeléül. :lol:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Anyuéknál is egerekkel kedveskedik a macsek, és nagymamám is szokott kapni a küszöbre egeret a cicától.
Jó kenyéradó gazdája vagy! :)

Kipróbáltuk Samuval a túrót - nem kérte, de szerintem nem volt éhes. Néha ilyen is van nála :)

Üdv:
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok! Jó korai vagyok, mi? :P

Krisztát megetettem 6-kor, ő visszaaludt, mint a bunda, én meg itt gubbasztok, mert kiszökött az álom a szememből. :roll: :roll: :roll: :roll:

Tegnap adtam Krisztának kiflicsücsköt. Úgy elmajszolta, olyan extázisban!!! :P :oops: :lol:

Kép Ennyire transzba esett tőle :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép .

Kép .

Kép .

Kép .

Még kért volna, de nem adtam többet. Estefelé kapott egy kis kenyérhéjat. A kb. 3 centis darabot 2 perc alatt eltűntette.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Évi, ha tudsz házi túrót venni, akkor persze, hogy fölösleges készítened, és ha mindig friss. Én elkészítek egy adagot és lefagyasztom. Kitűnően bírja a fagyasztást.

Andi, vettem egyszer bolti túrót is, dehát úgy van: ég és föld közöttük. A bolti sokkal savanyúbb volt és szemcsés. Nem tudom miért. Mindenesetre az enyém sokkal krémesebb szokott lenni, és jóval finomabb. :) :oops:

Barbi, nem semmi a macsekod. Én nem szeretnék ilyen ajándékot kapni. de képzeljétek, én hogy jártam. Össze-vissza csípett egy bolha. :shock: :shock: :shock: :oops: :oops: :oops: Fogalmam sincs, hogy hol szedtem össze, de tegnap csak arra eszmélek, hogy iszonyatosan viszket a combom, majd a lábszáram belső fele. Megvizsgálom, hát vagy 3-3 hatalmas dudor éktelenkedik mindkét helyen. Már felpúposodtak a csípések helyei a bennük lévő méregtől. Az a legrosszabb, hogy én soha nem érzem, amikor megcsíp. Pedig engem aztán szeretnek a bolhák. Ha egy van a faluban, én tutti összeszedem. :P :roll:

Évi, ha nem ízlett neki, nem baj, még megpróbálod. Először keveset tegyél a gyümibe, majd fokozatosan növeld. De ezt biztos így csináltad te is. Én kevertem rizzsel és krumplival is a túrót, úgy is finom. Majd ha már kap tésztát, akkor azzal is lehet, hisz mi is eszünk "túrós laskát" (mi így hívjuk a tésztát.)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edit: Örülök, hogy sikeres lett a "műtét". És az a legjobb, hogy már nem is érzed. VAgy ha érzed is, de már nem fáj.
(Jelentem, kamra ugyanúgy áll, mint tegnapelőtt. Épp kivettem néhány szatyrot az alájából. Egyszer csak megcsinálom, na! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: )
Biztos jó volt a barátnőzés. Nekem is jólesne. Az én barátnőmmel megegyeztünk, vagy 3 hete, hoghy kijön hozzám, akkor viszont bevágódott anyósom, és közösen úgy döntöttünk (Ildikóval), hogy nem hármasban fogunk dumcsizni. :roll: :roll: :twisted: :twisted: NA, és azóta sem taliztunk, hol ezért hol azért. Szegény, ő is elfoglalt, mert sajtóban dolgozik, no meg fiatal feleség is, :wink: :wink: :wink: szeptemberben volt az esküvőjük. De remélem, hogy karácsony előtt mégis dumcsizhatunk egy jót!

JA, még annyi, hogy porszívóügyben én is úgy gondoltam, hogy a Jézuskának írok, azaz az angyalnak, mert itt az angyal szokta hozni a karácsonyi ajándékokat! :) És a karácsonyfát is! :)

És végül, de nem utolsó sorban: GYÖNYÖRŰ A LÁNYOD!!!! Olyan kis mosolygós! Rajta aztán nem látszik az éjszakai rossz alvás. NAgyon remélem, azért, hogy már nincs sok, és rendeződik az alvása. Azokra a bonyolult vizsgálatokra, azt hiszem, egyikőtöknek sincs szüksége! :(


Zsu, nagyon boldog 9. hófordulót Katának! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Katának nagyon boldog hófordulót! :P

Edith, nagyon aranyos Kriszta a kiflivel. Nem került nagyobb darab a szájába, amitől fuldokolt volna? Csak azért kérdezem, mert az Ádámnak azt a babakekszet vettem, szinte szétolvad a szájában, mégis majdnem megfulladt tőle. :?

Honnan kaphattad a bolhát? (Egyébként a macskabolha is átmegy az emberre. Nincs a környéken macska?)

Angyalka jön a Jézuska helyett? És még mi más van nálatok mint nálunk? Pl. mit esztek szenteste?

Évi, nem kenyéradó, hanem milánói, csirkemell és sülthús gazdi vagyok. Na jó, néha cicakonzerv. :wink:

Ja, majd' elfelejtettem. 6 órát aludtunk egyhuzamban! Torna után kidőlt kb. 9-kor, éjfélig 3x kelt, de utána aludt aludt 6-ig. Cumi és 1/2 8-ig megint szundi. Nem is emlékszem mikor aludtam egyhuzamban ennyit!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket, Katának biztos jó a napja:) Nem tudom, mert nincs itthon :(

Olyan furcsa hogy így repül az idő:( Még csak most volt kétcsíkos a tesztem, és máris 9 hónapos a jány....

Viszont a foga még mindig nem tört át, de már jó nagy a dudor a helyén....

Igértem képeket is, csak tegnap úsztam a melóban, és maradt mára is. Délután meg ugye mennénk dejózni:)

De fogok feltenni!

Zsandi, jobbulást Flórának, adj egy puszit neki helyettem is!

Pusz

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Helló!

Barbi, én is meglepődtem, amikor megtudtam, hogy Magyarországon a Jézuska szokott járni! Dehát ez van, ezért szép minden, hogy mindenfelé másképp élik meg. (Pl. Spanyolországban nincs Mikulás, náluk karácsonykor jár a PApa Noel, és majd Vízkeresztkor, január 6-án hozzák az ajándékot a Három Királyok. A másik topikban tudtam meg ezt egy most Madridban élő csajtól. Ja, és itt is van olyan hely, falu, ahol nem karácsonykor, hanem szilveszterkor ajándékoznak. Ilyrnkor jár a Dobós Angyal, aki bedobja az ajándékot az ajtón, a csomag címzettje meg el kell, hogy vegye, miközben a kinti személy egy vesszővel csapkod be a házba, hogy megakadályozza az elvételt. Fura volt nekem is ez, de látnátok azt az örömöt a gyerekeknél, amikor megszerzik a csomagot! :) )

Hogy mit eszünk? Hát szerintem ez változó. Én nem sokat készítek ilyenkor, mert Szenteste általában anyóséknál vagyunk, de nála pl. nem hiányzik sosem a töltött káposzta. Szerintem elég egészségtelen ilyenkor az étrend, mert rengeteg a zsíros disznódolog (oldalas, házi kolbász, disznófősajt) de egyszer mi is kibírjuk. épp gndlkoztam, hogy idén ide kellene invitálni a családot, de 4 személynél több már nem fér az asztalunkhoz, olyan kicsi és anyagilag is jó nagy megerőltetés lenne. MIndenesetre fel fogom vetni Istvánnak, aztán ha ő elveti a dolgot, akkor én is. :roll: :roll: :roll:
NA, most mennem kell, de próbálok még jönni. Délután István megy zenélni (derült égből villámpénz :lol: :lol: :lol: ) így, gondolom, lesz időm még benézni! :)

Jók legyetek, panaszotokat ne halljam! :P :P :P

Ja, érdekes, de Kriszta meg sem próbált fulladozni. Nagyon ügyesen rágott, láttam, amint forgatja a falatot a szájában. Na, nem szeretném elkiabálni, de hátha nem lesz próblémánk ilyen rágás-téren.

és még valami, amit mindig elfelejtek: anyósomék megtanították arra, hogy lógatja a lábát, ha meghallja, hogy Lóg a lába lóga, nincsen semmi dolga. Olyan aranyos, úgy örül ő is neki! :) :) :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Tényleg nagyon jól sikerült a mikulás látogatás.
A finn mikulás Veszprémbe jött,el lehetett menni hozzá.A nagyokat az ovi vitte,ezért nem tudtam őket lefotozni,mert az ovisokkal csak kezet fogott és kaptak egy narancsot.A Hannát meg megkértem,hogy had ültessem az ölébe,aranyos volt egyből nyújtotta a kezét,hogy átvegye tőlem.Hát így készült a kép.
A nagycsaládos mikulás is az ölébe vette Hannát,a Rebiékről meg a színpadon készült a foto.Rebi ügyes nagylány volt,nagon szépen elmondta a verset,pedig nem is volt rövid,nem is hibázott benne.Előtte nem is gyakoroltuk,ő választotta,azt mondta azért ezt,mert ezt még más nem mondta.Nagyon büszke voltam rá.
Holnap meg tánc fellépése lesz,már nagyon izgul,hogy el ne rontsa.

Tegnap megvettem az ajándékokat karácsonyra.Találtam mindenkinek olyat aminek biztos örülni fognak.
Hát eléggé megcsappant a családi kassza az biztos,de hát karacsony lesz......

Köszönöm a dícséreteket,nagyon jól esett.

Edith,
nagyon aranyos Kriszta ahogy majszolja a kifli csücsköt.Hanna is szereti. :lol:

Andi,
Jobbulást Flórának,remélem már jobban van.

Zsu,
Katának boldog hófordulót.

Pusz

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


sziasztok!


Katának boldog hófordulót!

Edith, nálunk sem a Jézuska jön, nagymamám az angyalkát szokta mondani. De a szüleim elég hamar elmondták nekünk, h karácsonykor egymást ajándékozzuk meg. Én ugyanis nem kaptam vallásos nevelést, ezért egy idő után elég hiteltelenül hangzott volna mind a jézuska, mind az angyalka.

Szenteste a menü nálunk hal hallal: halászlé á la nagymamám, és rántotthal+krumplisaláta á la anyu. Meg hát a kihagyhatatlan bejgli :)
Az idén nem tudom, hol fogjuk tölteni a szentestét, eddig mindig hazautaztunk anyuékhoz, de gondolkodom azon, hogy itthon maradunk most először hármasban - megteremteni a saját hagyományainkat :) Ez még nem eldöntött, morfondírozás alatt...

Látom Barbi, a te cicád is jó kis házikosztos és nem whiskasmacs.

Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Edit, nagyon tündéri Virágod. Rajta valóban nem látszanak az átbulizott éjszakák. Kérd el a titkát. Nagyon szép kislány. És fura mert nem baba, hanem igazi kislány. Ilyenkor Árpival mindig ledöbbenünk. Nemrég még újszülöttek voltak 44-48 cm-el, aztán kisbabák, most meg már szinte kislányos effektjeik vannak.

Évi, idén mi is itthon fogunk maradni. Igaz, hogy tavaly is így terveztük, de aztán tesóméknál kötöttünk ki. Merthogy nem volt erőm főzni. Igaz már menni se. Tök jó volt. Átmentünk ill. engem vittek kocsival, leültettek a sarokba(mert az asztalhoz már régen nem fértem oda), a család körbeült és nézett mindenki, hogy mekkora a pocakom. És még volt egy hónapom. De idén valóban a saját családi karácsonyunkat KELL kialakítanunk. Legalábbis nekünk.

Timi, Rebinek nagyon sok-sok ügyességet holnapra. Tök jó amikor már ekkora gyerekeid vannak. Szorítok neki, de ugyis ügyes lesz.

Zsu, boldog hófordulót Katának.

Barbi, akkor az egészséges életmódot mutatod a macskádnak? Te is megosztod vele a kajád maradékát... hát ő is. Akkor ezen mit vagy kiakadva? Biztos nagyon finom a nyers egértetem. :lol: :lol: :lol: Tudod, ízlések...

Andi, szerintem jó a külön gyerekszoba. Én majd az új lakásba azt akarom balesetmentes övezetnek nyilvánítani. Persze majd a csajok ugyis megcáfolnak... De mik a fentartásaid ezzel kapcsolatban?

Gyerekeim tök jó fejek. Dorina már jó ideje integeti a NEMet a fejével. Két napja viszont szinte mindig találóan használja. Olyan mintha kezdene rájönni a helyes használatára. Ja, és persze Livi is elkezdte használni, de ő még nem jött rá mit is jelent. Csak csóválja a fejét mindenre. Arik. Lassan jön az első dackorszak vagy mi?
Etetőszék nagyon jó! Örülök, hogy megvettük.

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok!

Zsu!
Boldog hófordulót kívánok Katicádnak. Biztos jól érzi magát, ti meg lazuljatok kicsit. Holnap jönnek haza?

Barbi!
Sokan megirigyelnék a cicátok kosztját. Igazán hálás lehet, és ahogy látom, az is! Csak teszi a dolgát. :lol: Gondolj arra, hogy jobb így találkozni egy egérrel, mintha a nappalitokban futna át elötted.

Timi!
Irigykedem, hogy már túl vagy a karácsonyi ajándékvásárláson. Én még ki sem találtam, hogy kinek mit, csak a gyerekeké van meg. Annyi van csak eldöntve, hogy idén, nagyon kreatív módon :oops: , mindenki könyvet kap. Erre talán még az időmből is futja.
Mennek a drukkok holnapra Rebinek, biztos ügyi lesz. Elhiszem, hogy büszke vagy rájuk, tök jó érzés lehet látni őket.

Évi, Edith!
Érdekes, hogy mindenhol mennyire más szokások vannak karácsonykor, én még nem is hallottam. Nálunk hagyományos Jézuskázás van, a program meg úgy szokott alakulni, hogy szenteste itthon (most már négyesben), napján, másnapján nagyszülők. Így mindenhol vagyunk. Na meg nem is kell folyton főznöm. :roll:

Julcsi!
Gyerekszobával kapcsolatban az a fenntartásom, hogy ha mégsem együtt alszanak, akkor az ébren levőt nehéz lesz kordában tartani máshol. Tegnap jól be is bizonyították, mivel mire Flórát elaltattam, Marci felkelt, így őt meg hurcoltam, szórakoztattam a hálószobánkban, ami nem volt semmi, mert kb. 2 másodperc alatt tudna leesni az ágyról. Na meg ha jön valaki, akkor eddig a nappaliban ültettük le, a gyerekek is ott voltak. Azért nem szívesen telepítenék 3-4 embert a gyerekszobába, mert annyi hely azért nincs ott. A gyerekeket meg nem lehet otthagyni egyedül addig sem. De még azért nem adom fel, remélem beválik a dolog.

Jó kis napunk volt, nemrég értünk haza, Érden voltunk. Anyumék vigyáztak a törpékre, most dőltek ki, Zsolti meg hazavitte anyuékat.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Képek a törpékről

Flóra örül a fényképezőgépnek
Kép

Móka, játék, kacagás
Kép

Gyere, lépjünk meg...
Kép Kép

Marci féle hiszti képekben
Kép Kép Kép Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Andi!

Állati jók a képek! Tök jó, hogy Flóra tiszta csajos szerelésben, Marci meg tipikus kisfiú. Nekem a pálmát a szökjünk meg képek viszik. Egyébként a gyerekszobából szöknek?

Mi is szent este itthon leszünk, majd 25-én Anyuéknál, 26-án meg Anyósom még nem hívott :shock: .

Mit csináltatok Érden? Mártiék holnap mennek? Csináljatok ám képet, és mond meg légyszi Mártinak, hogy hiányzik a topicból!

Holnap ebéd után Barnus megy a Bátyámákhoz, ott is alszik, Virág meg Anyósommal lesz. Nincs más megoldás, Anyu dolgozik, muszály elmenni ajándékot venni. Jövő hét kilőve, Laci Olaszba megy, utolsó hétre meg csak nem hagyom a dolgot. Azért jó lesz lazulni!

Julcsi!

Én is ámulok és bámulok a kiscsajon. A csatot csak akkor teszem a hajába, ha ott vagyok vele, nehogy bekapja. Egyébként már most szokatom. A barátnőm kislányának a haja mindig tiszta lobonc, mert nem tűri a gumit és a csatot sem. Köszi a dicséretet, átadom az illetékesnek!

Barbi! Látod milyen hálás macsek, a gondoskodást meghálálja! :lol:
Ádámnál akkor most fog ügyben nyugi?

Nálunk válogatott nyüszítős nap volt, már kénytelen voltam Nurofent adni. De úgy tűnik, kijött a fog, de púpos a 8. is nagyon.

Edith! Kriszta tündéri, nagyon belejött a kifli evésbe! Teljes az átélés az első képen! Kamra hogy áll? (Enyém változatlan)

Timi! Zsoltika haját mióta növeszted? Szereti a hosszú hajat? Én inkább maradok Barnusnál a rövid hajnál, ismerve lelkesedését a hajmosás, körömvágás, fültakarítás során. Édesek a gyerekek! Rebi hisz még a Mikulásban?

Csajok! Ti mit főztök Karácsonykor?

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!

Edit!!!! Jelentem a kamrám csillog-villog! :D :D :D :P :P :P

Idén mi is szeretnénk változtatni a karácsonyi meneten. Eddig mindig mindenkit meglátogattunk (szülők, sógorék, nénémék +mamámék), de most azt mondtam, hogy elmegyünk a szülőkhöz, és aki más akar látni, az jöjjön el hozzánk! Lehet, hogy szívtelenség, de ugyanúgy, mint ti, mi is szeretnénk egy karácsonyi házirendet kialakítani! :)

Ha már szokásokról van szó, akkor leírom, hogy itt milyen szokások vannak. Persze, vidékje válogatja, itt is, ott is valamivel másabb. Szentestén, (itt karácsony szombatjának hívjuk, majd van 1., 2. és 3. napja) templomba megyünk, ahol általában a gyerekek szoktak valamilyen műsort bemutatni, majd megkapják a templomi ajándékaikat. Ahogy kezd sötétedni a gyerekek elindulnak kántálni. Régebb a falunkban összeálltunk egy 5-10-es csoportba és minden magyar házhoz bekopogtunk, hogy fogadják-e a kántásokat. (Azért emeltem ki a magyar házat, mert a falu vegyes lakosságú, magyarokon kívül románok és még néhány szász is lakik.) Ha fogadtak, karácsonyi gyerekdalokat énekeltünk, biztos ti is ismerotek a Mennyből az angyalt, a Pásztorok, pásztorok-ot, meg stb.-t ezt kinn énekeltük az ajtóban. Aztán behívtak, megkínáltak sütivel, kaláccsal, kinek, ami volt, majd néhány aprópénzt adtak mindegyikünknek. Hát az igaz, hoyg gyerekként ennek örvendtünk a legjobban! :) Miután mindenkihez elmentünk, hazamentünk. Éjfél felé, ugyanezt tették a fiatalok is, házról házra jártak köszönteni, csak ők pénzt nem kaptak és nem is fogadtak volna el. Aztán hajnal felé befejezték a kántálást. Ebbe a csapatba sokszor fiatal házasok is voltak, nők, férfiak egyaránt, de van olyan hely, ahol csak a férfiak jártak.

MAmáéknál a faluban ez nem annyira fontos, ott inkább az "istvánozás" és a "jánosozás" a fontosabb momentum. Ez ugyanúgy zajlik, mint nálunk a kántálás, de nem szenteste mennek, hanem karácsony első napján, illetve másodnapján éjfélkor indulnak, hisz másnap van az István, illetve a János-nap. Ilyenkor viszont mindig ugyanazt a köszöntődalt éneklik. Pl. így kezdődik: "Kelj fel, István (vagy János), ne aludjál
Kelj fel, István (vagy János), ne aludjál!
Neved napjára virradtál
Neved napjára virradtál!"

Ez a szokás nálunk is megvolt régebb (most csak a nappali változata működik), de teljesen más volt a köszöntőének. Ezt viszont már nem tudom.

Hirtelen ennyi jutott eszembe, és ez csak mifelénk van, lehet, hiyg két faluval odébb, már teljesen más a szokás. Ha untattalak bocs'. :oops:

Zsandi, nagyon édik a manók, és nagyon szép a szobájuk, szszerintem is jó, ha van külön szobájuk. Majd megszokják, hogy ott legyenek, míg ti valakikkel esetleg a nappaliban vagytok.

Na, megyek, mert az előbb "meglátogatott" a szomszédasszony, és több, mint egy órára befészkelődött hozzám (ezt is két részletben írtam meg miatta) és a konyhát is még rendbe kell tennem. Nem elég, ha a kamrám tiszta! :roll: :roll: :roll: :P :P

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edit, rákérdeztél, de én nem a kérdésedre válaszoltam kamraügyben, mert te azalatt küldted el, amíg én írtam. Csak ez volt a főesemény ma az életemben! :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :cry: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith!

Meghívhatlak egy kis kamratakarításra? Na jó, lesz kaja is, közben meg a csajok és a fiam játszanak! :lol:

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Kösz, Edit, a második rész miatt boldogan szaladnék 8) 8) 8) , de az első rész már nem fekszik a májamnak! :P :P :P

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Andi, nagyon-nagyon jók a fotók a babáidról. Flóra nagyon aranyos, amikor a fotógépnek örül, Samu is mindig belelkesedik, amikor meglátja.
És Marci hisztije sem tünik durvának :) Nagyon édes gyerköc!

Edit! Jó vásárlást! Virághoz hasonlóan Samunak is jön egy vagy két újabb foga a felső ínyen - folyamatosan dörzsöli, meg hisztikézett is ma délután, csak az ölembe volt nyugodt.
Üdv:
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok

Most sikerült mindent végig olvasnom, de annyira szét vagyok esve, hogy nem jut eszembe kinek mit akartam írni.

Az biztos, hogy mindegyik baba gyönyörű!

Barbi: jót nevettem az egeres dolgon! Most már biztos, hogy jóltartod a macsekot, megosztja veled a zsákmányát is.
Nekünk itt a panelban csak műegér jutott, de abból van bőven a lakásban. A Pamacs reggelre rendszerint telerakja az ágyat vele. Én meg csak nézek, hogy miket cipel be nekem. :shock:

Karácsony: nálunk a télapó jön, a Ferkóéknál meg a Jézuska így még nem tudom, a Szandinak később mit fogunk mondani!
Amíg csak ketten voltunk, elég érdekes volt a szenteste. Mind a ketten a saját családunknál indítottuk az estét. Aztán a Ferkó átjött hozzánk és végül együtt mentünk vissza az ő családjához.
Idén viszont megbeszéltük, hogy hármasban ünnepelünk (az anyósom már fel is ajánlotta, hogy úgy főz, hogy még délután tudjunk áthozni kaját – már erre sincs gondom :wink: ).

De az biztos, hogy nekem nagyon szomorú lesz az idei ünnep. A nővéremék 3 hete szétköltöztek a férjével. Ők anyuékhoz mennek, már most sírok, hogy milyen szomorú lesz az estéjük. :cry:
Ma itt voltak és a nővéremen is meg a gyerekeken is látszik, mennyire készen vannak. A Ninett alig eszik, szerintem fogyott is. Olyan kis beesett az arca. A nővérem meg csont sovány és nem tudom, hogyan segíthetnék neki.
Bocsi, hogy ezt rátok zúdítottam. :oops:

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Tudtam, hogy elfelejtek valamit!

Katicának nagyon boldog hófordulót kivánok!

KépKép
zsuzsi78
 
 


Andi a képek nagyon jók. Illetve a gyerekek. Persze a képek is jók, ügyesen fényképezel. Nekem mégis a gyerekek tetszenek jobban. :lol: Na mindegy. Nem poénkodom, úgyse megy. A gyerekszobával kapcs.: nem tudod a nappalit és a gyerekszobát is ráccsal felszereltetni? Mert akkor ha esetleg nem együtt alszanak átviszed az Éberkét magaddal a nappaliba. Én így tervezem a majdani hatalmas lakásunkba.

Edit, jó lazulós vásárolgatást. Ma mi ilyet tervezünk. Anyóséknál felejtjük a csajokat ebéd után, mi meg usgyi vásárolni.

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok! :D

Meg egyszer koszi mindenkinek a szulinapi koszontest,nagyon meghato volt! :D
Muszaj volt megint irni,olyan edes kepeket tettetek fel!!Tunderiek a gyerkocok! :lol:
Tudtok valamit Martiekrol?Nem emlekszem pontosan mikor jonnek haza.Ma vagy holnap?
Sok-sok puszi mindenkinek!!! :D Iza
rillisz
 
 


Sziasztok!

ma nagyon karácsony előtti vasárnap van - úgy tünik, mindenki megy a dolgai után és kevésbé üldögéltek a gép előtt. Mi is mindjárt indulunk (amint Samu felébredt), és délután jön egy nagyon régi barátnőm (óvodai időkre nyúlik vissza ez a dolog :), még nem látta Samut, végre pótoljuk!

Tudom, h még messzi, de ti mit csináltok szilveszterkor? Nálunk ez ma vetődött fel először, és befutott egy meghívás is. De persze a gyerektelen baráti társaságtól...

Iza, én úgy tudom, Mártiék máig vannak távol.

Zsuzsi, sajnálom a nővéredet és a gyerköcöket - nagyon szerencsétlenül jött ki, hogy épp decemberre döntöttek így.

megyek, Samu hívogat.
Üdv:
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Ma voltak itt Mártiék. Mi nagyon jól éreztük magunkat, remélem ők is. (Remélem rendben hazaértetek.)
Tündériek a gyerekek, most is olyan szépek voltak, mint mindig. Zsombi nagyon ügyi, Szoni pedig nagyon jó gyerek! Se hiszti, se egy hangos szó! Szeretném, ha az én törpéim is ilyenek lennének 2 év múlva.

Teszek egy-két képet

Mindenki Szonitól kunyerál
Kép

Játék
Kép

Jaa, fényképeznek?
Kép

Megszökött az összes gyerek...
Kép

Pasik a hintánál
Kép

Új játékok felavatása (köszönjük :) )
Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Halihó, megjöttünk.Anyóséknak fényképes élménybeszámolót tartottunk :lol: , eddig a Zsombi uzsiját bírtam előhalászni...másra még nem volt erőm! 8)

Jó volt minden, kipihentük magunkat ja és simán elfért 4 felnőtt as Zsandiék gyerekszobájában+4 gyerek!!!! :lol: Jó volt náluk nagyon, fini ebédet kaptunk, a gyerkők jól elvoltak, beültünk az autóba és mind2 manó beájult, hazáig húzták a lóbőrt!!!! :wink: :lol:

Röviden ennyi, majd ha lesz időm rakok képeket!!!!

Hiányoztatok ám!!!! :roll: :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


nyaralás előtti képek:
a manók labdáznak:
Kép


a gyereksereg:
Kép

a gyerkők csomagolnak:
Kép

a fiúk követik Szonit:
Kép


Zsombi a szoba közepén elaludt:
Kép


Még van egy tuti kép a Samuról meg a Szoniról épp pózolnak, de vacakol az internet így azt majd később vagy holnap meg a többit is!!!!Na pusza

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ja, Zsandi azért ne vegyél rá mérget, hogy a SZonó mindíg ilyen jókislány!!!!!Tudnék ám mesélni!!!! :roll: :shock: :lol: :lol: :lol:

És a Marci egy igazi csintalan kiskrapek minden nem szabad dolgot kipróbált, a tesókája kezéből mindent kikapkodott és állandóan meglépett :wink: , a Flóra meg igazi kishölgy:mosolygott a fényképezőbe, az orrszívást derűsen viselte és csudajól elvolt 1 csörgővel sokáig. 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


a játszótér a piros sapós Szonival:
Kép

a kisbohócaink:
Kép

a kiscsaj a gyerek wc-ben:
Kép

a reggeli táj:
Kép

apa méééééég csússzunk:
Kép


éljen megint csúszok:
Kép

apa még még:
Kép


kézmosás:
Kép

kitették a falra a nevüket:
Kép

lánykánk ügyesen mászik a magasban:
Kép
persze én frászt kaptam közben :roll:

most megzabállak:
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


a kis sellőnk:
Kép

Zsombi a gyerekmedencében:
Kép

pihi a medenceparton:
Kép

Szonó csúszik:
Kép

Zsombi az elefánttal csőrözik:
Kép

Zsombi labdázik:
Kép

szökésben:
Kép

a manók olvasgatnak:
Kép

a banya a labdatengerben:
Kép

a kiskrapek halászik a zavarosban :lol:
Kép

ugrálós:
Kép

és végül a beígért Samu és Szoni:
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti!
Akkor azt mondod, hogy nincs esélyem 2 év múlva két jó gyerekre? :lol: Ez nekem is sokszor eszembe jut, mikor Marcit keresgetem a házban. :lol:

Nagyon jók a képek, elhiszem, hogy jól éreztétek magatokat!
Szoninak nagyon jól áll a copf, még nem is láttam összekötve a haját.

Samu, Dorka és Livi is nagyon jól mutatnak a képeken. :)

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsandi:esélyed az van...tudod a remény hal meg utoljára!!!!! :lol:
És azért nem láttad eddig még copfban, mert néha ugyan engedi, de villám gyorsan ki is bontja magának!!!! :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Évi!
Szilveszter: nekünk álltalában 1 héttel előtte jut eszünkbe, hogy idén is lesz szilveszter, és olyankor el szoktak menni az emberek szórakozni. Szóval mi még nagyon nem tudjuk, hogy kivel és hol, ha egyáltalán megyünk. Az az igazság, hogy több okból sem szeretem a szilveszter. Egyrészt, mert utálom a sok részeg embert (sokan azt hiszik, hogy ilyenkor muszály rengeteget inni), meg azt sem szeretem, hogy ilyenkor MUSZÁLY jókedvűnek lenni. Szóval, idén lehet itthon maradunk, jó indokot már találtunk is: Marci, Flóra. :D

Edit, Julcsi!
Hogy sikerült a vásárlás?

Zsuzsi!
Sajnálom, ami nővéredékkel történik, egy szakítás mindig szörnyű, ez meg már elég régóta húzódott is, főleg, hogy pont karácsony előtt következett be. Azért remélem szép lesz az ünnepetek, amennyire lehet.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsuzsi:én is nagyon nagyon sajnálom nővéredet a 2 manóval!!!!Már a múltkor is szíven ütött, de reménykedtem, hogy hátha rendbe lehet még hozni a dolgot :roll: , de ez nagyon szomorú :( , biztosan szörnyen nehéz most neki ölelgesd meg helyettünk is, de megfogja találni a boldogságot, hiszen fiatal előtte az élet :wink: !!!!!

Na elteszem magamat holnapra asszem bepótoltam az elmaradásomat!!!!! :wink: Pihenjetek ki!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Hát sziasztok!

Márti, nagyon jók a képek, biztosan szupi volt, mardos az irigység! :lol:
Meg azért is, mert találkoztatok az Andiékkal. :lol:

Zsuzsi, borzasztóan sajnálom a testvéredéket.
Én úgy gondolom, ha ennyire nem működik akkor tényleg jobb, ha elválnak. Nem érdemes a gyerekek miatt együtt maradni, ha a szülők állandóan marják egymást. Most nagyon rossz lehet neki, de fiatal még és találhat magának sokkal különbet is. Szerintem jobb egyedül, mint egy rossz kapcsolatban egyedül.

Andi, gyönyörűek a gyerekek! Már előttem írták, de tényleg így van, Flóra igazi kis hölgy, Marci meg vagány kiskrapek. :wink:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Árpi!

Boldog névnapot kívánok!
Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Márti, istenieka képek Szonival és Zsombival az élen! :wink: :wink: :wink: A képekből ítélve nagyon jól érezhettétek magatokat! Remélem, valóban pihentebben, de ha ez épp nem is, jövő nyaralásig egészen feltöltődve érkeztél haza! :)

Természetesen, a többi babó is csodaszép (hisz ezt már mondanom sem kell)!

Remélem, mindenkinek kellemes vasárnapja volt!
Nekem a vége ismét szar lett. Minél rosszabb helyzetben vagyunk, annál inkább rosszabbodik. Fizetést még egyikünk sem kapott, a szombati zenélésnek úgy örültünk, mint gyerekek a Mikulásnak. Errefel István hazafeléjövet elveszítette a pénz felét. Nem volt olyan jaj de milyen hatalmas összeg, de abból vagy 3 embernek megvehettük volna az ajándékot (majdnem 7500 ft. azért nem is olyan kevés.) Igaz, hogy hiába bőgtem, úgysem változtathattam semmin. Volt egy lyukas zsebe és abba dugta hirtelen. Még jó, hogy nem oda tette a másik darabot is, mert akkor mindkét pénz elúszott volna. :cry: :cry: :cry:

Ma reggel pedig, IStván elment, hagyott aludni, Kriszta is durmolt még, erre csörögnek telefonon. Le is zárják. Ismét, erre felment a hergem. Lenyomtam, de ismét hívtak. Felvettem, és belemorogtam, hogy ki vagy, ne mind zargass többet, légyszíves.
Nos, ennek az az előzménye (képzeljétek,), hogy tegnap kaptam egy üzenetet, amiben kb. ilyesmi állt: NA, akkor akarsz járni velem vagy sem? És te mit érzel irántam, mert én szerelmet. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: NA, ezt IStvánnal közösen jól elnevettük, de amikor ezután még vagy 10-szer hívott a "szerelmem", már nem volt érdekes. És ha tudnám, ki az, felkötném, hogy amikor aluhatnék, feébresztett. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Úgyhogy, jól kezdődik a hetem. :roll: :roll: :roll:

Zsuzsi, énis nagyon szomorú tudok lenni, amikor szétválásról vagy válásról hallok. Kár, hogy egy kapcsolat ismét tönkrement. NAgyon sajnálom a nővéredet, de én is amondó vagyok, hogy inkább egyedül legyen a gyerekekkel, minthogy egy apa-férj is mellette legyen, akivel csak veszekszik. Azzal a gyerekeknek is csak árthatnak. Én nem ismerem őt, de biztos tud találni magának egy hozzá illő, szerető, gondoskodó társat. :) NAgyon remélem, hogy hamarosan rendeződnek a problémái.

Na, mintha Kriszta is felébredt...
Kellemes napot nektek! Márti, ha esetleg kilátszol a mosnivalóból :D :D :D és kedved is van, írj egy kicsit bővebben is! És többiek, akik hétvégén nem vagy keveset írtatok, ti is jelentkezzetek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Árpi, én is nagyon boldog névnapot kívánok Neked! :P

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Egy kis reggeli jókedv:
Azt tudni kell hozzá, hogy a páromnak van 1 munkatársa akit öcsinek hívnak.
Tegnap este lefekvés előtt Szonikám benyögte apjának:APa nekem öcsém van neked meg öcsi bácsid!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Aztán még ilyenekkel fűszerezte, hogy apa tegnap dolgozol?????Meg pénteken?????Hétvégén itthon leszel?????Majdnem bepisiltem a nevetéstől!!!!!!!
Reggel megkérdezte tőlem, hogy kialudtam magam?????Nagyon kis kedves tud lenni!!!!! :wink:

"Nyaralás":adtunk a fogyókúrának!!!!!Olyan kaják voltak, hogy csak na!!!!Nagyon sok féle:isteni marhapörkölt, volt lacaz, hekk, töltött gomba, kínai kaja is volt egyik este!Reggelire meleg:rántotta, virsli, kolbász, sült bacon, meg mindenféle hideg kaja is!!!Ja és a vacsinál mindíg volt süti is!!!!! :wink:
Imádták a gyerkők azt az ugrálós helyet, nagy cső csúszdán lehetett lecsúszni, Szoni nem mert egyedül, de ügyesen felmászott, így apja utolsó nap lecsúszott vele párszor!!!! :wink: A labdatengert mind2 manó élvezte, volt ovi rész ahol lehetett kreatívkodni is a gyerekeknek az ovónők segítségével.Így ÉN készítettem 1 mécsestartót meg 1 csillagot, mert a kiscsajt csak rövid időre kötötte le ez a foglalatosság!!!!A bölcsi részben Zsombi imádott csúszdázni(de máshol is), meg "rohangált" összevissza!!!!AZ ugrálósnál voltak hatalmas labdák, meg felfújt állatok amin lehetett pattogni, na azokat a fiam mind-mind fényesre nyalta!!!!! :wink: :lol:
Hatalmas szobánk volt és az ágy is nagyon kényelmes volt!!!!!Jó volt együtt nagyon!!!!Hiányoztatok , már csak azért is mert nagyon furcsa emberek voltak az hogy vissza sem köszöntek általános volt, beszélgetésbe meg nem nagyon lehetett velük elegyedni!!!!! :shock: :shock: :shock: Magasan hordták az orrukat, majdnem minden gyerek csili-vili ruhában játszott én meg kényelmes gatyókat vittem nekik, nekem ez volt a fontos :roll: !!!
De SZoni mindenivel dumált, mármint a gyerekekkel, az ovónénitől kicsit megszeppent!!!! :lol: Zsombi meg mindenibe belekapaszkodott, odament, dumált!!!!! :lol:
Csudajó volt, ja és persze a fürdést is imádták!!!! :wink:
Na bele vetem magam a mosásba!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Árpi:én azt sem tudom, hogy milyen nap van, de látom a többiek felhomályosultabbak:BOLDOG NÉVNAPOT neked, hiszek nekik!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Elaludtak a manók, de még hogy. Már nagyon nyügik voltak, pedig fél 10-ig ki akartam húzni az etetést, de muszály volt 9-kor az etetőszékbe költözni. Marcit szoktam ilyenkor először etetni, mert amíg Flóra eszik, ő elalszik a hordozójában a teával. Erre nagyban etetem Marci, küszködök, hogy egyen, és ne a szemét dörzsölje az álmosságtól, és látom, hogy Flóra meg tőlünk 5 cm-re elaludt az etetőszékben. :shock: Nem is tudtam megetetni, mert nem volt hajlandó felébredni, akárhogy próbáltam. Úgyhogy most mindkét gyerekem alszik, egyik jóllakottan, másik üres pocival. :roll:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Így aludt a drága:
Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsandi:no de sebaj!!!!! :wink: Zsombi is néha sokkal fáradtabb, mint amennyire éhes lenne, így inkább ő is beájul!!!! :lol:
Édespofa a lánykád!!! :wink:
A fiam is most evett, tiszta zizi volt már, most meg békésen dumálgat!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Mi már túl is vagyunk a délelőtti alváson, kemény 20 percig tartott. :cry: Azt nem tudom, hogy ki ébresztett kit. :?

Na, mi van? Mindenki eltűnt?

Ja, visszaköltöztünk a nappaliba. Nem volt jó a gyerekszoba, folyton meg akartak lépni, meg nem is látok rájuk a konyhából, meg nekem sem tetszett valahogy a dolog. Majd egyszer később újból bepróbálkozunk.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Andi, 20 perc? Igazán nem vitték túlzásba. :?

Én meg felhívtam a neurológiát, hogy új időpontot kérjek. Persze a dokicsaj csak 12-től lesz, úgyhogy majd akkor próbálkozzak.
Holnap mázsálásra kéne mennünk meg a 2. agyhártyagy. elleni oltást kapná. Amit persze még nem váltottunk ki, amikor az elsőt kapta akkor adta a dokinéni a bianco receptet. Persze még nincs rajta az a kódszám, ami nélkül most nem adják oda. Úgyhogy hívhatom őt is, hogy bediktálja. :?

Karácsony, mi mindig az anyuékkal töltjük a szentestét. Idén is így lesz. Már délelőtt átmegyünk, együtt főzünk, társosjátékozunk, és degeszre zabáljuk magunkat. Karácsony első és második napján általában hozzánk jön mindenki és folytatjuk a rosszullétig tartó evést. :lol:

Szilveszter, én úgy gondolkozom mint az Andi, úúúúútálom a kötelezően be kell rúgni, mert szilveszter van. De mi is általában előtte egy-két nappal döntjük el, hogy hova menjünk.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?