Új privát üzeneted érkezett!

Bbetti! Nagyon drukkolok neked/nektek! Te leszel az első - előreláthatólag - közülünk, töröd az utat nekünk!

Barbamami! Ezt a lesajnálást már én is megkaptam egy pár embertől, hogy CSAK kislányunk lesz. Többször megkérdeztem a páromtól, hogy ugye nem baj? Le akarta harapni a fejem, hogy én milyen hülye vagyok. De a munkatársai is sajnálkoztak. Sőt, azon nagyon kiborultam, hogy anyósom még mindig reménykedik, hátha nem látták jól az UH-okon a baba nemét. A mai világban még mindig egy csomó ilyen ember van sajnos.

KépKép
nanett

Sziasztok!

Betti:
mi is nagyon drukkolunk, de hogy fogjuk megtudni az eseményeket????? :)

Nálunk is a kisfiú lett volna a favorit a férjemnél :) (én egy rózsaszín fodrosruhás, loknis kislányról álmodtam), most már nagyon várja a kicsilányt is, de azt mondta addig nem hagyjuk abba a "gyerekgyárat", amíg fia nem lesz :), szóval bízom benne, hogy nem a 7. lesz majd kisfiú.... :)
Ti hányas ruhákat vesztek? Én vettem 4db 56-os rugit, 4 db bodyt, este a férjem lecseszett, hogy miért ilyen kicsiket vettem! De mondom neki, remélem nem lesz 56-os méretnél nagyobb!!!! :)

Vasat nekem is felírt a doki, Ferro-Folgammat, ha reggel iszom egy kis tejet nincs gond a "nagy" dolgokkal :).

Kép

Kép

Kép
luisa

babzsák, én ferrofolgammát szedtem, de nekem székrekedést okozott, most maltofer-fol-t szedek és semmi panasz :D egyébként meg lehet mást kérni a dokiktól!!

barbamami, az én kedves családomban, is volt valaki, aki szinte kárörvendő volt, hogy "csak" lány lesz.... :evil: DURVAAAAA. Nekem meg egy álmon teljesül ezzel, hogy kislányunk lesz :oops:

bbeti, mesélj, minden részletre kiváncsi vagyok!!hogy vagy???összehúzódások?? vmi változás??? jajajj nagyon izgi, hogy nemsokára itt az időd!!alig várom az élménybeszámolót!!!!!!!!!
Vendég

EGy kép Dalma új téli szerkójáról. Nem éédi??? Kép
Vendég

Hello Lányok!

4D-s Uh-ról: szerintem meg pont, hogy a 28-33. hét között a legideálisabb menni... mi a 31. héten voltunk, és nagyon örültünk, hogy eddig vártunk mert egy igazi kis husi babát láttunk..., ez ellenben ha a 23. hét előtt megy valaki akkor még a csontocskái is kilátszanak. Persze az is élmény, hiszen láthatja az ember a babáját, de szerintem később sokkal jobb!

Kg: szerintem ez típus kérdése... most 9 kg-nál tartok, és azt vettem észre, hogy talán egy kicsit megállt. A 20 és a 28. hét között viszont ugrottak észrevétlenül a kilók!!! 8) abban az időszakban szedtem fel 6 kg-t és nem zabáltam... egyébként az én dokim is azzal indított, hogy max 8 kg... és állandóan nézi hogy nem e vizesedek. Ezzel ellenben, akár hányszor megyek mindig azt mondja, hogy milyen szép kismama vagyok (pedig már a 9 kg-nál tartok), és egy szót sem ejt a kg-ról. Lehet, hogy előre tudta, hogy ez tarthatatlan, csak azt akarta hogy vigyázzak egy kicsit. A védőnőm sem csesztet, úgy tűnik ebben szerencsés vagyok! :wink:

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

Bacilivi
cuki a ruci, hányas?

Zsana:
én is 8-9nél tartok a diétámmal, mi lenne nélküle? :) Nem küldesz nekünk egy fotót, hogy lássuk milyen csini kismama vagy? :)

Kép

Kép

Kép
luisa

Vas: szerintem minden vas tartalmú tabletta valamilyen szinten nehezíti a székletet... de szerintem ha a szervezet egy kicsit már hozzászokik akkor sokkal jobb. Én Maltofer folt szedek

KépKép
Kép
r. zsana

Nanett: köszi a kérdést, minden rendben volt a dokinál, zárt méhszáj, kobak lent, vérnyomás ok. Rákérdeztem a zavaros orvos ügyre, azt mondta ne foglalkozzak vele, mert nem lesz a rendeletből semmi sem, úgyhogy minden a régi marad. Fontos, rákérdeztem, hogy van e olyan szülésznő akivel szívesen dolgozik együtt. Azt mondta van. Szóval úgy tűnik lesz szülésznőm, bár a telefonszámát csak hétfőn kapom meg... végül is azért döntöttem így mert a barátnőm két hete szült és ő a lelkemre kötötte, hogy fogadjak szülésznőt, mert az nagyon fontos. Szegénykém, Ő pont akkor szült, amikor zárlat volt a kórházakba, így senki nem mehetett be vele, a kicsit is csak akkor láthatta a család amikor hazaengedték őket... szóval így aztán tényleg nagyon jó hogy volt szülésznője.

Őzi: mi újság Veletek? Levi gondolom még jól érzi magát odabent...

KépKép
Kép
r. zsana

Sziasztok!

Felrakok egy aktuális képet magamról, remélve, hogy Ti is megmutatjátok a pocakotokat.
Főleg Beti-re vagyok kiváncsi...

Kép

Kép

Kép
rekanna

Sziasztok Lányok!

Barbamami: Gratulálok a kislányodhoz! Nekünk is kislányunk lesz. A férjem nagyon örült, ő mindig is kislányt akart, méghozzá annyira, hogy komolyan gondolkoztunk azon, hogy külföldre megyünk leválogattatni a spermákat. De én jobban szerettem volna, ha természetes úton fogan, és igazából mindegy volt, hogy kisfiú vagy kislány. Szerencsére természetes úton teljesült a kívánsága. A családban mindenki kedves volt, mindenki örült, hogy kislány lesz.

Babzsák: Nekem ferrofolgammát írt fel az orvosom, de nem bírom naponta szedni, én is rosszul vagyok tőle. Elevitet szedek, ahhoz már hozzászoktam (ez terhességi multivitamin), és a védőnő azt mondta, ha nem bírom a vaskészítményeket, egyek minél több piros húsú gyümölcsöt vagy gyümölcslevet, pl. feketeribiszke, kékszőlő, szeder, cékla, valamint májat, vörös húsokat is módjával.

Hízás: Érdekes, hogy én aggódom a súlygyarapodásom miatt, de mindenki a környezetemben, beleértve a védőnőt és az orvost is azt mondják, hogy minden rendben, semmi baj ezzel a hat kilóval ami eddig rám jött, és szülés után, a szoptatással úgyis lemegy a felesleg, ha marad rajtam.
Sziasztok.
Vendég

Sziasztok.

Bacilivi!
Nagyon édes a kis ruci, lehet, hogy nekem is ilyen kis csajosat kell majd vegyek, de ezt még nem tudjuk biztosan.
Rekanna!
Nagyon-nagyon csinos vagy!!!!!!

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

luisa, :D a ruci 56-os

tinnyei, nem tudjátok még a babó nemét?

rekanna, a párod biztos büszke rá, hogy ilyen szép kismami vagy!!!

r.zsana, hol fogsz szülni? a zárlat melyik kórházban volt? nem is tudom mit csinálnék apát nem engednék be... :cry: borzasztó
Vendég

Edi:

Hanyadikára vagy kiírva? Nem akarsz vonalzót?Tök jó lenne látni,hol tartasz... :D Csak mert ha jól emlékszem,nagyjából egyidősek vagyunk..

Ruhaméret:
Én nem veszek 56-osokat,mert azok kapásból nem mennek fel a gyerkőceimre.. A 62-es is csak az első 2-3 hétben...

Bacilivi:
Tündéri a rucika!!!!!!!!! Istenem,de édes lesz benne! És jó puha! Jaj,azt a finom babaszagot szeretem a legjobban!! :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

beti én ezért nem csináltattam meg mert az esély a betegségre kevesebb volt mint annak a veszélye hogy elvetélek.

Rucikat én is inkább 62-eseket vettem hamár most nagy a baba lehet még az is kicsi lesz rá :) kI tudja:)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

nagyon aranyosak vagytok, hogy érdeklődtök! :lol:
Az összehúzódást a ctg mutatta ki, csak annyit éreztem, mintha meg akarna jönni. De ezt is csak kis hullámban mutatta a gép, viszont rendszeresnek tűnt. Ez a meg akar jönni dolog egy nap többször is van. Általában délelőtt, ma délután is volt, néha este. Azt olvastam a rendes fájás felülről indul be és alul ér véget, én eddig csak alul éreztem valamit. Eddig sokszor volt evés után légszomjam és gyomorégésem, ma ez nem volt, így lehet, hogy már lejjebb ment a baba mert múlt héten még rendesen fent volt.
ha nincs ez a hasfájás teljesen jól elvagyok.

Mi 56-os és 62-es ruhákat vettünk. valamelyik csak jó lesz, a pelenka pedig 3-5 kg-ig.
Most a napokban a Jánosban szült egy másik topictársam ismerőse hüvelyi úton 5100 g 59 cm kislányt. Azt mondták, hogy ott a kórházban ez volt az addigi rekord.

Én is maltorert szedek 2*1 és pezsgőtabblettát iszom 2*1-t. Ezek teljesen rendbehoztak és szorulásom sincs, csak feketét szoktam termelni.

rekanna
Tényleg nagyon csinos vagy, én egy valóságos dromedárnak érzem magam. Már így a finish előtt tényleg akarok felrakni képet, csak egyedül hülye vagyok hozzá.

Kép
Kép
bbeti

Ez egy múltheti kép, még a kórház előttről, azóta sokat nőttem... :lol: Kép

Kép
gyanixi

bbeti, az első babád, ugye? mert irtad, hogy most "szállt le" a pocakod, pedig azt szokták mondani, hogy az elsőnél 8hónap táján leszáll.

barbamami, én meg alig várom, hogy megszerethessem azt a "finom babaszagot" :D :D :D :D

gyanixi, ejhaaa, csinii vagy!
Vendég

Hello csajok!

Babzsák, En is ferro-folgammat szedek 2*1-et. Azt azert nem mondanam, hogy neha nem kopog a cucc, de nem veszes. Amiert szedem, az fontosabb most. A doki irta fel amugy.

Baclivi, ez a ruci, ez egyszeruen ... KIRALY! Teljesen beleszerettem :P

Gyulekezik a csajos sereg, ugy latom, egy idoben mindenkinek az derult ki, hogy fia lesz, most meg a kislanyok jonnek. Ja, es Luca baba szerintem most mar ugy mocorog, hogy en is erezzem :) :!:
Olyan apro puffano erzes. Joo!

Na, szep estet minden kismamanak!

Kép
Kép
-macsek-

macsek...én is beleszerettem...Szerintem ebben hozzuk majd haza a kórházból :D . Szép nevet választottatok a kislányotoknak!!!!!
Vendég

Bacilivi
Igen, ő az első, és múlt héten mondta a doki, hogy még fent van a feje onnan tudom ezt.

Gyanixi
Csini vagy. :)

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!

Gyanixi szép nagy már a pocakod.
Csajok olyan jó hogy már a végefelé jártok, nemsokára babázhattok. Én még mikor fogok ott járni ahol ti, remélem nem lesz addig gond.
Szép estét mindenkinek!

Rena
Kép
rena12

Jó estét minden éjjeli bagolynak!

Rena: én is így voltam anno, hogy irigyeltem, akik előbbre vannak és már mozog a babájuk. De hidd el, olyan gyorsan elmegy az idő! Nekem az első 12 hét volt a legrosszabb, az csigalassúnak tűnt, de most a végefelé úgy számolom a heteket, mint azelőtt a napokat.

Gyanixi: te nem híztál semmit, mi?

Beti: ha kell segítség a kép felrakásához, küldj privit, én akár le is kicsinyítem neked a képet. Hidd el, én örülnék néha, ha nagyobb lenne a pocóm, mert akkor érezném, hogy a baba jól fejlődik.

Kép

Kép
rekanna

Sziasztok!Gyanixi,rekanna nagyon csinos kismamák vagytok!Ti híztatok egyáltalán?
Lányok ki mibe viszi haza a kis csöpséget?Nekem az ősök azt mondták,hogy fehérbe kell!!A drága anyósom ki is nézettt nekem egyet 10000ért!De azt tudni kell,hogy pontosan a hátsó bejárattal szemben lakunk a kórháznak.Tehát 3percért ennyit kiadni egy kicsit sok szerintem!

KépKép
vicuska

Rena:én is így voltam,de hidd el nagyon gyorsan elmegy ez az idő!!!
Olyan érdekes ma van a szülinapom,tegnap ezért el is mentünk vásárolgatni a párommmal.És semmit nem vettem magamnak,csak az én kis szépségemnek aki még odabenn van!Teljesen megváltozott az egész lényem.Naponta 100szor bemegyek a szobájába és csak álmodozom róla!!Most egy kicsit érzelgős vagyok!!!
Macsek:nagyon szép és aranyos a nevetek!!!

KépKép
vicuska

bbeti, naa akkor ennyit az általánositásokból...Tökre izgulok ám érted!!!Már tééényleg bmikor jöhet!!!!!!!!!!!!!

Vicuska, BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!
Ezt Neked küldöm: Kép
Vendég

VICUSKA!!!

Boldog szülinapot!!!

sch.judit

Beti:
csak most olvasom, hogy még fenn van a feje a babónak? Nekem is az uh-n azt mondták, de a doki szerint már megfordult. Én most már végképp nem tudom. Viszont az én dokim vállal faros szülést is, sőt, szerinte az "egyszerűbb". Te hogy fogsz szülni, ha nem fordul meg a baba?

Vicuska:
Én 11 kg-t híztam, főleg csípőre, combra, mellre meg persze hasra! De most vigyázok, már az elmúlt 1 hónapban nem híztam semmit vagy csak fél kilót.
Szerintem tök mindegy, mibe viszed haza a babót, fontos az időjárásnak megfelelő öltözet és a hordozó. Én erről a fehér dologról nem hallottam és nem is tudom elképzelni, hogy mi értelme van, hacsak nem valami babona vagy szokás.

Kép

Kép
rekanna

rekanna, Betti babája fejjel lefelé van, csak még nem "szállt le" a feje a medence aljába.
Vendég

Zsana! Milyen érdekes, kg-ban is kb. ott tartok, ahol Te és ugyanilyen ütemben jöttek is fel a kilók. Furi, milyen egyszerre haladunk a dolgokkal. Az én dokim sem szól semmit, hogy sok lenne... Inkább csak a vizesedés érdekli. Az eü. tv-re is ugyanezt mondta. Nemhiába dolgoznak "párban".

Szegény barátnőd, durva lehetett így szülni. Én azért filózok még mindig a szülésznő dolgon, mert még mindig császár-esélyes vagyok. És akkor meg felesleges a szülésznő. Vagy rosszul gondolom? Akkor is jól jön? Ehhez sajnos nem értek, még nem szültem sohasem, pláne nem volt császárom.

Őzi! Hol vagy???

Bacilivi! Zsanával mindketten a Dél-Pestiben fogunk szülni, ott is zárlat volt a vírus miatt. Nagyon édes a babaruci!

Rekanna! Nagyon csinos a pocid! És semmit sem híztál.

Gyanixi! Neked meg abszolút csak a pocid nőtt, semmi más. Nagyon szerencsés vagy.

Most már ideje lenne nekem is képet csináltatni a pocakomról, egy hónapja nem vettem rá magam. De én már egy bálna vagyok hozzátok képest.

Bbetti! Én is nagyon kiváncsi vagyok rád, mekkora lehet a pocakod... Próbáld meg azt a képet feltenni, légyszi!

Vicuska! BOLDOG SZÜLINAPOT!!! Így babásan biztos nagyon szép megünnepelni.

Ezt a fehér ruhás dolgot még én sem hallottam. Szerintem teljesen felesleges ezért megvenni, főleg, ha ilyen közel laktok. Ki nézi, hogy fehérben van-e?

Macsek! Az egyik barátnőmet is Lucának hívják, nekem is nagyon tetszik ez a név.

KépKép
nanett

Sziasztok!

Vicuska! Boldog szülinapot!
Gyanixi! Hihetetlen milyen jól nézel ki,neked tényleg csak a pocid nő! Irígylésre méltó! Csak így tovább! Egyébként mindig nézem a táblán,hogy eléggé elől vagy,viszont se a baba neme nincs meg,sem a neve. Nem szeretnétek tudni,vagy nem mutatta még meg magát?

Egyébként én is hallottam erről a fehér, kórházból hazavivős ruháról,asszem az anyukám már meg is vette Samunak. Viszont fogalmam sincs,hogy miért van ez?

Nanett! Én sem fotóztatom magam nagy pocival,mert eleve utáltam a fényképezést,szinte fáj nekem ha fotóznak. De így,hogy akkorának érzem magam,mint egy hatalmas habcsókember,pláne nem szeretnék szembesülni. Karácsonykor úgysem úszom meg... Erről ennyit...

Kép
babzsák

Mindenkinek nagyon köszönöm!
Na én sem fogom ezt a dolgot erőltetni!Tegnap voltunk az auchanba és vettem egy tündéri aranyos szettet(rugi+body+kissapka+kiscipő+előke)díszdobozban-van rózsaszín és kék-nekem ez is megfelelne nagyon édi!
A hízás téma már nem érdekel!
Ma vettem egy kínaiba olyan bugyit ami tanga és vastag gumis a dereka a nő azt mondta,hogy ezt inkább szülés után szokták venni.De én most felpróbáltam és olyan kényelmes,nem szorít és az egész pocim-derekam körülöleli.szerintetek nem baj ha most hordom?Nem szorítja le a hasam!!??

KépKép
vicuska

Vicuska!
Tőlem is Boldog Szülinapot!
Én a Törökbálinti Calzedonia-Intimissimi Outlet-ben vettem melltartót és bugyit, főleg a bugyi nagyon jó, tiszta pamut, tanga és nincs is benne igazán gumi (nem nyom, de nem is csúszik le :) ). Lehet, hogy a színe nem jön be mindenkinek: sárga meg világoszöld, de én már lemondtam arról, hogy szexis fehérneműt hordjak :? .

Babzsák!
Én múltkor éreztem magam nagyon cikinek, amikor elmentem a barátnőmmel ruhát vásárolgatni, próbálni. Ő kb. 1,58 m magas és 45 kg. Az xs-es nadrág nagy volt rá! :shock:
Rémesen néztem ki mellette!
Viszont hidd el, hogy jó lesz majd utólag visszanézni a fotókat, hogy mekkora volt a pocid. Én is csak emiatt csinálok rendszeresen fotókat .

Kép

Kép
rekanna

Kedvet kaptam én is a fényképezéshez. Mi ebben a sárga-fehér cuccban tervezzük majd Domit hazahozni. Meg kaptunk kölcsön egy rózsaszín selyem overált, azt szeretném még ráadni. Remélem, látni belőlük valamit.

Kép Kép
nanett

Nanett ez nagyon édi!Ti hányas méretet vettetek?Most nézem te már hamarosan hozhatod is haza,nem sok van már!

KépKép
vicuska

Vicuska! 62-es méretű, remélem, hogy jó lesz. Persze más méret is van, de örülnék neki, ha ez megfelelő lenne.

Már tényleg nagyon várom, hogy hazahozhassam! Nagyon türelmetlen vagyok már így a vége felé.

KépKép
nanett

Vicuska! 62-es méretű, remélem, hogy jó lesz. Persze más méret is van, de örülnék neki, ha ez megfelelő lenne.

Már tényleg nagyon várom, hogy hazahozhassam! Nagyon türelmetlen vagyok már így a vége felé.

KépKép
nanett

Bocsánat, az ismétlést nem tudom, miért csinálta.
nanett

Sziasztok lányok! :D

Gyanixi nagyon csini vagy továbbra is,és Rekanna te se híztál sokat,jól áll neked a terhesség! :lol:
Vicuska mi fehér ruciban + fehér pólya+hordozó hozzuk majd haza a babát,már össze is van állítva. Én eleve ebben akartam.
Bacivili ma kiváltottam a FELICITAS csomagom a Flóriánban. Hát sok minden nem volt benne: 1 cumi,1 pelenka,1 tisztasági betét,szorólapok,kuponos füzet,etetős poharak. Neked is ezek voltak benne?
Ma vettem egy szoptatós hálóinget és melltartót is! :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Orulok, hogy nektek is tetszett a Luca nev. Azert nem csak a szulok velemenye fontos szerintem, az sem mindegy, a kulvilag mit reagal.

Megint talaltam egy tuti jo oldalt. Ha szeretitek a 3-4 D-t, ezt imadni fogjatok: http://www.ehd.org/science_imagegal_5.php#3D4D

Remelem ti is elvezitek a joidot, isteni ez a napsutes - erdekes, nyaron nem szeretem ennyire :)

Kép
Kép
-macsek-

Ui.: Felido!!! :D

Kép
Kép
-macsek-

Kép

Kép
Kép
-macsek-

Sziasztok!

Vicuska
Boldog szülinapot! :lol:

Nanett
Nagyon helyesek a ruhák. Ezt a fehér dolgot én sem hallottam, de ennél cifrábbakat már igen. Most azt mondták, hogy akkor jön ki ha "megérett a körme". Mi rózsaszín rugiban és téli sapiban hozzuk haza, meg kék bundazsákban, mert olyat kaptunk kölcsön.
Érdekes, hogy amikor a párom itthon van nincs semmi tünetem, mikor meg dolgozik, 24 órázik, egyfolytában érzem a hasam lent. Ma is arra ébredtem hajnalban, hogy lent megint az a megakarjönni érzés van. Azóta semmi.
Ma adtam megint a fogyónak, nagyanyám szülinapját ünnepeltük, albán krémest ettem, isteni finom, jobb, mint a sima, mert csokis a teteje, és van benne csokis krémréteg is. Szerdán megyek a dokihoz, meg fog ölni, 2kg plusszal 2 hét alatt.

rekanna
ne aggódj én is alig várom, hogy normális ruhákat hordhassak. Úgy tervezem, hogy szülés után rendesen fogok enni, nincs diéta, kórházba is mondták, hogy vittesünk be kaját, ettől jól meghízok majd utánna meg leadom ha jól kizabáltam magam, és megint vékony leszek.

Babzsák
én útálom, mikor összeérnek a combjaim, dromedárnak hívom magam. Viszont néha jó úgy mozogni, hogy nagydarab vagyok nagy hassal.

Kép
Kép
bbeti

nanett, arról a kórházról jókat hallani. remélem senki nem jár úgy közülünk, hogy zárlat lesz amikor szül :? Tündéri a ruci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

boszibaba, nekem is ez volt benne, sőt talán tisztasági betét nem is volt... Ritkábban jössz mostanában, nem? dolgozol még?

macsek, GARTULA a félidőhöz!!!!!!! :D
Vendég

Sziasztok!

Kicsit régen jártam erre, nagyon fáradt vagyok mostanában, mert éjszaka min. 4x felébredek, egyébként se vagyok jó alvó és azt a keveset is 5-6 részletben elg vacak.

Babóval minden rendben, legalábbis nem adja jelét, hogy ne lenne, jövő hét csütörtökön megyek az első genetikai UH-ra.

Látom már elég sokan vagytok a végéhez közel. Ugye tesztek majd fel képeket a babákról is???? :wink:

KépKép
evica76

Köszi lányok!
De vizony híztam ám én is kb 7 kg-ot, de így, h itthon kell lennem pihizni, szerintem jönnek majd tovább rám! Amúgy kislányunk lesz, Réka, csak már nem akartam a vonalzóval bénázni, mert nem nagyon értek hozzá!! :lol:

Kép
gyanixi

Sziasztok.
:D

Bacilivi
Már 2x mondták, hogy leányka, de mikor legutobb voltam nem igazán volt benne biztos a dokim, de most megyek kedden megint és megnézi, de nem ez a lényeg hanem, hogy egészséges legyen, mindenképpen fogunk örülni ha fiu ha lány.

Gyanixi.
NAGYON CSINI VAGY!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :D :mrgreen:

Macsek
Köszi a tippet a 4d-s képek nagyon szuperek. :P

GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

Sziasztok. :D

GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

Sziasztok!
Csak beköszönök remélem mindeni jól van.
Nanett nagyon szép a babaruha.

Kép
rena12

Sziasztok!
Most en is csak bekoszonok... Olvaslak Titeket, de most meghalni -es igy irni- sincs idom. Orulok, hogy mindenki jol van!

Betti,
Kivancsi vagyok meddig huzod meg. Nagyon varjuk mar a golyahirt! :) Ja es titkon remelem lancreakciot inditasz be ;)

Nanett,
Koszi az erdeklodest, majd jovok bovebben is, de most szamomra a feje tetejere allt a vilag :) ... Nagyon helyesek a rucik. Mid van meg? Ja, es milyen a szabadsag edes ize?

Nika,
Remelem most mar sokkal jobban van Edesanyad, de azert gondolom elfer a tarsolyodban meg egy jokivansag. Szoval jobbulast kivanok neki en is!

Most szaladnom kell tovabb, vigyazzatok magatokra!

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Sziasztok lányok,mindenki eltűnt!?Mi jót csináltok így vasárnap?Én megyek aludni,mert mostanában úgy rám tud törni az álmosság,hogy teljesen végem van!

KépKép
vicuska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?