Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Ma voltunk uh-n, 19 mm-es Maszatka, ezerrel dobog a kis szíve, megvan keze, lába :lol:

KépKép


KépKép
szivvi
 
 


Szia Szivvi!

Nagy nagy gratula a pici pocaklakóhoz!
Nagyon vigyázz rá!

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Köszönöm! Pihizek tovább..

KépKép


KépKép
szivvi
 
 

 
 

szivvi!
hát ez szuper!gratulálok!
lola29
 
 


Szivvi :D
Juhhhé! Ez tökéletes! Vártam már, hogy jelentkezz!
emma1976
 
 


Szivvi!
Gratulálok a kicsihez és vigyázz nagyon magadra.

Wish!
Te is végre előbújtál a barlangodból.
Nálunk is ez az esti játék hogy Attila várja hogy megrugja valamelyik gyerkőc, de nem szívbajosak rögtön felélénkülnek ahogy meghallják a hangját.

Viki!
Akartam kérdezni neked hogy fekszenek a babák a pocakodban?

ANDA HÍRADÓ!
A kicsik már ki is kerültek az inkubátorból már elérték a 2 kg-ot úgyhogy nagyon jó úton haladnak affelé hogy hazamehessen az egész család. :)
Kaptam képet is megkérdem hogy feltehetem-e ha igen megmutatom nektek is gyönyörű kisbabák. :)


Lányok!
A Brendonon kívűl nem tudjátok hol lehet még kaptni Anita termékeket? (Konkrétan a szülés utáni hasszorítot keresem).

Mai éjszakám szinte tökéletes volt viszketés elmúlt már csak a mellem és a pocakom közötti részen ég a bőröm de biztos a nyúlás miatt illetve gondolom ez az egész "cirkusz" ezért volt.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


ZSebi! Anita mintabolt van a Kékgolyó utcában. Sima fehérnemű boltok is tartanak Anitát, de nekem itt Egerben az a tapasztalatom, hogy a Brendonban olcsóbb, mint a fehérnemű boltban. :(

dkata
 
 


Zsebi :lol:, nekem az A baba medencevégű a B baba harántfekvésű volt 2 hete az UH-n, most nemtom' hogyan vannak.
Szerintem összevissza :lol:
Nálunk a lakótelepen van gyógyászati segédeszköz bolt és ott megkérdeztem a haskötőt, 3000 Ft körül van és tépőzáras gumirozott valami, de nem vettem meg mert azt mondta a csajszi, hogy különböző méretekben van és szülés után menjek érte.
Nem tudom, hogy te milyet keresel.

Viki
nviki
Budapest III. kerület
 
 


Wish!
Köszi a cikkeket, elolvastam. Igazából már lehiggadtam, ugyanis mára elmult a csipés, és a hüvelyem is olyan amilyennek lenni kell, vagyis nem érzem, hogy van.
Végül arra jutottam, hogy biztos hogy a dokim mérlegelte a kockázatot ha adja és ha nem adja.
Mátéval anno végig volt rengeteg E coli baktériumom, mindenféle antibiot kipróbáltak rajtam, még vénásan is, de végig megmaradt nekem. És persze eszembe se jutott aggódni se a gyógyszerek, se a baktérium miatt. Az volt, amit irt Kata is, vagy talán Pompi, Te irtad, hogy az ember minél tájékozottabb, annál jobban hergeli magát. Ezt pontosan tapasztalom magamon. Ezelőtt 17 évvel eszembe se jutott semmin aggódni, hogy mindene megvan-e, lesz-e valami baj vagy stb. Most meg mindig van min rágódnom, már Emesével is igy volt. Mert az ember mire ilyen öreg lesz meg ennyi mindenen keresztülmegy, már rengeteg rémtörténetet hall. Igaz ugyan, hogy Mátéval mindössze 2-3 UH volt, amikor is azt mondták a látható nagy rendezetlen foltra, hogy az ott a gyerek, mindene megvan, ennyi. Most meg a 8 hetes gyereked szivveréséd és a keze mozgását élesen ki lehet venni 1 laikusnak is.
Köszi mindenkinek a biztatást.
Anikó!
Nekem is azt a gynot irta fel a doki, csak az a bajom vele, hogy mindig visszacsuszik :oops: De már csak 3-at kell bedugni.
Zsuska!
Próbálj meg pozitivan gondolkozni, ehhez sok erőt kivánok és küldök Neked! Ezek szerint ez az ügy egyáltalán nem reménytelen! Szoritok nagyon keddre, addig feküdjél mint a jó kislány!
Zsebike!
Örülök hogy mulik a viszketés. Voltál végül dokinál vele? Biztos tényleg a bőröd nyulik, a babák olyan gyorsan nőnek, pláne duóban!
A sirás természetes. Én is folyton elérzékenyülök, még karácsonyi dalokat se tudok ugy énekelni Pörinek, hogy ne sirjam el magam. Pedig ez már a 3. gyerekem lesz.
Annál szebb nincs is mint a száradó babaruhák látványa és illata! De azért vigyázz az öblitővel! Olyan érzékeny a kis bőrük... A mi dokinénink pl. azt javasolta, hogy Tomi mosóport használjak mert abban valami nincs ami a többiben van, és öblitőt pedig egyáltalán ne. Irtam is a multkor, hogy a kozmetikumokkal nagyon kell vigyázni...
Peluskátok is van már? Milyet vettél? Számits rá, hogy ki kell tapasztalni, melyik fajta válik be Nálatok, nincs abszolut jó vagy rossz pelus, mindenkinek más jön be. Nekünk a dm-es Babylove, az ritkán folyik ki, és kedvező az ára is. Viszont a Pampers folyton kifolyt, mint felvilágositott más anyuka, nincs hátul a derekában gumirozás, és azért volt nyakig pisi kétóránként... De még méretenként is vannak eltérések ugyanabban a márkában. Éjszakára pl. Huggies Superflexet használtunk hónapokig bevált, soha 1 mellépisi. Aztán a Maxiból elkezdett folyton kicsorogni... Most éjjelre is Babylove van, és bevált.
Pompi!
Remélem Te irtad a Hol jó szülni c. könyvet. Nekem is megvan, még Emesével megvettem. De rá kellett jönnöm, hogy hiába irnak le valamit, az élet, a Te személyes szülésed, lehet hogy pont másképp fog zajlani. A Szt. Imrében azt tapasztaltam, hogy eléggé alternativak, hagyják a nőket a saját gondolatuk szerint, addig amig nem indokolt beavatkozni. A lényeg az utolsó szavakon van. Az ember ragaszkodhat elképzeléshez, de tudni kell elfogadni, ha mégis máshogy alakul valami előre nem látható probléma miatt. Pl. Emesével egész végig természetes szülésre készültünk, alternativ szoba, stb, a szülésznőm is ebben támogatott. Aztán az utolsó hétben fordult a kocka, nekem napok alatt kellett elfogadnom, hogy nemhogy fürdőkád, hanem hasfelmetszés a sorsom! De átsegitett ezen az orvosom, na meg a férjem, akik végig biztattak, öntötték belém a lelket, és a férjem ott várta Emesét a gyerekorvos mellett, és Ő foghatta először a kezébe! Ott a mütőben éreztem, hogy ez igy volt a legjobb, és pontosan az az ember fogta meg Őt először, akinek az életét köszönheti, mert addig hajtott engem, amig idáig el nem jutottunk. Remélem értitek ezt a sok zagyvaságot, de még mindig meghatódom ha arra a napra gondolok, amikor Ő megszületett. Hiába szültem a fiamat anno természetes uton, ez a császsármetszés az eddigi legszebb szülésem volt!
Szerintem igazán meghitté és boldoggá Ti tehetitek a szülést, akármilyenek a körülmények, ha a lelketekben béke van, ha ugy döntötök, hogy együtt szültök a párotokkal, akkor az nagyon boldog találkozás lesz. Ha pedig ugy van, hogy nélküle, akkor is gyönyörü lesz, gátmetszéssel, borotválással együtt is, ha arra gondoltok, hogy a születés valaminek a vége és a kezdete is egyben, a kezdete 1 csodálatos élménynek, hogy láthatjátok felnőni a gyereketeket, hogy Ti lehettek a szülei, akik megmutathatjátok Neki a világot.
Ne haragudjatok ha nagyon hosszu voltam. A 9 hónap pont arra kell, hogy az ember fel tudjon nőni ehhez a feladathoz.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Jajj, Melcsi, olyan szépeket írtál, Te direkt ríkatsz meg még pluszban engem?! :cry: :lol:
A mosóport pont kérdezni akartam. A keresztgyerekemre is Tomival mosnak, folyékonnyal. És öblítő nélkül. Akinek még van tipje, írja meg.
A másik a pelus: én is jókat hallottam a Babylove-ról, újszülöttben meg a Pampers-ről. De ez tényleg egyéni, ki kell próbálni, mert szerintem tőlünk is függ, hogy adjuk rá, meg a baba mocorgási, alvási szokásaitól. Emlékszem a fiamnál nappalra a Liberó jött be, mikor meg aludt hosszan, akkor Pampers, mert az jobban szívta a nedvességet. A melltartóbetét szintén DM-es a barátnőm szerint... Nálunk holnap Babaexpo lesz, kíváncsi vagyok, lesz-e valami értelmes dolog. Minden esetre megnézem. :lol:
Erika, kicsi fiad gyógyuljon meg gyorsan, hogy Te pihentebben kezdhesd a következő lombikot!!! Az atomrobbantott lakás meg le van ejtve! Nekem eddig a fiam cipelt mindent, most meg a törött keze miatt a cipőjét is én kötöm...
Viszont megjöttek a gyönyörű függönyeim, alig várom, hogy vki feltegye, mert én fel nem mászok! A gyerekem most indul moziba egyedül, tiszta ideg vagyok, de nem merek elmenni egy 2 és fél órás filmre...
A tesóm most vesz nekem bébimérleget + botmixert karácsonyra. Úgy tudok örülni ezeknek!
Mindenkinek jó pihenést, szép hétvégét kívánok!

dkata
 
 


Sziasztok

Melcsi
olyan szépeket írtál, hogy teljesen meghatódtam.

Dkata
én eleinte Dosiaval most pedig Tomival mosok, de a dokinéni javaslatára az öblítőt elhagytuk (pedig Silan babásat használtam), mert volt hogy olyan csúnya volt szegénykém, és nem tudtuk hogy mitől, de mióta nincs öblítő azóta semmi baja, így még a magunkéból is elhagytuk.
Pelenka: én főleg Liberot használok, de van hogy Pamperst, és a Pampers popsitőrlőt szeretem (már ha tudok venni) - az aloe verásat..
az a baj a pelusokkal, hogy most is amit használunk 7-14kg között jó, de szerintem a két súly között hatalmas eltérések vannak, és ezért volt hogy a Liberónál az egymást követő pelenáknál hatalmas méret különbség van, az egyik már kicsi de a másik meg óriás, és ilyenkor volt hogy Pamperst vettünk, mert ott volt olyan ami a Liberósok közötti méret volt pont. Nálunk soha nem folyt egyikből sem semmi, de én igazán a Liberót szeretem, de a méret miatt volt szükség köztes időben a Pampersre.
Lakás: nem is igazán érdekel, hogy most hogy néz ki. Úgysem jön hozzánk senki,
szerencsére már jobban van Ákos, csak akkor köhög jóformán ha sír és akkor is szörcsög az orra is. Csak az a baj hogy nem szeret egyedül maradni, mindig vele kell lenni, úgyhogy a takarítás majd szép lassanként e
Nagyfiad egyedül megy moziba? A haverjai? Mit néz meg?
Akkor karácsonyra nagyon szép lessz a lakás, új fügyönny meg minden (majd a párod felrakja).
Akkor pihenj továbbra is jó sokat!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Viki!
Aha értem azért ez barátibb ár mint a Brendonban. Itt is van nálunk is gyógyászati segédeszköz bolt úgymhogy megkérdezem. Mondjuk akkor lehet majd anyuval vetettem meg szülés után mert sokan mondják hogy főleg ikreseknek jó már szülés után pár nappal elkezdeni használni mert akkor hamarabb visszahúzodik a hasunk és hogy olyan összetartós érzése van. Azért rendesen kinyúlnak ott a dolgok. El se tudom képzelni mekkorára fog még nőni a pocakom. :)

Kata!
Most Babylovet (DM-est) vettem négy csomaggal szerény számításaim szerint az kb. két hétig elég szóval ha még rossz is két gyerek mellett elfogy. De valóban árban a legjobb és eddig mindenkitől jókat hallottam ha nemválik be kipróbálunk mást is aztán csak megtaláljuk az igazit. :)

Még cumikat kell vennem és a tisztálkodási cuccok, de azt majd a doki néni írja fel valamikor januárban gyógyszertárit. Azt nem is érdemes túl hamar mert úgy tudom viszonylag rövid a lejárati idejük. Szóval már csak mosok, valakok és pakolászok. Jó érzés hogy talán minden megvan.

Tudom már kémilliószór volt téma de nem találok vissza hogy ki mivel vágta a gyerekének a körmét? Én ilyen baba vágót nem is vettm mert el se tudom képzelni azzal levágni, bár egyáltalán nem tudom hogy fogok nekifogni. Azt az ici-pici körmöcskét. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Szivvi :)
gratuláluk a kismanóhoz!!!

Zsebi :D
szuper hírek ezek Anda babáiról!!! nagyon ügyesek.

Mosópor: folyékony legyen, hogy feloldódjon, én sensitive-t használtam kb. 1 éves korukig. mosóport és öblítőt is.
(Asszem biopon volt)
a babák ruháit kb. 4-5 hónapig mostam külön, utána már nem.

Pelenka: nagyon egyéni és babafüggő. Nálunk kb. 1 éves korukig Máté popsija a pamperst nem bírta, most mindenféle szokott itthon lenni. Éjjel viszont most csak a huggies jó, az összes többiben átáznak. Nappal mind1, akkor sokszor bugyipelus van, mert az egyszerűbb.
Mi huggiest használtuk nagyon sokáig, utána jött ez a mindenféle, kb. akkortól, hogy Máténak is jó volt már más is.
pl. a pampers nappalra szerintem szuper ebben a méretben, mert nayon vékony, de éjjel átázik.

Zsebi :D
körömvágás: én csipesszel vágtam, meg ollóval... tök vegyesen. a lényeg, hogy éles és jó minőségű legyen, mert a puha körmöt a rossz olló nem vágja el, csak meghajlítja.
egyébként az újszülöttek körmét 4 hétig nem szabad vágni, mert addigra keményednek meg, előtte nagyon könnyű rosszul vágni, ami miatt rosszul tud nőni egész életében.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


jah, és a körömvágáshoz határozottság kell :)
ici-picinek nagyon könnyű még, mert nem mozog, utána xarabb.
most meg már, hogy 2 évesek megint lehet normálisan vágni :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!
Végre gépközelben vagyok. Köszönök minden gratulációt és jókívánságot. Babák jól vannak szépen fejlődnek. Sajnos még mindig egy kicsit sárgák így most még napoznak egy kicsit a kékfény alatt. :roll: Már elég szépen esznek cumisüvegből anyatejjel anya kezéből. Hihetelten mennyiségű tejem van tegnap, 660 ml fejtem le.

Kívánom, hogy tapasztalja meg hogy milyen érzés az anyaság.

Most mennem kell egyenlőre ennyit tudtam gép előtt lenni mert még kórházban vagyok velük, talán karácsony leőtt hazamehetünk, de még idén biztos.

Zsebinek küldök képet és felteszi.

Millió puszi mindenkinek

Andi és a babák

Andi
Kép
aanda
 
 


Szia Aanda!

Örülök hogy jól vagytok, és nagyon várjuk a sztárfotókat.

Szia

erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Aanda!

Nagyon örülök neked, és remélem karácsonykor már együtt lehettek otthon! Nagyon kíváncsi vagyok a képekre biztos gyönyörűek a picurkák!
Vigyázz magadra meg a babákra!

Lányok!

Küszködik valaki közülletek visszérrel? Nekem eddig is volt, vagyis miután kezeltettem oké volt, de ugy látom, hogy kezdenek kijönni, pedig még nem is szedtem fel plusz kilót.
Szóval lehet használni ilyenkor valami krémet, vagy szedjem elő a gumiharisnyákat és csak az segít.
Egyébként néha ugy érzem magam, mint az anatómiai atlasz, mert a mellkasom is tiszta kék eres.
na mind egy.
Jajj képzeljétek növésnek indult a pocakom és kaptam terhes gatyót , meg egy terhes farmerszoknyát. Tök jó. Már csak egy harisnya kellene.
Ja és tegnap elmondtuk a nagymamáméknak is, hogy babákat várok!!
Nagyon megható volt, olyan édesek voltak! :lol:
puszi mindenkinek

katyerina
 
 


Aanda!
ez isteni jó lehet!
GRATULÁLOK!
búvárkodtam a régi hozzászólások közt,és szinte nemrég írtad,hogy sikerült,most meg hirtelen már a kezedben vannak!ez csodálatos!
remélem minnél hamarabb mindenki megtapasztalhatja ezt az érzést!
szia,mindenjót!
lola29
 
 


Zsebi!

A pelenka témához, mert közeli tapasztalatom van...

Én 3 féle pelust vettem előre, Huggies, Libero és Babylove, mindben a "newborn" méretet. A babylove hatalmas volt Márk-ra (3 kilóval született, elég vékonyka volt), 2 hónapos kora után tudtam elhasználni őket, amikor már 4 kilo fölött volt. A Huggies jó volt, de a dereka kicsit nagyobb, mint a Libero, ezért a tépőzár mindig fedésbe került egymással, amit nem szerettem. A legjobban nekünk a Libero jött be, az mindenben tökéletes volt, így a következő méretben már nem is próbálgattam, maradtunk a Libero-nál. Lassan a "mini" méretet is kinőjük... :lol:

puszi, Almodo
almodo
 
 


Aanda :lol: örülök, hogy jól vagytok! És én is kíváncsi vagyok a képekre! :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület
 
 


Zsebi :lol: , bazi nagyra fog nőni a pocakod! Mérted a körméretedet mostanában? Nekem most olyan 117 cm kb.

Viki
nviki
Budapest III. kerület
 
 


117? :D nem semmi...
én 106tal szültem :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Anda!
Nagyon várjuk a képeket, jó hogy tudtál jelentkezni. Tejcike :D :D :D Szuper!
Szivvi!
A hosszu monológomban elfelejtettem gratulálni Neked! Nagyon boldog babavárást kivánok!
Erika!
Kicsi fiad ujra a régi?
Képzeld, az én anyukám csak 1,5 km-re lakik tőlünk, de ugy elfoglalja a hugom 3 db gyereke, hogy az enyémre szinte nem is tud időt szakitani. A multkor, amikor mentem a Szabolcs u-ba, meg kellettkérnem, hogy vigyázzon Pörire, amit ő ugy képzelt el, hogy vigyem el hozzájuk, és majd egyszerre vigyáz a 2 teljesen egykoru gyerekre (mert a hugom legkisebbje pont annyi idős, mint Emese). Én meg megkértem, hogy legyen olyan jó és töltsön már el nálunk 2 hétben 1x 3 órát az unokájával, hiszen a hugom egyébként gyesen van, talán addig tud a saját gyerekére vigyázni. Eljött nagy dérrel-durral, ecsetelve, hogy mennyi dolga lenne otthon... Elhatároztam, hogy többet nem kérem ilyen nehezen megoldható szivességre, majd megoldjuk az urammal, csakhát ugye Ő dolgozna, még ha a lakás alatt van is az üzlet...
Milyen jó is azoknak, akiknek szerető anyukájuk van. Én sokszor ugy érzem, nyügnek tekint minket, pedig én is szültem azért 2 gyönyörü gyereket.
Emese keresztelője előtt beszélgettem a papunkkal (gyónás volt), ő azt tanácsolta, hogy próbáljak erre a számomra nyomasztó problémára ugy megoldást találni, hogy öntsek tiszta vizet a pohárba. Ez egyelőre nem sikerült, még mindig fenntartom ezt a felszines kapcsolatot, és nem sikerül rákérdezni, hogy miért ilyen hidegek velem.
Kata!
Nem akartalak megrikatni a soraimmal, Te is tudod, hogy amit irtam, az valóban igy van, a Te gyerkőcöd is kamasz már,majdnem felnevelted. Sok év gyereknevelés után az ember kicsit másképp gondol 1-2 dolgot, mint mikor még minden előtte van. Nekem rengeteg apró emlék is sugallta azt amit irtam, számomra nagy élvezet, boldogság a "gyereknevelés", gondjaival együtt. Nem is jó a szó, hogy nevelés, hiszen a világot megmutatod, segitesz eligazodni, a normákat próbálod felállitani, aztán ha minden jól megy valóban ember válik a gyerekből. És ez ott kezdődik amikor a pocakodba költözik. A szülés, bár az anyának persze hogy nem mindegy hogy zajlik, csak 1 állomás a sok közül, amin lehet korrigálni, nem azon mulik az élet (már lelki értelemben persze). Lehet pótolni akár azt az első maszatos ölelést is, akkor ugyse lát az ember rendesen a könnyeitől. A mi életünk Emesével a szülés utáni napon kezdődött, amikor ketten maradhattunk, addig csak hireket hallottam Róla, meg persze odatolták kicsit, csak nem vehettem fel még. Ennek ellenére olyan összhangba kerültünk a kórházban töltött idő alatt, hogy szinte megismertük egymást, éreztem minden rezdülését. Igaz, 5 nap alatt 1x adtam be a csecsemősökhöz, amikor lementem a gyógyszertárba. Valójában nem érzem a hiányát, hogy nem adták oda a szülőszobán, elég volt a tudat, hogy egészséges, és a férjem Vele van, nekem azért elég volt a magam baja, hogy őszinte legyek. Másnapra elmult a fájdalom, békében tudtam Vele foglalkozni. Ma pedig már kifejezetten örülök, hogy császármetszés volt.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Viki!
Nekem most 98 cm. :)
El se tudom képzelni hogy még tud nőni pedig biztos. :)
HOgy vagy? Viszketés?
Nekem jobb már csak a mellem alatt ég egy olyan 5 cm-s sávban, de már az is kezd múlni. Szóval nekem valóban attól volt hoy nyúlt a bőröm. :)

Almodó!
Köszönöm a tanácsot majd bezserzek én is másfajtát si és meglátjuk mi válik be. :)
Ti hogy vagytok?

Melcsi!
Hát neked se könnyű.... nekem nagyonszerencsém van anyukámékkal ők inkább pont a fordítottjai nem tudják már hogy hol segítsenek. Még ki se gondolom de már az étel az asztalon vagy süti vagy bármi megcsináln olyan szívesen mindent. És a legjobb még mondani se kell feljön (mert alatunk laknak) látja hogy mostam és már vasla is. Énmeg ironkodom hogy neki kell csinálni, de úgy vagyok vele ha meglezsnek az unokák akkor majd kárpotolják és jókat játszank én meg addig csinálom a házimunkát.

Emese mikor kap új vonalzót?


Szóval akkor az ígért képek Anda babáiról. Tüneményesek. :)

Kép Kép

És végül végre egy tábla. :) Akkor így oldottam meg, remélem jó lesz így mindenkinek. Amikor meg átköltözik valaki a babásba oda is beteeszem aztán ha itt már nem fog írni úgyis kikerül előbb utóbb. Hisz jönnek sorra az új kismamik. :)

Legközelebb azt hiszem ketté szedem hogy jobban lehessen olvasni.

Kép

Szép álmokat mindekinek, bár már biztos mindenki alszik csak én kukorékolok. :)

Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebike!
Ha javitasz rajta legközelebb, a szülésem várható ideje 2007.junius 21.
Micsoda pindur Andababák! Nagyon formás mindkettő! Gondolom már rég nem igy néznek ki, de ilyen mázas állapotukban is olyan szépek! Micsoda hajak! Óriási gratula! Képzeljétek ha még 3-4 hetet eltöltenek odabent, legalább 3 kilósak lettek volna fejenként! De jól van ez igy, majd megnőnek idekint, panaszra semmi ok, igazán szép, fejlett babák!
Örülök, hogy már nem viszketsz annyira, megijesztettél Te nő!
Igazán jó anyukád van! Az enyém talán akkor is ilyen hideg lenne velünk, ha 1 házban laknánk. A császár után 2 és fél hétig jött segiteni, majd közölte, hogy mostmár ugy látja, egyedül is boldogulok. Sőt, még az apukám ki is jelentette, hogy az anyukám elfáradt, szóval oldjuk meg a továbbiakat. Pedig csak 60 éves, és jó erőben van. Igaz, a nagymamámat is beadták az elfekvőbe, mert fárasztó a gondozása :cry: :evil:

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Zsebi!

Egy tépőzáras haskötőt tudok neked kölcsön adni, ha gondolod. Én használtam, nagyon jó volt. A császár miatt az első hetekben nagyon szar volt felkelni az ágyból, és ez nagyon jól tartotta a hasamat, így szinte nem is fájt a felülés...

Mi jól vagyunk, köszi. Ma 12 hetes Márk, már hatalmas fiú. 5,2 kiló, és már vigyorog rengeteget, és nagyon jókat tudunk beszélgetni :lol: , nagyon mondja már a magáét. Az elmúlt 2 hétben hatalmasat változott, sokkal nyugodtabb lett, és egyre többet kommunikál.

Kép Kép
almodo
 
 


Jahj, ezek a gyönyörű babák!!! :D
De jó lehet, hogy visszamosolyog rád! Nagyon várom már ezt a pillanatot.

Kórház-ügyben kicsit elhallgattam, de köszi a gondolataitokat. Ami legjobban megragadott, az, mikor melcsi írta, hogy hiába van ilyen-olyan könyv meg vélemény, az, hogy veled mi történik, és mire lesz szükséged és mire nem, a pillanat dönti el.
Volt még egy mondatod, ami arról szólt, hogy a szülés végül is csak egy perc ahhoz képest, ami utána történik és nem az egész élet múlik rajta. Hm... Hát, ami azt illeti, volt már, akinek az élete múlt rajta... Vagy ne gondolkozzak ilyen drasztikusan?

melcsi, :cry:
sajna vannak ilyen hideg szülők, és úgysem fogják bevallani maguknak sem, hogy azok, nemhogy még neked!
Én az anyukámról elmondhatom, hogy kedves, keres meg minden, de volt egy-két olyan húzása, ami miatt mégsem tudom csak jónak és kedvesnek látni, és már én vagyok az, aki inkább el is zárkózik a segítségtől.

Holnap megyek fogászatra. Monnyátok, ugye az injekciós érzéstelenítő nem árt a babáknak?

KépKép
pompomlány
 
 


ti dolgoztok terhesen,és meddig?
nagyon édik a babák!
szombaton vérvétel!
lola29
 
 


Pompi!
én is voltam fogászaton és olyan szurit kaptam amit lehet kapni kismamiknak. Szóljál hogy babát vársz. :)

Almodo!
Gyönyörű a pici fiad. :) Az első képen áll????? Csodás már kicsinek is majd elolvastam tőle. :)
Írok délután privit neked.


[/b]

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Á, dehogy. Egy sötétkék takarón fekszik, és valahogy a fényképen a sötétkék tiszta feketének látszik, mintha nem lenne mögötte semmi. Szóval csak a kép becsapós :lol: , nekem ez fel sem tűnt...
almodo
 
 


Zsebi :lol: nekem éjszaka rossz nagyon. A lábfejem, kezem, lábam szára viszket baromira, de már egészen kezdem megszokni. Úgy sem nagyon tudok aludni, mert már érzem, hogy lassan közeleg a vége és folyamatosan ott kattog az agyam. :lol:
Andi babái nagyon édesek!

Almodo :lol: neked is gyönyörű kisfiad van.

Pompomlány :lol: részvétem fogászat ügyben. Én az 5.hónaptól jártam fogászatra, kb.2hónapon keresztül. Kaptam érzéstelenítőt szinte minden alkalommal, de a doki tudja, hogy mit adhat be egy kismamának. Mondjad neki, hogy hányadik hónapban vagy.

Viki
nviki
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Szivvi,
én is gratulálok!

Orsi, Zsebi,
nekem most 94 cm, és eddig 3 kg plusz.

Anda,
gyönyörűek a babáid!

Almodo,
tényleg tök olyan, mintha állna a kisfiad! Nagyon édes legényke!

Pompi,
köszi az infót, már meg is rendeltük! Én még a lombik előtt voltam fogászaton, de bizti nem lesz gáz!

Viki,
kitartás!

Lola,
én nem dolgoztam, csak az elsőnél. Szerintem nem ezen múlik ( mármint ha nem fizikai munkát végzel ), de én egyáltalán nem bánom!

Lányok, egy ismerősön keres olyan kismamát, akinek még nem nagyon látszik a pocakja. Egy babaműsorban kellene terhességi teszteket tesztelni. A határidő az ma van, akit érdekel, priviben keressen.
Képzeljétek, ma voltam AFP-n. Tényleg 2 hetet kell várni az eredményre?
20140901102739
 
 


Sziasztok

Melcsi
kicsi fiam: hát már majdnem, néha még köhög és szörcsög az orra, de jóformán csak akkor ha sír,
hát akkor neked még sokkal rosszabb, hogy a saját anyukád így áll hozzátok. Ez régen is így volt mikor a nagyfiad volt kicsi? Egyszer tényleg le kéne üljetek kettesben és ezt megbeszélni, tisztázni hogy miért van így. Vagy csak most? De mondjuk ez nálunk is így van az anyósom részéről. A mi kicsi fiunkkal jobban elvan, vagyis már rengetegszer vigyázott rá, míg a sogorom 3 lányára nem. És ez néha engem zavar is, viszont nekünk jó, hogy legalább néha elválallja, igaz nemegészen úgy foglalkozik a gyerekkel mint én szeretném, de hát örülhetek hogy van valaki aki néha segít, még ha csak 1-2 órára is, persze ilyenkor is előző nap szólni kell, hogy rá ér e. Sokkal jobb lenne ha a szüleim itt laknának a közelben mert akkor gyerekpesztra dologban gondom nem lenne, ők vigyázznának rá amikor csak ráérnek. De hát ez van ezt kell szeretni.

Zseboroszlán
Aandáéknak üzenem hogy gyönyörűségesek a babócák!

Almodo
gyönyörű nagyszemű babócád van, olyan édes aranyos a kis drága

Pompomlány
ha még nincs hasinkód, akkor szólj a fogorvosnak hogy te terhes vagy és akkor olyan érzéstelenítőd ad ami nem árt a babócáknak, és akár alá is irathatod vele a kiskönyvedet, hogy jártál nála is

Lola
szombathoz +++++++++++++++++++++++++++++
én annak idején már a Suprefact 3. - 4. napjától táppénzen voltam.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


köszi a válaszokat!
lola29
 
 


Pompika!
Hogy a szülésen nem mulik sok, azt lelki értelemben irtam persze, de azt hiszem hozzá is tettem. Sajnos fizikailag valóban meghatározó lehet, vannak szomoru esetek. De nem gondolunk ilyesmire, velünk minden jól fog történni, oké? Nem szabad folyton rossz dolgokon rágódni, hanem elképzeled szépen kiszinezve a jövőt 2 gyönyörü bébivel, mondjuk 1 fiu 1 lány, a fiu vagány lesz mint az apja, a kislány meg cicás, kedves, és ez lebegjen a szemed előtt!
Almodo!
Gyönyörü kicsi fiad van! Milyen mosolygós, elhiszem, hogy nem tudsz betelni Vele! Akkor mostmár könnyebb napok jönnek!
Zsebike!
Jót nevettem, bocs. A 12 hetes gyermek áll :lol: :lol: :lol:
Hajni!
Bizony az AFP-re ilyen sokat kell várni. Aztán ha gáz van... Nem is tudom, mit erőltetik még mindig, állitólag az UH már pontosabb és biztosabb, mert az AFP-nél nagyon fontos a jó eredményhez, hogy időben vegyék le...
Viki!
A viszketésre nincs valami hüsitő krém amit kenhetnél? Szerintem már ugy ki van száradva ott a bőröd, ahol vakarod, hogy azért is viszket. Betöltötted a 34.hetet :!:
Lola!
Én az ET után feküdtem 2 hétig (de ez nem mindig jött be), amikor kiderült a siker, akkor 12 hétig nagyon óvatosan, sok pihenéssel mozogtam, és utána az utolsó napig dolgoztam a boltunkban, de délután aludtam minden nap. Az utolsó előtti nap még gyorsan elmentem feladni az átutalásokat, csekkeket, vásároltam a férfiaknak ahalálom esetére, aztán másnap be kellett feküdni, mert lejárt a terminus. De a szülésig a férjem behozta a papirmunkát a kórházba, nehogy unatkozzak :lol:
De ha utazni kell akkor szerintem hagyd ki a munkába járást.
Erika!
Bocs, tegnap este jutottam át a másik topicra, hogy kérdeztél. Ha elindult az orrfolyás, akkor az a gyógyulás jele, a gyógyszert add tovább, tartsd melegben, nehogy a nátha a kis arcába vagy a homloküregébe rakódjon. De remélem már jobban van.
A szüleimmel fokozatosan alakult igy a helyzet, Mátéval kicsi korában azért még nem volt igy. De mire iskolás lett, soha egyetlen szereplésre pl. nem értek rá eljönni, és ezt nagyobb korában bizony fájdalommal vette tudomásul. Pedig gyönyörüen énekelt, kórusban, zenei általánosba járt, tehát volt szereplés bőven. Nem voltak kiváncsiak Rá. Most pedig valószinü, hogy annyira Emesére se kiváncsiak, már igy kicsibe sem.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Melcsi :lol: , nincsen krém ami hatna és nem azért viszket sajnos mert ki van száradva, de már mindegy így is úgy is nyugtalanul alszom.
Igen, ma töltöm a 34.hetet :!:

Viki
nviki
Budapest III. kerület
 
 


Melcsi!
aranyos vagy,hogy írtál nekem!most már az én dolgom a döntés,rengeteg választ kaptam már!
most egyenlőre az életem szombatig tart!
lola29
 
 


lola,
akkor NAGY DRUKK szombatra!
Én kapva kaptam a dolgon, mikor kiírtak a terhesség egész idejére, bár meglepődtem. A munkám sem megerőltető fizikailag, viszont a cég morálja már nagyon-nagyon frusztráló volt, és bármennyire vágytam vissza (nem igazán szeretek tétlenkedni), ez nagyon visszatartott, hogy ebben a kiszolgáltatott helyzetben én nem fogok mások szájaíze szerint ugrálni.
Gondolom, az dönti el, neked milyen a munkahelyed, mennyire érzed ott jól magad, mennyire segít téged kiteljesíteni.
Én egy ideje úgy éreztem, hogy széllel szembe megyek, és az viszont tuti nem tesz jót ilyenkor. Elvonultam, és most jöttek rá bent, hogy én milyen jó munkaerő voltam. Hát már ezért is megérte! :P

melcsi,
én is úgy kezdtem, hogy velünk nem lehet semmi baj, aztán jöttek a huhogások, és akkor súlyosabb lett a döntés felelőssége.
A másik téma: szerintem, ha a saját családoddal minden OK, az mindenért kárpótol. Ne fuss "Olyan" szekér után... natudod...

KépKép
pompomlány
 
 


Ja, és köszi mindenkinek a fogorvosos-tippeket!

hajni,
tegnap én is megrendeltettem magamnak Karira! :)

KépKép
pompomlány
 
 


Csajok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4mm es csöppömnek dobog a kicsi szívecskéje:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ígérem visszaolvasok, csak eddig egy kicsit idegbajos voltam mindenhez!

Zsu!
bzsuska
 
 


Sziasztok

Bzsuska
nagy nagy gratula nektek

Melcsi
hál istennek már csak keveset köhög az is sokkal szebb már, és már csak néha kell szívni az orrocskáját, és csak néha fojik is. Úgyhogy már gyógyul a kis szentem.
Örülök hogy találtál egy megbízható ismerőst, aki néha tud vigyázni a pici lányra.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Zsu!
a drukkok áramlanak feléd. Szuper hírek ezek!!!!!
Haematomaval mi a helyzet?

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsuska
Nagyon örülök nektek! Ez maga a csoda! Ma voltál uh-n? Írj többet magatokról.
emma1976
 
 


Zsu!
Csúcs szuper hírek! Vigyázz magadra és a picurra. :) Puszi neked. :) És mostmár tessék sűrűbben jönni. :)

Melcsi!
Gondoltam hogy nem állhat magától de mégis olyan a képen. :lol:

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Melcsi,
mit jelent az, hogy "időben"? Napra vagy órára pontosan? Én is sajnálom, hogy ilyenek a szüleid, sajnos ezt nem igazán tudom megérteni. Szerintem egy szülőnek a legfontosabb feladata az, hogy mindig, mindenkor és minden helyzetben a gyereke mellett álljon. Kár, hogy ők ezt nem így érzik!

Zsu,
nagyon örülök, hogy végre vége van a kálváriádnak! :D Mostmár akkor lehet egy nagy gratulát kívánni, ugye? :lol:

Erika,
fogigátlóval vagy szurival kezdesz? Tudod már, hogy mikor?
20140901102739
 
 


Viki
Ha történik valami veled a párod úgye megírja ide is. :)
Mikor mész CTG-re ismét és dokihoz? Azért mostmár nagyon a végén jársz. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Szóval nagyon szépen köszönöm a drukkokat !!!!
Egyenlőre úgy néz ki jól alakulnak a dolgok! A vérömleny kicsit kisebb lett! Reméljük hogy így haladunk tovább. Csakazéris csináltam vonit magamnak. :twisted: :P

Anda babák!!!!

Gyönyörűek vagytok! Igazi formás manócskák:) :lol: !

Emma! Gratula a petezsákocskához! Már a te babcidnak is ver a szívecskéje csak még nem hallottad! :lol: Csúcs!

Manó!
Bocsi hogy még nem válaszoltam a prividre :oops: . Kicsit szétszórt vagyok! :oops:

Ölelek mindenkit! A világ legboldogabb kismamija!!!!!!!!!!!!!
Zsu

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


bzsuzska,
nagyon örülök!!! :lol: Látod, nem kő félni, Krizsa mágus csak megmonnya, hogy semmi baj, és tényleg semmi baj! Na, örülök, hogy ezen is túlvagyunk! :P

KépKép
pompomlány
 
 


Zsu!
Gratula, vigyázz nagyon magatokra!

KépKép


KépKép
szivvi
 
 


zsuska!
nagyon örülök neked!szorítottam!
pompi!
így fogok kijönni a kaáliból NAGYON REMÉLEM!!!!!!!!!!!!!!!
ODAKÉPZELLEK,így ahogy örülsz nekem!!!!!!
mindenkinek köszi a szorításokat!
lola29
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: